Arfara-Messinias 1 - FOTOS

!!! Ο έρωτας μας βάζει ή σαμάρι ή στεφάνι!! .-

Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

Το αγιάζι της ενημέρωσης Τρίτη 01 Ιουλίου 2014

Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης  Τρίτη  01  Ιουλίου  2014   : 

ΜΙΑ   ΟΛΟΘΕΡΜΗ  ΚΑΛΗΜΕΡΑ  ΣΕ  ΟΛΥΣ  ΜΑΣ   ΚΑΙ  ΚΑΟΛΟ  ΜΗΝΑ  !!!


***  Μεσσηνιακά  και  άλλα  :
 Η  ΕΛΛΑΔΑ  ΣΤΟΥΣ  16  ΣΤΟ  ΜΟΥΝΤΙΑΛ
 Άγιος  Φλώρος  Αρφαρών Καλαμάτας
ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ πηγές  Παμίσου 2014 

*** Αντιδράσεις και από το Χημείο του Κράτους για την υποβάθμιση του Τμήματος Ναρκωτικών         
           
ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ: «ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΤΙΤΛΟΙ, ΑΛΛΑ Η ΔΥΝΑΜΗ»
 Αντιδράσεις και από το Χημείο του Κράτους για την υποβάθμιση του Τμήματος Ναρκωτικών
 Της Βίκυς Βετουλάκη 
 Σε κίνδυνο μπορεί να τεθεί ακόμα και η επιστροφή δεκάδων Μεσσήνιων αστυνομικών που υπηρετούν σε άλλες περιοχές της Ελλάδας, εξαιτίας της κατανομής των 6.700 οργανικών θέσεων αστυφυλάκων που καταργούνται, όπως προβλέπει η αναδιάρθρωση και μέσα στον επόμενο μήνα αναμένεται να ανακοινωθούν.
Η κατανομή, που θα δείχνει πλέον από ποιες περιοχές θα μειωθούν οι οργανικές θέσεις, είναι ίσως και εκείνη που θα δείξει τις προοπτικές για τις αστυνομικές υπηρεσίες του νομού. Όπως ορθά επισήμανε στο «Θάρρος» ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Μεσσηνίας, Γιάννης Αδαμόπουλος, δεν έχει σημασία τι τίτλο θα φέρει μια υπηρεσία (υποδιεύθυνση, τμήμα, ομάδα κ.λπ.), αλλά με τι δύναμη θα λειτουργεί κι αν θα ενισχυθεί.
Πάντως, η κατάργηση ή υποβάθμιση του Τμήματος Ναρκωτικών από τη Μεσσηνία επηρεάζει ολόκληρη την τοπική κοινωνία, αλλά και άλλους τομείς, όπως το παράρτημα του Χημείου του Κράτους.
  Αναβάθμιση
Το παράρτημα του Χημείου του Κράτους, που λειτουργεί στην Καλαμάτα εδώ και 18 χρόνια, είναι υπεύθυνο για τις αναλύσεις όλων των ουσιών που κατάσχονται. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες μας, η είδηση περί πιθανότητας υποβάθμισης του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών θορύβησε τους εργαζομένους, που έχουν εκφράσει την πλήρη αντίθεσή τους σε μια τέτοια προοπτική.
Σημειώνεται ότι από τον όγκο δουλειάς που έχουν από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών, θεωρούν ότι η Μεσσηνία, σε ό,τι αφορά το πρόβλημα των ναρκωτικών ουσιών, έρχεται τρίτη στη χώρα, αμέσως μετά τα Ζωνιανιά της Κρήτης και τον Πύργο.
Επίσης, θεωρούν ότι το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Καλαμάτας έχει πολύ λίγα άτομα και επιβάλλεται η περαιτέρω στελέχωσή του.
  Δεν έχουν σημασία οι τίτλοι
Με αφορμή τα όσα προβλέπονται στο σχέδιο του Προεδρικού Διατάγματος, ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Μεσσηνίας, Γιάννης Αδαμόπουλος, ερωτώμενος από το «Θάρρος» απάντησε  ότι εδώ και 1,5 χρόνο η Ένωση έχει καταθέσει τις προτάσεις της για την αναδιάρθρωση, αλλά το πιο ουσιαστικό είναι να γνωστοποιηθεί το οργανόγραμμα που θα δείχνει απ’ οπού θα κοπούν οι 6.700 κενές οργανικές θέσεις που καταργήθηκαν. Ιδιαίτερα για τη Μεσσηνία, αυτό θα δώσει αρκετά συμπεράσματα, καθώς οι κενές οργανικές αστυφυλάκων είναι 100. Αν κοπούν όλες, τότε σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να μιλάμε για αναβάθμιση.
«Δεν μπορούμε να μιλάμε για ανάπτυξη στον τουρισμό και να μην έχουμε υπηρεσία στο αεροδρόμιο, που αποτελεί πλέον την πύλη της Πελοποννήσου. Η αναδιάρθρωση πρέπει να γίνεται βάσει των πληθυσμιακών κριτηρίων, της ανάπτυξης που παρουσιάζει, αλλά και των δεικτών εγκληματικότητας. Κάθε περιοχή έχει τις ιδιαιτερότητές της και αυτές δεν μπορεί να αγνοούνται», τόνισε ο κ. Αδαμόπουλος.
Σχετικά με την υποβάθμιση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας σε Τμήμα και την κατάργηση του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας, ο κ. Αδαμόπουλος σχολίασε ότι δε μένει σε τίτλους: «Σε αυτό που μένω είναι πως, όταν έγινε Υποδιεύθυνση η Ασφάλεια, δεν αυξήθηκαν οι οργανικές θέσεις της. Άρα, δεν έχουν σημασία οι τίτλοι. Έχουμε αυξημένα ποσοστά εγκληματικότητας και πρέπει να αυξηθούν οι οργανικές θέσεις. Το ίδιο ισχύει και για το Τμήμα Ναρκωτικών. Το ζήτημα είναι η αύξηση των οργανικών θέσεων και όχι ο τίτλος. Αυτό που μας απασχολεί ως Ένωση είναι οι πολίτες και η κοινωνία, από την οποία προερχόμαστε και εμείς».
Τέλος, τόνισε ότι η κατάργηση των οργανικών θέσεων από τη Μεσσηνία θα επηρεάσει και τους Μεσσήνιους αστυνομικούς που υπηρετούν σε άλλες περιοχές και επιθυμούν να επιστρέψουν εδώ. 

***  Αριστείδης Χρονόπουλος: Ένας καθηγητής Οδοντιατρικής στη Γερμανία         
           
Το «Θ» συνεχίζει το ταξίδι του στους Καλαματιανούς του εξωτερικού για να συναντήσει στη Γερμανία τον Αριστείδη Χρονόπουλο.
Ο Αριστείδης άφησε την Καλαμάτα για να σπουδάσει στην Οδοντιατρική Σχολή Αθηνών. Μόλις τελείωσε με τη Σχολή του, αλλά και το στρατό, πήγε στο Μόναχο για να κάνει το μεταπτυχιακό του στη Στοματική Χειρουργική. Αφού ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό του και το διδακτορικό του, ξεκίνησε να διδάσκει στην Οδοντιατρική σε προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς και να συμμετέχει σε διάφορα συνέδρια.
  -Πόσο καιρό εργάζεσαι στο εξωτερικό και πόσο εύκολη ήταν η απόφασή σου να φύγεις;
Έφυγα από την Ελλάδα το 2010, με σκοπό να πραγματοποιήσω την ειδικότητά μου στη Γερμανία. Έχοντας τελειώσει τις προπτυχιακές σπουδές μου στην Αθήνα και έχοντας εργαστεί για έναν και πλέον χρόνο ως οδοντίατρος, πήρα την απόφαση σχετικά εύκολα. Έτσι ήρθα στο Μόναχο. Το μέρος άγνωστο και τα συναισθήματα ανάμεικτα. Με τον καιρό αγάπησα το μέρος, γνώρισα νέους φίλους και έτσι πήρα την απόφαση να συνεχίσω να εργάζομαι στην κλινική που είμαι, με σκοπό να εξελιχθώ περαιτέρω και να τελειώσω τις διδακτορικές μου σπουδές. Μια απόφαση για απομάκρυνση από τη χώρα, έστω και προσωρινή, ποτέ δεν είναι εύκολη, ειδικά γνωρίζοντας ότι θα μείνει κανείς εκεί για περισσότερο από 3 χρόνια. Σε κάθε περίπτωση, ζυγίζεις τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα και αποφασίζεις αυτό που θέλεις και αντέχεις να κάνεις. Η θέλησή μου για περισσότερη εξειδίκευση και εμπειρία υπερίσχυσε των όποιων αναστολών είχα, χωρίς να σημαίνει αυτό, βέβαια, ότι δε δυσκολεύτηκα στην προσαρμογή στο νέο περιβάλλον, την κουλτούρα, τις συνήθειες και την καθημερινότητα ενός λαού εντελώς διαφορετικού από εμάς.
  -Δυσκολεύτηκες στην ανεύρεση εργασίας στη χώρα που βρίσκεσαι;
Όχι ιδιαίτερα. Εδώ οι οδοντίατροι βρίσκουν απασχόληση σε κρατικά ή ιδιωτικά νοσοκομεία, κλινικές ή και ιατρεία. Οι πόρτες δεν είναι, δυστυχώς, πάντα ανοιχτές. Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος. Ίσως λόγω της φύσης του επαγγέλματός μου να ήταν για εμένα λίγο πιο εύκολο να βρω δουλειά, καθώς υπάρχει μεγάλη ζήτηση στα ιατρικά επαγγέλματα στη Γερμανία. Σίγουρα, όμως, χρειάζεται υπομονή, επιμονή, αρκετή αναζήτηση και τύχη. Η ανεύρεση εργασίας είναι ούτως ή άλλως ένα πολυπαραγοντικό ζήτημα, στο εξωτερικό ίσως να είναι λίγο πιο απλό, με δεδομένο ότι το αξιοκρατικό σύστημα είναι ισχυρότερο από την Ελλάδα, όμως αυτό δε σημαίνει πως η εργασία σε οποιονδήποτε κλάδο είναι απλή υπόθεση και οι εργοδότες είναι πολύ δοτικοί.
  -Πώς αντιμετωπίζουν τους Έλληνες στη χώρα που ζεις;
Οι συμπεριφορές που έχω αντιμετωπίσει μέχρι σήμερα είναι ποικίλες. Το μεγαλύτερο ποσοστό των Γερμανών μάς αντιμετωπίζει με σεβασμό, ευγένεια και αξιοπρέπεια. Εκτιμούν το γεγονός ότι ζούμε και εργαζόμαστε σε μια ξένη χώρα, όπου χρησιμοποιούμε τη γλώσσα τους. Θαυμάζουν την Ελλάδα και τον πολιτισμό της, ακόμα και αν δε θέλουν να το εκφράσουν όλοι ανοιχτά, ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί οι οποίοι μιλούν αρχαία ελληνικά. Μας θεωρούν έξυπνους και εργατικούς.
Δε λείπουν, βέβαια, και οι φορές που με αντιμετωπίζουν και νιώθω πραγματικά «ξένος», με ποικίλα ειρωνικά σχόλια για την οικονομική κατάσταση της χώρας μου και το μέλλον της. Ωστόσο, κάθε χώρα δεν μπορεί και δεν πρέπει να χαρακτηρίζεται από την εποχή που διανύει. Η Ελλάδα βρίσκεται σε μια οξύτατη οικονομική κρίση, από τις σκληρότερες στην ιστορία της και οι Γερμανοί γνωρίζουν τη «συμβολή» τους σε αυτό. Η οπτική γωνία από την οποία θέλουν να βλέπουν κάποιοι από αυτούς τα πράγματα, είναι βέβαιο ότι γίνεται επί σκοπού και όχι χωρίς δόλο. Αν θελήσουμε να τοποθετήσουμε τα πράγματα σε μια σωστή βάση, η παγκόσμια ιστορία έχει κρίνει πολιτικές σαν της Γερμανίας και, μάλιστα, με πολύ σκληρό τρόπο. Οι ίδιοι προσπαθούν να ξεχάσουν τον Χίτλερ και όσα εκείνος έκανε, αλλά η ιστορική αλήθεια είναι αμείλικτη. Όταν, όμως, ξεκινάς για μια ξένη χώρα και ειδικά τη Γερμανία και αφού γνωρίζεις ότι θα διαμείνεις εκεί για χρόνια, δεν μπαίνεις σε διαδικασία να επεξηγήσεις τα αυτονόητα. Οι πολιτικές των χωρών και οι πολιτικοί τους είναι κάτι εντελώς διαφορετικό από τους πολίτες και σίγουρα δεν είναι σωστό να επωμίζονται οι πολίτες τις ευθύνες των πολιτικών. Στην εποχή της απόλυτης παγκοσμιοποίησης αυτό που οφείλουμε να κάνουμε είναι διαδραστικά και μέσω του διαλόγου να ανταλλάζουμε γνώσεις, γνώμες και εμπειρίες, χωρίς να χρεώνουμε ή να χρεωνόμαστε με λάθη που οι ίδιοι δεν κάναμε. Άλλωστε, η πλειοψηφία των Γερμανών σίγουρα θα προτιμήσει για τις καλοκαιρινές διακοπές την Ελλάδα.
  -Τι θα ήθελες να μεταφέρεις από την κουλτούρα της εκεί ζωής σου στην Ελλάδα;
Θα ξεκινήσω απαντώντας το αντίστροφα το ερώτημα. Τι θα μετέφερα από την Ελλάδα στη Γερμανία ως στοιχείο κουλτούρας, γιατί νομίζω πως αξίζει τον κόπο να το αναφέρω. Αυτό που από την αρχή με εντυπωσίασε και για να είμαι ειλικρινής άργησα πολύ να αποδεχτώ, είναι η διαφορετικότητα αυτού του λαού ως προς την αντιμετώπιση των «ξένων». Οι «ξένοι» δεν είναι απαραίτητα άνθρωποι από άλλη χώρα, αλλά και οι πολύ δικοί τους άνθρωποι, φίλοι και γνωστοί, οι οποίοι ωστόσο δεν ανήκουν στην οικογένειά τους. Οι Γερμανοί δε θα μπορούσαν, λοιπόν να χαρακτηριστούν ως «φιλόξενοι», αφού απέναντι στον τρίτο άνθρωπο η συμπεριφορά τους είναι στην καλύτερη περίπτωση παγερή. Αυτό, λοιπόν, που θα ήθελα να μεταφέρω από την Ελλάδα στη Γερμανία είναι ο Ξένιος Δίας, ένας θεός που θα τους μάθαινε το σεβασμό και την αγάπη στον ξένο, καθώς και τη φιλοξενία όπως την ξέρουν και την εννοούν μόνο οι Έλληνες.
Από τη διαμονή μου στη Γερμανία και την εμπειρία των 4 ετών εδώ θα δυσκολευόμουν να μεταφέρω κάτι ως στοιχείο κουλτούρας των Γερμανών. Χωρίς να είμαι καθόλου εθνικιστής ή τοπικιστής, κατάλαβα πόσο σημαντική είναι η κουλτούρα μας και πόσα στοιχεία της έχουν εμπλουτίσει, αν θέλετε, οι κουλτούρες άλλων λαών. Οι Γερμανοί, λοιπόν, είναι συνεπείς και αρκετά τυπικοί στην εργασία τους. Προσπαθούν και τις περισσότερες φορές τα καταφέρνουν να μειώσουν τις πιθανότητες του λάθους, ακολουθώντας μια νόρμα από την οποία δεν παρεκκλίνουν, ακόμα και όταν χρειάζεται. Αυτό το στοιχείο της πειθαρχίας θα ήθελα να υπάρχει και στη χώρα μας, συνδυαζόμενο όμως και από κριτική σκέψη και ευστροφία που ο λαός μας διαθέτει.
  -Τρία πράγματα που πρέπει κάποιος να δει αν επισκεφτεί την πόλη που βρίσκεσαι…
Τον Αγγλικό Κήπο. Ένας από τους μεγαλύτερους κήπους της Ευρώπης, συνέχεια των κήπων των βασιλικών ανακτόρων, με πλούσια βλάστηση, λίμνες και κανάλια. Μια βόλτα με το ποδήλατο θα σας μαγέψει σίγουρα. Επιβάλλεται μια στάση στο Chinesisches Turm, γνωστή μπυραρία, για ένα λουκάνικο και μία μπύρα.
Το ιστορικό κέντρο της πόλης, με στάση στη Marienplatz με το περίφημο ρολόι Glockenspiel, στην Odeonsplatz με την Theatinerkirche και τη Salvatorkirche, που λειτουργεί ως ορθόδοξος ναός και στην περίφημη Frauenkirche, όπου μπορεί κανείς να απολαύσει από το καμπαναριό τη θέα της πόλης.
Για τους λάτρεις της τέχνης υπάρχουν πολλές πινακοθήκες, όπως η παλιά, η νέα και η μοντέρνα, το Deutsches Museum, η όπερα και πολλά άλλα. Πολλά φεστιβάλ, συναυλίες, παραστάσεις χορού και θεάτρου. Και φυσικά, το περίφημο Oktoberfest, η διάσημη γιορτή της μπύρας κάθε Οκτώβρη, που μαζεύει κόσμο από όλες τις χώρες.
  -Τι είναι αυτό που σου λείπει περισσότερο από την Καλαμάτα;
Αυτό που λείπει περισσότερο σε όποιον άνθρωπο βρίσκεται στο εξωτερικό είναι η οικογένειά του. Έτσι, λοιπόν, και εμένα μου λείπουν η οικογένειά μου και οι φίλοι μου. Από την πόλη μου, μου λείπει η θάλασσα, ο ουρανός, η ηρεμία και το καλοκαίρι. Η κουζίνα μας, τα φαγητά μας, η μεσογειακή διατροφή, αλλά και ο τρόπος που αυτά μας ενώνουν είναι κάτι το οποίο δεν μπορεί να απολαύσει κανείς σε άλλες χώρες. Αυτό, όμως, που δεν μπορεί να αντικατασταθεί και να ξεπεραστεί από κανέναν από όσους έφυγαν στο εξωτερικό είναι ο καιρός. Αν και έχουν περάσει 4 χρόνια, ακόμα δεν έχω συνηθίσει την ολοήμερη συννεφιά, ακόμα και τις ημέρες του καλοκαιριού, τις βροχές και το απίστευτο κρύο του χειμώνα, με τις θερμοκρασίες να φτάνουν στους -20. Ο καιρός είναι σημαντικό στοιχείο της ψυχοσύνθεσης και των συνηθειών κάθε λαού.
  -Σκέψη για επιστροφή υπάρχει στο μυαλό σου;
Υπήρχε πάντα και τώρα ειδικά που οι διδακτορικές μου σπουδές φτάνουν στο τέλος τους, έχει γίνει ιδιαίτερα έντονη. Σίγουρα το επαγγελματικό μέλλον στη Γερμανία προβλέπεται άψογο, με ποικιλία ευκαιριών και δυνατότητα απόκτησης πολλών χρημάτων. Δυστυχώς, όμως, τα πράγματα που μου λείπουν από την Ελλάδα κάνουν τη ζυγαριά να γέρνει προς τη μεριά της επιστροφής στη χώρα μου, ακόμα και αν οι οικονομικές απολαβές είναι πολύ, πολύ μικρότερες σε σχέση με αυτές στη Γερμανία. Η Ελλάδα χρειάζεται τους νέους επιστήμονες, καθώς και τις γνώσεις τους. Επίγειοι παράδεισοι δεν υπήρχαν και δεν υπάρχουν. Παραχωρήσεις γίνονται και ο καθένας βάζει τα όρια εκεί που νομίζει. Η ζωή στο εξωτερικό είναι δύσκολη και αρκετά σκληρή. Η διαφορά της κουλτούρας είναι κάποιες φορές χαοτική και αυτό δυσχεραίνει τη διαβίωση εκεί. Μπορεί οι απολαβές να είναι καλύτερες, όμως τα χρήματα που μπορεί να παίρνει κάποιος από εκεί διοχετεύονται στη διασκέδαση, προκειμένου να υπάρξει ψυχική ισορροπία. Συνεπώς, ο καθένας επιλέγει τον τρόπο που θέλει να ζήσει και, φυσικά, τον τόπο. Για εμένα προσωπικά το δίλημμα δεν ήταν ουσιαστικό. Ήμουν και είμαι σίγουρος ότι η επιστροφή μου εδώ, όσο δύσκολη και αν είναι, θα μου προσφέρει εσωτερική πληρότητα και ευτυχία. Άλλωστε, τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή εξακολουθούν να μην είναι πράγματα και είναι εκείνα που δεν αγοράζονται και δεν πωλούνται.
Των Κώστα Γαζούλη- Παναγιώτη Μπαμπαρούτση

***  Πανελλήνιες 2014:Τέλος στην αγωνία χιλιάδων υποψηφίων - Υπολογισμός μορίων         
           
Στα σχολεία οι βαθμολογίες των Πανελλαδικών
 Τέλος στην αγωνία χιλιάδων υποψηφίων στη Μεσσηνία για την είσοδό τους σε σχολές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης μπαίνει σήμερα, αφού ολοκληρώθηκε η βαθμολόγηση των γραπτών των πανελλαδικών εξετάσεων και οι βαθμοί θα αναρτηθούν στα λύκεια.
Συγκεκριμένα, οι βαθμοί των πανελλαδικών εξετάσεων των ΓΕΛ και των ΕΠΑΛ-Β΄ (στα κοινά με τα ΓΕΛ μαθήματα) θα αναρτηθούν σήμερα  περί τις 13.00. Αντίστοιχα, οι βαθμοί των πανελλαδικών εξετάσεων των ΕΠΑΛ-Α΄, καθώς και των ΕΠΑΛ-Β΄ (μαθήματα ειδικότητας), θα αναρτηθούν αύριο, την ίδια ώρα περίπου.
Όλοι οι υποψήφιοι και των ΓΕΛ και των ΕΠΑΛ (ομάδες Α΄ και Β΄) θα μπορούν, μετά τις 13.00 σήμερα, να βρίσκουν τη βαθμολογία τους και στην ιστοσελίδα , πληκτρολογώντας τον 8ψήφιο κωδικό τους και τους 4 αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο του υποψηφίου σε κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες. Οι βαθμοί των ειδικών μαθημάτων αναμένεται να ανακοινωθούν στα μέσα της επόμενης εβδομάδας.
Υπενθυμίζεται, ότι οι υποψήφιοι για τα ΤΕΦΑΑ, οι οποίοι συμμετείχαν στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις, πρέπει μέχρι τις 4/7/2014 να έχουν ολοκληρώσει την εξέτασή τους στις πρακτικές δοκιμασίες (αγωνίσματα).
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι μέχρι μεθαύριο Πέμπτη οι υποψήφιοι θα μπορούν να κάνουν μόνο πρόχειρα μηχανογραφικά δελτία (προσωρινή αποθήκευση). Από την Πέμπτη 3-7-2014 ως τη Δευτέρα 14-7-2014 όλοι οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν οριστικοποιήσει το μηχανογραφικό τους δελτίο στην ηλεκτρονική διεύθυνση
Υπολογίστε τα μόριά σας
Διαδικτυακή εφαρμογή που υπολογίζει τα μόρια των πανελλαδικών από τον Γιάννη Κουράκλη, Υπεύθυνο ΣΕΠ ΚΕΣΥΠ Καλαμάτας.
Έχει τα παρακάτω χαρακτηριστικά:
1. Εμφανίζει με γραφικό τρόπο τα αποτελέσματα.
2. Δίνει τη δυνατότητα εισαγωγής στην ίδια οθόνη είτε των προφορικών και γραπτών βαθμών είτε των βαθμών πρόσβασης των μαθημάτων.
3. Δίνει τη δυνατότητα καταχώρησης σε μία και μόνο οθόνη όλων των βαθμολογιών (μαθήματα Γενικής Παιδείας,μαθήματα Κατεύθυνσης, Ειδικά μαθήματα και Πρακτικές Εξετάσεις).
4. Υπολογίζει αυτόματα και σας εμφανίζει το Επιστημονικό Πεδίο που πρέπει να δηλώσετε ώστε να εξασφαλίσετε το μέγιστο των μορίων για ΤΕΦΑΑ και για Μουσικές Σπουδές.
5. Εμφανίζει στην ίδια οθόνη τα μόρια σε κάθε Επιστημονικό Πεδίο, τα μόρια για τα τμήματα με ειδικά μαθήματα και τα μόρια για τα ΤΕΦΑΑ
6. Ελέγχει για πιθανά λάθη (π.χ. δεν επιτρέπει να καταχωρήσετε βαθμό στις Αρχές Οικονομικής Θεωρίας παρά μόνο σε συνδυασμό με τα Μαθηματικά και Στοιχεία Στατιστικής και δεν επιτρέπει να καταχωρήσετε βαθμό μικρότερο από δέκα στα ειδικά μαθήματα).
7. Περιλαμβάνει Σύντομες Οδηγίες σε κάθε οθόνη και σελίδες με επεξηγήσεις για τους συντελεστές βαρύτητας των ειδικών μαθημάτων και το Μηχανογραφικό 2014.
Χρήσιμες υποδείξεις (tips)
Πατήστε ΕΔΩ για να μεταβείτε στην εφαρμογή
*Η εφαρμογή είναι πλήρως συμβατή με τις τελευταίες εκδόσεις των κυριότερων φυλλομετρητών (browsers). Σε περίπτωση δυσλειτουργίας θα πρέπει να αναβαθμίσετε την έκδοση του φυλλομετρητή που χρησιμοποιείτε σε μια πιο πρόσφατη.
*Πατήστε «Ctrl» και «F5» ή δυο φορές συνεχόμενα το «F5» αν σας εμφανιστεί κενή σελίδα κατά το άνοιγμα της εφαρμογής.
*Ο πιο εύκολος τρόπος εισαγωγής στοιχείων είναι πατώντας «Enter» μετά από κάθε καταχώρηση βαθμού.
*Η εφαρμογή επιτρέπει να καταχωρήσετε είτε προφορικούς και γραπτούς είτε βαθμούς πρόσβασης. Αν καταχωρήσετε απευθείας βαθμούς πρόσβασης μαθημάτων τα μόρια θα υπολογιστούν κανονικά. Αν στη συνέχεια θελήσετε να καταχωρήσετε προφορικούς και γραπτούς βαθμούς άλλου υποψηφίου θα πρέπει πρώτα να επαναφορτώσετε τη σελίδα πατώντας ταυτόχρονα τα πλήκτρα Ctrl και F5.
*Ο συνδυασμός των πλήκτρων «Ctrl» και «F5» επαναφορτώνει πλήρως την εφαρμογή σε κάθε περίπτωση και διαγράφει όλους τους καταχωρημένους βαθμούς.
Πατήστε ΕΔΩ για να μεταβείτε στην εφαρμογή

 *** Επιτέλους, να αναλάβετε τις ευθύνες σας...           
   
Θα το γράψουμε για πολλοστή φορά και αν χρειαστεί, θα επιμείνουμε μέχρι το τέλος. Δεν είναι δυνατό στον αστικό ιστό της πόλης να συμβαίνουν τόσα πολλά τροχαία, ενίοτε και θανατηφόρα, και να μην «ιδρώνει» το αυτί του δημάρχου Καλαμάτας και του διοικητή της Τροχαίας.
Πρέπει άμεσα να γίνει μια σύσκεψη με συγκεκριμένο συμπέρασμα και μέτρα. Ξέρουμε ότι και η οδηγική συμπεριφορά των Καλαματιανών δεν είναι η κατάλληλη. Γι’ αυτό, λοιπόν, χρειάζεται πρόληψη. Από την ενεργοποίηση εκ νέου του Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής μέχρι μέτρα προστασίας.
Δεν είναι δυνατό μέσα στο μήνα να συμβαίνουν τουλάχιστον δέκα τροχαία ατυχήματα στη διασταύρωση Μαυρομιχάλη και Φαρών και η Δημοτική Αρχή να σφυρίζει αδιάφορα. Μιλάμε για ανθρώπινες ζωές.
Δεν είναι δυνατό η Νέα Είσοδος να αποτελεί «δρόμο θυσιαστήριο», κυρίως για νέους, και να μην έχουν ληφθεί επιπλέον μέτρα.
Έλεος πια με το μπαλάκι ευθυνών...
Α.Π. 

*** Ήθελε γυαλιά ηλίου, αλλά κατέληξε με χειροπέδες

   Καινούργια γυαλιά ηλίου ήθελε μια 42χρονη Καλαματιανή, αλλά χωρίς να τα πληρώσει και κατέληξε με χειροπέδες. Το περιστατικό συνέβη το πρωί του Σαββάτου σε κατάστημα οπτικών στην οδό Αριστομένους. Η 42χρονη πήγε, δήθεν, για να ψωνίσει και αφαίρεσε ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου. Ο καταστηματάρχης, όμως, κατάλαβε την απουσία των γυαλιών και ελέγχοντας το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης, την είδε να τα παίρνει. Το απόγευμα αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας εντόπισαν και συνέλαβαν την 42χρονη, ενώ στην κατοχή της βρέθηκαν τα γυαλιά και επιστράφηκαν στο κατάστημα. - 

***  Όταν ρίχνεις φόλες, δεν είσαι άνθρωπος

   Πραγματικά λυπάμαι που υπάρχουν ασυνείδητοι, απάνθρωποι, που ρίχνουν φόλες στα αδέσποτα. Είναι πραγματικά σκληρό να προσπαθείς να κάνεις κακό σε ζώα που θέλουν αγάπη και φροντίδα στην Ελλάδα του 21ου αιώνα, κι όμως υπάρχουν μυαλά άρρωστα. Έξω από τα συνεργεία Δήμου & ΔΕΥΑΚ, κυριακάτικα, έριξαν φόλες με δηλητήριο στο σκυλάκι που μεγαλώνει και μένει εκεί με τη φροντίδα των εργαζομένων. Ευτυχώς το προλάβαμε, έπειτα από μεγάλη προσπάθεια της κτηνιάτρου Χριστίνας Καντζιλιέρη και ομάδας εθελοντών. Γι’ αυτό κάνω έκκληση στο δήμαρχο να παραχωρήσει ένα χώρο κι εμείς που αγαπάμε τα ζώα, θα τα φροντίζουμε και δε θα γυρνάνε στην πόλη πεινασμένα και χωρίς τη φροντίδα κανενός. Έτσι, θα λυθεί το πρόβλημα και θα βρουν όλα τα αδέσποτα την αγάπη που δεν είχαν. Αντώνης Κουτρουμπής - 

***  Απαγόρευση κυκλοφορίας στα δάση από σήμερα μέχρι τον Οκτώβριο          
           
Ξεκινά σήμερα η απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων και η παραμονή εκδρομέων σε εθνικούς δρυμούς, δάση και ευπαθείς περιοχές της Μεσσηνίας, μετά την υπογραφή σχετικής απόφασης από τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη.
Χθες, στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη από το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας, υπό την προεδρία του αντιπεριφερειάρχη Γιάννη Αργυράκη και τη συμμετοχή όλων των εμπλεκόμενων φορέων και υπηρεσιών, όπως Πυροσβεστική και Αστυνομία.
Η απαγόρευση κυκλοφορίας, έως τις 15 Οκτωβρίου, θα ισχύει καθημερινά από τις 9.00 το βράδυ έως τις 6.00 το πρωί.
  Απαγορεύσεις σε Ταΰγετο
Με την απόφαση απαγορεύεται η κυκλοφορία οχημάτων και η παραμονή εκδρομέων σε εθνικούς δρυμούς και ευπαθείς περιοχές του ορεινού όγκου όλου του Ταϋγέτου.
Της απαγόρευσης εξαιρούνται οι παρακάτω δρόμοι:
-Εθνική οδός Καλαμάτας – Σπάρτης
-Διασταυρώσεις εθνικής οδού Καλαμάτας – Σπάρτης:
*προς Μενινά – Περιβολάκια – Ελαιοχώριο – Αράχοβα – Φαραί
*προς Καρβέλι – Λαδά – Αρτεμισία
*μέχρι Νεοχώριο
* μέχρι Νέδουσα
*από Τουριστικό Περίπτερο μέχρι Αγία Μαρίνα
-Νέδουσα – Αλαγονία – Πηγές – Αρτεμισία
-Διασταύρωση εθνικής οδού Καλαμάτας – Αρεόπολης μέχρι Εξωχώριο.
  Νέες απαγορεύσεις
Στην απόφαση απαγόρευσης, από πέρυσι, έχουν προστεθεί οι περιοχές: από Άνω Βέργα μέχρι Προφήτη Ηλία στο Καλάθι, η περιοχή «Ρεγκουζενίτσα» Ταϋγέτου, ο δρόμος προς Αγιάννη στην Πολιανή του Δήμου Καλαμάτας και η περιοχή Αγίου Νικολάου στον Πύργο Μεθώνης του Δήμου Πύλου-Νέστορος. Από φέτος προστίθενται οι περιοχές στο Μαυρομάτι Ιθώμης και στη δασική περιοχή της Αγίας Θεοδώρας – Καρνάσι.
Των απαγορεύσεων εξαιρούνται οι κάτοικοι των περιοχών, οι εργαζόμενοι σε δασικές εργασίες στο δάσος του Ταϋγέτου, οι κτηνοτρόφοι, καθώς και τα μέλη των εθελοντικών οργανώσεων.
  Υπόλοιπη Μεσσηνία
Σε ό,τι αφορά την υπόλοιπη Μεσσηνία, ισχύει απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων και παραμονής εκδρομέων στις εξής περιοχές και για το ίδιο χρονικό διάστημα:
-στον ορεινό όγκο Μαγκλαβάς (που εκτείνεται στους Δήμους Μεσσήνης και Πύλου-Νέστορος)
-στις δασικές περιοχές Νέδας, Σκληρού και Κακαλετρίου (Δήμου Οιχαλίας)
-στις δασικές περιοχές Μάκραινας – Βούταινας και αυτές που περικλείονται από τα Δ.Δ. Πλατανόβρυσης – Χορεύτρας – Ράδου – Κουτήφαρη – Κεφαλόβρυσου (Δήμου Μεσσήνης)
-στις δασικές περιοχές Δασοχωρίου – Μέλπειας –Αγ. Θεοδώρας (Δήμου Οιχαλίας)
-στις δασικές περιοχές Πολιανής και Αρφαρών (Δήμου Καλαμάτας)
-στις δασικές περιοχές Μάλης (Δήμου Τριφυλίας)
-στις δασικές περιοχές Μεταξάδας, Αγυιάς και Μάλης προς Παλαιό Λουτρό και Φλεσσιάδα (Δήμου Πύλου-Νέστορος)
-στις δασικές περιοχές Νέδας (Δήμου Οιχαλίας), Σιδηροκάστρου και δάσους Πηγαδούλας – Παναγιάς (Δήμου Τριφυλίας)
-στις δασικές περιοχές Μαυροβουνίου – Ζαρναούρας – Χρυσοκελλαριάς (Δήμου Πύλου-Νέστορος)
-στο δάσος της Βασιλικής με εξαίρεση τους δρόμους προς Εξωχώρι και Παναγιά Γιάτρισσα (Δήμου Δυτικής Μάνης)
-στη δασική περιοχή Μαγγανιακού (Δήμου Μεσσήνης)
-στις δασικές περιοχές Σελλά και Καλογερεσίου (Δήμου Τριφυλίας)
-στην περιοχή του Λυκόδημου και συγκεκριμένα στο δρόμο που οδηγεί στις κεραίες (Δήμου Μεσσήνης).
Της απαγόρευσης αυτής εξαιρούνται οι ασφαλτοστρωμένοι δρόμοι.
Τέλος, απαγορεύεται σε 24ωρη βάση και για όλο το χρόνο η κυκλοφορία στους δρόμους από εθνική οδό Καλαμάτας – Σπάρτης προς τη θέση «Μαραθόλακκα» του Δήμου Καλαμάτας, με εξαίρεση τους έχοντες εργασία και τους παρόδιους κτηματίες.
Οι πολίτες πρέπει να γνωρίζουν πως, όσο είναι σε ισχύ η απαγόρευση, υπάρχει ενδεχόμενο ελέγχου από εξουσιοδοτημένα όργανα (Πυροσβεστική – Αστυνομία – Στρατός – Δασαρχείο – Πιστοποιημένες Εθελοντικές Οργανώσεις).
Η πραγματοποίηση πολιτιστικών και θρησκευτικών εκδηλώσεων στις περιοχές που ισχύει η απαγόρευση απαιτεί ειδική άδεια από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, κι αφού ληφθούν τα μέτρα πυρασφάλειας που από αυτή κρίνονται αναγκαία.
Της Βίκυς Βετουλάκη 

*** Το απόλυτο ¨χάος¨ στο κέντρο της Καλαμάτας (φωτογραφίες)
 
 
    Πρώτη του μήνα σήμερα και είναι η πρώτη ημέρα εκ περιτροπής παρκαρίσματος στην οδό Αναγνωσταρά μετά από καιρό, αποτέλεσμα είναι να υπάρχουν ξεχασμένα αυτοκίνητα στη δεξιά πλευρά του δρόμου. Όσοι οδηγοί λοιπόν προσπαθούν να διασχίσουν την οδό Αναγνωσταρά κάνουν σλάλομ ανάμεσα στα αυτοκίνητα που έχουν παρκάρει δεξιά και αριστερά. - 

***Σήμερα η καταβολή των συντάξεων του ΟΓΑ

 Σήμερα πρόκειται να καταβληθούν οι συντάξεις του Ιουλίου του Οργανισμού Γεωργικών Ασφαλίσεων σε 703.269 συνταξιούχους του Οργανισμού. Η πληρωμή θα γίνει με πίστωση στους τραπεζικούς λογαριασμούς ή σε λογαριασμούς ΕΛΤΑ που έχουν επιλέξει οι συνταξιούχοι. Η συνολική δαπάνη για την καταβολή των συντάξεων του Ιουλίου θα ανέλθει στα 314.423.413,69 ευρώ. Την Παρασκευή 18 Ιουλίου θα γίνει από τον ΟΓΑ η καταβολή στους δικαιούχους οικογενειακών επιδομάτων για το 2ο τρίμηνο του 2014 (Ενιαίο Επίδομα Στήριξης Τέκνων και Ειδικό Επίδομα Τρίτεκνων και Πολύτεκνων Οικογενειών). Η πληρωμή αυτή αφορά δικαιούχους που θα έχουν υποβάλει ηλεκτρονικά αίτηση-δήλωση Α21 (μέσω του TaxisNet της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων), μέχρι και την 30ή Ιουνίου 2014. Επίσης, την ίδια ημερομηνία (18/7/2014) θα γίνει πληρωμή των οικογενειακών επιδομάτων και στους δικαιούχους εκείνους που είχαν υποβάλει τροποποιητική αίτηση για το έτος 2013 (που δεν έχουν πληρωθεί) και η αίτησή τους έχει εκκαθαριστεί. Σύμφωνα με το διοικητή του Οργανισμού, Ξενοφώντα Βεργή, προαπαιτούμενο για την πληρωμή των επιδομάτων αποτελεί η υποβολή της φορολογικής δήλωσης (έντυπο Ε1), ενώ οι αιτήσεις Α21 που θα υποβληθούν μετά τις 30/6/2014, θα ικανοποιηθούν σε επόμενη πληρωμή. Οι δικαιούχοι οικογενειακών επιδομάτων για το 2014 υποχρεούνται να υποβάλουν νέες αιτήσεις Α21, δεδομένου ότι οι αιτήσεις Α21 του 2013 δε λαμβάνονται υπόψη. Χθες, έγινε η πληρωμή παλαιών οικογενειακών επιδομάτων σε 148 δικαιούχους (πολυτεκνικό επίδομα, επίδομα σε τρίτεκνες οκογένειες εφάπαξ παροχή 2.000 ευρώ και ισόβιες συντάξεις). Η πληρωμή αυτή αφορά σε δικαιούχους των οποίων οι αιτήσεις είχαν υποβληθεί πριν από την κατάργηση των επιδομάτων και δεν είχε ολοκληρωθεί ο έλεγχός τους. Το ποσό θα καταβληθεί εφάπαξ και αντιστοιχεί σε εκείνο που δικαιώθηκαν με βάση την ημερομηνία υποβολής της αίτησης και μέχρι την κατάργηση του επιδόματος. - 

**

*** Αθλητική  ενημέρωση :

***  ~**** 3η  Αγωνιστική  στους  οκτώ  (8) Ομίλους :
Δευτέρα  23η   Ιουνίου  2014 : ( Ώρα  Ελλάδας 19.00)
33 ~  ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ -  ΙΣΠΑΝΙΑ  0-3
34 ~ ΟΛΛΑΝΔΙΑ – ΧΙΛΗ  2-0
Δευτέρα  23  Ιουνίου  2014 :  ( ώρα  Ελλάδας  23 .00 )
35 ~ ΚΑΜΕΡΟΥΝ – ΒΡΑΖΙΛΙΑ  1-4
36 ~ ΚΡΟΑΤΙΑ – ΜΕΞΙΚΟ 1-3
Τρίτη  24η  Ιουνίου  2014 : ( Ώρα Ελλάδας  19.00 )
37 ~ ΙΤΑΛΙΑ – ΟΥΡΑΓΟΥΑΗ   0-1  .-
38 ~ ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ – ΑΓΓΛΙΑ  0-0 .-
 Τρίτη 24  Ιουνίου  2014 : ( Ώρα Ελλάδας 23.00 )
39 ~ ΙΑΠΩΝΙΑ – ΚΟΛΟΜΒΙΑ   1-4 .-
40 ~ ΕΛΛΑΔΑ-ΑΚΤΗ ΕΛΕΦΑΝΤΟΣΤΟΥ  2-1 .-
Τετάρτη  25η Ιουνίου  2014  : ( Ώρα Ελλάδας 19.00 )
 41 ~ ΝΙΓΗΡΙΑ – ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ  2-3 .-
42 ~ ΒΟΣΝΙΑ – ΙΡΑΝ  3-1 .-
Τετάρτη  25  Ιουνίου  2014 : (ώρα  Ελλάδας 23.00 )
43 ~ ΕΚΟΥΑΔΟΡ – ΓΑΛΛΙΑ  0-0 .-
44 ~  ΟΝΔΟΥΡΑ – ΕΛΒΕΤΙΑ  0-3 .-
Πέμπτη  26η  Ιουνίου  2014 : (Ώρα Ελλάδας 19.00 )
45 ~ Η.Π.Α. – ΓΕΡΜΑΝΙΑ   0-1 .-
46 ~ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ  - ΓΚΑΝΑ 2-1 .-
Πέμπτη  26  Ιουνίου  2014 : ( Ώρα Ελλάδας 23.00 )
47 ~ ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ – ΒΕΛΓΙΟ  0-1 .-
48  ~ ΑΛΓΕΡΙΑ – ΡΩΣΙΑ  1-1 .-
ΣΥΝΟΛΟΝ τερμάτων  3ης  αγωνιστικής  42  γκολ

ΣΥΝΟΛΟΝ Φάσης Ομίλων :  136  τέρματα .-


 

 VIDEO από Φιλικό αγώνα ΕΛΛΑΣ –ΝΙΓΗΡΙΑ 0-0 στις Η.Π.Α.3/6/2014 :

~ 1o. -  http://youtu.be/rzckaBDWalk ,     

~2o. -  http://youtu.be/sAPd6glJ8uk ,    

~ 3o. -  http://youtu.be/1obscbSbWvU ,  

4o -     http://youtu.be/WRL1vuXPuZ0 ,

5o. http://youtu.be/aZuon166ZMQ ,

6o. -  http://youtu.be/JrY5Nb5g9iA ,

 ***  ΣΤΗ ΦΑΣΗ  ΤΩΝ  16 ΣΕ ΚΟΝ-ΑΟΥΤ  ΑΓΩΝΕΣ  :
ΒΡΑΖΙΛΙΑ
 ΧΙΛΗ 
 1.- ΒΡΑΖΙΛΙΑ – ΧΙΛΗ  κ.α. 1-1 , (1-1) στην παράταση : 1-1.- Πέναλτι 3-2 .-  ^
{Σάββατο 28/06/2014 , ώρα  19.0 },- Για 4η  φορά η Βραζιλία  στα  Πέναλτι σε  μουντιάλ .! .-
Τα  γκολ : 18΄Νταβιντ Λουίζ  (ή αυτογκόλ Χάρα;) , 32΄  Σάντσεζ , ( Τα  γκολ στα πέναλτι : Νταβίντ , Μρσέλο , Νεϊμαρ , Αρανγκίς , και  Ντιάζ) .-
Διαιτητές : H. Webb  , M. Mullarkey  , (Άγγλοι)
Κάρτες : Μένα , Σίλβα , Χούλκ , Λουίζ Γκουστάβο , Ντάνι  Άλβες , Πινίγια , Τζο ,
VIDEO : και ...γκολ!!!
~**   Βραζιλία-Χιλή γκολ 18΄ Νταβίτ Λουίζ  1-0  28/6/2014 : http://youtu.be/d644RAT4yaI ,
~**Βραζιλία-Χιλή  γκολ 32΄ Σάντσεζ  1-1  28/6/2014 : http://youtu.be/PKnmtwAY4rI ,
 ~**  ΒΡΑΖΙΛΙΑ-ΧΙΛΗ Μουντιάλ 28/6/2014 P1150067 : http://youtu.be/w2nBk1vvR9U ,
ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΕΣ
~ Βραζιλία-Χιλή 1-1(3-2) και Κολομβία-Ουρουγουάη 2-0  τα γκολ και  τα  πέναλτι 28/6/2014 : http://youtu.be/pnM9pU5mdH4 ,
ΝΕΪΜΑΡ
~**Βραζιλία-Χιλή 1-1 πε  3-2 γκόλ  με χέρι  28/6/2014 : http://youtu.be/WuCbkYZnHAI  .
Βραζιλία (Φ. Σκολάρι): Σέζαρ, Ντάνι Άλβες, Τιάγκο Σίλβα, Νταβίντ Λουίζ, Φερναντίνιο (Ραμίρες) , Μαρσέλο, Χουλκ, Φρεντ (Τζο), Νεϊμάρ, Όσκαρ(Γουϊλιαν), Λουίς Γκουστάβο ,

Χιλή (Χ. Σαμπάολι): Μπράβο, Μένα, Ίσλα, Σίλβα, Αλέξις, Βιδάλ (Πινίγια), Βάργκας(Γκουτιέρες), Μεδέλ(Χοσέ Ρόχας ), Χάρα, Αράνγκις, Ντίαζ ,  .

2.- ΚΟΛΟΜΒΙΑ – ΟΥΡΑΓΟΥΑΗ 2-0  (1-0) .- { Σαββάτο 28/06/2014  ώρα 23.00 } .-
Τα γκολ : 28΄ , 50΄ Χάμες Ροντρίνγκες ( 5  ΓΚΟΛ στο  μουντιαάλ  και  10 στο σύνολο για  την Κολομβία ) ,
Διαιτητές :B. Kuipers , S. van Roekel   , E. Zeinstra  ,
Κάρτες : Χιμένεζ , Αρμέρο  ,
Χάμες Ροντρίγκενς Κολομβίας  5ο γκολ !
 Βίντεο  γκολ !!
~** Κολομβία-Ουρουγουάη  1ο γκολ  28΄Ροντρίνγκες  1-0 28/6/2014 : http://youtu.be/7Y85Cd1rYOY ,
~** Κολομβία-Ουραγουάη 2-0  50΄ γκολ Ροντρίγκενς  28/6/2014 : http://youtu.be/JmM9-P61IyU ,

~* Κολομβία (Πέκερμαν): Οσπίνα, Αγκιλάρ, Αρμέρο, Κουαδράδο(Γκουαρίν), Γκουτιέρεζ, Μαρτίνεζ,Χάμες Ροντρίγκεζ (Ράμος), Σάντσεζ, Γέπες, Ζαπάτα, Ζουνίγκα  ,
~* Ουρουγουάη (Ταμπάρεζ): Μουσλέρα, Αρβελάο, Κάσερες, Καβάνι, Φορλάν (Στοάνι), Χιμένεζ, Γκοδίν, Γκονζάλεζ (Ερνάντες), Α. Περέιρα(Ραμίρεζ), Μ. Περέιρα, Ροντρίγκεζ
Στον πάγκο της Κολομβίας: Αρίας, Μπάκα, Μπαλάντα, Καρμπονέρο, Γκουαρίν, Ιμπάρμπο, Μεχία, Μοντραγκόν, Κιντέρο, Ράμος, Βαλντέζ, Βάργκας .
Στον πάγκο της Ουρουγουάης: Κοάτες, Φουσίλε, Γκαργκάνο, Ερνάντεζ, Λοδέιρο, Λουγκάνο, Μουνόζ, Πέρεζ, Ραμίρεζ, Σίλβα, Στουάνι  .  

~**  ΚΟΛΟΜΒΙΑ-ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ  Μουντιάλ 28/6/2014 : http://youtu.be/lMHDUXj9N7Y , 
  
3.-ΟΛΛΑΝΔΙΑ – ΜΕΞΙΚΟ   2-1  , (0-0) .-  { Κυριακή 29/06/2014 , ώρα 19.00 } .-
Τα  γκολ :  48΄Ντος Σάντος ,88΄Σνάϊτερ , 93΄Χούντελααρ ,
Διαιτητές : Pedro Proença  , Bertino Miranda  ,Tiago Trigo   ,  Διαιτητής είναι ο Πορτογάλος Πέδρο Προένσα.
Κάρτες :  Αγκιλάρ , Γκουαδάρδο ,
Βίντεο  από αγώνα  : ~Ολλανδία-Μεξικό  48΄ γκολ Ντος  Σάντος  0-1  29/6/2014  μουντιάλ : http://youtu.be/68ZRqxNo8P8 , ~Ολλανδία-Μεξικό 2-1  88΄γκολ Σνάϊτερ 29/6/2014  μουντιάλ : http://youtu.be/hrEWEy1aw_w  ,
~  Ολλανδία-Μεξικό 2-1 93΄ γκολ πεν  Χούντελαααρ 29/6/2014  μουντιάλ : http://youtu.be/9mv8CFzbG3k  ,
~** Φάσεις Ολλανδία-Μεξικό  2014 : http://youtu.be/6WQpg6D4yPE ,
Η ενδεκάδα της Ολλανδίας: Σίλεσεν, Φλάαρ, ντε Φράι, Μπλιντ, ντε Γιονγκ (Μάρτινις) , φαν Πέρσι ( Κούντελααρ), Σνάιντερ, Ρόμπεν, Φερτάεχ ( Ντεπάϊ ) , Κόιτ, Βίναλντουμ , 
H ενδεκάδα του Μεξικό: Οτσόα, Μορένο (Ράγιος), Μάρκεζ, Ροντρίγκεζ, Σαλσίδο, Λαγιούν, Γκουαρδάδο, Ερέρα, Αγκιλάρ, ντος Σάντος (Ακίνο), Περάλτα (Κιθαρίτο)  .
~** Για  τρίτη  φορά την  ημερομηνία  29  Ιουνίου  η ΟΛΛΑΝΔΙΑ  κερδίζει  με  το σκορ  2-1 ,  το  1994  με ΜΑΡΟΚΟ  , το  1998  με την ΣΕΡΒΙΑ  και  σήμερα  με το ΜΕΞΙΚΟ .-
~** ΟΛΛΑΝΔΙΑ-ΜΕΞΙΚΟ 2-1  γκολ φάσεις κριτική 29/6/2014 : http://youtu.be/ubF_0sEPZlo ,
~** ΟΛΛΑΝΔΙΑ-ΜΕΞΙΚΟ 2-1 29/6/2014 τεχνική  ανάλυση : http://youtu.be/bS9DSkV7034  ,

ΒΙΝΤΕΟ :

~** ΕΛΛΑΔΑ  στους  16  στο  μουντιάλ  2014 : http://youtu.be/9mmFWgLGq7o  ,

~** ΕΛΛΑΔΑ  και  γυναίκες  στο μουντιάλ  2014 : http://youtu.be/1fMhujlc1iU  ,
~** ΕΛΛΑΔΑ-ΑΚΤΗ ΕΛΕΦΑΝΤΟΣΤΟΥ  2-1   Μουντιάλ 2014 : http://youtu.be/2RFGAPtGMr8 ,
~* Ο  Γιώργος  Καραγκούνης  νέο  ρεκόρ !!  με την   139η συμμετοχή του  με το  συγκρότημα της Εθνικής  ομάδας ποδοσφαίρου Ανδρών  της ΕΛΛΑΔΑΣ !
~ Από  τους 23  Έλληνες   ποδοσφαιριστές της  εθνικής  Ελλάδας οι  14 αγωνίστηκαν ή  αγωνίζονται  σε  μεγάλους Ευρωπαϊκούς Συλλόγους ... 
4.-ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ –ΕΛΛΑΔΑ  κ.α. 1-1 , (0-0) .-Παράταση1-1  .-  Πέναλτι :  5-4 .- ^
 (Κυρ. 29/06/2014 ώρα 23.00 ) { Χαμένο πέναλτι  από Φάνη Γκέκα } .-
Τα γκολ : 52΄Ρουίζ , 92΄ Σωκράτης Παπασταθόπουλος
Διαιτητές :Α΄ διαιτητής του αγώνα είναι ο Αυστραλός, Γουίλιαμς, με βοηθούς τους συμπατριώτες του, Κριμ και Ανάζ και 4ο τον Σουκράλα από το Μπαχρέιν  , B. Williams  ,M. Cream, H. Anaz ,-
Κάρτες :  Ντουάρτε (2)  κόκκινη , Τεχέδα , Α. Σάμαρης , Κ. Μανωλάς , Ρουίζ, Νάβας ,
Βίντεο  από  αγώνα :
~** Κόστα Ρίκα-Ελλάδα 1-1  92΄γκολ Παπασταθόπουλου Μουντιάλ : http://youtu.be/9JMtBIY-mUA ,

~**  Κοστα Ρίκα-Ελλάδα   52΄γκολ Ρουίζ 1-0 Μουντιάλ : http://youtu.be/Gqo_lxRnZQE
~**  Κόστα Ρίκα-Ελλάδα  1-1  πεν 5-3 κτυπήματα  πεν  29/6/2014 : http://youtu.be/1F2qtOW-eyA ,
~** Κόστα Ρίκα- Ελλάδα 5-3  στα  πεναλτι  δηλώσεις  29/6/2014 : http://youtu.be/HF4srZAEXnM ,
Συνθέσεις : Η 11άδα της Ελλάδας: Καρνέζης - Τοροσίδης, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Χολέμπας - Μανιάτης( Κατσουράνης), Σάμαρης (Μήτρογλου), Καραγκούνης - Σαλπιγγίδης (Γκέκας), Χριστοδουλόπουλος, Σαμαράς  ,
~ Η   11άδα της Κόστα Ρίκα: Νάβας - Ντουάρτε, Γκονσάλες, Ουμάνια - Γκαμπόα (Ακόστα) , Μπόργκες, Τεχέδα(Τουμπέρο), Ντίας - Ρουίς, Μπολάνιος (Μπορένες) , Κάμπελ .  


 

5.-     ΓΑΛΛΙΑ - ΝΙΓΗΡΙΑ     2 -0  ,( 0-0 ).-   {  Δευτέρα 30/06//2014 ,ώρα 19.00} 

Τα  γκολ :  79 ΄ Πογκμπά , 91΄αυτογκό Γιόμπο  ,
Διαιτητές  :
Κάρτες :
 Ο αγώνας θα γίνει στο χωρητικότητας 69.349 θεατών «Brasillia national stadium» της πόλης Μπραζίλια, με διαιτητή τον Αμερικανό, Μαρκ Γκάϊγκερ.
Συνθέσεις :
Οι συνθέσεις των ομάδων:
Γαλλία: (Ντεσάμπ) Λορίς, Ντεμπουσί, Βαράν, Κοσιελνί, Εβρά, Πογκμπά, Καμπάγ, Ματουιντί, Βαλμπουενά, Μπενζεμά, Ζιρού
 Νιγηρία: (Κέσι) Ενιεάμα, Άμπροουζ, Γιόμπο, Ομέρουο, Οσανίουα, Όμπι Μίκελ, Ονάζι, Οντεμβίγκι, Μόουζες, Μούσα, Εμενίκε

Διαιτητής: Μάρκ Γκάιγκερ (ΗΠΑ)
Κίτρινες: Ματουιντί
ΓΑΛΛΙΑ (Ντιντιέ Ντεσάν): 1. Ούγκο Λιορίς, 2. Ματιέ Ντεμπισί, 4. Ράφαελ Βαράν, 21. Λοράν Κοσιελνί, 3. Πατρίς Εβρά, 6. Γιοάν Καμπάιγ, 8. Ματιέ Βαλμπουενά (90+4΄ 18. Μούσα Σισοκό) , 14. Μπλεζ Ματουϊντί, 19. Πολ Πογκμπά, 10. Καρίμ Μπενζεμά, 9. Ολιβιέρ Ζιρού (62΄ 11. Αντουάν Γκρισμάν).
ΝΙΓΗΡΙΑ (Στίβεν Κέσι): 1. Βίνσεντ Ενιεάμα, 13. Τζουγουόν Οσανίουα ,2. Γιόζεφ Γιόμπο, 5. Εφε Άμπροουζ, 22. Κένεθ Ομερούο, 7. Αχμέντ Μούσα, , 10. Τζον Όμπι Μίκελ, , 17. Ογκένι Ονάζι (59΄ 4. Ρούμπεν Γκάμπριελ), 11. Βίκτορ Μόουζες (89΄ 19. Ούτσε Νουαφόρ), 8. Πίτερ Οντεμβίγκι, 9. Εμάνουελ Εμενίκε.
Βίντεο από αγώνα :
** ΓΑΛΛΙΑ- ΝΙΓΗΡΙΑ  30/6/2014  μουντιάλ : http://youtu.be/UOLQ_VMjO0Q ,

~** Γαλλία-Νιγηρία  0-0  ημίχρ  30/6/2014 : http://youtu.be/Nh60ay4kBF8 ,

 ~** MOYNTIAL   : http://youtu.be/lKAymefr8Y4  ,

 
 

~**  Γαλλία-Νιγηρία  2-0  φάσεις  γκολ 30/6/2014  μουντιάλ : http://youtu.be/tnXhZNFwEj0 ,



7.- ΓΕΡΜΑΝΙΑ – ΑΛΓΕΡΙΑ 2-1  , (0-0) .- Παραταση : 1-0  {Τρίτη 01/07/2014 , ώρα 19.00 }
Τα  γκολ :  92 '  Σούρλε  , 119΄΄Οζίλ  121΄Τζαμπού
Διαιτητές :Sandro Ricci   ,Emerson De Carvalho , Marcelo Van Gasse ,Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο Σάντρο Ρίτσι με βοηθούς τους Έμερσον Ντε Καρβάλιο και Μαρσέλο Βαν Κάσε
Κάρτες :
Γερμανία (Γιόακιμ Λεβ/4-3-3): Νόιερ, Χέβεντες, Σβαϊνστάιγκερ, Οζίλ, Μίλερ, Λαμ, Μερτεσάγκερ, Κρόος, Γκέτσε, Μπόατενγκ, Μουστάφι.

Αλγερία (Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς/5-4-1): Μπολί, Γκουλάμ, Μπελκαλέμ, Χαλίς, Λασέν, Φεγκουλί, Σλιμανί, Σουντανί, Ταϊντέρ, Μαντί, Μοστεφά..

 Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο χωρητικότητας 48.849 θεατών «Beira Rio stadium» του Πόρτο Αλέγκρε, με διαιτητή τον Βραζιλιάνο, Εμερσον Ντε Καρβάλιο.
Στις προηγούμενες δύο φορές που συναντήθηκαν οι δύο ομάδες, η Αλγερία μετρά ...δύο νίκες!
Οι πιθανές συνθέσεις, έχουν ως εξής:
ΓΕΡΜΑΝΙΑ (Γιόακιμ Λεβ): 1. Μάνουελ Νόιερ, 20. Τζερόμ Μπόατενγκ, 5. Ματς Χούμελς, 17. Περ Μερτεζάκερ, 4. Μπένεντικτ Χεβέντες, 7. Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ, 16. Φίλιπ Λαμ, 18. Τόνι Κρόος, 8. Μεζούτ Οζίλ, 19. Μάριο Γκέτσε, 13. Τόμας Μίλερ.
ΑΛΓΕΡΙΑ (Βαχίντ Χαλίλχοζιτς): 23. Ραίς Μπολί, 4. Εσέντ Μπελκαλέμ, 5. Ράφικ Χαλίσε, 6. Τζαμέλ Μεσμπά, 12. Καρλ Μεντζανί, 20. Αΐσα Μαντί, 14. Ναμπίλ Μπενταλέμπ, 10. Σοφιάν Φενγκουλί, 11. Γιασίν Μπραχίμι, 13. Ισλάμ Σλιμανί, 18. Αμπντελμουμέ Τζαμπού.
Video  από τον αγώνα :
~** Γερμανία-Αλγερία 2-1 γκολ  παράταση  30/6/2014  μουντιάλ : http://youtu.be/9xsGr-7CCmI ,
~** Γερμανία-Αλγερία  30/6/2014  μουντιάλ : http://youtu.be/6OezCG7NhZo ,
** Γερμανία-Αλγερία 2-1 1ο γκολ  παράτασης  30/6/2014  μουντιάλ :  http://youtu.be/mOg6gTMnQyI ,


 
7 .- ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ – ΕΛΒΕΤΙΑ     , (0-0) .- { Δευτέρα 30/06/2014, ώρα 23.00 }

Τα  γκολ :

Διαιτητές : Διαιτητής του αγώνα είναι ο Σουηδός Γιόνας Έρικσον.

Βοηθοί του είναι οι Ματίας Κλασένιους (Σουηδία) και Ντάνιελ Γουόρνμαρκ (Σουηδία).   Τέταρτος είναι ο Σβέιν Όνταρ Μοέν (Νορβηγία).

Κάρτες : Ξάκα ,

Οι ενδεκάδες των ομάδων:
Αργεντινή: Ρομέρο, Γκαράι, Ζαμπαλέτα, Γκάγκο, Ντι Μαρία, Ιγκουαΐν, Μέσι, Μασεράνο, Ρόχο, Φερνάντεζ, Λαβέτσι , 
Ελβετία: Μπενάλιο, Λιχτστάινερ, Ινλέρ, Τσάκα, Μπεχράμι, Ροντρίγκεζ, Μεχμέντι, Ντρμιτς, Τζουρού, Σχαρ, Σακίρι

8.-  ΒΕΛΓΙΟ –Η.ΠΑ.       {Τρίτη 01/07/2014 , ώρα 23.00 } .-


  ΣΥΝΟΛΟΝ τερμάτων  3ης  αγωνιστικής : 42  γκολ  !   

Σύνολον  τερμάτων  φάσεις  ομίλων  σε  48  αγώνες : 136  γκολ ! Νέο   ΡΕΚΟΡ  σε  μουντιάλ !

** ΜΟΥΝΤΙΑΛ  2014  αγων 3ης  26/6/2014 γκολ : http://youtu.be/eyrOcT1eo8E ,

~ VIDEO  Εθνικής  Ελλάδας στο  μουντιάλ  Βραζιλίας  από τρείς  πρώτους αγώνες  φάσης  Ομίλων :
~** Εθνική Ελλάδα  στο μουντιάλ Βραζιλίας 2014 : http://youtu.be/Jg2usj_p7Xg ,
~**    ΚΟΛΟΜΒΙΑ-ΕΛΛΑΣ  είσοδος  Μουντιάλ  2014 : http://youtu.be/Uqybvz2n5GM 
 α΄~* Κολομβία-Ελλάς  3-0  φάσεις γκολ μουντιάλ  14/6/2014 : http://youtu.be/Y_uVjMFFX8s ,
~** Κολομβία-Ελλάδα  1ο γκολ  1-0  5΄ Αρμέρο,  Μουντιάλ Βραζιλίας 14/06/2014 : http://youtu.be/dt7X6bu20LI ,
  ~ Κολομβία-Ελλάδα  3-0  δηλώσεις  Μουντιάλ 14/6/2014 : http://youtu.be/mwHdVtacd2Q ,
  ~ ΚΟΛΟΜΒΙΑ-ΕΛΛΑΣ 3-0 μουντιάλ  τεχνική ανάλυση 14/6/2014 :  http://youtu.be/FEHJj--P7Zs 
β΄~**  Ιαπωνία-Ελλάδα 0-0 μουντιάλ κόρνερ συνεχή   20/6/2014 : http://youtu.be/HwpJdcVrwgk   
~** Ιαπωνία-Ελλάδα  20/6/2014  Γ  Καραγκούνης Μουντιάλ : http://youtu.be/eb1oOQ8fkTM , 
γ΄~** Ελλάδα-Ακτη Ελεφαντοστού 2-1  φάσεις γκολ σχόλια 24/6/2014  μουντιάλ : http://youtu.be/PPxQwq3DxIM , 

  ** ΟΙ ΛΑΤΙΝΟΙ  ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ  ΒΡΑΖΙΛΙΑ  2014 : http://youtu.be/B01ZkmN3Uw0  ,  
***    Στα  προημητελικα (στους  8 ):
1.-  ΒΡΑΖΙΛΙΑ-ΚΟΛΟΜΒΙΑ
2.- ΟΛΛΑΝΔΙΑ - ΚΟΣΤΑ  ΡΙΚΑ
3.- ΓΕΡΜΑΝΙΑ -ΓΑΛΛΙΑ  

4.- 


 
 

Βίντεο  από Βιντεοθήκη  μας  για  σήμερα :
~** ΧΕΙΡΟΤΟΝΙΑ  ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ  ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 28/06/2014 Απόστολος : http://youtu.be/MZVqJRMNZDI ,
~**  Χειροτονία Μητροπολίτη  Ιωαννίνων  2014 Ευαγγέλιο : http://youtu.be/T4_txndtGQo
 

 

     ~ ΑΠΟ  ΜΟΥΝΤΙΑΛ  1994  Βίντεο
Ανασκόπηση μουντιάλ  1994 Η.Π.Α. - USA '94 World Cup - BBC Review : http://youtu.be/I5KKu1_TIRM ,
~ Η  Ιστορία  του παγκοσμίου Κυπέλλο - World Cup 94- The Story of World Cup USA : http://youtu.be/gpwkI9rZmpg ,
~ Ο  Τελικός  1994 ΒΡΑΖΙΛΙΑ-ΙΤΑΛΙΑ   -Brazil vs Italy - 1994 FIFA World Cup Final : http://youtu.be/TC0lroqzi28 ,
  ** ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 1994.ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ BBC : http://youtu.be/aFVxQegpuxc ,
~** World Cup 1994 - Argentina vs Greece 4-0 : http://youtu.be/cPF8O1TQ4Ro  ,
Αργεντινή -Ελλάς  4-0
~** 1994 (June 26) Bulgaria 4-Greece 0 (World Cup).avi : http://youtu.be/t7PdcDHa1bo  ,
 Βουλγαρία -Ελλας  4-0
~** Nigeria vs Greece 1994 World Cup : http://youtu.be/1mUzrgnCyrQ , Νιγηρία -Ελλάς  2-0 .-
 ~ ΑΠΟ   ΜΟΥΝΤΙΑΛ 1986  Βίντεο : ~** Το  χέρι  του Ντιέγκο  Μαραντόνα  Maradona 'Hand of God' Goal 1986 World Cup : http://youtu.be/-ccNkksrfls  ,
~** Το  γκολ  του Αιώνα .. Maradona Goal of the Century - Víctor Hugo Morales commentary : http://youtu.be/1wVho3I0NtU  ,
~** Ο  Τελικός  μουντιάλ ΜΕΞΙΚΟΥ , 29/06/1986 Argentina v West Germany : http://youtu.be/p6KoBwPx_KA  ,
~** Επίσημη ταινία  τελικου  μουντιάλ  Μεξικού : -Hero Official film about Mexico 86 world cup whole film 1 of 2 : http://www.youtube.com/watch?v=ZM4d3LCE_tU&list=PLLnmjSqd4BowtG_C9TVueknpRbBtN7QU1&feature=share ,


 


ΣΤΗ ΦΑΣΗ  ΤΩΝ  16  ΣΕ   ΝΟΚ-ΑΟΥΤ  ΑΓΩΝΕΣ  :

1.- ΒΡΑΖΙΛΙΑ – ΧΙΛΗ    1-1 , (1-1) .- Στα  πέν.  3-2 .- {Σάββατο 28/06/2014 , ώρα  19.0 }
2.-ΟΛΛΑΝΔΙΑ – ΜΕΞΙΚΟ  2-1   {Σάββατο 28/06/2014 , ώρα 23.00 } .-
3.-ΚΟΛΟΜΒΙΑ – ΟΥΡΑΓΟΥΑΗ 2-0 {Κυριακή 29/06/2014  ώρα 19.00 } .-
4.-ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ –ΕΛΛΑΔΑ  1-1  στα  πεν.  5-3  (Κυρ. 29/06/2014 ώρα 23.00 )
 5.-   ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ – ΕΛΒΕΤΙΑ    { Δευτέρα 30/06/2014, ώρα 23.00 }
6.-     ΓΑΛΛΙΑ - ΝΙΓΗΡΙΑ   2-0       {  Δευτέρα 30/06//2014 ,ώρα 19.00}
7.- ΓΕΡΜΑΝΙΑ – ΑΛΓΕΡΙΑ  0-0  Παραταση  2-1  {Τρίτη 01/07/2014 , ώρα 19.00 }
 8.-  ΒΕΛΓΙΟ –Η.ΠΑ.       {Τρίτη 01/07/2014 , ώρα 23.00 } .-

Στα  προημητελικα :

1.-  ΒΡΑΖΙΛΙΑ-ΚΟΛΟΜΒΙΑ
2.- ΟΛΛΑΝΔΙΑ - ΚΟΛΟΜΒΙΑ

3.- ΓΕΡΜΑΝΙΑ-ΓΑΛΛΙΑ 

4.-


 ~ VIDEO  Εθνικής  Ελλάδας στο  μουντιάλ  Βραζιλίας  από τρείς  πρώτους αγώνες  φάσης  Ομίλων :


~** Εθνική Ελλάδα  στο μουντιάλ Βραζιλίας 2014 : http://youtu.be/Jg2usj_p7Xg ,


~**    ΚΟΛΟΜΒΙΑ-ΕΛΛΑΣ  είσοδος  Μουντιάλ  2014 : http://youtu.be/Uqybvz2n5GM ,  

 α΄~* Κολομβία-Ελλάς  3-0  φάσεις γκολ μουντιάλ  14/6/2014 : http://youtu.be/Y_uVjMFFX8s ,

~** Κολομβία-Ελλάδα  1ο γκολ  1-0  5΄ Αρμέρο,  Μουντιάλ Βραζιλίας 14/06/2014 : http://youtu.be/dt7X6bu20LI ,

  ~ Κολομβία-Ελλάδα  3-0  δηλώσεις  Μουντιάλ 14/6/2014 : http://youtu.be/mwHdVtacd2Q ,

  ~ ΚΟΛΟΜΒΙΑ-ΕΛΛΑΣ 3-0 μουντιάλ  τεχνική ανάλυση 14/6/2014 :  http://youtu.be/FEHJj--P7Zs ,  

β΄~**  Ιαπωνία-Ελλάδα 0-0 μουντιάλ κόρνερ συνεχή   20/6/2014 : http://youtu.be/HwpJdcVrwgk  ,  

~** Ιαπωνία-Ελλάδα  20/6/2014  Γ  Καραγκούνης Μουντιάλ : http://youtu.be/eb1oOQ8fkTM , 

γ΄~** Ελλάδα-Ακτη Ελεφαντοστού 2-1  φάσεις γκολ σχόλια 24/6/2014  μουντιάλ : http://youtu.be/PPxQwq3DxIM ,

 ** ΜΟΥΝΤΙΑΛ  2014  αγων 3ης  26/6/2014 γκολ : http://youtu.be/eyrOcT1eo8E ,


~** ΟΙ ΛΑΤΙΝΟΙ  ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ  ΒΡΑΖΙΛΙΑ  2014 : http://youtu.be/B01ZkmN3Uw0  ,


~** ΧΕΙΡΟΤΟΝΙΑ  ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ  ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 28/06/2014 Απόστολος : http://youtu.be/MZVqJRMNZDI


~**  Χειροτονία Μητροπολίτη  Ιωαννίνων  2014 Ευαγγέλιο : http://youtu.be/T4_txndtGQo ,


~**   Βραζιλία-Χιλή γκολ 18΄ Νταβίτ Λουίζ  1-0  28/6/2014 : http://youtu.be/d644RAT4yaI ,


~**Βραζιλία-Χιλή  γκολ 32΄ Σάντσεζ  1-1  28/6/2014 : http://youtu.be/PKnmtwAY4rI ,


~** ΒΡΑΖΙΛΙΑ-ΧΙΛΗ  Μουντιάλ  28/6/2014 : http://youtu.be/w2nBk1vvR9U  , ~** Κολομβία-Ουρουγουάη  1ο γκολ  28΄Ροντρίνγκες  1-0 28/6/2014 : http://youtu.be/7Y85Cd1rYOY ,


~** Κολομβία-Ουραγουάη 2-0  50΄ γκολ Ροντρίγκενς  28/6/2014 : http://youtu.be/JmM9-P61IyU ,


~**  ΚΟΛΟΜΒΙΑ-ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ  Μουντιάλ 28/6/2014 : http://youtu.be/lMHDUXj9N7Y ,


~**Βραζιλία-Χιλή 1-1 πε  3-2 γκόλ  με χέρι  28/6/2014 : http://youtu.be/WuCbkYZnHAI  .


~** ~ Βραζιλία-Χιλή1-1(3-2) Κολομβία-Ουρουγουάη 2-0 γκολ 28/6/2014 : http://youtu.be/pnM9pU5mdH4 ,


~ Ολλανδία-Μεξικό 29/6/2014  μουντιάλ : http://youtu.be/ZSHJX40bl4o ,


~Ολλανδία-Μεξικό  48΄ γκολ Ντος  Σάντος  0-1  29/6/2014  μουντιάλ : http://youtu.be/68ZRqxNo8P8 ,


~Ολλανδία-Μεξικό 2-1  88΄γκολ Σνάϊτερ 29/6/2014  μουντιάλ : http://youtu.be/hrEWEy1aw_w  ,


~  Ολλανδία-Μεξικό 2-1 93΄ γκολ πεν  Χούντελαααρ 29/6/2014  μουντιάλ : http://youtu.be/9mv8CFzbG3k  ,


~** Φάσεις Ολλανδία-Μεξικό  2014 : http://youtu.be/6WQpg6D4yPE ,


~** ΕΛΛΑΔΑ  στους  16  στο  μουντιάλ  2014 : http://youtu.be/9mmFWgLGq7o  ,


~** Κόστα  Ρίκα  δηλώσεις παικτών προπονητών 2014 : http://youtu.be/TZ-zq83K7LI  ,


~** ΟΛΛΑΝΔΙΑ-ΜΕΞΙΚΟ 2-1  γκολ φάσεις κριτική 29/6/2014 : http://youtu.be/ubF_0sEPZlo ,


~** ΟΛΛΑΝΔΙΑ-ΜΕΞΙΚΟ 2-1 29/6/2014 τεχνική  ανάλυση : http://youtu.be/bS9DSkV7034  ,


~** ΕΛΛΑΔΑ  και  γυναίκες  στο μουντιάλ  2014 : http://youtu.be/1fMhujlc1iU  ,


~** Κόστα Ρίκα-Ελλάδα 29/6/2014  φάση Δ. Σαλπιγγίδη : http://youtu.be/h-zyrrkRizI .,


~** ΕΛΛΑΔΑ-ΑΚΤΗ ΕΛΕΦΑΝΤΟΣΤΟΥ  2-1   Μουντιάλ 2014 : http://youtu.be/2RFGAPtGMr8 ,


~** Πόλη  ΡΕΣΙΦΕ  Βραζιλίας  αφίξεις  2014 μουντιάλ : http://youtu.be/4hx4yaoA3fs ,


~** Κόστα Ρίκα-Ελλάδα 1-1  92΄γκολ Παπασταθόπουλου Μουντιάλ : http://youtu.be/9JMtBIY-mUA ,


~**  Κοστα Ρίκα-Ελλάδα   52΄γκολ Ρουίζ 1-0 Μουντιάλ : http://youtu.be/Gqo_lxRnZQE


~**  Κόστα Ρίκα-Ελλάδα  1-1  πεν 5-3 κτυπήματα  πεν  29/6/2014 : http://youtu.be/1F2qtOW-eyA ,


~** Κόστα Ρίκα- Ελλάδα 5-3  στα  πεναλτι  δηλώσεις  29/6/2014 : http://youtu.be/HF4srZAEXnM ,


 


** ΓΑΛΛΙΑ- ΝΙΓΗΡΙΑ  30/6/2014  μουντιάλ : http://youtu.be/UOLQ_VMjO0Q , ~** Γαλλία-Νιγηρία  0-0  ημίχρ  30/6/2014 : http://youtu.be/Nh60ay4kBF8 , ~** MOYNTIAL   : http://youtu.be/lKAymefr8Y4  ,


~**  Γαλλία-Νιγηρία  2-0  φάσεις  γκολ 30/6/2014  μουντιάλ : http://youtu.be/tnXhZNFwEj0 ,


~** Γερμανία-Αλγερία  30/6/2014  μουντιάλ : http://youtu.be/6OezCG7NhZo ,


~** Γερμανία-Αλγερία 2-1 γκολ  παράταση  30/6/2014  μουντιάλ : http://youtu.be/9xsGr-7CCmI ,


 ~Ανασκόπηση μουντιάλ  1994 Η.Π.Α. - USA '94 World Cup - BBC Review : http://youtu.be/I5KKu1_TIRM ,


~ Η  Ιστορία  του παγκοσμίου Κυπέλλο - World Cup 94- The Story of World Cup USA : http://youtu.be/gpwkI9rZmpg ,


~ Ο  Τελικός  1994 ΒΡΑΖΙΛΙΑ-ΙΤΑΛΙΑ   -Brazil vs Italy - 1994 FIFA World Cup Final : http://youtu.be/TC0lroqzi28 ,


~** ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 1994.ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ BBC : http://youtu.be/aFVxQegpuxc ,


~**  ΒΡΑΖΙΛΙΑ-ΧΙΛΗ Μουντιάλ 28/6/2014 P1150067 : http://youtu.be/w2nBk1vvR9U ,


~** World Cup 1994 - Argentina vs Greece 4-0 : http://youtu.be/cPF8O1TQ4Ro  ,


~** 1994 (June 26) Bulgaria 4-Greece 0 (World Cup).avi : http://youtu.be/t7PdcDHa1bo  ,


~** Nigeria vs Greece 1994 World Cup : http://youtu.be/1mUzrgnCyrQ ,


 ~** Το  χέρι  του Ντιέγκο  Μαραντόνα  Maradona 'Hand of God' Goal 1986 World Cup : http://youtu.be/-ccNkksrfls  ,


~** Το  γκολ  του Αιώνα .. Maradona Goal of the Century - Víctor Hugo Morales commentary : http://youtu.be/1wVho3I0NtU  ,


~** Ο  Τελικός  μουντιάλ ΜΕΞΙΚΟΥ , 29/06/1986 Argentina v West Germany : http://youtu.be/p6KoBwPx_KA  ,


~** Επίσημη ταινία  τελικου  μουντιάλ  Μεξικού : -Hero Official film about Mexico 86 world cup whole film 1 of 2 : http://www.youtube.com/watch?v=ZM4d3LCE_tU&list=PLLnmjSqd4BowtG_C9TVueknpRbBtN7QU1&feature=share ,


~**


***  BINTEOΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ...ΒΙΝΤΕΟΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ:
  http://www.youtube.com/stamos01 ,      3481     video.-        
 http://www.youtube.com/stamatios01 , = 1917    video .- 
http://www.youtube.com/vlasiskal , =       1890  video.- 
Σύνολον                                                     7288  βίντεο   .-

 http://facebook.com/home.php?=home?#!/?ref=home  ,  2574  .-    https://www.facebook.com/stamatios.skoulikas  ,  
https://www.facebook.com/profile.php?id=1037492258  ,  270   https://www.facebook.com/stamatios.n.skoulikas ,

 *** https://www.facebook.com/ArfaraKalamatasMessinias , =ARFARA MESSINIAS    595.–
~  https://www.facebook.com/SYLLOGOS.ARFARON.AG.THEODOROI , «ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ «ΑΡΦΑΡΩΝ.-   194
http://www.twitter.com/stamos01/

***    ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ   ΜΑΪΟΥ 2014 : 
~ http://snsstamoskal.blogspot.gr/2014/05/01-2014.html , Πρωτομαγιά 01 Μαΐου 2014 Άρωμα όμορφης Ελλάδας , .-             
 http://httpdimmetoparfarablogspotcom.blogspot.gr/2014/05/28-2014.html  , Το αγιάζι της ενημέρωσης Τετάρτη 28 Μαΐου 2014 .-

 ***    ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ    ΙΟΥΝΙΟΥ    2014   :

~ http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2014/06/01-2014.html , Άρωμα Κυριακάτικης ενημέρωσης 01 Ιούνιος 2014,.-    
~ http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2014/06/01-2014.html , Άρωμα Κυριακάτικης ενημέρωσης 01 Ιούνιος 2014,.-
~ http://arfaramessiniasgreece.blogspot.gr/2014/06/01-2014.html , Ανθολόγιο Γράφοντας Αντιγράφοντας , Κυριακή 01 Ιουνίου 2014.-
~ http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2014/06/02-2014.html , Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης  Δευτέρα  02  Ιουνίου  2014 .-
~ http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.gr/2014/06/02062014.html , Επιλογές  Διαλέγοντας  και  Γράφοντας  02/06/2014 .-
~ http://stamos-dynami.blogspot.gr/2014/06/03-2014.html , Το   αγιάζι  της  ενημέρωσης  Τρίτη  03 Ιουνίου  2014 .-
~ http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.gr/2014/06/04-2014.html , Το   αγιάζι  της  ενημέρωσης  Τετάρτη  04  Ιουνίου  2014 .-
~ http://arfara-messinias-stamos-2010.blogspot.gr/2014/06/05-2014.html  , Το   αγιάζι  της  ενημέρωσης  Πέμπτη 05  Ιουνίου  2014  .-
~ http://arfara-kalamata-greece.blogspot.gr/2014/06/05-2014.html  , Άρωμα  ενημέρωσης  Πέμπτη  05  Ιουνίου  2014.-
~ http://snsstamoskal.blogspot.gr/2014/06/06-2014.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης Παρασκευή 06 Ιουνίου 2014 .-
~ http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.gr/2014/06/10-2014.html , Άρωμα ενημέρωσης Τρίτη 10 Ιουνίου 2014 .-
~ http://dimmetoparfara.blogspot.gr/2014/06/11-2014.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014.-
~ http://arfara-messinias-stamos.blogspot.gr/2014/06/12-2014.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014 .-
~ http://snsarfara.blogspot.gr/2014/06/12-2014.html , Άρωμα  ενημέρωσης Πέμπτη  12  Ιουνίου  2014 .
 http://httpdimmetoparfarablogspotcom.blogspot.gr/2014/06/13-2014.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014.-
~ http://arfara-messinia-stamos.blogspot.gr/2014/06/14-2014.html , Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης  Σάββατο  14  Ιουνίου  2014   
~ http://stamos-dynami.blogspot.gr/2014/06/15-2014.html  , Το  αγιάζι της ενημέρωσης  Κυριακή  15  Ιουνίου  2014 .-
~  http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2014/06/16-2014.html , ΑΡΩΜΑ ΑΠΟ  ΜΟΥΝΤΙΑΛ  ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ  Δευτέρα  16  Ιουνίου  2014 .-
~ http://arfaramessiniasgreece.blogspot.gr/2014/06/16-2014.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης 16 Ιουνίου 2014 .-
~  http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2014/06/17-2014.html , Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης  Τρίτη  17  Ιουνίου  2014 .-
~ http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.gr/2014/06/18-2014.html  , Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης  Τετάρτη  18  Ιουνίου  2014   
~ http:/vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2014/06/19-2014.html ,  Το  αγιάζι  της  ενημέρωση Πέμπτη  19  Ιουνίου  2014 .-                                                       
~ http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2014/06/20-2014.html , Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης  Παρασκευή  20  Ιουνίου  2014 .-                                                                                                                                 
 ~ http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2014/06/21-2014.html , Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης  Σάββατο  21  Ιουνίου  2014 , .-
~ http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2014/06/blog-post.html , Άρωμα Ενημέρωσης  Σάββατο  21  Ιουνίου  2014 .-
~ http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2014/06/22-2014.html ,  Άρωμα  στην  ενημέρωσή  μας Κυριακή 22 Ιουνίου  2014 .-
~ ~ http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2014/06/22-2014.html ,  Άρωμα  στην  ενημέρωσή  μας Κυριακή 22 Ιουνίου  2014 .-
~  http://arfaramessiniasgreece.blogspot.gr/2014/06/23-2014.html .  Το αγιάζι της   ενημέρωσης Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014.-
~ http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2014/06/2014-23-2014.html , ΜΟΥΝΤΙΑΛ ποδοσφαίρου ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ 2014 23 Ιουνίου 2014.-
~  http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2014/06/2014-24-2014.html , ΜΟΥΝΤΙΑΛ  ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ 2014 24  Ιουνίου  2014 .
~ http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2014/06/24-2014.html , Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης  Τρίτη 24 Ιουνίου  2014
~ http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2014/06/2014-25-2014.html , ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ 2014 , Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014.-
~  http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.gr/2014/06/26-2014.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014 .-
~  http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.gr/2014/06/27-2014.html  , Το αγιάζι της ενημέρωσης Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014.-
~  http://arfara-messinias-stamos-2010.blogspot.gr/2014/06/27-2014.html , ΜΟΥΝΤΙΑΛ και οι καλύτεροι ποδοσφαιριστές Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014 .-
~ http://arfara-kalamata-greece.blogspot.gr/2014/06/28-2014.html , Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης Σάββατο  28  Ιουνίου  2014 .-
~ http://snsstamoskal.blogspot.gr/2014/06/28-2014.html , ΜΟΥΝΤΙΑΛ - Η  Ιστορία Κυπέλλου Παγκοσμίου  Ποδοσφαίρου  Σάββατο 28 Ιουλίου  2014 .-
~ http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.gr/2014/06/29-2014.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης Κυριακή 29 Ιουνίου 2014 .-
~  http://dimmetoparfara.blogspot.gr/2014/06/30-2014.html , Το αγιάζι της ενημέρωσής Δευτέρα 30 Ιουνίου
~

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ  ΙΟΥΛΙΟΥ  2014 :

~ http://arfara-messinias-stamos.blogspot.gr/2014/07/01-2014.html  , Το αγιάζι της ενημέρωσης Τρίτη 01 Ιουλίου 2014  .-
http://snsarfara.blogspot.gr/2014/07/01-2014.html  , Άρωμα Ενημέρωσης Τρίτη 01 Ιουλίου 2014  .-

Δεν υπάρχουν σχόλια: