Arfara-Messinias 1 - FOTOS

!!! Ο έρωτας μας βάζει ή σαμάρι ή στεφάνι!! .-

Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2010

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝ!! απο το χαμομηλάκι με πολύ αγάπη πάντα !! !::


** http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.com/2010/01/blog-post.html , Δευτέρα, 04 Ιανουαρίου 2010 ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝ .-

·
· ** Ελληνική Μυθολογία - Περσέας και Δανάη


· H Λάρισα... ξεδίψασε ένα χωριό της Aφρικής Give a Child a Chance -- Burkina Faso

· Η πολιτισμική βαβέλ είναι εδώ!

Ελληνική Μυθολογία - Περσέας και Δανάη

Posted: 04 Jan 2010 11:44 AM PST

Η Δανάη και ο νεογέννητος Περσέας
από τον John William Waterhouse (1892, Αγγλία).

Ο Περσέας ήταν ήρωας της Αρχαιότητας. Γιος του Δία και της Δανάης. Παππούς του ήταν ο Ακρίσιος, βασιλιάς του Άργους.
Ο Ακρίσιος ήθελε πάντα να αποκτήσει έναν διάδοχο για τον θρόνο του. Μετά την γέννηση της Δανάης, προσπάθησε και πάλι να αποκτήσει γιο αλλά δεν τα κατάφερε. Αποφασίζει να πάει στην Πυθία και να μάθει αν θα αποκτήσει αγόρι. Η Πυθία του ανακοινώνει πως θα αποκτήσει εγγονό από την Δανάη και πως θα σκοτωθεί από αυτόν. Γυρνώντας στο Άργος στεναχωρημένος, κλείνει την Δανάη σε ένα υπόγειο δωμάτιο...
περισσότερα...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

H Λάρισα... ξεδίψασε ένα χωριό της Aφρικής Give a Child a Chance -- Burkina Faso
Posted: 04 Jan 2010 06:11 AM PST

Ένα ολόκληρο χωριό στη μακρινή Mπουρκίνα Φάσο πίνει νερό στο όνομα της... Λάρισας. Mια παρέα 15 Iταλίδων, που μένουν μόνιμα τα τελευταία χρόνια στη Λάρισα, μάζεψαν χρήματα -με τη βοήθεια και του εμπορικού κόσμου της πόλης- και βοήθησαν να ανοιχτεί ένα πηγάδι μεγάλου βάθους στο μικρό χωριουδάκι Mανκάργα Ποέσιν, στην πάμφτωχη χώρα της Δυτικής Aφρικής.

Tο πηγάδι που φέρει το όνομα Italian Larissa (Iταλίδες της Λάρισας) εξυπηρετεί εκατοντάδες κατοίκους της Mανκάργα Ποέσιν, που μέχρι τώρα αναγκάζονταν να διανύουν μια απόσταση 16 χλμ. για να μεταβούν στην κοντινότερη πηγή, να πάρουν πόσιμο νερό και να επιστρέψουν.
Tο πηγάδι βρίσκεται πολύ κοντά στο χωριό και εξυπηρετεί εκατοντάδες κατοίκους. Tο βάρος αυτής της επώδυνης μεταφοράς σήκωναν σχεδόν πάντα οι γυναίκες, συχνά δε, εκτός από τα μεγάλα μπιτόνια με το νερό, κουβαλούσαν στις πλάτες τους και τα μωρά τους.
«Eνημερωθήκαμε από φίλους στην Iταλία ότι υπάρχει αυτό το χωριό, οι κάτοικοι του οποίου ζουν σε άθλιες συνθήκες. Στην αρχή αποφασίσαμε να υιοθετήσουμε κάποια παιδάκια και όταν γνωρίσαμε καλύτερα την περιοχή, θελήσαμε να κάνουμε κάτι πιο μεγάλο γι’ αυτούς», λέει στο «Eθνος» η επίτιμη πρόξενος της Iταλίας στη Λάρισα, Aντζελα Pομάνο.

Kάποια από τις Iταλίδες γνώρισε μέσω φίλων της έναν ιεραπόστολο στην Mπουρκίνα Φάσο, τον πατέρα Nτιεντόνε Nτιράμα, τον οποίο και κάλεσαν στη Λάρισα. O πατέρας Nτιράμα τούς μίλησε για τις δυσκολίες που υπάρχουν στη μικρή αυτή χώρα της Δυτικής Aφρικής και αναφέρθηκε ιδιαίτερα στο χωριό Mανκάργα Ποέσιν. Oι Iταλίδες συγκινήθηκαν και αποφάσισαν να υιοθετήσουν κάποια παιδιά και να τους στέλνουν κάθε χρόνο λίγα χρήματα, που όμως είναι αρκετά και καλύπτουν όλες τις ανάγκες του χωριού.
«Πριν από δύο χρόνια πήραμε την απόφαση να διοργανώσουμε ένα χριστουγεννιάτικο μπαζάρ και η ανταπόκριση των εμπόρων της Λάρισας ξεπέρασε κάθε προσδοκία.
Tο επαναλάβαμε πέρυσι, ενώ παράλληλα στα σπίτια μας είχαμε βάλει μεγάλους κουμπαράδες και μαζεύαμε τα ψιλά που μας περίσσευαν από τα ψώνια», λέει όλο καμάρι για το πηγάδι άλλη μία Iταλίδα της Λάρισας, η Tερέζα Bίρνο.
Iδιαίτερα εφευρετικές, οι Iταλίδες αποφάσισαν να κόψουν την εβδομαδιαία συνάντησή τους σε καφέ της Λάρισας, να συγκεντρώνονται εκ περιτροπής στα σπίτια τους και να μαζεύουν στους κουμπαράδες τα χρήματα που θα έδιναν για την έξοδο. Mέσα σε δύο χρόνια 15 γυναίκες συγκέντρωσαν πάνω από 8.000 ευρώ, χρήματα που για τη Mανκάργα Ποέσιν ήταν ένας μικρός θησαυρός.
Στις αρχές του χρόνου τα έστειλαν στον πατέρα Nτιράμα με σκοπό να γίνει στο χωριό ένα πηγάδι, αφού αυτό ήταν ό,τι χρειαζόταν περισσότερο.
Oι εργασίες ήταν πολύ δύσκολες και η γεώτρηση έφτασε σε μεγάλο βάθος στη γη για να βρεθεί καθαρό, πόσιμο νερό.
Tο πηγάδι βρίσκεται πολύ κοντά στο χωριό και εδώ και μερικές εβδομάδες που αναβλύζει καθαρό, τρεχούμενο νερό, στη Mανκάργα Ποέσιν έχουν κάθε μέρα γιορτή. Nωρίς το πρωί στήνεται ένας κεφάτος χορός γύρω από τη γεώτρηση από τις γυναίκες που γεμίζουν τα μεγάλα, πλαστικά μπιτόνια τους.
«Mάθαμε ότι στο χωριό είναι όλοι τους πολύ ευτυχισμένοι. Kαι αυτό μας γεμίζει όχι μόνο χαρά, αλλά και ευθύνη. Δεν σταματάμε εδώ. Συνεχίζουμε να συγκεντρώνουμε χρήματα για να φτιάξουμε ένα χοιροστάσιο, αφού τα ζώα τριγυρνούν μέσα στο χωριό και αποτελούν εστία μόλυνσης.
Σε συνεννόηση με τον πατέρα Nτιράμα θα φτιάξουμε έναν στεγασμένο χώρο για να σταβλίζονται εκεί τα γουρούνια. Aλλωστε, στο χωριό δεν υπάρχουν οικογένειες, όλοι οι κάτοικοι ζουν μαζί και τα ζώα είναι κοινά για όλους», μας λέει η Tερέζα Bίρνο.

MΠOYPKINA ΦAΣO Give a Child a Chance -- Burkina Faso

I am a pastor in Burkina Faso, West Africa. Burkina is the second hardest place in the world to live in because of the lack of income, education and medical care. We started helping kids with their education in 2005. This is a video that shows our desire to build a school and hopefully others in the future in this needy country. Eξαιρετικά φτωχή χώρα, που μαστίζεται από την εξαθλίωση.
H Mπουρκίνα Φάσο είναι μια εξαιρετικά μικρή χώρα της Δυτικής Aφρικής, γνωστή περισσότερο με το παλιό της όνομα Aνω Bόλτα. Tο σημερινό της όνομα πήρε το 1984, της το έδωσε ο πρόεδρος Tόμας Σανκαρά -οποίος δολοφονήθηκε το 1987 ύστερα από πραξικόπημα του σημερινού προέδρου Mπλεζ Kομπαορέ- και σημαίνει «η χώρα των έντιμων ανθρώπων».
Aποτελούσε γαλλική αποικία και ανεξαρτητοποιήθηκε το 1960, ενώ τις επόμενες δύο δεκαετίες υπήρχε κυβερνητική αστάθεια και εμφύλια αναταραχή. Πρόκειται για μια εξαιρετικά φτωχή χώρα και χιλιάδες αγρότες -η γεωργία απασχολεί το 80% του εργατικού δυναμικού- κάθε χρόνο αναζητούν καλύτερη τύχη στα νότια στην Γκάνα ή στην Aκτή Eλεφαντοστού. Tο τροπικό κλίμα επιτείνεται από την ανομβρία και ειδικά φέτος η Mπουρκίνα Φάσο έζησε μια πολύμηνη περίοδο χωρίς ίχνος βροχής, που οδήγησε χιλιάδες ανθρώπους στην εξαθλίωση, στην πείνα και στις ασθένειες.
Mε παιδική θνησιμότητα στα ύψη, χαμηλό δείκτη ανάπτυξης του πληθυσμού και προσδόκιμο ζωής μόλις τα 54 χρόνια για άντρες και γυναίκες, τα περίπου 16 εκατ. της χώρας μαστίζονται από το AIDS, που αποτελεί την κυριότερη αιτία θανάτου.
ΜΑΡΙΑ ΡΙΤΖΑΛΕΟΥ

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now
Η πολιτισμική βαβέλ είναι εδώ!
Posted: 04 Jan 2010 05:14 AM PST
Αγαπημένο μου χαμομηλάκι,
Μέσα (στην εκκλησία της sacre coeur) η κατάνυξη και η προσευχή. Απέξω κάθε λογής τουρίστες, περίεργοι, φωτογράφοι και "τρελλάρες" που κάνουν ο,τιδήποτε για να βγάλουν το μεροκάματο..Κάποτε, πριν 150 χρόνια η μποέμικη ζωή της Μονμάρτρης προσέλκυε καλλιτέχνες και συγγραφείς η παρουσία των οποίων μετέτρεψε την περιοχή σε κέντρο καλλιτεχνικής δημιουργίας. Σήμερα κυριαρχούν οι κάθε λογής τουριστικές ατραξιόν..Η πολιτισμική βαβέλ είναι εδώ! Και οχι φυσικά μόνο εδώ...Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ Η ΒΙΩΣΙΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now
Hi, Skoulikas
anthiteacher has requested to follow your tweets on Twitter!
A little information about anthi teacherwoman:

0 followers0 tweetsfollowing 20 people
Since you protect your tweets, you need to either approve or deny this request. You can do this by visiting http://twitter.com/friend_requests?utm_campaign=twitter20080331162631&utm_medium=email&utm_source=followreq. For more information or help, please visit our help article
The Twitter Team
If you'd rather not receive follow request emails from Twitter, you can unsubscribe immediately. To resubscribe or change other Twitter email preferences, visit your account settings to manage email notices. Please do not reply to this message; it was sent from an unmonitored email address. This message is a service email related to your use of Twitter. For general inquiries or to request support with your Twitter account, please visit us at Twitter Support.

** Γειά σου stamos1- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - ο Maiandros σου έστειλε το παρακάτω μήνυμα στον πίνακα σου- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΔΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΣΤΙΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΠΟΥ ΣΠΙΛΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ!!ΔΕΝ ΠΡΟΑΓΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ ΑΠΛΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΔΕΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΠΙΑ ΚΑΙ ΘΕΩΡΗΣΑΜΕ ΣΚΟΠΙΜΟ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ!!!ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ!!!http://www.molonlabe.blog.../- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Για να απαντήσεις στο μήνυμα του ακολούθα τον σύνδεσμο: http://www.sync.gr/Maiandros/

http://www.naturesplus.com/default_flash.asp ,

** Voula Shone commented on her δημοσίευσή: «S'Euxaristo Stamati. Epishs.. Xronia Polla.. » Για να δείτε όλα τα σχόλια, ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?%2Fprofile.php&v=feed&story_fbid=5003713739226&id=646482340&mid=1ac5622G3dd6e022Ge2673aG37 Ευχαριστώ,Η Ομάδα του Facebook
http://www.allazoumespiti.gr/ ,


** Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΟΥΡΑΝΟΞΙΣΤΗΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ … ΣΤΟ ΕΜΙΡΑΤΟ ΤΟ ΝΤΟΥΜΠΑΙ , ΥΨΟΥΣ 818 Μέτρων , με 160 ορόφους και 1000 κατοικίες ή 1100 διαμερίσματα , που περατώθηκε μς 10 δις δολλάρια δάνειο και το κάθε διαμέρισμα πωλείται 5.700 δολλάρια !!!! ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2010 .-


**H απορία της ημέρας .-

**Και άλλη προφητεία από τον γέροντα Παισιο .-

**Χακαραν την Ιστοσελίδα της Ισπανικής προεδρίας και εβαλαν τον Mr Bean.-

"Μας πήραν τις πινακίδες από το αυτοκίνητο που μας πάρκαρε ο παρκαδόρος του s-club!"

** 2010 – Τι μπορούμε να αλλάξουμε;

** Γερμανία: Ο μεγαλύτερος οφειλέτης προς την Ελλάδα.!

*"Βούλιαξε" και η Πρέβεζα

* Αρχισε η εφαρμογή του νόμου των τριών χτυπημάτων κατά της πειρατείας στο διαδίκτυο, στην Γαλλία. .-

*Πορνό στο ΤΕΙ Λαμίας! Νέο video Sex προκαλεί τρεχάματα!!!

** Κλεινουν σταθμοί του ΗΣΑΠ! Αποφύγετε την ταλαιπωρία .-

** Δύο νεκροί από πυροβολισμούς σε δικαστική αίθουσα του Λας Βέγκας .-

** Οι Ιταλίδες της Λάρισας ξεδίψασαν ένα χωριό στην Αφρική .-

**Νοσηλεία πολιτών στα στρατιωτικά νοσοκομεία .-

&
** Συνελήφθησαν διακινητής και μέλη κυκλώματος διακίνησης ηρωίνης .-

** Γεία σας... Είναι ο αστυνομικός της γειτονιάς σας... Που θα τους βρείτε .-

**Νάντια Μπουλέ! Τραγουδίστρια.-

**Θα ανέβει ή όχι .-

**Mανωλίδου, Θεοφάνους, Καρβέλας κριτές για Greek Idol! .-


**Η ΜΑΥΡΗ σας επιβεβαίωσε ως φίλο στο Facebook.

ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ
Εδώ είναι κάποιοι από τους φίλους της ΜΑΥΡΗ που ίσως γνωρίζετε και εσείς:

Messiniawebgr MessiniaΠροσθέστε ως Φίλο

Nadia GiannakopoulouΠροσθέστε ως Φίλο

Messiniathisweek Ξενόγλωσση Εφημερίδα ΜεσσηνίαςΠροσθέστε ως Φίλο

Antenna SatelliteΠροσθέστε ως Φίλο

Stel KonΠροσθέστε ως Φίλο

Angi XatziiΠροσθέστε ως Φίλο
Ευχαριστώ,Η Ομάδα του Facebook
Για να δείτε το προφίλ της ΜΑΥΡΗ:
Σύνδεση
Για να δείτε το προφίλ της ΜΑΥΡΗ ή να γράψετε στον Τοίχο της, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?profile.php&id=1682988283&mid=1ac7ee6G3dd6e022Ge28a65G1b



** ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΕΒΗΚΑΝ ΣΕ 76 ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΓΡΥΠΗ ΤΩΝ ΧΟΙΡΩΝ !!!!!!!!!

** ΤΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΤΟΥ ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΞΑΝΑ "ΜΕ ΥΓΕΙΑ - ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ"‏

Από:
ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης (avragioz@gmail.com)
Εστάλη:
Τρίτη, 5 Ιανουαρίου 2010 12:32:49 μμ
Προς:
aboutmylamia@gmail.com; agriosafari@gmail.com; anemos521@gmail.com; astron@astron.gr; atsarantos@inbox.com; blackmailblog@gmail.com; chaonar@gmail.com; di_kala@yahoo.gr; dimitrios.kalaitzis@cosmosfm.gr; eksoapotadontia@gmail.com; evag84@gmail.com; factor@otenet.gr; grsail@gmail.com; ierotheosl@gmail.com; info@dirfys.gr; info@freeinquiry.gr; info@zougla.gr; kaliteross@gmail.com; kaltsovrako@yahoo.gr; kleftimatia@gmail.com; koukthanos@gmail.com; kpapadopoulos@hora.com.gr; lambiskas@gmail.com; mangelopoulos@hotmail.com; mi8rio@gmail.com; my.amvrakikos@gmail.com; nafplios2009@gmail.com; oikoniki@hotmail.com; oramapolis.gr@gmail.com; pitsirikos@gmail.com; sotiris543@hotmail.com; sotsko@gmail.com; spyros1000spyros@gmail.com; troktikos@gmail.com; vaso@epiruspost.gr; xasodikis@gmail.com; COCKTAIL BLOG (ntora@ontelecoms.gr); NAVARHIDA (navarhida@gmail.com); Olympiada olympia.gr (olympianspirit@gmail.com); stamatios skoulikas (snstam@gmail.com)

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ, ΑΠΟ ΕΚΤΕΛΕΣΗ "ΕΡΓΟΥ" ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ Τ.Ε.Π. ΤΟΥ Γ.Ν.Θ. "Γ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ"
O SANTA CLAOUS ΤΩΝ ...ΕΛ-ΤΑ
ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ "ΑΛΛΑ ΚΟΛΠΑ" ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΤΗΣ ΜΠΙΡΜΠΙΛΟΣΚΑΝΔΑΛΙΑΡΑΣ!!!!!
ΟΙ "ΠΟΔΑΡΑΔΕΣ" ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ ΚΙ ΟΙ ΒΡΩΜΟΠΟΔΑΡΑΔΕΣ "ΑΡΧΟΝΤΟΙ"
ΝΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ, ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ --- ΟΧΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΜΟΡΦΗ ΕΞΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
25.000.000.000 , ΕΚΑΝΑΝ ΦΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ, ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ 50 ΜΕΡΕΣ

n ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ

http://avragioz.blogspot.com/ .-
n
*
n ** ΜΗΣΤΟΤΑΚΗΣ.....Ο ΤΥΧΕΡΟΣ...Δυό γέροι πίνουν τσικουδιές στο καφενείο στα Χανιά. Από μακρυά ακούγονται μπαλωθιές.-- Ίντα γίνεται μωρέ σύντεκνε, ρωτάει ο ένας. -- Ο Μητσοτάτσης ήρθε! Οι μπαλωθιές συνεχίζονται και ο γέρος ξαναρωτάει: -- Μα ίντα γίνεται μωρέ σύντεκνε?Ο άλλος γέρος του λέει:-- Είπα σου, ο Μητσοτάτσης ήρθε.Και ο άλλος: -- Και καλά, ακόμη να τονε πετύχουνε?!Το ανέκδοτο αναρτήθηκε από "ellinleon"

** ΠΕΙΤΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ" σας έστειλε ένα μήνυμα στο Facebook...‏
http://freefotos.gr/gallery.php !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Από:
Facebook (notification+anqs4gwr@facebookmail.com )
Εστάλη:
Τρίτη, 5 Ιανουαρίου 2010 1:31:23 μμ
Προς:
Stamatios N. Skoulikas (snstam@gmail.com )

Η ΡΟΥΛΑ ΚΑΤΩ ΕΨΙΛΟΝ ΠΕΝΗΝΤΑΕΠΤΑ έστειλε μήνυμα στα μέλη του ΠΕΙΤΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
--------------------
Θέμα: Καλημέρα σε όλους.
Άκουσα από πολλούς φίλους συναγωνιστές πως την ημέρα του νομοσχέδιου θα μαζευτούν όλοι έξω απο την ΒΟΥΛΗ ώς ένδειξη διαμαρτυρίας.
Εγω λοιπόν από την μεριά μου προτείνω να παρευρεθούμε εκεί.
Ολοι εμείς λοιπόν που έχουμε βαρεθει μόνο τα λόγια,λόγια και ξανά λόγια ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ να δώσουμε το παρόν,θα ενημερωθείτε κατά αυτόν τον τρόπο για ημέρα και ώρα.
--------------------
Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?inbox%2Freadmessage.php&t=1182601818399&mid=1ad202cG3dd6e022Ge2e127G0

** Ο Savvidis Stavros έστειλε μήνυμα στα μέλη του Savvidis Stavros-FAN CLUB No 2-- ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ. Θέμα: ΠΟΝΤΙΑΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΟ ΚΟΡΤΣΟΠΟΝ ΜΕ ΣΤΑΥΡΟ ΣΑΒΒΙΔΗ-ΓΙΩΡΓ� "ΜΕΓΑΛΗ ,ΠΟΝΤΙΑΚΗ ΒΡΑΔΙΑ , ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 30 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2010 , ΣΤΟ ΠΟΝΤΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ Κ Ο Ρ Τ Σ Ο Π Ο Ν ( ΠΕΙΡΑΙΩΣ 68 - ΜΟΣΧΑΤΟ,ΑΤΤΙΚΗΣ) ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ Σ Α Β Β Ι Δ Η ... ΤΟΝ ΣΥΝΟΔΕΥΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΛΥΡΑ ΤΟΥ Ο ΜΑΕΣΤΡΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΤΜΑΤΖΙΔΗΣ....(ΤΗΛΕΦ.2104811941) ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!" Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?inbox%2Freadmessage.php&t=251687859046&mid=1ad1f0dG56358b7cG154a51aG0 .-

***

Δεν υπάρχουν σχόλια: