Arfara-Messinias 1 - FOTOS

!!! Ο έρωτας μας βάζει ή σαμάρι ή στεφάνι!! .-

Κυριακή, 10 Απριλίου 2011

Στο αγιάζι της Κυριακάτικης Ενημέρωσης 10 Απριλίου 2011 *

Στο αγιάζι της Κυριακάτικης Ενημέρωσης  10 Απριλίου 2011  :

** Εκείνος που πρόκειται  να προσευχηθεί , δεν τολμάει  να πει  τίποτε το άπρεπο , ούτε  κατά τη διάρκεια  του φαγητού , μας λέγει ο Άγ. Ιωάν, Ο Χρυσόστομος .-

 ~** ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΑΡΦΑΡΩΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ 2011 , ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2011 :


**

**

** Κίνα: Εμπορικό έλλειμμα $1,02 δισ. το α΄ τρίμηνο, μικρό πλεόνασμα το Μάρτιο

*  Το πρώτο εμπορικό έλλειμμα σε επίπεδο τριμήνου από το 2004 εμφάνισε τους πρώτους τρεις μήνες του 2011 η Κίνα, όπως μεταδίδουν ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία.
* Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις αρμόδιες αρχές της μεγαλύτερης οικονομίας της Ασίας, εμφάνισε έλλειμμα 1,02 δισ. δολ. ενώ την αντίστοιχη περίοδο του 2010 είχε πλεόνασμα 13,9 δισ. δολ. με τις εισαγωγές να εμφανίζουν άνοδο 32,6% στα 400,7 δισ. δολ.
* Ωστόσο το Μάρτιο η Κίνα εμφάνισε πλεόνασμα αντιστρέφοντας την εικόνα του προηγούμενου μήνα. Ειδικότερα, η Κίνα παρουσίασε πλεόνασμα 140 εκατ. δολ. έναντι ελλείμματος 7,3 δισ. δολ. τον προηγούμενο μήνα και ενώ οικονομολόγοι ανέμεναν έλλειμμα 3,35 δισ. δολ.

~** Σεισμός 6,1 ρίχτερ στην Ιαπωνία

 * Σεισμική δόνηση μεγέθους 6,1 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε σήμερα στην περιοχή Kyushu της Ιαπωνίας, σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο των ΗΠΑ.

* Όπως μεταδίδει το Dow Jones Newswires, ο σεισμός είχε επίκεντρο 133 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της Kagoshima.-

~**Αίγυπτος: Νέα αιματοχυσία με 2 νεκρούς στην πλατεία Ταχρίρ (upd) :
Η αιματοχυσία δεν έχει τέλος στην Αίγυπτο, ακόμη και μετά την παραίτηση Μουμπάρακ, καθώς χθες το βράδυ ο στρατός επιτέθηκε κατά των διαδηλωτών που είχαν κατασκηνώσει στην πλατεία Ταχρίρ, με αποτελέσμα να χάσουν δύο άνθρωποι τη ζωή τους και να τραυματιστούν 18.

*Δύο μήνες μετά την παραίτηση Μουμπάρακ, οι διαδηλωτές ξεχύθηκαν χθες στους δρόμους, μετά το τέλος της προσευχής σε μία ακόμη Παρασκευή της οργής, ζητώντας την ποινική δίωξη του Μουμπάρακ και φωνάζοντας συνθήματα κατά του επικεφαλής του στρατού Mohammed Tantawi.
* Μετά το τέλος της διαμαρτυρίας, συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Ταχρίρ. Οι δυνάμεις ασφαλείας πυροβολούσαν στον αέρα για να διαλύσουν το πλήθος με το πρακτορείο AFP να κάνει λόγο για 2 νεκρούς και 18 τραυματίες. Σύμφωνα με ξένα μέσα, ήταν μεγαλύτερη διαδήλωση στη χώρα από την παραίτηση Μουμπάρακ.-

~** Δυστυχώς δεν υπάρχει άλλη διέξοδος...

 1}.- Δυστυχώς δεν υπάρχει άλλη διέξοδος...
 Τα τριάντα χρόνια της ευδαιμονίας με δανεικά, εκτός από το μην δουλεύει ο μισός πληθυσμός μας έχει ξεμάθει να σκεφτόμαστε. Δεν μιλώ μόνο για του συνδικαλιστές, του πολιτικούς και τους κρατικοδίαιτους επιχειρηματίες... αλλά και για τους ειδικούς της αριστερόστροφης οικονομολογίας.
 Όχι στη μείωση του δημοσίου, υποστηρίζουν, όσοι άκριτα μεταφέρουν τις αξιόλογες κατά τα άλλα απόψεις του Κέυνς στην ελληνική πραγματικότητα, γιατί αυτό θα μας βυθίσει σε βαθύτερη ύφεση.
 Η στρατηγική αντιμετώπισης μιας οικονομικής κρίσης με την δημιουργία ακόμη μεγαλύτερου χρέους έχει νόημα και ελπίδες όταν υπάρχει σε αργία παραγωγικός ιστός και η δημιουργία ζήτησης θα λειτουργήσει σαν πυροκροτητής που θα το βάλει σε κίνηση...
 Στην Ελλάδα δεν υπάρχει παραγωγικός ιστός, τα δυο τρίτα (τουλάχιστον...) από αυτά που χρειαζόμαστε για να ζήσουμε τα εισάγουμε. Κατά συνέπεια ένα άλλο μείγμα οικονομικής πολιτικής με νομισματική χαλάρωση, το μόνο που μπορεί να πετύχει είναι να αυξήσει τις εισαγωγές και το χρέος...
 Οι κουρείς των Αθηνών...
 Μου φαίνεται πως το «Κούρεμα» και τα Ευρωομόλογα χρησιμοποιούνται σαν το προτελευταίο σκαλοπάτι άμυνας των καθεστωτικών δυνάμεων της ελληνικής χρεοκοπίας στην προσπάθεια να υπερασπιστούν το πελατειακό κράτος...
 Όσοι δειλιάζουν να πουν στον κόσμο την αλήθεια για μικροπολιτικούς σκοπούς, αρέσκονται να υποστηρίζουν ήπιες τάχατες λύσεις με «κουρέματα», ευρωομόλογα, που θα εκκαθαρίσουν ως δια μαγείας το Κόπρο του Αυγεία που έχει δημιουργήσει το πελατειακό κράτος και θα μπούμε σε μια ευτυχισμένη περίοδο οικονομικής ανάπτυξης…
Δυστυχώς δεν είναι έτσι.
 Η ολοκλήρωση της λύσης του ελληνικού προβλήματος που είναι η δημιουργία ενός βιώσιμου μεγέθους του χρέους, εξαρτάται από μια γενικότερη διευθέτηση του χρέους στην Ευρώπη και την παγκόσμια οικονομία γενικότερα. Αυτό όμως αποτελεί το 20% της λύσης του ελληνικού προβλήματος, καθοριστικό μεν αν έχει ολοκληρώσει τις μεταρρυθμίσεις, αλλά άχρηστο αν δεν έχουν γίνει...
 Το 80% της λύσης του ελληνικού προβλήματος είναι η αντικατάσταση του άρρωστου κράτους με ένα μικρότερο και αποτελεσματικότερο.
 Το 80% της λύσης του προβλήματος εξαρτάται από εμάς τους ίδιους και όσοι τη φορτώνουν στην ευρωζώνη, τη Μέρκελ ή το μνημόνιο το κάνουν είτε από λαϊκισμό είτε από άγνοια...
 Με οικονομικούς όρους η «εγχείρηση» που πρέπει να γίνει στην Ελλάδα ονομάζεται μεταφορά πόρων από τον αντιπαραγωγικό κρατικό τομέα στον ανύπαρκτο προς το παρόν τομέα της ιδιωτικής οικονομίας.
 Αυτό πρακτικά σημαίνει πως το βιοτικό επίπεδο όλων θα μειωθεί και στο βαθμό που το πρόβλημα προέρχεται από το κράτος εκεί θα υπάρξουν ανατροπές δομικές.
 Κάποτε το είχα ξαναγράψει νομίζω, εκεί που για δεκαετίες το όνειρο κάθε Έλληνα ήταν το δημόσιο, για δεκαετίες μετά από αυτά που βρίσκονται σε εξέλιξη, οι Έλληνες θα ακούν δημόσιο τομέα και θα αλλάζουν πεζοδρόμιο...
 Δυστυχώς δεν υπάρχει άλλη διέξοδος πέραν της οδυνηρής ανατροπής... και για αυτό φταίμε όλοι, αλλά περισσότερο όσοι το εξέθρεψαν και μετείχαν στο έγκλημα...
 2) Άνοδος με υποσχέσεις...
 Δεύτερη μέρα ανόδου στο ελληνικό χρηματιστήριο χωρίς η κίνηση αυτή να δίνει ακόμη πάτημα να μπορούμε να υποστηρίξουμε πως έχει αλλάξει η πλάγια κίνηση των τελευταίων εβδομάδων.
 Για να συμβεί αυτό θα πρέπει ο Γενικός Δείκτης να περάσει τις 1.800 μονάδες...
 Από την άποψη της επικαιρότητας πλέον το ενδιαφέρον εστιάζεται στις 15 Απριλίου. Αν η κυβέρνηση καταφέρει να δώσει το μήνυμα ότι ετοιμάζει ανατροπές και ολοκλήρωση των μεταρρυθμίσεων τα πράγματα θα πάνε καλύτερα.
 Αν εμμείνει στις επιφανειακές μεταρρυθμίσεις και τις εσωκομματικές ισορροπίες θα συνεχίσουμε στην φθορά και την πορεία στο Καιάδα μέχρι ο κόμπος να φτάσει σε χτένι και να προκύψουν ανατροπές.
 3) ΑΤΕ
 Κύριε Στούπα καλημέρα,
 Σας παρακολουθώ από εποχή Ημερησίας και σας θεωρό ενημερωμένο και ψύχραιμο!
 Θα σας παρακαλούσα να γράψετε για την ΑΜΚ τις ΑΤΕ (ακόμη και έκτακτα αν γίνεται!) γιατί απ΄ την μικρή μου αντίληψη για τα χρηματιστηριακά καταλαβαίνω ότι πρόκειται για ανατροπή της χρηματιστηριακής λογικής και στην ουσία για εξόφθαλμη κλοπή των μικρομετόχων!
 Διορθώστε με αν κάνω λάθος!? Επικρατεί από χθες μια εκκωφαντική σιωπή! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ, Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ Η ΑΓΟΡΑ , Η .... Η... ΚΛΠ ????
 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ    Κ.Σ.
Απάντηση: Θα τοποθετηθώ γενικά για τις τράπεζες στην εποχή της κρίσης. Οι τράπεζες λόγω ελληνικών ομολόγων και επισφαλειών αντιμετωπίζουν δυνητικά ή πραγματικά προβλήματα καθαρής θέσης. Κατά συνέπεια πρέπει να γίνουν ανακεφαλαιώσεις. Αυτές μοιραία γίνονται σε βάρος των παλιών μετόχων. Αν θυμάμαι καλά η στήλη πριν ένα χρόνο περίπου απαντώντας σε ερώτηση είχε απαντήσει ότι αυτοί που κινδυνεύουν δεν είναι οι καταθέτες αλλά οι μέτοχοι... Η διαδικασία μοιάζει με αυτή μιας εταιρείας που έχει χρεοκοπήσει και οι παλιοί μέτοχοι δεν είναι διατεθειμένοι να βάλουν άλλα χρήματα, οπότε η μόνη λύση πριν το λουκέτο είναι ο στρατηγικός επενδυτής με ΑΜΚ και όρους που θα εκμηδενίσουν την παρουσία των παλιών μετόχων... Πηγή: : http://www.capital.gr/

~**Ο/Η Michael Fotiades έστειλε μήνυμα στα μέλη του Radio Thessaloniki 94.5fm.

Michael Fotiades9 Απριλίου 7:39 π.μ.
Θέμα: Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης στην εκπομπή του Μιχάλη Φωτιάδη
Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης μιλά για πρώτη φορά μετά την καταδίκη του από το εφετείο στην εκπομπή του Μιχάλη Φωτιάδη στο Ράδιο Θεσσαλονίκη. Σήμερα στις 09.30 στο Ράδιο Θεσσαλονίκη 94,5. Τι Λέει για την καταδίκη του,ποιος τον παγίδευσε, Γιατί κάποιοι θέλουν το πολιτικό τέλος του Ψωμιάδη. Θα τεθεί σε αργία, Ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του. Τι λέει για την σχέση του με τον Α. Σαμαρά.

~**   ECOFIN: Η κρίση δεν θα εξαπλωθεί στην Ισπανία

*  Ολοκληρώθηκε η διήμερη συνάντηση των υπουργών Εξωτερικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην Ουγγαρία, με τους Ευρωπαίους αξιωματούχους να εκφράζουν την πεποίθηση ότι η Ισπανία δεν θα ακολουθήσει την Πορτογαλία στο μηχανισμό διάσωσης, αποτρέποντας την περαιτέρω εξάπλωση της κρίσης κρατικού χρέους.
* «Η Ισπανία δεν αποτελεί πρόβλημα», τόνισε η Γαλλίδα υπουργός Εξωτερικών όταν ρωτήθηκε για τα δημοσιονομικά προβλήματα της χώρας της ιβηρικής χερσονήσου.
* Ορισμένες κυβερνήσεις της Ε.Ε. θεωρούν ότι η Πορτογαλία άργησε πάρα πολύ να ζητήσει βοήθεια, ωστόσο η γνώμη των περισσότερων είναι ότι η κρίση κορυφώθηκε με την Πορτογαλία και ότι έχει περιοριστεί σημαντικά ο κίνδυνος μετάδοσης.
* «Ο κίνδυνος μετάδοσης έχει περιοριστεί», υπογράμμισε ο Γερμανός υπουργός Εξωτερικών Wolfgang Schaeuble. «Αυτό δεν σημαίνει ότι έχουν εξαλειφθεί οι ανησυχίες μας, ωστόσο βρισκόμαστε σε καλό δρόμο».

~** Όλα για μια θέση στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ.


 ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΟΝΟΜΑΤΩΝ ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ
 Αν και επίσημα δεν έχει ξεκινήσει καμία διαδικασία επιλογής υποψηφίων από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για επικείμενες εθνικές εκλογές, οι άτυπες διεργασίες στη Ν.Δ. – και - στη Μεσσηνία είναι όχι μόνο έντονες, αλλά και καθημερινές. Πλήθος ονομάτων έχουν ήδη «πέσει» στο τραπέζι των συζητήσεων και οι άνθρωποι του Μεσσήνιου προέδρου Αντώνη Σαμαρά συλλέγουν πληροφορίες και διαθέσεις, ενώ γίνονται ζυμώσεις και συζητήσεις σε άτυπο επίπεδο. Όπως είναι λογικό, για τη Μεσσηνία θα υπάρξουν ειδικοί χειρισμοί και οι τελικές αποφάσεις θα είναι απόλυτη και προσωπική ευθύνη του ίδιου του προέδρου του κόμματος.
** Ανανέωση

 Πρώτη και κύρια εντολή είναι η «ανανέωση του ψηφοδελτίου» και δεν είναι λίγοι αυτοί που στριμώχνονται στον προθάλαμο της Συγγρού, ευελπιστώντας σε μια θέση στο ψηφοδέλτιο των εκλογών, τις οποίες η Ν.Δ. αναμένει πολύ σύντομα, ιδιαίτερα μετά την ανακοίνωση νέων και σκληρότερων οικονομικών μέτρων.

 Οι «σίγουροι» του ψηφοδελτίου είναι ο νυν βουλευτής Γιάννης Λαμπρόπουλος, αν και οι σχέσεις του με τον πρόεδρο του κόμματος δεν έχουν βελτιωθεί καθόλου, και ο τέως βουλευτής Δημήτρης Σαμπαζιώτης, ο οποίος εδώ και πολύ καιρό «κινείται προεκλογικά» και δείχνει ότι αυτή τη φορά δε θα επιτρέψει να μείνει εκτός Βουλής.

 Δύο γυναίκες θα συμπληρώσουν το ψηφοδέλτιο, ενώ ήδη έχουν εξετασθεί και φαίνεται να κερδίζουν έδαφος τα ονόματα των Μπέσσυς Πλέτσα και Αντωνίας Μπούζας. Ακούγεται δε πως εξετάζεται και το όνομα της κας Εύη Παπαγεωργίου, η οποία στις τελευταίες εκλογές συμμετείχε στο περιφερειακό ψηφοδέλτιο του κ. Δημήτρη Δράκου.
 
  Στριμώχνονται

  Ωστόσο, η συμπλήρωση του υπόλοιπου ψηφοδελτίου αποτελεί… παζλ. Πρώτο και βασικό ερώτημα είναι αν, τελικά, επικεφαλής του ψηφοδελτίου στη Μεσσηνία θα είναι ο ίδιος ο πρόεδρος της Ν.Δ., κάτι που και ο ίδιος επιθυμεί, ή θα δεχτεί τις παροτρύνσεις να ενισχύσει με την παρουσία του άλλη εκλογική περιφέρεια της χώρας.

 Έντονα συζητείται από στελέχη της κεντρικής διοίκησης και εξετάζεται το όνομα του Πύλιου Κώστα Ζωντανού, ο οποίος έχει υπηρετήσει το κόμμα από καίριες θέσεις, όπως αυτή του γραμματέα Οργανωτικού και τώρα από το Διαγραμματειακό Συντονιστικό Όργανο. Ωστόσο, το μεγάλο «ντεσαβαντάζ» είναι η μη αναγνωρισιμότητά του από τους Μεσσήνιους.

 Παράλληλα, εξετάζεται το όνομα του κ. Άγγελου Κωτσιόπουλου, ενώ έδαφος έχει κερδίσει και η υποψηφιότητα του κ. Μίλτου Χρυσομάλλη. Μάλιστα, οι γνωρίζοντες θεωρούν ότι η υποψηφιότητα του τελευταίου «μάχεται» με εκείνη του κ. Δημήτρη Πτωχού, ο οποίος έχει κερδίσει σημαντική από τη εύνοια του προέδρου.

 Τέλος, άλλα δύο ονόματα εξετάζονται σοβαρά από τους ανθρώπους του προέδρου, αυτό του «δεξιού χεριού» του κ. Σαμαρά, Δημήτρη Κανελλόπουλου και του προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Καλαμάτας, Κώστα Μαργέλη. Πληροφορίες θέλουν κινήσεις προς αυτή την κατεύθυνση να έχει κάνει και ο τέως νομάρχης Δημήτρης Δράκος, αν και ο ίδιος συνηθίζει να το διαψεύδει.

~** Μαρτυρία οικογένειας
«Πρόσωπο με πρόσωπο με τον ένα ληστή»
Με εμφανή και έντονη παρουσία σε όλη την πόλη της Καλαμάτας και μπλόκα σε όλες τις εξόδους, συνεχίσθηκαν χθες οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δύο δραστών, νεαρής ηλικίας, πιθανότατα αλλοδαπών, που το βράδυ της Παρασκευής άνοιξαν πυρ στην περιοχή της Βέργας κατά αστυνομικών, όταν προσπάθησαν να τους ελέγξουν. Παράλληλα, έχουν ενημερωθεί όλες οι γειτονικές Αστυνομικές Διευθύνσεις. Ήδη η Αστυνομία έχει στα χέρια της την κλεμμένη μηχανή στην οποία επέβαιναν οι δύο δράστες, όπως και ένα κλεμμένο αυτοκίνητο, το οποίο βρέθηκε στο 34ο χλμ. Καλαμάτας – Αρεόπολης.
Όλα τα στοιχεία δείχνουν πως πρόκειται για τους δύο ληστές της Μάνης, που αποπειράθηκαν τις προηγούμενες ημέρες να ληστέψουν τον ταχυδρόμο στο φαράγγι του «Φονέα» και την Παρασκευή το πρωί λήστεψαν τον Αγροτικό Συνεταιρισμό στη Στούπα.
Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία στο «Θ» του ζεύγους Άρη και Δέσποινας Χόχολη, οι οποίοι ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο στο σπίτι τους με τον ένα δράστη.
Έρευνες
Μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου πάνοπλοι αστυνομικοί είχαν ζώσει την περιοχή της Βέργας, αναζητώντας τους δύο δράστες, οι οποίοι μέχρι χθες ξέφευγαν της σύλληψης.
Οι αστυνομικοί το Σάββατο εντόπισαν εγκαταλειμμένο στο δρόμο της Μάνης ένα ασημί Mitsubishi Colt, το οποίο είχε κλαπεί από την Καλαμάτα στις 6 Απριλίου. Οι πρώτες ενδείξεις φωτογράφιζαν τους ληστές της Μάνης και η Αστυνομία είχε ετοιμάσει μπλόκα σε όλη την περιοχή.
Λίγο πριν από τις 10.00 το βράδυ της Παρασκευής, ένα μπλόκο της Αστυνομίας, μισό χιλιόμετρο πριν από το πάρκο του Αλμυρού, εντόπισε μία κόκκινη μηχανή τύπου εντούρο, ίδια με αυτή που γνώριζαν πως είχε κλαπεί από την Καλαμάτα στις 4 Απριλίου. Στο σήμα τους για να σταματήσει, ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα και ξεκίνησε μικρή καταδίωξη, με τους αστυνομικούς να καλούν ενισχύσεις. Λίγα μέτρα πιο κάτω, οι δύο επιβαίνοντες στη μηχανή την εγκατέλειψαν στη μέση του δρόμου και πυροβολώντας στον αέρα με καλάσνικοφ, προκειμένου να κρατήσουν τους αστυνομικούς μακριά, κινήθηκαν προς τη βόρεια πλευρά του κεντρικού δρόμου, μπαίνοντας στη βλάστηση και στο «φαράγγι» της Βέργας. Σύμφωνα με τις περιγραφές, ο ένας ήταν εύσωμος με μαύρο μπουφάν και ο άλλος αδύνατος με ρούχα παραλλαγής.
Άμεσα την περιοχή έζωσαν αστυνομικοί της ΟΠΚΕ και της Ασφάλειας, ενώ περιπολικά και συμβατικά αυτοκίνητα χτένιζαν την περιοχή. Μέχρι τα ξημερώματα οι έρευνες δεν απέδωσαν καρπούς, ενώ οι δράστες, χρησιμοποιώντας το «φαράγγι», δεν αποκλείεται να πέρασαν κάτω από τον κεντρικό δρόμο και να κινήθηκαν προς την παραλία.
Το αυτοκίνητο και η μηχανή οδηγήθηκαν στις εγκαταστάσεις της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μεσσηνίας, όπου πέρασαν από εξονυχιστικό έλεγχο από τη σήμανση. Μάλιστα, το αυτοκίνητο αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του μαζί με ένα μικρό «δωράκι», αφού ψάχνοντας να δει τι λείπει (οι δράστες είχαν αφαιρέσει ταυτότητα, δίπλωμα και κλειδιά σπιτιού) βρήκε στο πάτωμα μία σφαίρα (!), την οποία και παρέδωσε.
«Ήταν σαν αγρίμι»
Όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι οι δράστες μόλις εγκατέλειψαν τη μηχανή χωρίσθηκαν, ενώ και οι δύο ήταν οπλισμένοι. Ο ένας εξ αυτών, αδύνατος και με ρούχα παραλλαγής, μέσα σε λίγα λεπτά βρέθηκε στην αυλή της οικογένειας Χόχολη.
Ανεβαίνοντας εύκολα από τα χτήματα, προσπάθησε να κρυφτεί σε ένα φυσικό ανάχωμα, κάτω από το σπίτι. Τη στιγμή του επεισοδίου, το ζευγάρι Άρης και Δέσποινα Χόχολη προσπαθούσαν να επισκευάσουν την πόρτα του σπιτιού τους, ενώ, όπως μας είπαν, όλα τα παράθυρα και οι πόρτες ήταν ανοικτά και τα παιδιά τους μέσα.
Ακούγοντας τους πυροβολισμούς, κινήθηκαν προς την άκρη του οικοπέδου τους, που έχει οπτική επαφή με τον κεντρικό δρόμο, για να δουν τι συμβαίνει. Πλησιάζοντας στην άκρη του οικοπέδου, όπου σε ένα σημείο έχει υποχωρήσει η περίφραξη, είδαν ένα νεαρό αδύνατο άντρα, μεταξύ 25 και 30 ετών, με καστανά μαλλιά, ύψους περίπου 1.75 μ. και ρούχα παραλλαγής, να έχει «λουφάξει» από την κάτω πλευρά. Μόλις αντίκρισε το ζευγάρι σηκώθηκε όρθιος και έχοντας συνεχώς το χέρι στην τσέπη, προσπαθούσε να δει από πού θα φύγει.
«Ήταν σαν αγρίμι που δεν ξέρει από πού να φύγει. Εγκλωβισμένος. Δεν έχω ξανακούσει άνθρωπο τόσο πολύ λαχανιασμένο και δεν έχω δει πιο τρομαγμένο από αυτόν. Του λέω ποιος είσαι, είσαι Έλληνας, τι θες εδώ; Προσπαθούσα να του μιλήσω δυνατά, μήπως με ακούσουν και οι αστυνομικοί που ήταν από κάτω. Τα φώτα της Αστυνομίας ήταν 20 μέτρα από το σημείο που ήμασταν εμείς. Σε καθαρά ελληνικά, μου είπε “τρακάραμε”. Του απάντησα μη φεύγεις, περίμενε να σε βοηθήσουμε. Ακόμα, δεν είχαμε δει ότι είχε συνεχώς το χέρι στην τσέπη και σιγά σιγά καταλάβαμε ότι κάτι άλλο συμβαίνει», αφηγήθηκε ο Άρης Χόχολης.
«Ευχαριστώ»
Μετά από αυτό ο δράστης κινήθηκε στην αριστερή πλευρά του οικοπέδου, όπου η περίφραξη είναι πολύ ψηλή και περνώντας πίσω από τα σπίτια, βρέθηκε ξανά μπροστά στο ζευγάρι. «Του φωνάξαμε “δεν μπορείς να βγεις από εκεί”», συνέχισε την αφήγηση η Δέσποινα Χόχολη και ο σύζυγός της πρόσθεσε: «Τότε τράβηξε το όπλο από την τσέπη. Δε μας απείλησε. Δε μας πλησίαζε, κρατούσε πάντοτε απόσταση από εμάς. Προφανώς, το όπλο το τράβηξε από την τσέπη σαν να ήθελε να δούμε τι έχει και να μην τον πλησιάσουμε. Του είπαμε “να σου ανοίξουμε την πόρτα να φύγεις”. Την ώρα που ενεργοποιούμε το μηχανισμό να ανοίξει η πόρτα, ανέβαινε ένα αυτοκίνητο και αυτός κρύφτηκε. Πιστεύουμε ότι ήταν έτοιμος να πυροβολήσει, αν ερχόταν αντιμέτωπος με αστυνομικούς και τον εγκλώβιζαν. Όταν πέρασε το αυτοκίνητο, ενεργοποιήσαμε και πάλι το μηχανισμό, η πόρτα άνοιξε και βγαίνοντας μας είπε “ευχαριστώ” και χάθηκε στο σκοτάδι, μπαίνοντας απέναντι σε ένα χωμάτινο δρομάκι».
Οι αστυνομικοί στη συνέχεια ενημερώθηκαν από το ζευγάρι για το περιστατικό και έψαξαν όλο το σπίτι, ανακοινώνοντάς τους ότι οι δράστες είναι δύο. Μάλιστα, σε μια αποθήκη στην άκρη του κτήματος θόρυβος έκανε τους αστυνομικούς να κάνουν επιχείρηση, χωρίς όμως αποτέλεσμα.
«Σοκαριστήκαμε πολύ. Δεν κοιμηθήκαμε όλη τη νύχτα. Και επειδή οι χώροι είναι πολλοί, οι αστυνομικοί ερεύνησαν τα πάντα, μήπως κρύβεται και ο δεύτερος», σημείωσε η Δέσποινα Χόχολη.
«Από αυτό που έζησα με τους αστυνομικούς χθες το βράδυ, το μόνο που θέλω είναι να τους δώσω συγχαρητήρια για τη δύσκολη δουλειά που κάνουν. Χθες το βράδυ κινδύνευαν και κατάλαβα πόσο δύσκολη είναι η δουλειά τους», κατέληξε ο Άρης Χόχολης.


~** H Μάχη της Καλαμάτας

Στο τέλος του μήνα συμπληρώνονται 70 χρόνια από τη Μάχη της Καλαμάτας. Με αφορμή το ιστορικό αυτό γεγονός και δεδομένου ότι πολλοί από εμάς δε γνωρίζουμε τι ακριβώς έγινε εκείνη την περίοδο στην Καλαμάτα, το «Θ» αναδημοσιεύει σήμερα ένα σχετικό απόσπασμα από το βιβλίο του Σόλωνα Γρηγοριάδη με τίτλο «Ιστορία της σύγχρονης Ελλάδας, 1941-1974».
 Δουγκέρκη
Τι απέγινε, όμως, στο μεταξύ το Βρετανικό Εκστρατευτικό Σώμα; Συνέχιζε την εκτέλεση της «Επιχειρήσεως Δαίμων», όπως λεγόταν η εκκένωση της Ελλάδας. Έως τις 26 Απριλίου είχε εγκαταλείψει την Αττική – στην οποία εισέβαλαν από τις 25 οι Γερμανοί, για να καταλάβουν την Αθήνα στις 27 – και έκανε την ύστατη, απεγνωσμένη προσπάθεια φυγής από τα λιμάνια της Πελοποννήσου.
Την 25η Απριλίου οι Γερμανοί με αερομεταφερόμενες δυνάμεις κατέλαβαν τον Ισθμό της Κορίνθου. Η μικρή βρετανική μονάδα που τον φρουρούσε κονιορτοποιήθηκε. Αλλά η γέφυρα είχε ήδη υπονομευτεί. Και δύο θαρραλέοι νεαροί αξιωματικοί, ο λοχαγός Φίλιπς και ο υπολοχαγός Τάυσον, ήταν κρυμμένοι στους θάμνους, σε απόσταση 200 μέτρων, όταν οι Γερμανοί αλεξιπτωτιστές ρίχτηκαν και σπεύσαν να την καταλάβουν και να κόψουν τα καλώδια πυροδοτήσεως. Οι δύο Άγγλοι, με εκπληκτική ψυχραιμία, άρχισαν να βάλλουν με τουφέκια από τη θέση τους κατά του εκρηκτικού γεμίσματος. Οι Γερμανοί τούς αντιλήφθηκαν και ρίχναν εναντίον τους πυρά ομαδόν. Ταυτόχρονα, 12 αλεξιπτωτιστές περνούσαν τη γέφυρα τρέχοντας για να τους εξοντώσουν. Εκείνοι, όμως, συνέχισαν το έργο τους. Και, τελικά, η γέφυρα ανατινάχθηκε με τρομερές εκρήξεις, ενώ τα συντρίμμια της κατέπεσαν στη διώρυγα μαζί με τους κατακομματιασμένους 12 αλεξιπτωτιστές. Οι δύο Άγγλοι αξιωματικοί κατόρθωσαν να διαφύγουν μέσα στη σύγχυση και να φτάσουν στο Ναύπλιο. Τo γερμανικό μηχανικό, όμως, μπόρεσε μέσα σε λίγες ώρες να εγκαταστήσει μια πρόχειρη νέα γέφυρα και άρχισε η χειμαρρώδης διοχέτευση των δυνάμεων της 5ης Θωρακισμένης Μεραρχίας, ενώ στην περιοχή Πατρών αποβιβαζόταν η μονάδα Es-Es «Αδόλφος Χίτλερ». Αλλά οι Βρετανοί ήδη κατέφθαναν στα λιμάνια της επιβίβασης, και κυρίως στο Ναύπλιο, στην Καλαμάτα και στη Μονεμβασιά. Από τη Μονεμβασιά διέφυγαν τη νύχτα της 28ης Απριλίου 4.000 Νεοζηλανδοί, σε πλήρη τάξη, χωρίς να χαθεί ούτε ένα πολυβόλο. Αλλά στο Ναύπλιο είχαν απομείνει 1.700 άνδρες, που το πρωί βρέθηκαν κυκλωμένοι από τα γερμανικά άρματα και παραδόθηκαν οι 1.300. Η δραματικότερη σκηνή, όμως, παίχτηκε στην Καλαμάτα. Εκεί είχαν συρρεύσει μέσα σε σύγχυση 8.000 Βρετανοί και 2.000 Γιουγκοσλάβοι. Λίγοι ήταν οπλισμένοι και επικρατούσε χαώδης κατάσταση. Οι Γερμανοί, που είχαν επισημάνει τη συγκέντρωση τόσων χιλιάδων στο λιμάνι, με όλες τις δυνάμεις τους έτρεχαν από τους κατεστραμμένους δρόμους της Πελοποννήσου προς την Καλαμάτα. Δεν απέμενε χρονικό περιθώριο επιβίβασης για τους φυγάδες παρά τη νύχτα της 29ης Απριλίου. Μέσα σε λίγες ώρες θα κρινόταν η τύχη αυτής της μικρής Δουγκέρκης.
Ατμόσφαιρα αγωνίας επικρατούσε. Διοίκηση, άνδρες, αλλά και οι κάτοικοι διερωτούνταν: Θα πρόφταιναν να σωθούν; Μια αγγλική μοίρα από δύο καταδρομικά και επτά αντιτορπιλικά, καθώς και τρία εμπορικά πλοία, κατέπλευσαν στο λιμάνι στις 9 το βράδυ. Αλλά, ενώ μέσα στο σκοτάδι και με μεγάλη σύγχυση άρχισε η επιβίβαση, οι γερμανικές θωρακισμένες προφυλακές έμπαιναν στην πόλη βάλλοντας με τα κανόνια και τα πολυβόλα των αρμάτων. Πανικός και διάλυση επικράτησαν, μερικοί όμως αποφασιστικοί Άγγλοι και Νεοζηλανδοί αξιωματικοί και υπαξιωματικοί έσωσαν την κατάσταση. Συγκεντρώνοντας με κραυγές όσους ένοπλους συναντούσαν, οργάνωσαν αστραπιαία απεγνωσμένη αντεπίθεση. Ένας Νεοζηλανδός λοχίας με μια μικρή ομάδα εφόρμησε εναντίον δύο τεταγμένων γερμανικών κανονιών, εξόντωσε τους υπηρέτες τους με τις ξιφολόγχες και κατόπιν έστρεψε τις κάννες τους κατά της σκοτεινής μάζας των εχθρικών αρμάτων. Μέσα σε δύο ώρες οι Γερμανοί είχαν ανατραπεί, αφήνοντας στα χέρια των Βρετανών 2 άρματα, 12 οχήματα, 2 πυροβόλα, 150 αιχμαλώτους, ενώ οι νεκροί ανέρχονταν σε 41. Ήταν μια εκπληκτική και θυελλώδης επιχείρηση μέσα στο σκοτάδι, που στέφθηκε με μοναδική επιτυχία. Και τα μεσάνυχτα από την ξηρά δόθηκε προς τα πλοία με σήματα Μορς το σήμα: «Ο Κέυ».
Τότε, όμως, έγινε εντελώς απροσδόκητη η κορύφωση της τραγωδίας. Η επιβίβαση, που είχε διακοπεί με τον πανικό και τη μάχη, επρόκειτο να ξαναρχίσει. Αλλά τη στιγμή εκείνη έβγαινε έξαλλος στη ξηρά ένας αξιωματικός του ναυτικού με τρομερό μήνυμα προς τον Άγγλο ανώτερο διοικητή, ταξίαρχο Πάρριγκτον. Μόλις είχε έρθει υπερεπείγον σήμα του αρχιναύαρχου της Ανατολικής Μεσογείου Κάννιγκαμ προς τα πολεμικά σκάφη, να αποπλεύσουν αμέσως προς τη συνάντηση του στόλου, γιατί είχε κάνει εξόρμηση ο ιταλικός στόλος και ο Κάννιγκαμ εφορμούσε εναντίον του. Τα καταδρομικά και τα αντιτορπιλικά, εκτελώντας τη διαταγή, σήκωσαν τις άγκυρές τους χωρίς στιγμή χρονοτριβής και έφυγαν. Τα δύο εμπορικά είχαν ήδη αναχωρήσει με ένα τμήμα των φυγάδων. Και απέμειναν 10.000 άνδρες στην παραλία, απελπισμένοι, εγκαταλειμμένοι, ενώ οι Γερμανοί ξανάρχονταν.
Πραγματικά, τα εχθρικά άρματα είχαν εμφανιστεί πάλι στις παρυφές της Καλαμάτας. Και οι ταξίαρχος Πάρριγκτον έκρινε ότι δεν είχε δυνατότητες να δώσει μάχη. Οι φυγάδες αποτελούσαν άοπλο συρφετό, χωρίς διάθεση τώρα πια να αντιδράσει. Έτσι, στις 5.30 το πρωί της 30ής Απριλίου παραδόθηκε, χωρίς να πέσει τουφεκιά αυτή τη φορά, με 7.000 τουλάχιστον άνδρες. Μετά από λίγες ώρες, ο Βρετανός αρχιναύαρχος Κάννιγκαμ, ενώ έπλεε ολοταχώς προς συνάντηση του εχθρού, ανακάλυψε ότι οι πληροφορίες για την έξοδο του ιταλικού στόλου ήταν ανακριβείς. Αλλά τώρα πια ήταν αργά για να ξαναγυρίσουν τα πολεμικά στην Καλαμάτα. Έτσι, έληξε άδοξα η μικρή Δουγκέρκη της Πελοποννήσου και τερματίστηκε η βρετανική εκστρατεία στην ηπειρωτική Ελλάδα. Αλλά από τους 62.562 άνδρες του Εκστρατευτικού Σώματος είχαν διασωθεί οι 50.732.
Σοβαρότερες υπήρξαν οι απώλειες υλικού: 209 αεροπλάνα, 134 άρματα και θωρακισμένα αυτοκίνητα («κάριερες»), 498 πυροβόλα, 49 αντιαρματικά πυροβόλα, 150.000 τουφέκια, 8.000 φορτηγά αυτοκίνητα. Εκείνο, όμως, που έχει πρωταρχική σημασία στον πόλεμο είναι το έμψυχο υλικό, και η διάσωση του όγκου του στην Ελλάδα υπήρξε ένας μεγάλος άθλος, ο οποίος επέτρεπε να συνεχιστεί ο αγώνας σε άλλα μέτωπα.


~** Προωθείται στο ΦΕΚ
Μεσοβέζικη η λύση για το ΓΠΣ
Η κάθοδος του γενικού γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδος και Ιονίου, Τ. Αποστολόπουλου, χθες στην Καλαμάτα, σήμανε συναγερμό μεταξύ των κατοίκων των περιοχών που διαφωνούν με την υπογραφείσα και οσονούπω δημοσιευμένη στο ΦΕΚ μελέτη του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου Καλαμάτας.
Μετά από αρκετό τρέξιμο και τηλεφωνήματα από την πλευρά τους, κατάφεραν να τον συναντήσουν και να μάθουν από πρώτο χέρι τι περίπου προβλέπει η υπογραφείσα από τις 29 Μαρτίου μελέτη.
Έτσι, λοιπόν, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από τους ίδιους, σε γενικές γραμμές η φιλοσοφία της μελέτης που υπογράφηκε είναι βασισμένη στα «έξι σημεία» που πρότεινε από τις 18 Ιανουαρίου ο κ. Αποστολόπουλος, με ορισμένες επιπλέον βελτιώσεις.
Κατ’ αρχάς, στην απόφαση προβλέπεται η ενοποίηση της περιοχής από την Αγία Σιών ως τη Μικρή Μαντίνεια και παράλληλα δημιουργείται μια επιπλέον περιαστική ζώνη, στην περιοχή ανάμεσα στους δύο δρόμους που οδηγούν στη Μάνη. Η αρτιότητα γίνεται 6 στρέμματα, αλλά κατά παρέκκλιση οικοδομήσιμα είναι και τα οικόπεδα από 4 στρέμματα από πάνω. Από εκεί και πέρα, ο κ. Αποστολόπουλος επιτρέπει τη διατήρηση των κατασκηνώσεων στον Ταΰγετο χωρίς χρονικό περιορισμό.
Ολόκληρη η απόφαση θα έχει σταλεί τη Δευτέρα στο Δήμο Καλαμάτας, ενώ την ίδια ημέρα ο κ. Αποστολόπουλος θα δώσει και συνέντευξη Τύπου, στη διάρκεια της οποίας θα εξηγήσει το σκεπτικό της. Όπως είπε, όμως, στην αντιπροσωπεία των κατοίκων με τους οποίους συναντήθηκε χθες, δεν μπορούσε να κάνει τίποτα περισσότερο από τα παραπάνω.
Από την πλευρά τους, βέβαια, οι κάτοικοι σε καμία περίπτωση δε δηλώνουν ικανοποιημένοι με τις εξελίξεις και αμέσως μόλις πάρουν το επίσημο κείμενο της απόφασης στα χέρια τους, θα προγραμματίσουν και τις επόμενες ενέργειές τους. Μεταξύ αυτών είναι και συναντήσεις με τους βουλευτές του νομού, αλλά και με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά.
Εν τω μεταξύ, αύριο πρόκειται να παραβρεθούν στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου και μετά από συνεννόηση με τον αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας, Χρ. Μαλαπάνη, τους δόθηκε η διαβεβαίωση ότι το θέμα τους θα τεθεί προς συζήτηση προ ημερήσιας διάταξης.
Όπως δήλωσαν στο «Θ», «από την πλευρά μας θέλουμε να προχωρήσει το Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο, αλλά σε καμία περίπτωση ο Δήμος Καλαμάτας να μη γίνει το πειραματόζωο για τη νέα χωροταξική πολιτική της κυβέρνησης. Δεν είναι δυνατόν στη Μεσσήνη και στη Θουρία να ισχύουν άλλα μέτρα και σταθμά και στην Καλαμάτα άλλα. Δεν είναι δυνατόν να ξεκινά η κατάργηση της εκτός σχεδίου δόμησης από εμάς και στην υπόλοιπη Ελλάδα να ισχύουν άλλα πράγματα».

~**  ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΑΝΗΜΕΡΩΣΗ : Κυριακή 10/4/2011 :
**  http://www.fromsport.com/ , ΖΩΝΤΑΝΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ .-
**  http://twitter.com/stamos01/
Για την Φούτμπωλ Λίγκ- Β΄Εθνική στο ελληνικό ποδόσφαιρο :
** Αναγέννηση Καρδίτσας - Διαγόρας Ρόδου  2-1 .- ^
** Δόξα Δράμας - Αγροτικός Αστέρας  4-0 .- ^
** Εθνικός Αστέρας - Ηλιούπολη 1-2 .-^
** Καλλιθέα - Ιωνικός  2-2 .- ^
** ΟΦΗ - Εθνιοκός Πειρ. 1-0 .- ^
** Βέροια - Τρίκαλα  2-1 .- ^

** Για το Κυπριακό πρωτάθλημα στο ποδόσφαιρο Α1 Κατηγορία :
** ΑΠΟΕΛ - Ομόνοια Λευκωσίας  2-0 .- ^
**  Ανόρθωση - ΑΕΚ Λάναρκσς 2-0 .- ^

~* Για την ελληνική Σούπερ Λίγκ στο ποδόσφαιρο ,  29η αγωνιστική , Κυριακή  10 -04 -2011 :
** Καβάλα - Ξάνθη  1-1 , ( 0-1 ) .- τα γκόλ : 1΄ Βλάσης Καζάκης , 51΄Μάριους Νικουλάε , .- ^ Κόκκινη  Ουλαμπάγιο Αντεφέμι .-
** Άρης Θεσσ. - Ολυμπιακός Βολου  2-1 , (0-1 ).- τα γκόλ :  32΄ πεν. Χαβιέ Οράσιο  Ούμπιντες , 49΄ Κριστιάν Μποντίγια , 57΄Νέτο ,  .- ^
** Ατρόμητος Αθην. - Ολυμπιακός Πειραιώς  3-1 , (2-1).- τα γκόλ : 22΄ Στέλλιος Σφακιανάκης , 34΄Φρανσουά Μοντεστό , 37΄ Ηλ. Αναστασάκος , 53΄Ανρί Καμαρά ,  .- ^
** Ηρακλής Θεσσαλ. - ΠΑΟΚ Θεσσαλ. 0-0  , (0-0).- ^
** Κέρκυρα - Ετγοτέλης  1-0 , (1-0).- τα γκόλ : 29΄ Χρήστος Καλατζής , .- ^
** ΑΕΛ  Λάρισα - ΑΕΚ Αθηνών 2-3  , (1-3).- τα γκόλ : 3΄ Κώστας Μανωλάς , 5΄  και 18΄ Παναγ. Λαγός , 45΄Τουμέρ Μετίν , 61΄Ντανιέ  Κουζέν , .- κόκκινη Στέλιος Βενετίδης  .- ^
** Παναθηναϊκός - Αστέρας Τρίπολης  1-0 , (0-0).- 82΄αυτογκόλ Χρήστος Πιπίνης .- ^ κόκκινη Σαλίμ Αράς .-
** Πανιώνιος - Πανσερραϊκός  0-0  , (0-0).-  ^ κόκκινη Τάσος Παπάζογλου .- ^

**

 **** Oι αναρτήσεις του Μήνα ....  ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2011 :


~** http://snsarfara.blogspot.com/2011/04/01-2011.html  , Στο αγιάζι της ενημέρωσης Παρασκευή 01 Απρίλιος 2011 *

~* http://arfara-messinias-stamos-2010.blogspot.com/2011/04/2-2011.html  . Στο Αγιάζι της Σαββατιάτοκης ενημέρωσης -Πληροφόρησης 2 ΑΠΡΙΛΊΟΥ 2011 *

~** http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.com/2011/04/03-2011.html  , Στο αγιάζι της Κυριακάτικης ενημέρωσης -Πληροφόρησης 03 Απριλίου 2011 .-

~** http://stamos-dynami.blogspot.com/2011/04/04-2011.html  , Στο αγιάζι της ενημέρωσης Δευτέρα 04 Απριλίου 2011 .-

~** http://vlasiosarfara.blogspot.com/2011/04/05-04-2011.html . Στο αγιάζι της Τοπικής - Μεσσηνιακής Ενημέρωσης Τρίτη 05-04-2011 .-

~** http://dimmetoparfara.blogspot.com/2011/04/05-2011.html  : Στο αγιάζι της ενημέρωσης - πληροφόρησης Τρίτη 05 Απριλίου 2011 .-

~** http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.com/2011/04/06-2011.html  , Στο αγιάζι της ενημέρωσης Τετάρτη 06 Απριλίου 2011.-

~** http://snsstamoskal.blogspot.com/2011/04/7-2011.html  , Στο αγιάζι της ενημέρωσης Πέμπτη 7 Απριλίου 2011 .-

~** http://httpdimmetoparfarablogspotcom.blogspot.com/2011/04/8-2011.html  , Στο αγιάζι της ενημέρωσης Παρασκευή 8 Απριλίου 2011 .-

`~** http://arfara-messinia-stamos.blogspot.com/2011/04/09-2011.html  , Στο αγιάζι της ενημέρωσης του Σαββάτου 09 Απριλίου 2011.-

~** http://arfara-messinias-stamos.blogspot.com/  , Στο αγιάζι της Κυριακάτικης Ενημέρωσης 10 Απριλίου 2011 * .-

~**Νέο "όχι΄ των Ισλανδών για την αποζημίωση Βρετανίας και Ολλανδίας

 Συντριπτική υπεροχή του «όχι» δείχνουν τα αποτελέσματα του δημοψηφίσματος στην Ισλανδία για τη συμφωνία αποζημίωσης Βρετανίας και Ολλανδίας για την υπόθεση της κατάρρευσης της τράπεζας Icesave το 2008, όπως μεταδίδει το Dow Jones Newswires.
*  Σύμφωνα με μέχρι τώρα αποτελέσματα, με το 90% των ψήφων καταμετρημένο το 59,1% των ψηφοφόρων απορρίπτει τη συμφωνία ενώ το 40,9% την αποδέχεται.
* Οι δύο αυτές χώρες είχαν αποζημιώσει 340.000 πολίτες τους με καταθέσεις στην ισλανδική τράπεζα με το ποσό των 3,9 δισ. ευρώ ενώ παράλληλα διεξήγαγαν διαπραγματεύσεις με την Ισλανδία. Σημειώνεται πως είναι η δεύτερη συμφωνία που τίθεται σε δημοψήφισμα καθώς η πρώτη είχε απορριφθεί από τους Ισλανδούς πολίτες με πλειοψηφία 93%.
* Σύμφωνα με τη νέα συμφωνία η αποπληρωμή θα γινόταν σταδιακά έως το 2046 με επιτόκιο 3% για τα 1,3 δισ. ευρώ που η Ολλανδία επιδιώκει να λάβει και με επιτόκιο 3,3% για το υπόλοιπο ποσό με το οποίο η Βρετανία έχει αποζημιώσει δικούς της πολίτες.

~****** Αυτοί που μας γράφουν σας τα παρουσιάζουμε :

**  Καλησπέρα σας,

 από τη μέρα που ξεκινήσαμε το http://www.dentforum.gr/  έχουμε 5005 επισκέψεις (1η μέρα 28-12-10) και 22386 προβολές σελιδών.
 -Στο forum μας έχουμε 175 άτομα, 33 ανοιχτά θέματα και 94 απαντήσεις. Περιμένουμε να γραφτείτε περισσότεροι! Υπάρχουν θέματα που ζητούν και τη δική σας απάντηση!
 - Διαβάστε πως Μπορούμε να μειώσουμε το κόστος των οδοντιατρικών υλικών! Μέχρι τώρα για την 1η προσπάθεια (περιμένουμε και εσάς μέχρι 01-05-2011) ήμαστε ΜΟΝΟ 33 άτομα, η αλήθεια είναι ότι περιμέναμε πολύ μεγαλύτερη συμμετοχή! Παρακαλούμε διαβάστε το άρθρο και ακολουθήστε μας! Όσο περισσότεροι μαζευτούμε τόσο μεγαλύτερη έκπτωση θα πετύχουμε!
 -Αντιδεολογικές Συμπεριφορές. Από τις 12-2-11 ανεβάζουμε και εμείς εικόνες από προσφορές συναδέλφων στο διαδύκτιο ελπίζοντας ότι κάποια στιγμή οι σύλλογοι θα κάνουν το αυτονόητο! Μέχρι τώρα βρήκαμε 16!!!! Στείλαμε πάλι ένα mail στον ΟΣΑ αλλά πάλι δεν πήραμε κάποια απάντηση. Σχετικά με το θέμα έχουμε αναρτήση και μία ψηφοφορία (Είστε υπέρ ή κατά των οδοντιατρικών προσφορών στο ίντερνετ;)
 -Κατάλογος sites blogs. Έχει εμπλουτιστεί με 32 sites οδοντιάτρων, 1 site οδοντοτεχνιτών, 5 sites οδοντιατρικών νέων, 17 sites συλλόγων και τα 2 sites των ελληνικών πανεπιστημίων. Εάν θέλετε να μπείτε στον κατάλογο (είναι εντελώς δωρεάν) παρακαλώ στείλτε μας mail.
 -Παρουσίαση περιστατικών. Όποιος επιθυμεί να παρουσιάσει κάποιο περιστατικό μπορεί να μας στείλει mail με φωτογραφίες, τα βήματα κλπ.
 -Ανεβάζουμε τα σημαντικά άρθρα γύρω από την οδοντιατρική και από την ιατρική, περιμένουμε και τα δικά σας άρθρα γύρω από κάποιο υλικό ή τεχνική.
 - Σε λίγες μέρες μόνο οι οδοντίατροι θα έχουν πρόσβαση σε όλο το forum, οι ασθενείς και οι απλοί επισκέπτες θα έχουν μειωμένη πρόσβαση ώστε οι συζητήσεις μας να μένουν σε οδοντιατρικούς κύκλους.- http://dentforum.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=40&Itemid=57 .-
 -Οι ιδέες μας για το μέλλον είναι να δημιουργήσουμε έναν κατάλογο με τα οδοντιατρικά προ’ι’όντα, εταιρίες.
 Σίγουρα χρειαζόμαστε σε όλα τα παραπάνω τη βοήθεια σας και αυτό γίνεται με την ενεργή συμμετοχή σας στο forum.-  http://dentforum.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=64&Itemid=57  .-
 Ευχαριστούμε,  DentForum www.dentforum.gr

~**Ένας ευαίσθητος Απρίλης
Ιδιοπαθής ή Συγγενής Ραιβοϊπποποδία - Club foot
Μπορείτε να το διαβάσετε;
Ένας ευαίσθητος Απρίλης
 Στίχοι: Ηλίας ΚατσούληςΜουσική: Παντελής Θαλασσινός Ένας ευαίσθητος Απρίλης Ένας αθέατος καιρός Γελάει το φρουρό της πύλης Και βγαίνει ήλιος λαμπερόςΠετά τα ρούχα του στρατιώτη Φορά...
 Ιδιοπαθής ή Συγγενής Ραιβοϊπποποδία - Club foot
 Club foot Η ιδιοπαθής ή συγγενής ραιβοïπποποδία αποτελεί την πιο συχνά εμφανιζόμενη παραμόρφωση του ποδιού στα νεογέννητα. Το πόδι του μωρού είναι γυρισμένο προς τα μέσα και κάτω. Η συχνότητα της...
[[ This is a content summary only. Visit my website for full links, other content, and more! ]]
 Μπορείτε να το διαβάσετε;
 Σνφμύωα με μαι έυρενα στο Πμανιπσητετο του Κμτρπιαιζ δεν πζαιει ρλόο με τι σρειά είναι μία λξλέη, αεκρί το πώτρο κια το ταελείτυο γάμρμα να ενίαι στη στωσή θσέη.Τα υλοπιόπα μροπούν να ενίαι σε...  http://www.hamomilaki.gr/  .-
Ο Ακάθιστος Ύμνος - Χαίρε Νύμφη Ανύμφευτε Akathist to the Holy Virgin


Σύλληψη μαθητών για κατοχή ινδικής κάνναβης στο λιμάνι της Σούδας

Τα ματωμένα διαμάντια - Blood diamond

Ο Ακάθιστος Ύμνος - Χαίρε Νύμφη Ανύμφευτε Akathist to the Holy Virgin

Ιδιαίτερη είναι η αγάπη και ξεχωριστός ο σεβασμός, με τον οποίο το σύνολο των πιστών περιβάλλει την Ακολουθία του Ακάθιστου Ύμνου. Αγάπη και σεβασμός που πηγάζουν και εμπνέονται από το πρόσωπο προς...

 Σύλληψη μαθητών για κατοχή ινδικής κάνναβης στο λιμάνι της Σούδας

 Δυο νεαρούς μαθητές που μετέφερε πλοίο στο Λιμάνι της Σούδας συνέλαβαν σήμερα στις 4 το απόγευμα άνδρες του Λιμενικού Σώματος γιατί είχαν στην κατοχή τους 55 γραμμάρια ινδικής κάνναβης. Οι...

 Τα ματωμένα διαμάντια - Blood diamond
 Μια καταπληκτική εργασία του artanis71,που αξίζει να την μελετήσουμε όλοι!! Ολόκληρη η πρώτη δεκαετία του 2000, σημαδεύτηκε από την έκφραση «Ματωμένο διαμάντι», σε σχέση με το εμπόριο και...

~**Hi Stamatios,

Luis Carlos Vieira has replied to your comment in the album Fotos de perfil from Raquel Fatal:

"amiga querer te fala qual és melhor é impossivel pois vc és muito fotogenica e sabe ter um b.angulo para tira tuas fotos tas de parabens."

To reply, click on the following link:
http://www.sonico.com/album.php?etid=392-bz1ah&u=22066847&a=172355#comments

Sonico.com
~** Ο/Η Δημήτρης Τ. έστειλε μήνυμα στα μέλη του Συνεχίζουμε να γράφουμε με ελληνικούς χαρακτήρες.

 Δημήτρης Τ.9 Απριλίου 8:52 π.μ.

Θέμα: Τι λέει το Σύνταγμα: για την Ισότητα των Ελλήνων, την πρ


Το Σύνταγμα της Ελλάδας, όπως αναθεωρήθηκε με το Ψήφισμα της 27 Μαΐου 2008 της Η’ Αναθεωρητικής Bουλής των Ελλήνων
http://www.facebook.com/l/37c18cDU-bxrIkMiMcIIrq6fJlg/eranistis.net/wordpress/?p=13458&preview=true

Αρθρο 4: (Ισότητα των Ελλήνων)
 1. Oι Έλληνες είναι ίσοι ενώπιον του νόμου.

2. Oι Έλληνες και οι Eλληνίδες έχουν ίσα δικαιώματα και υποχρεώσεις.

3. Έλληνες πολίτες είναι όσοι έχουν τα προσόντα που ορίζει ο νόμος. Eπιτρέπεται να αφαιρεθεί η ελληνική ιθαγένεια μόνο σε περίπτωση που κάποιος απέκτησε εκούσια άλλη ιθαγένεια ή που ανέλαβε σε ξένη χώρα υπηρεσία αντίθετη προς τα εθνικά συμφέροντα, με τις προϋποθέσεις και τη διαδικασία που προβλέπει ειδικότερα ο νόμος.

4. Mόνο Έλληνες πολίτες είναι δεκτοί σε όλες τις δημόσιες λειτουργίες, εκτός από τις εξαιρέσεις που εισάγονται με ειδικούς νόμους.

5. Oι Έλληνες πολίτες συνεισφέρουν χωρίς διακρίσεις στα δημόσια βάρη, ανάλογα με τις δυνάμεις τους.

6. Kάθε Έλληνας που μπορεί να φέρει όπλα είναι υποχρεωμένος να συντελεί στην άμυνα της Πατρίδας, σύμφωνα με τους ορισμούς των νόμων.

7. Tίτλοι ευγένειας ή διάκρισης ούτε απονέμονται ούτε αναγνωρίζονται σε Έλληνες πολίτες.

** Ερμηνευτική δήλωση: Η διάταξη της παραγράφου 6 δεν αποκλείει να προβλέπεται με νόμο η υποχρεωτική προσφορά άλλων υπηρεσιών, εντός ή εκτός των ενόπλων δυνάμεων (εναλλακτική θητεία), από όσους έχουν τεκμηριωμένη αντίρρηση συνείδησης για την εκτέλεση ένοπλης ή γενικά στρατιωτικής υπηρεσίας.
Ολόκληρο εδώ:  http://www.facebook.com/l/37c18cDU-bxrIkMiMcIIrq6fJlg/eranistis.net/wordpress/?p=13458&preview=true

~** Maria Nieves Ramos Tacoronte wants you to check out a photo in the album:
"orquidea" of Maria Nieves Ramos Tacoronte un gran fabor

~**Ο/Η Δημήτρης Τ. έστειλε μήνυμα στα μέλη του Συνεχίζουμε να γράφουμε με ελληνικούς χαρακτήρες.
Δημήτρης Τ.8 Απριλίου 8:13 μ.μ.

Θέμα: Η σχολική πραγματικότητα στα διηγήματα του Αλέξανδρου

Η σχολική πραγματικότητα στα διηγήματα του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη – Μέρος Ι.
“Επάνω εις το φατνωμένον μέρος του κτηρίου, προς το ανατολικομεσημβρινόν ήμισυ,  ίπταντο μετοχαί, απαρέμφατα, αντωνυμίαι,  και εκελάδουν μονοτόνως εναλλασσόμενα πρόσωπα, και αριθμοί και εγκλίσεις,  και η ράβδος εκράτει συχνά τον τόνον επί των νώτων των μαθητών” http://www.facebook.com/l/bbbb6vQD_K81z-7sNaqdunbGKng/eranistis.net/wordpress/?p=13443

~** Ο/Η ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ έστειλε μήνυμα στα μέλη του ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ.

 ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ8 Απριλίου 7:10 μ.μ.

Θέμα: EΚΠΟΜΠΗ iiiiiii

ΤΩΡΑ ΖΩΝΤΑΝΑ Η ΕΚΠΟΜΠΗ “ΤΑ ΜΕΡΑΚΙΑ ΜΑΣ” ΑΠΟ ΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΚΩΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19:00 ΜΕ 21:00 ΣΕ ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΡΑΔΙΟ ΜΕΓΑΛΟΝΗΣΟΣ.  89.8fm  www. radiomegalonisos .gr   ΤΗΛ ΕΚΠΟΜΠΗΣ +30 2831025835- 6978540747 ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ .. http://www.facebook.com/l/bbbb67If_l_kU5iK841yIvwpqBw/www.elpar.gr  http://www.facebook.com/l/bbbb60mFTUixGFLA3GAj0EDYS4g/www.ustream.tv/channel/elliko-paradosiako-radiofono  ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΡΑΔΙΟ ΓΕΡΑΚΑΡΙ http://www.facebook.com/l/bbbb6tASAUjqc7UuPStz34sHUDQ/www.elpar.gr/Radio_Gerakari/mediaplayer.html  ή απο τους συνδεσμους

http://www.facebook.com/l/bbbb6SUB07jgHGXYOGqkFSmgWOA/www.e-radio.gr/player/player.el.asp?sid=533  http://www.facebook.com/l/bbbb6FGQgRjnQe-cvf0NGhOlsNg/listen.onestreaming.com/asx/elpar.asx  http://www.facebook.com/l/bbbb6pOQQfICqaRME-TOPSnnCKw/www.mediabox.gr/live-radio-station/elliniko-paradosiako/

http://www.facebook.com/l/bbbb6Pk91tJF-1X1fxB8E8c0bXQ/nextradios.com/media_player.php?station=39http:/  http://www.facebook.com/l/bbbb691P_3uObMiTHO2GFOeyvUg/radiotime.com/WebTuner.aspx?StationId=103082 & http://www.facebook.com/l/bbbb6pxfTv9n8ma-uMzmICV2s -g/nextradios.com/media_player.php?station=39 ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ http://www.facebook.com/l/bbbb6TcvtvBEVdBL1sQJ3tPNepQ/www.worldtvradio.com/radiotv/stations/station11540.htm
 You have 3,797 νέες ειδοποιήσεις. Visit Facebook now to see what's happening with your friends.

 ~**Ο/Η Χρήστος Δάρρας έστειλε μήνυμα στα μέλη του S.O.S!!!!!CODEX ALIMENTARIUS.....ΘΑΝΑΣΙΜΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΥΓΕΙΑ.

 Χρήστος Δάρρας8 Απριλίου 7:08 μ.μ.
Θέμα: δειτε απο ποσο παλια εχει αρχησει το κολπο τους

http://www.facebook.com/l/bbbb6LyiMMOCmig8v6qdp9FVpSg/www.eglimatikotita.gr/2011/04/codex-alimentarius.html  .-

~** Ο/Η Haris Neofytou έστειλε μήνυμα στα μέλη του DYNAMIC SPORTS & NUTRITION.

 Haris Neofytou8 Απριλίου 7:00 μ.μ.

Θέμα: BodyArt FitnessGym / Pafos

Make your Body a Work of Art

Prwin palio Telwnio / Dipla apo DAMART Tel: 26-221333 bodyartgym@yahoo.com

OPENING 040-4-2011 
http://www.facebook.com/profile.php?id=100002230236528

~**  Ο/Η Demetris Terpizis έστειλε μήνυμα στα μέλη του Club FACES.

 Demetris Terpizis8 Απριλίου 6:56 μ.μ.

Θέμα: PHOTOS OF VEGAS @ FACES

http://www.facebook.com/album.php?aid=2096874&id=1598790620#!/album.php?fbid=1798822182522&id=1598790620&aid=2096874¬if_t=like

~**Great job! You recruited Erl Eroz to the cause ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ. You have recruited 1 person to the cause so far.

 Go ahead and thank Erl Eroz now.   Thanks for all that you do,  The Causes Team   Recruiting tip: Post the cause to your profile

~**Ο/Η Χρήστος Δάρρας έστειλε μήνυμα στα μέλη του S.O.S!!!!!CODEX ALIMENTARIUS.....ΘΑΝΑΣΙΜΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΥΓΕΙΑ.

 Χρήστος Δάρρας8 Απριλίου 12:30 μ.μ.
Θέμα: ενα αρθρο ασχετο με το γκρουπ μας αλλα πολυ ενδιαφερον!
http://www.facebook.com/l/bbbb6e25g8m9lN3UHbL1OWVv0og/asimpiestos.blogspot.com/2011/04/blog-post_3088.html  .-

~** Ο/Η Μίνα Γκελντή έστειλε μήνυμα στα μέλη του "ΤΡ.Α.Φ" (Τράπεζα αλληλεγγύης Φιλόζωων).

 Μίνα Γκελντή8 Απριλίου 10:00 π.μ.

Θέμα: ΕΠΕΙΓΟΝ! (το λινκ του νομοσχεδίου)

Συγνώμη αλλα από κεκτημένη ταχύτητα παρέλειψα να σας δώσω το λινκ του νομοσχεδίου! http://www.facebook.com/l/bbbb6WZJyGRFqKrGfET2IB2Uc3A/www.opengov.gr/ypaat/?p=127&cpage=1#comments  .-

~**Ο/Η Μίνα Γκελντή έστειλε μήνυμα στα μέλη του "ΤΡ.Α.Φ" (Τράπεζα αλληλεγγύης Φιλόζωων).

 Μίνα Γκελντή8 Απριλίου 9:24 π.μ.

Θέμα: ΕΠΕΙΓΟΝ! 7 ΜΕΡΕΣ ΑΠΟΜΕΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΝΟΜΟ�

Αγαπητά μέλη του Τρ.Α.Φ...

Το νέο σχέδιο Νόμου είναι έτοιμο για ψήφιση!

Εμείς ως φιλόζωοι έχουμε χρέος να το διαβάσουμε προσεχτικά (όλα τα άρθρα του) και να ψηφίσουμε πατώντας like dislike στα σχόλια ώστε το τελικό σχέδιο που θα φηφιστεί να είναι όπως ακριβώς το θέλουμε...

Ως γνωστόν μετά την απομάκρυνση από του "ταμείου" ουδέν λάθος αναγνωρίζεται! 7 μέρες απέμειναν για να κλείσει η κυβέρνηση την σελίδα των σχολίων. Βρείτε λίγο χρόνο το Σαβ/κο και διαβάστε προσεχτικά τα άρθρα όπως προτείνονται και ΑΚΟΜΗ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΤΕΡΑ τα σχόλια στα οποία θα πατήσετε like ή dislike γιατί αυτή είναι η "ψήφος" σας που μετράει για την τελική εικόνα που θα έχει το νέο νομοσχέδιο.

Αν δεν έχετε χρόνο τουλάχιστον πατήστε like στα σχόλια της ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ 110 σωματείων.

Ευχαριστώ για το χρόνο σας και ελπίζω να λάβετε σοβαρά υπόψη το μήνυμα αυτό γιατί μετά από πολλά χρόνια μας δίνετε επιτέλους μια ευκαιρία για να αλλάξουμε τα πράγματα για τα ζώα προς το καλύτερο.
Ας μην την προσπεράσουμε...                       Καλή σας μέρα!

~**EUROPEAN PARLIAMENT BEWILDERED ABOUT BASIC HUMAN RIGHTS‏

* The European Parliament condones the violation of basic human rights of dissident bloggers in Greece, but worries about the human rights in China, Nepal, and Zimbabwe! The detention of Chinese artist and dissident blogger Ai Weiwei this week by the authorities of his country, the human rights situation of Tibetans in Nepal and the imprisonment of opposition leaders and dissident bloggers in Zimbabwe were the three topics selected for urgent debates and resolutions by the European Parliament on Thursday.

* Marilizardism, terrorizing dissident bloggers, has metastasized in many countries. Merciless Marilizard, the culprit of October-18 shock and awe, terrorizes Graecoblogosphere. Accusing dissident bloggers of treason, Graecokleptocrats have manufactured a blood libel in cyberspace, which in turn may incite hatred and violence. The freakish government of Graecokleptocracy, October-18 mafia, is the only government on Earth which robs the computers of its citizens! Infamous CCU is the brutal arm of the government of Graecokleptocracy which terrorizes the cyberspace, robbing computers at gunpoint, perjuring, jailing dissident bloggers, and gagging the truth. CCU of Graecokleptocracy is the most disgusting gang in Fourth Reich(EU).
* A resolution calls for the immediate and unconditional release of Ai Weiwei, who was detained by the authorities this week. Parliament sees this arrest as part of a widespread recent crackdown on human rights activists and dissidents in China. The resolution condemns the living conditions experienced by the families of many recent detainees as well as the increased surveillance and restrictions on foreign reporters.
* MEPs are expected to raise these issues in the next EP-China interparliamentary meeting. The resolution argues that Parliament's participation in that meeting should be conditional on prison access for MEPs, so they can meet some of the detainees mentioned in the resolution.
* Parliament also asks EU Foreign Affairs High Representative Catherine Ashton to continue to raise the issue of human rights violations at the very highest level. The development of EU-China relations must go hand in hand with the development of a genuine, fruitful and effective political dialogue and respect for human rights should be an integral part of the new framework agreement which is now being negotiated with China, believe MEPs.
* MEPs denounce the marked increase in intimidation, arbitrary arrests and disappearances of dissident bloggers and political opponents of the Zanu-PF party, led by President Robert Mugabe, over the last few months. Accusing national security forces and militias loyal to Mugabe of harassing and raiding the offices of numerous NGOs and political opponents, MEPs call for an end to the abuses and for the immediate and unconditional release of all those arbitrarily arrested.
* Parliament urges the EU to refuse to accept any Zimbabwean Ambassador to the EU who is not nominated on the basis of due constitutional process and applauds the Union's dual policy of imposing asset freezes and travel bans on Mugabe loyalists while at the same time providing funding in direct support of the Zimbabwean people and civil organisations, avoiding government agencies.
* Emulating the disgusting paradigm of infamous Graecokleptocrats, who persecute and jail dissident bloggers, the governments of many countries terrorize dissident bloggers. Blogging in Greece, the most corrupt country of Fourth Reich(EU), is considered an extreme-risk avocation. Freakish kleptocrats accuse dissident bloggers of treason, confiscate their computers at gunpoint, and lock them is jail! Freak galore! These prisoners of conscience follow the long tradition of Socrates, who was killed by the Athenian democracy.
* Global Tax Revolt points out the persecution of dissident bloggers is unquestionably a serious attack on freedom of speech, and contrary to Article 2 of Lisbon Treaty, Article 10 of the European Convention of Human Rights, and Article 19 of the International Covenant on Civil and Political Rights. The disgusting government of Graecokleptocracy cannot bully the blogosphere without repercussions and blowbacks. The international civil society got a shock and awe from the brutality of the infamous government of Graecokleptocracy on October 18, 2010.
* Diplomats use tact to gain strategic advantage or to find mutually acceptable solutions to a common challenge, one set of tools being the phrasing of statements in a non-confrontational or polite manner. But some Greek diplomats use freak, instead of tact! Turkish diplomats far outsmart Greek diplomats on a consistent basis, especially Merciless Marilizard, who does unbelievable masochistic stupid things.
* Unquestionably, the freakish Minidip of Greece is the stupidest foreign ministry on Earth, the minimum of diplomacy! Minidip is a booboo mill! Everything that could go wrong with this ministry did go wrong. On October 18, 2010, Marilizard destroyed a distinguished professor and dissident blogger in order to appease Premier Erdogan of Turkey. Dissident head on plate is something Salome, femmes fatales, or sirens would definitely appreciate! Beware of Greeks bearing gifts, especially Trojan Horses and dissident heads!
*Erdogan, a smart man, did not bite Marilizard's bait. Instead, he felt his intelligence was insulted, and he drained his lizard! Moreover, Marilizard's stupidity and freakish inhumanity backfired worldwide. Now all diplomats talk behind the back of Papandreou wherever he shows up, and bond traders have penalized Greek debt with a stupidity markup on required return. This is a confirmation of the Butterfly Effect of Chaos Theory!

~**ei Stamatios Skoulikas  Quando vi fiquei de cara...   olha ai e veja o que devo fazer.
O-video-Aqui.wmv .-

~** Γεια σας, Stamatios,
Ο Sokratis σας επιβεβαίωσε ως φίλο στο Facebook.
 Sokratis Nazlidis Εδώ είναι κάποιοι από τους φίλους του Sokratis που ίσως γνωρίζετε και εσείς:

 Prasina Nea

Προσθήκη στους φίλους

Maria Christofi

Προσθήκη στους φίλους
 Kostas Naissos

Προσθήκη στους φίλους

Argyris Ntinopoulos

Προσθήκη στους φίλους

 Evangelos Papazoglou

Προσθήκη στους φίλους

Maria Papadogianni

Προσθήκη στους φίλους

 Ευχαριστούμε,

Η Ομάδα του Facebook

~**Πασχαλινά Δώρα στα Παιδιά Πολύτεκνων Οικογενειών


Πασχαλινή Αυγοθήκη Κόκορας

Η πολύτεκνη Οικογένεια

Πασχαλινά Δώρα στα Παιδιά Πολύτεκνων Οικογενειών

Ημερομηνία: Κυριακή 17 Απριλίου 2011Ώρα: 11:00 π.μ.Τόπος: Ο Νέος Πολυχώρος του Θεόφιλου στην οδό Παπαφλέσσα 9 Γαλάτσι.Τηλέφωνα: 210.88.28.036 / 6949612196 begin_of_the_skype_highlighting 6949612196 end_of_the_skype_highlighting Την Κυριακή των Βαΐων (17 Απριλίου) ο...


Πασχαλινή Αυγοθήκη Κόκορας

 ΦΙΑΞΤΕ ΕΥΚΟΛΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΑΝΕΞΟΔΑ ΟΜΟΡΦΕΣ ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΑΥΓΟΘΗΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΟΛΙΣΕΤΕ ΤΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΣΑΣ ΤΡΑΠΕΖΙ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ 1.ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΠΟΤΗΡΑΚΙΑ[ΜΙΚΡΟ ΜΕΓΕΘΟΣ-ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΑΦΕ] 2.ΧΑΡΤΟΝΙ 3.ΜΠΟΓΙΕΣ...

 Η πολύτεκνη Οικογένεια

 Όταν δεν χρειάζεσαι άλλο άτομο για να παίξεις με τα αδέλφια σου μπιρίμπα με ζευγάρια, ξέρεις ακριβώς τι σημαίνει να μεγαλώνεις σε πολύτεκνη οικογένεια. Τα περισσότερα παιδιά...

~** Δυσλεξία στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση - Dyslexia

 H Πανελλήνια Ομοσπονδία γονέων παιδιών με δυσλεξία και μαθησιακές δυσκολίες σε συνεργασία με την Πρυτανεία του Α.Π.Θ. διοργανώνει εκδήλωση, με θέμα «Δυσλεξία στην τριτοβάθμια εκπαίδευση». Η...

~**Ο/Η Kardu Ellinadiko A έστειλε μήνυμα στα μέλη του KARDU ELLINADIKO CLUB.

 Kardu Ellinadiko A6 Απριλίου 11:57 μ.μ.

Θέμα: addmee

http://www.facebook.com/profile.php?id=100002226379808   .-

  ~** Σελίδες για το Χωριό μας ΑΡΦΑΡΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ :
 Ο αξέχαστος ιερέας και δάσκαλος Παπά- Γιάννης 2010 :


** http://www.youtube.com/watch?v=aBZZXp_6APk  ,~** BELANIDIA ARFAROON 2010 :
** O Aξέχαστος Παπα-Γιάννης των Αρφαρών :

*** http://www.youtube.com/watch?v=Zxj87vLZ37U  ,**

Δεν υπάρχουν σχόλια: