Arfara-Messinias 1 - FOTOS

!!! Ο έρωτας μας βάζει ή σαμάρι ή στεφάνι!! .-

Τρίτη, 28 Απριλίου 2015

ARFARA NEWS Το αγιάζι της ενημέρωσης Τρίτη 28 Απριλίου 2015

ARFARA  NEWS , Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης  , Τρίτη  28  Απριλίου  2015 :*** 28 Απριλίου 
Των αγίων Εννέα Μαρτύρων των εν Κυζίκω (1) (γ΄αι.): Αντιπάτρου, Αρτεμά, Θαυμασίου, Θεόγνιδος, Θεοδότου, Θεοδούλου, Θεοστίχου, Μάγνου, Ρούφου και Φιλήμονος. Οσίων Αυξεντίου και Μέμνονος του θαυματουργού.


(1) Οι άγιοι εννέα μάρτυρες της Κυζίκου δηλ. ο Θεόγνις, ο Ρούφος, ο Αντίπατρος, ο Θεόστιχος, ο Αρτεμάς, ο Μάγνος, ο Θεόδουλος, ο Θαυμάσιος και ο Φιλήμονας συνελήφθησαν στη Κύζικο την περίοδο των διωγμών. Όταν οδηγήθηκαν μπροστά στον τοπικό άρχοντα επέδειξαν θαυμαστή γενναιότητα και υπερασπίσθηκαν με παρρησία και θάρρος την πίστη τους. Για το λόγο αυτό και για να καμφθεί το σθένος τους ρίχθηκαν στη φυλακή. Εκεί χωρίς νερό και ψωμί προσευχόταν και δοξολογούσαν τον Κύριό τους, ο οποίος τούς αξίωσε να υποφέρουν για Εκείνον και ο ένας έδινε θάρρος στον άλλον. Όταν ο άρχοντας πήγε στη φυλακή και τους ρώτησε για τελευταία φορά αν επιμένουν να πιστεύουν στο Χριστό όλοι «εν ενί στόματι και μία καρδία» του απάντησαν ότι προτιμούν το μαρτύριο από το να αρνηθούν τον Σωτήρα του κόσμου. Έξαλλος από οργή ο άρχοντας διέταξε αμέσως τον αποκεφαλισμό τους χαρίζοντάς τους την ουράνια δόξα.
~ 28/04 Απολυτίκιο Αγ. 9 Μαρτύρων εν Κυζίκω Θεόγνις, Ρούφος, Αντίπατρος, Θεόστιχος, Αρτεμάς - 28 ΑΠΡΙΛΙΟΥ : https://youtu.be/MWAOAOkPKOY  ,
 
***  Στάσεις εργασίας από σήμερα στο Νοσοκομείο Καλαμάτας
      
Σε επαναλαμβανόμενες τρίωρες στάσεις εργασίας που ξεκινούν από σήμερα και σε παράσταση διαμαρτυρίας μπροστά στην είσοδο των Επειγόντων, προχωρούν με απόφαση της γενικής τους συνέλευσης τα μέλη του Σωματείου Εργαζομένων στο Νοσοκομείο Καλαμάτας. Αιτία των κινητοποιήσεων είναι η μη καταβολή δεδουλευμένων 4 ή και 5 μηνών κατά περίπτωση.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Σωματείου, «για να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις της τρόικας, η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ βάζει χέρι με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου (αναδρομικά από 17 Μάρτη) στα ταμειακά διαθέσιμα νοσοκομείων, δήμων, περιφερειών και άλλων δημοσίων οργανισμών. Ταυτόχρονα, προχωρά η δέσμευση των αποθεματικών των ασφαλιστικών ταμείων με αποφάσεις των διοικήσεών τους.
Την ίδια στιγμή, παρά τις επανειλημμένες εξαγγελίες, εξακολουθούν να μας χρωστάνε δεδουλευμένα μηνών (εφημερίες, νυχτερινά, αργίες, Κυριακές). Συγκεκριμένα, στο Γ.Ν. Μεσσηνίας οφείλονται δεδουλευμένες εφημερίες στο ιατρικό προσωπικό 4 μηνών και στο νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό αργίες και νυχτερινά 5 μηνών. Παρά τις διαβεβαιώσεις του υπουργείου Υγείας για καταβολή των πιστώσεων για τα οφειλόμενα για το Δεκέμβρη του 2014, καμιά πληρωμή δεν έχει γίνει στο προσωπικό και παράλληλα η διοίκηση του νοσοκομείου προωθεί περικοπή 40% των οφειλόμενων για το μήνα Δεκέμβριο, επειδή δεν επαρκούν τα χρήματα…
Η δέσμευση των ταμειακών διαθεσίμων αφορά χρήματα που, εκτός από την κάλυψη λειτουργικών αναγκών, προορίζονται για την αμοιβή εργαζομένων (επικουρικοί, εργολαβικοί, εργαζόμενοι με μπλοκάκι, επιπλέον εφημερίες).
Αντί να εξασφαλίσει πλήρη και επαρκή χρηματοδότηση για τις δημόσιες μονάδες υγείας και πρόνοιας, δεσμεύεται να εφαρμόσει τον κρατικό προϋπολογισμό του 2015 (που ψήφισε η προηγούμενη συγκυβέρνηση), που μειώνει ακόμη περισσότερο την ανεπαρκέστατη κρατική χρηματοδότηση. Αποτέλεσμα είναι να μεγαλώσουν οι ελλείψεις σε φάρμακα και υλικά και να υπάρχουν μονάδες υγείας που θα αντιμετωπίσουν σοβαρότατα προβλήματα λειτουργίας».
Οι εργαζόμενοι οργανώνουν τον αγώνα για  κατάργηση των αντιλαϊκών νόμων και αναπλήρωση των απωλειών σε μισθούς και δικαιώματα ως βάση για νέες κατακτήσεις, με κριτήριο τις ανάγκες τους, και σε αυτό το πλαίσιο καλούν όλους τους εργαζόμενους να συμμετέχουν στην επίσχεση εργασίας που ήδη έχουν ξεκινήσει οι ειδικευόμενοι ιατροί.
Καλούν, επίσης, όλα τα σωματεία στις μονάδες υγείας της Μεσσηνίας να προχωρήσουν σε γενικές συνελεύσεις προτείνοντας:
-Επίσχεση Εργασίας όλων των εργαζομένων (μονίμων, ειδικευμένων, ειδικευομένων, επικουρικών)
-Κινητοποιήσεις μαζί με σωματεία και μαζικούς φορείς
-Συμμετοχή στη συγκέντρωση της Πρωτομαγιάς που διοργανώνει το ΠΑΜΕ την Παρασκευή 1/5/2015 και ώρα 10:30 στην κεντρική πλατεία (Αριστομένους) Καλαμάτας
-Κλιμάκωση του αγώνα με πανυγειονομική 24ωρη απεργία στις 20 Μαΐου, απαιτώντας:
-Άμεση καταβολή όλων των δεδουλευμένων. Επαναφορά των μισθών στα επίπεδα του 2009
-Μαζικές προσλήψεις μόνιμου προσωπικού. Μονιμοποίηση των επικουρικών
-Πλήρη κρατική χρηματοδότηση των δημόσιων μονάδων υγείας. Κατάργηση όλων των πληρωμών των ασθενών. Δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη των ανασφάλιστων.
-Αποκλειστικά δημόσια δωρεάν Υγεία – Πρόνοια. Κατάργηση της επιχειρηματικής δράσης.
-Να φορολογηθούν με συντελεστή 45% τα κέρδη των επιχειρηματικών ομίλων.  


***  Λιγότερα τραπεζάκια έξω στην πλατεία 23ης Μαρτίου- Αντιδρούν οι επαγγελματίες
     
Οι επαγγελματίες της Ναυαρίνου μπορεί να είναι σε αναμονή, εν όψει αναμόρφωσης της Κοινής Υπουργικής Απόφασης για τη χρήση του αιγιαλού και την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων, αλλά δε συμβαίνει το ίδιο με αυτούς στην πλατεία 23ης Μαρτίου.
Στη χθεσινή συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, όπου συζητήθηκε η πρόταση για τη μείωση του χώρου ανάπτυξής τους, προκειμένου να αναδειχθεί ο χώρος του ηρώου, αλλά και η γενικότερη περιοχή, υπήρξαν έντονες αντιδράσεις.
Οι αντιρρήσεις που προέβαλαν ήταν ότι δεν είναι δυνατό σε περίοδο οικονομικής κρίσης η Δημοτική Αρχή να παίρνει περαιτέρω μέτρα που σημαίνουν πολύ απλά τον οικονομικό στραγγαλισμό των επαγγελματιών της γύρω περιοχής.
Στη συνεδρίαση, απόντων των μελών της αντιπολίτευσης, από την πλευρά του Επιμελητηρίου σχολιάστηκε η ανάγκη οπτικής ανάδειξης του Ιστορικού Κέντρου, αλλά και οι επαγγελματίες δεν έχουν άλλον τρόπο να επιβιώσουν. Ο εκπρόσωπός του πρότεινε μέχρι το τέλος του χρόνου η κατάσταση να μην αλλάξει και μετά να γίνουν αυτά που σχεδιάζονται για το χώρο.
Αντιδράσεις υπήρξαν και από τον πρόεδρο του Συλλόγου Ιδιοκτητών Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Δήμου Καλαμάτας, Ανδρέα Ζαγάκο, ο οποίος σχολίασε ότι δίχως τα μαγαζιά η πλατεία θα ερημώσει και δεκάδες άνθρωποι θα χάσουν τις δουλειές τους. Επιπλέον, σημείωσε ότι όταν υπάρχουν αποφάσεις που πλήττουν καίρια διάφορες κοινωνικές ομάδες, τουλάχιστον, θα πρέπει να υπάρχει διαβούλευση για το θέμα.
Πάντως και από την πλευρά των μελών της Δημοτικής Αρχής υπήρξε πνεύμα κατανόησης των ενστάσεων και κατ' αρχήν ειπώθηκε ότι κάποιες ημέρες θα επιτρέπεται η ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων και πέραν της απόφασης που θα ληφθεί.
Ο, δε, πρόεδρος της Επιτροπής και αντιδήμαρχος, Ανδρέας Καραγιάννης, υπογράμμισε ότι στη μελέτη που συντάσσεται για την περιοχή υπάρχει σχέδιο για διεύρυνση των πεζοδρομίων, κάτι που θα μπορούν να εκμεταλλευτούν οι επαγγελματίες.  Του Αντώνη Πετρόγιαννη


*** Απορία του Νίκου Τζώρτζη
   
Την απορία του, αν έχει πρόθεση η Δημοτική Αρχή να κινητοποιηθεί, προτού να είναι αργά, εξέφρασε ο τέως δημοτικός σύμβουλος Μεσσήνης, Ν. Τζώρτζης. Η αναφορά του κ. Τζώρτζη έγινε με αφορμή τις δηλώσεις των δημάρχων Καλαμάτας, Π. Νίκα και Πύλου – Νέστορος, Δ. Καφαντάρη, για το δρόμο Ριζόμυλος – Καλαμάτα, που διέρχεται τη Μεσσήνη.  Η Δημοτική Αρχή Μεσσήνης, αναρωτήθηκε ο κ. Τζώρτζης, το παρακολουθεί το θέμα ή θα τρέχουμε και δε θα φτάνουμε, στην περίπτωση  που δεν υλοποιηθούν οι αλλαγές στη μελέτη που έχει αποφασίσει το Δημοτικό Συμβούλιο;  Χ.Χ. 


*** Πανεπιστήμιο και ΤΕΙ Πελοποννήσου μαζί με το Παν. Πειραιώς διοργανώνουν δωρεάν σεμινάρια επιμόρφωσης
      
Το ΤΕΙ Πελοποννήσου, το Παν. Πελοποννήσου και το Παν. Πειραιώς διοργανώνουν με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ και έδρα την Τρίπολη, δωρεάν σεμινάρια επιμόρφωσης που απευθύνονται σε πτυχιούχους Πανεπιστημιακών και Τεχνολογικών τμημάτων θετικής κατεύθυνσης και ηλικίας 26-64 ετών. Παρέχεται επιλογή μεταξύ 3 κατευθύνσεων, με 9 μαθήματα και 100 ώρες παρακολούθησης (68 ώρες θεωρητική κατάρτιση + 32 ώρες εξειδικευμένη εργαστηριακή άσκηση) ανά κατεύθυνση: Ευρυζωνικές Υποδομές (λειτουργία οπτικών και ασύρματων υποδομών δικτύων MAN), Αγροπληροφορική (λειτουργία δικτύων συλλογής και αξιοποίησης μετεωρολογικής πληροφορίας στη γεωργική παραγωγή), Ηλεκτρονικό Επιχειρείν (δημιουργία και λειτουργία e-shop και m-commerce για αγροτικά και παραδοσιακά προϊόντα). Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί σε 2 κύκλους: Μαίου – Ιουνίου και Ιουλίου – Σεπτεμβρίου 2015, κυρίως απογευματινές ώρες και Σαββατοκύριακα και θα υπάρχει υποστήριξη της παρακολούθησης μέσω συστήματος τηλεκπαίδευσης. Το πρόγραμμα αντιστοιχεί σε 10 πιστωτικές μονάδες ECTS. Υποβολή της εκδήλωσης ενδιαφέροντος πραγματοποιείται στην ιστοσελίδα του έργου
***  187.000 αιτήσεις στον ΟΑΕΔ για 32.433 θέσεις εργασίας στους δήμους
     
Πάνω από 187.000 αιτήσεις υποβλήθηκαν ηλεκτρονικά στον ΟΑΕΔ  μέχρι τη λήξη της προθεσμίας σήμερα για την πρόσληψη 32.433 ανέργων στους δήμους μέσω του προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας. Δηλαδή το ενδιαφέρων των ανέργων ήταν έξι φορές μεγαλύτερο από τις προσφερόμενες θέσεις.
Ο πίνακας των επιλεγέντων επιτυχόντων θα αναρτηθεί περίπου στο τέλος Μαϊου, αφού εξεταστούν οι αιτήσεις και οι ενστάσεις που τυχόν υποβληθούν.
Δικαίωμα υποβολής αίτησης είχαν μόνο οι εγγεγραμμένοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ που ανήκουν σε -τουλάχιστον- μια από τις παρακάτω κατηγορίες:
1. Εγγεγραμμένοι στο μητρώο ανέργων του ΟΑΕΔ, μέλη οικογενειών στις οποίες δεν εργάζεται κανείς και οι σύζυγοι αυτών, ομοίως, είναι εγγεγραμμένοι στο μητρώο ανέργων του ΟΑΕΔ.
2. Εγγεγραμμένοι στο μητρώο ανέργων του ΟΑΕΔ, μέλη μονογονεϊκών οικογενειών στις οποίες δεν εργάζεται κανείς
3. Εγγεγραμμένοι ως μακροχρόνια άνεργοι στο μητρώο ανέργων του ΟΑΕΔ.
4. Ανεργοι πτυχιούχοι ΑΕΙ Πανεπιστημιακού και Τεχνολογικού τομέα εγγεγραμμένοι στο μητρώο του ΟΑΕΔ, για την κάλυψη θέσεων με βάση τα τυπικά προσόντα τους όπως αυτά αναλύονται στο Παράρτημα II της Δημόσιας Πρόσκλησης
5. Εγγεγραμμένοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ άνω των 29 ετών.
www.protothema.gr .-***Οι μαθητές και οι Encardia «έκλεψαν καρδιές» στο Μουσικό Σχολείο Καλαμάτας (φωτογραφίες)
       
Όμορφες στιγμές έζησαν όσοι παραβρέθηκαν στην εκδήλωση του Μουσικού Σχολείου Καλαμάτας. Τόσο το σύνολο Μοντέρνας Μουσικής του Μουσικού Σχολείου, με το αφιέρωμά του στον Νίκο Καββαδία, όσο και οι Encardia (Εν καρδία), χάρισαν μια βραδιά πραγματικής ψυχαγωγίας στο κοινό.  Είθε να επαναληφθούν ανάλογες εκδηλώσεις!
 
***  Βγήκε λευκός καπνός από το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας για τη θέση του Συνήγορου του Δημότη
      
Το βράδυ της Δευτέρας στο Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας έγινε ψηφοφορία για την εκλογή του Συνήγορου του Δημότη στο Δήμο Καλαμάτας.
Η πρώτη ψηφοφορία απέβη άκαρπη αφού για να εκλεγεί κάποιος χρειαζόταν τα 3/4 του Σώματος.
Έτσι μετά από τη δεύτερη ψηφοφορία εκλέχθηκε ο Γιώργος Φερετζάκης με 27 ψήφους, ενώ στην πρώτη είχε συγκεντρώσει μια λιγότερη ψήφο.
***  Τσίπρας: Λάθος που δεν πήραμε χρήματα το Φεβρουάριο, παραπλανηθήκαμε     
Ανοιχτό το ενδεχόμενο δημοψηφίσματος
Τσίπρας: Λάθος που δεν πήραμε χρήματα το Φεβρουάριο, παραπλανηθήκαμε
Ήταν λάθος που δεν πήραμε χρήματα με τη συμφωνία του Φεβρουαρίου, παραδέχτηκε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας σε συνέντευξή του στο Star, είπε όμως ότι αυτό οφείλετο σε «παραπλάνηση», αρκούμενη η κυβέρνηση σε προφορικές διαβεβαιώσεις ότι θα αποκατασταθούν οι δυνατότητες χρηματοδότησης από τις τράπεζες, τις οποίες προηγουμένως είχε περιορίσει η ΕΚΤ.
Σε περίπτωση που οι διαπραγματεύσεις δεν καταλήξουν, ο Αλέξης Τσίπρας είπε ότι τη λύση θα τη δώσει ο λαός. Απέκλεισε το ενδεχόμενο των εκλογών («ποιος ο λόγος να πάμε σε εκλογές;») άλλά άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο του δημοψηφίσματος, επιχειρηματολογώντας ότι το Σύνταγμα επιτρέπει τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος για ένα κρίσιμο εθνικό θέμα με δημοσιονομικές επεκτάσεις.
«Ας μην φοβόμαστε την κρίση του ελληνικού λαού» δήλωσε ο πρωθυπουργός, εξέφρασε όμως την πεποίθηση ότι δεν θα χρειαστεί «γιατί θα πάμε σε συμφωνία». «Είμαι πεπεισμένος ότι δεν θα φτάσουμε εκεί», είπε.
Ο κ. Τσίπρας εκτίμησε ότι η γερμανίδα καγκελάριος έχει πρόθεση για λύση, ενώ τόνισε ότι η εξέλιξη της ρήξης και της χρεοκοπίας θα ήταν αποτυχία και για τη Ανγκελα Μέρκελ.
Ο πρωθυπουργός χαρακτήρισε επιτυχία τη συμφωνία της 20ής Φεβρουαρίου, αλλά σημείωσε ότι μετά τις 20/2 γίνεται προσπάθεια να αλλάξουν σημεία της συμφωνίας. Καταλόγισε δε στους πολιτικούς αντιπάλους και σε ισχυρά κέντρα της Ευρώπης ότι κατασκεύασαν «ναρκοθετημένο πεδίο», ευελπιστώντας η κυβέρνηση θα αποτελέσει μία παρένθεση.
Παραδέχτηκε ότι η ακινησία παράγει κίνδυνο ύφεσης. «Θα ήταν εύκολο για μένα να λύσω την ακινησία με μία υπογραφή» στην 5η αξιολόγηση, είπε χαρακτηριστικά, πρόσθεσε όμως ότι αυτό που διαδραματίζεται έχει να κάνει με το εάν η Ευρώπη αποδέχεται τη δημοκρατία και τη βούληση του λαού ενός κράτους-μέλους.
Ο κ. Τσίπρας παραδέχτηκε ότι ήταν λάθος να μην ζητήσουμε χρήματα τον Φεβρουάριο, είπε όμως ότι αυτό οφείλετο σε παραπλάνηση. «Και τα λάθη και οι παραλείψεις είναι ανθρώπινα» είπε ο κ. Τσίπρας, προσθέτοντας όμως ότι υπάρχουν λάθη που είναι εγκληματικά, λάθη που γίνονται υπό την πίεση των χρόνου, και λάθη γιατί κάποιοι σε παραπλανούν.
Όπως είπε ο πρωθυπουργός είχε λάβει τη δέσμευση ότι με τη συμφωνία του Φεβρουαρίου θα αποκατασταθούν οι δυνατότητες χρηματοδότησης από τις τράπεζες, αναφερόμενος στην «ανορθόδοξη», όπως τη χαρακτήρισε, απόφαση της ΕΚΤ να μειώσει το όριο για τα έντοκα γραμμάτια, στις 18 Φεβρουαρίου.
Τότε η Αθήνα δεν απαίτησε γραπτή δέσμευση και αρκέστηκε σε μία προφορική διαβεβαίωση. Πράγματι -δήλωσε- θεωρήσαμε καλόπιστη την προφορική επισήμανση, όπως και ότι θα εφαρμοστεί κατά γράμμα η συμφωνία της 20ής Φεβρουαρίου.
Άφησε δε σαφείς αιχμές κατά του Μάριο Ντράγκι, λέγοντας ότι είτε ο κ. Ντράγκι όταν λέει ευρωπαϊκό πρόγραμμα εννοεί το μνημόνιο, ή το τελευταίο διάστημα η ΕΚΤ έχει αλλάξει πολιτική.
Παραδέχτηκε επίσης ότι αν και «φύγαμε από την 5η αξιολόγηση», είναι δύσκολο να διαπραγματεύεσαι με τους ίδιους ανθρώπους που ήταν υπεύθυνοι για το Μνημόνιο, γιατί «δεν θέλουν να σκοτώσουν το παιδί τους».
Συμπλήρωσε δε ότι υπάρχει ακόμα στο τραπέζι το θέμα των συντάξεων, το θέμα των ομαδικών απολύσεων, καθώς και υφεσιακά μέτρα, όπως ΦΠΑ. «Το θέμα του ασφαλιστικού θα το βρούμε μπροστά μας» είπε ο πρωθυπουργός, ρωτώντας εάν πιστεύει κανείς ότι μπορεί να το λύσει στο πλαίσιο μίας ενδιάμεσης συμφωνίας.
Ο στόχος, εξήγησε ο κ. Τσίπρας, ήταν να πάμε σε μία συμφωνία σε αυτά που μπορούμε να προωθήσουμε και να πάνε τα δύσκολα στην τελική συμφωνία, γιατί δεν είναι δυνατό, όπως είπε, να μιλάμε για το μέλλον όταν στο κλάσμα που λέγεται χρέος προς ΑΕΠ μιλάμε μόνο για τον παρονομαστή και όχι για τον αριθμητή
«Όποιος έχει πρόθεση για συμφωνία αφήνει τα αγκάθια για αργότερα, κάποιοι όμως φέρνουν τα αγκάθια από τώρα», τόνισε.
Μιλώντας για τον υπουργό Οικονομικών, ο πρωθυπουργός είπε ότι ο Γιάνης Βαρουφάκης είναι σημαντικό asset για την κυβέρνηση και για τη χώρα, «γιατί μιλάει τη γλώσσα τους». Αλλά, πρόσθεσε, η διαπραγμάτευση δεν ανήκει σε ένα άνθρωπο. Την ευθύνη την έχει ο πρωθυπουργός.
«Είμαστε σε αγαστή συνεργασία με τον Βαρουφάκη», αλλά η απόφαση της κυβέρνησης ήταν να αναδιοργανώσουμε τις ομάδες μας για να έχουμε την καλύτερη αποτελεσματικότητα, όλα υπό την ευθύνη του υπουργού Οικονομικών, δήλωσε.
Αναφορικά με τις σχέσεις του με τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή, ο κ. Τσίπρας είπε  ότι υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση και όχι πολιτικό φλερτ, λέγοντας ότι έχει 1,5 χρόνο να τον συναντήσει και έκανε λόγο για «παραφιλολογία καφενείου».
Ο πρωθυπουργός αποκάλυψε  ότι δεν έκανε πρόταση στον κ. Καραμανλή να γίνει πρόεδρος της Δημοκρατίας και ότι η μοναδική πρόταση ήταν στον κ. Παυλόπουλο .
Για την υπόθεση Ξηρού, ο κ. Τσίπρας υπερασπίστηκε το νόμο για τις φυλακές και πρόσθεσε ότι δεν υπάρχει αρνητικό αποτέλεσμα, δεν έχουν χαλάσει οι σχέσεις με τις ΗΠΑ, σημειώνοντας επίσης ότι η  προστριβή δεν επηρεάζει τις σχέσεις στην διαπραγμάτευση. Σημείωσε ότι ο ίδιος ο Ξηρός φαίνεται ότι δεν θέλει να κάνει χρήση της διάταξης, ενώ αναφέρθηκε στην καταδίκη της Ελλάδας από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για τις συνθήκες κράτησης του κ. Ξηρού.
Παράλληλα, μίλησε για πολιτική υποκρισία κάποιων και αναφέρθηκε σε ομιλία του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη υπέρ της αποφυλάκισης των πρωταίτιων του πραξικοπήματος του 1967, σημειώνοντας ότι η Δημοκρατία δεν φοβάται και δεν εκδικείται.  Newsroom ΔΟΛ
***
*** Αθλητική  ενημέρωση :
 *** Α.Π.ΣΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ  -  ΕΡΑΝΗ  2-1 :
Έμεινε  στην  Α'  τοπική  κάνοντας  την  ανατροπή  της  χρονιάς !
  ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ  ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡ5ΩΝ
 
Με την  ανατροπή  της…  χρονιάς  ο  Αστέρας  Αρφαρών  επικράτησε  2-1  της  Εράνης  στο  χθεσινό  μπαράζ  παραμονής  στο  γήπεδο  του  Διαβολιτσίου  και  πανηγύρισε  την  σωτηρία  του  στην  Α'  τοπική  κατηγορία.
Source: http://www.eleftheriaonline.gr/notosport/football/item/7615-asteras-arfaron-erani-2-1-emeine-stin-a-topiki-me-tin-anatropi-tis-xronias

~ Το χθεσινό  μπαράζ  που  διεξήχθη  στο  γήπεδο  του  Διαβολιτσίου,  συγκέντρωσε  πάρα  πολύ  κόσμο  από  όλη  τη  Μεσσηνία,  με  τους  θεατές  να  πλησιάζουν  τους  1000  και  να  έχουν  κατακλύσει  από  νωρίς  κάθε  γωνιά  του  γηπέδου!
~ 
Στα αγωνιστικά  η  Εράνη  προηγήθηκε  στο  10'  με  πλασέ  του  Φρ.
Κεράνη ,   όμως  ο  Αστέρας  που  ήταν  καλύτερος  στο  πρώτο  ημίχρονο  ανέτρεψε  το  εις  βάρος  του  σκορ  πριν  βγει  το  πρώτο  45λεπτο  με  δύο  γκολ  από  στημένες  φάσεις…  Στο  30'  ο  Χαραλαμπόπουλος  με  κεφαλιά  ύστερα  από  κόρνερ  του  Μπούρα  έκανε  το  1-1  και  έξι  λεπτά  αργότερα  ο  Γιαννακόπουλος με κοντινή προβολή ύστερα από κόρνερ του Φέστα έγραψε το τελικό 2-1.-
~ Στο δεύτερο μέρος  η  Φιλιατρινή  ομάδα  έπαιξε  μονότερμα  το Αστέρα  και  έχασε  4-5  κλασικές  ευκαιρίες,  όμως  δεν  έβαλε  το  γκολ που  βάσει  εμφάνισης  δικαιούνταν.  Η  ομάδα  του  Στάθη  Βανικιώτη έπαιξε  μαζική  άμυνα  και  με  αυτοθυσία ,  ψυχή ,  αλλά  και  τύχη  πανηγύρισε  την  παραμονή ,  ενώ  πριν  λίγους  μήνες  όλοι  την  είχαν ξεγραμμένη!
~ Κορυφαίοι των νικητών οι έμπειροι Γιαννακόπουλος, Ζέππος και Τσιλίκος  και  ακόμη  οι  Φέστας  και   Ψωμάρας .
Από την Εράνη ξεχώρισαν οι Κεράνης και Σπυρόπουλος.
Καλή ήταν σε γενικές γραμμές η διαιτησία του Δημήτρη Νίκα
σε ένα δύσκολο ματς. Σωστές ήταν και οι υποδείξεις των βοηθών Αδαμόπουλου και Καρβούνη.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ: Ματθαίος Λίβας, Ματθαίος, Μπούρας, Χαραλαμπόπουλος, Τσιλίκος, Ζέππος, Γιαννακόπουλος, Καπόγλης (90' Λυμπερόπουλος), Ψωμάρας (63' λ. τρ. Πουλόπουλος 74' Βαλτασάρος), Καρύδης, Φέστας.
ΕΡΑΝΗ Φιλιατρών: Αθανασόπουλος, Μιχαλακόπουλος (46' Γιαννακόπουλος),
Πετρόγιαννης, Μπαστακός, Μπεγλεκτσής, Χότι (46' Κίτος), Κώτσος, Σπυρόπουλος (77' Φλέσσας), Κεράνης, Διονυσόπουλος, Αλμπάν.
Βίντεο  από τον αγώνα ΑΡΦΑΡΑ-ΦΙΛΙΑΤΡΑ  2-1 ,  τα  γκόλ  και φάσεις :
~ΑΣΤΕΡΑΣ Αρφαρών-Εράνη Φιλιατρών 2-1 μπαράζ 26/04/2015: http://youtu.be/jb0BvuwX2eE ,


*** ΣΤΟ  ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ερασιτεχνικών Σωματείων Ενώσεων ποδοσφαίρου 2015 φάση προημιτελικών πρόκρισης  ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ Πύλου  -Α.Ο. ΘΗΒΑΣ κ.α  και παράταση  1-1  και στα πέναλτι 7-6  για την ομάδα της Πύλου :
~* Η Πύλος είχε από πολύ παλιά πρωταγωνιστικό ρόλο στο μεσσηνιακό αθλητισμό, με τον Ολυμπιονίκη Κωστή Τσικλητήρα να αφήνει βαριά... κληρονομιά στους συμπατριώτες του.
Source: http://www.eleftheriaonline.gr/notosport/football/item/7593-o-stratigos-tis-pylou-nikos-kakaletris-dinei-to-synthima-rantevoy-ston-teliko

Σχετικά  βίντεο από αγώνα Τε  23 Απριλίου  2015  :
~ ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ-Α Ο ΘΗΒΑΣ 1-1 , πεν  7-6 Κύπελλο  Ελλάδας ερασιτεχνών  2015: http://youtu.be/Jg14KqIUV6E ,
~Πρόεδρος Τσκλητήρα Πύλου  2015: http://youtu.be/SeWkxmwzjuE ,
 

 ***   Στην 32η «στροφή» της Σούπερ Λιγκ
Σέντρα στη Λεωφόρο, «μάχες» σε Τούμπα και Νέα Σμύρνη
Συνοπτικά το πρόγραμμα της αγωνιστικής έχει ως εξής:
ΑΕΛ Καλλονής-ΟΦΗ 3-0 (α.α)
Νίκη Βόλου-Βέροια 0-3 (α.α)
ΣΑΒΒΑΤΟ  25/04/2015 :
     Παναθηναϊκός-Ξάνθη  2-0 , (0-0) .- ^
Τα  γκολ :  67΄ Ν. Καρέλης , 105΄ πεν .  Πράνιτς ,
Διαιτητής: Μ. Κουκουλάκης (Ηρακλείου)
Κίτρινες: Ζέκα - Μπαξεβανίδης, Ράνος
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γ.Αναστασίου): Στιλ, Σίλντενφελντ, Τριανταφυλλόπουλος, Ζέκα, Νάνο, Λαγός, Μπούι (46΄ Πράνιτς), Ατζαγκούν (68΄ Νίνης), Καρέλης, Κλωναρίδης, Πέτριτς (77΄ Δώνης).
ΞΑΝΘΗ (Ρ.Λουτσέσκου): Κυριακίδης, Μπαξεβανίδης, Γκομσί, Γούτας, Λισγάρας (52΄ Καρυπίδης), Ομπόντο (80΄ Βασιλακάκης), Παπαστεριανός, Σολτάνι, Κλέιτον, Λουσέρο (73΄ Τριάδης), Ράνος.
Βίντεο από τον αγώνα  :
~ΠΑΟ- ΞΑΝΘΗ  Α΄ ΗΜΙΧ  0-0 , 32η  αγων  25/04/2015: http://youtu.be/EtBkbIiSmQM ,
~ΠΑΟ-ΞΑΝΘΗ 2-0  32η αγων  δηλώσεις γκολ  25/04/2015: http://youtu.be/aSWwreyGvSI ,
~ΠΑΟ-Ξάνθη  2-0  1ο  γκολ  32η  αγων  25/04/2015: http://youtu.be/HINsNkV_mq0,
~ΠΑΟ-Ξάνθη 2-0 2ο γκολ 32η  αγων  25/04/2015: http://youtu.be/I9IS4W9hlqU ,

 ΚΥΡΙΑΚΗ 26/04/2015  :
Live: ΠΑΟΚ-ΠΑΣ (15:00) και τρεις αγώνες στις 17:15
  ~ ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννινα 1-1  , (1-1) .- ^
Τα  γκολ  :
Βίντεο από Α΄ ημίχρονο και γκολ  :
~ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννενα  Α΄ΗΜΙΧΡ   1-1  32η  αγων.  26/04/2015: http://youtu.be/5kU2MdckxQg ,
~ΠΑΟΚ-ΓΙΑΝΝΕΝΑ 1-1  32η αγων δηλώσεις γκολ   26/04/2015: http://youtu.be/4kp52VGmddk

  ~ Αστέρας Τρίπολης-Πανθρακικός  2-1 .- ^
Τα  γκολ  :
Βίντεο από αγώνα :
~ ΑΣΤΕΡΑΣ Τρ-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ  Α΄ Ημίχρ  0-0  32η  αγων  26/04/2015: http://youtu.be/Qsb7pu2Z6BE ,
~ Αστέρας Τρ- Πανθρακικός 2-1  1ο γκολ 32η αγων   26/04/2015: http://youtu.be/LdOvWd5dpVg ,
~ΑΣΤΕΡΑΣ- ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 2-1 32η αγων, 26/04/2015: http://youtu.be/IatWhYxowFU  ,
~ Αστέρας Τρίπολης -Πανθρακικός  2-1  2ο γκολ 26/04 /015: http://youtu.be/nkXPJGJc7Fc ,
~Αστέρας Τρ -Πανθρακικός 2-1  γκολ Κομοτηνής 26/04/2015: http://youtu.be/Ivx8n3IV6nM ,

*** ΑΡΗΣ Θεσσαλονίκης -ΣΟΥΦΛΙ   3-0 .- Βίντεο :
~ΑΡΗΣ-ΣΟΥΦΛΙ  3-0  26/04/2015: http://youtu.be/CzHVxirvF08 ,

 ~ Λεβαδειακός-Ατρόμητος 2-1 .-
Τα  γκολ :
Βίντεο από αγώνα -γκολ  :
~ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ  1ο γκολ 1-0 πεν  32η αγων  26/04/2015: http://youtu.be/MO8ymM2NCUQ ,
~ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ- ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Α΄Ημιχρ  2-0  2ο γκολ  32η αγων  26/04/2015: http://youtu.be/I_svytqzyeA , 
~ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ- ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 2-1 32η αγων  26/04 /2015:    http://youtu.be/bl0wxPB9JxI ,

~ Πλατανιάς-Παναιτωλικός  2-0 .- ^
Τα  γκολ:
Βίντεο από αγώνα :
~ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Α΄ Ημιχρ   0-0  32η αγων   26/04/2015: http://youtu.be/THGc9mhi8Xw ,
~ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 2-0  1ο γκολ 32η αγων  26/04/2015: http://youtu.be/VZx2ECa5a-Y ,
~ Πλατανιάς-Παναιτωλικός 2-0 2ο γκολ  32η αγων  26/04/2015: http://youtu.be/5tMa-paXA-c  ,

  ~ Πανιώνιος-Ολυμπιακός 2-2 .- ^
Τα  γκολ  :
Βίντεο από τον αγώνα  :
~ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΟΣΦΠ  2-2  δηλώσεις γκολ  32η  αγων  26/04/2015: http://youtu.be/6MTB0Ut5c1I ,
~ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΟΣΦΠ  Α΄ Ημίχρ  1-0  γκολ Κολοβός 32η  αγων  26/04/2015: http://youtu.be/u_a2rx6Mfho ,
~^ Πανιώνιος-ΟΣΦΠ  2-2 2ο γκολ Πανιων  32η αγων   26/04/2015: http://youtu.be/yQPTG6q8NAA ,
~ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΟΣΦΠ  2-2  τα  δύο γκολ ΟΣΦΠ  32η αγων.  26/04/2015  : http://youtu.be/aSkqnULssXA  ,
~ Πανιώνιος-0ΣΦΠ τα τρία  γκολ του αγών  26/04/2015: http://youtu.be/QflWA3CBaEs ,

 ΔΕΥΤΕΡΑ  27/04/2015  :
  Εργοτέλης-Κέρκυρα  1-2 .- ^
Τα  γκολ : Χαλκιαδάκη στο 57', Ντιμιτρόφσκι στο 74' και Κόντο στο 78'.
~ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ-ΚΕΡΚΥΡΑ 1-2  32η  αγων   27/04/201: http://youtu.be/LOaNYzOMTeo   ,
Διαιτητής: Γ. Κομίνης Κίτρινες: Καλέ, Τζίλας - Σιόντης, Ντιμιτρόφσκι ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Γιάννης Ταουσιάνης): Σαράνοφ, Τζανακάκης (54΄ Γκέντσογλου), Λουβιόν, Γκορκς (13΄ Λυκογιάννης), Πίτσος, Μπόε, Κανζαφέρης, Καλέ (77΄ Ολαϊτάν), Χαλκιαδάκης, Γιουσούφ, Τζίλας ΚΕΡΚΥΡΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Βενέτης, Ζορμπάς (61΄ Φάμπιο), Γκόμες, Μαρκόφσκι (18΄ Καϊκούτ), Κόντος, Χαβίτο, Σιόντης, Ντιμιτρόφσκι, Ανδρεόπουλος (65΄ Καρντόζο), Ντιόγκο
~** Η βαθμολογία (32 αγώνες)1. Ολυμπιακός 74 -Πρωταθλητής2. Παναθηναϊκός 62 3. ΠΑΟΚ 61 4. Αστέρας Τρ. 55 5. ΠΑΣ Γιάννινα 52 6. Ατρόμητος 50 7. Ξάνθη 46 . Παναιτωλικός 46 9. Καλλονή 43 . Βέροια 43 . Κέρκυρα 43 11. Πανιώνιος 42 . Λεβαδειακός 40 . Πλατανιάς 40 15. Πανθρακικός 37 16. Εργοτέλης 31 17. ΟΦΗ 13 18. Νίκη Βόλου -6
***Για την Γ΄ Εθνική :
3ος όμιλος  Κυριακή  26  Απριλίου  2015 , 27η  αγωνιστική  :


 ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΣ -ΠΑΜΒΡΟΥΣΙΑΚΟΣ 0-3  α.α.
ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ-ΚΥΜΗΣΑ.Ο. 3-0 α.α 
ΔΟΞΑ Μανωλάδας -ΑΣΤΕΡΑΣ Μαγούλας  3-0  α.α.
ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ -ΛΟΥΤΡΑΚΙ  1-0 .-
ΑΙΟΛΙΚΟΣ-Π.Σ.ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ  3-1 .- ^


~ Μια ακόμη ήττα, αυτή τη φορά από τον Αιολικό στη Μυτιλήνη με 3-1 γνώρισε χθες η "Μαύρη Θύελλα", η οποία έπεσε έτσι για πρώτη φορά στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα του 3ου ομίλου της Γ' εθνικής!
Source: http://www.eleftheriaonline.gr/notosport/football/item/7611-aiolikos-kalamata-3-1-exase-sti-mytilini-kai-epese-stin-8i-thesi
 ΕΡΜΗΣ Κιβερίου -ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ   2-3 .- ^
ΑΧΑΪΚΗ -ΒΥΖΑΣ Μεγάρων   1-2 .- ^ 

  ***  Στις αναμετρήσεις για την 24η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ των ανδρών σημειώθηκαν τα αποτελέσματα:
Πρόβα «αιωνίων» πριν από το σαββατιάτικο ντέρμπι
Πανιώνιος-Πανελευσινιακός 94-95
Τρίκαλα-Άρης 74-81
Κόροιβος Αμαλιάδας-Απόλλων Πατρών 74-68 (παράταση, κανονική διάρκεια 61-61)
ΚΑΟ Δράμας-ΑΕ Νέας Κηφισιάς 67-51
ΑΓΟ Ρεθύμνου-ΑΕΚ 80-79


Κολοσσιαίο... βήμα του ΠΑΟΚ για την 3η θέση
ΠΑΟΚ-Κολοσσός Ρόδου   77-72  .- ^
Διαιτητές: Πηλοϊδης, Μητσόπουλος, Γεωργιάδης
 Τα δεκάλεπτα: 27-17, 45-37, 64-53, 77-72
ΠΑΟΚ (Σούλης Μαρκόπουλος): Λάνγκφορντ 20 (1), Λιάπης, Κάρτερ 8, Τσόχλας 3 (1), Δέδας 5 (1), Μαργαρίτης 7 (1), Οντουμ 14 (2), Βον 12, Σιναντίνοβιτς, Χαριτόπουλος 4, Σαλούστρος 4
ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ (Αρης Λυκογιάννης): Τολιόπουλος 4, Λαρεντζάκης 8, Γουότερς 10, Μανωλόπουλος, Σμιθ 8, Στεφανίδης 4, Λίντεν 2, Σκοτ 8, Τσάμης 14 (2), Χάγκινς 7, Ρόμπινσον 7 (1)


23ης αγωνιστικής :


   Ολυμπιακός-Πανιώνιος  108-65 .- ^
Τα δεκάλεπτα: 32-17, 51-28, 80-43, 108-65
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Διαμαντής-Παγώνης-Παπαθανασίου
 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Γιάννης Σφαιρόπουλος): Πέτγουεϊ 6, Χάντερ 10, Ντάνστον 15, Σπανούλης 7 (1), Ντάρντεν 11 (2), Παπαπέτρου 4, Σλούκας 9, Λαφαγιέτ 1, Λοτζέσκι 18 (4), Αγραβ'ανης 12 (1), Μάντζαρης 3 (1), Καββαδάς 12.
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κρις Χουγκάζ): Ξανθόπουλος, Πετρόπουλος 2, Βεργίνης 9 2), Σίχεϊ 12 (2), Σπυρόπουλος 2, Στρναντ 7 (1), Οικονομόπουλος, Μπιλλης, Σταμάτης 3, Γεωργιάδης, Κόλεμαν 22, Ταμπς 8 (1).
Τρίτη (28/4), (20:45)  Άρης-Παναθηναϊκός


24η αγωνιστική
2/5/2015 , (19:00) Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός

~** ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 24 αγώνες)Ολυμπιακός 43-22αγ.
Παναθηναϊκός 42-22αγ.
ΠΑΟΚ 41
ΑΕΚ 38
Άρης 38-23αγ.
Ρέθυμνο 37
Κολοσσός Ρόδου 36
ΚΑΟ Δράμας 34
Κόροιβος Αμαλιάδας 33
Απόλλων Πατρών 33
ΑΕ Νέας Κηφισιάς 32
Τρίκαλα 32
Πανελευσινιακός 30
Πανιώνιος 26-23αγ.
~* Στο φάιναλ φορ της Μαδρίτης στο μπάσκετ :
***   Παρασκευή 15- Μαΐου 2015 ,19:00 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΤΣΣΚΑ 


~** Παρασκευή 15- Απριλίου   , 22:00  ΡΕΑΛ -Φενερμπαχτσέ Ούλκερ


~** Κυριακή 17 Απριλίου  2015 : Ο  ΤΕΛΙΚΟΣ .-


***     BINTEOΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ...ΒΙΝΤΕΟΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ:  
 1. - Stamatios Skoulikas =  Stamatios Skoulikas  , http://www.youtube.com/stamos01 ,   4125 video. - 4141.-    Σταματης Σκουλικας                    
2. - Stamos Skoulikas =        Stamos Skoulikas  
3. - Vlasis Skoulikas =   Vlasis Skoulikas , +Stamos ,.
Σύνολον                                        9065  βίντεο   .-
 https://plus.google.com/+StamatiosSkoulikas/posts .- = Stamatios Skoulikas - Google+ ,.-
  
http://facebook.com/home.php?=home?#!/?ref=home  , 4081.-    https://www.facebook.com/stamatios.skoulikas ,
~ https://www.facebook.com/SYLLOGOS.ARFARON.AG.THEODOROI , «ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ «ΑΡΦΑ ΡΩΝ.-   393 .-      
@stamos01 ,   http://messinia1234.com/?page_id=937                       
*** http://www.twitter.com/stamos01/  , 685/502/28 , 20,5  χιλ./261 / 11 .-   


 ~      ΑΠΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΡΤΙΟΥ  2015                                           ~ ARFARA NEWS - ΕΠΙΛΟΓΕΣ 1 Γαλατάσαράϊ- Παναθηναϊκος 84-86 27/03/2015 P1010779   :  http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2015/03/84-86-27032015-p1010779.html .- 
~ ARFARA NEWS Κυριακή 29  Μαρτίου  2015  : http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2015/03/arfara-news-29-2015.html  .- 
~ ARFARA NEWS Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015  : http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.gr/2015/03/arfara-news-30-2015.html .- 
~ Το αγιάζι της ενημέρωσης   Δευτέρα  30  Μαρτίου  2015 : http://dimmetoparfara.blogspot.gr/2015/03/30-2015.html .- 
~ ARFARA  NEWS  Ειδήσεις  ενημέρωση Τρίτη  31  Μαρτίου  2015  :  http://arfara-messinias-stamos.blogspot.gr/2015/03/arfara-news-31-2015.html .-  
~ ARFARA NEWS Η Εφημερίδα  μας Τρίτη 31 Μαρτίου  2015  :  http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.gr/2015/03/arfara-news-31-2015.html            
~ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ  ΑΠΡΙΛΙΟΥ  2015  : ~ARFARA  NEWS  Ειδήσεις  Ενημέρωση Τετάρτη  01  Απριλίου  2015   : http://snsarfara.blogspot.gr/2015/04/arfara-news-01-2015.html .- 
~ ARFARA NEWS , Ειδήσεις Ενημέρωση , Πέμπτη  02  Απριλίου  2015 : http://stamos-dynami.blogspot.gr/2015/04/arfara-news-02-2015.html , .- 
 ~ ARFARA NEWS Ειδήσεις Ενημερώσεις  Παρασκευή 03   Απριλίου  2015 : http://httpdimmetoparfarablogspotcom.blogspot.gr/2015/04/arfara-news-03-2015.html .-    ~ARFARA  NWES   Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης ,  Παρασκευή  03  Απριλίου  2015   :  http://arfara-messinias-stamos-2010.blogspot.gr/2015/04/arfara-nwes-03-2015.html .-     
~ ARFARA NEWS  Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης , Σάββατο  04  Απριλίου  2015:  http://arfara-messinia-stamos.blogspot.gr/2015/04/arfara-news-04-2015.html .-
~ Αθλητικό Σαββατοκύριακο  04  και  05  Απριλίου  2015 : http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2015/04/04-05-2015.html .- 
~ARFARA  NEWS  Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης , Κυριακή  05  Απριλίου  2015  : http://arfara-kalamata-greece.blogspot.gr/2015/04/arfara-news-05-2015.html .-  
~ Ειδήσεις  Ενημέρωση  Κυριακή  05  Απριλίου  2015  : Σήμερα  Κυριακή των Βαϊων  !   : http://snsstamoskal.blogspot.gr/2015/04/05-2015.html .- 
~ ARFARA  NEWS Το  αγιάζι της ενημέρωσης , Μ. Δευτέρα 06  Απριλίου  2015 : http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.gr/2015/04/arfara-news-06-2015.html .-
~ARFARA  NEWS  ,  Το αγιάζι  της ενημέρωσης ,  Μ. Τρίτη 07  Απριλίου 2015 :ΕΒΔΟΜΑΔΑ   ΑΓΙΩΝ ΠΑΘΩΝ !   : http://arfaramessiniasgreece.blogspot.gr/2015/04/arfara-news-07-2015.html .- 
~ ARFARA  NEWS  Το αγιάζι  της ενημέρωσης Μ.Τετάρτη  08  Απριλίου  2015  : http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2015/04/arfara-news-08-2015.html .-   
~ ARFARA  NEWS , Εβδομάδα ΠαθώνΜ. Πέμπτη  09  Απριλίου  2015  :  http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.gr/2015/04/arfara-news-09-2015.html .- 
~* ARFARA NEWS  , Το  αγιάζι της Ενημέρωσης , Μ. Παρασκευή 10 Απριλίου  2015 : http://dimmetoparfara.blogspot.gr/2015/04/arfara-news-10-2015.html ~ ARFARA NEWS  Το  αγιάζι της ενημέρωσης Μ. Σάββατο 11 Απριλίου  2015 : http://arfara-messinias-stamos.blogspot.gr/2015/04/arfara-news-11-2015.html .- 
~ARFARA  NEWS   Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης  Κυριακή Πάσχα , Λαμπρή , Ανάστασης !  12  Απριλίου  2015 : http://snsarfara.blogspot.gr/2015/04/arfara-news-12-2015.html .-  
~ ARFARA  NEWS  , Το αγιάζι  της  ενημέρωσης  Δευτέρα ,  13  Απριλίου  2015  :  http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.gr/2015/04/arfara-nwes-13-2015.html .- 
~ ARFARA NEWS , Το  αγιάζι της ενημέρωσης , Τρίτη  14  Απριλίου  2015  : http://stamos-dynami.blogspot.gr/2015/04/arfara-news-14-2015.html .-
~ ARFARA NEWSΤο  αγιάζι  της  ενημέρωσης ,  Τετάρτη  15  Απριλίου  2015 : http://httpdimmetoparfarablogspotcom.blogspot.gr/2015/04/arfara-news-15-2015.html .-  ~ARFARA  NEWS  , Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης , Πέμπτη  16   Απριλίου  2015   :  http://arfara-messinias-stamos-2010.blogspot.gr/2015/04/arfara-news-16-2015.html . .-       ` ARFARA  NEWS   Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης  Παρασκευή  17  Απριλίου  2015 : http://arfara-messinia-stamos.blogspot.gr/2015/04/arfara-news-17-2015.html .-    ~ ARFARA  NEWS , Το  αγιάζι της ενημέρωσης , Ενημέρωση  ειδήσεων , Παρασκευή  17  Απριλίου  2015 :  http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.gr/2015/04/arfara-news-17-2015.html .- 
~Αθλητικό  Σαββατο-κύριακο 18  και  19  Απριλίου  2015   : http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2015/04/18-19-2015.html .-  
~ ARFARA NEWS , Το  αγιάζι της ενημέρωσης  , Σάββατο 18  Απριλίου  2015 : http://arfaramessiniasgreece.blogspot.gr/2015/04/arfara-news-18-2015.html .- 
~ Ενημέρωση με Ειδήσεις Σαββατο-Κύριακο  18  και 19  Απριλίου   2015 : http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2015/04/18-19-2015.html .-
~ ARFARA  NEWS  , Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης , Δευτέρα  20  Απριλίου  2015 :  http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2015/04/arfara-news-20-2015.html .- 
~Ημερήσια  εκδρομή -διαδρομή  στα Καλάβρυτα 19-04-2015  : http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2015/04/19-04-2015.html .-  
~ ΑRFARA  NEWS ,  Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης , Τρίτη  21  Απριλίου  2015 :   http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.gr/2015/04/rfara-news-21-2015.html .-      
~ARFARA NEWS    ,Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης , Τετάρτη  22  Απριλίου  2015 : http://arfaramessiniasgreece.blogspot.gr/2015/04/arfara-news-22-2015.html .-           
 ~ Το   αγιάζι  της  ενημέρωσης   Τετάρτη  22 Απριλίου  2015 : http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2015/04/22-2015.html .-
   ~ ARFARA NEWS , Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης  ,  Παρασκευή  24  Απριλίου  2015: http://arfara-kalamata-greece.blogspot.gr/2015/04/arfara-news-24-2015.html .-
  ~ ARFARA  NEWS , Το  αγιάζι  της ενημέρωσης  , Σάββατο  25  Απριλίου  2015  : http://snsstamoskal.blogspot.gr/2015/04/arfara-news-25-2015.html .  
 ~ARFARA NEWS , Το  αγιάζι της ενημέρωσης  , Κυριακή  26  Απριλίου  2015  : http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.gr/2015/04/arfara-news-26-2015.html .-
 ~ ARFARA  NEWS , Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης  , Δευτέρα  27  Απριλίου  2015 : http://dimmetoparfara.blogspot.gr/2015/04/arfara-news-27-2015.html .-
  ~ Αθλητικό Σαββατο-κύριακο 26 και  27 Απριλίου  2015 : http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2015/04/26-27-2015.html.- 
~ARFARA  NEWS , Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης  , Τρίτη  28  Απριλίου  2015  :  http://arfara-messinias-stamos.blogspot.gr/2015/04/arfara-news-28-2015.html .-

~               

Δεν υπάρχουν σχόλια: