Arfara-Messinias 1 - FOTOS

!!! Ο έρωτας μας βάζει ή σαμάρι ή στεφάνι!! .-

Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2010

ΑΠ ΄ΤΟ ΧΑΜΟΜΗΛΑΚΙ με Αγάπη Απ΄ όσα μας γράφουν*

ΑΠ ΤΟ ΧΑΜΟΜΗΛΑΚΙ με Αγάπη Απ όσα μας γράφουν*:

· ***
·
· Η πολύπαθη Αϊτή και η Ελληνική Επανάσταση

· Ένα χαμομηλάκι φτιάχνει τυροπιτάκια!

· Κάθειρξη 38 ετών για το βιασμό της κόρης του!

Η πολύπαθη Αϊτή και η Ελληνική Επανάσταση
Posted: 15 Jan 2010 02:15 PM PST
Είχε και τότε ο Γενάρης 15 και η χρονιά ήταν το 1822.
Οι επαναστατημένοι Έλληνες είχαν συγκροτήσει την Εθνοσυνέλευση Α 'στη Επίδαυρο.
Ένα μήνυμα έφτασε στους συνέδρους, ένα μήνυμα από πολύ μακριά που τους γέμισε απίστευτη χαρά.
Από την μακρινή Αϊτή (ελάχιστοι θα γνώριζαν κατά που πέφτει) ο πρόεδρος της χώρας, ο κ. Jean-Pierre Boyer αναγνώριζε επίσημα την Ελληνική Επανάσταση και ευχόταν για την επιτυχία του Αγώνα.
Ναι, η Αϊτή ήταν η πρώτη χώρα που στήριξε την Ελληνική Επανάσταση, την ώρα που η Ιερή Συμμαχία των Ευρωπαίων την καταδίκαζε ως ενέργεια ασύνετη και εγκληματική και διακήρυσσε, σε όλους τους τόνους, πως η σκλαβιά είναι θέλημα Θεού και η επανάσταση έργο του σατανά ( !)
Αυτά τα λίγα, για να μην ξεχνάμε ...

Αυτά τα λίγα και έτσι για την Ιστορία μας ...
... η επιστολή:
Ιωάννης Πέτρου Βόγερ, πρόεδρος του Χαϊτίου, προς τους Πολίτας της Ελλάδος Α. Κοραήν, Κ. Πολυχρονιάδην, Α. Βογορίδην και Κ. Κλωνάρην.Εις τα Παρίσια Πριν ή δεχθώμεν την επιστολή υμών, σημειουμένην εκ Παρισίων τη 20ή παρελθόντος Αυγούστου, έφθασεν ενταύθα η είδησις της επαναστάσεως των συμπολιτών υμών κατά του δεσποτισμού, του επί τρεις περίπου διαρκέσαντος εκατονταετηρίδας. Μετά μεγάλου ενθουσιασμού εμάθομεν ότι η Eλλάς αναγκασθείσα τέλος πάντων εδράξατο των όπλων, ίνα κτήσηται την ελευθερίαν αυτής και την θέσιν, ην μεταξύ των εθνών του κόσμου κατείχε. Μία τόσον ωραία και τόσον νόμιμος υπόθεσις, και προ πάντων αι συνοδεύσασαι ταύτην πρώται επιτυχίαι, ουκ εισίν αδιάφοροι τοις Χαϊτίοις, οίτινες, ως οι Ελληνες επί πολύν καιρόν έκλινον τον αυχένα υπό ζυγόν επονείδιστον και διά των αλύσεων αυτών συνέτριψαν την κεφαλήν της τυραννίας. Ευχηθέντες προς τον ουρανόν, όπως υπερασπισθή τους απογόνους του Λεωνίδου, εσκέφθημεν ίνα συντρέξωμεν τας γενναίας δυνάμεις τούτων, ει μη διά στρατευμάτων και πολεμοφοδίων, τουλάχιστον διά χρημάτων, ως χρησίμων εσομένων διά προμήθειαν όπλων, ων έχετε ανάγκην. Συμβεβηκότα όμως, επιβαλόντα τη πατρίδι ημών μεγάλην ανάγκη, επησχόλησαν όλον το χρηματικόν, εξ ου η Διοίκησις ηδύνατο καταβάλει μέρος. Σήμερον έτι η επανάστασις, η κατά το ανατολικόν μέρος της νήσου επικρατούσα, υπάρχει νέον προς την εκτέλεσιν αυτού του σκοπού κώλυμα. Επειδή το μέρος όπερ ηνώθη μετά της Δημοκρατίας, ης προεδρεύω, υπάρχει εν μεγίστη ενδεία και προκαλεί δικαίως μεγάλην του ταμείου ημών την δαπάνην. Επέλθωσι Εάν δ 'κατάλληλοι, ως επιθυμούμεν, αι περιστάσεις, τότε βοηθήσωμεν προς τιμήν τοις τέκνοις της Ελλάδος, όσον δυνηθώμεν. Πολίται, διερμηνεύσατε προς τους συμπατριώτας υμών τας θερμοτέρας ευχάς, ας λαός του Χαϊτίου αναπέμπει υπέρ της ελευθερώσεως αυτών. Οι μεταγενέστεροι Ελληνες ελπίζουσιν εν τη αναγεννωμένη ιστορία τούτων άξια της Σαλαμίνος τρόπαια. Είθε παρόμοιοι τοις προγόνοις αυτών αποδεικνυόμενοι και υπό των διαταγών του Μιλτιάδου διευθυνόμενοι, δυνηθώσιν εν τοις πεδίοις του νέου Μαραθώνος τον θρίαμβον της ιεράς υποθέσεως, ην επεχείρησαν υπέρ των δικαιωμάτων αυτών, της θρησκείας και της πατρίδος. Είθε, τέλος, διά των φρονίμων διατάξεων αυτών μνημονευθώσιν εν τη ιστορία οι κληρονόμοι της καρτερίας και των αρετών των προγόνων. Τη 15η Ιανουαρίου 1822 και 19η της ΑνεξαρτησίαςΒΟΓΕΡΟμογένεια

Ένα χαμομηλάκι φτιάχνει τυροπιτάκια!
Καταχωρήθηκε: 15 Ιαν 2010 09:23 π.μ. PST

Ο Γιωργάκης φτιάχνει
"Τα τυροπιτάκια της μαμάς (μου)"


Συστατικά
· 1 κόκκινη φαρίνα γιωτης (οχι φαριναπ!)
· 1 γιαουρτάκι φαγε
· 2 αυγά
· Τριμμένο τυρί της αρεσκείας σας, όσο θέλετε
· 8 φέτες κομμένο μπέικον
· Αραβοσιτέλαιο όσο είναι το γιαουρτάκι της φαγε (εκεί θα το γεμίσετε όταν αδειάσετε το γιαουρτάκι)
Εκτέλεση
1. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά σε μια λεκάνη.
2. Πλάθουμε σε μπαλίτσες τα τυροπιτάκια και τα λίγο πατάμε (όπως στη φώτο).
3. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 20 '
πηγή ...

Αυτό το μήνυμα περιλαμβάνει ένα audio / video / αρχείο πολυμέσων φωτογραφία: Λήψη τώρα
Κάθειρξη 38 ετών για το βιασμό της κόρης του!
Καταχωρήθηκε: 15 Ιαν 2010 09:02 π.μ. PST
Σε 38 έτη κάθειρξης καταδίκασε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων τον 40χρονο Ε.Κ. καταγόμενο από το Ν. Πήλιο και κάτοικο Βόλου, μετά την αποκάλυψη πριν από δύο χρόνια ότι ασελγούσε σε βάρος της 12χρονης τότε κόρης του.
Ο 40χρονος είχε συλληφθεί το καλοκαίρι του 2008, όταν η σύζυγός του κατήγγειλε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου τη φρίκη που διαπίστωσε ότι εξελισσόταν μέσα στο σπίτι τους, με θύμα το ανήλικο παιδί τους.
Η υπόθεση της κτηνωδίας, η οποία είχε συγκλονίσει, αναβίωσε προχθές στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Λάρισας. Το δικαστήριο επέβαλε ποινή κάθειρξης 38 ετών στον κατηγορούμενο, αποφασίζοντας εκτελεστέα ποινή τα 25 χρόνια και δίνοντάς του το δικαίωμα της έφεσης.
Τις φρικαλέες πράξεις του, για τις οποίες καταδικάστηκε, πάνω στο σώμα της 12χρονης κόρης του είχε καταγγείλει στις αστυνομικές αρχές η μητέρα του παιδιού.
Πριν την καταγγελία, στη μητέρα της είχε ανοίξει την «μαύρη ψυχή» της για όσα βίωνε τα προηγούμενα δύο χρόνια, όπως της εκμυστηρεύτηκε, τις ώρες που εκείνη απουσίαζε από το σπίτι.
Η ανήλικη δεν είχε τολμήσει να μιλήσει νωρίτερα, φοβούμενη τις απειλές του πατέρα της και αποκάλυψε όσα συνέβαιναν μετά την εμμονή της μητέρας της να της πει τι ήταν εκείνο που τη βασάνιζε μέσα στην απομόνωσή της και την έντονη μελαγχολία που την είχαν κυριεύσει.
Για δύο περίπου μήνες η μητέρα προσπάθησε να διαπιστώσει το αληθές των περιγραφών του παιδιού της, που τη σοκάρισαν. Την υπόθεση ανέλαβαν μετά την καταγγελία της οι αστυνομικές αρχές και στη συνέχεια η Δικαιοσύνη.
Κατά την σύλληψή του ο πα-τέρας, 38 ετών τότε, δεν είχε φέρει καμία αντίσταση στους αστυνομικούς. Εξεταζόμενος αρνήθηκε αρχικά τις ασελγείς πράξεις σε βάρος της κόρης του και υποστήριξε ότι το μόνο που έκανε ήταν να δείχνει πατρική τρυφερότητα στην κόρη του και τίποτα παραπάνω.
Μετά την απολογία του στον Ανακριτή, με τις κακουργηματικές κατηγορίες της αποπλάνησης ανηλίκου, της αιμομιξίας και του βιασμού κατ εξακολούθηση, κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος και πήρε το δρόμο για τις φυλακές Δομοκού.
Καταπέλτης ήταν η έκθεση της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Λάρισας, μετά την εξέταση της ανήλικης, εξακολούθηση βιασμό ακόμη και παρά που έκανε λόγο ξεκάθαρα για κατ 'φύση.
Στην ανάκρισή του, ο κατηγορούμενος είχε αρνηθεί όσα η ιατροδικαστική έκθεση περιέγραφε και ισχυρίστηκε ότι το μόνο που είχε συμβεί ήταν ορισμένα περιστατικά θώπευσης, καταλήγοντας ότι «δεν καταλάβαινα τι έκανα».
Πέφτοντας σε αντιφάσεις, υποστήριζε τότε, σε άλλο σημείο, ότι όλα ήταν στη φαντασία της γυναίκας του και της κόρης του.
Ανατριχιαστικές ήταν οι περιγραφές της 12χρονης. Η μικρή, η οποία βρέθηκε υπό ψυχιατρική παρακολούθηση σε μια προσπάθεια να κλείσουν τα «τραύματα», εξιστόρησε με λεπτομέρειες που συγκλόνισαν τους βιασμούς της από τον πατέρα της φύσει και παρά φύσει και έχει περιγράψει με συγκλονιστικές λεπτομέρειες τα όσα κτηνώδη υπέστη.
Βάσω Σαμακοβλή
Από την εφημερίδα Ταχυδρόμος
Από: ΜΑΓΝΗΤΗΣ


** Η Andry Σεργίου εμπνεύσεις σας προσκαλεί να γίνετε μέλος της ομάδας "ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΪΤΗ ΤΩΡΑ - ΤΡΟΦ ...
Από:
Facebook (κοινοποίηση + ys == 02sy@facebookmail.com )
Εστάλη:
Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2010 9:55:33 πμ
Προς:
Σταμάτιος Skoulikas (stamoskal@windowslive.com ) Η Andry σας προσκαλεί να γίνετε μέλος της ομάδας του Facebook "ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΪΤΗ ΤΩΡΑ - ΤΡΟΦΗ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ". Για να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες και να επιβεβαιώσετε την πρόσκληση στην ομάδα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?group.php&gid=176867388032&mid=1bb6e22G56358b7cG1627055G6
Ευχαριστώ,
Η Ομάδα του Facebook ** Hello
Κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο και παρακαλούμε εισάγετε τα γενέθλιά σου για μένα. Θα πάρει λιγότερο από ένα λεπτό.
http://www.birthdayalarm.com/bd2/86272653a64673273b1496257007c972399438d904
Σε ευχαριστώ,
Carmen ** Ο Δημήτρης Τ. έστειλε μήνυμα στα μέλη του Συνεχίζουμε να γράφουμε με ελληνικούς χαρακτήρες.
-------------------- Θέμα: "Διά τους παίδας, διά τας νεάνιδας, διά τους υποχονδρι
"Διά τους παίδας, διά τας νεάνιδας, διά τους υποχονδριακούς, δια τους βιβλιομανείς": παλιές διαφημίσεις και "καραμέλαι" από το περιοδικό «Μη χάνεσαι" (1880)
Ο σύνδεσμος: http://www.facebook.com/l/cc4ae? eranistis2.wordpress.com/2010/01/16 /% CE% B4% CE% B9% CE% AC-% CF% 84% CE% BF% CF% 85% CF% 82 -% CF% 80% CE% B1% CE% AF% CE% B4% CE% B1% CF% 82 -% CE% B4% CE% B9% CE% AC-% CF% 84% CE % B1% CF% 82 -% CE% BD% CE% B5% CE% AC% CE% BD% CE% B9% CE% B4% CE% B1% CF% 82 -% CE% B4% CE% B9% CE % AC-% CF% 84 /
--------------------
Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?inbox 2Freadmessage.php% & t = 1234786472882 & mid = 1bb7e3cG56358b7cG162788eG0
**

** Ο / Η Γεώργιος Beneas σχολίασε τη δημοσίευση σου: «Αυτοί λέγονται αυτοκινητόδρομοι ... Α ρε ελλαδίτσα ...» Νέα δυνατότητα: Απαντήστε σε αυτό το email για να σχολιάσετε αυτήν τη δημοσίευση. Για να δείτε όλα τα σχόλια, ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/;% 2Fprofile.php & v = feed & story_fbid = 1238315231489 & id = 1037492258 & mid = 1baf62dG3dd6e022Ged138cG36 Ευχαριστώ, Η Ομάδα του Facebook

** Ο / Η Γεώργιος Beneas σχολίασε τη δημοσίευση σου: «Εμείς 25 χρόνια προσπαθούμε να ενώσουμε την Αθήνα με τη Θεσσαλονίκη ή την Αθήνα με την Καλαμάτα ... και ότι φτιάχνουμε τα καταπίνει η γη ... »Νέα δυνατότητα: Απαντήστε σε αυτό το email για να σχολιάσετε αυτήν τη δημοσίευση. Για να δείτε όλα τα σχόλια, ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/;% 2Fprofile.php & v = feed & story_fbid = 1238311951407 & id = 1037492258 & mid = 1baf700G3dd6e022Ged1457G36 Ευχαριστώ, Η Ομάδα του Facebook

** Ο / Η Γεώργιος Beneas σχολίασε τη δημοσίευση σου: Απαντήστε σε αυτό το email για να σχολιάσετε αυτήν τη «Forza Italia!» Νέα δυνατότητα: δημοσίευση. Για να δείτε όλα τα σχόλια, ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/;% 2Fprofile.php & v = feed & story_fbid = 1238307631299 & id = 1037492258 & mid = 1baf749G3dd6e022Ged149eG36 Ευχαριστώ, Η Ομάδα του Facebook

** Minina είπε γεια σας χρησιμοποιώντας PhotoBuzz. Buzz τους πίσω. Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα εστάλη από PhotoBuzz. minina γειά σου είπε να σας χρησιμοποιώντας PhotoBuzz. Buzz τους πίσω.Κάντε κλικ εδώ για να φθάσουν minina:) Επίσης ή Δοκιμάστε Ποια είναι η οδός Φήμη σας; --- Μπορείτε να διαγραφείτε από το e-mail στο http://www.hi5.com/friend/apps/myapps.do?settings=2461&smid=13000

** Hi5 Ο χρήστης Στέφανος ΤΖΟΥΜΑΚΑΣ είναι πλέον φίλος σας! Γεια σου Stamoskal, Εσείς και ο χρήστης Στέφανος είστε πλέον συνδεδεμένοι. Μπορείτε και οι δύο να αρχίσετε να ανακαλύπτετε νέα άτομα μέσω των φίλων σας.Επικοινωνήστε με το Νέο Φίλο Σας »Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας, Η ομάδα hi5

** Hi5 Μήνυμα από το χρήστη Dark AngelΓεια σου Stamoskal, Έχετε ένα μήνυμα hi5 από το χρήστη Dark Angel. Μπορείτε να δείτε το μήνυμα στην ακόλουθη τοποθεσία:Προβολή Μηνύματος »Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας, Η ομάδα hi5
Προς:
Stamoskal
Θέμα:
kαλησπερα Σταματη!
Ημερομηνία:
16 Ιαν 12:27 πμ
τι κανεις? ολα καλα? το MNs μου ειναι darkangel198692@hotmail.com . φιλακια καλο βραδυ!

** Ο νέος σας κωδικός
Από:
Μπλόγκ (noreply@mplogk.com)

Ενδεχομένως να μην γνωρίζετε αυτόν τον αποστολέα.Σήμανση ως ασφαλούςΣήμανση ως ανεπιθύμητη αλληλογραφία
Εστάλη:
Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2010 3:44:39 πμ
Προς:
snstam@gmail.com Όνομα μέλους: stamos1
Συνθηματικό: rUebbdn @ T5Dj
http://www.mplogk.com/wp-login.php

** [Speakoutforum] CARBONSTRUCK θείος Σαμ
Από:
speakoutforum@yahoogroups.com εκ μέρους speakouteurope (speakouteurope@yahoo.com)
Εστάλη:
Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2010 11:07:59 πμ
Προς:
speakoutforum@yahoogroups.com

Venitist Dan Holler αναρωτιέται τι απέγινε ο θείος Σαμ. Κατά το παρελθόν έτος, έχουμε δει μια νέα διοίκηση και το Κογκρέσο κάνει μια συντονισμένη προσπάθεια για να δώσει την ομοσπονδιακή κυβέρνηση επεκτατική δύναμη πάνω σχεδόν σε κάθε τομέα της αμερικανικής οικονομίας. Δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι ο αμερικανικός λαός είναι δύσκολη με αυτό το μεγάλο προσέγγιση της κυβέρνησης και τις επιπτώσεις που θα έχει για το μέλλον της χώρας μας. Υποψία ότι είναι ιδιαίτερα έντονη όταν πρόκειται για την παγκόσμια μήνες warming.Last, ο Λευκός Οίκος προειδοποίησε venitists ότι αν το Κογκρέσο δεν περνά cap-and-εμπορική νομοθεσία, η Υπηρεσία Προστασίας του Περιβάλλοντος (EPA) θα πρέπει να ρυθμίσει σε αυτόν τον τομέα. Πήγε για να πει ότι η ΣΟΕΣ δεν θα είναι σε θέση να ρυθμίζουν την αγορά, με βάση τον τρόπο, έτσι είναι θα πρέπει να ρυθμίζουν με εντολή-και-τον τρόπο ελέγχου, η οποία θα δημιουργήσει πιθανώς ακόμη μεγαλύτερη αβεβαιότητα. Αυτή η αβεβαιότητα και η de facto ενεργειακού φόρου που έρχεται μαζί με τους κανονισμούς των αερίων του θερμοκηπίου θα δημιουργήσει μια καταστροφική οικονομική συγκυρία και τελικά να οδηγήσει σε λιγότερο choice.Holler καταναλωτής εξετάζει πώς φτάσαμε σε αυτό το εκπληκτικό σημείο. Το 2007, το Ανώτατο Δικαστήριο είπε η κυβέρνηση Μπους δεν θα μπορούσαν πλευρά βήμα το ερώτημα για το κατά πόσον τα αέρια του θερμοκηπίου σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία και, συνεπώς, πρέπει να διέπονται από την Clean Air Act (CAA). Δυστυχώς, πολλοί φορείς χάραξης πολιτικής, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων στην προηγούμενη διοίκηση, που αγοράζονται σε μια αφήγηση που προτείνει το Δικαστήριο υποχρέωσε την ρύθμιση των αερίων του θερμοκηπίου. Δεν είναι αλήθεια, όμως. Παρ 'όλα αυτά, η κυβέρνηση Μπους που καθορίζονται στη ρυθμιστική διαδικασία του Ομπάμα διοίκηση έχει οριστικοποιηθεί μετά, τον καθορισμό του σταδίου για τις ΣΟΕΣ να ρυθμίσουν σχεδόν τίποτα, που εκπέμπει αέρια του θερμοκηπίου. Νοσοκομεία. Εκκλησίες. Σχολεία. Εστιατόρια. Η EPA έχει παραδεχθεί η ίδια τους κανονισμούς θα μπλέκω περίπου 6 εκατομμύρια νέες εγκαταστάσεις. Διοίκησης και ελέγχου πράγματι! Για να επιλύσετε αυτό το ενοχλητικό πρόβλημα, έχουν υποστηρίξει το Κογκρέσο περάσει cap-and-εμπορική νομοθεσία, ώστε οι ΣΟΕΣ δεν θα είναι υποχρεωμένοι να ρυθμίσει. Ωστόσο, η ΥΠΠ διοικήσεως Lisa Jackson έχει πει αυτό δεν αποτελεί ούτε / ή στιγμή. Αυτή είναι μια τόσο / και στιγμή. Οι γραφειοκράτες του EPA έχει επίσης σε επαφή με το λεγόμενο ραπτική κανόνα, η οποία επιδιώκει να απαλλάξει τις μικρότερες επιχειρήσεις από τις ρυθμίσεις. Με τον τρόπο αυτό, φαίνεται να είναι σε άμεση παραβίαση της αρχής πολιτικής αεροπορίας, αύξηση του κατώτατου ορίου εκπομπών από 250 τόνους ανά έτος σε 25.000 τόνους ανά year.Basil Venitis, twitter.com / Venitis, έχει αποδείξει ότι η αλλαγή του κλίματος είναι heliogenic, δεν είναι ανθρωπογενείς. Παρ 'όλα αυτά, carbonstruck κλεπτών, χρησιμοποιώντας λέξεις εντυπωσιασμού όπως το αποτύπωμα άνθρακα και την καθαρή ενέργεια, αυξάνονται ένα σοσιαλιστικό κίνημα που δεν θα ωφελήσει πραγματικά Γαία, αλλά θα κάνουν τη ζωή μας μίζερη, με την εξάπλωση του καρκίνου του σοσιαλισμού. Διακυμάνσεις της θερμοκρασίας οφείλονται μόνο στη Sun κύκλους, αλλά χρησιμοποιούνται ως antivenitist μέσο, δεν είναι πραγματικό αντικείμενο του ενδιαφέροντος για τους σοσιαλιστές που καμουφλάρουν την περιβαλλοντική παιχνίδι. Scaremongers κλίματος ρωτήσω για μια άνευ προηγουμένου σοσιαλιστικού έλεγχο της ζωής μας. Σοσιαλισμός καμουφλαρισμένη ως την οικολογία! Εκείνοι που δέχονται την κινδυνολογία άποψη των ανθρωπογενών κλιματικών αλλαγών είναι μαριονέτες των antivenitist pullpeddlers, σοσιαλιστική κλεπτών, οι παραγωγοί των οικολογικών τεχνολογιών, γεωργικές επιχειρήσεις που παράγουν αιθανόλη, και οι επιχειρήσεις που ασχολούνται εμπορία των δικαιωμάτων εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα. Γιατί θα ομάδες οικολόγοι πιστεύουν ότι η υπερθέρμανση του πλανήτη είναι μια επικείμενη απειλή επιτραπεί η ΥΠΑ να είναι, στην ουσία, αποδυναμώνεται από την εκτελεστική Fiat; Holler δίνει δύο λόγους: * Πρώτον, τη ρύθμιση των μικρότερων οντοτήτων είναι τεράστια. Η ΥΠΠ εκτιμήσεις αυτές οι μικρές επιχειρήσεις θα επιβαρύνονται με περισσότερα από 55 δισεκατομμύρια δολάρια το κόστος απουσιάζει η προσαρμογή κανόνα. Η ημερήσια διάταξη περιβαλλοντολόγος συχνά έρχεται σε σύγκρουση με επιχειρηματική τους Αμερικανούς, αλλά 55 δισεκατομμύρια δολάρια αποτελεί οριστικές επίθεση. Οι οικολόγοι έχουν καταλαβαίνω αρκετά για να αποφύγει αυτόν τον αγώνα, για την ώρα .* Δεύτερον, οι περιβαλλοντολόγοι καταλαβαίνω επίσης με τους φορείς που τελικά θα καλύπτονται σε αυτό το ακριβές διοίκησης και ελέγχου στυλ συζητηθεί από την επίσημη ανώνυμος. Πράγματι, το ίδιο ΥΠΠ έγγραφο λεπτομέρειες του 55 δισεκατομμύρια δολάρια ως "ρυθμιστική ανακούφιση φόρτου που προτείνονται από το [προσαρμογή] κανόνα" διευκρινίζει ότι πρόκειται για «πηγές που δεν καλύπτονται κατά τη διάρκεια της πρώτης φάσης." Οι οικολόγοι έχουν πλήρη επίγνωση ότι αυτό είναι ένα πρώτο μουσών step.Venitis ότι κλεπτών πώληση αδειών ρύπανσης στη βιομηχανία μας θυμίζει την Καθολική Εκκλησία πώλησης συγχωροχάρτια για τους αμαρτωλούς! Ανώτατου ορίου και εμπορίου εξαπλώνεται η Caner του σοσιαλισμού και, συνεπώς, να καταπνίξει την καινοτομία. Γνωρίζουμε επίσης ότι οι ισχυρές οικονομίες καινοτομούν καλύτερα από αδυνάτων, αλλά καπάκι και το εμπόριο αποδυναμώνει οικονομίες. Ίσως το πιο σημαντικό, venitist οικονομίες καινοτομούν antivenitist καλύτερα από αυτούς, ιδιαίτερα για κάτι όπως η ενέργεια, όπου οι επενδύσεις που συχνά αντιμετωπίζουν τα δισεκατομμύρια δολάρια και τα κέρδη έχουν ως εξής παίζουν έξω επί δεκαετίες. Αλλά καπάκι και το εμπόριο προσθέτει ένα σημαντικό στοιχείο της antivenitism, με άγρια ταλάντευση στην τιμή των δικαιωμάτων εκπομπής διοξειδίου του άνθρακα, καθώς και οι εταιρείες ενέργειας ενδιαφέρεται λιγότερο για μακροπρόθεσμη επένδυση και ενδιαφέρονται περισσότερο για τα βραχυπρόθεσμα-gaming διάρκεια της system.Cap-και-το εμπόριο δεν καπάκι του περιβάλλοντος αμαρτία, αλλά απλώς εμπορεύεται ιδιοτελούς σοσιαλιστικής ατζέντας για την οικονομική εξαθλίωση. Περιβαλλοντική υγεία και μακροζωία έχει ένα ιερό στην venitism. Αυτό το ιερό, δωρεάν από τον ζυγό της υπερβολικής ρύθμισης, προστατεύει και να ανταμείβει την καλή οικονόμος της διατήρησης. Ένα κλίμα αριστείας τροφοδοτεί την οικονομία, venitist προωθεί πολιτικές που θα διασφαλίζουν το περιβάλλον αθανασία, διώκει και εκείνων που κάνουν κατάχρηση των φυσικών πόρων μας. Αντί να είναι δύσπιστοι όσον αφορά την ικανότητα venitism να βοσκός καλή ενεργειακής και περιβαλλοντικής πολιτικής, θα πρέπει να προστατεύει τα κοπάδια μας από ψευδείς υποσχέσεις των κερδών που πραγματοποιούνται από antivenitist pseudoprophets.
__._,_.___
** "Διαβάζω και εγώ ... http://www.facebook.com/l/207ec? News24.gr" σας έστειλε ένα μήνυμα στο Facebook ...
Από:
Facebook (κοινοποίηση + anqs4gwr@facebookmail.com )
Εστάλη:
Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2010 12:03:47 μμ
Προς:
Σταμάτιος Ν. Skoulikas (snstam@gmail.com ) Ο ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ diadiktio έστειλε μήνυμα στα μέλη του Διαβάζω και εγώ ... http://www.facebook.com/l/207ec? News24.gr.

--------------------
Θέμα: Προσοχή σε μηνύματα για την Αϊτή.

Διαβαστε πως προσπαθησαν να κλεψουν αριθμο πιστωτικής

Εμφανίστηκαν επιτηδειοι ...

http://www.facebook.com/l/207ec? news24.gr

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ τον ΚΟΣΜΟ
--------------------

Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?inbox 2Freadmessage.php% & t = 1302485076533 & mid = 1bb8c29G3dd6e022Ged66d2G0 .-**
** «Μίκης Θεοδωράκης (ο πατέρας του Μουσουργών)" σας έστειλε ένα μήνυμα στο Facebook ...
Από:
Facebook (κοινοποίηση + ys == 02sy@facebookmail.com)
Εστάλη:
Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2010 12:28:12 μμ
Προς:
Σταμάτιος Skoulikas (stamoskal@windowslive.com) Ο Τζέισον Αντ έστειλε μήνυμα στα μέλη του Μίκη Θεοδωράκη (Ο Πατέρας της Συνθετών).

--------------------
Θέμα: ZΗΤΕΙΤΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ MARKETING.παραγωγή "ΟΡΕΣΤΕΙΑ"

ZΗΤΕΙΤΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ MARKETING.

Το "ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΣΧΗΜΑ ΛΕΩΝΙΔΑ ΛΟΙΖΙΔΗ", αναζητά υπέυθυνο κυκλοφορίας για την νέα θεατρική του παραγωγή «ΟΡΕΣΤΕΙΑ» που θα κάνει παγκόσμια περιοδεία την περίοδο 2010-2011.
Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να είναι απόφοιτοι εμπορίας σχολής και να έχουν άριστη γνώση αγγλικών.
Αποστολή βιογραφικών στο e-mail: info@leoloi.gr, info@loizidis.com http://www.facebook.com/l/cc4ae? www.loizidis.com http://www.facebook.com/l/cc4ae? www.youtube.com/watch?v=4fM3OnMvttU&feature=related

Το ΕΡΓΟ και η ΑΓΩΝΙΑ ενός ΕΛΛΗΝΑ Δημιουργού
για την Διάδοση του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ
http://www.facebook.com/l/cc4ae? petrakosfilms.com / blog /? p = 192
http://www.facebook.com/l/cc4ae? www.eurozoi.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=716:2009-11-16-12-33-07&catid=62:2009-07- 30-10-56-12 & Itemid = 66
http://www.facebook.com/l/cc4ae? www.youtube.com/watch?v=4fM3OnMvttU
ΘΕΑΤΡΟ Λεωνίδα Λοϊζίδη

Ορέστεια του Αισχύλου

Προσαρμόζεται με
Μαρίκα Θωμαδάκη

ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΠΟ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ

Διευθύνεται από
ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΛΟΪΖΙΔΗΣ

Χορωδίες Κοστούμια από
ERIKA Wilhelmine KNICKMANN ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ

κοστούμια από τους κύριους χαρακτήρες
Γεωργία Koniaviti

σκηνογραφία
ΝΑΣΟΣ GUROV

"Ορέστεια" του Αισχύλου, σύμφωνα με την ευγενική υποστήριξη
και να οργανώσετε ΗΠΑ TOUR 2010-2011 της
Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ
της Μητρόπολης του Σαν Φρανσίσκο, PETER
Παπανικολάου των Κύπρος Ομοσπονδίας Αμερικής.

ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΠΙΔΟΣΕΩΝ
ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΑΤΡΙΚΟ θίασος SCHEMA ΛΕΩΝΙΔΑΣ Λοϊζίδης

Το παρακάτω είναι ένα πρόγραμμα σε εξέλιξη. Δείχνει επιδόσεις σε συγκεκριμένες πόλεις ή τα κράτη όπου επιδιώκουμε να εκτελέσει. Έχουν προγραμματιστεί ορισμένες παραστάσεις, ενώ άλλοι περιμένουν την επιβεβαίωση ή αλλαγές. Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη επιλέγοντας την ημερομηνία που αναγράφεται ή κοντά ημερομηνία με εκείνη που εμφανίζεται παρακάτω. Εάν είναι αδύνατο να το πράξει, ας καθυστέρηση δεν ξέρω ποια ημερομηνία (ες) είναι καλύτερο για εσάς. Θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να ικανοποιήσει όλα τα αιτήματα. Λόγω της μεγάλης ζήτησης για τις παραστάσεις, την Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή, οι χορηγοί επιλογή είναι εκείνες τις ημέρες ζήτησε ευγενικά να φιλοξενήσει το θεατρικό θίασο μια δεύτερη νύχτα.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και τη συνεργασία σας.

Λεωνίδας Λοϊζίδης
Παραγωγός / Σκηνοθέτης

Άφιξη 22 Σεπτεμβρίου
24 Σεπτεμβρίου - San Francisco / San Jose, CA
25 Σεπτεμβρίου - Humboldt CA
26 Σεπτεμβρίου - Portland OR
29 Σεπ - Seattle WA
1 Οκτ. - Βανκούβερ, Καναδάς
2 Οκτωβρίου - Σαν Ντιέγκο, CA
3 Οκτ. - Sacramento, CA
6 Οκτ - Fresno CA
8 Οκτωβρίου - Los Angeles CA
9 Οκτωβρίου - Salt Lake City, UT
10 Οκτωβρίου - Denver, CO
13 Οκτ - Houston, TX
15 Οκτωβρίου - St Louis, MO
16 Οκτωβρίου - Chicago, IL
17 Οκτωβρίου - Minneapolis, MN
20 Οκτωβρίου - Rochester MN
22 Οκτωβρίου - Detroit, MI
23 Οκτωβρίου - Τορόντο, Καναδάς
24 Οκτ - Columbus, OH
27 Οκτ - Atlanta, GA
29 Οκτωβρίου - Tarpon Springs, FL
30 Οκτωβρίου - Boca Raton, FL
31 Οκτωβρίου - Charlotte, NC
3 Νοεμ. - Richmond, Virginia
5 Νοεμβρίου - Washington DC
6 Νοέμβρη - Βαλτιμόρη, MD
7 Νοεμβρίου - Philadelphia, PA
10 Νοεμβρίου - New Jersey
12 Νοεμβρίου - Storrs, Connecticut
13 Νοεμβρίου - Δυτική Connecticut
Nov.14 - RI
17 Νοεμ. - Boston, MA
19 Νοεμβρίου - Cap Cod, MA
Nov.20-- Νέο Χαμ
Nov.24-- Maine
Νοέμβριος - 26, 27 - Ν. Γ. City, NY
Αναχώρηση, 29 Νοεμβρίου

ΟΡΕΣΤΕΙΑ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ HOST Αισχύλου »
και τη συγκέντρωση κεφαλαίων για την οργάνωσή σας, πολύ

Η θεατρική ομάδα Λεωνίδα Loizide, το ενδιαφέρον της για την περαιτέρω ελληνικού πολιτισμού κάνει το ίδιο σε όλους τους αρμόδιους οργανισμούς, ιδρύματα και κοινοτικές ομάδες που επιθυμούν να φιλοξενήσει μία ή περισσότερες παραστάσεις του Ορέστεια, με την αρχαία Αισχύλου θεατρικός συγγραφέας, για να αντλήσει κεφάλαια ή απλά να απολαύσετε ένα συναρπαστικό , συγκλονιστική απόδοση της κλασικής θέατρο. Παραστάσεις παρουσιάζονται στα αγγλικά ή στα ελληνικά με προβλεπόμενες Αγγλικά υπέρτιτλους. Η δεύτερη επιλογή είναι προτιμότερο θεωρείται ως το κοινό μπορεί να εκτιμήσει το λυρισμό και την ποίηση της ελληνικής γλώσσας, ακόμη και αν το κοινό δεν καταλαβαίνει ελληνικά.

Το 2010 οι επιδόσεις των ΗΠΑ Ορέστεια αναμένεται να κλιμακωθεί σε μια δίμηνη περίοδο που αρχίζει στα μέσα Σεπτεμβρίου. Να υποστηρίξει μία ή περισσότερες παραστάσεις, φιλοξενεί οφείλουν να προσκομίσουν τα ακόλουθα:

Πέντε (5) δίκλινα δωμάτια του ξενοδοχείου (για να φιλοξενήσει 10 φορείς και το προσωπικό παραγωγής)
Δύο (2) γεύματα ημερησίως σε φορείς και το προσωπικό: Πλήρης (αμερικανική) πρωινό ή δεκατιανό και δείπνο για την ημέρα ή ημέρες στην πόλη υποδοχής. Οι δύο γεύματα προγραμματιστεί όπως απαιτείται από το πρόγραμμα του ομίλου, σε διάφορες πόλεις υποδοχής.
Έξοδα μεταφοράς για την ομάδα να ταξιδέψει από την αμέσως παρελθόν της πόλης με την πόλη υποδοχής, συμπεριλαμβανομένων των αμοιβών αποσκευών, εάν απαιτείται από την αεροπορική εταιρεία. Μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο ή το σταθμό προς το ξενοδοχείο, καθώς και από και προς το χώρο των επιδόσεων.
Ομάδα προαιρετική αμοιβή των 1.650 δολαρίων για κάθε επίδοση στην πόλη υποδοχής.

Δωρεάν: Τα μέλη της θεατρικής ομάδας είναι πρόθυμοι να μιλήσουν σχετικά με την κλασική θέατρο σε τοπικά πανεπιστήμια δεν καμία επιβάρυνση. Πολλοί διδάσκουν θέατρο, και έχουν τα προσόντα ως εκ τούτου να το πράξουν.
Όπως πανεπιστήμιο και οργάνωση χορηγούς αποφασίσει να φιλοξενήσει το θέατρο, το χρονοδιάγραμμα των ΘΕΑΤΡΟ Λεωνίδα Λοϊζίδη
http://www.facebook.com/l/cc4ae? www.youtube.com/watch?v=4fM3OnMvttU&feature=related
--------------------

Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον
** Capitalismos] BLASPHEMY παραβιάζει NO ONE'S ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ *- O )):-{>
Από:
capitalismos@yahoogroups.com εκ μέρους capitalismos (capitalismos@yahoo.com)
Εστάλη:
Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2010 1:03:07 μμ
Προς:
capitalismos@yahoogroups.com

Ολλανδικά venitist πολιτικός Geert Wilders έχει έρθει σε δεύτερη σε δύο δημοσκοπήσεις για το πολιτικό του έτους. Μια επιτροπή της ολλανδικής τηλεθεατών είπε ότι είναι η δεύτερη καλύτερη πολιτικός του τρέχοντος έτους, ενώ οι συνάδελφοί Wilders »στο κοινοβούλιο τον ονόμασε ο δεύτερος υψηλότερος. Αρκετά μια διαφορά. Αλλά, στην πραγματικότητα, δεν είναι τόσο περίεργο. Είναι ακόμη περισσότερες αποδείξεις για το χάσμα μεταξύ του δημόσιου και του κλεπτών. Geert Wilders έχει κάνει την απογοήτευση πολλών ολλανδών ψηφοφόρων λόγο για την παρουσία του. Είναι πάντα έτοιμος για την καταπολέμηση κλεπτών στο όνομα του μικρού τύπου και venitism. Το πιο αποτελεσματικό πολιτικό σύστημα είναι venitism, όπου όλα είναι ιδιωτικά, δεν υπάρχουν φόροι σε όλα, δεν υπάρχει κοινοβούλιο, και μια απειροελάχιστη αδύναμη κυβέρνηση που θα επιλεγεί και δεν υποστηρίζεται από λαουτζίκος, αλλά από τις πιο γενναιόδωρες benefactors.Part της επιτυχίας του venitist Ελεύθερη κυκλοφορία μέρος του προέρχεται από το ύφος του, μιλώντας απευθείας στο κοινό. Η απλή, μερικές φορές αργό, τη γλώσσα που χρησιμοποιεί στο δάπεδο του κοινοβουλίου έφερε επιπλήξεις από τους συναδέλφους του, και επαίνους από τους οπαδούς του. Και είναι οι οπαδοί του ότι έχει τεθεί και Wilders Κόμμα της Ελευθερίας του σε μια πολύ ισχυρή θέση: δεύτερη στις ευρωεκλογές την περασμένη άνοιξη, το μεγαλύτερο κόμμα της χώρας για τους τελευταίους έξι μήνες. Wilders ίδιος εικάζει ανοιχτά για να γίνει η επόμενη prime minister.Wilders δεν θέλουν την Τουρκία στην τέταρτη Ράιχ (ΕΕ). Motherfucker Turcoterrorists σπέρνουν τον όλεθρο στην τέταρτη Ράιχ (ΕΕ), ιδιαίτερα η Κύπρος και πολλά νησιά του Αιγαίου, το ελληνικό αρχιπέλαγος. Επιπλέον, η Τουρκία έχει δηλώσει casus belli κατά Τέταρτη Ράιχ. Παρ 'όλα αυτά, τρομοκρατικών Τουρκία έχει το θάρρος να υποβάλει αίτηση για ένταξη τέταρτο Ράιχ! Αν αυτό δεν είναι αστείο, τι είναι; Venitis ισχυρίζεται ότι τέταρτο Ράιχ πρέπει εμπάργκο τρομοκρατικές Τουρκία. Εάν το ΝΑΤΟ θέλει να σώσει inegrity του, θα πρέπει να απομακρύνουν τρομοκρατικές δικαίωμα Τουρκία τώρα, και να ρίξει τις τρομοκρατικές τουρκικών στρατευμάτων από τη Βόρεια Κύπρος τώρα. Il Αλλάχ Αλλάχ! Άλλα πολιτικά κόμματα έχουν έναν σκληρό χρόνο που ασχολούνται με το σενάριο της primeminister Γερόντων!. Το Κόμμα της Ελευθερίας έχει κατηγορηθεί ότι έχει μόνο ένα θέμα, αντι-Ισλάμ. Και είναι ακριβώς ένθερμος του, αν δεν είναι ριζική, της αντιπολίτευσης να εμφανίζει προς τα έξω του Ισλάμ που φέρνει καταδίκη από άλλους πολιτικούς. Για παράδειγμα, όταν Wilders προτείνει έναν φόρο για τις γυναίκες που φορούν ισλαμική μαντίλα, καλώντας το ένα πανί-φόρου κεφάλι, άλλους πολιτικούς αισθάνθηκε Wilders είχε πάει τελικά πολύ far.The Quran απαιτεί το μίσος, μισογυνία, polygyny, τη βία, την υποβολή, δολοφονία, και της τρομοκρατίας. Η Quran κλήσεις για τους μουσουλμάνους να σκοτώσουν άπιστους, να τρομοκρατήσουν άπιστους, και να εκπληρώσουν το καθήκον τους για πόλεμο, τη βίαιη τζιχάντ. Τζιχάντ είναι καθήκον για κάθε motherfucker μουσουλμανικές πίθηκο, το Ισλάμ είναι να κυβερνήσει τον κόσμο με το σπαθί. Το Κοράνιο είναι σαφώς αντισημιτικές, περιγράφοντας τους Εβραίους ως πιθήκους και χοίρους. Wilders ήταν επιτυχής, αλλά δεν οφείλει την επιτυχία του αποκλειστικά και μόνο στην καλή πολιτική τακτική. Το χάσμα μεταξύ του ολλανδικού δημοσίου και κλεπτών έχει μεγάλη και αυξανόμενη, για χρόνια τώρα. Οι ψηφοφόροι δεν είναι πλέον πιστοί σε ένα κόμμα? Που δεν θα αισθάνονται πλέον τις ρίζες τους σε κάποια συγκεκριμένη ιδεολογία. Ακαδημαϊκών και δημοσκοπήσεις έχουν μελετήσει αυτό το χάσμα από τα τέλη της δεκαετίας του 1990. Pim Fortuyn ήταν ο πρώτος πολιτικός να προσφύγει άμεσα με αυτά τα πλωτά ψηφοφόρους, αλλά δολοφονήθηκε λίγο πριν τις εκλογές την άνοιξη του 2002. Από τότε, οι ψηφοφόροι έχουν κόμμα hopping πολύ περισσότερο από ό, τι σε προηγούμενες δεκαετίες, και τα μέρη που έχουν υποστεί. Αλλά αν δεν είναι δημοφιλής επιτυχία Wilders »οφείλεται σε δική ταλέντα του, ή για τη δημόσια απογοήτευση με κλεπτών, στο τέλος δεν είναι τόσο ασυνήθιστο για τους πολιτικούς φορείς να επιλεγεί καλύτερες και τις χειρότερες κατά το ίδιο έτος year.The-δημοσκοπήσεις τέλος ζητήσει από τους ανθρώπους να επιλέξουν τόσο οποίους νομίζουν ότι είναι καλύτερο, και χωριστά τους οποίους νομίζουν ότι είναι χειρότερο. Τόσο ο πρωθυπουργός Γιαν Πέτερ Μπαλκενέντε και τον Υπουργό Οικονομικών Wouter Bos έχουν στην πρώτη τριάδα και κάτω τρία πολλές φορές. Είναι ένα σημάδι της αναγνώρισης, λόγω του γεγονότος ότι ειλικρινές και να συμμετέχει στα θέματα της ημέρας. Αυτό ενεργοποιεί την έγκριση σε ορισμένους, απόρριψη σε άλλους. Φυσικά, η μόνη δημοσκόπηση που μετράει είναι η κάλπη. Εθνικές εκλογές πρέπει να πραγματοποιηθεί εντός των επόμενων 17 μηνών, τότε θα δούμε πόσο μεγάλο είναι το χάσμα μεταξύ του δημόσιου και του kleptocrats.Free ομιλία δικάζεται στις Κάτω Χώρες στις 20 Ιανουαρίου, όταν Wilders εμφανίζεται πριν από το Περιφερειακό Δικαστήριο του Άμστερνταμ με την κατηγορία της έχουν προσβληθεί από πρόθεση μιας ομάδας ανθρώπων, δηλαδή μουσουλμάνους, με βάση τη θρησκεία τους, καθώς και με παρότρυναν να το μίσος και τις διακρίσεις. Τι έκανε Wilders να κάνω για να δικαιολογούν τα τέλη αυτά; Είπε την αλήθεια για την παγκόσμια ισλαμική τζιχάντ και supremacism, και τις ρίζες τους στην ισλαμική κείμενα και τις διδασκαλίες, στην ταινία Fitna του και αλλού. Αλλά σήμερα αλήθεια-αφήγηση είναι σε αυτού του ασφαλίστρου που εκείνους που ακόμα τολμούν να ασκούν αυτό απειλούνται, παρενοχλούνται και prosecuted.But Wilders είναι προκλητικός: Στις 20 Ιανουαρίου 2010, σε πολιτική δίκη θα αρχίσει. Είμαι διώκεται για τις πολιτικές πεποιθήσεις μου. Η ελευθερία του λόγου είναι στα πρόθυρα της κατάρρευσης. Αν ένας πολιτικός δεν επιτρέπεται να επικρίνει μια ιδεολογία πια, αυτό σημαίνει ότι έχουμε χάσει, και αυτό θα οδηγήσει στο τέλος της ελευθερίας μας. Ωστόσο, εξακολουθώ να είμαι μαχητικός: Είμαι πεπεισμένος ότι θα είμαι acquitted.The ίδια η ιδέα της προσπάθειας για την παραβατική κάποιος κάποιον άλλο είναι παράλογο, ειδικά όταν προσβάλλεται η ομάδα είναι γνωστή για την κυκλοφορία στην πολιτικώς ορθή νομίσματος multiculturalist των τραυματιών συναισθήματα, έτσι ώστε να αποκτήσουν η πολιτική δύναμη που προέρχεται από το καθεστώς του θύματος. Ότι το Περιφερειακό Δικαστήριο του Άμστερνταμ θα γίνομαι αυτό το παράλογο και προφανή χειραγώγηση αποκαλύπτει η δίκη Wilders, ακόμη και πριν από την έναρξή της, όπως αυτό που πραγματικά είναι: μια προσπάθεια από την πολιτική ελίτ της χώρας για την σιωπή ένα από τα πιο τρομερή τους επικριτές τους. Αυτός που έχει την εξουσία να αποφασίσει τι είναι προσβλητικό να προσβληθεί δήλωση ή prosecutable υποκίνηση έχει την εξουσία να ελέγχει το λόγο, και αυτό ήταν που η ποινική δίωξη των Wilders είναι το θέμα. Αν ευθύνεται κάποιος είναι ένα έγκλημα, μπορεί να βρει αυτούς που μισούν νόμους ομιλία επίθεση ασκήσουν αγωγή εναντίον τους συντάκτες; Η δράση κατά των Wilders θα πραγματοποιηθεί, εξάλλου, με φόντο την 57-κυβέρνηση Οργάνωση των συνεχιζόμενων προσπαθειών της Ισλαμικής Διάσκεψης των Ηνωμένων Εθνών σιωπής ομιλία που κρίνουν κριτική του Ισλάμ, των οποίων η δυσφήμηση του Ισλάμ που πάει με το πρόσχημα της ελευθερίας της έκφρασης, την καταπολέμηση της τρομοκρατίας ή την εθνική security.If καταφέρουν να κάνουν αυτό, οι Ευρωπαίοι και Αμερικανοί θα καταστεί σίγαση, και επομένως ανυπεράσπιστο, σε ενόψει της προώθησης της τζιχάντ και προσπάθεια για την επιβολή της Σαρία στην Δύση, στην πραγματικότητα, ένα από τα βασικά στοιχεία των νόμων για dhimmis, μη-μουσουλμάνων υπέταξε υπό ισλαμικού κράτους, είναι ότι ποτέ δεν είναι κριτική του Ισλάμ, Μωάμεθ, ή την Quran. Έτσι, αυτή την άσκηση δίωξης σε Άμστερνταμ ενισχύσεις δεν είναι μόνο η προκαταβολή της Σαρία στη Δύση, αλλά η ίδια είναι ένα στοιχείο που advance.Mohammed ήταν τσαρλατάνος, μια διπολική μανιακός, ο πολέμαρχος, μια μάζα δολοφόνο, έναν παιδεραστή, και μισογύνης. Ισλαμική παράδοση μας λέει πώς Μωάμεθ είχε εχθρούς του, ακόμη και δολοφονούνται είχε αιχμαλώτων πολέμου εκτελέστηκαν. Μωάμεθ ο ίδιος σφάζονται την εβραϊκή φυλή των Banu Qurayza. Ποτέ δεν συνιστάται να ελευθερώσει σκλάβους. Το Ισλάμ δεν έχει καμία άλλη ηθική από την πρόοδο του Ισλάμ. Αν είναι καλό για το Ισλάμ, είναι καλό. Αν είναι κακό για το Ισλάμ, είναι κακό. Δεν υπάρχει γκρίζα ζώνη ή άλλη πλευρά. Εδώ είναι μια φατσούλα του Μωάμεθ με ένα αναμμένο βόμβα στο τουρμπάνι του *- O )):-{> Ισλάμ δεν είναι μία θρησκεία, αλλά μια σατανική τρομοκρατική cacoculture. Βέβαια, αυτό έχει μια μνησικακία συλλογής θεού, και μετά θάνατον ζωή με 72 παρθένες για κάθε μάρτυρα. Αλλά στην ουσία του, το Ισλάμ είναι μια πολιτική ιδεολογία και σαδομαζοχισμού. Είναι ένα σύστημα που θεσπίζει λεπτομερείς κανόνες για την κοινωνία και τη ζωή του κάθε ατόμου. Ισλάμ θέλει να υπαγορεύσει κάθε πτυχή της ζωής. Ισλάμ μέσα υποβολής. Το Ισλάμ δεν είναι συμβατό με την ελευθερία και τη δημοκρατία, διότι αυτό που επιδιώκει είναι η αγένεια των τρομοκρατικών sharia.There είναι Turcoterrorist fatwa να σκοτώσει Wilders! Μια fatwa είναι pseudolegal γνωμοδότηση ενός μαθητή ισλαμικής σχολής. Θα αποφανθεί αν μια συγκεκριμένη πράξη είναι υποχρεωτική, επιτρέπεται ή απαγορεύεται. Μπιν Λάντεν πιστωθεί fatwas να ξεκινήσει την επίθεσή του εναντίον της Δύσης. Μετά τη μορφή της fatwa, Μπιν Λάντεν χτενισμένα θρησκευτικά κείμενα συμπεριλαμβανομένου του Κορανίου και του Hadith τίποτα για να δικαιολογήσει την μαζική δολοφονία: Καταπολέμηση και να σκοτώσει τους ειδωλολάτρες όπου κι αν τα βρείτε, να αξιοποιήσουν, και τους πολιορκώ, και βρίσκονται σε αναμονή για τους σε κάθε στρατήγημα. Ο επικεφαλής της Αλ Κάιντα υποσχέθηκε να αγώνα όσο χρειάστηκε, ποτέ δεν σταματήσουν, και να βρει κανένα τρόπο με τον οποίο θα μπορούσε να σκοτώσει, εξευτελίζουν, και η ατιμία infidels.In 1988, μυθιστόρημα του Σαλμάν Ρούσντι Οι Σατανικοί Στίχοι δημοσιεύθηκε στην αγγλική γλώσσα του πρωτοτύπου έκδοση. Η δημοσίευσή της οδήγησε την σατανική ιρανικό κράτος και σατανική ηγέτης του, Αγιατολάχ Χομεϊνί, να εκδώσει fatwa κατά Ρούσντι και προσφέρουν μια βαριά γενναιοδωρία για τη δολοφονία του. Το γεγονός αυτό προκάλεσε πολλές επιθέσεις σε μεταφραστές και εκδότες του βιβλίου, συμπεριλαμβανομένης της δολοφονίας των ιαπωνικών μεταφραστή Hitoshi Igarashi. Εκατομμύρια μουσουλμάνοι σε όλο τον κόσμο, οι οποίοι δεν είχαν ποτέ διαβάσει μια ενιαία γραμμή του βιβλίου, και που ποτέ δεν είχε ακούσει πριν Rushdie, ήθελε να δει τη θανατική ποινή κατά του συγγραφέα που out.Blasphemy δεν παραβιάζει τα δικαιώματα του ατόμου. Να το σπήλαιο με τον εκφοβισμό και να μην δημοσιεύσει οτιδήποτε μουσουλμάνοι αισθάνονται είναι προσβλητικό είναι να παραδώσει το κρίσιμο αρχή της ελευθερίας του λόγου. Αυτή η σύγκρουση είναι με σεβασμό για το δικαίωμα του ανθρώπου να εκφράσει τις απόψεις του, ανεξάρτητα εντελώς της δημοτικότητάς, ενόψει των θρησκευτικών προσπαθεί να υποτάξει το δικαίωμα να μυστικιστική δόγματα. Αντί του κατευνασμού της όχλος, που καλούν για την εκτέλεση οποιονδήποτε προσβάλλουν την πίστη τους, η Δύση πρέπει να υποστηρίξει εκείνους που μοιράζονται πολιτικό ιδεώδες του ελεύθερου speech.Basil Venitis ισχυρίζεται ότι η θρησκεία είναι πνευματική σκλαβιά. Εκκλησία είναι η επιχειρηματική της θρησκείας. Θρησκευτικά μονοπώλιο στροφές επισκόπους να Αγιατολάχ, εκκλησίες και στα Σόδομα και Gomor. Πνευματικότητα και μεταφυσική θα πρέπει να αντικαταστήσει τη θρησκεία. Πίστη είναι καθυστερημένος σκέψης που κρατά μακριά από τον Θεό. Θα πρέπει να γίνει άπιστος, προκειμένου να ξεκινήσει το ταξίδι σας στο Θεό! Θα πρέπει να ανακαλύψετε το δικό του τρόπο ο Θεός σου δεν μεσάζοντες. Την αλήθεια του Θεού θα πρέπει να αντικαταστήσει την πίστη .-

**
~ http://dimmetoparfara.blogspot.com/2010/01/blog-post_8101.html , Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου 2010Γράφουν μυνήματα
~ http://dimmetoparfara.blogspot.com/2010/01/blog-post_1596.html , Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου 2010Μας θυμούντε Μας γράφουν Τους αγαπάμε
~‘ http://dimmetoparfara.blogspot.com/2010/01/blog-post_14.html , Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου 2010Από όσα μας λένε γράφοντας
~ http://dimmetoparfara.blogspot.com/2010/01/blog-post.html , Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου 2010ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΜΟΜΗΛΑΚΙ με ΑΓΑΠΗ
~ http://dimmetoparfara.blogspot.com/2010/01/dhmos-arfaron-messinia-hellas.html , Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου 2010Dhmos Arfaron Messinia Hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια: