Arfara-Messinias 1 - FOTOS

!!! Ο έρωτας μας βάζει ή σαμάρι ή στεφάνι!! .-

Τετάρτη 14 Απριλίου 2010

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝ *

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝ 14 - 04 - 2010 :


ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΝ ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΜΟΡΦΩΝΟΥΝ :

~ ** Ο / Η Μίλαν Παπάς έστειλε μήνυμα στα μέλη του Μαύρο Ιστολόγιο Κομμουνισμού - Black Blog του κομμουνισμού.

Milan PapasApril 14, 2010 στις 9:27 π.μ.
Θέμα: 1944: Το Συνέδριο της Τριανταφυλλιάς
Διεξήχθη μία θανάσιμος και αγωνιώδης πάλη μεταξύ των διδασκάλων και του http://www.facebook.com/l/6c911;Κ.Κ.Ε. , Μεταξύ του έθνους και της προδοσίας με αποτέλεσμα όπως οι προσκληθέντες δημοδιδάσκαλοι, εν γνώσει ότι ήτο δυνατόν να τυφεκισθούν, να υποστηρίξουν: (...)

http://www.facebook.com/l/6c911;blackblogofcommunism.com/2010/04/14/1944-%cf%84%ce%bf-%cf%83%cf%85%ce%bd%ce%ad%ce%b4%cf%81%ce%b9%ce%bf-%cf%84%ce%b7%cf%82-%cf%84%cf%81%ce%b9%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%b1%cf%86%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%b9%ce%ac%cf%82/

Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?inbox%2Freadmessage.php&t=1169608379937&mid=22feaecG3dd6e022G1339b9fG0&n_m=snstam%40gmail.com

~ ** Ο / Η ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ έστειλε μήνυμα στα μέλη του ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ.

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟApril 14, 2010 στις 8:12 π.μ.
Θέμα: ΕΚΠΟΜΠΗ!
ΤΩΡΑ ΖΩΝΤΑΝΑ ΜΟΥΣΙΚΟ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΣIΛΗ ΣΜΠΟΝΙΑ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ 18:00 - 22:00 ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ ΣΕ ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΣΗ ΑΠΟ http://www.facebook.com/l/af818;radioargos.gr

Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?inbox%2Freadmessage.php&t=1393630357351&mid=22fd96eG56358b7cG1baa9dfG0&n_m=stamoskal%40windowslive.com


~ ** Κυριάκος Βελόπουλος
Από: ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ (velop-ky@otenet.gr)
Εστάλη: Τετάρτη, 14 Απριλίου 2010 1:54:32 μμ
Προς: Κρητικού Δήμητρα (kridimi@otenet.gr)

Μετά την τρομοκρατική επίθεση που δέχτηκαν τα γραφεία του κ Κυριάκου Βελόπουλου,

ο Βουλευτής δήλωσε:

«Το μέγιστο της ανοησίας κάποιων δυστυχώς έχει φτάσει στο όριο της ανθρωποκτονίας.

Κινδύνευσαν ζωές, 3 εργαζόμενοι θα μπορούσαν να έχουν χάσει τη ζωή τους.

Προσωπικά δε θα πω τα τετριμμένα, «καταδικάζω κ.λ.π.».

Μπορεί να είμαι φιλόζωος αλλά εδώ δυστυχώς μιλάμε για ανθρώπινα

κτήνη-υποψήφιους δολοφόνους .-


~ ** Ο / Η Δημήτρης Χίλιος έστειλε μήνυμα στα μέλη του Δημήτρης Χίλιος - Συγγραφέας.

Δημήτρης ΧίλιοςApril 14, 2010 στις 2:28 AM
(Χωρίς θέμα)
Τάξις και ηθική!

"Πλέρια" η Δημοκρατία. Έτσι δεν την χαρακτήριζαν παλιά, επί μεγάλου ηγέτου? Ε, αυτό.
Ωραιότατες δηλώσεις Παγκάλου άκουγα στα ραδιόφωνα, με το ρήμα της αναπαραγωγής σε διάφορους χρόνους κι εγκλήσεις.
Ε, δεν κοκκίνισα και μέχρι τα αυτιά ως Αρσακειάδα, απλά ... το καταγλέντησα.
Γουστάρω που το http://www.facebook.com/l/6c911;Ε.Σ.Ρ. ξεβρακώνεται ψειρίζοντας τον κώνωπα με το Τσαντίρι, όπως ακριβώς έκανε και παλιότερα με την Μαλβίνα, την μόνη που άρθρωνε λόγο αντιπολιτευτικό εκείνη την περίοδο που κυοφορούνταν όλα όσα καμαρώνουμε και απολαμβάνουμε σήμερα.
Την Λιάνα Κανέλη έχουν αφήσει αδέσποτη και απορώ με το άποτελεσματικόν του συστηματος.
Με τα σήριαλ πάλι που ώρες υψηλής τηλεθέασης .... συνουσιάζονται (το έσωσα, ελπίζω) οι πρωταγωνιστές μέσα στα μούτρα μας, με το συμπάθειο κιόλας, εκεί δεν ενοχλείται κανένα δοτό και "ικανοποιητικά" αμειβόμενο Συμβούλιο. Ούτε με τα σκουπίδια και τα σκατά που πετάνε τα κανάλια στα μούτρα του φιλοθεάμονος κοινού.
Μόνο όπου άρθρώνεται λόγος δολοφονικός για την .... κατάσταση!
Άντε βρε, στην υγειά μας!
Δημήτρης Χίλιος

Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?inbox%2Freadmessage.php&t=1110564261732&mid=22f88ffG3dd6e022G1336a5dG0&n_m=snstam%40gmail.com

Βρείτε άτομα από την λίστα επαφών σας του Gmail Facebook στο!

~ ** Ο / Η χλωρίδα Lafazanos σχολιασε το μήνυμα τοίχου σου. «Efxaristw Stsamati mou:)) episeis ... na eiste panta olh kalafilakia para polla apo κασσίτερος makrini australiaxxxx» Απαντήστε σε αυτό το email για να σχολιάσετε αυτήν τη δημοσίευση. Για να δείτε όλα τα σχόλια, ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο: http://www.facebook.com/n/?profile.php&v=wall&story_fbid=1433009462559&id=1152580412&mid=22f1371G3dd6e022G1334436G36&n_m=snstam%40gmail.com Ευχαριστούμε, Η Ομάδα του Facebook .-


~ ** Ο / Η Αντώνιος Ρέλλας έστειλε μήνυμα στα μέλη του 3 Δεκεμβρίου παγκόσμια ημέρα των ατόμων με αναπηρία.

Αντώνιος RellasApril 14, 2010, 6:59 πμ
Θέμα: Μιά χαρακτηριστική ιστορία προσβολής ανθρώπου με αναπ
Η χθεσινή μικρή μου περιπέτεια φιλοξενείται στην ηλεκτρονική σελίδα της ελευθεροτυπίας με σχολιασμό. Επειδή δεν πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό προτείνω να προσθέσετε και την δική σας εμπειρία.
http://www.facebook.com/l/af818;www.enet.gr/?i=news.el.epi-isois-orois&id=151364

Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?inbox%2Freadmessage.php&t=1319118697143&mid=22fcaaeG56358b7cG1baa00eG0&n_m=stamoskal%40windowslive.com

~ **] Eurofreedom [ Δονκιχωτικός GUN μπορεί να είναι ένα νεροπίστολο!
Από: eurofreedom@yahoogroups.com εκ μέρους anglograeco (anglograeco@yahoo.com)
Εστάλη: Τετάρτη, 14 Απριλίου 2010 2:00:16 μμ
Προς: eurofreedom@yahoogroups.com


Basil Venitis μούσες ότι Παπανδρέου είναι ένας Δον Κιχώτης που γέρνοντας στο ανεμόμυλους των κερδοσκόπων. Παπακωνσταντίνου είναι Sancho Panza που βοηθά Παπανδρέου για να επιτεθεί φανταστικό kallikantzaroi. Η δονκιχωτικός περιπέτειες του Παπανδρέου να οδηγήσει πουθενά, γιατί περιβάλλεται από Graecokleptocrats που παίζουν φάρσες για τον ίδιο. Η σκληρή φάρσες τελικά θα οδηγήσει Δον Κιχώτης σε μια μεγάλη μελαγχολία.

Παπανδρέου προειδοποιεί τους κερδοσκόπους ότι ένα οπλισμένο πυροβόλο όπλο είναι στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, τονίζοντας ότι η ενεργοποίηση του μηχανισμού στήριξης της ΕΕ για την ελληνική οικονομία δεν είναι η πρώτη επιλογή στην Ελλάδα, αλλά αν αυτό είναι αναγκαίο, είναι εκεί. Παπανδρέου ισχυρίζεται ότι δεν έχει χάσει λεπτό στην προσπάθεια για την Ελλάδα από το τέλμα που οδηγήθηκε στην από λάθη, παραλείψεις και δεκαετίες νοοτροπίες.

Αλλά τώρα το φορτωμένο όπλο θα μπορούσε να αποδειχθεί ένα poistol νερό! Ορισμένα ενδιαφερόμενα Γερμανοί σκοπεύουν να ξεκινήσει τη δικαστική προσφυγή στο Συνταγματικό Δικαστήριο κατά της ευρωζώνης πακέτο ενισχύσεων για την Ελλάδα που συμφωνήθηκαν από τους υπουργούς οικονομικών που υπάρχουν κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου. Joachim Starbatty, καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Tuebingen, υποστηρίζει τις παραβιάσεις πακέτο βοήθειας της ΕΕ, Συνθήκη του Μάαστριχτ! Κραυγή Ελλάδα! Κρεμάστε όλα Graecokleptocrats μπροστά από την Βουλή των Ελλήνων τώρα!

Starbatty σχεδιάζει να καταθέσει αγωγή στο Συνταγματικό Δικαστήριο κατά του πιστωτικού ευρώ από τα κράτη, σε συνεργασία με το συνταγματικό δικηγόρο Wilhelm Hankel και τα άλλα ενδιαφερόμενα Γερμανοί πολίτες. Starbatty επισημαίνει τα 40 δισ. ευρώ της δέσμης ενισχύσεων ευρώ για την Ελλάδα είναι μόνο ένα πρώτο βήμα και θα μπορούσε να καταλήξει doublig κάθε yeat, μέχρις ότου η Ελλάδα πηγαίνει τελικά κοιλιά πάνω. Starbatty θέα το πακέτο ενίσχυσης ως επιδότηση η οποία είναι απαγορευμένη, όπως προσφέρεται το επιτόκιο είναι κάτω από το επιτόκιο της αγοράς για τα ελληνικά ομόλογα. Επιπλέον, αυτό το πακέτο ενθαρρύνει Graecokleptocracy. Κρεμάστε όλα Graecokleptocrats μπροστά από την Βουλή των Ελλήνων τώρα!

Starbatty επιβεβαιώνει το απαράβατο Graecokleptocrats, οι πιο διεφθαρμένοι πολιτικοί στη Γη, τα φρικιά που απολαμβάνουν την απόλυτη ατιμωρησία και πλήρη κοινοβουλευτική ασυλία, πρέπει να επιστρέψει τα κλοπιμαία για τον ελληνικό λαό από τις μυστικές offshore λογαριασμούς τους. Προσθέτοντας την προσβολή στον τραυματισμό, Graecokleptocrats δηλώνουν ότι έκλεψαν τα χρήματα σε ένα νομικό τρόπο υπό την προστασία της βουλευτικής ασυλίας και ατιμωρησίας των νόμων Geeece, και κανείς δεν μπορεί να τους αγγίξει! Κρεμάστε όλα Graecokleptocrats μπροστά από την Βουλή των Ελλήνων τώρα!

Η προεπιλογή της Ελλάδα δεν μπορεί να αποφευχθεί. Οι προκλήσεις που αντιμετωπίζει η Ελλάδα είναι παρόμοια με εκείνα που αντιμετωπίζει η Αργεντινή, η οποία υπήρχε αδυναμία πληρωμής σε 95 δισ. δολ. του χρέους το 2001. Υπάρχουν πολλές ομοιότητες όσον αφορά την ακαμψία του νομίσματος, διαρροή κεφαλαίων, τεράστιες οι φόροι, και ο κίνδυνος των μέτρων λιτότητας που οδηγεί σε απότομη συρρίκνωση της ανάπτυξης. χρηματοδοτικές ανάγκες στην Ελλάδα είναι τεράστια τα επόμενα δύο χρόνια. Θα πρέπει να αποδείξει στην αγορά ότι μπορεί να μειώσει δραστικά τις δαπάνες, τους φόρους, sinecures, και Graecokleptocracy. Οι αγορές που η ζήτηση για να δει τουλάχιστον μία Graecokleptocrat στη φυλακή! Κρεμάστε όλα Graecokleptocrats μπροστά από την Βουλή των Ελλήνων τώρα!

Venitis ισχυρίζεται ότι η Ελλάδα μπορεί να πληρώσει εύκολα το χρέος της μέσω της πώλησης περιουσιακών της στοιχείων, όπως η γη που ανήκει στην κυβέρνηση, τα δάση, τα νησιά, Postoffice, κολέγια, δημόσια κτίρια, δημόσια τηλεοπτικά κανάλια, δημόσια ραδιοφωνικοί σταθμοί, αυτοκινητόδρομοι, λιμάνια, αεροδρόμια, νοσοκομεία, ορυχεία, υπεράκτιες γεωτρήσεις, καθώς και πολλές άλλες δημόσιες υπηρεσίες. Τα πάντα θα πρέπει να ιδιωτικοποιηθούν. 90% των δημόσιων θέσεων εργασίας θα πρέπει να εξαλειφθούν, καθώς είναι μόλις sinecures, που δημιουργήθηκε με αντάλλαγμα ψήφους!

Οι Έλληνες έχουν απηυδήσει με όλους τους πολιτικούς. Μια σειρά κυβερνητικών πολιτικών από το τέλος της δικτατορίας το 1974 έχουν κάνει να νιώθουν ανίσχυροι και προδομένοι από ένα κεντρικό kleptocracy που ισχυρίζεται ότι γνωρίζει τι είναι καλό γι 'αυτά καλύτερα από ό, τι να κάνουν οι ίδιοι. Η Graecokleptocracy πρόνοιας έχει δημιουργήσει όχι ένα αίσθημα ασφάλειας, αλλά μια κουλτούρα εξάρτησης από ψίχουλα και sinecures και απώλεια της ευθύνης. Το παντοδύναμο Graecokleptocrats είναι διατεθειμένοι να πουν τίποτα για να ξεγελάσουν τους Έλληνες και να κάνουμε τα πάντα για να πάρει ανταποδόσεις. Κρεμάστε όλα Graecokleptocrats μπροστά από την Βουλή των Ελλήνων τώρα!

Βασιλικός Venitis, twitter.com / Venitis, επισημαίνει ότι επί 35 έτη από τη δικτατορία, Pasokleptocrats και Neodemokleptocrats που πήρε στροφές στη λειτουργία Ελλάδα, η πιο διεφθαρμένη χώρα στη Γη, δανείστηκε σαν να μην υπάρχει αύριο, και έχουν λάβει 200 δισ. ευρώ το ανταποδόσεις από τη Siemens, JPMorgan, Goldman Sachs, η ΜΑΝ, η Daimler, αντιμονοπωλιακή πολιτική, στρατιωτική αγορές, μοναστήρια, και πολλά άλλα. Μέσω της κακοδιαχείρισης, ληστεία, ανταποδόσεις, και η ευνοιοκρατία, που οδήγησε το λίκνο της δημοκρατίας στο χείλος της πτώχευσης, με ένα δημόσιο χρέος των 350 δισ. ευρώ. Κρεμάστε όλα Graecokleptocrats μπροστά από την Βουλή των Ελλήνων τώρα!

Μιχαήλ Χριστοφοράκου, ο πρώην πρόεδρος της Siemens Hellas, να ορίσει την βιντεοκάμερα στην υπόθεση Siemens γραφείο του, που παράγουν τα DVD με πρωταγωνιστή 200 Graecokleptocrats, διατηρείται σε δύο συμβολαιογράφους. Χριστοφοράκου έχει την κορυφή Έλληνες πολιτικοί σε DVD kowtowing σε αυτόν για περισσότερες ανταποδόσεις σε αντάλλαγμα για τις προσοδοφόρες συμβάσεις overpriced! Το DVD που αποδεικνύει ότι η Premier Κώστα Σημίτη, 10 υπουργούς και 80 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, Κώστας Καραμανλής Premier, 8 υπουργούς και 75 βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, και 20 δημοσιογράφοι από κοινού από δύο δισεκατομμύρια ευρώ από ανταποδόσεις. Χριστοφοράκου, ο οποίος τώρα ζει στο Μόναχο, εντοπίστηκαν Ιωάννης Βαρθολομαίος Νέας Δημοκρατίας και του Κώστα Γείτονα του ΠΑΣΟΚ, όπως οι συντονιστές των ανταποδόσεις. Siemens να αναιρέσει το 10% των εσόδων που έλαβε από τις συμβάσεις κρατικών για να πληρώσει μακριά τη Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ ως μέρος ενός συστήματος δωροδοκίας που έτρεξε 1975 με 2007. Κρεμάστε όλα Graecokleptocrats μπροστά από την Βουλή των Ελλήνων τώρα!

Το τεράστιο ελληνικό χρέος δεν οφείλεται σε δαπάνες, αλλά και ληστεύει! Δεν είναι δίκαιη για τους φτωχούς Έλληνες να πληρώσει αυτό το χρέος, αλλά για Graecokleptocrats να επιστρέψει τα κλοπιμαία, αδύνατη αποστολή. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι Έλληνες εξέγερση κατά Graecokleptocrats με βόμβες, μολότοφ, όπλα, απεργίες και ταραχές! Πολλές επαναστατικές ομάδες προσπαθούν να ανατρέψουν Graecokleptocrats και κρεμάστε τους μπροστά στο Ελληνικό Κοινοβούλιο! Οι περισσότεροι Έλληνες προσεύχονται τώρα για ένα πραξικόπημα!

Είναι η πρώτη φορά που κάθε Έλληνα γίνεται αντιληπτό ότι μετά από χρόνια Graecokleptocracy, ήρθε η ώρα να αντεπιτεθούν Graecokleptocrats. Είναι το μόνο ελπιδοφόρο μήνυμα, στην πραγματικότητα. Η Ελλάδα δεν έχει άλλη επιλογή από το να εφευρεθεί εκ νέου. Επανεφευρίσκει την Ελλάδα και τον καθαρισμό μετά από χρόνια Graecokleptocracy, ωστόσο, πρόκειται να είναι ένα έργο αντάξιο του Ηρακλή. Έχει έρθει η στιγμή να πληρώσει τον λογαριασμό. Και πληρωμής που νομοσχέδιο, με την οικονομία στη μέση μιας υποχώρησης, πρόκειται να βλάψει. Ονομαστικό ποσοστό ανεργίας έχει χτυπήσει το 12%, και το πραγματικό ποσοστό ανεργίας υπολογίζεται από τους Βασίλη Venitis είναι 25%!

Δεν Graecokleptocrat ποτέ να πάει φυλακή! Venitis ισχυρίζεται ότι η ατιμωρησία του Graecokleptocrats είναι ο πιο παράξενος δικαιοσύνη στον κόσμο! Η πιο διαβόητη σπίτι στη Γη είναι το Ελληνικό Κοινοβούλιο, γνωστός και ως το Μεγάλο Οίκος ανοχής της Πλατείας Συντάγματος, το οποίο στεγάζει 300 άγρια πόρνες, Minotaurs ότι απορροφούν το αίμα των Ελλήνων! Είναι μακριά από τους 300 Σπαρτιάτες του Λεωνίδα με τους 300 Graecokleptocrats του Μεγάλου Οίκος ανοχής! Allons enfants de la Grece! Κρεμάστε όλα Graecokleptocrats μπροστά από την Βουλή των Ελλήνων τώρα!

Ο μέσος Έλληνας πολίτης, αναγκάζεται να δεχθεί κατώτερες δημόσιες υπηρεσίες ή να πληρώσει δωροδοκίες για να πάρει γύρω τους, όπως είναι ευνόητο, δεν είναι διατεθειμένος να καταβάλει το μερίδιο του στον τομέα της φορολογίας. Το πρόβλημα αυτό επιδεινώνεται από ένα φορολογικό σύστημα που είναι απόκρυφες, ασαφής, και αρκετά τιμωρίας για όσους δεν είναι διατεθειμένοι να αποφύγει ή να δωροδοκήσει την φορολογικούς ελεγκτές, μια υπηρεσία που η εύπορη λαμβάνουν δυσανάλογα εκμεταλλευτούν. Κρεμάστε όλα Graecokleptocrats μπροστά από την Βουλή των Ελλήνων τώρα!

προβλήματα του χρέους στην Ελλάδα προαναγγέλλει το ντόμινο των κυριαρχικών προεπιλογές σε ευρωζώνη που θα μπορούσαν να εκτροχιάσουν μια οικονομική ανάκαμψη. Venitis επισημαίνει PIGS (Πορτογαλία, Ιταλία, Ελλάδα και Ισπανία), αντιπροσωπεύουν το ήμισυ του χρέους της ευρωζώνης. PIGS είναι πράγματι γουρουνάκι μελών σκλάβων που δημιουργούν πολλά προβλήματα με το τέταρτο Ράιχ (ΕΕ), απαιτώντας υψηλό ποσοστό του Ταμείου Συνοχής, παίζοντας βρώμικο παιχνίδι, την ενθάρρυνση της πολιτικής διαφθοράς, και η διάδοση του καρκίνου του σοσιαλισμού. Τεμπέλης χοίροι έχουν dolce vita και περιμένουν σκληρά εργαζόμενους Βρετανοί και οι Γερμανοί για την υποστήριξή τους! Χοίροι έρθει στο χαμηλότερο σημείο όλων των εποχών!

Venitis σημειώνει ότι η τέταρτη Ράιχ (ΕΕ) αποφάσισε να γίνει ο Ράιχ bailout, ένα free-ride περιοχή όπου οι δαπάνες το δικαίωμα στους χοίρους είναι που έχουν αναληφθεί από τη Βόρεια φορολογούμενους Fourthreichian. Ευρώ θα σταθεροποιηθεί σε βραχυπρόθεσμο ορίζοντα, καθώς οι επενδυτές αντιμετωπίζουν μειωμένη αβεβαιότητα. Ωστόσο, αυτό κλειδαριές Τέταρτο Ράιχ σε τροχιά για σταδιακή νομισματική κατάρρευση, η διαδρομή ακολουθείται σήμερα από το δολάριο. Eurogroup πρόεδρος Jean-Claude Juncker, πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου, επισημαίνει τους σκληρά εργαζόμενους φορολογούμενους της Βόρειας ευρωζώνης αρνούνται να επιδοτεί τις σοσιαλιστικές τεμπελιά και την dolce vita της Νότιας ζώνης του ευρώ.

Δυο συγκάτοικοι του Amherst College της Μασαχουσέτης, Anthony Σαμαράς και ο Γιώργος Παπανδρέου, ως αποτέλεσμα οι δύο πιο διεφθαρμένη πολιτικά κόμματα στη Γη, τη Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ. Παπανδρέου είναι ο πρώτος στην Ελλάδα, και Σαμαράς είναι ο ηγέτης της αντιπολίτευσης. Είναι πολύ καλοί φίλοι, αλλά στο δημόσιο είναι η δουλειά τους να αλληλοκατηγορούνται. Αγάπη στα ιδιωτικά, το μίσος στη δημόσια! Παπανδρέου συμμετείχε στην kleptocratic κυβέρνηση του Σημίτη, και Σαμαράς συμμετείχε στην kleptocratic κυβέρνηση του Καραμανλή. Κρεμάστε όλα Graecokleptocrats μπροστά από την Βουλή των Ελλήνων τώρα!
__._,_.___
Απάντηση στον αποστολέα Απάντηση στην ομάδα Απάντηση μέσω του post web Ξεκίνησε ένα Νέο Θέμα
Μηνύματα σε αυτό το θέμα (1)
Πρόσφατη δραστηριότητα: Νέα Μέλη 71
Επισκεφτείτε την ομάδα σας


~ ** Ο / Η Μιχάλης Kalopedis έστειλε μήνυμα στα μέλη του KiprosTV - Υποστήριξη των Τεχνών & Πολιτισμού της Κύπρος.

Μιχάλης KalopedisApril 14, 2010, 5:14 πμ
Θέμα: Script συγγραφέας ήθελε
Γεια σε όλους - Ένας παραγωγός που εργάζεται σε πιλοτική τηλεόραση ψάχνει για ένα συγγραφέα. Όποιος ενδιαφέρεται παρακαλώ να προωθήσετε ένα χειρόγραφο δείγμα για info@kipros.tv

Κατά προτίμηση κάτι που είναι χιουμοριστικό και / ή είναι ελκυστικό σε ένα νεανικό / ακροατήριο παιδιά. Η παράσταση θα είναι στα ελληνικά.

ευχαρίστηση του να χρησιμοποιεί την ομάδα KiprosTV για το Facebook ως ένα δημιουργικό δίκτυο γι 'αυτό παρακαλώ να μας στείλετε email αν ψάχνετε για τους ανθρώπους να εργαστούν με. Εμείς θα προσπαθήσουμε, επίσης, το καλύτερο για να συνδυαστούν οι αναγγελίες αυτές να αποφύγουν πολλαπλά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Με φιλικούς χαιρετισμούς,

Μιχάλης Kalopedis

Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?inbox%2Freadmessage.php&t=1337850738367&mid=22faf8bG3dd6e022G1337a19G0&n_m=snstam%40gmail.com


~ ** Ο / Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Diadiktio έστειλε μήνυμα στα μέλη του να LINK για το Δευτερο DVD.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ DiadiktioApril 14, 2010 στις 5:08 π.μ.
Θέμα: Η Kim Kardashian σε τσόντα
με τον γνωστό raper Ray J

ΤΙ ΤΖΟΥΛΙΑ και ΠΑΠΑΡΙΕΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ Kardashian KIM http://www.facebook.com/l/6c911;news24.gr

Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?inbox%2Freadmessage.php&t=1294236114860&mid=22faf84G3dd6e022G1337a16G0&n_m=snstam%40gmail.com

~ ** Ο / Η Νίκος Νικολόπουλος Α έστειλε μήνυμα στα μέλη του ΦΙΛΟΙ ΝΙΚΟΥ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ 2.

Ο Νίκος Νικολόπουλος AApril 14, 2010, 4:44 πμ
(Χωρίς θέμα)
Στην Βουλή συνεχίζεται η συζήτηση για το φορολογικό νομοσχέδιο. Ο Βουλευτής Αχαίας Νίκος Νικολόπουλος, σύμφωνα με το πρόγραμμα θα μιλήσει γύρω στις 06,00 http://www.facebook.com/l/6c911;μ.μ. και η ομιλία θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι της Βουλής

Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?inbox%2Freadmessage.php&t=1326687700320&mid=22fad60G3dd6e022G133791eG0&n_m=snstam%40gmail.com

~ ** Ο / Η Πανδίων Αρκαδικός έστειλε μήνυμα στα μέλη του Ξεμπρόστιασμα στα λαμόγια των κομμάτων.

Πανδίων ΑρκαδικόςApril 14, 2010 στις 10:20 am
Θέμα: Ο "ντελάλης" της μιζέριας μας.
Το παιχνίδι της γάτας με τον ποντικό παίζουν οι διεθνείς τοκογλύφοι, πιέζοντας μας να πάρουμε-τάχα-την οικονομική βοήθεια που μας έταξαν οι ψευτο-συνέταιροι της Ευρώπης.
Ξέρουν καλά πως αυτές οι "δεσμεύσεις" είναι κενές περιεχομένου και δεν πρόκειται να πάρουν σάρκα και οστά, για λόγους ατολμίας και έλειψης πολιτικής συνοχής στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
Αυτό είναι το "μέγα" κατόρθωμα του Γ. Παπανικολάου ... με την αφροσύνη του να δημοσιοποιήσει τα οικονομικά μας, φωνάζοντας τα σαν ... ντελάλης πρός κάθε κατεύθυνση.

Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?inbox%2Freadmessage.php&t=1244522047606&mid=22ff699G56358b7cG1babfa5G0&n_m=stamoskal%40windowslive.com

~ ** Ο / Η Νίκος Νικολόπουλος Α έστειλε μήνυμα στα μέλη του ΦΙΛΟΙ ΝΙΚΟΥ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ.

Ο Νίκος Νικολόπουλος AApril 14, 2010 στις 9:10 π.μ.
(Χωρίς θέμα)
Λόγω αλλαγής του Προγράμματος Ομιλίας των Ειδικών Εισηγητών, η Ομιλία για το ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ του Βουλευτή Αχαΐας ΝΙΚΟΥ ΝΙΚΟΛΟΠΟΛΟΥ θα πραγματοποιηθεί στις 21:30 και θα μεταδοθεί ζωντανά από το Κανάλι της Βουλής

Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?inbox%2Freadmessage.php&t=1384376166208&mid=22ff4bcG3dd6e022G133a1e7G0&n_m=snstam%40gmail.com

~ ** Ο / Η Πύλη Λαυριου έστειλε μήνυμα στα μέλη του BLOG PORTAL ΛΑΥΡΙΟΥ.

Portal ΛαυριουDecember 31, 1969 στις 4:00 μ.μ.
(Χωρίς θέμα)

Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?inbox%2Freadmessage.php&t=1266236980868&mid=22ff215G3dd6e022G133a05cG0&n_m=snstam%40gmail.com

~ ** Ο / Η Νίκος Νικολόπουλος Α έστειλε μήνυμα στα μέλη του ΦΙΛΟΙ ΝΙΚΟΥ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ.

Ο Νίκος Νικολόπουλος AApril 14, 2010, 4:44 πμ
(Χωρίς θέμα)
Στην Βουλή συνεχίζεται η συζήτηση για το φορολογικό νομοσχέδιο. Ο Βουλευτής Αχαίας Νίκος Νικολόπουλος, σύμφωνα με το πρόγραμμα θα μιλήσει γύρω στις 06,00 http://www.facebook.com/l/6c911? Μ.μ.και η ομιλία θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι της Βουλής
Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?inbox%2Freadmessage.php&t=1412850329279&mid=22fac42G3dd6e022G1337887G0&n_m=snstam%40gmail.com


~ ** Ο / Η Deejay decider έστειλε μήνυμα στα μέλη του decider dj fan club !!!!!

Deejay DeciderApril 14, 2010 στις 5:00 π.μ.
Θέμα: πίσω στη δουλειά!
επιστροφη στα πατρια εδαφη πίσω στη δουλειά πάλι οπως και καθε σαββατο ετσι και αυτο club ανδρομεδα στο ελατοχωρι πιεριας σας περιμενουμε για να περασουμε ενα απο τα καλυτερα σαββατα! ανανεωμενοι πλεον!! να ειστε ολοι εκει για να καουμε με ξενους και ελληνικους ρυθμους dj decider στα decks! thereee cuu!
Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?inbox%2Freadmessage.php&t=1342655660098&mid=22fac3fG3dd6e022G1337882G0&n_m=snstam%40gmail.com



~ ** Δελτίου από την αιτία: Κατάργηση βουλευτικής ασυλίας για ποινικά αδικήματα
Μετάβαση στην Αιτία
Αποστολέας: Δήμητρα Σταύρου
Προς: Τα μέλη του Κατάργηση βουλευτικής ασυλίας για ποινικά αδικήματα
Τα καταφέρνουμε!
Η ομάδα μας είναι ένα από τις πολυπληθέστερες στην Ελλάδα.
Φαίνεται ότι παίρνουν το μήνυμα στη Βουλή όπως δείχνει το παρακάτω άρθρο του Βήματος σήμερα.

http://www.tovima.gr/default.asp?pid=...

Ας συνεχίσουμε, προκειμένου η κατάργηση της βουλευτικής ασυλίας να επιτευχθεί,
προκειμένου να είναι ίσοι πολίτες και οι βουλευτές απέναντι στο νόμο.

Καλέστε κι άλλους φίλους. Ας κάνουμε ακόμη πιο ηχηρό το αίτημα.

Καλημέρα σε όλους.

Κάλεσμα για Δράση
Υποστήριξη την αιτία. Θεωρείται:
Διάβασα αυτό το

~ ** Δημήτρης Γαλάνης "ομοφυλόφιλος; ΟΚ!" - Η φιλία σκοτώνει το σεξ;
Από: x x (therapeiaomofylofilias@gmail.com)
Ενδεχομένως να μην γνωρίζετε αυτόν τον αποστολέα.Σήμανση ως ασφαλούςΣήμανση ως ανεπιθύμητη αλληλογραφία
Εστάλη: Τετάρτη, 14 Απριλίου 2010 2:44:22 μμ
Προς:

http://youtube.com/watch?v=7jSvLJrNxeM
ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ hit single Δημήτρη Γαλάνη!
Στίχους και μουσική του ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Α. KARAMPOUROUNIS
VIDEO ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ALTER TV ΕΛΛΆΔΑ
ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ARTIST SDMINTERNATIONAL (ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ) http://clubs.pathfinder.gr/sdm_international
Επισκεφθείτε τώρα CLUB ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ FAN ΓΑΛΑΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ «AT http://clubs.pathfinder.gr/dimitris_galanis
http://youtube.com/user/sdm222
REALIFEσελίδες 70-71 τεύχους 15 του περιοδικού iPanic http://www.ipanicmag.com/2010/04/ipanic-15.html

Γράφει ο Πάνος Πιλάτος the2pornot2p@yahoo.gr

Η φιλία σκοτώνει το σεξ;

Μπορούν ένας άντρας και μια γυναίκα να είναι φίλοι? Πόσο αδύνατο ή και ... ανώμαλο μπορεί να είναι κάτι τέτοιο? Και γιατί ρε μπρούστη μου να παρατηρείται το φαινόμενο «Γλυκιά μου, μου αρέσεις». «Γλυκέ μου, άστο καλύτερα. Σε βλέπω σαν φίλο »... Τελικά, εγώ τι στο Διάολο να κάνω? Να πίνω μαζί της μπίρες, να ρευόμαστε & να βλέπουμε μπάλα, ή να αγοράσω προφυλακτικά?

Μια τυπική αντίδραση του γυναικείου πληθυσμού απέναντι στις «πολιορκίες» (της πλειοψηφίας) των αντρών, είναι εκείνη που συνοψίζεται σε 4 μόνο λέξεις: «Σε βλέπω σαν φίλο». Γυναίκες που πολλούς τους «αγγίζουν» βαθύτερα και τους κάνουν να ονειρεύονται γι'αυτές το «κάτι παραπάνω» σε συναισθηματικό επίπεδο, αυτές τους βουλώνουν με τηνφράση-κλειδί: «Σε βλέπω σαν φίλο». Κάτσε ρε συ, κοπελάραμου ... Γιατί, δηλαδή, έχεις κοτσάρει μια καραμέλα και την πιπιλάςμε τόση ευκολία? Είναι φανερό πως τις περισσότερες φορές που αντιδρούν έτσι οι γυναίκες, δεν το κάνουν επειδή πράγματι ανέλυσαν την περίπτωση του άντρα που εκδήλωσε ενδιαφέρον για εκείνες & σεβόμενες την προσωπικότητά του, τον απέρριψαν. Τσου!
Βρε συ, σου την πέφτει κάποιος? Μιλάτε μερικές φορές? Βγαίνετε έξω κάποιες ακόμη? Σου

ανοίγει τα χαρτιά του? Σου καταθέτει, ενίοτε, σώψυχά τα «του? Συμβαίνουν όλα τα παραπάνω και καταλήγεις πως δεν το γουστάρεις ή και πως σε ξενερώνει? Ε, τι στο Διάολο τονταλαιπωρείς, τον καψερό, με κλισαδούρες περί φιλίας και τα συναφή και δεν του το ξεκόβεις a priori?

Τώρα ... μπορεί μια γυναίκα και ένας άντρας να είναι φίλοι?

Να απαντήσω στο ερώτημα αυτό? Να σας πω, δηλαδή, αν πιστεύω ότι είναι δυνατό μια

γυναίκα να χτίσει μια σχέση φιλίας με έναν άντρα η οποία θα διατηρηθεί σε βάθος χρόνου? Απαντώ: ΟΧΙ! Δεν παίζει τέτοιο πράγμα, που να χτυπιέστε σαν χταπόδια. Από τη φύση μας είμαστε φτιαγμένοι να ελκυόμαστε μεταξύ μας. Να φαντασιωνόμαστε πράγματα ο ένας για τον άλλον. Να φλερτάρουμε. Να ερωτοτροπούμε. Μια γυναίκα και ένας άντρας που υποστηρίζουν πως «είναι φίλοι», όλα κοροϊδεύουν πρώτα απ 'τη Μανούλα Φύση, κατά δεύτερο λόγο τους εαυτούς τους και κατ' επέκταση τον περίγυρό τους. Ναι, μπορεί να ξεκινήσουν φιλικά την επαφή τους. Να ανταλλάξουν σκέψεις, προβληματισμούς, σχέδια, ακόμα και ... ερωτικά κατορθώματα. Όμως, κάπου-κάπως-κάποτε, θα έρθει το μοιραίο και ο ένας εκ των 2 θα κάνει την πρώτη «βρόμικη» σκέψη. Ίσως και την πρώτη «βρόμικη» κίνηση. Εγώ έχω καταλήξει σε μια διαπίστωση: πραγματική φιλία είναι δυνατόν να υπάρξει ΜΟΝΟ μεταξύ 2 αντρών. Τελεία. Όχι ότι δεν παίζουν στη φάρα μας λουμπινιές & χτυπήματα εκεί που μας πονά περισσότερο, μα σε μεγάλο ποσοστό μπορούμε να τα καταφέρουμε. χει Το «η πάστα μας. Δεν εξηγείται αυτό το πράγμα, αλλά ισχύει. Οι γυναίκες, από την άλλη, το θέμα της φιλίας το έχουνε παρερμηνεύσει. Αυτές δε γίνονται φίλες, φίδια κολοβά γίνονται, που κατασπαράζει η μία την άλλη. Εν κατακλείδι, είναι φύσει αδύνατο, ρε φίλε, να κάνεις παρέα με κοπέλα και να μην τη δεις κάποια στιγμή σαν γκόμενα ή ακόμη και να καταλήξεις (τα-ρα-τα-ταααν!) Να αυνανιστείς φαντασιώνοντάς τη! Τι? Είναι φίλη σου και αποκλείεται εσύ να μπλα μπλα-μπλα-? Χα! Εντάξει. Όσες φορές και να ακούσω κάτι τέτοιο, γελάω.

Απομυθοποιώντας, λοιπόν, το ΨΕΜΑ πως μια γυναίκα μπορεί να γίνει φίλη με έναν άντρα, να επανέλθω στο απόλυτο καραγκιοζιλίκι του «ασθενούς φύλου», δηλαδή στην ατάκα που έλεγα και στην αρχή: «Σε βλέπω σαν φίλο». Ε, εγώ δεν σε βλέπω σαν φίλη, μωρή! Δε σε θέλω να αναλύουμε αν το 4-4-2 είναι πιο καλό από το 4-3-1-2, μα σε θέλω ... στα 4, γενικώς. Δεν έχω καμιά όρεξη να μου κάνεις αναλυτική περιγραφή του πρωινού θεραπεία ψώνια σου («το τσαντάκι Πράντα προωθείται τώρα από τα δεξιά, βλέπει το ρίμελ / Rimmel της Ζιβανσί / Givenchy (Σημείωση μου ύστερα από γυναικεία συμβουλή: το ρίμελ αναφέρεται στη μάσκαρα, αλλά είναι επώνυμο του ιδρυτή της http://rimmellondon.com Eugene Rimmel, ανταγωνίστριας εταιρίας της http://www.givenchy..com οπότε τα προϊόντα καλλωπιστικής βαφής βλεφαρίδων της ανταγωνίστριας θα αναφέρονται απλώς ως μάσκαρα) ελεύθερο, κάνει την κάθετη πάσα & πετάγεται το παπούτσι Γκούτσι και φτύνει το κουκούτσι »!). Ποσώς με ενδιαφέρει αν η «Μαρία η Άσχημη» βρήκε, επιτέλους, τον έρωτα (με νοιάζει μόνο αν βρήκε χαρά στα πόδια της και αν υπάρχει σχετικό βίντεο «ανεβασμένο» στο YouTube). Εγώ αυτό που θέλω είναι να με θέλεις. & Αν δε με θέλεις, να μου το πεις. Γιατί στην περίπτωση που δε γουστάρεις, ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ! Υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές κ.τ.λ.-κ.τ.λ. Σιγά μην κολλήσω με την πάρτη σου. αυτό Γι 'λέω, καμιά φορά, έναν σ' κολλητό μου που του έχουν κάτσει όλοι οι στούρνοι: Προχώρα, μεγάλε ... Αν θες φίλο, θα τον βρεις σε μένα. Τα υπόλοιπα αλλού. & Αν αργήσει να σου κάτσει αυτό που ονειρεύεσαι, μη σταματάς να το κάνεις. Φρόντισε, πάντως, να ξυπνήσεις από τον εφιάλτη τον οποίο ΕΚΕΙΝΕΣ σου μαγειρεύουν .. Έτσι και αλλιώς, τελικά, καμιά φορά μου φαίνεται πως μόνο για την κουζίνα είναι πραγματικά ικανές!


ΥΓ: Ψιτ! 50 μέτρα από την πλατεία του Γκύζη (Γκύζη & Ραγκαβή 61) ανοίγει clubάκι ονόματι Camelot Live-Cafe http://myspace.com/camelotlivecafe Σκάστε για ποτάκι, και θα με πετύχετε καταστρώματα στα (κατάστρωμα - για ηλεκτρόφωνο ή μαγνητόφωνο - υποδοχή δίσκου ή μαγνητοταινίας) να τα λέμε και από κοντά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

http://therapeiaomofylofilias.blogspot.com/2009/09/blog-post_14.html ΑΥΤΟΝ που θέλουν οι γυναίκες

http://therapeiaomofylofilias.blogspot.com/2010/04/gay-ok-sex.html


~ ** Ο / Η Robert Alm έστειλε μήνυμα στα μέλη του shiptogaza.

Robert AlmApril 14, 2010, 4:23 πμ
Θέμα: Για επιπλέον Υποστίρηξη
επιτρέψτε μου να σας αφήσω τα στοιχεία της πρωτοβουλίας:

1) Η επίσημη ιστοσελίδα μας: http://www.facebook.com/l/6c911;www.shiptogaza.gr/

2) η Fan σελίδα μας στο Facebook: http://www.facebook.com/pages/Ship-to-Gaza-Ena-ploio-gia-ten-Gaza/112906292058548

3) Για να Twitter μας: http://www.facebook.com/l/6c911;twitter.com/ShiptoGazaGr

4) Το κανάλι μας στο Youtube στο οποίο θα μπορείτε να βλέπετε τα βίντεο που θα ανεβάζουμε: http://www.facebook.com/l/6c911;www.youtube.com/shiptogazahellas

Η Ασφάλεια των πλοίων και των ανθρώπων που συμμετέχουν βασίζεται στην στήριξή σας.
Ευχαριστούμε.

Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?inbox%2Freadmessage.php&t=1255864277776&mid=22fa31fG3dd6e022G133745fG0&n_m=snstam%40gmail.com

~ ** Ο / Η Βασίλης Μητρόπουλος Α έστειλε μήνυμα στα μέλη του ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΕΣ.

Βασίλης Μητρόπουλος AApril 14, 2010 στις 4:15 π.μ.
Θέμα: MOY EKANE ΚΑΛΟ AYTOS O XORISMOS
http://www.facebook.com/l/6c911;www.youtube..com/watch?v=XJn2Crf7YIE

Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?inbox%2Freadmessage.php&t=1331941072927&mid=22fa21aG3dd6e022G13373f0G0&n_m=snstam%40gmail.com

~ ** Ο / Η Μιχάλης Mpourgos έστειλε μήνυμα στα μέλη του http://www.facebook.com/l/6c911;Environment.gr.

Mixalis MpourgosApril 14, 2010, 4:06 πμ
Θέμα: Ακόμα δύο φρέσκα προσωπικά ιστολόγια στο http://www.facebook.com/l/6c911;Environment.gr
Με ιδιαίτερη χαρά σας ενημερώνουμε τη δημιουργία δύο ακόμα νέων, ιδιαίτερα ενδιαφερόντων προσωπικών ιστολογίων στην ηλεκτρονική μας υπηρεσία http://www.facebook.com/l/6c911;Environment.gr.

Πρόκειται για τα μπλογκς:

Προσπαθήστε να σκεφτεί, της Μαίρης
http://www.facebook.com/l/6c911;portal.environment.gr/extra/macgurublog_menu/macgurublog.php?uid=188

Το Ιστολόγιο του Μάνου Κιούκα
http://www.facebook.com/l/6c911;portal.environment.gr/extra/macgurublog_menu/macgurublog.php?uid=182

Να είναι καλοτάξιδα! ! !

Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?inbox%2Freadmessage.php&t=1391681387586&mid=22f9faaG3dd6e022G13372daG0&n_m=snstam%40gmail.com


~ ** Ο / Η Πύλη Λαυριου έστειλε μήνυμα στα μέλη του BLOG PORTAL ΛΑΥΡΙΟΥ.

Portal ΛαυριουApril 14, 2010, 1:51 πμ
Θέμα: Καλημέρα sas
Apo ΟΤΙ mathame να facebbok ginete sindromitiko ΕΜΕΙΣ kataferame kai ftiaksame να elliniko facebook kai einai kai tora Επάνω entelos dorean mpeite tora mesa na to deite kai Kante egrafi pes kai se filous sou na mpoune mesa na graftoune
http://www.facebook.com/l/6c911;lavrio.blogsite.org/face
http://www.facebook.com/l/6c911;lavrio.blogsite.org/face

kai να kainourgio mas einai φόρουμ
http://www.facebook.com/l/6c911;lavrio.blogsite.org/forum
http://www.facebook.com/l/6c911;lavrio.blogsite.org/forum

Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?inbox%2Freadmessage.php&t=1162511883478&mid=22f7f5fG3dd6e022G133675fG0&n_m=snstam%40gmail.com


~ ** Δελτίου από την αιτία: Κατάργηση βουλευτικής ασυλίας για ποινικά αδικήματα
Μετάβαση στην Αιτία
Αποστολέας: Δήμητρα Σταύρου
Προς: Τα μέλη του Κατάργηση βουλευτικής ασυλίας για ποινικά αδικήματα
Τα καταφέρνουμε!

Η ομάδα μας είναι ένα από τις πολυπληθέστερες στην Ελλάδα.
Φαίνεται ότι παίρνουν το μήνυμα στη Βουλή όπως δείχνει το παρακάτω άρθρο του Βήματος σήμερα.

http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&artid=325499&ct=32&dt=14/04/2010

Ας συνεχίσουμε, προκειμένου η κατάργηση της βουλευτικής ασυλίας να επιτευχθεί,
προκειμένου να είναι ίσοι πολίτες και οι βουλευτές απέναντι στο νόμο.

Καλέστε κι άλλους φίλους. Ας κάνουμε ακόμη πιο ηχηρό το αίτημα.

Καλημέρα σε όλους.

Κάλεσμα για Δράση
Υποστήριξη την αιτία. Θεωρείται:
Διάβασα αυτό το


~ ** Ο / Η Robert Alm έστειλε μήνυμα στα μέλη του shiptogaza.

Robert AlmApril 14, 2010 στις 1:05 AM
Θέμα: (Σήμερα) Προβολή - συζήτηση στο Εργατικό Κέντρο Χαλκίδα
Προβολή - συζήτηση στο Εργατικό Κέντρο Χαλκίδας την Τετάρτη 14 Απρίλη και ώρα 18.00.
Θα γίνει προβολή του βραβευμένου ντοκιμαντέρ «Γάζα ερχόμαστε» των Γιώργο Αυγερόπολου και Γιάννη Καρυπίδη και συζήτηση με τους Πέτρο Γιώτη και Kassem Sana.

Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?inbox%2Freadmessage.php&t=1117019462523&mid=22f74b9G3dd6e022G1336486G0&n_m=snstam%40gmail.com


~ ** Ο / Η Βασίλης Μητρόπουλος Α έστειλε μήνυμα στα μέλη του ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΕΣ.

Βασίλης Μητρόπουλος AApril 14, 2010 στις 12:51 am
Θέμα: RADIO ARBYLA - ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
http://www.facebook.com/l/6c911;www.youtube.com/watch?v=NE0DFqEr96k

Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?inbox%2Freadmessage.php&t=1300565549049&mid=22f72a5G3dd6e022G13363ffG0&n_m=snstam%40gmail.com


~ ** [Capitalismos] ΕΝΕΡΓΩΝΤΑΣ από τα ύψη
Από: capitalismos@yahoogroups.com εκ μέρους capitalismos (capitalismos@yahoo.com)
Εστάλη: Τετάρτη, 14 Απριλίου 2010 10:32:34 πμ
Προς: capitalismos@yahoogroups.com


Βασίλειος επισημαίνει Venitis έξω ο θείος Σαμ και το τέταρτο Ράιχ (ΕΕ) περνούν τώρα δύο trillion ευρώ κάθε χρόνο για το στρατιωτικό, της εσωτερικής ασφάλειας, και νοημοσύνη. Υπάρχουν 5.000 δραστηριοποιούνται τρομοκράτες στον κόσμο. Αυτό λειτουργεί με δαπάνες 400 εκατομμυρίων ευρώ ανά τρομοκρατίας ανά έτος. Ο φόβος της τρομοκρατίας οδηγεί την ανάπτυξη στην κυβέρνηση και έχει οδηγήσει στη συμμετοχή σε πολλαπλά μικρά πολέμους και ορισμένους μεγαλύτερους όσο και μετά τις ασκήσεις στην οικοδόμηση του έθνους, οι οποίες έχουν αντισυνταγματικός, και τις οποίες καμία δεν εξελίχθηκαν τα καλά.

Venitist Tom επισημαίνει Engelhardt έξω οι Έλληνες είχαν το δικαίωμα. Όταν ζεις στον Όλυμπο, την άποψή σας της ανθρωπότητας είναι ποιοτικά διαφορετική. Η ελληνική θεοί, μετά από όλα, ψέματα, έκλεψε από, lusted για, και να τιμωρηθούν ανθρωπότητα χωρίς έλεος, λαμβάνοντας παράλληλα τον πλανήτη για την περιστροφή κατά τρόπο που εμείς οι θνητοί θα εξετάσει ανήθικη, αν όχι ανήθικη. Και δεν τους ενοχλεί λίγο.

Θεώρησαν, οπότε ελληνική μυθολογία μας λέει, εντυπωσιακά χωρίς να παρεμβαίνει από τα ύψη στις υποθέσεις των θνητών όποιο τράβηξε την προσοχή τους και, στο πλαίσιο της διαδικασίας, να κάνει οτιδήποτε και αν συνέβη φαντασία τους, χωρίς σκέψη πολλά για τη φύση των ανθρώπινων ζωών. Αν είχαν την αίσθηση μερικές φορές συμπάθεια για τους ανθρώπους των οποίων οι ζωές έχουν κατ 'επανάληψη έριξε σε όλεθρο, ήταν ανίκανοι πραγματική συμπάθεια.

Engelhardt σημειώνει τέτοια είναι η φύση του κόσμου, όταν η γνώμη σας είναι το Olympian ένα και αυτό που βλέπετε από τα ύψη είναι τόσες πολλές, μόλις και μετά βίας διακρίνεται θηλαστικά scurrying παρακάτω. Οι λεπτομέρειες της μικροπολιτικής τη ζωή τους φυσικά θαμπάδα και φαίνεται λιγότερο από ό, τι σημαντικό.

Την τελευταία εβδομάδα, έχουμε δει, κυριολεκτικά εμφανίσεις, ένα σύγχρονο παράδειγμα του τι σημαίνει στις μέρες μας να ενεργήσουμε από τα ύψη, και έχουμε διαβάσει για ένα άλλο χαρακτηριστικό παράδειγμα της ίδιας. Wikileaks δημοσίευσε αποκρυπτογραφηθούν Ιούλιο του 2007 το βίντεο των δύο αμερικανικών ελικοπτέρων Apache επιτίθεται Ιρακινούς σε δρόμο της Βαγδάτης. Τουλάχιστον 12 Ιρακινοί, μεταξύ των οποίων δύο υπάλληλοι του πρακτορείου ειδήσεων Reuters, ένας φωτογράφος και ο οδηγός του, σκοτώθηκαν στο περιστατικό, και τα δύο παιδιά στο όχημα ενός καλού Σαμαρείτη που σταμάτησε για να πάρει ατυχήματα και έχασαν τη ζωή τους στη διαδικασία, ήταν επίσης τραυματίες.

Engelhardt επισημαίνει ότι χωρίς αμφιβολία, ότι το βίντεο είναι ένα αξιοσημείωτο 17-λεπτά demo για το πώς να αποτελεσματικά σφαγή μικροσκοπικά όντα άλεσης για παρακάτω. Δεν υπάρχει τρόπος αμερικανικό πλήρωμα του ελικοπτέρου θα μπορούσε να γνωρίζει ακριβώς που ήταν το περπάτημα εκεί κάτω, σουνίτες ή σιίτες, επαναστατική ή shopper, Baghdadis με πρόθεση να βλάψουν τους Αμερικανούς ή Baghdadis δίνοντας ελάχιστη προσοχή σε δύο από τα ελικόπτερα στη συνέχεια, έτσι τακτικά πολύβουης πόλης. Ήταν δολοφόνοι, φύλακες, υπάλληλοι τραπεζών, άνεργοι τεμπέληδες, έχτισε τα μέλη Κόμματος, θρησκευτικών φανατικών, στους ιδιοκτήτες των καφενείων; Ποιος θα μπορούσε να πει από τέτοιο ύψος; Αλλά οι λεπτομέρειες πείραξε λίγο.

Η crouches οπερατέρ Reuters πίσω από ένα κτίριο που αναζητούν, κάμερα πρώτον, γύρω από μια γωνία και θα ακούσετε έναν Αμερικανό σε φωνάζουν Apache, "Πήρε ένα RPG!" - Αμφιβολία για φωτογραφική μηχανή του με τον μεγάλου βεληνεκούς φακό του για έναν πύραυλο αυτοκινούμενη χειροβομβίδα εκτοξευτή. Ο πιλότος, φυσικά, δεν γνωρίζει ότι είναι μια φωτογράφος Reuters εκεί κάτω. Μόνο εμείς. (Και όταν το θάνατό του είχε γίνει γνωστό, ο στρατός θαμμένος προσεκτικά το βίντεο.)

Μαζί με αυτό το βίντεο έρχεται ένα soundtrack στο οποίο θα ακούτε τους Αμερικανούς να ελέγξετε έξω τους κανόνες εμπλοκής (ROE), να ζητήσει άδεια για φωτιά, και τα πειράγματα για τα αποτελέσματα. ("Hahaha. Χτύπησα 'em"? "Ω ναι, κοιτάξτε τα νεκρά καθάρματα ..."; και των δύο τραυματίες παιδιά," Λοιπόν, αυτό είναι δικό τους σφάλμα φέρνοντας τα παιδιά τους σε μια μάχη. ") Τέτοιες κτηνώδεις chit- chat εξηγείται μακριά σε μέσα άρθρα εδώ από the ανάγκη για "ψυχολογική απόσταση" των εν λόγω έργο του οποίου είναι να σκοτώσει, αλλά στην πραγματικότητα αυτός είναι αναμφίβολα ο τρόπος που τα πούμε όταν εσείς και μόνο εσείς, έχουν θεούς-την πρόσβαση στο ουρανούς και μπορεί να υπάρχει για την υπόλοιπη ανθρωπότητα, κάνοντας προετοιμασίες για να σκουπίσει έξω μικρότερο όντα.

Βασιλικός Venitis, twitter.com / Venitis, επισημαίνει ο μεγαλύτερος ανταποδόσεις κατάγονται από τη στρατιωτική βιομηχανία. Στρατιωτικών προμηθειών είναι μια διεφθαρμένη επιχείρηση από πάνω προς τα κάτω. Η διαδικασία κυριαρχείται από συνηγορία, με ελάχιστους ελέγχους και ισορροπίες. Οι περισσότεροι άνθρωποι στην εξουσία αγαπούν αυτό το σύστημα της λειτουργίας των επιχειρήσεων και δεν θέλουν να αλλάξει. Τον πόλεμο και την προετοιμασία για πόλεμο συστηματικά διεφθαρμένων όλα τα μέρη που το κράτος-ιδιωτικού τομέα συναλλαγές με τις οποίες η κυβέρνηση αντλεί το μεγαλύτερο μέρος των στρατιωτικών προϊόντων της. Υπάρχει ένα πρότυπο το 10% τραμπούκο να κλεπτών για στρατιωτικές αγορές.

Venitis σημειώνει ότι οι συμμετέχοντες στην περίπλοκη στρατιωτικό-βιομηχανικό-kleptocrat (MIKC) συνήθως ευθύνονται για την κακοδιαχείριση, όχι σπάνια έχουν κατηγορηθεί για τα απόβλητα, την απάτη, την κατάχρηση, και ανταποδόσεις (WFAK), και από καιρό σε καιρό σε μερικά από αυτά έχουν απαγγελθεί κατηγορίες για ποινικά αδικήματα. Όλες αυτές οι ενέργειες δυσάρεστο, όμως, συνήθως εμφανίζονται ως εκτροπές, misfeasances που πρέπει να διορθωθούν ή να malfeasances να τιμωρηθούν διατηρώντας το βασικό σύστημα του κράτους-ιδιωτικού τομέα στην παραγωγή στρατιωτικών αγαθών και υπηρεσιών. Τα αδικήματα αυτά είναι σε εκφράσεις πραγματικότητας μιας ενδελεχούς, εγγενή σαπίλα σε ολόκληρο το setup.

Venitis σημειώνει ότι σοσιαλιστές, κλεπτών, και πολεμοκάπηλων καταστρέψει Θείος Σαμ. Η αποτυχία των πολέμων της Αμερικής ήταν η πολύ ελευθερίες που προσπάθησε να διατηρήσει. Προπαγάνδα, ψέματα και μύθους οδήγησε Αμερική σε πολλούς πολέμους. Όπως venitists γνωρίζετε, ο πόλεμος έχει πάντα την υγεία του κράτους. Είναι σαφές ότι οι πόλεμοι, ζεστό και κρύο, ήταν υπεύθυνη για την τεράστια φόρους, ελλείμματα, καθώς και κυβερνητικές δαπάνες που έχουν δημιουργήσει kleptocracy τόσο αγαπητός από τους κοινωνικούς μηχανικούς και σχεδιαστές της οικονομικής της γραφειοκρατίας. Αν οι ξένοι πόλεμοι έχουν επικεφαλής αποτυχία της Αμερικής, μεγάλη επιτυχία της έχει την ιστορική της ειρήνης και των ελευθεριών, ο ατομικών ελευθεριών και την ευθύνη, την οποία πρέπει τώρα να επιστρέψουν.
__._,_.___
Απάντηση στον αποστολέα Απάντηση στην ομάδα Απάντηση μέσω του post web Ξεκίνησε ένα Νέο Θέμα
Μηνύματα σε αυτό το θέμα (1)
Πρόσφατη δραστηριότητα: Νέα Μέλη 68
Επισκεφτείτε την ομάδα σας


~ ** Ο / Η Βασίλης Κωστούλας έστειλε μήνυμα στα μέλη του ΖΩΝΤΑΝΗ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ - ΙΝΑ ΩΣΙ ΕΝ.

Κωστούλας VassilisApril 14, 2010 στις 12:22 am
Θέμα: ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ
http://www.facebook.com/l/af818;www.youtube.com/watch?v=thctHwr5z4U&feature=player_embedded#

Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?inbox%2Freadmessage.php&t=1216718232269&mid=22f6bf2G56358b7cG1ba747eG0&n_m=stamoskal%40windowslive.com

~ ** Ο / Η Xrhstos Frik έστειλε μήνυμα στα μέλη του Radio Rock Music.

Xrhstos FrikApril 13, 2010 στις 11:19 μ.μ.
Θέμα: EFHGE ΕΥΕ Φίλος
EFHGE ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΕΥΕ TRAGOYDISTHS ΜΕΓΑΛΟΣ ...
ΕΥΕ ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ Φίλος! O ΜΑΝΟΣ KSYDOYS EX8ES PRODWSE ΤΟΝ H MEGALH ΚΑΡΔΙΑ TOY .... PERISWTERA ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ -> http://www.facebook.com/l/6c911;radiomusicrock.blogspot.com

Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?inbox%2Freadmessage.php&t=1173170549823&mid=22f5d34G3dd6e022G1335e1fG0&n_m=snstam%40gmail.com


~ **] Globaltaxrevolt [ 15 του Απριλίου, ημέρα πένθους
Από: globaltaxrevolt@yahoogroups.com εκ μέρους globaltaxrevolt (globaltaxrevolt@yahoo.com)
Εστάλη: Τετάρτη, 14 Απριλίου 2010 9:10:40 πμ
Προς: globaltaxrevolt@yahoogroups.com


American φορολογούμενοι θα κρατήσει ενός λεπτού σιγή, αυτή την Πέμπτη, 15 Απριλίου διαβόητη ημέρες φόρου, το μεσημέρι, ως ένδειξη πένθους για το θάνατο της ελευθερίας τους. Εξάλλου, οι σημαίες θα είναι μεσίστιες σε στις ΗΠΑ σε όλη την Πέμπτη και σε όλες τις συνεδριάσεις που πραγματοποιήθηκε σε όλο τον κόσμο θα πρέπει να προηγηθεί ένα λεπτό σιγή σε ένδειξη αλληλεγγύης προς τον αμερικανικό λαό. Η χειρονομία έχει συντονίζεται από την Παγκόσμια Φορολογική επανάσταση, globaltaxrevolt@aol.com

Με την εξαίρεση του Εμφυλίου Πολέμου, οι Αμερικανοί ζούσαν χωρίς φόρο εισοδήματος από τις αρχές των Ηνωμένων Πολιτειών μέχρι το 1913, όταν το 16ο τροπολογία εγκρίνεται. Αμερικανοί που ζουν κατά τη διάρκεια αυτής της χρονικής περιόδου κατανοητό ότι η ελευθερία και ο φόρος εισοδήματος ήταν αντιφατικές έννοιες. Εάν οι άνθρωποι ήθελαν να ζήσουν σε μια ελεύθερη κοινωνία, θα έπρεπε να είναι μια κοινωνία στην οποία κυβέρνηση είχε απαγορευθεί από την επιβολή των φόρων επί του εισοδήματος. Αντιθέτως, εάν οι άνθρωποι ήθελαν να ζήσουν σε μια κοινωνία στην οποία κυβέρνηση φορολογεί το εισόδημα, τότε η τιμή που πληρώνουν είναι η απώλεια της ελευθερίας.

Όλα άλλαξαν το 1913, όταν σοσιαλιστικές ιδέες είχαν εισαχθεί από την Ευρώπη στις Ηνωμένες Πολιτείες. Αυτό ήταν το ορόσημο έτος, το έτος που έφερε σε ύπαρξη που θα αποτελέσουν το δίδυμο σφαγίτιδα φλέβες για το κράτος πρόνοιας και την κατάσταση πολέμου, ο φόρος εισοδήματος και η Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ. Από νωρίτερα αυτή την ημερομηνία και έως σήμερα, οι Αμερικανοί θα εξαναγκαστούν, επ 'απειλή προστίμου και φυλάκιση, σε αποστολή ορισμένων δημόσιο τομέα που επιβλήθηκε ποσοστό του εισοδήματός τους στο IRS. Το μέγεθος αυτής της αλλαγής δεν μπορεί να υπερτιμηθεί, διότι στην πραγματικότητα ανεστραμμένη την ιστορική σχέση μεταξύ του αμερικανικού λαού και την ομοσπονδιακή κυβέρνηση.

Βασιλικός Venitis, twitter.com / Venitis, ισχυρίζεται ότι, όταν μια οικονομία που πάσχει από στυτική δυσλειτουργία, μέσω-πιάσε δεν λειτουργεί, αλλά μόνο μέσω της κοπής. Η μέσω συνιστάται είναι να μειώσει τους φόρους, δεν τραβήξει περισσότερους φόρους. Υπάρχουν όρια στο πόσο η κυβέρνηση μπορεί φόρου πριν σκοτώνει τον ξενιστή. Ακόμη χειρότερα, όταν η κυβέρνηση προσπαθεί για την επιδότηση τιμών, έχει το καθαρό αποτέλεσμα της διόγκωσης τους αντ 'αυτού. Η οικονομική πραγματικότητα είναι ότι δεν μπορείτε να στρεβλώσουν φυσικό πιέσεις της αγοράς χωρίς ανεπιθύμητες συνέπειες. Οι δυνάμεις της αγοράς θα ωθήσουν τις τιμές προς τα κάτω. Κυβέρνηση αρνείται ανάμιξη αυτών των πιέσεων, προσθέτει το κόστος κανονιστικής συμμόρφωσης και τα στρώματα της γραφειοκρατίας, και στο τέλος, οδηγεί τις τιμές.

Εκατομμύρια πολίτες που ανησυχούν και ενώνουν τις σύγχρονες πάρτι με τσάι την ημέρα, το όνομά του από το Boston Tea Party του 1773. Οι αλιείς κυβερνήσεις ότι, στον απόηχο της οικονομικής κρίσης σήμερα, πνίγουν γρήγορα την ελευθερία τους, με ατελείωτες bailouts, τοποθέτηση κανονισμούς, αλόγιστες δαπάνες, καθώς και η υπόσχεση για ένα ακρωτηριάζοντας φορολογικής επιβάρυνσης. Σωστά αισθητήρες ότι η ελευθερία αυτή απορρίπτεται, που επιδιώκουν την μάχη αυτή την τάση με βγαίνουν στους δρόμους για να εγγραφείτε οργή τους.

κρατισμού επίθεση σήμερα είναι το αποτέλεσμα μιας βαθιά εδραιωμένων δέσμη ιδεών σχετικά με την καταστρατήγηση του σκοπού της κυβέρνησης. Ο σκοπός της κυβέρνησης δεν είναι να ασκεί έλεγχο στη ζωή μας για το κοινό καλό, αλλά για να προστατεύσουμε τα δικαιώματά μας στη ζωή, την ελευθερία, την ιδιοκτησία, καθώς και η αναζήτηση της ευτυχίας. Το μόνο οικονομικό σύστημα σύμφωνο με την ελευθερία είναι venitism. Μαζική κυβερνητική παρέμβαση, αναποτελεσματικότητα, υπερφορολόγηση, και kleptocracy οδήγησε στη σημερινή κρίση. Αγκαλιάζοντας venitism ως μια βαθιά ηθική ιδανικό μπορούν να αντισταθούν στην επίθεση πραγματικά κλεπτών »σχετικά με την ελευθερία, και την επιστροφή στην ελευθερία και ευημερία.

Ιδιώτες και οι επιχειρήσεις δει τεράστιες ευκαιρίες για την έναρξη νέων επιχειρήσεων, την επένδυση, την πρόσληψη νέων εργαζομένων και την επέκταση σε νέες αγορές. Πολλοί κρατούν πίσω, ωστόσο, λόγω των ανησυχιών για την οικονομία, ενώ άλλες εκμετάλλευση λόγω αντιγράφων ανησυχίες σχετικά με την απειλητική πολιτική της κυβέρνησης, και άλλοι που κατέχουν πίσω λόγω των υφιστάμενων συστημάτων φόρων και ρυθμιστικών βαρών είναι ήδη υπερβολική. Από τον ιδιωτικό τομέα της δημιουργίας θέσεων εργασίας στο jumpstart, προϋπόθεση είναι η δραστική μείωση των φόρων και των κανονιστικών ρυθμίσεων.

Που εδρεύει στο Παρίσι Οργανισμός Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης ξεκίνησε μια "επιζήμιου φορολογικού ανταγωνισμού" πρωτοβουλία στα τέλη της δεκαετίας του 1990, προσδιορίζοντας περισσότερο από 40 λεγόμενο φορολογικών παραδείσων. Ο ΟΟΣΑ, που απειλεί τις εν λόγω δικαιοδοσίες με το χρηματοπιστωτικό προστατευτισμό και αν δεν συμφωνούν να αποδυναμώσει φορολογίας και προστασίας της ιδιωτικής ζωής τους νόμους, έτσι ώστε υψηλή φορολογία και τα έθνη θα μπορούσε πιο εύκολα να εντοπίσουμε - και φόρος - κεφάλαιο πτήση. Κατά ειρωνικό τρόπο, ο ΟΟΣΑ δεν μαύρη λίστα initally κανένα από τα κράτη-μέλη του, ακόμη κι αν τουλάχιστον έξι από αυτές - Ελβετία, το Λουξεμβούργο, τις Ηνωμένες Πολιτείες, την Αυστρία, το Βέλγιο και το Ηνωμένο Βασίλειο - έχουν χαρακτηρισθεί ως φορολογικοί παράδεισοι, σύμφωνα με τον ορισμό του ίδιου του ΟΟΣΑ. Όπως ο ΟΟΣΑ έχει επεκτείνει την εκστρατεία της και έχτισε συμμαχίες με άλλους πολυμερείς φορείς, όπως η G-20, το έργο έχει διευρυνθεί και τώρα προσπαθεί να υπαγορεύσει τα πρότυπα σε όλες τις δικαιοδοσίες. Τον Οκτώβριο του 2009 ο ΟΟΣΑ δημοσίευσε έκθεση προόδου σχετικά με την τυποποίηση φορολογικές δικαιοδοσίες που κρίθηκαν χρειάζονται αλλαγή (από τη σκοπιά της υψηλής φορολογικής έθνη). Αυτή η λίστα καλύπτει συνολικά 57 χώρες και περιλαμβάνονται τόσο στο Ηνωμένο Βασίλειο και τις ΗΠΑ. Υπήρχαν ακόμη 21 χώρες χαρακτηρίζονται ως φορολογικοί παράδεισοι που είχε ακόμη να ενεργήσει σύμφωνα με τις προηγούμενες συμφωνίες.

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή είναι ένα σημαντικό υποστηρικτής της φορολογικής εναρμόνισης, και εδρεύει στις Βρυξέλλες γραφειοκρατία είχε κάποια επιτυχία. Φόρους προστιθέμενης αξίας, οι φόροι ενέργειας, καθώς και οι ειδικοί φόροι κατανάλωσης όλες έχουν υποβληθεί σε κάποιο επίπεδο άμεση εναρμόνιση μεταξύ της ΕΕ των εθνών. μεγάλη επιτυχία της ΕΚ είναι η οδηγία για τη φορολογία των αποταμιεύσεων, μία έμμεση μορφή της φορολογικής εναρμόνισης που απαιτείται από τα κράτη έθνη, είτε να επιβάλλουν φόρο στην πηγή επί των τόκων που καταβάλλονται στους nonresidents ή να συλλέγει πληροφορίες about την εισοδημάτων από επενδύσεις των nonresidents και το διαβιβάζει τις κυβερνήσεις τους, which Θα φόρος τότε το εισόδημα. Η συμφωνία αυτή έχει υπογραφεί από όλα τα έθνη 27 κράτη μέλη καθώς και πέντε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Ελβετίας.

Τα Ηνωμένα Έθνη έχουν δημιουργήσει τη χρηματοδότηση της ανάπτυξης του Office που απαιτεί τη δημιουργία ενός διεθνούς φόρου Οργανισμού. Αυτή η νέα γραφειοκρατία, θα μπορούσε να υποτίθεται ότι είναι αρμόδιο να εκμηδενίσει τη φορολογική πολιτική των κυρίαρχων εθνών και θα μπορούσε να είναι ειδικά υπεύθυνη για την περιστολή του φορολογικού ανταγωνισμού. Εξίσου ανησυχητικό, ο ΟΗΕ προτίθεται να δώσει τα έθνη της εξουσίας επιβολής φόρου εισοδήματος Αποδήμων, το οποίο θα έχει ιδιαίτερα αρνητικές επιπτώσεις έθνη όπως το Ηνωμένο Βασίλειο και τις Ηνωμένες Πολιτείες που προσελκύουν μεγάλο αριθμό των ειδικευμένων μεταναστών.

Υψηλή φορολογία και τα ευρωπαϊκά κράτη πρόνοιας είναι οι μεγαλύτεροι υποστηρικτές της φορολογικής εναρμόνισης. Η Γερμανία και η Γαλλία θέλουν ακόμη και σε ευρωπαϊκό επίπεδο των φόρων που επιβάλλονται και εισπράττονται από τις Βρυξέλλες, και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έχει δηλώσει ανοιχτά την υποστήριξή του για ένα τέτοιο σύστημα. Μαζί με μια χούφτα των πρόσθετων εθνών, που υποστηρίζουν επίσης την εναρμόνιση των προσωπικών και των συντελεστών φορολογίας εισοδήματος. Άλλα ευρωπαϊκά έθνη, δεν είμαστε και τόσο ανήσυχοι για την εναρμόνιση των συντελεστών, αλλά σίγουρα φαίνεται να αποδέχεται τη θέση των έμμεσων μορφών φορολογικής εναρμόνισης, όπως η οδηγία της ΕΕ για φορολόγηση των αποταμιεύσεων.

Το αποτέλεσμα της ώθησης για την περαιτέρω επέκταση της οδηγίας για τη φορολογία των αποταμιεύσεων θα μπορούσε να προσδιορίσει αν υψηλή φορολογία και τα έθνη της Ευρώπης είναι σε θέση να ακρωτηριάσει τον φορολογικό ανταγωνισμό. Εάν η ΕΕ είναι σε θέση να διευρύνει το directive, να πείσει άλλες χώρες να υπογράψουν up σε αυτήν, και make την εφαρμόζουν σε ένα ευρύτερο φάσμα περιουσιακών στοιχείων (όλα από τα οποία σήμερα on agenda των Βρυξελλών '), then αυτό θα certainly είναι πιο difficult για taxpayers in υψηλή φορολογία και τα έθνη να επωφελούνται από την καλύτερη φορολογικά καθεστώτα εκτός των συνόρων τους.

Σε αυτό το στάδιο, δεν είναι σαφές κατά πόσον η ΕΕ θα επιτύχει. έχουν δικαστηρίων όπως το Χονγκ Κονγκ και η Σιγκαπούρη ήδη αρνηθεί να ενταχθεί στην ΕΕ-καρτέλ, κατ 'ουσίαν, λέγοντας ότι δεν έχουν κανένα συμφέρον να underming ανταγωνιστικές θέσεις τους για να στηρίξουν τα κράτη πρόνοιας της Ευρώπης. Ελβετία, εν τω μεταξύ, είναι πολύ απίθανο να δεχτεί μια οδηγία για τη φορολογία αποταμιεύσεων ότι διευρύνθηκε για να καλύψει ένα ευρύτερο φάσμα χρηματοπιστωτικών μέσων.

Σε κάθε περίπτωση, υψηλή φορολογία και τα έθνη της Ευρώπης μπορούν να αγωνίζονται μια χάνοντας μάχη. Τον Μάιο του 2004, 10 νέες χώρες εντάχθηκαν στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Αυτές οι χώρες που περιλαμβάνονται πολλές δικαιοδοσίες με τη φορολογική νομοθεσία που είναι σχεδιασμένα για να δοθεί ώθηση στην ανάπτυξη και την προσέλκυση οικονομικών δραστηριοτήτων, καθώς επίσης και μια σειρά κυβερνήσεων που είναι πολύ πιο φιλικές προς τις ελεύθερες αγορές και τον ανταγωνισμό από τους ομολόγους τους στην «Παλαιά Ευρώπη». Ως εκ τούτου, η πολιτική κουλτούρα των Βρυξελλών μπορεί να είναι λιγότερο κολεκτιβιστικών στον προσανατολισμό της.

Ακόμη πιο σημαντικό, είναι πολύ πιο δύσκολο για την ΕΕ να επιδιώξουν ακόμη εναρμόνιση των φορολογικών συστημάτων, τώρα που πρέπει να παίρνουν τα 27 κράτη μέλη να συμφωνήσουν στις πολιτικές καρτέλ τους. Ήταν αρκετά δύσκολο, όταν υπάρχουν 15 κράτη μέλη. Τώρα που η υπέρ της αγοράς σε χώρες όπως η Σλοβακία και η Εσθονία έχουν δικαίωμα βέτο επί φορολογικών θεμάτων, μπορεί να αποδειχθεί αδύνατη. Αυτή θα παραμείνει η υπόθεση, εφόσον η απαίτηση ομοφωνίας για τις φορολογικές πολιτικές δεν θα ελαττωθεί στο πλαίσιο των συνταγματικών συζητήσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Σαστισμένος οι πολίτες έχουν βαρεθεί τον Robin Hood-στιλ αναδιανομή του εισοδήματος και της δήμευσης των φόρων επί των μισθών, αποταμίευση, τις επενδύσεις και την επιχειρηματικότητα. Το φορολογικό σύστημα είναι στα πρόθυρα της κατάρρευσης. Μια παγκόσμια εξέγερση φόρος είναι ζυθοποιία. Για να αποτρέψετε αυτό από υπερχείλιση, οι κυβερνήσεις θα, ως έσχατη λύση, τέλος, στροφή προς venitism. Οι κυβερνήσεις κάνουν τελικά το σωστό, αφού εξαντλήσουμε όλες τις άλλες δυνατότητες και δικαιολογίες.

Βασίλισσα Boudica της East Anglia ξεκίνησε μια επανάσταση που δόθηκε στη διεφθαρμένη φοροεισπράκτορες στις Βρετανικές Νήσους. Σε 60 μ.Χ., η εξέγερση αυτή οδήγησε σκοτώθηκαν όλοι οι Ρωμαίοι στρατιώτες μέσα σε ακτίνα 100 μιλίων. Δεν Her-Περισσότερα-Φόροι επαναστατικό κίνημα αντίστασης ήταν σε θέση να καταλάβει το Λονδίνο. 80.000 Ρωμαίοι στρατιώτες σφαγιάστηκαν κατά τη διάρκεια της εξέγερσης της, αντιμετωπίζει μια απρόσμενη στρατό 230.000 ενόπλων taxstrucks.

Είναι venitist καθήκον σας για να αποφύγετε και να αποφύγουν τους φόρους σε όλη τη διαδρομή! Venitis επισημαίνει ότι ο φορολογικός ανταγωνισμός μεταξύ των διαφόρων δικαιοδοσιών κατέχει κάτω του καρκίνου της κυβέρνησης, καθώς και όλοι οι άνθρωποι βιώνουν περισσότερο ευκαιρίες και περισσότερο πλούτο. Εάν οι επιχειρήσεις και οι ιδιώτες αποθαρρύνονται να επενδύσουν εκτός της δικαιοδοσίας τους, απλώς θα επιλέξουν να εργάζονται λιγότερο και δεν λαμβάνουν μεγάλους κινδύνους των επιχειρήσεων. Όλες οι κυβερνήσεις antivenitist είναι διεφθαρμένοι, και χωρίς τα τελευταία προπύργια της ελευθερίας, της taxhavens γνωστός, την επιβολή οικονομικών της ιδιωτικής ζωής, οι πολίτες δεν θα είχαν κανένα μέρος για να προστατεύσει τα οικονομικά στοιχεία του ενεργητικού τους από κλεπτών, απαγωγείς, extortionists, εκβιαστές, και κακοποιούς. Φοροδιαφεύγουν τώρα όσο μπορείτε! Λιμοκτονήσουν το θηρίο με τους αγώνες τους φόρους. Χρειαζόμαστε venitism τώρα! Αν όχι τώρα, πότε;

Venitism είναι ένα νέο ελευθεριακό μοντέλο, το οποίο εισήχθη από τους Βασίλη Venitis, που ενσωματώνει την πολιτική, την οικονομία, την ηθική, και την πνευματικότητα. Venitists ακολουθήστε τις Venitis Νόμους:

Venitis Νόμος της Black Hole: Η φορολογία είναι ένοπλη ληστεία που ταΐζει τη μαύρη τρύπα της πολιτικής διαφθοράς? Είναι ο τέλειος δείκτης της δωροδοκίας και της τυραννίας. Μόνο κακό πολίτες φορολογική κυβερνήσεις και εταιρείες.

Venitis Νόμος του Συντάγματος: Ο μόνος σκοπός του Συντάγματος είναι να προστατευθούν οι πολίτες από την κατάχρηση της κυβέρνησης. Μεταρρύθμιση συνθήκες μιας συνομοσπονδίας που δεν ψηφίστηκαν από τους πολίτες είναι άκυρη.

Venitis Νόμος της Δημοκρατίας: Κάθε δημοκρατία τελικά ομηρία rabblerousers, pullpeddlers, clans των κλεπτών, φαντασμένος bugaboos, busybodies, butterbabies, nabobs του νεποτισμού, στρόφαλοι του ευνοιοκρατία, δειλός pussyfooters, riffraffs του κατεργάρηδες, σοσιαλιστικής σοφιστές, και μακιαβελική μαφιόζων. Η δημοκρατία τείνει να kleptocracy. Venitism θα πρέπει να αντικαταστήσει τη δημοκρατία.

Venitis Δίκαιο Κατάθλιψη: Μόνο οι κυβερνήσεις μπορούν να προκαλέσουν οικονομικές υφέσεις και αστεία τα χρήματα. Οι χαμηλότεροι φορολογικοί συντελεστές, η μείωση του βάρους της κυβέρνησης, και την εξάλειψη των kleptocracy και του ΦΠΑ είναι ο μόνος τρόπος για να δοθεί ώθηση στην ανάπτυξη.

Venitis Δίκαιο της Παιδείας: Δεν υπάρχει άμεση σχέση μεταξύ της εκπαίδευσης και της σχολικής φοίτησης. Ίσως να εκπαιδεύονται αλλά αμόρφωτοι, και ίσως να είναι μορφωμένος αλλά unschooled. Τα σχολεία αποτελούν στρατόπεδα συγκέντρωσης για τους κηφήνες της κοινωνίας. Unschooling είναι πολύ καλύτερη από ό, τι σχολείο. Διαδίκτυο είναι η καλύτερη πηγή γνώσεων και πληροφοριών, αντικαθιστώντας τα σχολεία, βιβλιοθήκες, μέσα μαζικής ενημέρωσης, τα κοινοβούλια, και Postoffice.

Venitis Δίκαιο του Περιβάλλοντος: Ο καλύτερος τρόπος για να σωθεί το περιβάλλον είναι βαζεκτομή. Θανατηφόρων ιών είναι τα αντιβιοτικά Γαία κατά του καρκίνου του υπερπληθυσμού.

Venitis Νόμος της Ισότητας: Ο θάνατος είναι η μόνη ισοσταθμιστή. Ισοπολιτεία φέρνει το θάνατο για την κοινωνία, μετατρέποντας τους πολίτες σε ζόμπι.

Venitis Νόμος του Evolution: Το τελικό στάδιο της εξέλιξης του ανθρώπου είναι η πλήρης κυριαρχία της ψυχής.

Venitis νόμο της πίστης: Πίστη, επιβραδύνεται σκέφτεται ότι σας κρατά μακριά από το Θεό. Θα πρέπει να γίνουν άπιστες, προκειμένου να ξεκινήσει το ταξίδι σας στο Θεό! Θα πρέπει να ανακαλύψετε το Θεό το δικό σας τρόπο χωρίς μεσάζοντες. την αλήθεια του Θεού θα πρέπει να αντικαταστήσει την πίστη.

Venitis Νόμος της Κυβέρνησης: Ο μόνος στόχος της κυβέρνησης είναι να προστατεύσει τους πολίτες από τους εγκληματίες. Οι δημόσιες υπηρεσίες, κεντρικές τράπεζες, και η Fiat τα χρήματα θα πρέπει να καταργηθεί.

Venitis Νόμος του ηρωισμού: Επιχειρηματίες, νεωτεριστές, και αιρετικοί είναι οι πραγματικοί ήρωες.

Venitis Νόμος της Ασφάλισης: Οι πολίτες με την κατάλληλη ατομικοί λογαριασμοί συνταξιοδότησης και υγείας ταμιευτηρίου πρέπει να μπορούν να εξαιρεθούν από την κρατική Ασφάλεια.

Venitis Δίκαιο Παρέμβασης: Οποιαδήποτε κρατική παρέμβαση επιδεινωθεί μια υπάρχουσα τάση. Laissez-faire είναι η μόνη προοδευτική πολιτική.

Venitis Νόμος της νομοθετικής περιόδου: Τα κοινοβούλια πρέπει να καταργηθεί, διότι δημιουργούν συνεχώς νόμους που υποδουλώνουν τους πολίτες, περιορισμό της οικονομικής δραστηριότητας, οι παραγωγοί λεηλατήσουν, κηφήνες ανταμοιβή, και να ενθαρρυνθεί η πολιτική διαφθορά.

Venitis Νόμος της Misery: Πετώντας χρήματα για να φέρνει τη δυστυχία μεγαλύτερη δυστυχία. Καταπολέμηση της άγριας μόχλευσης με περισσότερη μόχλευση είναι η ομοιοπαθητική καταστολή της πραγματικότητας. Ο καταιγισμός των χρημάτων fiat φέρνει οικονομική μάστιγα και αιμορραγία της οικονομίας. Πραγματικά χρήματα είναι συνδεδεμένη με πολύτιμα μέταλλα και τα στρατηγικά μέταλλα.

Venitis Νόμος της Πατριωτισμός: Πατριωτισμός είναι ο εθισμός στα τοπικά υστερία.

Venitis Νόμος της ιδιοκτησίας: Οι κυβερνήσεις δεν θα πρέπει να ανήκει ή ελέγχεται από οποιοδήποτε περιουσιακό στοιχείο, περιλαμβανομένων των κυμάτων. Το πρώτο άτομο που βελτιώνουν ή καλλιεργεί κάθε αζήτητα ιδιοκτησίας δικαιούται το εν λόγω ακίνητο. Οι κυβερνήσεις δεν μπορούν να κατέχουν, διαθέτουν, τη ρύθμιση, ή να χειριστείτε τα πεδία συχνότητας και των μέσων ενημέρωσης. Επιφανείς τομέα είναι άκυρη.

Venitis Δίκαιο των Θρησκευτικών: Η θρησκεία είναι πνευματική σκλαβιά. Εκκλησία είναι η επιχείρηση της θρησκείας. Θρησκευτικό μονοπώλιο μετατρέπεται επισκόπους να αγιατολάχ, και τις εκκλησίες στα Σόδομα και Gomor. Πνευματικότητα και η μεταφυσική πρέπει να αντικαταστήσει τη θρησκεία.

Venitis Νόμος του κανόνα: Αναρχία είναι ο κανόνας των συμμοριών, απειροελάχιστος κυβέρνηση του κράτους δικαίου, και των μεγάλων κυβέρνηση είναι ο κανόνας του καρκίνου του σοσιαλισμού.

Venitis Νόμος της Selfownership: Μπορείτε ίδιο σας το σώμα και την ψυχή σου, και κανείς δεν πρέπει να υπαγορεύει τι θα λάβει και τι παίρνετε έξω. Ομιλία, την εκπαίδευση, την αίρεση, το habeas corpus, στρατιωτική θητεία, το ζευγάρωμα, την υγειονομική περίθαλψη, η έκτρωση, η κλωνοποίηση, τα ναρκωτικά, τα όπλα, και η ευθανασία θα πρέπει να είναι προσωπικές επιλογές.

Venitis Νόμος του ύφους: η ψυχή σας θα πρέπει να συντονίζονται με τα δυνατά λόγια και τις μοναδικές πράξεις που εκφράζουν το ύφος και το πεπρωμένο σου. Η κυβέρνησή σας δεν μπορεί να υπαγορεύσει τη γλώσσα σας, τα λόγια σας, και την κουλτούρα σας. Αντηχούν τώρα και τραγουδήστε το τραγούδι σου!

Venitis Νόμος του συστήματος: Το πιο αποτελεσματικό πολιτικό σύστημα είναι venitism, όπου όλα είναι ιδιωτικά, οι φόροι δεν υπάρχουν σε όλα, υπάρχει κανένα κοινοβούλιο δεν, και μια αδύναμη απειροελάχιστη κυβέρνηση έχει επιλεγεί και υποστηρίζεται ΟΧΙ από λαουτζίκος, αλλά από τις πιο γενναιόδωρες Ευεργετών .

Venitis Πλατεία Δίκαιο: Πολιτική διαφθορά είναι ανάλογη με το τετράγωνο του μεγέθους της κυβέρνησης.

Venitis Φορολογικό Δίκαιο: Για κάθε τοις εκατό των χαμηλότερων φόρων, η οικονομία αναπτύσσεται με τουλάχιστον τέσσερα τοις εκατό και άνω, και η κυβέρνηση παίρνει περισσότερα έσοδα. Αύξηση των φορολογικών συντελεστών είναι μαζοχισμό. Smart κίνητρο είναι η μείωση των φορολογικών συντελεστών. Stupidus κίνητρο είναι να αυξήσουν τις δαπάνες τους, η οποία διεγείρει τον καρκίνο του σοσιαλισμού!
__._,_.___
Απάντηση στον αποστολέα Απάντηση στην ομάδα Απάντηση μέσω του post web Ξεκίνησε ένα Νέο Θέμα
Μηνύματα σε αυτό το θέμα (1)
Πρόσφατη δραστηριότητα: Νέα Μέλη 80
Επισκεφτείτε την ομάδα σας



~ ** Η Φαίδων Φαιδων Αλκινοος Αλκίνοος σχολίασε τον σύνδεσμο του / της Γιώργος Μανέτας. «ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ! ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ! »Απάντησε σε αυτό το email για να σχολιάσεις αυτόν το σύνδεσμο. Για να δείτε όλα τα σχόλια, ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο: http://www.facebook.com/n/?profile.php&v=wall&story_fbid=385958263416&id=100000353083493&mid=22f58dbG3dd6e022G1335cf4G13&n_m=snstam%40gmail.com Ευχαριστούμε, Η Ομάδα του Facebook

~ **] Euroliberty [ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ Απρίλιος Ημέρα 15
Από: euroliberty@yahoogroups.com εκ μέρους euroliberty (euroliberty@yahoo.com)
Εστάλη: Τετάρτη, 14 Απριλίου 2010 7:49:38 πμ
Προς: euroliberty@yahoogroups.com


Με την εξαίρεση του Εμφυλίου Πολέμου, οι Αμερικανοί ζούσαν χωρίς φόρο εισοδήματος από τις αρχές των Ηνωμένων Πολιτειών μέχρι το 1913, όταν το 16ο τροπολογία εγκρίνεται. Αμερικανοί που ζουν κατά τη διάρκεια αυτής της χρονικής περιόδου κατανοητό ότι η ελευθερία και ο φόρος εισοδήματος ήταν αντιφατικές έννοιες. Εάν οι άνθρωποι ήθελαν να ζήσουν σε μια ελεύθερη κοινωνία, θα έπρεπε να είναι μια κοινωνία στην οποία η κυβέρνηση είχε το δικαίωμα να επιβάλλει φόρους επί του εισοδήματος. Αντιθέτως, εάν οι άνθρωποι ήθελαν να ζήσουν σε μια κοινωνία στην οποία κυβέρνηση φορολογεί το εισόδημα, τότε η τιμή που πληρώνουν είναι η απώλεια της ελευθερίας.

Όλα άλλαξαν το 1913, όταν σοσιαλιστικές ιδέες είχαν εισαχθεί από την Ευρώπη στις Ηνωμένες Πολιτείες. Αυτό ήταν το ορόσημο έτος, το έτος που έφερε σε ύπαρξη που θα αποτελέσουν το δίδυμο σφαγίτιδα φλέβες για το κράτος πρόνοιας και την κατάσταση πολέμου, ο φόρος εισοδήματος και η Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ. Από νωρίτερα αυτή την ημερομηνία και έως σήμερα, οι Αμερικανοί θα εξαναγκαστούν, επ 'απειλή προστίμου και φυλάκιση, σε αποστολή ορισμένων δημόσιο τομέα που επιβλήθηκε ποσοστό του εισοδήματός τους στο IRS. Το μέγεθος αυτής της αλλαγής δεν μπορεί να υπερτιμηθεί, διότι στην πραγματικότητα ανεστραμμένη την ιστορική σχέση μεταξύ του αμερικανικού λαού και την ομοσπονδιακή κυβέρνηση.

Βασιλικός Venitis, twitter.com / Venitis, ισχυρίζεται ότι, όταν μια οικονομία που πάσχει από στυτική δυσλειτουργία, μέσω-πιάσε δεν λειτουργεί, αλλά μόνο μέσω της κοπής. Η μέσω συνιστάται είναι να μειώσει τους φόρους, δεν τραβήξει περισσότερους φόρους. Υπάρχουν όρια στο πόσο η κυβέρνηση μπορεί φόρου πριν σκοτώνει τον ξενιστή. Ακόμη χειρότερα, όταν η κυβέρνηση προσπαθεί για την επιδότηση τιμών, έχει το καθαρό αποτέλεσμα της διόγκωσης τους αντ 'αυτού. Η οικονομική πραγματικότητα είναι ότι δεν μπορείτε να στρεβλώσουν φυσικό πιέσεις της αγοράς χωρίς ανεπιθύμητες συνέπειες. Οι δυνάμεις της αγοράς θα ωθήσουν τις τιμές προς τα κάτω. Κυβέρνηση αρνείται ανάμιξη αυτών των πιέσεων, προσθέτει το κόστος κανονιστικής συμμόρφωσης και τα στρώματα της γραφειοκρατίας, και στο τέλος, οδηγεί τις τιμές.

Venitist Curtis Dubay επισημαίνει ότι σχεδόν το ήμισυ των Αμερικανών που καταθέτουν ομοσπονδιακή φορολογική δήλωση εισοδήματος δεν καταβάλλουν ομοσπονδιακούς φόρους εισοδήματος, επειδή λαμβάνουν ορισμένες εκπτώσεις φόρου. Πολλές από αυτές τις nonpayers λαμβάνουν πράγματι την καταβολή μετρητών από την IRS, λόγω των εκπτώσεων φόρου επιστρέφεται. Επιστρεπτέες πιστώσεις αυξάνουν το επίπεδο της εξάρτησης, και nonpayers θα φθάσει σύντομα το σημείο αιχμής, όπου η πλειοψηφία των ταξινομητές φορολογικού δεν πληρώνουν φόρους και να ψηφίσετε αυξάνοντας τα οφέλη της κυβέρνησης δεν κόστος για τους ίδιους.

Αυτός είναι ένας θανάσιμος συνταγή για δεν τελειώνει ποτέ αυξήσεις των δημοσίων δαπανών, αναπόφευκτα θα οδηγήσει σε δημοσιονομική κατάρρευση, όταν δεν υπάρχουν πλέον αρκετά οι φορολογούμενοι να πληρώσουν για την επέκταση της κρατικής πρόνοιας. Το Κογκρέσο μπορεί να αρχίσει να αντιμετωπιστεί αυτό το πρόβλημα με το να αρνείται να δημιουργηθούν νέες πιστώσεις ή να επεκτείνει τις υπάρχουσες πιστώσεις.

15 Απριλίου πιο γνωστό ως Φορολογικές Ημέρα, είναι και πάλι εδώ. Dubay σημειώνει Tax Day που χρησιμοποιούνται να είναι μια οδυνηρή ημέρα για τους περισσότερους Αμερικανούς εξαιτίας των μεγάλων ποσοτήτων των χρημάτων που έπρεπε να στείλει στην Internal Revenue Service. Ωστόσο, για σχεδόν την πλειοψηφία των φορολογικών ταξινομητές, Φορολογικές Ημέρα δεν είναι πλέον μια ημέρα για να τρέμω, επειδή δεν καταβάλλουν φόρο εισοδήματος. Πολλές από αυτές τις nonpayers λαμβάνουν πράγματι ένα αρκετά μεγάλο ποσό του εισοδήματος που ανακατανέμονται σε αυτές μέσω του φορολογικού κώδικα.

Αυτή η ανακατανομή του εισοδήματος κάνει Φορολογικές Ημέρα σε payday και αυξάνοντας το μέγεθος της κυβέρνησης και την εξάρτηση των πολιτών από την κυβέρνηση. Φορολογικές πολιτικές που επιδιώκονται από το Κογκρέσο και ο Πρόεδρος Barack Obama θα συμβάλει μόνο στην επιδείνωση πρόβλημα. Επειδή ο φόρος εισοδήματος είναι ο κύριος ανατρέφων εσόδων για την ομοσπονδιακή κυβέρνηση, το Κογκρέσο θα πρέπει να μεταρρυθμίσει το φορολογικό κώδικα σε έσοδα ουδέτερο τρόπο, ώστε οι περισσότεροι Αμερικανοί pay ορισμένους φόρους εισοδήματος και, συνεπώς, έχουν σημαντικό ρόλο στη ελέγχει το μέγεθος της κυβέρνησης.

Dubay ισχυρίζεται ότι, παρά τις διαμαρτυρίες αδιάκοπες για το αντίθετο, το 2001 και το 2003 οι φορολογικές ελαφρύνσεις δεν ήταν απλώς φορολογικές περικοπές για τους πλούσιους. Μείωσαν τους φόρους για όλους τους ταξινομητές φορολογικού χαρακτήρα, περιλαμβανομένων όλων των μεσαίου εισοδήματος και χαμηλού εισοδήματος φίλτρα φόρου, επειδή μείωσε τους φορολογικούς συντελεστές όλων, δημιούργησε ένα νέο 10 τοις εκατό συντελεστή για το εισόδημα σύμφωνα με $ 16,750 (παντρεμένος φίλτρα), και αύξησε την καθιερωμένη έκπτωση.

Για παράδειγμα, μια χαμηλού μέσου εισοδήματος παντρεμένο ζευγάρι με δύο παιδιά κάνει $ 45.000 το χρόνο θα πληρώσει 2.085 δολάρια λιγότερα σε φόρους εισοδήματος το 2010, λόγω των φορολογικών περικοπών. Αυτό είναι περίπου 5 τοις εκατό του εισοδήματος αυτής της υποθετικής της οικογένειας, τα οποία μπορούν να περάσουν ή να σώσετε την κρίση τους αντί να την παραδώσουν στην Ουάσιγκτον.

Ριζική μεταρρύθμιση του φόρου είναι ο μόνος τρόπος για να διασφαλιστεί ότι τα περισσότερα φίλτρα φόρου καταβάλλουν φόρο εισοδήματος, λόγω ισχυρών εκλογικές την προστασία των πιστώσεων που έχουν μετακινηθεί τα εκατομμύρια των ανθρώπων από τα οικεία μητρώα φόρου. Εξαλειφθούν όλες οι πιστώσεις που δεν δικαιολογούνται από υγιείς οικονομικές αρχές θα χρειαστεί καταστρατήγηση ισχυρές ομάδες συμφερόντων και την επιστροφή των εκατομμυρίων nonpayers σε κυλίνδρους φόρου. Να διασφαλίσει ότι αυτό δεν θα αυξήσουν τους φόρους στο σύνολό τους, φορολογική μεταρρύθμιση πρέπει να γίνει εσόδων ουδέτερο, στην ιδανική περίπτωση με τη μείωση των οριακών φορολογικών συντελεστών εισοδήματος.

Dubay ισχυρίζεται ότι η θεμελιώδης μεταρρύθμιση θα πρέπει να διορθωθούν και τα πολλά άλλα ατέλειες του ισχύοντος φορολογικού συστήματος. Για παράδειγμα, θα πρέπει να μειωθεί το βαρύ φορολογικής επιβάρυνσης του κεφαλαίου και την απλοποίηση του φορολογικού κώδικα για να καταστήσει τη συμμόρφωση ευκολότερη. Εάν το Κογκρέσο λάβει τα απαραίτητα μέτρα, η οικονομία θα ωφελούνταν και Φορολογικές Ημέρα θα παύσουν να είναι ημέρα πληρωμής για εκατομμύρια nonpayers.

Εκατομμύρια πολίτες που ανησυχούν και ενώνουν τις σύγχρονες πάρτι με τσάι την ημέρα, το όνομά του από το Boston Tea Party του 1773. Οι αλιείς κυβερνήσεις ότι, στον απόηχο της οικονομικής κρίσης σήμερα, πνίγουν γρήγορα την ελευθερία τους, με ατελείωτες bailouts, τοποθέτηση κανονισμούς, αλόγιστες δαπάνες, καθώς και η υπόσχεση για ένα ακρωτηριάζοντας φορολογικής επιβάρυνσης. Σωστά αισθητήρες ότι η ελευθερία αυτή απορρίπτεται, που επιδιώκουν την μάχη αυτή την τάση με βγαίνουν στους δρόμους για να εγγραφείτε οργή τους.

κρατισμού επίθεση σήμερα είναι το αποτέλεσμα μιας βαθιά εδραιωμένων δέσμη ιδεών σχετικά με την καταστρατήγηση του σκοπού της κυβέρνησης. Ο σκοπός της κυβέρνησης δεν είναι να ασκεί έλεγχο στη ζωή μας για το κοινό καλό, αλλά για να προστατεύσουμε τα δικαιώματά μας στη ζωή, την ελευθερία, την ιδιοκτησία, καθώς και η αναζήτηση της ευτυχίας. Το μόνο οικονομικό σύστημα σύμφωνο με την ελευθερία είναι venitism. Μαζική κυβερνητική παρέμβαση, αναποτελεσματικότητα, υπερφορολόγηση, και kleptocracy οδήγησε στη σημερινή κρίση. Αγκαλιάζοντας venitism ως μια βαθιά ηθική ιδανικό μπορούν να αντισταθούν στην επίθεση πραγματικά κλεπτών »σχετικά με την ελευθερία, και την επιστροφή στην ελευθερία και ευημερία.

Ιδιώτες και οι επιχειρήσεις δει τεράστιες ευκαιρίες για την έναρξη νέων επιχειρήσεων, την επένδυση, την πρόσληψη νέων εργαζομένων και την επέκταση σε νέες αγορές. Πολλοί κρατούν πίσω, ωστόσο, λόγω ανησυχιών για την οικονομία, ενώ άλλες εκμετάλλευση από πίσω ανησυχίες σχετικά με την απειλητική πολιτικές της κυβέρνησης, και άλλοι, που καθυστερούν επειδή τα υπάρχοντα φορολογικά και κανονιστικά εμπόδια είναι ήδη υπερβολική. Από τον ιδιωτικό τομέα της δημιουργίας θέσεων εργασίας στο jumpstart, προϋπόθεση είναι η δραστική μείωση των φόρων και των κανονιστικών ρυθμίσεων.

Που εδρεύει στο Παρίσι Οργανισμός Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης ξεκίνησε μια "επιζήμιου φορολογικού ανταγωνισμού" πρωτοβουλία στα τέλη της δεκαετίας του 1990, προσδιορίζοντας περισσότερο από 40 λεγόμενο φορολογικών παραδείσων. Ο ΟΟΣΑ, που απειλεί τις εν λόγω δικαιοδοσίες με το χρηματοπιστωτικό προστατευτισμό και αν δεν συμφωνούν να αποδυναμώσει φορολογίας και προστασίας της ιδιωτικής ζωής τους νόμους, έτσι ώστε υψηλή φορολογία και τα έθνη θα μπορούσε πιο εύκολα να εντοπίσουμε - και φόρος - κεφάλαιο πτήση. Κατά ειρωνικό τρόπο, ο ΟΟΣΑ δεν μαύρη λίστα initally κανένα από τα κράτη-μέλη του, ακόμη κι αν τουλάχιστον έξι από αυτές - Ελβετία, το Λουξεμβούργο, τις Ηνωμένες Πολιτείες, την Αυστρία, το Βέλγιο και το Ηνωμένο Βασίλειο - έχουν χαρακτηρισθεί ως φορολογικοί παράδεισοι, σύμφωνα με τον ορισμό του ίδιου του ΟΟΣΑ. Όπως ο ΟΟΣΑ έχει επεκτείνει την εκστρατεία της και έχτισε συμμαχίες με άλλους πολυμερείς φορείς, όπως η G-20, το έργο έχει διευρυνθεί και τώρα προσπαθεί να υπαγορεύσει τα πρότυπα σε όλες τις δικαιοδοσίες. Τον Οκτώβριο του 2009 ο ΟΟΣΑ δημοσίευσε έκθεση προόδου σχετικά με την τυποποίηση φορολογικές δικαιοδοσίες που κρίθηκαν χρειάζονται αλλαγή (από τη σκοπιά της υψηλής φορολογικής έθνη). Αυτή η λίστα καλύπτει συνολικά 57 χώρες και περιλαμβάνονται τόσο στο Ηνωμένο Βασίλειο και τις ΗΠΑ. Υπήρχαν ακόμη 21 χώρες χαρακτηρίζονται ως φορολογικοί παράδεισοι που είχε ακόμη να ενεργήσει σύμφωνα με τις προηγούμενες συμφωνίες.

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή είναι ένα σημαντικό υποστηρικτής της φορολογικής εναρμόνισης, και εδρεύει στις Βρυξέλλες γραφειοκρατία είχε κάποια επιτυχία. Φόρους προστιθέμενης αξίας, οι φόροι ενέργειας, καθώς και οι ειδικοί φόροι κατανάλωσης όλες έχουν υποβληθεί σε κάποιο επίπεδο άμεση εναρμόνιση μεταξύ της ΕΕ των εθνών. μεγάλη επιτυχία της ΕΚ είναι η οδηγία για τη φορολογία των αποταμιεύσεων, μια έμμεση μορφή φορολογικής εναρμόνισης που απαιτείται από τα κράτη έθνη, είτε να επιβάλει φόρο στην πηγή επί των τόκων που καταβάλλονται στους nonresidents ή για να συλλέξει πληροφορίες σχετικά με τις αποδοχές των επενδύσεων των nonresidents και τη διαβιβάζει στις αντίστοιχες κυβερνήσεις τους, οι οποίες Θα φόρος τότε το εισόδημα. Η συμφωνία αυτή έχει υπογραφεί από όλα τα έθνη 27 κράτη μέλη καθώς και πέντε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Ελβετίας.

Τα Ηνωμένα Έθνη έχουν δημιουργήσει τη χρηματοδότηση της ανάπτυξης του Office που απαιτεί τη δημιουργία ενός διεθνούς φόρου Οργανισμού. Αυτή η νέα γραφειοκρατία, θα μπορούσε να υποτίθεται ότι είναι αρμόδιο να εκμηδενίσει τη φορολογική πολιτική των κυρίαρχων εθνών και θα μπορούσε να είναι ειδικά υπεύθυνη για την περιστολή του φορολογικού ανταγωνισμού. Εξίσου ανησυχητικό, ο ΟΗΕ προτίθεται να δώσει τα έθνη της εξουσίας επιβολής φόρου εισοδήματος Αποδήμων, το οποίο θα έχει ιδιαίτερα αρνητικές επιπτώσεις έθνη όπως το Ηνωμένο Βασίλειο και τις Ηνωμένες Πολιτείες που προσελκύουν μεγάλο αριθμό των ειδικευμένων μεταναστών.

Υψηλή φορολογία και τα ευρωπαϊκά κράτη πρόνοιας είναι οι μεγαλύτεροι υποστηρικτές της φορολογικής εναρμόνισης. Η Γερμανία και η Γαλλία θέλουν ακόμη και σε ευρωπαϊκό επίπεδο των φόρων που επιβάλλονται και εισπράττονται από τις Βρυξέλλες, και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έχει δηλώσει ανοιχτά την υποστήριξή του για ένα τέτοιο σύστημα. Μαζί με μια χούφτα των πρόσθετων εθνών, που υποστηρίζουν επίσης την εναρμόνιση των προσωπικών και των συντελεστών φορολογίας εισοδήματος. Άλλα ευρωπαϊκά έθνη, δεν είμαστε και τόσο ανήσυχοι για την εναρμόνιση των συντελεστών, αλλά σίγουρα φαίνεται να αποδέχεται τη θέση των έμμεσων μορφών φορολογικής εναρμόνισης, όπως η οδηγία της ΕΕ για φορολόγηση των αποταμιεύσεων.

Το αποτέλεσμα της ώθησης για την περαιτέρω επέκταση της οδηγίας για τη φορολογία των αποταμιεύσεων θα μπορούσε να προσδιορίσει αν υψηλή φορολογία και τα έθνη της Ευρώπης είναι σε θέση να ακρωτηριάσει τον φορολογικό ανταγωνισμό. Εάν η ΕΕ είναι σε θέση να διευρύνει την οδηγία, να πείσει άλλες χώρες να υπογράψουν σε αυτήν, και να το εφαρμόσει σε ένα ευρύτερο φάσμα των περιουσιακών στοιχείων (τα οποία είναι σήμερα στην ημερήσια διάταξη των Βρυξελλών »), τότε θα είναι σίγουρα πιο δύσκολο για τους φορολογούμενους στην υψηλή φορολογία και τα έθνη να επωφελούνται από την καλύτερη φορολογικά καθεστώτα εκτός των συνόρων τους.

Σε αυτό το στάδιο, δεν είναι σαφές κατά πόσον η ΕΕ θα επιτύχει. έχουν δικαστηρίων όπως το Χονγκ Κονγκ και η Σιγκαπούρη ήδη αρνηθεί να ενταχθεί στην ΕΕ-καρτέλ, κατ 'ουσίαν, λέγοντας ότι δεν έχουν κανένα συμφέρον να underming ανταγωνιστικές θέσεις τους για να στηρίξουν τα κράτη πρόνοιας της Ευρώπης. Ελβετία, εν τω μεταξύ, είναι πολύ απίθανο να δεχτεί μια οδηγία για τη φορολογία αποταμιεύσεων ότι διευρύνθηκε για να καλύψει ένα ευρύτερο φάσμα χρηματοπιστωτικών μέσων.

Σε κάθε περίπτωση, υψηλή φορολογία και τα έθνη της Ευρώπης μπορούν να αγωνίζονται μια χάνοντας μάχη. Τον Μάιο του 2004, 10 νέες χώρες εντάχθηκαν στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Οι χώρες αυτές περιλαμβάνονται πολλές δικαιοδοσίες με τη φορολογική νομοθεσία που αποσκοπούν στην τόνωση της ανάπτυξης και την προσέλκυση οικονομικών δραστηριοτήτων, καθώς και μια σειρά κυβερνήσεων που είναι πολύ πιο φιλικές προς τις ελεύθερες αγορές και τον ανταγωνισμό από ό, τι οι ομόλογοί τους στην «Παλαιά Ευρώπη». Ως εκ τούτου, η πολιτική κουλτούρα των Βρυξελλών μπορεί να είναι λιγότερο κολεκτιβιστικών στον προσανατολισμό της.

Ακόμη πιο σημαντικό, είναι πολύ πιο δύσκολο για την ΕΕ να επιδιώξουν ακόμη εναρμόνιση των φορολογικών συστημάτων, τώρα που πρέπει να παίρνουν τα 27 κράτη μέλη να συμφωνήσουν στις πολιτικές καρτέλ τους. Ήταν αρκετά δύσκολο, όταν υπάρχουν 15 κράτη μέλη. Τώρα που η υπέρ της αγοράς σε χώρες όπως η Σλοβακία και η Εσθονία έχουν δικαίωμα βέτο επί φορολογικών θεμάτων, μπορεί να αποδειχθεί αδύνατη. Αυτή θα παραμείνει η υπόθεση, εφόσον η απαίτηση ομοφωνίας για τις φορολογικές πολιτικές δεν θα ελαττωθεί στο πλαίσιο των συνταγματικών συζητήσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Σαστισμένος οι πολίτες έχουν βαρεθεί τον Robin Hood-στιλ αναδιανομή του εισοδήματος και της δήμευσης των φόρων επί των μισθών, αποταμίευση, τις επενδύσεις και την επιχειρηματικότητα. Το φορολογικό σύστημα είναι στα πρόθυρα της κατάρρευσης. Μια παγκόσμια εξέγερση φόρος είναι ζυθοποιία. Για να αποτρέψετε αυτό από υπερχείλιση, οι κυβερνήσεις θα, ως έσχατη λύση, τέλος, στροφή προς venitism. Οι κυβερνήσεις κάνουν τελικά το σωστό, αφού εξαντλήσουμε όλες τις άλλες δυνατότητες και δικαιολογίες.

Βασίλισσα Boudica της East Anglia ξεκίνησε μια επανάσταση που δόθηκε στη διεφθαρμένη φοροεισπράκτορες στις Βρετανικές Νήσους. Σε 60 μ.Χ., η εξέγερση αυτή οδήγησε σκοτώθηκαν όλοι οι Ρωμαίοι στρατιώτες μέσα σε ακτίνα 100 μιλίων. Δεν Her-Περισσότερα-Φόροι επαναστατικό κίνημα αντίστασης ήταν σε θέση να καταλάβει το Λονδίνο. 80.000 Ρωμαίοι στρατιώτες σφαγιάστηκαν κατά τη διάρκεια της εξέγερσης της, αντιμετωπίζει μια απρόσμενη στρατό 230.000 ενόπλων taxstrucks.

Είναι venitist καθήκον σας για να αποφύγετε και να αποφύγουν τους φόρους σε όλη τη διαδρομή! Venitis επισημαίνει ότι ο φορολογικός ανταγωνισμός μεταξύ των διαφόρων δικαιοδοσιών κατέχει κάτω του καρκίνου της κυβέρνησης, καθώς και όλοι οι άνθρωποι βιώνουν περισσότερο ευκαιρίες και περισσότερο πλούτο. Εάν οι επιχειρήσεις και οι ιδιώτες αποθαρρύνονται να επενδύσουν εκτός της δικαιοδοσίας τους, απλώς θα επιλέξουν να εργάζονται λιγότερο και δεν λαμβάνουν μεγάλους κινδύνους των επιχειρήσεων. Όλες οι κυβερνήσεις antivenitist είναι διεφθαρμένοι, και χωρίς τα τελευταία προπύργια της ελευθερίας, της taxhavens γνωστός, την επιβολή οικονομικών της ιδιωτικής ζωής, οι πολίτες δεν θα είχαν κανένα μέρος για να προστατεύσει τα οικονομικά στοιχεία του ενεργητικού τους από κλεπτών, απαγωγείς, extortionists, εκβιαστές, και κακοποιούς. Φοροδιαφεύγουν τώρα όσο μπορείτε! Λιμοκτονήσουν το θηρίο με τους αγώνες τους φόρους.
__._,_.___
Απάντηση στον αποστολέα Απάντηση στην ομάδα Απάντηση μέσω του post web Ξεκίνησε ένα Νέο Θέμα
Μηνύματα σε αυτό το θέμα (1)
Πρόσφατη δραστηριότητα: Νέα Μέλη 75
Επισκεφτείτε την ομάδα σας


~ ** Ο / Η Γιάννης Ζαν Trapalis έστειλε μήνυμα στα μέλη του ΔΩΣΕ HIT !!!!!!!!! / GIVE HIT!

Γιάννης TrapalisDecember Ζαν 31, 1969 στις 4:00 μ.μ.
(Χωρίς θέμα)

Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?inbox%2Freadmessage.php&t=1303124738561&mid=22f33c2G3dd6e022G133521cG0&n_m=snstam%40gmail.com


~ ** Ο / Η Aidoni Ράνια έστειλε μήνυμα στα μέλη μαγκαζίνο τέχνη του.

Aidoni RaniaApril 13, 2010 στις 4:32 μ.μ.
Θέμα: Αδικούνται, Αστέρια και τα παιδιά στο χορό με τα αστέρια!
Απόσπασμα από την εκπομπή VIDEO SUPER STAR!

STEVEN KELLY - ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΓΙΑΣ - ΚΑΡΟΛI ΒΑΜΟΣ στη ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΛΑΜΠΙΡΗ.

Αδικούνται, Ηθοποιοί και τα παιδιά στο χορό με τα αστέρια!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ Video:
http: / / www.facebook.com/l/d7555? art-magazino.blogspot.com/2010/04/stars-dancing-with-stars-video.html
Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?inbox%2Freadmessage.php&t=1167574529624&mid=22efd39G3dd6e022G1333a83G0&n_m=snstam%40gmail.com


~ ** Η Στάλω σας προσκαλεί στην εκδήλωση «Ημέρες Κινηματογράφου Κύπρος λήξης μέρος" την Σάββατο, 17 Απριλίου στις 10:00 μ.μ. Η Στάλω λέει, Κινηματογραφικές Μέρες Κύπρος εξακολουθεί να είναι σχετικά! ΕΠΙΣΚΕΨΗ http://www.facebook.com/l/bf322;www.filmfestival.com.cy ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ έρχονται αυτό το Σάββατο 17, Απριλίου: ΚΟΜΜΑ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ με ΚΑΤΟΙΚΟΣ DJs BLUE ρακούν'S SXtheMadArtist & PHAT PHINXXX. Εκδήλωση: Η Κύπρος Ημέρες Κινηματογράφου λήξης PartyΤύπος: Αποχαιρετιστήριο Πάρτυ'Ωρα Έναρξης: Σάββατο, 17 Απριλίου στις 10:00 μ.μ. Ώρα Λήξης: Κυριακή, 18 Απριλίου στις 2:00 π.μ. Τοποθεσία: Τρίτος Γκαλερί Πάνθεον Για περισσότερες πληροφορίες και απαντητική επιστολή (RSVP), ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο: http://www.facebook.com/n/?event.php&eid=113602068667316&mid=22ef71dG56358b7cG1ba39bbG7&n_m=stamoskal%40windowslive.com Ευχαριστούμε, Η Ομάδα του Facebook .-

~ ** O Giwrgos Mpeis κοινοποίησε έναν σύνδεσμο στον Τοίχο σας. http://www.facebook.com/l/d7555;www.music.net.cy/images/media/news_imagelarge/ploutarxos_prosopika_dedomena.jpg Για να δείτε τον Τοίχο σας ή να γράψετε στον Τοίχο του Giwrgos, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο: http://www.facebook.com/n/?profile.php&id=1037492258&mid=22ee1d7G3dd6e022G1332d34G3a&n_m=snstam%40gmail.com#v=feed Ευχαριστούμε, Η Ομάδα του Facebook .-

~ ** Camille έχει κάτι να σου πω
Προβολή μηνύματος

"Θέμα: Γεια σου .. Πώς πάει; "

Αλλάξτε τα άτομα που μπορούν να σας στέλνουν προσκλήσεις και αιτήσεις
Η Microsoft σέβεται τα προσωπικά δεδομένα σας. Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε τη δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων.


~ ** ΗΠΑ: Οι «Δέκα Εντολές» για την καταπολέμηση της παιδεραστίας
Πέντε μαθητές λυκείων στην 4η Ολυμπιάδα Αστροφυσικής του Πεκίνου.
Ένα σύμβολο θυσίας στους προεδρικούς κήπους
ΗΠΑ: Οι «Δέκα Εντολές» για την καταπολέμηση της παιδεραστίας

Καταχωρήθηκε: 13 Απριλίου 2010 04:51 π.μ. PDT

Τις «δέκα εντολές» για την καταπολέμηση της παιδεραστίας έδωσε στη δημοσιότητα η Σύνοδος των Καθολικών Επισκόπων.



Η Σύνοδος των Καθολικών Επισκόπων των ΗΠΑ έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα έναν κατάλογο με «δέκα εντολές» για το πώς θα πρέπει να ενεργούν οι ιερείς ώστε να αποφεύγεται η σεξουαλική κακοποίηση παιδιών στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της Εκκλησίας.
«Είναι αφελές να πιστέψουμε ότι οι άνθρωποι συνειδητοποιούν αυτόματα τα όρια και είναι καλό που οι οικογένειες και οι οργανώσεις θέτουν όρια» αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Τερέζα Κέτελκαμπ, διευθύντρια του γραφείου προστασίας των παιδιών της Συνόδου. «Για παράδειγμα, κανένας νέος που ασχολείται με παιδιά, κανένας ιερέας, κανένας ενήλικος δεν θα πρέπει να βρίσκεται μόνος σε ένα δωμάτιο με ένα παιδί», προσθέτει το κείμενο.
Σύμφωνα με τον «οδηγό» αυτόν, οι εκκλησίες θα πρέπει να ελέγχουν συστηματικά το παρελθόν των ατόμων στα οποία αναθέτουν να ασχολούνται με τα παιδιά. «Εάν ένας ενήλικας είχε προβλήματα με τους κανόνες της κοινωνικής ζωής, όπως το να μην οδηγεί μεθυσμένος ή να διαταράσσει την τάξη, ίσως να έχει και άλλα προβλήματα με άλλους κανόνες, όπως αυτός που ορίζει να μην αγγίζει τα παιδιά», σημειώνει η Κέτελκαμπ.
Τα ίδια τα παιδιά καλούνται να αποκαλύπτουν «συμπεριφορές που αποτελούν προμηνύματα σεξουαλικής κακοποίησης», όπως για παράδειγμα εάν κάποιος ενήλικος τα γεμίζει με δώρα ή αν τους επιτρέπει να κάνουν πράγματα που τους έχουν απαγορεύσει οι γονείς τους.
Καθημερινή με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
http://www.hamomilaki.gr/



Πέντε μαθητές λυκείων στην 4η Ολυμπιάδα Αστροφυσικής του Πεκίνου.

Καταχωρήθηκε: 13 Απριλίου 2010 03:57 π.μ. PDT
Πέντε μαθητές λυκείων είναι οι φετινοί νικητές του 15ου Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού Αστρονομίας και Διαστημικής, που θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στην
4η Αστρονομική Ολυμπιάδα, τον Σεπτέμβριο στο Πεκίνο.

Η 4η Ολυμπιάδα Αστρονομίας και Αστροφυσικής θα πραγματοποιηθεί στο Πεκίνο, το Σεπτέμβριο του 2010.
Πρόκειται για τους:
Ορφέα Βουτυρά από το 1ο Τοσίτσειο Εκάλης και
τον Γιώργο Λιούτα από το 1ο Λύκειο Τρικάλων, που ισοβάθμησαν στην πρώτη θέση,
την Δέσποινα Παζούλη από το 3ο Λύκειο Δράμας,
τον Νίκο Φλεμοτόμο από το 1ο Αρσάκειο Ψυχικού και
τον Αθανάσιο Μητράκη από το ελληνικό Λύκειο Βρυξελλών.
Οι τρεις πρώτοι μαθητές αναδείχθηκαν οι μεγάλοι επιτυχόντες του πανελλήνιου μαθητικού διαγωνισμού, που διεξήχθη στο Βόλο, και θα μεταβούν τον Ιούλιο για δέκα μέρες στη NASA, με τη συνδρομή του Ευγενείδιου Ιδρύματος.
Οι μαθητές παρακολούθησαν, μεταξύ δεκάδων άλλων μαθητών, το Θερινό Σχολείο Αστρονομίας Βόλου και τα μηνιαία μαθήματα που γίνονται κατά τη διάρκεια του έτους. Οι Λιούτας, Βουτυράς και Μητράκης μετείχαν και πέρυσι στη 3η Ολυμπιάδα της Τεχεράνης και απέσπασαν δύο τιμητικούς επαίνους.
Στον πανελλήνιο διαγωνισμό μετείχαν 30 μαθητές και μαθήτριες, οι οποίοι πέτυχαν στην 1η φάση «ΕΥΔΟΞΟΣ» και στη 2η φάση «ΑΡΙΣΤΑΡΧΟΣ», η οποία έγινε στα κεντρικά Λύκεια των Νομών και Διαμερισμάτων της χώρας με την άδεια του υπουργείου Παιδείας.
Στον ίδιο διαγωνισμό, αλλά με διαφορετικά θέματα, μετείχαν εφέτος για πρώτη φορά και μαθητές του Γυμνασίου από σχολεία όλης της Ελλάδας.
Σε αυτόν αναδείχθηκαν οι μαθητές:
Ευθύμιος Πράπας, του 15ου Γυμνασίου Λάρισας,
Ελένη Τσαπράζη του Γυμνασίου Ιδιωτικών Εκπαιδευτηρίων Βέροιας,
Ιωάννα Κούρκουλου, του 1ου Γυμνασίου Γλυκών Νερών Αττικής,
Αναστάσιος Μαυρίδης, του 2ου Γυμνασίου Κοζάνης,
Πηνελόπη Μάγειρα, του Γυμνασίου Αυγουλέα Λιναρδάτου Αθηνών και
Γιώργος Δρακονταειδής, του Γυμνασίου Ληξουρίου Κεφαλονιάς.
Τα βραβεία και οι έπαινοι προς τους μαθητές καθώς και τα τιμητικά διπλώματα προς τα σχολεία τους, θα απονεμηθούν σε επίσημη τελετή, που θα γίνει στο Βόλο τον Οκτώβριο.
Καθημερινή
http://www.hamomilaki.gr/



Ένα σύμβολο θυσίας στους προεδρικούς κήπους

Καταχωρήθηκε: 13 Απριλίου 2010 04:01 π.μ. PDT

Έργο του Γ. Ζογγολόπουλου τοποθετήθηκε έξω από το Μέγαρο της Ηρώδου Αττικού

Η ιδέα του μνημείου ξεκίνησε το 1950. Ένα σύμβολο μνήμης έπρεπε να τοποθετηθεί στον ιστορικό βράχο του όρους Ζάλογγο, στον γκρεμό του οποίου έπεσαν, τον Δεκέμβριο του 1803, 63 ηρωικές Σουλιώτισσες μαζί με τα παιδιά τους.

Ο επισκέπτης μπορεί να φθάσει και να θαυμάσει το μνημείο ανεβαίνοντας τα 410 σκαλιά, που έχουν αφετηρία το μοναστήρι του Αγίου Δημητρίου. Στο χώρο αυτό το 1803, όταν το Σούλι μετά από πολύχρονους αγώνες υπέκυψε στον Αλή Πασά, 63 Σουλιώτισσες με τα παιδιά στην αγκαλιά, τραγουδώντας και χορεύοντας, έπεσαν από το βράχο, προτιμώντας να πεθάνουν ελεύθερες παρά να παραδοθούν στο Οθωμανό κατακτητή.



Το 1953 έγινε πανελλήνιος διαγωνισμός και το μνημείο άρχισε να κατασκευάζεται με μαθητικούς εράνους την επόμενη χρονιά. Ολοκληρώθηκε το 1961.

Έξι αφαιρετικές γυναικείες μορφές που πιασμένες χέρι χέρι σέρνουν τον χορό μεγεθύνονται κλιμακωτά και καθώς φθάνουν στην άκρη του γκρεμού γιγαντώνονται και μετατρέπονται σε σύμβολο θυσίας και αγάπης για την ελευθερία. Το μνημείο του Ζαλόγγου-γιατί περί αυτού πρόκειται-φέρει την υπογραφή του γλύπτη Γιώργου Ζογγολόπουλου και είναι ορατό από την αρχαία Νικόπολη, σε απόσταση 22 χλμ. από την Πρέβεζα. Εδώ και λίγες ημέρες ακριβές αντίγραφό του κοσμεί τους κήπους της Προεδρίας της Δημοκρατίας-προσφορά του Ιδρύματος Γεωργίου Ζογγολόπουλου, με αφορμή τις εργασίες συντήρησης και αποκατάστασης του μνημείου.

Το έργο «Ζάλογγο», όπως ονομάζεται το συγκεκριμένο αντίγραφο, βρήκε τη θέση του κοντά στην είσοδο του Μεγάρου με μέτωπο προς την οδό Ηρώδου Αττικού, τοποθετημένο σε βάση μονόλιθου ακατέργαστου μαρμάρου βάρους τριών τόνων. Πρόκειται, βεβαίως, για ένα έργο μικρότερης κλίμακας από το μήκους 18 και ύψους 15 μέτρων πρωτότυπο (1,80 Χ 0,40 Χ 1,30). Είναι το δεύτερο έργο του Ζογγολόπουλου που τοποθετείται στους κήπους μετά το «ΤΕΛ-ΝΕΑΝΤ», το οποίο είχε αναρτηθεί το 2005 στην κεντρική λίμνη.
Διαβάστε περισσότερα ...
http://www.hamomilaki.gr/


~ ** Ο Giwrgos δημοσίευσε κάτι στον Τοίχο σας. Απαντήστε σε αυτό το email για να σχολιάσετε αυτήν τη δημοσίευση. Για να δείτε τον Τοίχο σας ή να γράψετε στον Τοίχο του Giwrgos, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο: http://www.facebook.com/n/?profile.php&v=wall&story_fbid=1347169252953&id=1037492258&mid=22ee094G3dd6e022G1332c85G1&n_m=snstam%40gmail.com Ευχαριστούμε, Η Ομάδα του Facebook .-


~ **

Δελτίο από την αιτία: Stop Animal Cruelty, οι άνθρωποι που κτύπησε ζώων θα πρέπει να ηττηθεί και πάλι!
Μετάβαση στην Αιτία
Αποστολέας: Humane Society των Ηνωμένων Πολιτειών
Προς: Τα μέλη σε 82 Αιτίες
Δεν είναι πολύ αργά για να είναι ήρωας για τις σφραγίδες!

Πω πω, είμαστε περισσότερο από τα τρία τέταρτα του τρόπο να μας στόχο την αύξηση 20.000 δολαρίων για τις σφραγίδες. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πάνω από 600 ανθρώπους που έχουν προσφέρει μέχρι τώρα και σ 'αυτούς που μοιράστηκαν την αιτία με τους φίλους και την οικογένεια.

Παρακολουθήστε αυτό το βίντεο από τις όμορφες φυτωρίου φώκιας άρπας να δούμε τι δωρεές και την υποστήριξή σας εργάζονται για την προστασία της.

Δεν έχετε δωρίσει ακόμα; Μην ανησυχείτε, υπάρχει ακόμα χρόνος. Δώστε τώρα και η δωρεά σας θα τριπλασιαστεί από το Giant Steps Foundation και άλλους γενναιόδωρους δωρητές.

Σας ευχαριστώ για όλα όσα έχετε κάνει για τα ζώα - φτάστε σε $ 20.000!

Η Humane Society των Ηνωμένων Πολιτειών

Humane Society International

Κάλεσμα για Δράση
Συλλογή κεφαλαίων Project: Βοήθεια Save Baby Σφραγίδες-Δώστε τώρα και έχουν τη δωρεά σας τριπλασιαστεί!
15.969 δολάρια έθεσε
Δωρεά


~ ** Ο / Η Αργύριος Μαρινάκης έστειλε μήνυμα στα μέλη του ΑΘΗΝΑ'Ι'ΚΗ ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΠΑΝΤΑ ΝΕΑ.

Αργύριος ΜαρινάκηςDecember 31, 1969 στις 4:00 μ.μ.
Θέμα: ΠΟΙΟΙ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ!

Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?inbox%2Freadmessage.php&t=10150171872060363&mid=22ffb9eG3dd6e022G133a629G0&n_m=snstam%40gmail.com

~ ** Ο / Η Μιχάλης Kalopedis έστειλε μήνυμα στα μέλη του KiprosTV - Υποστήριξη των Τεχνών & Πολιτισμού της Κύπρος.

Μιχάλης KalopedisApril 14, 2010, 10:29 π.μ.
Θέμα: Νέο βίντεο: Wallpeople> Street Art Event
Γεια σε όλους - Δείτε τις τελευταίες βίντεο για το Wallpeople Street Art εκδήλωση που έλαβε χώρα το Σάββατο.

http://www.facebook.com/l/6c911;www.kipros.tv/2010/04/14/wallpeople

Σας ευχαριστώ για την προσοχή! :)
Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?inbox%2Freadmessage.php&t=1369357747245&mid=22ff9c0G3dd6e022G133a518G0&n_m=snstam%40gmail.com


~ **
1 συνημμένο
25o Τεύχο ... doc (177,0 ΚΒ)
ΕΥΠΛΟΙΑ
25o Τεύχος Απρίλης 2010
http://www.eyploia.gr/

o Για την τιμή των όπλων ...
o Η άρνηση του θανάτου, του Θανάση Τριαρίδη
o Πτώματα, Πτώματα Παντού ... Τέος Ρόμβος

ΠΟΛΙΟΡΚΗΜΕΝΑ ΝΗΣΙΑ
o 7ος αι. π.Χ. - Αρχίλοχος
o 5ος αι. π.Χ. - Διάλογος Μηλίων και Αθηναίων
o 1286 - Πόλεμος Τήνου Νάξου Σύρου για ένα γάιδαρο
o 1822 - Η καταστροφή της Χίου: «Λουκής Λάρας», του Δημητρίου Βικέλα
o 1824 - Η υπέρ Κάσου εκστρατεία. Ημερολόγιο του Γεωργίου Σαχτούρη
o 1824 - Η υπέρ Ψαρών εκστρατεία. Από το ημερολόγιο του Γ. Σαχτούρη
ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ ...
ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΠΕΣΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΕΝΤΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ
o Η στρατιωτική ζωή εν Ελλάδι, της Εύπλοιας
o Εθνικά κράτη: μια μηχανή φόνου, τρόμου και ρατσισμού, του Θανάση Τριαρίδη.
o Τι ζητούν οι παλαιοί πολεμιστές και τα θύματα στρατού, του Παντελή Πουλιόπουλου
o Ζωή στα χαρακώματα και μαζικές εξεγέρσεις στις τάξεις του γαλλικού στρατού
o H άνοιξη οργίαζε στο Βερολίνο και τα Ες Ες συνέχιζαν να κρεμάνε «λιποτάκτες», Του Νίκου Χειλά
o Η ιστορία της ατομικής βόμβας. Τα Λουλούδια της Χιροσίμα, του Θανάση Aντ. Βασιλείου
o Θρησκεία και πόλεμος, Της Δήμητρας Σαρρή
o Ούτε τον πόλεμό τους, ούτε την ειρήνη τους. Συνέντευξη με τον Joseph Matthews και τον Iain Μπόαλ
o Υπάρχει Δίκαιος Πόλεμος, Μπάρακ?
Ο ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΓΝΩΣΤΕΣ Θεό
o Το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη και η ιστορία του. Ο «μονόλογος» του Άγνωστου Στρατιώτη
o Κείμενα για τις παρελάσεις

ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΦΥΣΗ
o Σύγχρονοι πόλεμοι και υγεία
o Οι συνέπειες ενός πολέμου στο περιβάλλον. Έκθεση του U.N.E.P. για τις συνέπειες του πολέμου στο Ιράκ
o Πλανήτης Γη στο κατώφλι του 21ου αιώνα, Του Στέφανου Λεων. Κουνιάδου
o Η εκδίκηση της Γαίας, Ο Λάβλοκ του James
o
ΕΜΠΟΛΕΜΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΡΑΝΙΔΑΣ
o Κοινωνικός πόλεμος, Ignacio Ramonet του
o Τρομοκρατία και τρομοκράτες. Ένα φάντασμα στοιχειώνει την Ευρώπη ... του Βένιου Αγγελόπουλου
o Περί αναρχισμού και βίας: Αντιβίαιοι Ναι, μη βίαιοι Όχι, του Αντρέα Πάπι
o Προκήρυξη: «Διλήμματα σε καιρό πολέμου». Συνωμοσία Πυρήνων Φωτιάς
o Προκήρυξη της Σέχτας Επαναστατών: «Εδώ ο πόλεμος έχει ήδη αρχίσει ...»
o Η επανάσταση και το κόμμα του ένοπλου - Προσοχή! Ψάχνουν για μαλάκες
o Οι νεκροί της Δημοκρατίας στέλνουν μήνυμα ...
o Στα χαρακώματα των γηπέδων
o Η απάτη του πολέμου, του Βαγγέλη Αλεξίου, Γυμνασίου μαθητή της Γ '
o Περιοδικό ΙΔΕΟΔΡΟΜΙΟ αριθ 6 (Μάρτης 1996). Λεωνίδας Χρηστάκης: Αντισταθείτε!
o «ΟΤΑΝ», ο τελευταίος Καπιταλιστής κρεμαστεί με τα έντερα του τελευταίου Πατριώτη, η Ανθρωπότητα θα ευτυχήσει, του Νίκου Μπαλή. Ειδικό αντιπολεμικό τεύχος (Μάης 1976)
o Ανάλυση του λήμματος: «Γαμάω υπέρ πατρίδος ...»

ΑΚΤΙΒΙΣΤΕΣ ΕΙΡΗΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΕΙΡΗΝΗΣ
o Ηenry David Thoreau: Η θεωρία της Πολιτικής ανυπακοής, του Θανάση Γιαλκέτση
o Λέων Τολστόι: Κήρυκας της Αγάπης και της «παθητικής αντίστασης»
o «Καρλ Λήμπκνεχτ". Η αντιμιλιταριστική παράδοση της γερμανικής παράδοσης ... του Θανάση Καμπαγιάννη
o Μαχάτμα Γκάντι: Στοχαστής και επαναστάτης ακτιβιστής
o Μπέρτραντ Ράσελ: Φιλόσοφος και ειρηνιστής
o Υλικό μνήμης και Ιστορίας για τον Γρηγόρη Λαμπράκη
o Ο άγνωστος Μάρτιν Λούθερ Κινγκ
o Ο Νόαμ Τσόμσκι στο Ηράκλειο Κρήτης: Οι βασικές απειλές είναι αυτή του πυρηνικού πολέμου, η καταστροφή του περιβάλλοντος, αλλά και η ηθική κρίση που αφορά ιδιαίτερα τους διανοούμενους και τους επιστήμονες

ΑΡΝΗΤΕΣ ΣΤΡΑΤΕΥΣΗΣ
o Αντιρρησίες συνείδησης στην Ελλάδα
o Άρνηση στράτευσης για λόγους συνείδησης στην Ελλάδα
o Όλοι οι άντρες πρώην φαντάροι? Του Γιάννη Γκλαρνέτατζη, γραμματέα του Συνδέσμου Αντιρρησιών Συνείδησης
o Συγκέντρωση αλληλεγγύης στους Τούρκους συντρόφους - αρνητές στράτευσης
o Αλληλεγγύη στους Ισραηλινούς αντιρρησίες συνείδησης
o Δικαίωση Μάρτυρα του Ιεχωβά για εναλλακτική θητεία
o Ένας Αμερικανός λιποτάκτης στη Γερμανία
o Η Εφαρμογή του Θεσμού της Κοινωνικής Υπηρεσίας στην Ελλάδα
o Πολιτικές και ιστορικές διαστάσεις του θεσμού της εναλλακτικής κοινωνικής υπηρεσίας, του Νάσου Θεοδωρίδη
o Ούτε δήμιοι, ούτε θύματα. Λάζαρος Πετρομελίδης - Δημήτρης Κ. Σωτηρόπουλος
o Εγώ, ο Γιάννης Γκλαρνέτατζης, αρνούμαι να υπηρετήσω στις ένοπλες δυνάμεις, να πάρω μέρος σε κάθε είδους πόλεμο ή βίαιη σύγκρουση
o Τα αγοράκια φυσικά δεν πάμε στο στρατό. Μοναδική ένδειξη μιας σχετικής υγείας είναι η επιβεβαιωμένη τρέλα μας
o Η άρνηση στράτευσης σαν στοιχειώδες καθήκον του κάθε εξεγερμένου. Το τρελόχαρτο (Ημερολόγια 1987), του Φίλιππου Κυρίτση
o Η εξομολόγηση ενός "μουρλάκια" - τρελόχαρτο στο στρατό, Του Νίκου Τσέκη
o Η στρατιωτική προσευχή, ο Αριστοτέλης και το πολυπόθητο τρελόχαρτο ... του Μπόσκο

ΤΟ ΟΧΙ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ
o Λυσιστράτη
o Γκουέρνικα, ανάλυση του πίνακα από μαθητές
o Πόλεμος, του Στρατή Μυριβήλη
o «Ο Μοσκώβ-Σελήμ», Του Γ.Μ. Βιζυηνού
o Ο λιποτάκτης, του Μίλαν Κούντερα
o Το τέλος του μακροχρόνιου σπαραγμού, Του Πάνου Κουτρουμπούση
o Λίγα αντιπολεμικά και καλά ...

Η "ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΗ" ΤΕΧΝΗ
o «Η εθνική ποίηση και η συλλογική αφήγηση ως δοξολογία του φόνου», του Θανάση Τριαρίδη
o Γιατί χάθηκαν οι «στρατευμένοι» συγγραφείς, της Βίκης Τσιώρου
o «Εμφύλιος» με όπλο τη λογοτεχνία, Της Όλγας Σελλά
o Η λογοτεχνία των Ελλήνων νεοφασιστών .. Γράφουμε και δέρνουμε

ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΑΡΧΙΖΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ...

~**ΤΟ ΑΙΜΟΔΥΝΑΜΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ " κολλάει" ΣΤΙΣ ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΕς , ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ , ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΕΡΙΠΟΥ , ΠΡΟΣΦΙΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΠΝΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ " ΚΑΡΕΛΙΑ " ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΠΕΤΑΝ ΒΑΣΙΛΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΠΟΥΛΟ .- ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΜΟΔΥΝΑΜΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ Γ,Ν,ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΟΜΕΝΟΥΝ .........ΝΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΕΙ ΟΧΩΡΟΣ , ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕΙ , ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ , ΑΝΘΡΩΠΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΗΣ !κο ΣΠΥΡΟ ΖΟΜΠΟΛΑ !!! "ΕΦΗΜ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ"

~** ΑΓΡΙΟΣ ΚΑΥΓΑΣ ΣΤΟ ΙΚΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΓΓΕΝΗ ΕΝΟΣ ΑΡΡΩΣΤΟΥ ...ΜΕ ΤΟ ΑΚΟΥΣΜΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΩΝ ΓΙΑ ΔΩΡΟΔΟΚΙΕΣ , ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ κ.λ.π. ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΜΕ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΗΣΕΙΣ ΜΕ ΜΙΖΕΣ ΣΕ ΦΑΡΜΑΚΩ ΟΣΤΕΟΠΟΡΩΣΗΣ !κ.λ.π .- ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜ. " ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ " .-

~**http://georgelaios.blogspot.com/2009/10/10_24.html , .-

~** http://stamos-dynami.blogspot.com/2010/04/2010_14.html , Τετάρτη, 14 Απριλίου 2010ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ * ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2010

~** http://stamos-dynami.blogspot.com/2010/04/blog-post_16.html , Παρασκευή, 16 Απριλίου 2010 ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ *ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ σήμερα.-

~** EIΔΗΣΕΙΣ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ 16/04/2010 :
*** http://snsarfara.blogspot.com/2010/04/160412010.html , Παρασκευή, 16 Απριλίου 2010 ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ 16/0412010.-

** http://snsarfara.blogspot.com/2010/04/15-2010.html , Πέμπτη, 15 Απριλίου 2010 ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ 15 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2010 .-

**** http://snsarfara.blogspot.com/2010/04/24042010.html , Τρίτη, 13 Απριλίου 2010 ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ 14/04/2010 .-

~**http://snsarfara.blogspot.com/2010/04/ta-nea-mas-shmera-13-04-2010.html , Τρίτη, 13 Απριλίου 2010 TA NEA MAS SHMERA 13-04-2010.-

~** http://snsarfara.blogspot.com/2010/04/160412010.html ,

~** http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.com/2010/04/15042010.html , Πέμπτη, 15 Απριλίου 2010 ΕΙΔΗΣΕΙΣ- ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ 15/04/2010 .-

~** http://arfara-messinia-stamos.blogspot.com/2010/04/blog-post_14.html , Τετάρτη, 14 Απριλίου 2010 ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ.-

~** http://arfara-messinias-stamos.blogspot.com/2010/04/blog-post_14.html , Τετάρτη, 14 Απριλίου 2010 ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝ .-

~**~**
"Συναγερμός" στο Facebook για την παιδεραστία Μια βρετανική οργάνωση για την προστασία των παιδιών (Ceop), καλεί το Facebook να προσθέσει «δικλείδες ασφαλείας» στις σελίδες του, σε σχετικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στην Ουάσινγκτον.Ο διάσημος διαδικτυακός τόπος, ιδιαίτερα δημοφιλής στους νέους, δέχθηκε πολλές επικρίσεις από την Ceop ειδικά μετά τη δολοφονία μιας έφηβης από έναν άνδρα που γνώρισε μέσω του site.Η διοίκηση του Facebook, πάντως, ανακοίνωσε ότι λαμβάνει πολύ σοβαρά τις συστάσεις και ότι εξετάζεται η περίπτωση της προσθήκης μιας εφαρμογής «συναγερμού», με σκοπό να μπορούν οι χρήστες να καταγγέλλουν άμεσα οτιδήποτε ύποπτο υποπέσει στην αντίληψή τους σχετικά με την παιδεραστία। .-~** ΣΟΚ!!! Βίασε και σκότωσε 9χρονη Ένας άνδρας συνελήφθη για τον βιασμό και τη δολοφονία ενός 9χρονου κοριτσιού στη γερμανική πόλη Άιλενμπουργκ, κοντά στη Λειψία, ανακοινώθηκε σήμερα από τις διωκτικές αρχές. Το κοριτσάκι, ονόματι Κορίνα, είχε εξαφανισθεί από το σπίτι του την Τρίτη, μετά την έξοδό του για να παίξει με τους φίλους του. Το κορμί του βρέθηκε την επόμενη ημέρα σε κοντινό ποτάμι.Ο ηλικίας 39 ετών δράστης, από την «ευρύτερη γειτονιά», συνελήφθη, όπως τονίζει η εφημερίδα Μπιλντ και επιβεβαιώνουν οι αρχές. Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο ίδιος ομολόγησε το έγκλημά του και ανακρίνεται από την αστυνομία της Λειψίας. Ο άνδρας αυτός είχε εις βάρος του διάφορες καταδίκες κατά το παρελθόν, ποτέ όμως για κάποιο σεξουαλικό έγκλημα.Η δολοφονία της Μισέλ έρχεται ένα χρόνο μετά την ιστορία της 8χρονης Μισέλ, η οποία έπεσε θύμα παιδεραστή στη Λειψία, και της οποίας το πτώμα ανακαλύφθηκε μετά μισό χρόνο.~** Βιασμός 12χρονης από 21χρονο Αλβανό στη Λήμνο Σοκ προκαλεί στην τοπική κοινωνία της Λήμνου η καταγγελία για βιασμό μιας 12χρονης ανήλικης από έναν 21χρονο Αλβανό υπήκοο. Το αποτρόπαιο περιστατικό έγινε στο χωριό Παναγιά της Λήμνου. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, η μικρή είχε πάει στο μπακάλικο της γειτονιάς και την ώρα που επέστρεφε βρέθηκε μπροστά της ο 21χρονος, ο οποίος τηνοδήγησε με τη βία σε νεοαναγειρόμενη οικοδομή, όπου και την εξανάγκασε σε συνουσία μαζί του.Η 12χρονη ενημέρωσε αμέσως τη μητέρα της για τα όσα είχαν συμβεί, η οποία κατήγγειλε το συμβάν στην Αστυνομία και λίγο αργότερα.......... ο Αλβανός συνελήφθη. Ο ίδιος φέρεται να υποστήριξε ότι η μικρή τον είχε γνωρίσει δυο ημέρες πριν και τον ακολούθησε με τη θέλησή της στην οικοδομή και ότι δεν υπήρξε συνουσία. Μάλιστα θέλησε να «στηρίξει» τους ισχυρισμούς του ότι η μικρή τον γνώριζε, λέγοντας ότι υπάρχει ο αριθμός του κινητού του τηλεφώνου στη μνήμη του δικού της κινητού. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Μυτιλήνης, ενώ θεωρείται βέβαιη η παραπομπή του στον ανακριτή με κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος.πηγή ventetta.blogspot.com~** Δημόσια εκτέλεση παιδεραστή - δολοφόνου Ο δράστης, Γέχια Χουσεΐν το όνομά του, ήταν ιδιοκτήτης κουρείου. Το θύμα ένα 11χρονο αγόρι που μπήκε στο κατάστημα του βιαστή-δολοφόνου για ένα κούρεμα. Αφού το βίασε, ο δράστης δολοφόνησε το παιδί, το έκοψε σε κομμάτια και τα πέταξε έξω από την πόλη Σάνα, πρωτεύουσα της Υεμένης, όπου και διέμενε. Ο δολοφόνος ομολόγησε την πράξη του τον Δεκέμβριο του 2008. Η εκτέλεσή του έγινε δημόσιο θέαμα αφού έτσι ορίζει ο νόμος στην Υεμένη.Οι δράστες κακουργημάτων που πρόκειται να εκτελεστούν διαπομπεύονται από το κοινό, στη συνέχεια τους ξαπλώνουν μπρούμυτα σε ένα χαλί και οπλίτης του Υεμενικού στρατού τους πυροβολεί από πίσω σημαδεύοντας την καρδιά. Οι φωτογραφίες από την εκτέλεση του δολοφόνου έχουν προκαλέσει αντικρουόμενες αντιδράσεις. Υπάρχουν πολλοί που θεωρούν ότι αυτή είναι η μοναδική τιμωρία που μπορεί να αποδώσει δικαιοσύνη σε τέτοιου είδους εγκλήματα και άλλοι την κρίνουν απάνθρωπη και βάναυση.πηγή cocktailnews~** Βίντεο με "αρρωστημένες" πράξεις σε μωρά! Ανατριχιαστικό υλικό στην κατοχή δέκα παιδεραστών εντόπισαν οι αστυνομικοί έπειτα από έρευνες, σε πέντε πόλεις της χώρας. Στις αηδιαστικές εικόνες και τα βίντεο υπάρχουν ακόμα και παιδάκια μόλις λίγων μηνών ως οκτώ ετών, τα οποία κακοποιούνταν από ενηλίκους. Τα ηλεκτρονικά ίχνη των κατηγορουμένων εντοπίστηκαν σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Σπέτσες, Κέρκυρα και Ηγουμενίτσα. Είχαν κατεβάσει στους υπολογιστές τους το αρρωστημένο υλικό από ιστοσελίδες του εξωτερικού, όμως προς το παρόν, δεν έχει επιβεβαιωθεί ότι το διακινούσαν.Σε ταυτόχρονες έρευνες στα σπίτια τους, εντοπίστηκαν μόνο οι δύο από τους δέκα εμπλεκόμενους, οι οποίοι συνελήφθησαν και οδηγούνται στον εισαγγελέα. Για τις έρευνες έχουν ενημερωθεί και οι διεθνείς διωκτικές αρχές της Ιντερπολ.Πηγή~** Δεν υπάρχουν λέξεις! Άφωνοι οι δικαστές από τη φρίκη Φρίκη, αποτροπιασμός, αγανάκτηση! Οι λέξεις είναι πολύ λίγες για να περιγράψουν αυτό που νιώθει κάποιος ακούγοντας τον διοικητή του Τμήματος Ασφαλείας Αχαρνών να καταθέτει τα απίστευτα βασανιστήρια που υπέστη η 13χρονη σήμερα κόρη της 35χρονης Ειρήνης Τσονοπούλου, της αδίστακτης μάνας-μαστροπού του Ιλίου.Ο διοικητής του Τμήματος Ασφαλείας Αχαρνών Παύλος Λουκάτος, ο οποίος προΐστατο των ερευνών για την εξιχνίαση της απίστευτης αυτής υπόθεσης, κατέθεσε χθες στο δικαστήριο. Παρουσίασε τα σκίτσα που ζωγράφισε η μικρή Μ. και στα οποία απεικονίζει με συγκλονιστικές λεπτομέρειες όλα όσα βίωσε το κοριτσάκι στα χέρια διεστραμμένων ηλικιωμένων αντρών, με τη συναίνεση της ίδιας του της μάνας. Ο κ. Λουκάτος παρουσίασε, επίσης, και τις επιστολές τις οποίες έγραψε η μικρή Μ. ενώ συνεχίζονταν οι ανακρίσεις.Αφωνοι από τη φρίκη, δικαστές και ακροατήριο είδαν αποτυπωμένες στο χαρτί εικόνες στις οποίες περιγράφονται με τα μελανότερα χρώματα όλες οι σκέψεις και τα συναισθήματα ενός ανήλικου παιδιού το οποίο από την τρυφερή ηλικία των έξι ετών βίωνε επανειλημμένα στην ψυχή και στο κορμάκι του το βιασμό. Στα στοιχεία που έχει στα χέρια της η πολιτική αγωγή (τα οποία δημοσιεύει σήμερα αποκλειστικά η «Espresso» και θα αποτελέσουν τη δαμόκλειο σπάθη που θα κρέμεται πάνω από τους τέσσερις κατηγορούμενους παιδεραστές μέχρι την έκδοση της απόφασης) περιλαμβάνονται τα σκίτσα που ζωγράφισε η ανήλικη Μ., κόρη της Ειρήνης Τσονοπούλου. Με αυτό τον τρόπο εξέφρασε όλα όσα δεν μπορούσε να πει πουθενά, αφού κύρια υπεύθυνη για την κόλαση στην οποία ζούσε ήταν η μητέρα της.Σε ένα από αυτά φαίνεται ξεκάθαρα ο ένας από τους τρεις κατηγορουμένους που φέρονται ότι βίαζαν το ανήλικο κοριτσάκι, ο ιερέας Σωτήρης Παπαδόπουλος, φορώντας ράσα, με γενειάδα και καλυμμαύκι. Δίπλα του σττέκεται κλαμένη η μικρή Μ. και τελευταία η μητέρα-μαστροπός, η οποία εξέδιδε την κόρη της για πενήντα ευρώ και κάποιες φορές ακόμη και για τριάντα ευρώ!Ακόμη πιο συγκλονιστικές, όμως, είναι οι φράσεις που χρησιμοποιεί η μικρούλα για να περιγράψει τι νιώθει για καθέναν από τους δύο κατηγορουμένους και για την ίδια: «Φυλακή παπά-Σωτήρης», «Ελευθερία Εγώ», «Φυλακή Ειρήνη», γράφει αντίστοιχα πάνω από καθεμία από τις φιγούρες των βασανιστών της, εκφράζοντας με τον τρόπο αυτό την αγωνία αλλά και την επιθυμία της να καταδικαστούν οι άνθρωποι που ευθύνονται για τον ανείπωτο πόνο και τον εξευτελισμό που υφίστατο τα τελευταία χρόνια. Τι ελπίζει; Να ζήσει ελεύθερη, χωρίς να φοβάται ή να ντρέπεται για τίποτα!Σε άλλη ζωγραφιά εμφανίζεται πάλι κλαμένη να ζητά βοήθεια, ενώ δεξιά και αριστερά της στέκονται ο Αθανάσιος Κανάκης (σ.σ.: ο 85χρονος συνταξιούχος της ΔΕΗ που τη βίασε για πρώτη φορά) και η μητέρα της. Σε ένα τρίτο σκίτσο έχει ζωγραφίσει τον Σπύρο Σουχλέρη, πρώην σύντροφο της μητέρας της, που κι αυτός φέρεται να την είχε βιάσει κατ’ επανάληψη. «Φυλακή Σπύρος», «Νοσταλγία Εγώ, Φροντίδα», «Φυλακή Ειρήνη».Οι λέξεις χαράζουν την καρδιά σαν κοφτερό λεπίδι! Τα βασανιστήρια και τις φρικιαστικές εμπειρίες που έζησε στα χέρια των τριών παιδεραστών και της μητέρας της περιγράφει η 13χρονη και στις επιστολές που έγραψε και παρέδωσε στον διοικητή της Ασφάλειας Αχαρνών, τον οποίο αποκαλούσε με τρυφερότητα «πατέρα». Σε μία από αυτές, το κοριτσάκι εξομολογείται πως περνούσε ξέγνοιαστα μέχρι την ώρα που πήγε στο σχολείο, πως μία μέρα την πλησίασε ο Κανάκης και της έδωσε μια κούκλα για να ανεχτεί τις διεστραμμένες του ορέξεις. Μάλιστα, θυμάται και περιγράφει με λεπτομέρειες και τη μέρα που την πήγε στις ερημιές και αφού την έγδυσε, τη βίασε. Αναφέρει ακόμη το περιστατικό που φέρεται να την πλησίασε ο 85χρονος συνταξιούχος και να της ζήτησε να τον ακολουθήσει, λέγοντάς της ότι την είχε «πουλήσει» σε εκείνον αντί 2.000 ευρώ η μητέρα της. Το κοριτσάκι αναφέρεται και σε άλλα περιστατικά που σοκάρουν και έχουν σημαδέψει ανεξίτηλα την τρυφερή ψυχούλα του. «Εγώ ήμουν μικρή και δεν καταλάβαινα. Πήγα λοιπόν με την Ειρήνη, μας πήρε ο κύριος Αθανάσιος και μας πήγε σε κάτι βουνά. Με έγδυσε και μου είπε: “Κάτσε επάνω μου”. Εγώ τραβιόμουνα, δεν ήθελα. Ετσι με έβαλε με το ζόρι η Ειρήνη, μάνα», είναι τα χαρακτηριστικά λόγια της μικρής στο χαρτί, τα οποία δημιουργούν ρίγη ανατριχίλας και προκαλούν οργή και αγανάκτηση για την κτηνωδία που βίωνε το 11χρονο κοριτσάκι στα χέρια της αδίστακτης μάνας και των παιδεραστών!«Τη βίαζε κατ’ εξακολούθηση από τα έξι της χρόνια» Αφωνοι έμειναν από το σοκ οι δικαστές και το ακροατήριο όταν άκουσαν τον κ. Λουκάτο να περιγράφει τον πρώτο βιασμό της 11χρονης Μ. από τον συνταξιούχο Θανάση Κανάκη. Ερωτηθείς για τον κατηγορούμενο και την Ειρήνη Τσονοπούλου, ο διοικητής του Τμήματος Ασφαλείας Αχαρνών είπε πως οι δύο κατηγορούμενοι είχαν συχνές ερωτικές επαφές -είπε χαρακτηριστικά πως έδιναν ραντεβού στο σπίτι του συνταξιούχου ή σε ξενοδοχεία- και πως σύμφωνα με όσα του είπε το κοριτσάκι, άρχισε να το βιάζει κατ’ εξακολούθηση, ακόμα και παρά φύσιν, από την ηλικία των έξι ετών.«Την πρώτη φορά η μάνα της την πήγε στο προαύλιο μιας εκκλησίας στο Καματερό. Εκεί μετά από λίγο ήρθε και ο Κανάκης, ο οποίος άρχισε να τη χαϊδεύει σε διάφορα σημεία του σώματός της. Τελικά αφού της έβγαλε όλα τα ρούχα, τη βίασε κάτω από ένα δέντρο. Το παιδί έκλαιγε και αντιστεκόταν. Μετά την πρώτη φορά ο Κανάκης ζητούσε να δει τη μικρή δύο ή τρεις φορές τη βδομάδα και στη συνέχεια το βίαζε» ήταν η συγκλονιστική περιγραφή του αστυνόμου, ο οποίος μάλιστα αποκάλυψε πως πριν από κάθε συνάντηση με τον Κανάκη η κατ’ ευφημισμόν μάνα έντυνε την 11χρονη με «μεγαλίστικα» ρούχα. «Την έντυνε, την έβαφε και της φορούσε τακούνια» ήταν η σοκαριστική δήλωσή του ξεδιπλώνοντας το δράμα που ζούσε όλα αυτά τα χρόνια η ανήλικη.«Δεν περνούν καλά στη γιαγιά και στον παππού» Από την πλευρά της η υπεράσπιση ζήτησε ακόμη να μη ληφθεί υπόψη από το δικαστήριο η κατάθεση του διοικητή του τμήματος Ασφαλείας Παύλου Λουκάτου, με την αιτιολογία ότι συμμετείχε στην προανακριτική διαδικασία - αίτημα το οποίο απορρίφθηκε. Αίσθηση προκάλεσε λίγο πριν από το τέλος και η παρέμβαση του εισαγγελέα έπειτα από σχετική ερώτηση του συνηγόρου υπεράσπισης της Ειρήνης Τσονοπούλου, Διονυσίου Μεσσήνη προς τον βασικό μάρτυρα. Ερωτηθείς αν η τωρινή κατάσταση των παιδιών είναι καλή ο κ. Λουκάτος απάντησε αρνητικά, υποστηρίζοντας ότι, σύμφωνα με τα λεγόμενα των παιδιών, «δεν περνούν καλά στη γιαγιά και στον παππού», οι οποίοι έχουν αναλάβει την προσωρινή τους επιμέλεια.Η συγκεκριμένη απάντηση ήταν αυτή που πυροδότησε την αντίδραση του εισαγγελέα, ο οποίος στη συνέχεια έδωσε εντολή στον κ. Λουκάτο να συντάξει μια αναφορά προκειμένου να κοινοποιηθεί τόσο στο δικαστήριο όσο και στον ίδιο. «Ωστε αν αποδειχθεί ότι η ψυχική υγεία των ανήλικων τέκνων είναι παραμελημένη, να κινητοποιηθούν οι αρμόδιοι κοινωνικοί φορείς», τόνισε σχετικά ο εισαγγελέας της έδρας. «Η γλαφυρή αφήγηση του βασικού μάρτυρα κατηγορίας μάς έκανε να συγκινηθούμε και να συγκλονιστούμε, ενώ δεν αφήνει κανέναν πλέον δισταγμό και καμία αμφιβολία για το γεγονός ότι όλα όσα έχουν δηλώσει τα παιδιά είναι αληθινά. Θα δανειστώ μια έκφραση που χρησιμοποίησε ο μάρτυρας. Πως ό,τι λάθη κι αν έγιναν στα έγγραφα, τα έγγραφα παραμένουν έγγραφα και δεν είναι αυτά που βίασαν τα παιδιά», δήλωσε τέλος στην «Espresso» η Κατερίνα Ζαγγανά, μία εκ των συνηγόρων της πολιτικής αγωγής.«Πάσαρε το κοριτσάκι στον παπά μέσα στην εκκλησία»«Κλείσ’ τους όλους φυλακή, πρέπει να σταματήσω να πονάω»! Η κραυγή αγωνίας της 11χρονης στοιχειώνει ακόμα το μυαλό του Παύλου Λουκάτου, ο οποίος μαζί με την ειρηνοδίκη Δέσποινα Τηλιακού έχουν αναλάβει να γιατρέψουν τις πληγές που έχουν ανοίξει στην ψυχή του ανήλικου κοριτσιού οι επαίσχυντες πράξεις των τεσσάρων κατηγορουμένων. Από τις αντιδράσεις της μικρούλας, η οποία δεν μπορεί να ξεχάσει, είναι και το σοκ που έδειξε να υπέστη όταν αντίκρισε τον ιερέα Σωτήρη Παπαδόπουλο. «Οταν τον αναγνώρισε "πάγωσε". Οπως μου είχε εξομολογηθεί, η αδίστακτη μάνα έδινε ραντεβού με τον παπά είτε στην εκκλησία της Παναγίας είτε στην Αγία Παρασκευή και εκεί του "πάσαρε" το κοριτσάκι αντί 30 ή 50 ευρώ. Το έβαζε σε ένα δωμάτιο με ένα μεγάλο τραπέζι, σήκωνε τα ράσα και το βίαζε. Αυτό είχε γίνει πολλές φορές και κάθε φορά η μάνα προσποιείτο ότι έκανε δουλειές, για να μην προκαλέσει υποψίες» είπε ο κ. Λουκάτος πυροδοτώντας την αντίδραση της υπεράσπισης που υποστήριξε ότι «διάνθισε» την κατάθεσή του με στοιχεία που δεν υπάρχουν στο προανακριτικό υλικό. «Τα έγγραφα δεν "βίασαν" τα παιδιά. Τα παιδιά ήταν βιασμένα» ήταν η απάντηση του μάρτυρα.Τα φρικτά βασανιστήρια στο κολαστήριο της οδού ΓενναδίουΤέλος δεν έχει η απανθρωπιά της αδίστακτης μάνας αλλά και του συντρόφου της. Συγκλονιστικές είναι οι αποκαλύψεις που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας για τη σωματική κακοποίηση που υπέμενε ο μεσαίος γιος της Τσονοπούλου από τον Σπύρο Σουχλέρη, αλλά και για τις άθλιες συνθήκες στις οποίες ζούσαν τόσο τα παιδιά της κατηγορουμένης όσο και τα δύο ανήλικα τέκνα της Πωλίνας Αμιλήτου που είχαν φιλοξενηθεί στο παρελθόν στο «σκοτεινό» και δυσώδες τριάρι της οδού Γενναδίου στο Ιλιον.Στη διάρκεια της πολύωρης κατάθεσής του στο δικαστήριο ο διοικητής του τμήματος Ασφαλείας Αχαρνών και ένας εκ των βασικών μαρτύρων κατηγορίας Παύλος Λουκάτος περιέγραψε τις απάνθρωπες «μεθόδους» που χρησιμοποιούσε ο πρώην σύντροφος της Ειρήνης Τσονοπούλου για να «συναιτίσει» τον ένα γιο της Τσονοπούλου, ενώ χαρακτήρισε «τρώγλη» το σπίτι στο οποίο μεγάλωναν τα παιδιά: «Τον γιο της Τσονοπούλου ο Σουχλέρης τον κλείδωνε στο ντουλάπι, τον έδενε στο καλοριφέρ και του έβαζε παγάκια στα πόδια. Το 2007 τον κρέμασε ανάποδα και φώναξε τους υπόλοιπους “να δουν το αρνί του Πάσχα”. Πολύ συχνά έβαζε τα παιδιά να καθίσουν προσοχή και τα χαστούκιζε στη σειρά», ήταν η χαρακτηριστική δήλωσή του - επιβεβαιώνοντας και τα όσα είχε πει στην κατάθεσή της η Αμιλήτου. Μίλησε ακόμα για πλημμελείς συνθήκες υγιεινής, έντομα που «έκοβαν βόλτες» στο σπίτι και αλλοιωμένα τρόφιμα, στη θέα των οποίων δεν άντεξε ούτε η ειρηνοδίκης Δέσποινα Τηλιακού μπαίνοντας στο διαμέρισμα.madata** Δόθηκαν στη δημοσιότητα τα ονόματα του κυκλώματος παιδεραστίας Στο φως της δημοσιότητας δόθηκαν από τον εισαγγελέα τα ονόματα των κατηγορουμένων που εμπλέκονται στο κύκλωμα παιδεραστίας, που εξαρθρώθηκε από την Αστυνομία την προηγουμένη Πέμπτη. Συγκεκριμένα κατηγορούμενοι είναι οι :Χαράλαμπος Τσόγκας, οπερατέρ ΕΡΤ, ετών 30, Πολύκαρπος Τσόγκας, οπερατέρ ΕΡΤ, ετών 60, Ρομάνι Καρίμ από το Λίβανο, Παναγιώτης Δημητρακόπουλος, Στυλιανός Καλλιμάνης, Γιώργος Αδαμόπουλος, Λεωνίδας Κούκος, Κωνσταντίνος Σαχπαζής , Γιώργος Χριστόπουλος, Βασίλης Γκότσης και ο δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Πειραιά, Ευάγγελος Κοροβέσης.Εντολή για άμεση αναστολή των καθηκόντων του εκπαιδευτικού που συνελήφθη έχοντας στην κατοχή του πορνογραφικό υλικό και ναρκωτικές ουσίες, με ταυτόχρονη παραπομπή του στο αρμόδιο υπηρεσιακό συμβούλιο με το ερώτημα της απόλυσης, έδωσε η υπουργός Παιδείας, Άννα Διαμαντοπούλου.«Δάσκαλος σημαίνει λειτούργημα. Εκπαιδευτικός που παρεκτρέπεται, καθ΄ οιονδήποτε τρόπο δεν έχει θέση στην τάξη» ανέφερε χαρακτηρηστικά.Ανήμπορη να πιστέψει όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας τα τελευταία 24ωρα είναι η ελληνική κοινωνία. Αυτά που όλοι θεωρούσαμε ξένα σε εμάς αποδεικνύεται ότι είναι πλέον υπόθεση που μας αφορά όλους. Οι αποκαλύψεις για τα κυκλώματα παιδικής πορνογραφίας και κυρίως για τους ανθρώπους της διπλανής πόρτας, που αρέσκονται να βλέπουν αυτό το αποτρόπαιο και ανατριχιαστικό υλικό στην οθόνη του υπολογιστή τους, μας έχουν αφήσει άφωνους.Μετά τις δεκάδες συλλήψεις και την εξάρθρωση ενός από τα μεγαλύτερα κυκλώματα παιδόφιλων, στην οποία οδήγησε η επιχείρηση «Τσάρλι», μια άλλη είδηση που ήρθε στο φως της δημοσιότητας συμπλήρωσε το παζλ της φρίκης. Στο πλαίσιο νέας έρευνας συνελήφθη στην Καβάλα ένας 44χρονος διευθυντής δημοτικού σχολείου, ο οποίος έμπαινε σε συγκεκριμένες ιστοσελίδες παιδικού πορνό και «κατέβαζε» φωτογραφίες και βίντεο, στα οποία απεικονίζονταν ανήλικοι σε σεξουαλική δραστηριότητα με ενηλίκους.Η «Espresso» από το περασμένο Σάββατο, σε σχετικό της δημοσίευμα, ανέφερε πως διεξάγονται νέες επιχειρήσεις στη βόρεια Ελλάδα για κύκλωμα διακίνησης υλικού παιδικής πορνογραφίας. Σύμφωνα μάλιστα με την επίσημη ενημέρωση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, τα στοιχεία του 44χρονου διευθυντή σχολείου στη Χρυσούπολη της Καβάλας προέκυψαν έπειτα από σήμα της Ιντερπόλ, καθώς ανιχνεύτηκαν τα ηλεκτρονικά του ίχνη σε ιστοσελίδα του εξωτερικού, στην οποία διακινείται σκληρό παιδικό πορνό.Η αποκάλυψη της σύλληψης του διευθυντή σκόρπισε τον πανικό στους γονείς των παιδιών, που φοιτούν στο σχολείο. Πάντως, όπως λένε οι γονείς των παιδιών που τον γνώριζαν, ήταν ένας ήσυχος άνθρωπος και τίποτα δεν πρόδιδε τη σκοτεινή αυτή πλευρά του χαρακτήρα του.Μάλιστα κανένας μαθητής δεν είχε ποτέ εκφράσει κάποιο παράπονο για τη συμπεριφορά του διευθυντή. Αντίθετα, οι περισσότεροι από τους μαθητές κάνουν λόγο για έναν σοβαρό εκπαιδευτικό που αντιμετώπιζε με τη δέουσα σοβαρότητα την εκπαιδευτική του αποστολή αλλά και τους μαθητές του σχολείου.Κι όμως, ο άνθρωπος αυτός είχε αποθηκευμένο σε τρεις σκληρούς δίσκους αυτό το ανατριχιαστικό υλικό, ενώ σε ψηφιακό δίσκο είχε αποθηκευμένους συνδέσμους που οδηγούσαν στο Διαδίκτυο, σε ιστοσελίδες με το πλέον σκληρό παιδικό πορνό.Εκτός από τους σκληρούς δίσκους και τα DVD στην κατοχή του διευθυντή βρέθηκε και κατασχέθηκε και μικροποσότητα χασίς.Πηγή~** Δίκτυο παιδόφιλων στο ελληνικό Facebook θεωρεί την παιδεραστία «δικαίωμα στη διαφορετικότητα» Σάλος έχει προκληθεί στη διαδικτυακή κοινότητα του Facebook,στην χώρα μας, μετά από την ανάρτηση ομάδας που εκφράζει τη στήριξή της στους παιδόφιλους.Ο δημιουργός του εν λόγω γκρουπ, στηλιτεύει την «άκρως ρατσιστική κοινωνία», η οποία αρνείται να αποδεχθεί τη διαφορετικότητα του ατόμου και στηρίζει την ελευθερία όλων όσων έχουν διαφορετικούς σεξουαλικούς προσανατολισμούς.Εντύπωση προκαλεί και το γεγονός ότι τα μέλη του γκρουπ στηρίζουν και τον Josef Fritzl, τον Αυστριακό παιδεραστή που απασχόλησε, προσφάτως, την κοινή γνώμη όταν αποκαλύφθηκε πώς κρατούσε την κόρη του κλειδωμένη στο υπόγειο του σπιτιού του επί 24 συναπτά έτη.«Josy είσαι ο καλύτερος.Μου φέρθηκες σαν πατέρας» αναφέρει, χαρακτηριστικά, μέλος της ομάδας.Το συγκεκριμένο γκρουπ αριθμεί περί τα 10 μέλη, χωρίς όμως να γνωρίζουμε κατά πόσο τα προσωπικά τους στοιχεία, που έχουν αναρτήσει είναι πραγματικά.Με το σχετικό ρεπορτάζ, πάντως, δεν κατορθώσαμε, μέχρι στιγμής, να εντοπίσουμε ούτε ένα από τα ονόματα.. Όλα έδειξαν πώς πρόκειται για πλαστά.Χρήστες του Facebook έχουν ήδη αναφέρει το γεγονός και στους διαχειριστές της διαδικτυακής κοινότητας στην Αμερική, ενώ αρκετοί από αυτούς έχουν προβεί και σε καταγγελία της ομάδας στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στην χώρα μας.Σύμφωνα με άποψη ανθρώπων που γνωρίζουν πολύ καλά τη νομοθεσία του διαδικτύου, η σύσταση του συγκεκριμένου γκρουπ δεν αποτελεί ποινικό αδίκημα, καθώς ο καθένας δικαιούται να εκφράζει ελεύθερα τη γνώμη του. Σε περίπτωση,όμως, που κατατεθεί μήνυση κατά αγνώστων, ο εισαγγελέας δικαιούται να διατάξει έρευνα ώστε να αναζητηθεί η ταυτότητα των εν λόγω μελών.Εάν αποδειχθεί ότι τα συγκεκριμένα άτομα είναι παιδεραστές υπόκεινται στις διατάξεις του άρθρου 339 του Ποινικού Κώδικα το οποίο προβλέπει ότι «όποιος ενεργεί ασελγή πράξη με πρόσωπο νεότερο από 15 ετών ή το παραπλανά με αποτέλεσμα να ενεργήσει ή να υποστεί τέτοια πράξη τιμωρείται με κάθειρξη δέκα ετών αν ο παθών δε συμπλήρωσε τα δέκα έτη, με κάθειρξη μέχρι δέκα ετών αν ο παθών συμπλήρωσε τα δέκα όχι όμως και τα 13 έτη και με φυλάκιση αν συμπλήρωσε τα δεκατρία έτη». Πηγή~** Άνθρωποι υπεράνω πάσης υποψίας οι παιδεραστές Οι τεχνικοί της ΕΡΤ (πατέρας και γιος), στέλεχος του Δήμου Πειραιά, ένας δικηγόρος από το Κιλκίς (ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος), ένας 40χρονος λέκτορας για θέματα διοίκησης στο Πανεπιστημίο Πατρών (παραμένει ασύλληπτος), ένας καθηγητής ξιφασκίας σε γυμνάσιο της Γλυφάδας, ένας επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στα είδη υγιεινής, ένα στέλεχος της Ασφάλειας του Αστήρ Παλλάς, πέντε δημόσιοι υπάλληλοι, οκτώ ιδιωτικοί, δέκα άνεργοι, ένας φοιτητής και ένας Λιβανέζος. Σοκ από το κύκλωμα διακίνησης υλικού παιδικής πορνογραφίαςΑυτοί είναι, μεταξύ άλλων, οι εμπλεκόμενοι σε ένα από τα μεγαλύτερα κυκλώματα διακίνησης υλικού παιδικής πορνογραφίας, που εξάρθρωσαν οι ελληνικές Αρχές.Επιχείρηση «Charly»Πρόκειται για την επιχείρηση με την κωδική ονομασία «Charly», η οποία διήρκεσε τέσσερις μήνες, ταυτόχρονα σε δεκάδες πόλεις της Ελλάδας.Στην υπόθεση διακίνησης σκληρού πορνογραφικού υλικού εμπλέκονται 55 άτομα, εναντίον των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για πορνογραφία κατά συρροή και κατά συνήθεια, ενώ συνελήφθησαν συνολικά 17 άτομα, 16 Έλληνες και ένας αλλοδαπός.Ανάμεσά τους, «ευυπόληπτοι» πολίτες, υπεράνω πάσης υποψίας, όπως δικηγόροι, επιχειρηματίες και καθηγητές. Άνθρωποι… της διπλανής πόρτας δηλαδή…Συνολικά, εντοπίστηκαν τα ηλεκτρονικά ίχνη 158 Ελλήνων χρηστών, οι οποίοι εμπλέκονται στο κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας. Σε εφόδους που πραγματοποιήθηκαν στα σπίτια και τους χώρους κατοικίας τους, κατασχέθηκαν 88 σκληροί δίσκοι Η/Υ, 8 laptop και εκατομμύρια CD και DVD, τα οποία περιείχαν σκληρότατο υλικό συνολικής χωρητικότητας 50.000 G-byte. Ενήλικοι βιάζουν και κακοποιούν σεξουαλικά αγοράκια και κοριτσάκια ηλικίας ακόμη και τεσσάρων ετών.Με τη συνδρομή της εισαγγελίας Αθηνών και εποπτεία του Προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας, Γιάννη Σακελλαράκου, χθες πραγματοποιήθηκαν ταυτόχρονα 32 επιχειρήσεις σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας, παρουσία εισαγγελέων.Οι πόλεις, όπου ζούσαν οι αρρωστημένοι παιδεραστές, είναι: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Άργος, Ρόδος, Χανιά, Ηράκλειο, Καβάλα, Φάρσαλα, Αλεξανδρούπολη, Κατερίνη, Νέα Καλλικράτεια Χαλκιδικής, Νέος Μαρμαράς, Κιλκίς, Ηγουμενίτσα και Γιάννενα.Πηγή~** ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΙΚΗ ΣΤΟΥΣ παιδεραστές στο Ίλιον Αντιμέτωποι με τη δαμόκλειο σπάθη της Δικαιοσύνης, αλλά και με τα παιδικά προσωπάκια των τριών ανηλίκων που -σύμφωνα με το κατηγορητήριο- βίαζαν και κακοποιούσαν για πολλά χρόνια, θα βρεθούν αύριο οι τέσσερις «παιδεραστές» του Ιλίου.Σχεδόν δυο χρόνια από το Δεκέμβριο του 2007, όταν το πανελλήνιο συγκλονίστηκε στο άκουσμα της είδησης ότι μια 35χρονη μητέρα έπαιρνε την κόρη της αλλά και τα δυο παιδάκια που φιλοξενούσε και τα «πάσαρε», έναντι αμοιβής 50 ευρώ, σε ηλικιωμένους άντρες, η μάνα – μαστροπός, Ειρήνη Τσονοπούλου, ο φίλος της, Σπύρος Σουχλέρης, ο ιερέας, Σωτήρης Παπαδόπουλος, και ο συνταξιούχος της ΔΕΗ, Αθανάσιος Κανάκης, θα κάτσουν στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων.Επί 20 και πλέον μήνες, οι τέσσερις κατηγορούμενοι, βρίσκοντας διάφορα δικονομικά «πατήματα», κατάφερναν να αποφύγουν να δικαστούν.Είναι χαρακτηριστικό ότι, μέχρι σήμερα, η διεξαγωγή της ακροαματικής διαδικασίας έχει αναβληθεί τέσσερις φορές, ενώ από τον περασμένο Ιούνιο οι φερόμενοι ως παιδεραστές είναι ελεύθεροι μετά την παρέλευση της 18μηνης προσωρινής τους κράτησης!Χθες, πάντως, για ακόμα μια φορά, η πλευρά της υπεράσπισης «έπαιξε» το τελευταίο της χαρτί, προκειμένου να αναβληθεί εκ νέου η υπόθεση.Κατέθεσε ένσταση, υποστηρίζοντας πως η σύντμηση εκδίκασης της υπόθεσης (αρχικά είxε προσδιορισθεί για τις 10 Μαΐου του 2010) παραβιάζει τα δικαιώματα των κατηγορουμένων, ενώ με άλλο αίτημα που υπέβαλε στο δικαστήριο, ζήτησε να μην πραγματοποιηθεί η έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας καθώς, όπως είπαν, δυο εκ των κατηγορουμένων (η Ειρήνη Τσονοπούλου αλλά και ο Σπύρος Σουχλέρης) δεν μπόρεσαν να παραστούν λόγω προβλημάτων υγείας, που φέρονται να αντιμετωπίζουν.Μόνο ως οξύμωρο μπορεί, βέβαια, να χαρακτηριστεί το γεγονός ότι ο κ. Σουχλέρης έδωσε κανονικά το παρών το πρωί στο δικαστήριο, αλλά ένοιωσε αιφνίδια αδιαθεσία και αποχώρησε από το Εφετείο, όταν αντίκρισε ένα από τα παιδιά που φέρεται να έχει κακοποιήσει σεξουαλικά.Πάντως, η έδρα του δικαστηρίου, ύστερα και από σχετική πρόταση του εισαγγελέα, απέρριψε και τα δυο αιτήματα, με αποτέλεσμα η πολύκροτη δίκη, κατά τη διάρκεια της οποίας θα διαλευκανθούν άγνωστες πτυχές της δυσώδους υπόθεσης, να αρχίσει αύριο.Όπως ήταν φυσικό, η συγκεκριμένη εξέλιξη που θα φέρει τους τέσσερις κατηγορούμενους ενώπιον των φυσικών τους δικαστών, ικανοποίησε την πλευρά της πολιτικής αγωγής με την Κατερίνα Ζαγγανά, μία εκ των δικηγόρων των παιδιών-θυμάτων να δηλώνει στη zougla.gr: «Μετά από πολλές αναβολές και λίγο πριν συμπληρωθεί η διετία, βρέθηκε επιτέλους ένα τολμηρό δικαστήριο, το οποίο να δικάσει αυτή την υπόθεση. Στο ακροατήριο θα αποκαλυφθούν πράγματα που θα συγκλονίσουν και ίσως ασκηθούν διώξεις και για άλλα πρόσωπα, τα οποία δεν κατηγορούνται σήμερα».Το κατηγορητήριο της… αμαρτίας! Τα όσα περιγράφονται αναλυτικά στο βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών, βάσει του οποίου παραπέμπονται τα τέσσερα πρόσωπα της φρίκης, προκαλούν σοκ. Πρωταγωνιστικό ρόλο στην ιστορία –η οποία αποκαλύφθηκε το μεσημέρι της 6ης Δεκεμβρίου 2007- φέρεται να είχε η 35χρονη μητέρα, Ειρήνη Τσονοπούλου. Η αδίστακτη –κατά το κατηγορητήριο- γυναίκα εμφανίζεται να έπαιρνε από το… χέρι την ανήλικη κόρη της, αλλά και τα δυο παιδάκια (ένα αγόρι και ένα κορίτσι) μιας οικογενείας που φιλοξενούσε και τα «σερβίριζε στο πιάτο» των άλλων κατηγορούμενων έναντι αμοιβής.Η αρχή έγινε το 2002. Η κόρη της είχε ηλικία έξι ετών, όταν η Τσονοπούλου την πάσαρε στο συνταξιούχο Αθανάσιο Κανάκη. Για την ακρίβεια, τη μετέφεραν στην περιοχή Προφήτης Ηλίας του Καματερού, της αφαίρεσαν τα ρούχα και ο συνταξιούχος τη βίασε, δίνοντας στη μητέρα της πουρμπουάρ 50 ευρώ…!Αυτή ήταν, όμως, η αρχή. Το προσεχές διάστημα, σύμφωνα πάντα με τα όσα αναφέρονται στο παραπεμπτικό βούλευμα, η 35χρονη κατηγορούμενη φέρεται να πήγαινε την κόρη της δυο φορές την εβδομάδα στο σπίτι του Κανάκη, στα Λιόσια. Εκεί υποχρέωναν το μικρό κοριτσάκι να «αφαιρεί τα ενδύματά του και να ανέχεται τις θωπείες του Κανάκη στα γεννητικά του όργανα αλλά και σε παρά φύσιν ασέλγεια».Επίσης, οι κατηγορούμενοι «την ανάγκαζαν να λαμβάνει γυμνή διάφορες προκλητικές στάσεις, τις οποίες απαθανάτιζε η μητέρα της…».Το εξάχρονο κοριτσάκι φέρεται όμως να βίαζε, την τριετία 2002-2005, και ο ιερέας Σωτήρης Παπαδόπουλος. Βάσει του βουλεύματος, η μικρή μεταφερόταν και πάλι από τη μητέρα της στην εκκλησία της Αγίας Παρασκευής στο Ίλιον, όπου έναντι της ταρίφας των 50 ευρώ ο κληρικός εμφανίζεται να την κακοποιούσε σεξουαλικά.Ωστόσο, από τις αρρωστημένες σεξουαλικές ορέξεις των κατηγορούμενων φέρονται να μη γλίτωσαν ούτε τα δυο ανήλικα παιδιά της Πωλίνας Αμιλήτου, που από το Μάρτιο του 2006 έως και τον Ιούνιο του 2007, φιλοξενούνταν στο σπίτι της Τσονοπούλου, καθώς η 35χρονη κατηγορούμενη εμφανίζεται να τα είχε οδηγήσει και εκείνα στο σπίτι του Αθανάσιου Κανάκη!Σε ό, τι αφορά τις ακριβείς κατηγορίες που θα κληθούν οι τέσσερις «παιδεραστές» να αντικρούσουν αύριο στο δικαστήριο είναι:α) Σωτήρης Παπαδόπουλος: βιασμός κατ’ εξακολούθηση, αποπλάνηση παιδιού μη συμπληρώσαντος το 10ο έτος της ηλικίας τουβ) Αθανάσιος Κανάκης: βιασμός κατά μόνας και κατά συναυτουργία, ασέλγεια με ανήλικο έναντι αμοιβής, απόπειρα αρπαγής ανηλίκου, αποπλάνηση παιδιούγ) Ειρήνη Τσονοπούλου: βιασμός κατά συναυτουργία, πορνογραφία ανηλίκων, μαστροπεία εναντίον προσώπου νεότερου από 15 ετώνδ) Σπύρος Σουχλέρης: βιασμός τετελεσμένου και εν απόπειρα κατ΄ εξακολούθηση, ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη σε βάρος ανηλίκου, απόπειρα αρπαγής ανηλίκου, κ.α.~** Παιδεραστής ζητά χημικό ευνουχισμό Γάλλος που έχει καταδικαστεί πολλές φορές για παιδεραστία δικάζεται σήμερα εκ νέου στη Γαλλία για την απαγωγή και το βιασμό ενός 5χρονου αγοριού το 2007. Η υπόθεση αυτή έχει ωθήσει μέλη της γαλλικής κυβέρνησης να εξετάζουν τον ευνουχισμό των κατά συρροήν βιαστών.Ο 63χρονος Φρανσίς Εβράρ έχει περάσει τη μισή του ζωή στη φυλακή για σεξουαλική κακοποίηση παιδιών. Τον Αύγουστο του 2007, λίγες ημέρες μετά την απελευθέρωσή του από τη φυλακή, απήγαγε ένα αγόρι στην πόλη Ρουμπέ, στη βόρεια Γαλλία, το κλείδωσε σε ένα γκαράζ, το νάρκωσε και το βίασε.Η υπόθεση αυτή προκάλεσε τόσο μεγάλη κατακραυγή στη Γαλλία που η κυβέρνηση θέσπισε εσπευσμένα νέα νομοθεσία το 2008, η οποία επιτρέπει στις αρχές να συνεχίζουν την κράτηση εγκληματιών αφού έχουν εκτίσει την ποινή τους, αν πιστεύεται ότι εξακολουθούν να αποτελούν απειλή για την κοινωνία.Η νομοθεσία αυτή επικρίθηκε από δικηγόρους και υπέρμαχους των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, σύμφωνα με τους οποίους με αυτήν διακυβεύονται οι θεμελιώδεις αρχές της δικαιοσύνης. Ωστόσο η υπόθεση Εβράρ αναφέρεται τώρα ως ένας λόγος για τη λήψη νέων μέτρων από την κυβέρνηση κατά των κατά συρροήν βιαστών.Ο Εβράρ ζητεί με επιστολή που έστειλε αυτόν το μήνα στον Γάλλο πρόεδρο Νικολά Σαρκοζί την χειρουργική αφαίρεση των όρχεών του προκειμένου να απαλλαγεί από την έλξη του προς τα παιδιά. Ο χειρουργικός ευνουχισμός απαγορεύεται στη Γαλλία και ο πρόεδρος δεν έχει ακόμη σχολιάσει δημοσίως το αίτημα του Εβράρ.Ο πατέρας του 5χρονου θύματος καταδίκασε την κίνηση αυτή του κατά συρροήν παιδεραστή, λέγοντας ότι πρόκειται για κόλπο που αποσκοπεί στην εξασφάλιση μιας πιο επιεικούς ετυμηγορίας. Ο πατέρας του αγοριού επισήμανε ότι ο Εβράρ κάνει το αίτημα αυτό δύο χρόνια μετά το έγκλημά του, αλλά μερικές μόνον ημέρες πριν από τη δίκη του.Η Γαλλία, όπως και ένας αριθμός άλλων ευρωπαϊκών χωρών, συμπεριλαμβανομένης της Σουηδίας και της Δανίας, επιτρέπουν ήδη τον «χημικό ευνουχισμό» ή τη χρήση φαρμάκων για τη μείωση των σεξουαλικών ορμών των κακοποιών που συναινούν σε αυτό.Όμως η επιστολή του Εβράρ και η δίκη του, όπως και μια άλλη περίπτωση το Σεπτέμβριο, όταν μία γυναίκα απήχθη και στραγγαλίστηκε από βιαστή, ο οποίος είχε πρόσφατα απελευθερωθεί, ώθησαν υπουργούς να συνηγορήσουν υπέρ της ενίσχυσης των ποινών για τους βιαστές.Ο Γάλλος πρωθυπουργός Φρανσουά Φιγιόν δήλωσε ότι η κυβέρνηση εξετάζει το ενδεχόμενο να αναγκάζονται ορισμένοι από αυτούς να υποβάλλονται σε χημικό ευνουχισμό, ενώ η υπουργός Δικαιοσύνης Μισέλ Αλιό-Μαρί δήλωσε ότι θα πρέπει να συζητηθεί και στο κοινοβούλιο η επιλογή του χειρουργικού ευνουχισμού.Πηγή~** Ηλικιωμένος προσπάθησε να ασελγήσει σε 10χρονη Στη σύλληψη ενός 80χρονου, ο οποίος προσπάθησε να ασελγήσει πάνω σε 10χρονο κορίτσι, προχώρησε η αστυνομία.Το αυτοκίνητο του 80χρονου, στο οποίο βρισκόταν και το μικρό κορίτσι, εντόπισε λίγο έξω από τη Χαλκίδα φίλος της οικογένειας της 10χρονης, ο οποίος είδε τον δράστη και τον ακολούθησε.Όταν βρήκε την ευκαιρία, άνοιξε την πόρτα του αυτοκινήτου, πήρε την 10χρονη και κάλεσε την αστυνομία, οι άνδρες της οποίας συνέλαβαν τον 80χρονο.Πηγή: evianews.com~**

Δεν υπάρχουν σχόλια: