Arfara-Messinias 1 - FOTOS

!!! Ο έρωτας μας βάζει ή σαμάρι ή στεφάνι!! .-

Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Στο αγιάζι της ενημέρωσης Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011 *

Στο αγιάζι της ενημέρωσης  Πέμπτη  31 Μαρτίου 2011 :
** Η ΒΛΑΣΦΗΜΙΑ ΕΙΝΑΙ  ΜΙΑ ΜΟΡΦΗ ΑΠΕΡΙΣΚΕΠΤΗ.-
** Προφυλάξου  και μη ελέγχεις κανέναν , για κανένα  πράγμα .- Η  Αγάπη  δε θυμώνει , μήτε  ελέγχει κανέναν με πάθος .- {Ισαάκ ο Σύρος }.-
~* ~** Η ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΟΠΩΣ ΞΕΤΥΛΙΓΕΤΑΙ :




~** Μερική άποψη του όμορφου χωριού Αρφαρά Μεσσηνίας 2011 :
** http://www.youtube.com/watch?v=EAMuPcN78Dg  ,



** Στο αγιάζι της  ενημέρωσης  Πέμπτη  31-03-2011 :
**Επίθεση Παπαρήγα στην κυβέρνηση για την Οικονομία :
Επίσκεψη στο Αιγινήτειο Νοσοκομείο πραγματοποίησε το πρωί της Πέμπτης η Γενική Γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, η οποία στην ομιλία της στους εργαζόμενους επιτέθηκε στην κυβέρνηση για την οικονομική πολιτική της.

** Κλειστή η λεωφόρος Λαυρίου
Κλειστή εκ νέου είναι η λεωφόρος Λαυρίου, καθώς δεν έχουν τέλος τα επεισόδια στην Κερατέα, λόγω αντιδράσεων για τη δημιουργία ΧΥΤΑ. Κάτοικοι τοποθέτησαν πέτρες στο δρόμο, με αποτέλεσμα να διακοπεί η κυκλοφορία.-

** Συλλήψεις στην κηδεία του πατέρα του Μουσαβί
Οι δυνάμεις ασφαλείας συνέλαβαν τουλάχιστον επτά άτομα, στην διάρκεια της κηδείας του πατέρα του Μιρ Χοσεΐν Μουσαβί στην Τεχεράνη, αναφέρει η ιστοσελίδα του Μουσαβί, ο οποίος έχει τεθεί με τη σύζυγό του υπό περιορισμό κατ' οίκον.-

** Πιθανές πολιτικές ευθύνες για τα υποβρύχια

Μελετώντας τα στοιχεία σχετικά με την υπόθεση των υποβρυχίων, οι εισαγγελείς προσέκρουσαν σε ενδεχόμενες ποινικές ευθύνες πολιτικών προσώπων .-

** Εν ψυχρώ δολοφονία 39χρονου στη Βούλα

Εν ψυχρώ δολοφονία ενός 39χρονου σημειώθηκε από αγνώστους στη Βούλα, το βράδυ της Τετάρτης. Συγκεκριμένα, άγνωστοι που επέβαιναν σε μηχανή, «γάζωσαν» τον 39χρονο, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του, μετά τη μεταφορά του σε νοσοκομείο.-

**Τα ονόματα των 217

 Ένας υποστράτηγος της Ελληνικής Αστυνομίας, επτά αστυνομικοί αλλά και μία μεγάλη σειρά προσώπων του υποκόσμου συνθέτουν τον μακρύ κατάλογο των ανθρώπων που εμπλέκονται στο γιγαντιαίο κύκλωμα των μαφιόζων εκβιαστών, που τρομοκρατούσε επί σειρά ετών ιδιοκτήτες νυχτερινών κέντρων διασκέδασης στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, αλλά και σε άλλες πόλεις.
Για την υπόθεση κατηγορούνται γνωστή τραγουδίστρια του λαϊκού ρεπερτορίου, η οποία κατηγορείται για ηθική αυτουργία σε απάτη κι εκβίαση, καθώς ζητούσε τη διαμεσολάβηση μπράβου προκειμένου να επιλύσει τις οικονομικές διαφορές της με επιχειρηματία, αλλά και ο γιος αστρολόγου, με συχνές εμφανίσεις στην τηλεόραση.
Πάντως, σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας που πραγματοποίησε η ΕΛ.ΑΣ. κατά τη διάρκεια των δύο τελευταίων ετών, ο υποστράτηγος ονομάζεται Νίκος Τσούλφας και κυκλοφορούσε με το ψευδώνυμο «Στρατηγός», γεγονός που του προσάπτει ηγετικό ρόλο στην οργάνωση. Ο Τσούλφας γεννήθηκε το 1955 στην Έδεσσα και διετέλεσε προϊστάμενος της Πολιτικής Υπηρεσίας στο Αεροδρόμιο «Μακεδονία».
Ο ίδιος φέρεται να εμπλέκεται σε υπόθεση για ξέπλυμα βρόμικου χρήματος, στην παράδοση όπλων στις συμμορίες, στην εκβίαση ιδιοκτητών νυχτερινών κέντρων και, επίσης, φέρεται να έδινε εντολές στους «νονούς» για ξυλοδαρμούς αντιπάλων του.
 Επίσης, κατηγορούνται υπάλληλοι της Τράπεζας Ελλάδος, οι οποίοι φέρονται ότι διαδραμάτισαν ρόλο σε ξέπλυμα παραχαραγμένων χαρτονομισμάτων αξίας 1,5 εκατομμυρίου ευρώ, καθώς και άλλοι κρατικοί λειτουργοί. Σύμφωνα, πάντα, με τις Αρχές, στην εν λόγω υπόθεση φέρεται εμπλεκόμενος και ο Τσούλφας.
Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. και οι προμηθευτές του κυκλώματος

Εν τω μεταξύ, στη σύλληψη τριών ατόμων, ελληνικής καταγωγής, προχώρησαν σήμερα αστυνομικοί του Τμήματος κατά Εκβιαστών στην Κρήτη, για την εμπλοκή τους στο μαφιόζικο κύκλωμα εκβίασης ιδιοκτητών νυχτερινών κέντρων.
Σύμφωνα με πληροφορίες, τα τρία άτομα συνελήφθησαν στις περιοχές του Χάρακα και της Αμμουδάρας στο Ηράκλειο, κατόπιν ενταλμάτων σύλληψης που είχε εκδώσει εις βάρος τους η Ε' ανακρίτρια Πειραιά, η οποία και χειρίζεται την υπόθεση.
Όπως προκύπτει από τις έρευνες των Αρχών, οι τρεις συλληφθέντες φέρεται ότι εφοδίαζαν με όπλα αλλά και εκρηκτικό υλικό τα μέλη του κυκλώματος, τα οποία βρίσκονται πίσω από σωρεία επιθέσεων σε νυχτερινά κέντρα διασκέδασης στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, αλλά και σε άλλες πόλεις.
Επιπλέον, σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία, ακόμη ένα άτομο από το Ηράκλειο αναμένεται να παραδοθεί εντός των επομένων ωρών, καθώς φέρεται ότι συμμετείχε και αυτό στο κύκλωμα των «νονών» της νύχτας.

** Σοβαρές καταγγελίες Μανώλη κατά Φ.Πετσάλνικου


 Αντιπαράθεση υψηλών τόνων προκλήθηκε μεταξύ του γραμματέα συνδικαλιστικού της ΝΔ Γιάννη Μανώλη και του προέδρου της Βουλής Φίλιππου Πετσάλνικου, με αφορμή οξεία φραστική επίθεση του κ. Μανώλη κατά του προέδρου.
 Αιτία ήταν οι εκλογές του σωματείου των υπαλλήλων της Βουλής που έγιναν χθες και στις οποίες πρώτευσε με 502 ψήφους και εξασφαλίζοντας 4 έδρες η Ενωτική Κίνηση στην οποία συνασπίζονται συνδικαλιστές προσκείμενοι στο ΠΑΣΟΚ και στη Δημοκρατική Συμμαχία.
 Δεύτερη ήλθε με 405 ψήφους, εξασφαλίζοντας 3 έδρες, η προσκείμενη στη ΝΔ Δημοκρατική Ανεξάρτητη Κίνηση, ενώ τρίτοι, με 125 ψήφους και χωρίς έδρα, ήρθαν οι προσκείμενοι στον ΣΥΡΙΖΑ "Εργαζόμενοι εν Δράσει".
 Με επιστολή του προς τον πρόεδρο της Βουλής ο κ. Μανώλης, καταγγέλλει ευθέως εκφοβισμό και νοθεία και επιρρίπτοντας την ευθύνη στον ίδιο.
 Σημειώνει ότι τρεις από τους υποψηφίους της ΔΑΚ για λόγους εκφοβισμού μετακινήθηκαν από τις θέσεις τους, ενώ ένας από αυτούς «υποκύπτοντας στους εκβιασμούς έφυγε από το ψηφοδέλτιο της ΔΑΚ και εντάχθηκε στο κυβερνητικό ψηφοδέλτιο».
 Ακόμη καταγγέλλει ότι ψήφισαν παρανόμως 74 ειδικοί φρουροί πενταετούς θητείας της Βουλής, αν και δικαίωμα ψήφου έχουν μόνον οι μόνιμοι υπάλληλοι και οι ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου.
 Εκτός αυτού ο κ. Μανώλης καταγγέλλει, ότι σε περισσότερα από είκοσι ψηφοδέλτια της κυβερνητικής παράταξης αντί του σταυρού, που προβλέπει ο νόμος υπήρχε κύκλος, άρα κατά τον ίδιο ήταν άκυρα.
 Κλείνοντας ο πρώην βουλευτής, αποδίδει στην κυβέρνηση πρόθεση ελέγχου του Συλλόγου της Βουλής, ενώ καταγγέλλει, ανεβάζοντας τους τόνους, ότι «στο ναό της Δημοκρατίας οι εκλογές κρίνονται από εκβιασμούς, νοθείες και αντιδημοκρατικές μεθόδους».
 Κύκλοι του γραφείου του προέδρου της Βουλής σχολιάζοντας χαρακτήριζαν «κωμική» την επιστολή του κ. Μανώλη, ενώ επεσήμαιναν ότι οι εκλογές, τις οποίες σε καμία περίπτωση δεν διεξάγει ο πρόεδρος, έγιναν παρουσία δικαστικού αντιπροσώπου.-

** Αθλητικό αγιάζι ενημέρωσης σήμερα Πέμπτη 31-03-2011 :
** http://www.fromsport.com/ , ΖΩΝΤΑΝΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ-MΠAΣKET ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ Κ.Λ.Π.     
** Προκριματικά του Fainal Four της Ισπανίας Playoff ,στο Ευρωμπάσκετ . ,4ος στη σειρά πρόκρισης των αγώνων :
~* ΣΙΕΝΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ    88 - 76 , (68-61) , (50 -36) , (29 - 18) .- με 3-1 νίκες προκρίνεται η Σιένα .-
~* ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ -  ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ  78-67 , (56-47) , (34-33) .- ^ ** Πρόκριση Παναθηναϊκού με 3-1 νίκες .-^
~* ΒΕΛΕΝΘΙΑ -ΡΕΑΛ ΜΑΝΔΡΙΤΗΣ  81-72 , (40-43) .- ^ με 2-2 στις νίκες  
~* ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ - ΚΑΧΑ ΡΑΜΠΟΡΑΛ  99-77 , (51-52) .- ^ με 3-1  στις νίκες η Μακαμπί Τελ Αβίβ προκρίνεται .-

** Στις  6  Μαϊου 2011 : στην Ισπανία ,  ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ -ΣΙΕΝΑ στα ημιτελικά !!!


~** Τοπική Περιφερειακή  Μεσσηνιακή ενημέρωση ! Το  αγιάζι της τοπικής ενημέρωσης  31-03-2011 :
**«Πόντιος Πιλάτος» ο Νίκας για το ΓΠΣ

 Υπογράφηκε η μελέτη από Αποστολόπουλο,
 προσφυγές στο ΣΤΕ από τη Δημοτική Αρχή
 Απροετοίμαστη, φαίνεται, ότι έπιασαν οι εξελίξεις τη Δημοτική Αρχή σχετικά με την τύχη της μελέτης του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου του διευρυμένου Δήμου Καλαμάτας. Κι έτσι, προκειμένου να εισπράξει μόνη της αυτά που έσπειρε όλους τους προηγούμενους μήνες, αποφάσισε να χρησιμοποιήσει το μόνο επικοινωνιακό όπλο που τους είχε απομείνει, περνώντας στην αντεπίθεση.
 Σε δηλώσεις του, χθες, ο Δήμαρχος Παν. Νίκας, αφού χαρακτήρισε πρώτα την επίμαχη τελευταία επιστολή του κ. Αποστολόπουλου, ως «αμφίσημη», «προσβλητικό έγγραφο που βρίθει ανακριβειών», τόνισε ότι η Δημοτική Αρχή, ο Δήμος Καλαμάτας και οι δημότες του πληρώνουν το…μάρμαρο της άτολμης κυβερνητικής πολιτικής απέναντι στην εκτός σχεδίου δόμηση.
 Όπως τόνισε χαρακτηριστικά, «επειδή η κυβέρνηση δεν έχει το θάρρος να πάρει μια συνολική απόφαση που θα ισχύει για όλη τη χώρα για να μη θίξει τα όποια συμφέροντα…».

** Costa Navarino
Διπλασιασμός κρατήσεων και νέες πτήσεις
«Δεν επαναπαυόμαστε, αλλά προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε συνεχώς», ήταν η φράση που χρησιμοποίησε χθες ο αντιπρόεδρος της ΤΕΜΕΣ Α.Ε. Νικ. Κατσικερός, παρουσιάζοντας στους εκπροσώπους των Μέσων Ενημέρωσης την έναρξη λειτουργίας της Costa Navarino για τη φετινή χρονιά.
Όπως ανέφερε, η Costa Navarino υποδέχεται με αισιόδοξες προβλέψεις τη νέα σεζόν με την έναρξη λειτουργίας του «The Westin Resort» από τις 24 Μαρτίου και του «The Romanos, a Luxury Collection Resort» στις 30 Απριλίου, καθώς υπάρχει διπλασιασμός των κρατήσεων σε σχέση με πέρσι, που η μονάδα λειτούργησε πειραματικά.

** Ένοπλη ληστεία στην Αρχαία Μεσσήνη

Κουκουλοφόροι πυροβόλησαν εν ψυχρώ αργυροχρυσοχόο
Στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας νοσηλεύεται ο 39χρονος Γιάννης Κουβελάκης, ο οποίος δέχθηκε χθες πυροβολισμό από έναν εκ των τριών ληστών που εισέβαλαν στο αργυροχρυσοχοείο που διατηρεί στην Αρχαία Μεσσήνη (Μαυρομάτι).
Στις 11.20 το πρωί, οι τρεις δράστες, έχοντας καλυμμένα τα πρόσωπά τους με κουκούλες, μπήκαν στο κατάστημα κρατώντας ένα μακρύκαννο τουφέκι και ένα πιστόλι. Στο σημείο, στην κεντρική πλατεία της κοινότητας, έφτασαν με αγροτικό αυτοκίνητο. Οι δύο κάθονταν στην καμπίνα και ο τρίτος στην καρότσα του οχήματος. Με την απειλή των όπλων, απαίτησαν από τον 39χρονο να ανοίξει το χρηματοκιβώτιο του καταστήματος. Ο συναγερμός ενεργοποιήθηκε και ένας από τους δράστες, πυροβόλησε με το πιστόλι μία φορά και τραυμάτισε τον κ. Κουβελάκη στην κλείδα του δεξιού χεριού. Οι δράστες πήραν ασημικά και χρυσαφικά που υπήρχαν στην βιτρίνα του καταστήματος και τράπηκαν σε φυγή.

Στο σημείο έσπευσε η Αστυνομία και το όχημα των ληστών βρέθηκε, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, εγκαταλελειμμένο σε αγροτική περιοχή της Αρχαίας Μεσσήνης.
Με την προανάκριση να βρίσκεται σε εξέλιξη, ο Γιάννης Κουβελάκης είναι, εκτός κινδύνου, στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου και θα παραμείνει για την απαιτούμενη χειρουργική επέμβαση.
** Δημοτικό Συμβούλιο
Το ΠΑΜΕ ανέβαλε τη συζήτηση για τα τέλη
Η εκ νέου παρουσία των μελών του ΠΑΜΕ στην αίθουσα συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας, στο αμφιθέατρο «Αλέξανδρος Κουμουνδούρος» είχε ως αποτέλεσμα τη δεύτερη κατά σειρά αναβολή συζήτησης των θεμάτων που αφορούσαν τις αυξήσεις στα δημοτικά τέλη.
Ο Δήμαρχος Παν. Νίκας, επιλέγοντας από την πλευρά της Δημοτικής Αρχής, την τακτική της ηρεμίας και της συναίνεσης δήλωσε ότι από τη στιγμή που υπάρχουν στην αίθουσα πολίτες που διαμαρτύρονται αποσύρει τα σχετικά θέματα και θα τα επαναφέρει όταν οι συνθήκες θα είναι καταλληλότερες.

**Ημερίδα ΤΕΙ Καλαμάτας

Ενδιαφέρουσα ημερίδα για την φυτοπροστασία
Γεωπόνοι, σπουδαστές και διδάσκοντες του ΤΕΙ ήταν κυρίως οι ακροατές της ημερίδας για τη φυτοπροστασία που έλαβε χώρα χθες το πρωί στο αμφιθέατρο του ιδρύματος. Ο τίτλος του θέματος ήταν «Αναδυόμενοι κίνδυνοι για τις καλλιέργειες και τη φυσική βλάστηση στη Μεσσηνία και τη χώρα γενικότερα».

** Σκουπίδια
Προχωρά ο διαγωνισμός παρά τις αντιδράσεις
Σειρά αποφάσεων που αφορούν την πολιτική του Δήμου Καλαμάτας και της Δημοτικής Αρχής στο θέμα διαχείρισης των σκουπιδιών για το επόμενο διάστημα, έλαβε το Δημοτικό Συμβούλιο στην προχθεσινή του συνεδρίαση.
Συγκεκριμένα, εγκρίθηκε η προκήρυξη δύο διαγωνισμών (κομποστοποίησης και μεταφοράς) για τη διαχείριση των απορριμμάτων, ώστε να αντιμετωπιστεί το ενδεχόμενο αδιεξόδου, μετά τη λήξη της πειραματικής λειτουργίας της μονάδας Ram Europe στην περιοχή της Μαραθόλακκας.

** Π. Τατούλης

«Καμία ανοχή στην παραβατικότητα»
Σύσκεψη για θέματα ασφάλειας πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα με πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη στα γραφεία της Περιφέρειας στην Τρίπολη, με την συμμετοχή του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Πελοποννήσου, Ταξίαρχου Ηλία Γεωργόπουλου και όλων των αστυνομικών διευθυντών των πέντε αστυνομικών διευθύνσεων της περιφέρειας.

**Β. Κοζομπόλης
«Ταφόπλακα το νομοσχέδιο για το συνεταιριστικό κίνημα»
Την άμεση απόσυρση του νομοσχεδίου για τους συνεταιρισμούς ζητεί η ΠΑΣΕΓΕΣ, μετά από συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της. Στη συνάντηση του Δ.Σ. που έγινε προχθές στην Αθήνα, από τη Μεσσηνία μετείχαν ο πρόεδρος της ΕΑΣ Βασίλης Κοζομπόλης, ως μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΣΕΓΕΣ, και ο Πάνος Παγάνης, ως αντιπρόεδρος των νέων συνεταιρισμένων αγροτών, μέλος και του Δ.Σ. της ΕΑΣ.
«Το νομοσχέδιο αυτό είναι η ταφόπλακα του συνεταιριστικού κινήματος» λέει ο Β. Κοζομπόλης.

** Δήμος Τριφυλίας
Συνάντηση του ΤΕΕ με τον δήμαρχο
Προβλήματα και ζητήματα σχετικά με τη λειτουργία του δήμου, τα τεχνικά έργα, τα οικονομικά, τις υποδομές, τους οδικούς άξονες και την Πολεοδομία στην Τριφυλία συζήτησαν με τον δήμαρχο Τριφυλίας Κώστα Κόλλια, προχθές το απόγευμα, στο δημοτικό μέγαρο Κυπαρισσίας, ο πρόεδρος και μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής Μεσσηνίας του ΤΕΕ. Στη συνάντηση συμμετείχαν, επίσης, ο αντιδήμαρχος Παναγιώτης Τσίγγανος και ελεύθεροι επαγγελματίες πολιτικοί μηχανικοί της περιοχής.

** Νοσοκομείο
Έδωσε ζωή σε τρεις ανθρώπους με τα όργανά του
Θερμές ευχαριστίες προς την οικογένεια νεαρού δότη μοσχευμάτων, ο οποίος νοσηλευόταν στη ΜΕΘ, εκφράζει η διοίκηση του Νοσοκομείου Καλαμάτας.

** Γρήγορα γεύματα
Υγιεινά σνακ με ντόπιες πρώτες ύλες
Στη γαστριμαργική «αργκό» έχουμε συνηθίσει να αποκαλούμε το γρήγορο φαγητό και τα σνακ «βρώμικα». Οι τυρόπιτες, τα σάντουιτς και τα αρμυρά και γλυκά μικρογεύματα δεν λείπουν από την καθημερινότητα των Καλαματιανών, κάτι όμως έχει αρχίσει να αλλάζει. Οι ηλικίες από είκοσι έως σαράντα ετών «ψάχνονται» με την υγιεινή διατροφή, η νηστεία κερδίζει έδαφος και κάποιοι από τους ιδιοκτήτες καταστημάτων με γρήγορο φαγητό στρέφονται στις σπιτικές γεύσεις και τις ντόπιες πρώτες ύλες.

** Στέλιος Μάινας

Παρουσίασε το βιβλίο "Τα φαινόμενα απατούν"
 Στα πλαίσια της περιοδείας του ανά την Ελλάδα, για την παρουσίαση του βιβλίου του «Τα φαινόμενα απατούν» (εκδ. Καστανιώτη), ο γνωστός ηθοποιός Στέλιος Μάινας βρέθηκε χθες στην Καλαμάτα. Πολλοί Καλαματιανοί συγκεντρώθηκαν στο Κεντρική Σκηνή του ΔΗΠΕΘΕΚ για την παρουσίαση, που διοργανώθηκε από τον Πολιτιστικό Αντίλογο.

**

**** Από τις αναρτήσεις του Μαρτίου  2011
~** http://arfara-messinia-stamos.blogspot.com/2011/03/01-2011.html  , : Στο Αγιάζι της ενημέρωσης Τρίτη 01 Μαρτίου 2011 .-


~** http://httpdimmetoparfarablogspotcom.blogspot.com/2011/03/01032011.html  , : Στο αγιάζι της καθημερινή μας ενημέρωσης Τρίτη , 01/03/2011… , ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΜΕ ΧΑΡΑ , ΥΓΕΙΑ , ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΑ !!!!!

~** http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.com/2011/03/h-01032011.html  , : Hμέρα της γυναίκας Τρίτη 01/03/2011 .-

~** http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.com/2011/03/02032011.html  , Στο αγιάζι της καθημερινής μας ενημέρωσης 02/03/2011 .-

~* http://vlasiosarfara.blogspot.com/2011/03/2-2011.html  , Τετάρτη, 2 Μαρτίου 2011 , Η καθημερινότητά μας , Τετάρτη , 2 Μαρτίου 2011

~** http://arfara-messinias-stamos.blogspot.com/2011/03/enh-02-03-2011.html  , ENHΜΕΡΩΣΕΙΣ - ΜΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝ 02-03-2011 .-

~** Στο Μαρτιάτικο αγιάζι της καθημερινής μας ενημέρωσης Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011 , : http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.com/2011/03/3-2011.html  ,

~* Στ΄ αγιάζι της καθημερινότητας Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011 * :
http://arfara-messinias-stamos-2010.blogspot.com/2011/03/4-2011.html  , .-
http://vlasiosarfara.blogspot.com/2011/03/2-2011.html  , VLASIOS .-

~** Στο Αγιάζι της ενημέρωσης Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011 * , : http://snsarfara.blogspot.com/2011/03/4-2011.html  , .-

~** http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.com/2011/03/532011.html  , Υγεία για όλους Μάρτιος 5/3/2011 *

~** http://stamos-dynami.blogspot.com/2011/03/5-6-2011.html  , Στ΄ αγιάζι της καθημερινότητας Σαββατοκύριακο 5 και 6 Μαρτίου 2011 .-

~** http://dimmetoparfara.blogspot.com/2011/03/6-7-2011.html  , Στ΄ αγιάζι της καθημερινότητας Κυριακή και Καθαρά Δευτέρα 6 , 7 Μαρτίου 2011 .-

~** http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.com/2011/03/7-2011.html  , Στο αγιάζι της ενημέρωσης Καθαρά Δευτέρα 7 Μαρτίου 2011 .-

~** http://snsstamoskal.blogspot.com/2011/03/8-3-2011.html  , Στο αγιάζι της ενημέρωσης Τρίτη , 8-3-2011 Ημέρα της γυναίκας .-

~** http://httpdimmetoparfarablogspotcom.blogspot.com/2011/03/9-2011.html  , Διαβαίνοντας την ΜΑΝΗ Τετάρτη 9- Μαρτίου 2011.-

~** http://arfara-messinia-stamos.blogspot.com/2011/03/9-2011.html  , Στο Αγιάζι της ενημέρωσης Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011 .-

~** http://arfara-messinias-stamos.blogspot.com/2011/03/10-2011.html  , Στο Αγιάζι της ενημέρωσης Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011 .-

~** http://arfara-messinias-stamos-2010.blogspot.com/2011/03/h-10-3-2011.html  , H Σημερινή μας ενημέρωση Πέμπτη 10-3-2011 * .-

~** http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.com/2011/03/11-2011.html  , Στο αγιάζι της ενημέρωσης Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011 .-

~** http://vlasiosarfara.blogspot.com/2011/03/11-2011.html  , Στο Αγιάζι της ενημέρωσης Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011 .-

~** http://snsarfara.blogspot.com/2011/03/11-12-2011.html  , Στο Αγιάζι της ενημέρωσης Παρασκευή 11 και Σαββατο 12 Μαρτίου 2011 *

~** http://stamos-dynami.blogspot.com/2011/03/13-2011.html  , Στο αγιάζι της ενημέρωσης Κυριακή 13 Μαρτίου 2011 .-

~** http://dimmetoparfara.blogspot.com/2011/03/14-2011.html  , Στο αγιάζι της ενημέρωσης Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011 .-

~** http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.com/2011/03/14-2011.html  , Στο Αγιάζι της ενημέρωσης Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011 .-

~** http://snsstamoskal.blogspot.com/2011/03/15-2011.html  , Στο αγιάζι της ενημέρωσης Τρίτη 15 Μαρτίου 2011 .-

~** http://httpdimmetoparfarablogspotcom.blogspot.com/2011/03/16-2011.html  , Στο Αγιάζι της ενημέρωσης Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011 .-

~** http://arfara-messinia-stamos.blogspot.com/2011/03/16-2011.html  , Στο Αγιάζι της ενημέρωσης Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011 με παράξενες Ειδήσεις και Περίεργες Έρευνες ..-

~** http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.com/2011/03/2011.html  , Εξέλιξη στης οικογένειας Μπούρα στο Αρφαρά Μεσσηνίας 2011 .-

~** http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.com/2011/03/y-2011-17032011.html  , Yγεία για όλους Μάρτιος 2011 Πέμπτη 17/03/2011 .-

~** http://arfara-messinias-stamos.blogspot.com/2011/03/17-2011.html  , Στο αγιάζι της καθημερινή μας ενημέρωσης Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011 .-

~** http://arfara-messinias-stamos-2010.blogspot.com/2011/03/18-2011.html  , Στο αγιάζι της ενημέρωσης , Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011 .-

~** http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.com/2011/03/22-03-2011.html  , Στο αγιάζι της ενημέρωσης Τρίτη 22-03-2011 .-

~** http://snsarfara.blogspot.com/2011/03/23-2011.html  , Στο Αγιάζι της ενημέρωσης Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011 *

~** http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.com/2011/03/19-23032011.html  , Μιά τριήμερη απόδραση στην Αιτωοακαρνανία- Ευρυτανία 19-23/03/2011 * .-

~** http://vlasiosarfara.blogspot.com/2011/03/24-2011.html  , Πέμπτη, 24 Μαρτίου 2011 , Στο αγιάζι της ενημέρωσης Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011 *

~** http://stamos-dynami.blogspot.com/2011/03/25-2011.html  , Στο αγιάζι της ενημέρωσης Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011 * .-

~** http://stamos-dynami.blogspot.com/2011/03/25-2011.html  , Στο αγιάζι της ενημέρωσης Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011 * .-

~** http://vlasiosarfara.blogspot.com/2011/03/27-2011.html  , Στο αγιάζι της ενημέρωσης Κυριακή 27 Μαρτίου 2011 *

~* * http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.com/2011/03/27-2011.html  , Στο αγιάζι της κυριακάτικης ενημέρωσης -διαδρομής 27 Μαρτίου 2011 .-

~** http://snsstamoskal.blogspot.com/2011/03/29-2011.html  , Στο αγιάζι της ενημέρωσης Τρίτη 29 Μαρτίου 2011 .-

~** http://httpdimmetoparfarablogspotcom.blogspot.com/2011/03/30-2011.html  , Στο αγιάζι της ενημέρωσης Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011 « H Πηγάδα του Μελιγαλά …!!» .-

~** http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.com/2011/03/30-2011.html  , Στο αγιάζι της ενημέρωσης Τετάρτη 30-Μαρτίου – 2011 .-

~** http://arfara-messinia-stamos.blogspot.com/2011/03/31-2011.html  , Αυτοί που μας γράφουν σας τα παρουσιάζουμε Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011 .-

***  Αυτοί που μας γράφουν :
** Ο Apostolos Karamitsos σχολίασε τη φωτογραφία σας.

Ο Apostolos έγραψε:
"Μεγάλωσε ο Σταμάτης ο νεώτερος .Πιστεύω να έχει πάρει το ποιητικό τάλαντο και την ευαισθησία του παππού του ."

Για να δείτε όλα τα σχόλια, ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?photo.php&fbid=1972996451688&set=p.1972996451688&mid=3fe94efG56358b7cG2a23a01G9&bcode=PfiPgTA5&n_m=stamoskal%40windowslive.com

Ευχαριστούμε,
Η Ομάδα του Facebook


** Κυριακούλα shared a link on your Wall.










http://beneas13.blogspot.com/2011/01/blog-post_4797.html

http://beneas13.blogspot.com/2011/01/blog-post_4797.html

επι-δεξιος (ψάλτης): Ένα απαραίτητο αξεσουάρ για όλα τα σύγχρονα σπίτια !

Πολίτη του διαδικτύου καλώς όρισες. Βρίσκεσαι σε βήμα διαλόγου, διεκδίκησης, σαρκασμού και αμφισβήτησης της κάθε λογής εξουσίας. Επειδή τίποτα δε χαρίζεται και όλα κατακτώνται, σε προτρέπω να διεκδικείς αυτά που σου αναλογούν και να μην απεμπολάς τα δικαιώματά σου. ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Ελεύθερα και με οιον

To see your Wall or to write on Κυριακούλα's Wall, follow the link below:

http://www.facebook.com/n/?permalink.php&story_fbid=165751960144771&id=1446349692&mid=3feaae0G56358b7cG2a28a78G3a&bcode=PfiPgTA5&n_m=stamoskal%40windowslive.com

Ευχαριστούμε,

The Facebook Team

**ΑΓΚΑΛΙΑΖΩ-ΟΜΙΛΟΣ_ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ_ΚΑΤΑ_ΤΟΥ_ΚΑΡΚΙΝΟΥ_needs_you_to_finish_your_pledge!‏


Stamatios,   
You took a pledge 2 days ago to invite 300 friends to ΑΓΚΑΛΙΑΖΩ-ΟΜΙΛΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ. So far you've invited 7 friends; the cause needs you to finish your pledge!
Continue Your Pledge Now
Thank you for making a difference by spreading awareness about ΑΓΚΑΛΙΑΖΩ-ΟΜΙΛΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ and getting your friends involved. The more friends you can contact about this cause, the more will learn about and contribute to the cause community.
Continue Your Pledge Now
Keep up the great work and thanks for all that you do,
The Causes Team

**Ο/Η ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΡΗΓΑΣ έστειλε μήνυμα στα μέλη του "ΤΡ.Α.Φ" (Τράπεζα αλληλεγγύης Φιλόζωων).-
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΡΗΓΑΣMarch 31, 2011 at 7:30pm
Θέμα: ΧΑΘΗΚΕ Ο ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ!!!!
http://www.facebook.com/?page=2&sk=sent&tid=1606391166992#!/album.php?aid=2122830&id=1197940474
Χάθηκε από το Λόφο του Στρέφη στα Εξάρχεια, την Τετάρτη 29/03 τα ξημερώματα. Ο Πασχάλης είναι ημίαιμος κούταβος περίπου 8 μηνών, με κάτι από γκριφόν, λευκός με λίγο πιο φουντωτό μπεζ στη ράχη του, ψηλός και περίπου 20 κιλά. Φοράει θαλασσί λουράκι, με σχέδιο μεταλλικά κοκαλάκια. Είναι πολύ φιλικός και κοινωνικός. Δυστυχώς δεν έχει chip και έχασε την ταυτότητα που του φορούσαν. Αν τον δείτε σας παρακαλώ να τον κρατήσετε για να έρθουμε να τον πάρουμε!!!!
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6982 974024  ,6982 974024  (Χρήστος)

**  EUROKLEPTOCRATS AND OLAF LOCK HORNS‏


OLAF's (European Anti-Fraud Office) mission is fighting fraud, corruption and any other illegal activity affecting the financial interests of the European Union, including misconduct within the European Institutions. OLAF is part of the European Commission, but remains independent in its operational and investigative functions. But the European Parliament, aka Eldorado of Prostitutes, refuses to be investigated by OLAF!


In order to evade OLAF, Eldorado of Prostitutes' political leadership has decided to overhaul rules governing the access and behaviour of lobbyists and to tighten the code of conduct for MEPs, hookers. At a meeting on Thursday between President Jerzy Buzek and the leaders of the political groups, the decision was taken to set up a working group of MEPs to elaborate a new set of rules. Madam Buzek of the brothel said: I believe that we need to look very closely at the question of what we expect from Members of the European Parliament, both in terms of their own behaviour and their contacts with outside interests of various kinds.
The political group leaders unanimously endorsed the proposals outlined by Buzek such as setting clear rules for the activities of lobbyists in the Eldorado of Prostitutes, strengthening the code of conduct for MEPs and proposing changes to the Rules of Procedure to enact these new rules. The political group leaders also gave their unanimous approval to the line of action taken since the publication in the Sunday Times of revelations of corruption of MEPs. this way the hookers hope to get OLAF off their backs!
OLAF investigations are carried out on the basis of competences defined in

Article 325 of the Treaty on the Functioning of the European Union (TFEU) and

Regulation 1073/1999 of the Eldorado of Prostitutes and the Council. The

Regulation states that the purpose of OLAF investigations are "fighting fraud,

corruption and any other illegal activity affecting the financial interests of

the European Community" and "to investigate serious facts linked to the

performance of professional activities which may constitute a breach of

obligation (…) likely to lead to disciplinary and, in appropriate cases,

criminal proceedings or an analogous breach of obligations of Members of the

institutions (…)".
MEPs might deteriorate to the miserable level of Greek MPs! The impunity of the 300 Graecokleptocrats of the Grand Brothel on Syntagma Square is the most freakish thing on Earth. Even though they looted many billion euros in kickbacks and churning, not a single Graecokleptocrat has ever gone to jail! They are protected by the parliamentary immunity, and nobody can touch them, no matter what. Moreover, they have the nerve to jail dissident bloggers. It's a long way from the 300 Spartans of Leonidas!
Graecokleptocrats are the #1 enemy of the Greek people. That's why Graecokleptocrats are scared to walk on the streets of Athens. They know Athenians will attack them! Kleptocracy, perjury, and cybercop brutality are galloping in Greece, the most corrupt country of Fourth Reich, but Premier George Papandreou of October-18 infamy, Merciless Marilizard's boss, speaks no evil, hears no evil, and sees no evil. Selective hearing is a symptom of the cancer of kleptocracy!
Fourth Reich(EU) is an illegal confederation that has no voted constitution, a flag no one salutes, an anthem no one sings, a Fuehrer no one can name, a parliament of prostitutes, a capital of huge bureaucracy no one controls, a currency that soon will not exist, rules of fiscal behavior that no member has been penalized for ignoring, a commission which is the Eldorado of corruption, brutal cybercops, and kleptocrats galore!
The freakish government of Greece, October-18 mafia, robs computers and terrorizes the blogosphere! Why on Earth Durao Barroso, Neelie Kroes, Viviane Reding, and Cecilia Malmstroem of the European Commission cannot rein in Graecokleptocrats? If Fourth Reich(EU) cannot protect Greeks from October-18 mafiosi, who will? Greek dissident bloggers want back their stolen computers, their stolen files, their stolen persona data, and their stolen lives. Restitution is a basic right in a civil society. Brutal Graecocybercops should be abolished now.

**  Νικόλαος Μεσογαίας για την Κερατέα: "οι ενεργοί πολίτες που ασκούν το δημοκρατικό τους δικαίωμα απέναντι στην αδικία είναι ευλογημένοι." 
Στις 17 Φεβρουαρίου 2011, ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, επικεφαλής αντιπροσωπείας, στην Κερατέα, συναντήθηκε με τον Μητροπολίτη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής, Νικόλαο.
Μετά την συνάντησή τους, ο κ. Τσίπρας δήλωσε: "Εξηγήσαμε λοιπόν στον σεβασμιότατο ότι, κατά τη δική μας εκτίμηση, όλοι όσοι διεκδικούν το δίκιο τους και βρίσκονται ανυπάκουοι απέναντι στην κοινωνική αυθαιρεσία και την κοινωνική αδικία δεν είναι άνομοι. Ασκούν ένα βασικό δημοκρατικό τους δικαίωμα. Και είχα την τύχη να ακούσω από τον σεβασμιότατo ότι οι ενεργοί πολίτες που ασκούν το δημοκρατικό τους δικαίωμα απέναντι στην αδικία είναι και ευλογημένοι."

 Και εμείς δηλώνουμε την συμπαράστασή μας, στον μεγάλο αγώνα των κατοίκων της Κερατέας απέναντι σε ένα κράτος που με βία υπερασπίζεται τα συμφέροντα μερικών εργολάβων, και επίσης, θα θέλαμε περισσότερες φωνές από την εκκλησία, σαν κι αυτές του κ. Νικόλαου. Βέβαια, οι φωνές από μόνες τους δεν σημαίνουν κάτι ιδιαίτερο, όμως σίγουρα, η υπάρξή τους είναι ένα βήμα, προς θετική κατεύθυνση.

 Add a comment to this post

** DEMOCRACY KLEPTOCRACY‏


The word democracy does not appear in the Declaration of Independence(1776) or the Constitution of the United States of America(1789). Contrary to what propaganda has led the public to believe, America's Founding Fathers were skeptical and anxious about democracy. They were aware of the evils that accompany a tyranny of the majority. The Framers of the Constitution went to great lengths to ensure that the federal government was not based on the will of the majority and was not, therefore, democratic.

 The Center for Judicial Engagement points out a proper constitution limits the proper scope and means of government action. The Framers wrote a constitution to constrain government power. A constitution explicitly defines a limited set of powers belonging to the government; government actions outside the scope of those powers are illegitimate and unconstitutional. A constitution also requires that even legitimate powers of government be exercised fairly and without discrimination.
 The Constitution was designed to further the cause of liberty, not democracy. To do that, the Constitution protected individuals' rights from the government, as well as from their fellow citizens. To that end, the Constitution laid down clear, unequivocal and enforceable rules to protect individuals' rights. In consequence, the government's scope and scale were strictly limited. Economic liberty, which is a precondition for growth and prosperity, was enshrined in the Constitution.
 Democracy and freedom are not interchangeable words. Only the first century of the American experience represents a standard for freedom. Expanding democracy is a slogan which requires great caution. It can easily result in elected tyranny. Freedom is the concept. Our challenge is to persuade every citizen that benefits flow from freedom's practical applications. Freedom might then flourish in very diverse and unexpected forms in different parts of the world.

 The Center for Judicial Engagement points out a proper constitution guarantees a broad array of individual rights. While the powers granted to government by the Constitution are few and limited, the rights guaranteed to individuals are many and broad. Some of those rights are listed in the Bill of Rights, but the Constitution also protects other rights, including those "retained by the people" but not spelled out in the document itself. All of these rights are to be protected by government and may not be infringed, even by majorities acting democratically.

  The recent financial crisis confirms that anarchy is much better than democracy. Only kleptocrats and looters do better in democracy. Wars, terror, massacres, and misery are instigated by governments, not people. Anarchy is an ideal limit; the closer a system is to anarchy, the better it is. We should all strive for anarchy now.
 Henry David Thoreau(1817–1862) was an important early influence in individualist anarchist thought in the United States and Europe. Thoreau was an American author, poet, naturalist, and tax resister. Celebrated economist Murray Rothbard(1926 – 1995) constructed the theory of individualist anarchism and proved it's the best possible political system on Earth.

 Greece, the cradle of democracy, has become the cradle of kleptocracy. Since democracy has deteriorated to kleptocracy, especially in Greece, citizens now consider anarchy. Murray Rothbard defines the state as that institution which possesses one of the following properties: it acquires its income by the physical coercion known as taxation; and it asserts and usually obtains a coerced monopoly of the provision of defense service over a given territorial area.
 The impunity of the 300 Graecokleptocrats of the Grand Brothel on Syntagma Square is the most freakish thing on Earth. Even though they looted many billion euros in kickbacks and churning, not a single Graecokleptocrat has ever gone to jail! They are protected by the parliamentary immunity, and nobody can touch them, no matter what. Moreover, they have the nerve to jail dissident bloggers. It's a long way from the 300 Spartans of Leonidas! Allons enfants de la Grece!

 DEMOCRACY KLEPTOCRACY

By Basil Venitis venitis@gmail.com

 Rabble-rousers and pullpeddlers

Clans of kleptocrats and bumptious bugaboos

Busybodies and butterbabies

Democracy kleptocracy
 Nabobs of nepotism and cranks of cronyism

Pusillanimous pussyfooters and riffraffs of rascals

Machiavellian mafiosi and socialist sophists

Democracy kleptocracy

**Ο/Η Kardu Ellinadiko A έστειλε μήνυμα στα μέλη του KARDU ELLINADIKO CLUB.

 Kardu Ellinadiko AMarch 31, 2011 at 11:44pm

http://www.facebook.com/event.php?eid=121747434567273
 You have 3,731 νέες ειδοποιήσεις. Visit Facebook now to see what's happening with your friends.

**

Δεν υπάρχουν σχόλια: