Arfara-Messinias 1 - FOTOS

!!! Ο έρωτας μας βάζει ή σαμάρι ή στεφάνι!! .-

Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

Στην καθημερινή μας Ενημέρωση Παρασκευή 6 Μαϊου 2011 *

Στην καθημερινή μας Ενημέρωση  Παρασκευή   6 Μαϊου  2011 :

** Όταν ένας άνθρωπος δεν μπορεί να βοηθήσει τον εαυτόν του , τότε δεν μπορεί να βοηθήσει και τους άλλους .-

**ΟΛΟΙ ΟΙ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ :




ΑΘΛΗΤΙΚΟΙ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ :



LIVE ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ¨



  ~** ΜΑΙΟΣ 2011

*** http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.com/2011/05/1-2011.html  , 1η Μαϊου 2011 –Πρωτομαγιά .- (51) .-
~~~** http://snsstamoskal.blogspot.com/2011/05/2-2011.html  , Στο αγιάζι της , Στο αγιάζι ενημέρωσης Δευτέρα 2 Μαϊου 2011 .- (52).-
~* http://httpdimmetoparfarablogspotcom.blogspot.com/2011/05/3-2011.html Στο αγιάζι της Ενημέρωσης Τρίτη 3 Μαϊου 2011 .- (31) .-
~** http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.com/2011/05/3-2011.html  , Στο αγιάζι της Ενημέρωσης Τρίτη 3 Μαϊου 2011 .- ( 45).-
~** http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.com/2011/05/4-2011.html  , Στο αγιάζι της ενημέρωσης Τετάρτη 4 Μαϊου 2011 .- (63).-
~** http://arfara-messinia-stamos.blogspot.com/2011/05/5-2011.html  , Στην καθημερινή μας Ενημέρωση Πέμπτη 5 Μαϊου 2011 .- (102).-

ΩΡΑ   ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ :



** H ZΩΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΝΑ ΠΕΤΑΓΜΑ … :

Photobucket

** Αιχμές Ρέππα κατά... "τζιτζιφιόγκων" του ΥΠΟΙΚ

* Για «τζιτζιφιόγκο» του υπουργείου Οικονομικών, που διαρρέει ανακρίβειες, έκανε λόγο ο υπουργός Υποδομών και Δικτύων, Δημήτρης Ρέππας, κατά την προσέλευση του σε σύσκεψη υπό τον Πρωθυπουργό για την οικονομία.
* Παράλληλα διέψευσε δημοσιεύματα, σύμφωνα με τα οποία η τρόικα έβγαλε «κίτρινη κάρτα» στο υπουργείο Μεταφορών, λέγοντας ότι η τρόικα θεωρεί το συγκεκριμένο υπουργείο ότι είναι εντάξει με τις υποχρεώσεις του.
* Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στη σύσκεψη που έγινε στο υπουργείο Μεταφορών, από την πλευρά του υπουργείου Οικονομικών μετείχε ο ειδικός γραμματέας ΔΕΚΟ, Γιώργος Κυριακός, πρώην πρόεδρος της Σούπερ Λιγκ.
* Πάντως, η νέα κόντρα μεταξύ υπουργείων έρχεται λίγες ώρες μετά τη σαφή προειδοποίηση του πρωθυπουργού πως θα προχωρήσει «με εκείνους που θέλουν να αλλάξει η Ελλάδα» και τις αναφορές του για φέουδα.
* Έως τις 17 ή 18 Μαΐου αναμένεται να γίνει η κατάθεση στη Βουλή του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος Δημοσιονομικής Σταθερότητας, ανακοίνωσε την Πέμπτη ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και πρόσθεσε ότι θα ακολουθηθούν όλες οι κοινοβουλευτικές διαδικασίες και θα ψηφιστεί με απλή πλειοψηφία.

** Οι φρουτοχυμοί κάνουν καλό στην καρδιά

* Η κατανάλωση φρουτοχυμών φαίνεται να προσφέρει οφέλη για την καρδιά, σύμφωνα με μια νέα γαλλική επιστημονική έρευνα. Οι ερευνητές έκαναν στο εργαστήριο πειράματα με χοίρους.
* Η κατανάλωση φρουτοχυμών φαίνεται να προσφέρει οφέλη για την καρδιά, σύμφωνα με μια νέα γαλλική επιστημονική έρευνα. Οι ερευνητές που έκαναν στο εργαστήριο πειράματα με χοίρους, οι οποίοι τράφηκαν με διάφορα μίγματα φρουτοχυμών, εμφάνισαν χαλάρωση στα τοιχώματα των αρτηριών τους.

* Παραμένει να αποδειχτεί ότι και στους ανθρώπους οι φρουτοχυμοί έχουν ωφέλιμη δράση όσον αφορά την καρδιαγγειακή λειτουργία. Πάντως για μια ακόμη φορά οι επιστήμονες δεν ήταν σε θέση να εξηγήσουν ακριβώς γιατί τα φρούτα κάνουν καλό στην καρδιά. Η ευεργετική δράση των χυμών αποδίδεται κυρίως στην χημική ουσία πολυφαινόλη, που υπάρχει σε φρούτα και καρπούς.
* Η νέα μελέτη, που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό «Food and Function» της Βασιλικής Εταιρίας Χημείας της Βρετανίας, σύμφωνα με το BBC, έρχεται να ενισχύσει τα ευρήματα προηγούμενων ερευνών, που έχουν δείξει ότι τα φρούτα και τα λαχανικά δρουν προστατευτικά για την καρδιά.
* Η έρευνα βρήκε ότι ανάμεσα στα πιο ωφέλιμα για την καρδιά φρούτα, που θα έπρεπε να περιλαμβάνονται σε ένα φρουτοχυμό, είναι τα σταφύλια και τα φραγκοστάφυλα. Από την άλλη, οι επιστήμονες επεσήμαναν ότι οι φρουτοχυμοί περιέχουν λιγότερες φυτικές ίνες και περισσότερα σάκχαρα σε σχέση με τα ολόκληρα φρούτα.

** «Μήλον της έριδος» το Skype για Facebook και Google

* Μήλον της έριδος φαίνεται πως τείνει να γίνει η εταιρεία μαλακού λογισμικού Skype για τους δύο Αμερικανικούς κολοσσούς των κοινωνικών δικτύων, το Facebook και την Google, που εξετάζουν την κατάθεση πρότασης συνεργασίας μαζί της.
* Μήλον της έριδος φαίνεται πως τείνει να γίνει η εταιρεία μαλακού λογισμικού με έδρα το Λουξεμβούργο Skype για τους δύο Αμερικανικούς κολοσσούς των κοινωνικών δικτύων, το Facebook και την Google, που εξετάζουν ξεχωριστά την κατάθεση πρότασης συνεργασίας μαζί της.

* Σύμφωνα με όσα ανέφεραν στο πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερ, δύο ανεξάρτητες μεταξύ τους πηγές, που έχουν γνώση αλλά και απευθείας πρόσβαση στις διεξαγόμενες διαπραγματεύσεις, αυτή η εξέλιξη ήρθε εξαιτίας του γεγονότος ότι η διαδικτυακή τηλεδιάσκεψη καθυστέρησε τη δημόσια προσφορά προτάσεων συνεργασίας.
* Τα σχέδια του Facebook, σύμφωνα με τη μία από τις δύο πηγές προβλέπουν την κατάθεση πρότασης εξαγοράς της Skype. Η δεύτερη όμως πηγή επιμένει ότι η πρόταση αφορά στη σύσταση κοινής επιχείρησης. Σύμφωνα δε με την πρώτη πηγή ο διευθύνων σύμβουλος του Facebook, Μαρκ Ζούκενμπεργκ συμμετέχει προσωπικά σε αυτές τις εσωτερικές συζητήσεις. Η Google έχει επίσης ξεκινήσει πρώιμες συζητήσεις σύμφωνα με την άλλη πηγή.
* Πάντως, εκεί που συμφωνούν και οι δύο πηγές είναι στο ότι οι συζητήσεις είναι ακόμα σε αρχικό στάδιο και δεν είναι από τώρα ξεκάθαρο ποια προοπτική ευνοούν οι εταιρείες.

** Παγκόσμια Ημέρα κατά του Άσθματος 3/5/2011:

* Εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο ταλαιπωρεί το άσθμα, επηρεάζοντας την ποιότητα της καθημερινότητάς τους και θέτοντας σε κίνδυνο μερικές φορές ακόμη και τη ζωή τους.

** Το αλκοόλ ευθύνεται για το 20% των καρκίνων του στήθους

* Το Αντικαρκινικό Ινστιτούτο Αυστραλίας υποστηρίζει ότι το αλκοόλ συμβάλλει πολύ περισσότερο, απ' ό,τι πιστευόταν μέχρι τώρα, στην εκδήλωση καρκίνων. Σύμφωνα με το Ινστιτούτο, το 20% των καρκίνων του στήθους οφείλεται στο αλκοόλ.-
* Το Αντικαρκινικό Ινστιτούτο Αυστραλίας υποστηρίζει ότι το αλκοόλ συμβάλλει πολύ περισσότερο, απ' ό,τι πιστευόταν μέχρι τώρα, στην εκδήλωση καρκίνων.

* Σύμφωνα με το Ινστιτούτο, το 5% όλων των ειδών καρκίνου οφείλεται στο αλκοόλ, ενώ στην περίπτωση των καρκίνων του στήθους το ποσοστό που έχει ως αιτία το ποτό ανέρχεται σε 20%.
* Αναφερόμενος στο θέμα, ο πρόεδρος του Ινστιτούτου, καθηγητής Ίαν Όλιβερ, τόνισε ότι είναι χρήσιμο να γνωρίζουν οι γυναίκες που βρίσκονται στην επικίνδυνη ζώνη όλες τις πληροφορίες, ώστε να λαμβάνουν τα μέτρα τους προκειμένου να ελαχιστοποιούν τις πιθανότητες να προσβληθούν από την ασθένεια.

*** Λογόκριναν τον Μίκη Θεοδοράκη :
* Σε ιστορική απρέπεια προέβη η πρόεδρος της αυστριακής Βουλής, Μπάρμπαρα Πράμερ, να «λογοκρίνει» τον μεγάλο Έλληνα μουσικοσυνθέτη, Μίκη Θεοδωράκη, καθώς με απόφασή της, που προκαλεί πολλά ερωτηματικά, ματαίωσε την προγραμματισμένη παρουσίαση του έργου «Μαουτχάουζεν στην αυστριακή Βουλή.

* Η «σιδηρά» κυρία της αυστριακής Βουλής προσβάλλει το πρόσωπο του Έλληνα δημιουργού που το όνομά του ταυτίστηκε με τον αγώνα του ανθρώπου για την κατάκτηση της Ελευθερίας και την υπεράσπιση της Δημοκρατίας, αιτιολογώντας την απόφασή της, επικαλούμενη τις «επανειλημμένες αντισημιτικές δηλώσεις του Μίκη Θεοδωράκη τα προηγούμενα χρόνια, με τις οποίες ο ίδιος άφησε άσχημες εντυπώσεις».

* Την είδηση μετέδωσαν η δημόσια Αυστριακή Ραδιοφωνία και νωρίτερα το Αυστριακό Πρακτορείο Ειδήσεων ΑΡΑ.-
* Ο Μίκης Θεοδωράκης, έχοντας δίπλα του τον Ιάκωβο Καμπανέλλη, είχε παρουσιάσει για πρώτη φορά το μελοποιημένο το 1966, μνημειώδες έργο του «Μαουτχάουζεν» σε ποίηση Καμπανέλλη στον τόπο του μαρτυρίου στο Μαουτχάουζεν το Μάιο του 1988, σε μια ιστορική συναυλία του με την Μαρία Φαραντούρη, την Ελινόαρ Μοάβ-Βιντιάδη και την Ανατολικογερμανίδα Γκίζελα Μάι, παρουσία του τότε καγκελάριου της Αυστρίας Φραντς Βρανίτσκι και δεκάδων χιλιάδων προσκυνητών από όλη την Ευρώπη.

* Το έργο «Μαουτχάουζεν» του Μίκη Θεοδωράκη επρόκειτο να παρουσιαστεί στη σημερινή τελετή μνήμης των θυμάτων του Ναζισμού στην αυστριακή Εθνοσυνέλευση, με την ευκαιρία της 66ης επετείου της απελευθέρωσης του πρώην ναζιστικού στρατοπέδου συγκέντρωσης Μαουτχάουζεν.

* Στην τελετή στο ελληνικό μνημείο του Μαουτχάουζεν, με την ευκαιρία συμπλήρωσης 66 χρόνων από την απελευθέρωση του στρατοπέδου συγκέντρωσης, θα παραβρεθούν εκπρόσωποι της ελληνικής πολιτείας - με επικεφαλής τον πρέσβη της Ελλάδας στην Αυστρία Παναγιώτη Ζωγράφο - των ελληνικών μαζικών φορέων και πολλά μέλη της Ομογένειας από ολόκληρη την Αυστρία.

* Mαουτχάουζεν (The Balad of Mauthausen) ονομάστηκε ο κύκλος τραγουδιών του Μίκη Θεοδωράκη, τα οποία αποτελούν μελοποίηση -κατά κύριο λόγο- του αφηγηματικού έργου Μαουτχάουζεν του Ιάκωβου Καμπανέλλη, στο οποίο περιγράφεται ο έρωτας δύο κρατουμένων στο ομώνυμο στρατόπεδο συγκέντρωσης.

* Κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου ο ποιητής Ιάκωβος Καμπανέλλης φυλακίστηκε στο στρατόπεδο συγκέντρωσης του Μαουτχάουζεν. Το 1965 έγραψε τέσσερα ποιήματα που αφορούσαν εκείνη την περίοδο και ζήτησε από τον καλό του φίλο και συνθέτη Μίκη Θεοδωράκη να τα μελοποιήσει.

* Επιπλέον η αυστριακή Βουλή με τη ματαίωση της παρουσίασης του συγκεκριμένου έργου, προσβάλλει και τη μνήμη του πρόσφατα εκλιπόντα μεγάλου Έλληνα συγγραφέα, ποιητή και Ακαδημαϊκού, Ιάκωβου Καμπανέλλη, που έγραψε τα ποιήματα του «Μαουτχάουζεν». 5/5/2011.-

** «Ζητάω εκλογές εδώ και ένα μήνα»

*  «Ζητάω εκλογές εδώ και ένα μήνα συνεχώς. Και επιμένω, οτιδήποτε άλλο εκτός από αυτή την κυβέρνηση που μοιάζει σκορποχώρι.
* Αύριο στην ώρα του Πρωθυπουργού στην Βουλή που θα έρθει να μου απαντήσει ο κ. Παπανδρέου για τους σχεδιασμούς του για την ΔΕΗ αυτό θα του πω.
* Υπάρχουν υπουργοί που δεν μιλιούνται μεταξύ τους και άλλοι που βγαίνουν και λένε άλλα από αυτά που λέει ο Πρωθυπουργός».
* Αυτά μεταξύ άλλων τόνισε ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. Καρατζαφέρης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΝΕΤ και την δημοσιογράφο Έλλη Στάη.
*  Όσον αφορά το επίμαχο video με τις δηλώσεις του Στρος Καν για τις υπόγειες συνομιλίες με τον Γιώργο Παπανδρέου ανέφερε: «Ο κ. Στρος Καν δεν είναι η πρώτη φορά που έχει μιλήσει για αυτή την περίοδο. Έχει μιλήσει για συνομιλίες και στην περίοδο Καραμανλή, είπε δηλαδή πως ο κ. Παπανδρέου επικοινώνησε μαζί του και του είπε πως η κυβέρνηση Καραμανλή πέφτει και τον ρώτησε αν υπάρχει η δυνατότητα χρηματοδότησης αν αναλάμβανε την πρωθυπουργία. Όλα αυτά ο κ. Στρος Καν τα λέει γιατί θέλει να κατέβει υποψήφιος στις Προεδρικές εκλογές στην Γαλλία και θέλει να δείχνει την εικόνα ενός ανθρώπου που έχει το πάνω χέρι».
** Πολλοί λένε ...." Ότι κι΄ αν φέρει πάμε όλοι δίπλα στον Καρατσαφέρη ;"  ???

** ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΣΗΜΕΡΑ Παρασκευή ,6/5/2011 : 
 Για το Φαϊναλ Φόρ στο Ευρωμπάσκετ , Ημιτελικά :

** ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΣΙΕΝΑ  ΙΤΑΛΙΑΣ  (77 -69), τα  δεκάλεπτα : (17-22), (40-36) , ( 56-47 ).- ^ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ είνα ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ  8/5/2011 !!

** ΜΑΚΑΜΠΙ Τ.Α. - ΡΕΑΛ ΜΑΝΔΡΙΤΗΣ   (82-63) , τα δεκάλεπτα :  (14-12), ( 32-29) , ( 55-47) .- ^   H  MAKAMΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ  στο ΤΕΛΙΚΟ της Κυριακής  αντμέτωπος του Παναθηναϊκού .-

**


*** AYTOI  ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝ :

~** Γειά σου stamos1  ο epirusellas σου έστειλε το παρακάτω μήνυμα στον πίνακα σου
 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑΑΑΑΑΑ
 Για να απαντήσεις στο μήνυμα του ακολούθα τον σύνδεσμο:
** http://www.sync.gr/epirusellas/

~** VAT, THE MOST HATEFUL TAX ON EARTH!‏
VAT, aka kleptocrats' grab, is a regressive tax; the poor pay higher percentage of their income. Revenues from VAT are much lower than expected, because they are difficult and costly to administer and collect. Since any double-digit VAT leads many consumers to underground economy, most vatstruck Fourthreichians evade VAT! As a matter of fact, if you are a real patriot, you should boycott shops that charge abominable VAT! VAT is the cacothanasia of Fourth Reich! Vatdodging is heroism! http://venitism.blogspot.com/
 Taxation Eurocommissar Algirdas Semeta points out VAT is a major source of revenue for national budgets, on average one fifth of the Member States tax revenue. The importance of VAT in these terms has been increasing over the last fifteen years. This trend has notably been reinforced in the context of the financial and economic crisis.
 Moreover, the general tendency to shift the tax burden from direct to indirect taxation is likely to continue. This is because income taxes have a more negative effect on competitiveness and growth and because of the demographic situation in most of our countries. This means that we have to work towards a higher potential of revenues from consumption taxes and first of all VAT. The tax base needs to be broadened.
 The imposition of a VAT is the precursor to bigger government. It is simply too easy for kleptocrats to raise a tax that is hidden from citizens. VAT is embedded in the final cost of the goods sold, and is hidden to the consumer. VAT is applied at every stage of consumption, from wholesale to retail. It is passed along until it literally becomes as much an inherent and cloaked component in the price as transportation or raw materials. As a result, countries that have adopted VAT have been sorely tempted to raise the rate over time.
 Actual VAT revenues of the EU Member States that are also members of the OECD represent only 55% of the revenues that could, in theory, be collected if all final consumption was taxed at the standard rate. The EU average of 55%, as compared with the figures of other countries, namely 74% in Canada, 77% in Switzerland and close to 100% in New Zealand, demonstrates a clear room for improvement in the EU.
 When VATs started out in Europe in the 1960s, they were small, usually less than 5%. Today, the average VAT rate in Europe is 20%. If your country wants to join the European Union, you have to have a minimum VAT rate of 15% so that people won't take retail shopping vacations in your cities. Norway, Denmark, and Sweden win the dubious award of having the world's highest VAT rate at 25%. This floor and ceiling of VAT prices is a clear violation of antitrust laws, price fixing, pure and simple!
 Semeta notes that broadening the tax base is by far preferable to increasing tax rates in order to collect revenues in an efficient way and minimise the negative impacts on economic growth. We also have to realise that the average standard rate in the EU already exceeds 20%. This means that we are getting nearer to the levels which a VAT system might be unlikely to digest without favouring a drift into the black economy or harming consumption growth.
 These topics are all related to the vital need for the Member States to balance their national budgets and undertake a real fiscal consolidation. Fourth Reich(EU) forced the hateful VAT on Greece in 1987 and is the most disgusting indirect tax. Greeks are at war against their government over the abominable 23% VAT. Vatmonger Greek government harasses Greeks by pressuring them to demand receipts when they buy products. Greeks who cannot gather many receipts are penalized with more taxes! Transforming citizens to VAT enforcers is disgusting, undignified, and against basic human freedoms. President Van Rompuy should call vatmonger October-18 Papandreou, Merciless Marilizard's boss, on the carpet now.
 All the additional tax revenue from a VAT has not resulted in deficit reduction. Fourthreichian nations first began imposing VATs about 40 years ago, and the result has been bigger government, permanent deficits and more debt. Public debt is equal to 80% of GDP in fourth Reich, compared to 64 percent of GDP in the United States. Semeta assertd that we need to better tackle VAT fraud. This has already been a major issue on the political agenda in the recent years. The situation is still not satisfactory.
 The most important comparison is not debt, but rather the burden of government spending. If you go back to the mid-1960s, before the imposition of VATs, Fourthreichian nations had relatively modest-sized government, only slightly larger than in the United States. Adopting a VAT, however, gave politicians a giant new source of tax revenue. And just like you don't cure an alcoholic by giving him keys to a liquor store, you don't promote fiscal responsibility by giving government a new source of revenue.
 Semeta points out promising progress was made in the field of cooperation between tax authorities to combat VAT fraud more efficiently. However, it does not solve the inherent weaknesses in the VAT system itself, which provide the opportunities for setting up the fraud.
 This is why we need to use the opportunity of taking a fresh look at VAT to make it more fraud-proof. We need to invest our efforts into new tools and to touch upon issues like the collection methods that have remained unchanged since the introduction of VAT.
 Reducing the complexity of the current VAT system would already help to minimise fraud opportunities. Instead of looking at the principle questions we have a tendency to add new elements to existing rules, thus adding complications.
 Semeta asserts the current VAT system is not only too complex but also too burdensome and costly. This is true both for tax administrations and businesses especially in terms of doing business in the single market.
 Since the abolition of fiscal borders, the business models have changed substantially over the years. VAT therefore needs to be adapted. The increased use of new technologies by businesses represents not only a challenge but also an opportunity for VAT to modernise and utilise these new technologies.
 This is necessary to reduce burdens put on businesses and to improve the collection of VAT for the national tax administrations. All the above is particularly relevant in those times of scarce resources and spending restrictions for the European governments.
 Thanks in large part to VAT, government spending in Fourth Reich now consumes 50% of GDP. This stifles growth by diverting a huge share of output from the productive sector of the economy, which helps explain why living standards are 30% below American levels. Not that Americans should get cocky. Thanks to reckless fiscal policy by Presidents Bush and Obama, the burden of government spending has now climbed above 40 percent of GDP in the United States. http://venitism.blogspot.com

ABOLISH NOW VAT
By Basil Venitis

Hello all you vatstrucks

Stop now that regressive tax

That tax that really sucks

Abolish now VAT.

VAT is trademark of slavery

A tax you have to bat

It hurts your pocket gravely

Abolish now VAT.

VAT brings a meltdown

It treats you like a rat

Destroys your hometown

Abolish now VAT.

VAT is kleptocrats' grab

The most unfair tax is VAT

Vat makes you a cab

Abolish now VAT.

Vatdodgers are real heroes

Evading VAT is a heroic act

Give vatmongers real zeroes

Abolish now VAT.

~** Το Δόγμα Του Σοκ: Η Άνοδος Του Καπιταλισμού Της Καταστροφής
*NAOMI KLEIN

Το Δόγμα Του Σοκ: Η Άνοδος Του Καπιταλισμού Της Καταστροφής
Εκδοτικός Οργανισμός Λιβάνη, Αθήνα 2010, σελ.: 720
ISBN: 978-960-14-2265-7
Το Δόγμα του Σοκ είναι ένα από τα ελάχιστα βιβλία που μας βοηθούν να καταλάβουμε το παρόν, καθώς αποτελεί την πιο ολοκληρωμένη ανάλυση της συγκαλυμμένης ιστορίας της εποχής μας. Μια συναρπαστική περιγραφή της νέας παγκόσμιας τάξης, που βρίσκεται σε κατάσταση αμόκ. Η ανάλυση του καπιταλισμού της καταστροφής επιχειρείται από την Κλάιν με τέλεια διυλισμένη οργή, που διοχετεύεται μέσα από αδιάσειστα δεδομένα. Σε αυτή την πρωτοποριακή εναλλακτική ιστορία της πλέον κυρίαρχης ιδεολογίας της εποχής μας, της οικονομικής επανάστασης των ελεύθερων αγορών του Μίλτον Φρίντμαν, η Ναόμι Κλάιν αμφισβητεί το διαδεδομένο μύθο ότι η παγκόσμια νίκη του νεοφιλελεύθερου κινήματος υπήρξε ειρηνική. Καταδεικνύει ότι, από τη Χιλή του 1973 μέχρι το σημερινό Ιράκ, ο Φρίντμαν και οι υποστηρικτές του εκμεταλλεύτηκαν επανειλημμένα τη βία και μια σειρά από τρομακτικά σοκ για να επιβάλουν τις ακραίες πολιτικές τους.
Αποκαλύπτει την εντυπωσιακή ομοιότητα ανάμεσα στις ανακριτικές τεχνικές της CIA και στις εκβιαστικές τεχνικές της Παγκόσμιας Τράπεζας και του ΔΝΤ, στην προσπάθειά τους να επιβάλουν τον καπιταλισμό της καταστροφής σε ολόκληρο τον κόσμο.
Ένα εξαιρετικό βιβλίο, ικανό να προκαλέσει τσουνάμι ντροπής -αλλά και πολιτικής δράσης, για να σταματήσει επιτέλους η θεραπεία–σοκ.
Ναόμι Κλάιν
Η Ναόμι Κλάιν είναι μια Καναδέζα δημοσιογράφος, συγγραφέας και ακτιβίστρια του κινήματος κατά της καπιταλιστικής παγκοσμιοποίησης. Στα ελληνικά, κυκλοφορεί επίσης από τον Εκδοτικό Οργανισμό Λιβάνη, το βιβλίο της No Logo, το οποίο έχει χαρακτηριστεί ως "η Βίβλος του αντι-εταιρικού ακτιβισμού". Σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Το Βήμα, μιλώντας σχετικά με την εμπλοκή του ΔΝΤ στην Ελλάδα, δήλωσε «Η Ελλάδα θυσιάστηκε για να σωθεί η ευρωζώνη. Και για να γίνει, σας εκπαιδεύουν να αισθάνεστε ένοχοι γι΄ αυτό που είστε. Εχουν ήδη διαγνώσει ότι είστε άρρωστοι». Επίσης, στο περιοδικό Επίκαιρα, είχε πει: «Δυστυχώς, έχετε πολιτικούς που ευχαρίστως τονίζουν αυτό το αίσθημα των πολιτών ότι είναι αβοήθητοι γιατί δεν υπάρχει άλλη επιλογή. Αν για όλα φταίνε η ΕΕ και το ΔΝΤ, τότε οι πολιτικοί της χώρας είναι αβοήθητοι και μπορούν να απαλλαγούν από την ευθύνη. Έτσι νομίζω ότι αυτό είναι ένα μοτίβο που βλέπουμε να επαναλαμβάνεται, όπου οι πολιτικοί επιθυμούν να θεωρούνται αβοήθητοι περισσότερο από όσο είναι στην πραγματικότητα προκειμένου να μην κάνουν θαρραλέες κινήσεις». Ο σύζυγός της, Άβι Λιούις ήταν ένας από τους πολλούς που μίλησαν στο πολύ καλό ντοκιμαντέρ του Άρη Χατζηστεφάνου, Debtocracy.
Έχοντας διαβάσει Το Δόγμα του Σοκ, πιστεύουμε πως είναι ένα από τα καλύτερα βιβλία του είδους του, και μπορεί να σας βοηθήσει να κατανοήσετε σε σημαντικό βαθμό, τα παιχνίδια που παίζονται στις πλάτες των λαών.
Πάρτε μια ιδέα ξεφυλλίζοντας μερικές από τις σελίδες του εδώ.

~** FUELE, KLEPTOCRATS, AND PRISONERS OF CONSCIENCE‏
Eurocommissar Stefan Fuele asserts that freedom of expression is part of the very foundations on which Fourth Reich is built. Accurate, reliable information is vital in countries undertaking political and economic transformation. It can make the difference between success and failure.
 The freakish government of Greece, October-18 mafia, robs computers and terrorizes the blogosphere! Why on Earth Durao Barroso, Neelie Kroes, Viviane Reding, and Cecilia Malmstroem of the European Commission cannot rein in Graecokleptocrats? If Fourth Reich(EU) cannot protect Greeks from October-18 mafiosi, who will? Greek dissident bloggers want back their stolen computers, their stolen files, their stolen persona data, and their stolen lives. Restitution is a basic right in a civil society. Brutal Graecocybercops should be abolished now. http://venitism.blogspot.com
 Fuele notes there are dangers and difficulties which are faced in ensuring freedom of expression. Marilizardism, terrorizing dissident bloggers, has metastasized in many Mediterranean countries. Merciless Marilizard, the culprit of October-18 shock and awe, terrorizes Graecoblogosphere. Accusing dissident bloggers of treason, Graecokleptocrats have manufactured a blood libel in cyberspace, which in turn may incite hatred and violence.
 The freakish government of Graecokleptocracy, October-18 mafia, is the only government on Earth which robs the computers of its citizens! Infamous CCU is the brutal arm of the government of Graecokleptocracy which terrorizes the cyberspace, robbing computers at gunpoint, perjuring, jailing dissident bloggers, and gagging the truth. CCU of Graecokleptocracy is the most disgusting gang in Fourth Reich(EU). http://venitism.blogspot.com
 Our 2010 enlargement package showed that freedom of expression and the media were issues facing stagnation or worse - a retreat from previous achievements. Emulating the disgusting Marilizardist paradigm of infamous Graecokleptocrats, who persecute and jail dissident bloggers, the governments of many countries terrorize dissident bloggers. Blogging in Greece, the most corrupt country of Fourth Reich(EU), is considered an extreme-risk avocation. Freakish Marilizardist kleptocrats accuse dissident bloggers of treason, confiscate their computers at gunpoint, and lock them is jail! Freak galore! These prisoners of conscience follow the long tradition of Socrates, who was killed by the Athenian democracy.
 Fuele asserts that to be a Member of Fourth Reich means meeting our exacting standards. There can be no slippage and we are deeply concerned by these developments. Global Tax Revolt points out the Marilizardist persecution of dissident bloggers is unquestionably a serious attack on freedom of speech, and contrary to Article 2 of Lisbon Treaty, Article 10 of the European Convention of Human Rights, and Article 19 of the International Covenant on Civil and Political Rights. The disgusting government of Graecokleptocracy cannot bully the blogosphere without repercussions and blowbacks. The international civil society got a shock and awe from the brutality of the infamous government of Graecokleptocracy on October 18, 2010.
 The media often face serious challenges. Addressing such challenges wherever they exist is an obligation derived from the values set out in the Universal Declaration of Human Rights and the European Charter of Human Right. Press and media freedom is also a central element of the Copenhagen political criteria for accession. Fuele believes there are three main points of concern:
1) Political interference;
 2) Economic pressure and
 3) Violence against the media.
 All three represent attacks on the very heart of Fourth Reich democratic system and on Fourth Reich shared values.
 First, a strong legislative framework is needed to contain the threat political interference poses to freedom of expression. Across the Western Balkans and Turkey, media legislation is in place. Media specific laws are generally good. However, other laws can and do impact on media freedom, for example, concerning defamation. It is important to maintain a balance: to guard against defamation is acceptable; the practice of criminalisation is not. Having the legislative framework is necessary, but not sufficient - implementation lags far behind and requires more attention.
 Economic pressure is increasingly of concern to us. All media face commercial pressures. However, across the region, we hear increasingly about indirect pressure being brought to bear when journalists get too close to someone's vested interest.
 Another concern is media ownership. Where organised crime and corruption is a serious challenge, it would be naive to think that the media sector is exempt. To combat such pressure, we need transparency to see who the real owners are. We also need a plurality of the media.
 When political interference and or economic pressure do not succeed, violence and intimidation are often used. All too often, we have seen journalists and bloggers either murdered or violently attacked. All too often, the assailants are not caught. The infamous government of Graecokleptocracy, October-18 mafia, uses the cybercops as a political tool.
 On October 18, 2010, Merciless Marilizard went completely insane, and she did not think twice about abusing her position in destroying a dissident blogger, an innocent victim of a wild political witch hunt. Under wild orders, a freakish gang of brutal cybercops broke into the home and into the college office of a distinguished professor and robbed at gunpoint his computers, software, files, documents, personal data, personal codes, and personal secrets.
 The wild Graecocybercops locked the 65-year old professor in jail, they humiliated him with handcuffs, fingerprints, mugshots, and lies, leaked false information to the media parrots, and initiated sham court proceedings for treason! There was no mattress, no pillow, and no toilet facility in his jail cell. At night, the world renown had to urinate in a bottle! There was neither toilet paper nor soap. He lost his job, and his life is stolen forever by a deranged Greek minister. That's why the Global Tax Revolt declared October 18 as the International Day Against Cybercop Brutality. http://groups.yahoo.com/group/globaltaxrevolt
 Fourth Reich continues to press for positive results in combating all forms of harassment. Fourth Reich expects credible investigations, indictments and trials; Fourth Reich expects protection to be provided. Fourth Reich expects a change in culture where attacks hiding behind patriotism or national pride are treated for what they are: criminal acts.
 Where information is omitted, distorted or falsified our democratic system is weakened. In a free society, we are supposed to know the truth. In Marilizardist Graecokleptocracy, where truth on internet becomes treason, however, netizens are in big trouble. Freakish Graecokleptocrats, who stole billions of euros and never went to jail, have the nerve to jail innocent dissident bloggers!
 The entropy of an organization is proportional to the square of its size. The government of Graecokleptocracy needs only four ministers, but it has forty. No wonder, Marilizardist Papandreou of October-18 mafia cannot control his freakish ministers, who do not have any better thing to do than suing innocent dissident bloggers, confiscating their computers, and locking them in jail for treason! Stolen lives are the major infamy of the October-18 mafia, a pack of mad dogs! Freak galore!
 Freedom of expression carries with it responsibilities and a need for professionalism. There is a need for self-regulation, to maintain and improve standards and beyond that a legislative safety net. It is a difficult balance to achieve a balance, but one which we must all seek to achieve. Fuele works to ensure that journalists, bloggers, and indeed all citizens can speak out freely and without fear. http://venitism.blogspot.com
TERMS

April 15: Global Tax Revolt Day

October 18: International Day Against Cybercop Brutality

October-18 Mafia: Government of Greece

Parliament of Whores: Congress of USA

Grand Brothel on Syntagma Square: Parliament of Greece

Eldorado of Prostitutes: European Parliament

Eldorado of Corruption: European Commission

Fourth Reich: European Union

Fourthreichians: Citizens of Fourth Reich

OLAF, Office de Lutte Anti-Fraude: Fourthreichian Anti-Fraud Office

Europol: Fourthreichian Criminal Intelligence Agency

Marilizardism: terrorizing dissident bloggers

~** SIXTY-ONE YEARS OF FOURTH REICH‏

Barroso of the Eldorado of Corruption points out that sixty-one years ago, on 9 May 1950, the then French Foreign Minister Robert Schuman appealed to European nations to pool their coal and steel production at supranational level, therewith laying the foundations of what we know as the Fourth Reich. Barroso's nightmare is the freakish Greek government, October-18 mafia, which persecutes innocent dissident bloggers, using the cybercops as a political tool. Cry Barroso!

 Fourth Reich(EU) is an illegal confederation that has no voted constitution, a flag no one salutes, an anthem no one sings, a Fuehrer no one can name, a parliament of prostitutes, a capital of huge bureaucracy no one controls, a currency that soon will not exist, rules of fiscal behavior that no member has been penalized for ignoring, a commission which is the Eldorado of corruption, brutal cybercops, and kleptocrats galore! http://venitism.blogspot.com/
 Out of the devastating experience of the Second World War, there was a growing awareness of politicians and citizens that cooperation at European level and the creation of institutions and rules that govern this cooperation were the only way forward towards a peaceful, democratic and prosperous common future. These and subsequent steps towards European integration, prevented the wheel of history turning backwards.
 Fourthreichian monetary unification is the Trojan horse for overall harmonization of economic rules, policies, and laws in Fourth Reich(EU). Any eurozone problem is interpreted as a consequence of the lack of harmonization and leads to another wave of a creeping harmonization. Following every crisis meeting with Napoleon Sarko, Chancellor Merkel always declares that coordinating tax policies and labor laws is not just about currency issues but also about political cooperation, which has to be deepened. In other words, more enslavement to Brussels, transforming the confederation to a federation!
 Barroso notes that so far, the path of European history was indeed marked by many successes and achievements that enabled citizens and businesses to reap concrete benefits from Fourth Reich and its freedoms to make the choices that are most conducive to their well-being and prosperity. At the same time, Fourth Reich has expanded from six to 27 Member States, and progress is being made in preparing the accession of further new members. At global level Fourth Reich has become a credible political and economic actor and is shaping globalisation for example through the G20 leaders' process, through its bilateral relations and in the United Nations.
 Eurokleptocracy, gigaregulation, Antitrust Armageddon, and gigataxation, especially VAT, are the real causes of the European financial meltdown. Fourth Reich(EU), an unvoted illegal confederation, cannot protect Europeans from Eurokleptocrats, especially Graecokleptocrats, and police brutes, especially Graecocybercops. Fourthreichian Premier Barroso condones the disgusting Graecokleptocrats who accuse dissident bloggers of treason, confiscate their computers, and lock them is jail!
 The past 61 years were also marked by periods of crises. Right now, Fourth Reich is slowly recovering from the worst financial and economic crisis since the 1930s. It has to tackle the debt crisis of some member states and its spill-over effects. In its Southern neighbourhood, developments and transitions are taking place, translating the democratic aspirations of the peoples of the Southern Mediterranean, that shake up entire societies and of course also affect Fourth Reich: Fourth Reich has always been able to cope with crises and emerge from them stronger.
 The freakish government of Greece, October-18 mafia, robs computers and terrorizes the blogosphere! Why on Earth Durao Barroso, Neelie Kroes, Viviane Reding, and Cecilia Malmstroem of the European Commission cannot rein in Graecokleptocrats? If Fourth Reich(EU) cannot protect Greeks from October-18 mafiosi, who will? Greek dissident bloggers want back their stolen computers, their stolen files, their stolen persona data, and their stolen lives. Restitution is a basic right in a civil society. Brutal Graecocybercops should be abolished now. http://venitism.blogspot.com
 Barroso believes Fourth Reich is proving to do so once again in the face of the current challenges: 27 Member States, based on Eldorado of Corruption proposals, were able to adopt an ambitious strategy to promote smart, sustainable and inclusive growth. We are completely changing the way we coordinate economic and budgetary policies. We are complementing monetary union with further steps towards a genuine economic union. We are re-launching the Single Market in view of its 20th anniversary to fully exploit its potential for growth and jobs.
 Barroso asserts that Fourth Reich is committed to support democratic transitions in the Arab world in a spirit of partnership for democracy and shared prosperity. We are adjusting the way in which we ensure border-less travelling within the Schengen area and better migration management, while neither going back on the Schengen principles nor on the underlying values of freedom and human rights.
 Most MEPs want an end to the practice of meeting in both Brussels and Strasbourg. Opponents of the two-city system want Belgium's capital to be the legislature's sole venue, but Napoleon Sarko resists. Although most working sessions take place in Brussels, Strasbourg currently hosts four full parliamentary sessions each month under a concession granted to France in 1992. Travel between Brussels and Strasbourg for 750 MEPs and thousands of their staff, riding the infamous exclusive gravy train, costs half billion euros each year. There have been repeated campaigns to change the system, but this would require all Fourth Reich countries to approve the move.
 Barroso asserts that Robert Schuman was a visionary pragmatist. He knew that Europe would not be built in one day, but in different steps and through concrete achievements. We owe it to him and the other founding fathers, to cherish our achievements, to preserve them and develop them further in a spirit of mutual solidarity and responsibility and for the benefit of our citizens.
 TERMS

April 15: Global Tax Revolt Day

October 18: International Day Against Cybercop Brutality

October-18 Mafia: Government of Greece

Parliament of Whores: Congress of USA

Grand Brothel on Syntagma Square: Parliament of Greece

Eldorado of Prostitutes: European Parliament

Eldorado of Corruption: European Commission

Fourth Reich: European Union

Fourthreichians: Citizens of Fourth Reich

OLAF, Office de Lutte Anti-Fraude: Fourthreichian Anti-Fraud Office

Europol: Fourthreichian Criminal Intelligence Agency

Marilizardism: terrorizing dissident bloggers

~** Ο/Η Konstantinos Manikas έστειλε μήνυμα στα μέλη του ΝΔ Σύγχρονη Ευρωπαϊκή Κεντροδεξιά.

Konstantinos Manikas6 Μάιος 4:37 μ.μ.
Θέμα: Οι «υπόγειες» πολιτικές διαδρομές και το «παράδοξο» Π�
Οι «υπόγειες» πολιτικές διαδρομές και το «παράδοξο» Παπανδρέου
** http://www.facebook.com/l/a1471EnmXETU3a7hLosvSuj0GgQ/maxitikoi-polites.blogspot.com/2011/05/blog-post_06.html
ή http://www.facebook.com/l/a1471Yn19VkW9IgLnfd3tQZpUkA/bit.ly/kuTzss  .-

~**  Γεια σας, Stamatios,

Η Eleni Benetatos σχολίασε τον σύνδεσμό σας.
Η Eleni έγραψε: "KALHSPERA STAMATI MOY!!!!!!!!!! FILAKIAAAAAAA"

~** Ο/Η Eleni Benetatos δημοσίευσε στον Τοίχος σας.
Ο/H Eleni έγραψε:
"KALHSPERA STAMATI MOY!!!!!! PAME GERA GIA TO 6!!!!!!!!!!!! PAOOOOOOO OLE OLE
▒▓█▀Π▄▀Α▄▀Ν▄▀Α▄▀Θ▄▀Η▀▄Ν▀▄Α▀▄Ι▀▄Κ▀▄Ο▀▄Σ▀█ ♣♣♣ ▒▓█▀Π▄▀Α▄▀Ν▄▀Α▄▀Θ▄▀Η▀▄Ν▀▄Α▀▄Ι▀▄Κ▀▄Ο▀▄Σ▀█ ♣♣♣...GIA MIA ZWI...♣♣♣!!!!!!!!!!!!!!"Απαντήστε σε αυτό το email για να σχολιάσετε αυτήν τη δημοσίευση.
*Για να δείτε τον Τοίχο σας και να απαντήσετε σε δημοσιεύσεις, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?permalink.php&story_fbid=2055203386810&id=1446349692&mid=42defb9G56358b7cG2b855adG1&bcode=Y3yGMqeR&n_m=stamoskal%40windowslive.com   , Ευχαριστούμε,  Η Ομάδα του Facebook

~** Η Eleni Benetatos σχολίασε μία φωτογραφία σας.
 Η Eleni έγραψε:
"Η αγάπη μεταξύ φίλων μπορεί να είναι πιο ισχυρή από αυτή των αδελφών, εφόσον ο καθένας επιλέξει ποιον φίλο θα έχει μαζί του και σε ποιον θα "ανοίξει" την καρδιά του. Η φιλική αγάπη χτίζεται κομμάτι κομμάτι, πλάθεται καθημερινά, δοκιμάζεται στα δύσκολα και τελικά ή παραμένει δυνατή ή φεύγει για πάντα. Τίποτε δεν είναι ...δεδομένο στη φιλία, γι’ αυτό ο καθένας αναγκάζεται να παλέψει, να αγωνιστεί και να κερδίσει τον άλλο. Όταν στερεωθεί όμως η φιλική αγάπη τότε είναι ικανή να ζει παντοτινά!!!!!!!!!!!!"
Απαντήστε σε αυτό το email για να σχολιάσετε αυτήν τη φωτογραφία.
Για να δείτε όλα τα σχόλια, ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?photo.php&fbid=10150177376274799&set=a.10150177376264799.315511.541344798&type=1&mid=42d5d70G56358b7cG2b828a9G11&bcode=Y3yGMqeR&n_m=stamoskal%40windowslive.com
Ευχαριστούμε,                Η Ομάδα του Facebook

~** Η Eleni Benetatos σχολίασε μία φωτογραφία σας. Η Eleni έγραψε:"Κάποια μέρα δεν θάμαστε πιά εδώ αλλά θάχουμε κερδίσει τηβεβαιότητα μιάς υπέροχης διαδρομής...Η δική μου κρυφή θάλασσαείναι χαρισμένη σε όλους τους καλούς μου φίλους που δίχως δεύτερη σκέψημου χάρισαν τη φιλία και τις υπέροχες κουβέντες τους και παρ'όλο πουδεν ξέρω τη φωνή τους,τις άκουσα τόσο δυνατά...ευχαριστώ όλ...ους απ'τηνκαρδιά μου...!!!!!!!!!!!!!!"Απαντήστε σε αυτό το email για να σχολιάσετε αυτήν τη φωτογραφία. Για να δείτε όλα τα σχόλια, ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:  http://www.facebook.com/n/?photo.php&fbid=10150177376274799&set=a.10150177376264799.315511.541344798&type=1&mid=42d5d32G56358b7cG2b828a9G11&bcode=Y3yGMqeR&n_m=stamoskal%40windowslive.com  Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook

~** Η Stauroula Iatrou σχολίασε μία φωτογραφία σας. Η Stauroula έγραψε:"ΕΛΕΝΗ ΜΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ...ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ..."Απαντήστε σε αυτό το email για να σχολιάσετε αυτήν τη φωτογραφία. Για να δείτε όλα τα σχόλια, ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο: http://www.facebook.com/n/?photo.php&fbid=10150177376274799&set=a.10150177376264799.315511.541344798&type=1&mid=42d75bbG56358b7cG2b828a9G11&bcode=Y3yGMqeR&n_m=stamoskal%40windowslive.com  Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook

~** Η Despoina Balabaki επίσης σχολίασε τη φωτογραφία της Eleni Benetatos.
Η Despoina έγραψε:
"ΤΕΛΙΚΟ Η ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ"
Για να δείτε όλα τα σχόλια, ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?photo.php&fbid=10150177376274799&set=a.10150177376264799.315511.541344798&type=1&mid=42e388dG56358b7cG2b87b5dG10&bcode=Y3yGMqeR&n_m=stamoskal%40windowslive.com
Ευχαριστούμε,               Η Ομάδα του Facebook

~** Η Eleni Benetatos σχολίασε επίσης τη φωτογραφία της.
Η Eleni έγραψε: "Kalhspera Panathes moy xaroumenh hmera shmera!!!!!!!!!!PAOOOOOOO OLE OLEEEEEEEEEE"
 Για να δείτε όλα τα σχόλια, ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?photo.php&fbid=10150177376274799&set=a.10150177376264799.315511.541344798&type=1&mid=42e3818G56358b7cG2b87b5dG10&bcode=Y3yGMqeR&n_m=stamoskal%40windowslive.com
Ευχαριστούμε,       Η Ομάδα του Facebook

~** Η Ανδριανή Ελένη Π. επίσης σχολίασε τη φωτογραφία της Eleni Benetatos. Η Ανδριανή έγραψε:"Ελενάκι μου ευχαριστούμε φιλιά πολλά και σε όλη την παρέα την καλησπέρα μου" Για να δείτε όλα τα σχόλια, ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο: http://www.facebook.com/n/?photo.php&fbid=10150177376274799&set=a.10150177376264799.315511.541344798&type=1&mid=42e376aG56358b7cG2b87b5dG10&bcode=Y3yGMqeR&n_m=stamoskal%40windowslive.com  Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook

~** Η Stauroula Iatrou επίσης σχολίασε τη φωτογραφία της Eleni Benetatos. Η Stauroula έγραψε:"ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ............" Για να δείτε όλα τα σχόλια, ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο: http://www.facebook.com/n/?photo.php&fbid=10150177376274799&set=a.10150177376264799.315511.541344798&type=1&mid=42e3b35G56358b7cG2b87b5dG10&bcode=Y3yGMqeR&n_m=stamoskal%40windowslive.com  Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook

~** Γεια σας, Stamatios,  Ο Mixalis Terzakis σχολίασε τον σύνδεσμό σας.
Ο Mixalis έγραψε: "ΠΟΛΥΚΑΛΟ"

~**Γεια σας, Stamatios,
Ο/Η Στρατηγός σας επιβεβαίωσε ως φίλο στο Facebook. Στρατηγός Αλκιβιάδης

~**Η Nikol Panathinaikos σχολίασε μία φωτογραφία σας.
H Nikol έγραψε:
"αδελφουλα μου νοιωθω πραγματικα πολυ χαρουμενη που σε γνωρισα,εισαι υπεροχος ανθρωπος κ ειμαι σιγουρη γι αυτο κι ας μη σ εχω γνωρισει προσωπικα!ευχομαι κ θελω πολυ καποια στιγμη να σε γνωρισω κι απο κοντα!σ ευχαριστω μεσα απ την καρδια μου για τη φιλια σου,θελω να εισαι παντα καλα κι εσυ αδελφουλα μου κ ολη η οικογενεια σου!!!!φιλακια πολλα πολλα πολλα!!!!!!!σ αγαπω πολυ !!!!!"
Απαντήστε σε αυτό το email για να σχολιάσετε αυτήν τη φωτογραφία.
Για να δείτε όλα τα σχόλια, ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?photo.php&fbid=10150177376274799&set=a.10150177376264799.315511.541344798&type=1&mid=42da247G56358b7cG2b828a9G11&bcode=Y3yGMqeR&n_m=stamoskal%40windowslive.com
Ευχαριστούμε,                 Η Ομάδα του Facebook

~** Η Elena Filippou Tselepou σχολίασε μία φωτογραφία σας. Η Elena έγραψε:"Μια γλυκια καλημερα και απο μενα Ελενιτσα μου και σε ολη την παρεα...Ελενη μου,θελω να σου πω οτι για μενα εισαι ενας απο τους πιο σπανιους ανθρωπους που εχω γνωρισει...εστω και απο εδω....να'σαι καλα παντα γεματη με αγαπη και υγεια!!!! πολλα πολλα φιλακια<3"Απαντήστε σε αυτό το email για να σχολιάσετε αυτήν τη φωτογραφία. Για να δείτε όλα τα σχόλια, ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο: http://www.facebook.com/n/?photo.php&fbid=10150177376274799&set=a.10150177376264799.315511.541344798&type=1&mid=42d7b36G56358b7cG2b828a9G11&bcode=Y3yGMqeR&n_m=stamoskal%40windowslive.com  Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook

~** Η Despoina Balabaki σχολίασε μία φωτογραφία σας. Η Despoina έγραψε:"ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ ΝΙΚΟΛΑ,ΜΕ ΤΟ 6ΚΤΟ ΠΙΣΩ.."Απαντήστε σε αυτό το email για να σχολιάσετε αυτήν τη φωτογραφία. Για να δείτε όλα τα σχόλια, ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο: http://www.facebook.com/n/?photo.php&fbid=10150177376274799&set=a.10150177376264799.315511.541344798&type=1&mid=42d7672G56358b7cG2b828a9G11&bcode=Y3yGMqeR&n_m=stamoskal%40windowslive.com  Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook


~* * Ο Giorgos Sxoinas σχολίασε μία φωτογραφία σας. Ο Giorgos έγραψε:"ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΕΝΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ.Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΦΙΛΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΝΑ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΤΟ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ,ΕΚΤΟΣ ΑΠ ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ.Σ'ΑΓΑΠΑΩ ΠΟΛΥ..ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!♥*"Απαντήστε σε αυτό το email για να σχολιάσετε αυτήν τη φωτογραφία. Για να δείτε όλα τα σχόλια, ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο: http://www.facebook.com/n/?photo.php&fbid=10150177376274799&set=a.10150177376264799.315511.541344798&type=1&mid=42d7664G56358b7cG2b828a9G11&bcode=Y3yGMqeR&n_m=stamoskal%40windowslive.com  Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook


~** Ο Nikos Aygeros σχολίασε μία φωτογραφία σας. Ο Nikos έγραψε:"ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ,ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΝΟΥΛΑ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ!!"Απαντήστε σε αυτό το email για να σχολιάσετε αυτήν τη φωτογραφία. Για να δείτε όλα τα σχόλια, ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο: http://www.facebook.com/n/?photo.php&fbid=10150177376274799&set=a.10150177376264799.315511.541344798&type=1&mid=42d764cG56358b7cG2b828a9G11&bcode=Y3yGMqeR&n_m=stamoskal%40windowslive.com  Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook


~**Γεια σας, Stamatios,
Ο Απολλώνιο Ελλάνιο Φως προτείνει να προσθέσετε τον Ελλάνιο Πνεύμα ως φίλο στο Facebook.
Ελλάνιο Πνεύμα

~** Να πως μπορούμε να μειώσουμε το κόστος των οδοντιατρικών υλικών! (1η προσπάθεια)‏

* Καλησπέρα,

Για την πρώτη προσπάθεια μείωσης οδοντ. υλικών που εκπνέει την 08-05-11 (εδώ το link) έχουμε φτάσει τα 61 άτομα και θα στείλουμε στις παρακάτω εταιρίες:
Εγγλεζοπουλος νικολαος, Τσαπραζης και σια, Dental House, Βιτσαροπουλος, Sadent, Συνεταιρισμός Οδ Θεσσαλονίκης, Παντελίδης, Μαυραειδόπουλος, Αποστολίδης, D'active, ΣΥΝΟΑ, πανελληνιος συνεταιρισμος, dental progress, FutureDENT, Θεοδοσόπουλος.
Εάν γνωρίζετε και κάποιον άλλο προμηθευτή στείλτε μας mail ή γράψτε τον στο ειδικό group στο facebook)
Όποιοι συμμετέχοντες δε μας έχουν στείλει τα στοιχεία τους παρακαλούμε να επικοινωνήσουν. Θέλουμε το όνομά τους, το mail τους και το που διατηρούν το ιατρείο τους.
Τέλος περιμένουμε όποιον άλλο/η συνάδελφο επιθυμεί να συμμετάσχει μέχρι την 08-05-11.
(Ευχαριστούμε τους dentalists.blogspot.com και τους www.dentnews.net για τη στήριξή τους!)
Φιλικά,              Dentforum

~**Παιδικό Ιστολόγιο: Τα παραμύθια της Αδελαϊδας


Παιδικό Ιστολόγιο: Mom of two princes

Ζήτησε να μην διωχθεί ο φονιάς του παιδιού του!!

Παιδικό Ιστολόγιο: Τα παραμύθια της Αδελαϊδας
http://hamomilaki.blogspot.com/2011/05/childcare-sagalia92.html?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed%3A+hamomilaki+%28To+hamomilaki%29
 Μια φορά κι έναν καιρό... Ήταν ένα κορίτσι αλαφροΐσκιωτο, αντιχνούμενο και κατά τον κόσμο που τη θωρούσε, φεγγαροπαρμένο. Έκανε πάντα...

 Παιδικό Ιστολόγιο: Mom of two princes
http://hamomilaki.blogspot.com/2011/05/childcare-mom-of-two-princes.html?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed%3A+hamomilaki+%28To+hamomilaki%29
 Το όνομα μου είναι Ρεβέκκα, μαμά δύο υπέροχων αγοριών που με έχουν ξετρελάνει με τα καμώματα τους. Θέλω να μοιραστώ μαζί σας τις σκέψεις μου, τους φόβους μου, τις αγωνίες και τα συναισθήματα μου σε...

 Ζήτησε να μην διωχθεί ο φονιάς του παιδιού του!!
http://hamomilaki.blogspot.com/2011/05/act-of-priest-from-euboea-against-human.html?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed%3A+hamomilaki+%28To+hamomilaki%29
Η πράξη του ιερέα από την Εύβοια κόντρα στην ανθρώπινη λογική. . Άραγε ένας άνθρωπος καλός, όπως η κοινωνία μας τον χαρακτηρίζει, θα μπορούσε να συγχωρέσει αλλά και να ζητήσει να μην διωχθεί ο...

~** Ευρετήριο Παιδικού Ιστολόγιου‏
**  http://hamomilaki.blogspot.com/2011/05/children-blogs-collection.html

Καλοί μας φίλοι,
βοηθήστε να συμπληρωθεί η Συλλογή «Παιδικό Ιστολόγιο».
Όταν ξεκίνησε το Χαμομηλάκι, τότε,... http://hamomilaki.blogspot.com/2011/05/children-blogs-collection.html  .-

~**Ο Nikolas Taktikos σχολίασε τη φωτογραφία σας.
Ο Nikolas έγραψε:
"na'sai kala file kai go se eyxaristo"
Για να δείτε όλα τα σχόλια, ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?photo.php&fbid=2053436222632&set=p.2053436222632&type=1&mid=42cef97G56358b7cG2b7edbbG9&bcode=Y3yGMqeR&n_m=stamoskal%40windowslive.com  Ευχαριστούμε,  Η Ομάδα του Facebook

~** Πάμε κατά διαόλου. :
Αυτό είναι παγκοσμίως γνωστό. Ο κόσμος το 'χει τούμπανο και μόνο οι έλληνες "πολιτικοί" το έχουνε κρυφό καμάρι. Ο κόσμος ζαλισμένος δεν ξέρει τι να πιστέψει και που να ζητήσει βοήθεια. Το μόνο που πιστεύει είναι οι άδειες τσέπες του. Το πανηγυράκι της Eurovision δε μπορεί να παραπλανήσει και να κοιμήσει την πλειοψηφία των πολιτών.


Η κυβέρνηση; Αυτό είναι ανέκδοτο διότι δεν υφίσταται κυβέρνηση στην Ελλάδα. Εδώ κυβερνάνε όλοι πλην των ελλήνων με αρχηγούς τους τροϊκανούς και το Δ.Ν.Τ. που έχει έναν γέρο διεστραμένο στο τιμόνι του. Λέτε η καμαριέρα να ήταν βαλτή; Και πάλι... Ο τιμονιέρης του Δ.Ν.Τ. έχει αμαρτωλό ιστορικό και δε δικαιολογείται με τίποτα.

Η αντιπολίτευση; Αυτή είναι άλλο ένα ανέκδοτο. Ούτε αυτή υφίσταται. Τι είδους αντιπολίτευση να κάνει ο Αντωνάκης στον συμφοιτητή του και συγκάτοικο του Γ.Α.Π.; Τι είδους αντιπολίτευση να κάνει το ΛΑ.Ο.Σ. την ώρα που ο αρχηγός του γλείφει ακόμα και σήμερα με δηλώσεις συμπαράστασης τον Ντομινίκ Στρος Καν μήπως και καταφέρει να γλείψει και αυτός ένα κοκκαλάκι εξουσίας; Για την αριστερή πλευρά της πολιτικάντικης σκηνής της Ελλάδας τα λόγια περισσεύουν. Κλεισμένοι μια ζωή στα στεγανά τους φορώντας διπλές παρωπίδες. Εντελώς απόντες από την ελληνική πραγματικότητα.

Τα Μ.Μ.Ε., ανεξαιρέτως, είναι φερέφωνα και μαριονέτες των κομμάτων και διαφόρων προσωπικών συμφερόντων που αποκρύπτουν συστηματικά την αλήθεια από τον ελληνικό λαό.

Η αστυνομία έχει καταντήσει δουλικό των διεφθαρμένων και των καταχραστών της εξουσίας. Όποτε πάει να κάνει τη δουλειά της σωστά (σπάνιο φαινόμενο) εμφανίζονται οι διάφορες Μ.Κ.Ο. που χρηματοδοτούνται με κρατικά χρήματα για να δημιουργήσουν αναμπουμπούλα και να συκοφαντίσουν. Η αστυνομία είναι ευνουχισμένη πλήρως και δουλεύει κάθε Κυριακή στα γήπεδα ως security στις ποδοσφαιρικές Α.Ε. πράγμα το οποίο είναι ανήκουστο. Καλό βέβαια θα είναι να αναρωτηθούμε τι αστυνομία θέλουμε.

Ακροδεξιοί και ακροαριστεροί προκαλούνε το ίδιο κακό. Χρησιμοποιούνται από τα κέντρα εξουσίας για να μπερδέψουν περισσότερο τα πράγματα με τραμπουκισμούς.

Ο συνδικαλισμός είναι ανύπαρκτος. Εξυπηρετεί τους έχοντες και κατέχοντες, τους βιομηχάνους και τα αφεντικά. Ο συνδικαλισμός στην Ελλάδα κατάντησε να είναι μια μήτρα που γεννάει πολιτικούς.

Η λαθρομετανάστευση είναι μια μεγάλη πληγή για την Ελλάδα. Σαφέστατα η Ελλάδα δε μπορεί να απορροφήσει έναν τόσο μεγάλο αριθμό "προσφύγων" όπως βαφτίζονται όλοι τους για να έχουν άσυλο. Κάτι πρέπει να γίνει. Ή να επιστραφούνε στις χώρες τους ή να προωθηθούνε στην υπόλοιπη Ευρώπη η οποία θέλει να καταντήσει την Ελλάδα ως μια αποθήκη ανθώπινου περισσεύματος. Σε καμία περίπτωση δε μπορώ να δεχτώ ότι όλοι τους είναι καημένοι λόγω πολέμων στις χώρες τους. Και στην πρώην Γιουγκοσλαβία υπήρξε πόλεμος αλλά πόσοι είναι οι πρόσφυγες στην Ελλάδα από εκεί; Ελάχιστοι. Το ότι η συντριπτική τους πλειοψηφία είμαι μουσουλμάνοι πρέπει να μας προβληματίσει γιατί είναι από πολύ δύσκολο έως ακατόρθωτο να αφομοιωθεί ένα είδος πολιτισμού από έναν άλλο.

Η εγκληματικότητα έχει στήσει το δικό της πάρτυ και ο κόσμος φοβάται να βγει έξω από το σπίτι του. Αν τυχόν και πιάσει κάποιος έναν κλέφτη ή ένα δολοφόνο θα τιμωρηθεί ο ίδιος και όχι οι θύτες.

Ζούμε στη χώρα του παραλόγου. Κανένα λαμόγιο, κανένας απατεώνας, κανένας μειζαδώρος δεν πήγε φυλακή ούτε επέστρεψε τα κλεμμένα. Ακόμα και ο μέγας κλέφτης ο Άκης δεν έπαθε τίποτα.

Δικαστές και εισαγγελείς κάνουν τα στραβά μάτια επιδεικτικά μπροστά στο τεράστιο έγκλημα που διενεργείται σε βάρος του ελληνικού λαού.

Η εκκλησία απούσα. Πριν διαμαρτυρηθούνε κάποιοι λέω εκκλησία. Δεν κατηγορώ την πίστη και τη θρησκεία αλλά το ανθρώπινο δυναμικό της το οποίο σε μεγάλο βαθμό διεκατέχεται από σαπίλα.

Λένε ότι έχουμε δημοκρατία. Αυτό είναι το μεγαλύτερο ψέμα. Το πολίτευμα μας είναι οικογενειοκρατία - ολιγαρχία. Όσοι πρεσβεύουν ότι έχουμε δημοκρατία καλύτερα να ανοίξουν κανένα βιβλίο και να διαβάσουν για να μάθουνε πως ήταν η δημοκρατία στην αρχαία Αθήνα. Εκεί υπήρχε και ο εξοστρακισμός και η θανατική ποινή αν κάποιος άρχοντας δεν χειριζόταν καλά τον δημόσιο πλούτο ή ενεργούσε προδοτικά σε βάρος των πολιτών.

Φτάσαμε σε σημείο να μην ξέρουμε τι θα μας ξημερώσει. Οι άνεργοι αυξάνονται καθημερινά με γεωμετρική πρόοδο, οι μισθοί μειώνονται δραματικά, τα πάντα ακριβαίνουν, η εγκληματικότητα αυξάνεται και λύσεις στα καθημερινά προβλήματα δεν υπάρχουν. Ούτε αχνοφαίνονται. Ζούμε μέσα στο σκοτάδι και κανείς δεν ξέρει για πόσο ακόμα. Η αβεβαιότητα σε όλο της το μεγαλείο.

Ήρθε η ώρα να ξεσηκωθεί ο ελληνικός λαός να βγει στους δρόμους και να καθαρίσει τον τόπο από τη σαπίλα όποια και αν είναι αυτή. Πολιτική, λαθρομεταναστευτική, δημοσιογραφική κ.ο.κ. Φτάσαμε σε σημείο να σπάμε τα πάντα και να αναρτούμε σκοπιανές σημαίες για μια ομάδα ποδοσφαίρου αλλά για να αντιδράσουμε στην τρομοκρατία που έχουμε υποστεί δε γίνεται τίποτα. Η ώρα για αντίδραση έχει φτάσει προ πολλού και κοντεύει να παρέλθει. Έχουμε ακόμα χρόνο για αντίδραση. Όχι πολύ αλλά έχουμε. Αν αφήσουμε και αυτό το χρόνο να περάσει ανεκμετάλλευτος θα ισοπεδωθούνε όλα στην Ελλάδα και τότε ο δρόμος δε θα έχει επιστροφή.

Ποιό είναι το βασικό συστατικό της επιτυχίας αυτής της αντίδρασης; Να βγούμε όλοι οι Έλληνες ενωμένοι στους δρόμους χωρίς κομματικές σημαίες και παραμερίζοντας τα προσωπικά μικροσυμφέροντα εις βάρος των άλλων. Τη δύναμη την έχουν πάντα οι απλοί πολίτες. Το θέμα είναι να το συνειδητοποιήσουν.-

**



Δεν υπάρχουν σχόλια: