Arfara-Messinias 1 - FOTOS

!!! Ο έρωτας μας βάζει ή σαμάρι ή στεφάνι!! .-

Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

Το κανάλι της ενημέρωσης Δευτέρα 07 Σεπτεμβρίου 2013

Το  κανάλι  της  ενημέρωσης Δευτέρα  07  Σεπτεμβρίου  2013  :






***  ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ  και  Άλλα :
 


  ~*  Δεν είμαστε υπεύθυνοι μόνο γι' αυτό που κάνουμε αλλά και γι' αυτό που δεν κάνουμε. Μολιέρος, 1622-1673, Γάλλος συγγραφέας



** Μπορεις να κοροϊδεψεις πολυ κοσμο για λιγο καιρο ή λιγο κοσμο για πολυ καιρο.
Καποτε ομως βγαινουν ολα στη φορα.. ΝΟΜΟΣ!
Γι'αυτο λοιπον... Οποιος δε σε σεβεται ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΦΟΒΑΤΑΙ!!!

***   Άκρως θετική η πρώτη απόφαση σε δεύτερο βαθμό για υπερχρεωμένο νοικοκυριό          
      Η πρώτη θετική απόφαση για ρύθμιση οφειλών σε υπερχρεωμένο νοικοκυριό σε δεύτερο βαθμό εκδόθηκε από την εκούσια διαδικασία του Μονομελούς Πρωτοδικείου Καλαμάτας. Πρόκειται για την οριστική πλέον ρύθμιση των χρεών μίας γυναίκας με συνολικές οφειλές 37.562,73 ευρώ. Το Ειρηνοδικείο Καλαμάτας είχε ορίσει η δανειολήπτρια να καταβάλει για 4 χρόνια το ποσό των 150 ευρώ μηνιαίως. Τώρα, το Εφετείο μείωσε τη δόση και με τη νέα απόφαση ρυθμίζει καταβολή, για 4 χρόνια, 130 ευρώ μηνιαίως.
Σχολιάζοντας την απόφαση, ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Καλαμάτας, Κώστας Μαργέλης, τη χαρακτήρισε «πυξίδα» προς την ορθή κατεύθυνση, η οποία δικαιώνει τους δανειολήπτες. Κάλεσε, δε, τους τελευταίους να συνεχίσουν να διεκδικούν τη ρύθμιση των οφειλών τους προς τις τράπεζες.
  Έχουν συζητηθεί πέντε
Στο Πρωτοδικείο έχουν ήδη συζητηθεί πέντε υποθέσεις υπερχρεωμένων νοικοκυριών για τα οποία υπάρχει πρωτόδικη απόφαση Ειρηνοδικείου. Για τις τέσσερις, όμως, από αυτές δεν υπήρξε αποτέλεσμα επί της ουσίας, καθώς είτε κηρύχθηκε απαράδεκτη η συζήτηση, καθώς έλειπαν διάδικοι, είτε αποφασίσθηκε συνεκδίκαση με άλλη σχετική υπόθεση (π.χ. συζύγου).
Κατά την εκδίκαση των υποθέσεων για υπερχρεωμένα, σε δεύτερο βαθμό, οι τράπεζες εστιάζουν σε νομικά επιχειρήματα περί πλημμελούς εφαρμογής του σχετικού νόμου και εσφαλμένης εκτίμησης των αποδείξεων του δανειολήπτη.
Η μία και μόνη, μέχρι αυτή τη στιγμή, θετική απόφαση σε δεύτερο βαθμό αφορά γυναίκα, έγγαμη με 3 ενήλικα παιδιά, η οποία παίρνει αναπηρική  σύνταξη 560,56 ευρώ.
Τα χρέη της αφορούν δύο καταναλωτικά δάνεια 23.092,43 ευρώ και 14.470,43 ευρώ. Η ίδια δε διαθέτει περιουσιακά στοιχεία και καταθέσεις, ενώ ο σύζυγός της είναι συνταξιούχος λόγω αναπηρίας, με σύνταξη 518,04 ευρώ το μήνα.
Το δικαστήριο έλαβε υπόψη του και αναλυτικά τις δαπάνες διαβίωσης, υπολογίζοντάς τες σε 900 ευρώ μηνιαίως, όπου ο σύζυγος συνεισφέρει με 432 ευρώ.
Στην απόφαση του Δικαστηρίου τονίζεται πως από την εξέταση της υπόθεσης δεν αποδείχθηκε πως, όταν η αιτούσα έπαιρνε τα δάνεια, γνώριζε ότι δεν μπορούσε να τα πληρώσει ή πως δεν επιθυμούσε την εξυπηρέτηση των οφειλών της. Επιπρόσθετα, σημειώνεται πως δεν προέβη σε καμία ενέργεια παραπλάνησης των πιστωτικών ιδρυμάτων σχετικά με την οικονομική της κατάσταση.
Το δικαστήριο στην απόφασή του καταλήγει ότι η δανειολήπτρια περιήλθε χωρίς υπαιτιότητά της σε μόνιμη αδυναμία πληρωμής.
Υπολογίζοντας, λοιπόν, όλα αυτά τα δεδομένα, κατέληξε πως και για τα δύο δάνεια, και για 4 χρόνια, πρέπει να καταβάλει ως δόση συνολικά 130 ευρώ.
Μάλιστα, διευκρινίζεται ότι μετά την κανονική εκτέλεση της απόφασης, δηλαδή όταν περάσουν τα 4 χρόνια και η δανειολήπτρια έχει τηρήσει την καταβολή των 130 ευρώ μηνιαίως, τότε θα επέλθει απαλλαγή από το υπόλοιπο ποσό των δανείων.  Της Βίκυς Βετουλάκη
 
*** Ένοχος για όλα ο Τσοχατζόπουλος                                             
Οι δικαστές του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων έκριναν ένοχο τον πρώην υπουργό ενώ αναμένεται η ετυμηγορία για τους υπόλοιπους κατηγορουμένους. Οι κατηγορούμενοι βρίσκονται αντιμέτωποι με το αδίκημα της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα κατ' επάγγελμα και κατ' εξακολούθηση. Στο εδώλιο του κατηγορουμένου για την υπόθεση των «οι χρυσών μιζών», πλην του πρώην υπουργού κάθονται η νυν σύζυγός του Βίκυ Σταμάτη, η πρώην σύζυγός του Γκούντρουν Τσοχατζοπούλου, η κόρη του Αρετή Τσοχατζοπούλου, ο εξάδελφός του Νίκος Ζήγρας, ο αδελφός της Β. Σταμάτη, Παναγιώτης Σταμάτης, η λογίστρια Ευφροσύνη Λαμπροπούλου, ο κατασκευαστής Αστέριος Οικονομίδης, ο επιχειρηματίας Γιώργος Σαχπατζίδης, ο πρώην γ.γ. Εξοπλισμών Γιάννης Σμπώκος, η δικηγόρος Ταλίτα Τσεκούρα, οι εκπρόσωποι της υπεράκτιας εταιρείας Morelia Οράτιος Μελάς και Κωνσταντίνος Αντωνιάδης, ο φερόμενος ως ιδιοκτήτης της υπεράκτιας εταιρείας Nobilis Νίκος Γεωργουλάκης, ο φερόμενος ως εκπρόσωπος της Torcaso Παντελής Ζαχαριάδης, οι δικηγόροι Σπυρίδων Χατζηνικολάου και Γιώργος Κωνσταντάτος, ο ιδιοκτήτης του βιβλιοπωλείου ΙΑΝΟΣ Νίκος Καρατζάς και ο πρώην βουλευτής επιχειρηματίας στον χώρο των κατασκευών Φώτης Αρβανίτη newsbomb.gr - 
 
***  Ο Γ. Καραμπάτος υπεύθυνος για όσα συμβαίνουν στο Επιμελητήριο         
           Τον πρώην πρόεδρο του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας, Γ. Καραμπάτο, «δείχνει» ως υπεύθυνο για όσα συμβαίνουν στο χώρο του θεσμού το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και οικονομικός επόπτης στην ΕΤΑΠ Μεσσηνίας, Γ. Κωστόπουλος.
Ο τελευταίος μίλησε στο «Θάρρος» για όσα συνέβησαν στην επεισοδιακή, όπως προέκυψε, συνεδρίαση της προηγούμενης Δευτέρας, που είχαν ως αποτέλεσμα να παραστεί η Αστυνομία, κάτι που ουδέποτε είχε συμβεί στην ιστορία του θεσμού έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2013.
Όμως, ο κ. Κωστόπουλος δε «στέκεται» μόνο εκεί, αφού, όπως αναφέρει, αναλογούν ευθύνες και στο προεδρείο, που δε λειτουργεί όπως θα έπρεπε, αλλά οξύνει τα πνεύματα.
Βάσει των λεγομένων του, προκύπτει πως θα πρέπει να καταβληθεί τεράστια προσπάθεια για να μειωθεί η απόσταση και η διαφορετική προσέγγιση στα ζητήματα, με αποτέλεσμα να φαίνεται μάλλον δύσκολη η γεφύρωση του χάσματος.
  -Θα ήθελα το σχόλιό σας για όσα συνέβησαν τη Δευτέρα στη συνεδρίαση του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου.
«Πρέπει να επικρατήσει ψυχραιμία και λογική και η καλοπροαίρετη διάθεση από όλες τις πλευρές, για να πέσουν οι τόνοι και να ασχοληθούμε με θέματα ουσίας, που θα βοηθήσουν την επιχειρηματική κοινότητα στους δύσκολους καιρούς.
Μεγάλη ευθύνη, δε, έχουν οι διοικούντες του Επιμελητηρίου, οι οποίοι θα πρέπει να λειτουργούν εφεξής προς την επίλυση των προβλημάτων και το νοικοκύρεμα του Επιμελητηρίου κι όχι για το πώς θα καλύψουν κενά της προηγούμενης διοίκησης, όποια κι αν είναι αυτά. Ας αφήσουν ελεύθερους τους εργαζομένους να κάνουν απερίσπαστα τη δουλειά τους κι ας σεβαστούν την επιθυμία της επιχειρηματικής κοινότητας, που με την ψήφο της έβαλε στο Επιμελητήριο αυτούς που ήθελε η πλειοψηφία. Αυτό πρέπει να γίνει σεβαστό από όλες τις πλευρές».
  -Πώς έφτασε, όμως, η κατάσταση σε αυτό το σημείο; 
«Αυτό που έγινε, να συνεδριάζει στην αίθουσα το Διοικητικό Συμβούλιο και απέξω να υπάρχει φραστική αντιπαράθεση μεταξύ του γ.γ. της Διοικούσας Σωτ. Σαραντέα και του επικεφαλής της παράταξης “Νέο Επιμελητήριο”, Γ. Γκούμα, με αποτέλεσμα να καλέσει ο κ. Σαραντέας την Αστυνομία, είναι πρωτάκουστο και, κατά συνέπεια, πρωτοφανές.
Αν και το προεδρείο διατείνεται πως είναι έμπειρο, δεν μπορεί να διαχειριστεί μια κρίση. Όλοι κρινόμαστε βάσει των ενεργειών μας στα δύσκολα και στα “δύσκολα” της τελευταίας συνεδρίασης, το προεδρείο αποδείχθηκε ανεπαρκές, μη μπορώντας να είναι συνεπές στο ρόλο του, με αποτέλεσμα να προκαλέσει επιπλέον όξυνση κι από εκεί και μετά να γενικευτεί το κλίμα έντασης, που οδήγησε στην εκτράχυνση της κατάστασης και στην αποχώρηση Σαραντέα από τα έδρανα του προεδρείου, για να καταλάβει μια καρέκλα από το Δ.Σ. Μόλις δε ο κ. Γκούμας βγήκε από την αίθουσα, τον ακολούθησε ο γ.γ.
Το τι έγινε μεταξύ τους δε γνωρίζω. Γνωρίζω, όμως, ότι κάτι έγινε, αφού μετά από σύντομο διάστημα είδαμε τους αστυνομικούς να ανοίγουν την πόρτα.
Τα γεγονότα αυτά είναι θλιβερό να συμβαίνουν. Όμως, θα ήθελα από τους έμπειρους συναδέλφους μου να δώσουν προτεραιότητα στην προστασία του θεσμού. Δεν πρέπει να πληγώνεται ο θεσμός, πρέπει να κρατήσουμε το κύρος του Επιμελητηρίου ψηλά, την ίδια στιγμή που μια τροποποίηση του προϋπολογισμού θα μπορούσε να περιμένει μία εβδομάδα να συζητηθεί, δεδομένου ότι προτάθηκε διακοπή της συνεδρίασης.
Ταυτόχρονα, το προεδρείο θα πρέπει να δείξει μεγαλύτερη υπευθυνότητα. Να σέβεται την προσωπικότητα του καθενός, να μην του καταρρακώνει την υπόσταση, αλλά και να είναι ιδιαίτερα προσεκτικό στις όποιες διατυπώσεις. Αν ήθελα να πλήξω το θεσμό, θα μπορούσαμε να μιλάμε ώρες για όσα συμβαίνουν στις συνεδριάσεις και τους απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς που, κατά καιρούς, διατυπώνονται».
  -Όσα συμβαίνουν, εκτιμάτε πως οδηγούν το Επιμελητήριο βήματα πίσω;  
Δεν μπορώ να το πιστέψω. Οι διοικούντες δεν έχουν αντιληφθεί τα νέα οικονομικά δεδομένα για τη χώρα και τις επιχειρήσεις μας.
Δε γίνεται στην πρόσφατη τροποποίηση του προϋπολογισμού να υπάρχουν 65.000 ευρώ λιγότερα έσοδα από τις εισφορές (μείωση  16,5%) και ταυτόχρονα να ζητείται αύξηση εξόδων για να καλυφθούν οι μετακινήσεις των μελών του Δ.Σ. Σημειολογικά, στην προκείμενη χρονική στιγμή έπρεπε το επιπλέον των απαιτούμενων εξόδων να καλυφθεί από τους ίδιους τους μετακινούμενους, αφού προεκλογικά ο πρόεδρος έλεγε στους ψηφοφόρους ότι δε θέλει ούτε μισθό ούτε οδοιπορικά έξοδα μετακίνησης.
Το πιο εξόφθαλμο δε της τελευταίας συνεδρίασης, είναι ότι ζητήθηκε να ψηφίσουμε 7.447 ευρώ ως απόδοση ΦΠΑ στο Δημόσιο.
Όπως αναφέρεται στην έγγραφη εισήγηση του οικονομικού επόπτη Αναστ. Μαρκόπουλου, “επειδή δεν είχε αποδοθεί ο αναλογούν ΦΠΑ που είχε τιμολογηθεί σε ποσό είσπραξης επιχορήγησης, αναγκαστήκαμε να αποδώσουμε με έκτακτη περιοδική δήλωση, παρά το γεγονός ότι το Επιμελητήριο ως ΝΠΔΔ δεν υπόκειται σε καθεστώς ΦΠΑ και προς τούτο, να εγγράψουμε στον προϋπολογισμό κονδύλι με κωδικό αριθμό 3397 και πρόβλεψη ποσού 7.447 ευρώ”.
Αν έπρεπε να πληρώσουμε ΦΠΑ, έπρεπε να το είχαμε κάνει από την πρώτη στιγμή κι όχι να αναγκαζόμαστε να τον πληρώνουμε εκπρόθεσμα και το μισό από τα χρήματα αυτά να είναι πρόστιμο, και να πληρώνει χρήματα η επιμελητηριακή κοινότητα κι όχι οι υπεύθυνοι. Ποιοι είναι οι υπεύθυνοι; Γιατί δεν υπήρξε επαρκέστερη ενημέρωση επί της εισήγησης; Μέχρι πότε θα υπάρχει αυτή η σκοταδιστική αντιμετώπιση;
Γιατί δε μου έχει δοθεί ακόμη απάντηση σε έγγραφο αίτημά μου που είχα καταθέσει από τις 14 Μαρτίου 2013 για το συγκεκριμένο θέμα, που όλοι γνωρίζουμε, παρά ταύτα κανείς δεν τολμά να αναφέρει ούτε το όνομά του; Πρόκειται για το πρόστιμο που επιβλήθηκε, επειδή καθυστέρησε τέσσερα χρόνια η απόδοση του ΦΠΑ, ενέργεια που ακολούθησε “υποχρεωτικά”, μετά το δημοσίευμα μεγάλης αθηναϊκής εφημερίδας για το Επιμελητήριο, στις αρχές της χρονιάς.
Πρόκειται για το ίδιο γεγονός, για το οποίο, όπως προκύπτει από τα πρακτικά της συνεδρίασης στις 24 Ιουλίου 2013, προτού παραιτηθεί ο κ. Καραμπάτος, είχε αναφέρει πως “για το συγκεκριμένο τιμολόγιο ο έλεγχος που ακολούθησε από το ΣΔΟΕ οφείλεται σε κάποιους συναδέλφους του Επιμελητηρίου που κάνουν τη στρουθοκάμηλο, που χαίρονται για τον έλεγχο του ΣΔΟΕ καθοδηγούμενοι από το μένος τους απέναντί μου, χωρίς στοιχεία, χωρίς να γνωρίζουν τον τρόπο λειτουργίας του επιμελητηριακού θεσμού και του δημόσιου λογιστικού, προχώρησαν σε καταγγελίες αστήρικτες, θέλοντας να απαξιώσουν το τεράστιο έργο που πραγματοποίησα τα τελευταία 13 χρόνια […].
Αυτό εκτιμήθηκε, κύριοι συνάδελφοι, όπως κι η δουλειά μας συνολικά, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα να μας ξαναδώσουν και πάλι την πρωτιά σε ψήφους στις τελευταίες εκλογές, παρά την έντονη πίεση που δέχθηκε η επιχειρηματική κοινότητα από μεγάλο πολιτικό κόμμα και τους παράγοντές του”.
Θα ήθελα δε να παρατηρήσω ότι οι ενέργειες του κ. Καραμπάτου να παραποιεί τα γεγονότα, να τα ερμηνεύει κατά το δοκούν, να προσπαθεί με κάθε τρόπο να παραμείνει στη Διοίκηση κάνοντας συμφωνίες αντίθετες με τη θέληση του εκλογικού σώματος (συμφωνίες με Δημ. Αδαμόπουλο και Γ. Γκούμα), είναι αυτές που έχουν φέρει το Επιμελητήριο πίσω. Το Επιμελητήριο είναι συλλογικός θεσμός κι όχι ατομικό σόου. Για να κάνει, λοιπόν, ο κ. Καραμπάτος το προσωπικό του σόου, δημιούργησε όλα αυτά τα προβλήματα.
Του φταίνε, όμως, οι συνάδελφοί του, τα πολιτικά κόμματα και πάει λέγοντας…».  
Του Χάρη Χαραλαμπόπουλου  
 
*** Το σίριαλ της ακύρωσης της συναυλίας του Σωκράτη Μάλαμα συνεχίζεται         
           Απάντηση έστειλε η διοργανώτρια της συναυλίας του Σωκράτη Μάλαμα που δεν έγινε ποτέ, η οποία κατηγορεί την εταιρία του Σωκράτη Μάλαμα για την άγνοια που είχε δηλώσει για τη συναυλία της Καλαμάτας.
Ακολουθεί το δελτίο τύπου της Αθηνάς Μπαλτά                                           
Σχετικά  με την ΑΚΥΡΩΣΗ  της συναυλίας του ΣΩΚΡΑΤΗ ΜΑΛΑΜΑ στο Κάστρο της Καλαμάτας  κατά την 3-10-2013 σας γνωρίζω τα εξής:
1.-Ειναι ανεπιτυχής η προσπάθεια της εταιρείας  που εκπροσωπεί τον κ. Μάλαμα να αποσείσει τις τεράστιες ευθύνες της για την ακύρωση της προγραμματισθείσας συναυλίας μετά από αναβολή  03—10-2013 στο Κάστρο της Καλαμάτας για τους εξής λόγους:
Α) Η εν λόγω εταιρεία που εμφανίζεται να διαχειρίζεται τα δικαιώματα των συναυλιών του ΣΩΚΡΑΤΗ ΜΑΛΑΜΑ και η εκπρόσωπος της κα Ευαγγελία Παπαματθαιακη , γνώριζαν για την  εν λόγω συναυλία, από την λήξη της συναυλίας στο Κάστρο  της Πάτρας, την οποία με τόση επιτυχία διοργάνωσε η εταιρεία μας, από την  πρωία της 26-09-2013, οπότε με γραπτό μήνυμα της εκπροσώπου μας Μπαλτά  Αθηνά, μετά από παρότρυνση  του κ. Σωκράτη Μάλαμα παρουσία του κυρίου Σαιμον που αντικαθιστούσε τη κυρία Παπαματθαιακη στα καθήκοντα της , της γνωστοποιήθηκε η διοργάνωση συναυλίας για την 2-10-2013  στο Κάστρο της Καλαμάτας. Ταυτόχρονα  δόθηκε αμεσα, λόγω του περιορισμένου χρόνου προετοιμασίας και κατασκευάστηκε, την 27-9-2013 στην Πάτρα,  μεγάλο πανό,  το οποίο μεταφέρθηκε και τοποθετήθηκε  στην περιοχή της Γεφυροπλάστιγγας, στην Καλαμάτα  την 27-09-2013 και ακόμη τυπώθηκαν 500 αφίσες, οι οποίες αναρτήθηκαν στα καταστήματα της πόλεως  και ανήγγειλαν την συναυλία του εν λόγω καλλιτέχνη.
Β) Αμέσως τυπώθηκαν τα εισιτήρια της συναυλίας και  συντάχθηκε  το ασφαλιστήριο συμβόλαιο και μετά την αναβολή για, την 03-10--2013 με την πρόσθετη πράξη ασφάλισης, για την επομένη ημέρα  που ασφάλιζε την συναυλία. Για όλα τα ανωτέρω ενημερώθηκε η εταιρεία που εκπροσωπεί τον κ. Μάλαμα  και η κυρια  Παπαματθαιακη ηλεκτρονικώς . Συνεπώς μην προσποιείται άγνοια  αυτής, διότι τα στοιχεία που αποδεικνύουν τα ανωτέρω   είναι συντριπτικά   ήτοι  η  ηλεκτρονική αλληλογραφία και  αυτόπτες μάρτυρες  κλπ..
γ) Τοποθετήθηκαν στο χώρο  της συναυλίας ηχητικά μηχανήματα υψηλής ευκρίνειας και γενικώς είχαν ληφθεί όλα τα μέτρα  για την επιτυχία αυτής.
δ) Οι αρμόδιες υπηρεσίες  του πολιτιστικού οργανισμού του Δήμου  συνέδραμαν  για την  επιτυχία της συναυλίας  στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό.-
ε)Η κυρία Παπαματθαιακη  τρεις  ώρες πριν τη συναυλία  σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τη  κυρία Λαδά από τη Φαρις την ενημέρωσε ότι είναι στη Κόρινθο και έρχονται.
Δυστυχώς για λόγους  αγνώστους σε μας,  η ως άνω εταιρεία,  ακύρωσε την συναυλία εκθέτοντας  ένα καλλιτέχνη του ειδικού βάρους του κ. Μάλαμα και προκαλώντας τεράστια ζημία ηθική και οικονομική  τόσον σε μας όσον και στον πολιτιστικό οργανισμό του Δήμου.
Αυτά για την αποκατάσταση της αληθείας και με την  επιφύλαξη των νομίμων δικαιωμάτων μας  για την απαράδεκτη συμπεριφορά της   εταιρείας  Αρτύς  Μουσικές Παραγωγές.
 ΠΕΙΡΑΙΑΣ   6-10-2010
ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
ΑΘΗΝΑ  ΜΠΑΛΤΑ 
 
*** «Εφορία Επιβολής» θα ονόμαζε η ΧΑ τα υπ.Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης         
           Νέα ντοκουμέντα για τη Χρυσή Αυγή έρχονται στο φως της δημοσιότητας από την οικία του Χρήστου Παππά στα Γιάννενα.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσε το Mega, σε ντοσιέ που βρέθηκε στην οικία του Χρήστου Παππά υπάρχει σχεδιάγραμμα της ιεραρχίας της Χρυσής Αυγής, ενώ εκεί καταγράφεται και η «σκιώδης κυβέρνηση» (το όργανο παρακολούθησης των κυβερνητικών πολιτικών ανά τομέα, που συνήθως συγκροτεί το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης εν όψει της ανάληψης της εξουσίας) που σκόπευε να συγκροτήσει η ΧΑ.
Τα «υπουργεία» στη «σκιώδη κυβέρνηση» της Χρυσής Αυγής ονομάζονται «εφορίες». Ενδεικτικό είναι ότι το υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης θα ονομαζόταν «Εφορία Επιβολής», ενώ τα υπουργεία Εξωτερικών και Αμυνας θα ονομάζονταν «Εφορία Κράτους».
Σε ό,τι αφορά την ιεραρχία της Χρυσής Αυγής, στο έγγραφο που βρέθηκε στο ντοσιέ αναφέρεται ότι στην κορυφή είναι ο αρχηγός (δίπλα στο «αρχηγός» εντός παρενθέσεως αναφέρεται και ο τίτλος «γενικός γραμματέας») και ακολουθούν οι: διοικητές, τομεάρχες, πυρηνάρχες, φαλαγγίτες και δόκιμοι.  Newsroom ΔΟΛ
 
***  Στα... όπλα για τον αγιασμό στη Βουλή
 Από... κόσκινο θα περάσουν κάποιοι σήμερα στη Βουλή. Η φρουρά έχει ειδικές εντολές από το προεδρείο ώστε να αποφευχθούν παρατράγουδα και επεισόδια, λόγω των εξελίξεων με τη Χρυσή Αυγή. Ο αγιασμός στη Βουλή θα γίνει υπό πολύ αυστηρά μέτρα ασφάλειας και είναι χαρακτηριστικό ότι ο πρόεδρος της Βουλής, Ευ. Μεϊμαράκης έχει ζητήσει από το φρούραρχο αυστηρούς, ελέγχους ιδιαίτερα στα πρόσωπα που έχουν προσκλήσεις από βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Το μεσημέρι αναμένεται να κατατεθεί στη Βουλή το προσχέδιο του κρατικού προϋπολογισμού του 2014, το οποίο αναμένεται να παρουσιάσει στις 12.00 ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας. newsit.gr - 
 
***  Με αναπτήρα άναψαν την Ολυμπιακή Φλόγα οι Ρώσοι! (βίντεο)         
    Η Ολυμπιακή Φλόγα έφτασε στη Ρωσία για να ξεκινήσει τη Λαμπαδηδρομία για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Σότσι. Ωστόσο αυτή που θα φτάσει στο Ολυμπιακό Στάδιο της πόλης στις 7 Φεβρουαρίου του 2014 δεν θα είναι αυτή που γεννήθηκε στην Αρχαία Ολυμπία, αλλά μία που προέκυψε από έναν... αναπτήρα.
Όπως θα δείτε στο βίντεο, λίγο μετά την Τελετή Υποδοχής στην Κόκκινη Πλατεία και καθώς έτρεχε ένας Λαμπαδηδρόμος, η Φλόγα έσβησε. Και θεώρησε σκόπιμο ένας άγνωστος άνδρας, να την ανάψει με τον αναπτήρα του, αντί να περιμένει τις λυχνίες που φυλάσσονται οι εναλλακτικές Φλόγες από την Τελετή Αφής στην Αρχαία Ολυμπία.
Kι όλα αυτά μόλις στην πρώτη μέρα κι ενώ στην Ελλάδα, στη Λαμπαδηδρομία που έκανε η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή δεν συνέβη το παραμικρό, καθώς πάντα υπήρχε κοντά η εναλλακτική λυχνία!
Πηγή: gazzetta.gr           Video:

 
*** ΑΔΕΔΥ Μεσσηνίας: «Την κατάχρηση δεν τη θεραπεύεις με περικοπές»         
   «Την κατάχρηση δεν τη θεραπεύεις με περικοπές». Αυτό τόνισε η πρόεδρος του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ στη Μεσσηνία, Νικολίνα Λέκκα, σχολιάζοντας τη νέα απόφαση περί μείωσης των αδειών των δημοσίων υπαλλήλων.
Το νομοσχέδιο που κατατέθηκε τις προηγούμενες ημέρες για ψήφιση προβλέπει κατάργηση της ετήσιας εξαήμερης άδειας δημοσίων υπαλλήλων που κάνουν χρήση ηλεκτρονικών υπολογιστών, μείωση των βραχυχρόνιων αναρρωτικών αδειών σε οκτώ αντί δέκα ημερών, ενώ περιορίζονται σε δύο από τέσσερις και οι ημέρες που μπορούν να λείπουν οι δημόσιοι υπάλληλοι χωρίς ιατρική γνωμάτευση. Τρεις ημέρες την εβδομάδα θα μπορούν στο εξής οι υπάλληλοι να παίρνουν άδεια για εκπαιδευτικούς λόγους, αντί των συνεχόμενων τριών ή και τεσσάρων ετών, ενώ η άδεια για συμμετοχή σε εξετάσεις δε θα υπερβαίνει τις δέκα ημέρες από είκοσι σήμερα.
  Τα κενά της διοίκησης
Ερωτώμενη από το «Θάρρος», η κα Λέκκα παρατήρησε ότι αυτή η αλλαγή περιλαμβάνεται στο γενικότερο πλαίσιο των λεγόμενων μεταρρυθμίσεων: «Στην ουσία αυτές είναι εις βάρος των εργαζομένων, καθώς πρόκειται για κεκτημένα δικαιώματά τους. Για παράδειγμα, οι εκπαιδευτικές άδειες από 20 μειώνονται σε 10 και οι οποίες δίδονταν μόνο σε ανθρώπους που φοιτούσαν στο πανεπιστήμιο. Δηλαδή, δεν μπορούσε να γίνει κατάχρηση αυτής της άδειας, ενώ καταθέτεις και βεβαίωση για κάθε μάθημα που δίνεις. Δεν πιστεύω ότι κερδίζει κάτι το κράτος από αυτό. Η λογική είναι ότι αν τα μειώσουμε όλα ή τα κόψουμε, θα μπορέσουμε να περιορίσουμε την κατάχρηση. Έτσι, όμως, δε σταματά η κατάχρηση. Πρέπει η διοίκηση να ελέγχει ποιος την παίρνει και τη δικαιούται και ποιος κάνει κατάχρηση. Επειδή, λοιπόν, η διοίκηση έχει κενά και δεν ελέγχει, φτάνουμε στο άλλο άκρο και καταργούμε δικαιώματα. Και πάλι, όμως, κάποιος που θέλει να κάνει κατάχρηση άδειας, θα την κάνει και τώρα».
Η ίδια παρατήρησε ακόμη ότι το μόνο θετικό στοιχείο στη ρύθμιση είναι ότι θα επιτρέπεται και στους άντρες να κάνουν χρήση γονικής άδειας.
«Δεν πρέπει να καταργούνται κεκτημένα δικαιώματα των εργαζομένων, τα οποία χρειάζονται συγκεκριμένες ομάδες, απλώς επιβάλλεται η διοίκηση να ελέγχει και να επεμβαίνει όπου γίνονται καταχρήσεις» σχολίασε. Της Βίκυς Βετουλάκη 
 
***Ξεκινούν τα εργαστήρια στο Κέντρο Νέων Καλαμάτας, δείτε όλο το πρόγραμμα         
         Ανακοινώθηκαν τα εργαστήρια που θα πραγματοποιηθούν φέτος στο Κέντρο Νέων Καλαμάτας.
Δείτε όλα τα εργαστήρια πιο κάτω
Ήρθε η ώρα να ξεκινήσουν τα μαθήματα του Κέντρου Νέων Καλαμάτας με την οριστικοποίηση των εγγραφών που θα ξεκινήσει από τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου. Όσοι δηλώσατε προτίμηση για εργαστήρια πρέπει να κάνετε την τελική εγγραφή. Αυτή γίνεται στην ημέρα και ώρα του πρώτου μαθήματος, στο οποίο η συμμετοχή σας είναι απαραίτητη για να κατοχυρώσετε την προτεραιότητα της εγγραφής. Οι ώρες είναι οι εξής:
ΔΕΥΤΕΡΑ:
Iσπανικά αρχαρίων 17:00
Λιθουανικά 17:00
Iσπανικά προχωρημένων 18:00
Κιθάρα για παιδιά προχωρημένων 19:00
Kιθάρα για ενήλικες αρχαρίων 20:00
Xορωδία 20:30
Kιθάρα για ενήλικες προχωρημένων 21:00
ΤΡΙΤΗ :
Κιθάρα για παιδιά αρχαρίων 17:00
Μουσικοκινητική αγωγή για παιδιά 18:00
Γερμανικά αρχαρίων 20:00
Γερμανικά προχωρημένων 21:00
Noηματική αρχαρίων 21:00
ΤΕΤΑΡΤΗ:
Καλλιτεχνικό εργαστήρι 17:00
Σλοβένικα 17:00
Αραβικά αρχαρίων 20:00
Λαούτο 20:00
Εισαγωγή στην τέχνη του flamenco 21:00
ΠΕΜΠΤΗ;
Αγγλικά ομάδα συζήτησης 17:00
Γαλλικά 19:00
Μουσικοκινήτική αγωγή για εφήβους 20:00
Ελληνικά για ξένους 20:00
Αραβικά προχώρημένοι 21:00
Οι βιωματικές ομάδες θα κάνουν την πρώτη τους συνάντηση στις 16/10 στις 18:30
Και τα Τούρκικα από 14/10 
 
***  Νόμπελ Ιατρικής για το κυτταρικό σύστημα μεταφοράς

Νόμπελ Ιατρικής για το κυτταρικό σύστημα μεταφοράς
Στοκχόλμη
Έναν βασικό κυτταρικό μηχανισμό αποκάλυψαν οι τρεις επιστήμονες που μοιράζονται το εφετινό Βραβείο Νομπέλ Ιατρικής: τον μηχανισμό εκείνον που επιτρέπει την μεταφορά συγκεκριμένων μορίων σε συγκεκριμένα σημεία και στην κατάλληλη χρονική στιγμή.
Για να αντιληφθεί κανείς το πόσο ζωτικής σημασίας είναι ο μηχανισμός που ανακάλυψαν οι Τζέιμς Ρόθμαν (James E. Rothman), Ράντι Σέκμαν (Randy W. Schekman) και Τόμας Σίντοφ  (Thomas C. Südhof) αρκεί να πούμε ότι σχετίζεται με διεργασίες όπως η απελευθέρωση της ινσουλίνης στο αίμα ή η επικοινωνία νευρικών κυττάρων.
Κυτταρικός τροχονόμος Και ενώ η αναγκαιότητα της ύπαρξης ενός μηχανισμού με ρόλο τροχονόμου στο κύτταρο ήταν σαφής, μέχρι τη δεκαετία του 1970, οι επιστήμονες δεν γνώριζαν και πολλά γι αυτόν. Ετσι, ο Ράντι Σέκμαν αποφάσισε να εργαστεί με μύκητες προκειμένου να αναζητήσει σε αυτό το απλό σύστημα την γενετική βάση του μηχανισμού.  Εντοπίζοντας μεταλλάξεις οι οποίες είχαν σαν αποτέλεσμα την παρεμπόδιση του ενδοκυτταρικού μηχανισμού μεταφοράς μορίων, ο αμερικανός επιστήμονας πέτυχε να αποκαλύψεις τις τρεις ομάδες γονιδίων που απαιτούνται για την ρύθμισή του.
Ο μηχανισμός μεταφοράς μορίων από το ένα σημείο του κυττάρου στο άλλο καθώς και η απελευθέρωση των μορίων σε καλά καθορισμένα σημεία περιλαμβάνει κατ αρχάς τον σχηματισμό κυστιδίων, δομών που μοιάζουν με φούσκες και οι οποίες περικλείουν τα προς μεταφορά μόρια. Στην δεκαετία του 80, ο επίσης αμερικανός Τζέιμς Ρόθμαν εργαζόμενος με κύτταρα θηλαστικών κατέδειξε ότι τα κυστίδια προσδένονται σε συγκεκριμένα σημεία στη μεμβράνη του κυττάρου επειδή σε αυτά εντοπίζονται πρωτεΐνες οι οποίες λειτουργούν σαν άγκυρες για τα κυστίδια.
Κυστίδια και άγκυρες
Το ότι ένα κυστίδιο έχει προσδεθεί σε ένα σημείο της κυτταρικής μεμβράνης δεν αρκεί για να αδειάσει σε αυτό το σημείο και το φορτίο του. Στην πραγματικότητα κάτι τέτοιο θα μπορούσε να είναι και καταστροφικό. Το πότε θα γίνει η απελευθέρωση του φορτίου αποκάλυψε ο τρίτος από τους εφετινούς τιμώμενους. Ο γερμανικής καταγωγής Τόμας Σίντοφ εργαζόμενος με νευρικά κύτταρα κατέδειξε την ύπαρξη μιας κατηγορίας πρωτεϊνών οι οποίες λειτουργούν σαν διακόπτες: δίνουν εντολή στα κυστίδια να απελευθερώσουν το φορτίο τους. Οσο για το ποιος πατάει τον διακόπτη, αυτό τον ρόλο έχουν τα ιόντα ασβεστίου, η είσοδος των οποίων στο κύτταρο ενεργοποιεί την πρωτεΐνη-διακόπτη.
Ο μηχανισμός που αποκάλυψαν οι εφετινοί τιμώμενοι είναι τόσο κεντρικής σημασίας για την ανθρώπινη φυσιολογία που έστω και ένα μικρό ελάττωμά του οδηγεί σε σοβαρές ασθένειες. Μεγάλα ελαττώματά του δεν είναι συμβατά με τη ζωή.
Βήμα Science
*** ΑΘΛΗΤΙΚΗ  παρουσίαση  μέσα από Βίντεο :
~* ΤΡΙΠΟΛΗ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ  2 - 2  δηλώσεις  γκόλ  05/ 10/ 2013 : http://youtu.be/5aYLsvbkq5g  ,

~* ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ -  ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Α   2 - 2  05- 10- 2013  2ο γκόλ  Τρίπολης : http://youtu.be/SXdUgwMbgV0 ,
~* ΤΡΙΠΟΛΗ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ  2 - 2    2ο  γκόλ Ατρομήτου  2013 : http://youtu.be/YGKawu0-C4A  ,
~ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ -  ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ στο  ημίχρονο  2 - 0  γκόλ   05- 10- 2013 : http://youtu.be/16W4dTS8CDI ,
~ Εργοτέλης -  Πλατανιάς  ημίχρονο  2 - 0  2013  2ο  γκόλ  Εργοτέλη : http://youtu.be/P_34zvzIRPc ,
~ Εργοτέλης - Πλατανιάς  2013  φάσεις  α΄ ημιχρόνου στο 1-0 : http://youtu.be/Ii3AWURapoU ,
~ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ  3 - 1    5 -10 - 2013  δηλώσεις  γκόλ : http://youtu.be/zAeWBGVxFsA ,
 
~ Εργοτέλης -  Πλατανιάς  3 - 1   2013  γκόλ  Πλατανιά : http://youtu.be/9hpGNTJH20k ,
~ Εργοτέλης - Πλατανιάς  στο  3 - 0  γκόλ Εργοτέλη  2013 http://youtu.be/XrjQqeSq-8w .
~** ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΡΗΣ Θεσσαλονίκης    0 - 0  στο  ημίχρονο  5/ 10 /2013: http://youtu.be/b37Df8K8pYU 
~** ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΡΗΣ  1 - 2   5/ 10/ 2013 δηλώσεις  γκόλ : http://youtu.be/v1-0z8DIfME    
~** Πανιώνιος -  Άρης  Θεσ  1 - 2   2ο  γκόλ  Άρη  05- 10- 2013 : http://youtu.be/8n7h-PsbOoQ
~** Πανιώνιος - Άρης  1- 2   1ο γκόλ  Πανιωνίου  2013http://youtu.be/506S2CvsmkA
~** Πανιώνιος -  Άρης  1 - 2  ισοφάριση  Άρη   2013 : http://youtu.be/fSoEtTIV-rQ   ,
~ ΟΣΦΠ - ΒΕΡΟΙΑ  6 - 0  6- 10- 2013   δηλώσεις  γκόλ : http://youtu.be/YFlatHYoMUo ,

~ ΟΣΦΠ - ΒΕΡΟΙΑ  6 - 0   3ο  γκόλ Κ.   Μήτρογλου: http://youtu.be/0sZ4QGEOVok ,
~ ΟΣΦΠ - ΒΕΡΟΙΑ  6 - 0  6 /10/ 2013  γκόλ  Καμπέλ : http://youtu.be/oH5RAb0xg5o , ,
~ ΟΣΦΠ - ΒΕΡΟΙΑ  6 - 0 γκόλ  Μανιάτης : http://youtu.be/RSinaB0DwOQ ,
~ ΟΣΦΠ - ΒΕΡΟΙΑ  6 - 0   6 -10- 2013  2ο  γκόλ Κάμπελ : http://youtu.be/V2GGP0M7QLE ,
** ΠΑΟΚ - ΠΑΟ  6- 10- 2013  ΓΚΌΛ  ΜΠΕΡΓΚ  ΠΑΟ : http://youtu.be/9WnEqJ2Bj5E ,
** ΠΑΟΚ - ΠΑΟ  6/ 10 /2013  ΓΚΌΛ Στοκχ  ΠΑΟΚ  ΙΣΟΦΑΡΙΣΗΣ: http://youtu.be/_6XZi2SzIDA   
~** ΞΑΝΘΗ -  ΑΠΟΛΛΩΝ Α   3 - 2   φάσεις α΄ ημίχρονο  6 -10 – 2013 : http://youtu.be/Qv3ptfAsGOY ,
~** ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - ΟΦΗ  1 -1  φάσεις α΄ ημίχρονο  6/ 10/ 2013:  http://youtu.be/kAI6TleotnQ  ,
~** ΠΑΟΚ - ΠΑΟ   2ο  γκόλ  ΠΑΟΚ  Στεφ.  Αθανασιάδης  2013: http://youtu.be/FWy4CnGeiyk ,
~** ΠΑΟΚ - ΠΑΟ 1- 1    Α΄ημιχρονο 2013: http://youtu.be/8oSIW7ghgjA ,
~** ΠΑΟΚ - ΠΑΟ  2 - 1   Ο Μπέργκ  χάνει πεν,  γιά  ισοφάριση 2013: http://youtu.be/oLdopi5Spko ,
~** ΠΑΟΚ - ΠΑΟ 2 - 1 δηλώσεις   γκόλ 2013: http://youtu.be/_5xgcs0HTzg ,,

~** ΠΑΟΚ - ΠΑΟ  2 - 1  τελευταίες φάσεις  2013: http://youtu.be/rioCoEPvU54  ,
~~ ^ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ -  ΚΑΛΟΝΗ  1- 0  Φάσεις  2013: http://youtu.be/901UVRwAs2E
~~ ^ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΚΑΛΟΝΗ 1 – 0: http://youtu.be/H1m_c4pnf8Y  ,
~~ ** ^ Ξάνθη -  Απόλλων  3 - 2  2013 : http://youtu.be/rRULEDZfbI8  ,
~~** ^ Ξάνθη - Απόλλων 3 -2 φάσεις   γκόλ 2013: http://youtu.be/_Jqco90qdgc  ,

~~** ^ ΞΑΝΘΗ - ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ 3 – 2: http://youtu.be/Nu4VELEpa2g  ,
~~** ^ ΞΑΝΘΗ- ΑΠΟΛΛΩΝ  3- 2  φάσεις  γκόλ 2013: http://youtu.be/7C-9nK-c5jo


~* ^ΞΑΝΘΗ  - ΑΠΟΛΛΩΝ  3 - 2   στο   1 – 2: http://youtu.be/9rpCBDKwvrI ,
~* ^ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - ΟΦΗ  1 -1   στο γκόλ ισοφάρισης: http://youtu.be/wf01ry3IUns ,
~* ^ Πανθρακικός - ΟΦΗ 1- 1   φάσεις αγώνα 2013: http://youtu.be/R9YviHn8JAU  ,
~* ^ Πανθρακικός - ΟΦΗ 1 - 1   δηλώσεις - γκόλ 2013: http://youtu.be/IIstwgV3-gI  ,

~*** ^Λεβαδειακός - Καλονή 1- 0    δηλώσεις - γκόλ   2013: http://youtu.be/pDVwr41E8HQ ,
 
~*
*** ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΣ  ΓΙΑΝΝΕΝΑ    2-0  , (1-0) .- ^

Επιτέλους νίκη! (video)
Τα  γκόλ :32΄Γκάλο 46'  Καμαρά .-
Διαιτητές  :Α. Παπαπέτρου , Ι. Ταμπακάρης , Ι. Απτόσογλου .
Κάρτες :Μιχαήλ,
Συνθέσεις 
Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος):Μπρακάλι, Πόι (69' Σφακιανάκης), Κούσας, Καμαρά (87' Πασάς), Μελισσάς, Γοδόι, Σίλβα Τζούνιορ, Γκάλο, Μπακάκης, Μπίκε, Μπόγιοβιτς (92' Κουτσοσπύρος)
ΠΑΣ Γιάννινα (Σάββας Παντελίδης): Βελλίδης, Λίλα, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Ίλιτς (71' Κρητικός), Τσάβες, Βίλα (69' Γιάκος), Τσουκαλάς (82' Κειτά), Στρούνα, Κολοβέτσιος, Κοροβέσης
 
 


~**  BINTEOΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ...ΒΙΝΤΕΟΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ :
~  http://www.youtube.com/stamos01 , =           2766   video.-
~  http://www.youtube.com/stamatios01 , =       1226   video.-
~  http://www.youtube.com/vlasiskal , =           1232   video.-

                                                                        Σύνολο  :  5224     βίντεο ανηρτημένα .-
*** ΑΠΟ  ΤΙΣ  ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ  ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  2013 :
~  http://arfara-messinias-stamos.blogspot.gr/2013/09/26-2013.html  , Το αγιάζι της ενημέρωσης Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013 .-
~ http://dimmetoparfara.blogspot.gr/2013/09/26-2013.html , ΕΠΙΛΟΓΕΣ  Πέμπτη  26  Σεπτεμβρίου  2013 , Διαλέγω  Επιλέγω  και  ...... Γράφω  !.-
~   http://dimmetoparfara.blogspot.gr/2013/09/26-2013.html , ΕΠΙΛΟΓΕΣ  Πέμπτη  26  Σεπτεμβρίου  2013 , Διαλέγω  Επιλέγω  και  ...... Γράφω  !.-
~ http://arfara-kalamata-greece.blogspot.gr/2013/09/26-2013.html , Διαλέγω Επιλέγω  Γράφω  Πέμπτη  26  Σεπτεμβρίου  2013  .-
http://arfara-messinia-stamos.blogspot.gr/2013/09/27-2013.html , Το   αγιάζι  της  ενημέρωσης  Παρασκευή  27  Σεπτεμβρίου  2013  .- 
http://stamos-dynami.blogspot.gr/2013/09/27-2013.html , ΕΠΙΛΟΓΕΣ Παρασκευή  27  Σεπτεμβρίου  2013 , Βρίσκω ,  Επιλέγω , Διαλέγω  ...Γράφω.-
~  http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.gr/2013/09/28-2013.html  ,  Το  κανάλι  της  ενημέρωσης Σάββατο  28 Σεπτεμβρίου  2013 .-
~  http://arfara-messinias-stamos-2010.blogspot.gr/2013/09/29-2013.html  , Τον   αγιάζι  της  ενημέρωσης  Κυριακή  29  Σεπτεμβρίου  2013.-
~ http://asterasarfaron2011.blogspo,t.gr/2013/09/28-29-30-2013.html , ΑΘΛΗΤΙΚΟ τριήμερο 28 , 29 και 30 Σεπτεμβρίου 2013.-
 ~***       ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ   ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ  2013   :
~  http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2013/10/01-2013.html  , Το  κανάλι  της  ενημέρωσης Δευ  και  Τρίτη 01  Οκτωβρίου  2013 .-
~ http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2013/10/02-2013.html , Το  κανάλι  της  ενημέρωσης Τετάρτη  02  Οκτωβρίου  2013 .-
~   http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.gr/2013/10/03-2013.html , Το κανάλι της ενημέρωσης Πέμπτη 03 Οκτωβρίου 2013.-
~  http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2013/10/04-2013.html , Το  κανάλι  της  ενημέρωσης   Παρασκευή  04-  Οκτωβρίου  2013.-
~ http://arfaramessiniasgreece.blogspot.gr/2013/10/04-2013.html , ΕΠΙΛΟΓΕΣ Παρασκευή  04  Οκτωβρίου  2013 , Διαλέγω , ... Επιλέγω   .... , Γράφω ...!!! Συμαντικά  ....ασήμαντα , ...Όμορφα  και  Ωραία ...
~ http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2013/10/04-2013.html , ΑΝΘΟΛΟΓΟΝΤΑΣ Γράφοντας Παρασκευή  04- Οκτωβρίου  2013.-
~ http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.gr/2013/10/04-2013.html , Το  κανάλι  της  ενημέρωσης  Παρασκευή  04  Οκτωβρίου  2013.-
~  http://httpdimmetoparfarablogspotcom.blogspot.gr/2013/10/05-06-10.html , ΑΘΛΗΤΙΚΟ Σαββατο -Κύριακο  Σαββατο  05 Οκτωβρίου  και Κυριακή 06  -10-2013.-
~ http://snsstamoskal.blogspot.gr/2013/10/05-2013.html , Το  κανάλι  της  ενημέρωσης  Σάββατο  05  Οκτωβρίου  2013 .-
~  http://snsarfara.blogspot.gr/2013/10/06-2013.html , Το  κανάλι  της  Ενημέρωσης Κυριακή  06  Οκτωβρίου  2013.-
~  http://arfara-messinias-stamos.blogspot.gr/2013/10/07-2013.html  , Το  κανάλι  της  ενημέρωσης Δευτέρα  07  Σεπτεμβρίου  2013.-
~

 
 

  ** ΜΕΝΟΥΝΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ 2012 - 20133 : ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ  
~* http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/11/blog-post_21.html, Τετάρτη, 21 Νοεμβρίου 2012 , ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ .- (1)  .-
** http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/11/blog-post_22.html, Πέμπτη, 22 Νοεμβρίου 2012 , ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ .- (2)
~**
http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/11/3.html, Παρασκευή, 23 Νοεμβρίου 2012 , ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ (3) .-
~**
http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/11/4.html, Σάββατο, 24 Νοεμβρίου 2012 , ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ (4) .-
~**
http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/11/5.html, Κυριακή, 25 Νοεμβρίου 2012 , ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ (5) .-
~**
http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/11/6.html, ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ (6) : Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012 ,.-
~**
http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/11/7.html, Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου 2012 , ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ .
~**
http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/12/8_18.htmlΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ (8) .- ,
~**
http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.gr/2013/01/19-20-01-2013.html, ΜΕΝΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ , ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ Σ/Κ 19 και 20 -01 -2013 στο Χιονοδρομικό Χελμού Καλαβρύτων.- (9).-
*** ***
http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2013/02/9-10-2013.html , ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ -video , Σ/Κ 09καί 10Φεβρουαρίου 2013 .-(10).-
~** http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2013/02/blog-post.html , ΜΕΝΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ !!!! διαδρομές - εκδρομές ...... περιηγήσεις.....
Επίσκεψη στα Φιλιατρά γιορτή αγιορτή Αγίου Χαραλάμπου ,Μιά ημερήσια διαδρομή ,Σάββατο 09 Φεβρουαρίου 2013 .- (11) .-
~** http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2013/03/27-2013.html , ΜΕΝΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ :
Τετάρτη 27Μαρτίου 2013 .- (12α)

~** http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2013/02/19-2013.htmln , ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ .-
~*
http://arfara-kalamata-greece.blogspot.gr/2013/03/28-2013.html , Η Ελλάδα μέσα από φωτογραφίες28 Μαρτίου 2013 .-
~ http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2013/04/20-21-2013_22.html ,Σαββατοκύριακο 20 καί21 Απριλίου Διαδρομές - διήμερη εκδρομή στην Βοιωτία και Β. Εύβοια 2013, ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ καί ΜΑΘΑΙΝOΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ.-
~ http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2013/04/23-2013.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης Τρίτη 23 Απριλίου 2013
~ http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2013/05/17-05-2013.html ,
Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Παρασκευή 17-05-2013 : Μένουμε
Βλέπουμε Ζούμε Μαθαίνουμε ΕΛΛΑΔΑ.-
~
http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2013/05/17-05-2013.html , Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Μένουμε Βλέπουμε Ζούμε Μαθαίνουμε Ελλαδα
Παρασκευή 17-05-2013.-

~  http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2013/05/17-05-2013.html , Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Μένουμε Βλέπουμε Ζούμε Μαθαίνουμε Ελλαδα
Παρασκευή 17-05-2013.-
  
~ http://arfaramessiniasgreece.blogspot.gr/2013/05/17-2013.html ,Η ΕΛΛΑΔΑ μέσα από Φωτογραφίες Παρασκευή 17 Μαΐου 2013.- ~ http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2013/05/17-05-2013.html , Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΣΑ από φωτογραφίες Παρασκευή 17-05-2013 : Μένουμε , Βλέπουμε , Ζούμε , Μαθαίνουμε ΕΛΛΑΔΑ
~ http://arfara-messinias-stamos.blogspot.gr/2013/05/22-05-2013.html , ΑΡΦΑΡΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ , Ιστορικές διαδρομές Αναδημοσίευση Τετάρτη 22-05-2013.-
~ http://arfaramessiniasgreece.blogspot.gr/2013/06/17-2013.html , Κυριακή στην Αίγινα , Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013.-
http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2013/06/blog-post.html  , Διαδρομές μέσα από Βίντεο - ερασιτεχνικά- στην όμορφη Ελλάδα  μας : Πέμπτη 27 Ιουνίου  2013 .-
~ http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2013/06/29-2013.html  , Άρωμα Ελλάδας Σάββατο 29 Ιουνίου 2013.-
~  http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2013/09/11-2013.html , Άρωμα Ελλάδας διαδρομές - εκδρομές 11 Σεπτεμβρίου 2013, ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ  εκδηλώσεις στις ΣΠΕΤΣΕΣ – Από Τριήμερη  εκδρομή-απόδραση 7.8. και  9  Σεπτεμβρίου 2013 ,.. ΝΑΥΠΛΙΟ - Ερμιόνη ,Σπέτσες , Ύδρα , Γαλατάς , Πόρος . Αίγινα , Πειραιάς.-
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: