Arfara-Messinias 1 - FOTOS

!!! Ο έρωτας μας βάζει ή σαμάρι ή στεφάνι!! .-

Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017

Η Εφημερίδα μας  ARFARA NWES 2 - Τετάρτη  08 Μαρτίου  2017 :
Στο  αγιάζι  της ενημέρωσής μας ....  
~


***  Ανάμεσα στους 87 μετανάστες ήταν και οι διακινητές τους 

Όπως έγινε γνωστό ανάμεσα στους 87 μετανάστες που έχουν μεταφερθεί στην κατασκήνωση της Αγίας Μαρίνας εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν οι διακινητές τους.
Ειδικότερα πρόκειται 3 Σύρους 25, 28 και 31 ετών καθώς και έναν 26χρονο Παλαιστίνιο.
Η αστυνομία έχει συλλάβει ήδη τους 4 διακινητές που  θα οδηγηθούν στον ανακριτή.

*** ΕΙΔΗΣΗ ΣΕΙΣΜΟΣ για την ΑΜΦΙΠΟΛΗ!Ανατρέπονται ΟΛΑ...

~   Το έγκλημα της Αμφίπολης συνεχίζεται!
Παρά την δημοσιότητα που έχει πάρει η ανακάλυψη του μνημείου στην περιοχή της Αμφιπόλεως, συνεχίζουν να μπαίνουν εμπόδια από ανθρώπους του υπουργείου, στην περαιτέρω ανάλυση των στοιχείων.
Αυτή την φορά, η Γ.Γ. του Υπουργείου Πολιτισμού Μαρία Βλαζάκη, γνωστή για τις απόψεις της περί «ρωμαϊκότητος» του ναού, φρόντισε να μην προχωρήσουν οι αναλύσεις των οστών που βρέθηκαν στον τύμβο Καστά.
Από το 2015, η κυρία Βλαζάκη είχε στην διάθεσή της σύμβαση για την ανάλυση 300 σκελετών από την περιοχή της Αμφιπόλεως, που χρονολογούνται από το 1000 π.Χ. έως το 200 π.Χ. Κι όμως, τα οστά του τύμβου Καστά τα αγνόησε επιδεικτικά, και αρνείται να δώσει την παραμικρή εξήγηση για την επιλογή της αυτή.
Όμως το πρόβλημα δεν υπάρχει μόνο σήμερα. Από την πρώτη στιγμή μπαίνουν συνεχώς εμπόδια στην χρηματοδότηση και στην ανάλυση των ευρημάτων της Αμφιπόλεως, από σχεδόν όλους του υπουργούς του ΥΠ.ΠΟ., και τους αρχαιολόγους που έχουν αναμειχθεί στην υπόθεση.
Μάλιστα, την έρευνα αυτή θα την αναλάμβαναν δύο πανεπιστήμια, το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο. Κι όμως, το πρόγραμμα δεν ξεκίνησε ποτέ, και η ευθύνη βαραίνει την Γενική Γραμματέα του αρμοδίου υπουργείου.
Η Λυδία Κονιόρδου από την άλλη, επίσης, κωφεύει ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, και δεν απομακρύνει την συγκεκριμένη κυρία από την θέση της. Αναμένουμε. Έστω και καθυστερημένα, κάποια αντίδραση από τη υπουργό, αν και η μέχρι στιγμής εμπειρία, δεν μας δίνει πολλά περιθώρια για ελπίδες…

*** Στις 13 Μαρτίου ο διαγωνισμός για τη Μαρίνα Πύλου 
Σύμφωνα με το νέο επικαιροποιημένο πρόγραμμα του ΤΑΙΠΕΔ, ο διαγωνισμός για την υποβολή δεσμευτικών προσφορών για μακροχρόνια μίσθωση της Μαρίνας Πύλου θα διεξαχθεί στις 13 Μαρτίου.
Υπενθυμίζεται ότι η Μαρίνα Πύλου βρίσκεται στο κεντρικό και βορειανατολικό τμήμα της παραλιακής ζώνης της πόλης της Πύλου. Με βάση το νέο Γενικό Προγραμματικό Σχέδιο, το οποίο βρίσκεται υπό τη διαδικασία έγκρισης από τα αρμόδια όργανα, θα έχει δυνατότητα ελλιμενισμού 129 σκαφών με μήκος από 8  έως 30 μ.
Το ΤΑΙΠΕΔ δεσμεύτηκε ότι για την εκπόνηση των μελλοντικών μελετών και ειδικά της πολεοδομικής, θα είναι σε πλήρη συνεργασία με τις αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου Πολιτισμού, που θα δίνουν τις κατευθύνσεις ώστε να υπάρχει προστασία του πολιτιστικού αγαθού και να αποφεύγονται οι καθυστερήσεις, όπως συμβαίνει συχνά.
Σύμφωνα με τους περιορισμούς, το ύψος των νέων κτηρίων της μαρίνας δε θα υπερβαίνει τα 7,5 μέτρα με υποχρεωτική στέγη έως 4,5 μέτρα, κατά τα πρότυπα του οικισμού της Πύλου, ενώ στις νέες κατασκευές θα διατηρούνται τα παραδοσιακά μορφολογικά χαρακτηριστικά.
Επίσης, διατηρείται η υφιστάμενη πρόσβαση της μαρίνας στον οικισμό της Πύλου χωρίς διαπλάτυνση, όπως ζητούσε το ΤΑΙΠΕΔ, κάτι που θα αλλοίωνε το περιβάλλον και τη φυσιογνωμία του ιστορικού τόπου, ενώ θα κατασκευαστεί και ξύλινο πεζοδρόμιο. Η παρέμβαση για τη μαρίνα, ωστόσο, προβλέπει δύο πλωτές εξέδρες στο εσωτερικό του λιμανιού και ξύλινο επιθαλάσσιο διάδρομο για τη διέλευση του κόσμου.
Υπέρ της επένδυσης τάσσεται και το μεγαλύτερο μέρος της τοπικής κοινωνίας, σύμφωνα με τον δήμαρχο Πύλου-Νέστορος, Δημήτρη Καφαντάρη. Ωστόσο κι εκείνοι ζητούν να τεθούν όροι από το υπουργείο Πολιτισμού, ώστε να μην αλλοιώνεται το πολιτιστικό αγαθό της περιοχής.
Του Αντώνη Πετρογιάννη

***  F-35 ΤΕΛΟΣ! Η "ΑΓΟΡΑ" ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ...

~   Η κόντρα του Πάνου Καμμένου με τον ΣΥΡΙΖΑ, για τα εξοπλιστικά, καλά κρατεί.. Για άλλη μια φορά, ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Αμύνης, Δημήτρης Βίτσας, ξεκαθάρισε, αυτή την φορά σε αποκλειστική συνέντευξή του στο periodico.gr, ότι η αγορά των αεροσκαφών F-35 από τις Ηνωμένες Πολιτείες δεν είναι δυνατό να ολοκληρωθεί, για οικονομικούς, κυρίως, λόγους.
Αυτή η εξέλιξη, έρχεται ενώ  λίγες μέρες πριν, ο ΣΥΡΙΖΑ είχε αναβαθμίσει τον Νίκο Φίλη στην Επιτροπή Εξοπλιστικών προγραμμάτων, δίνοντας ένα ηχηρό μήνυμα στους ΑΝΕΛ και τον Πάνο Καμμένο, ότι δεν θα του επιτρέψουν να ακολουθήσει ελεύθερα την πολιτική που θέλει.
Αυτό το επεισόδιο δείχνει ότι τελευταία οι σχέσεις μεταξύ των δύο κυβερνητικών εταίρων δεν περνάνε την καλύτερή τους φάση, και δημιουργούν διάφορα σενάρια, ένα εκ των οποίων δίνει την υποψία ότι η προσέγγιση ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ δίνει ένα «μαξιλαράκι» ασφαλείας στον ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ο ΣΥΡΙΖΑ να δείχνει χωρίς αναστολές την διαφωνία του στους Ανεξάρτητους Έλληνες, οι οποίοι βλέποντας και το κόμμα τους να έχει καταρρεύσει δημοσκοπικά, βρίσκονται παγιδευμένοι.
Η αντίδραση του Πάνου Καμμένου στην διαφωνία του ΣΥΡΙΖΑ περί της αγοράς των αεροσκαφών F-35 θεωρείται κρίσιμης σημασίας, καθώς για τους ΑΝΕΛ θεωρείται για ζήτημα εθνικής ασφαλείας.
 Δείτε την αναλυτική απάντηση του Δημήτρη Βίτσα, η οποία δίνει πολλή τροφή για συμπεράσματα:
 Δημ: -Επειδή προηγουμένως μιλήσατε για το κόστος, τι θα γίνει τελικά με τα F-35; Θα προχωρήσει η αγορά τους;
Υπ: -Γίνεται μια μεγάλη κουβέντα η οποία εγώ λέω ότι είναι για την κουβέντα. Εμείς έχουμε αποφασίσει να αναβαθμίσουμε τον στόλο των μαχητικών αεροσκαφών που έχουμε. Τα περισσότερα από αυτά είναι F-16. Αυτός είναι ο κύριος στόχος μας. Ό,τι έχουμε κάνει εδώ και αρκετό καιρό έχει να κάνει με το πώς θα το αναβαθμίσουμε και πως αυτό το κόστος θα αντιστοιχεί και στο οικονομικό πλαίσιο της εποχής.
Το θεωρώ πάρα πολύ φυσιολογικό όταν υπάρχει και ένα νέο όπλο, ένα νέο αεροπλάνο, να θέλεις να μάθεις όσο το δυνατόν περισσότερα για αυτό. Να δεις πόσο χρειαζούμενο είναι, ποιες είναι οι οικονομικές σου δυνατότητες και τι μπορείς να κάνεις.
Από την άποψη των οικονομικών δυνατοτήτων λέω ότι αφού χάσαμε την ευκαιρία τα προηγούμενα χρόνια σαν χώρα να ενταχθούμε σε αυτό το πρόγραμμα… Λέω και την άποψη μου, ότι όταν γινόταν αυτό έπρεπε να ενταχθούμε, αλλά χωρίς να κάνω κριτική και στις προηγούμενες κυβερνήσεις που δεν το ενέταξαν. Γνωρίζοντας πλέον καλά το πρόγραμμα και πως εξελίσσεται από την πλευρά της αμερικανικής κυβέρνησης, ξέρω ότι τα οικονομικά δεν τα έχουμε, και ακόμη και να τα είχαμε θέλει πάρα πολύ χρόνο αυτή η διαδικασία.
Επαναλαμβάνω κάτι που υπάρχει στην εθνική βιομηχανική αμυντική στρατηγική που ψηφίστηκε από το ΚΥΣΕΑ πριν από μερικές μέρες, ότι όταν κάνεις μια αγορά δεν μετράς μόνο πόσο κοστίζει να το αγοράσεις, αλλά όλο τον κύκλο ζωής τους. Εδώ μιλάμε για τεράστια ποσά που δεν νομίζω ότι αυτή τη στιγμή τα αντέχουμε. Τώρα, υπάρχουν άλλα χρηματοδοτικά εργαλεία; Συζητήσεις γίνονται, εγώ δεν μπορώ να καταπιαστώ με τέτοια και να δώσω τη σοβαρότητα που πρέπει κάθε φορά να τους δώσεις.
Μένουμε κατά κύριο λόγο εκεί θα είναι μια πολύ γενναία πράξη και θα θωρακίσει ακόμη περισσότερο την άμυνα μας η αναβάθμιση του στόλου των μαχητικών μας αεροσκαφών, δεν λέω την αναβάθμιση των F16, λέω την αναβάθμιση του στόλου, αλλά μέσα στα δημοσιονομικά μας πλαίσια.

***  Παρατείνεται η κήρυξη των πλημμυρόπληκτων περιοχών σε κατάστασης έκτατης ανάγκης 
Με σημερινή απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών παρατείνετε έως τις 7 Σεπτεμβρίου του 2017 η κήρυξη των περιοχών που πλήγησαν από τις πλημμύρες του περσινού Σεπτεμβρίου σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης . Η απόφαση αφορά τις περιοχές του Δήμου Καλαμάτας, του Δήμου Οιχαλίας, του Δήμου Μεσσήνης, του Δήμου Τριφυλίας, των Τοπικών Κοινοτήτων Νεοχωρίου, Πύργου, Σαΐδόνας, Καστάνιας, Καρυοβουνίου, Μηλέας, Αγίου Νικολάου, Ριγκλίων, Τραχήλας, Πλάτσας, Νομιτσή, Θαλαμών, Λαγκάδας και Αγίου Νίκωνα του Δήμου Δυτικής Μάνης και των Δημοτικών Ενοτήτων Νέστορος, Πύλου, Μεθώνης ,Χιλιοχωρίων , των Τοπικών Κοινοτήτων Μεταμόρφωσης και Βλαχόπουλου της Δημοτικής Ενότητας Παπαφλέσσα του Δήμου Πύλου Νέστορος της Π.Ε. Μεσσηνίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου καθώς εξακολουθούν να υφίστανται οι λόγοι κήρυξης και το έργο της διαχείρισης των συνεπειών από τις καταστροφές που προκλήθηκαν από την εκδήλωση έντονων βροχοπτώσεων στις 06 και 07-09-2016, δεν έχει ολοκληρωθεί.
Η απόφαση αυτή πάρθηκε ύστερα από αίτημα της Περιφέρειας Πελοποννήσου.
Μετά από αυτή την απόφαση του ΥΠΕΣ λογικά αναμένεται και απόφαση του Υπουργείου Οικονομικών για αναστολή των χρεών των οφειλετών στις συγκεκριμένες περιοχές

*** ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΑΝΑΤΑΣΗ! ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ και ΥΠΟΚΛΙΣΗ του ΠΛΑΝΗΤΗ...

~   Η Αρχαία Σπάρτη αποτελεί πρότυπο για όλους τους στρατούς του κόσμου. Αρχαίους και σύγχρονους. Μία ιδιαίτερη αγάπη όμως έχουν οι Αμερικανοί και όχι τυχαία αν σκεφτούμε τα ιστορικά δεδομένα της χώρας.
Η 2η Τροπολογία του Αμερικανικού Συστήματος καταχωρεί ρητά το δικαίωμα των Αμερικανών πολιτών να φέρουν όπλα. Μία λογική που θυμίζει την αρχαία Σπάρτη των μόνιμων πολεμιστών. Στο μυαλό των Αμερικανών ο πολίτης των ΗΠΑ, προσομοιάζει (σε λογική) τους Σπαρτιάτες και την μόνιμη εγρήγορσή των οπλιτών.

Μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός πως το μότο του United States Special Operations Command Central (SOCCENT)είναι το Μολών Λαβέ , το ίδιο που χρησιμοποιούσαν και οι Τεξανοί κατά την επανάστασή τους.
Όπως καταλαβαίνει κανείς δε θα μπορούσαν τα αεροσκάφη των ΗΠΑ να ξεφύγουν από τη λογική αυτή. Όπως θα δείτε στις φωτογραφίες τα αεροσκάφη, πάνω στο αεροπλανοφόρο GEORGE BUSH φέρουν την ονομασία SPARTANS (Σπαρτιάτες). Δείγμα του θαυμασμού και σεβασμού στην Αρχαία Ελλάδα.




***  Εγκαίνια έκθεσης ζωγραφικής της Σουζάννας Μουρδουκούτα 
Τα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής της Σουζάννας Μουρδουκούτα, με τίτλο «Εσωτερικά Τοπία», θα πραγματοποιηθούν την προσεχή Παρασκευή, 10 Μαρτίου, στις 8.00 το βράδυ, στο Καλλιτεχνικό Στέκι (Μπενάκη 5, Ιστορικό Κέντρο Καλαμάτας).
Στην έκθεση η καλλιτέχνις παρουσιάζει τα «τοπία» της ψυχής της που μορφοποιούνται με τη χρήση υλικών, όπως μολύβια, παστέλ και ακρυλικά. Είναι εικόνες που πλάθει το υποσυνείδητο, σύμβολα, όνειρα και συναισθήματα…
Διάρκεια έκθεσης: 10 - 19 Μαρτίου
Ώρες λειτουργίας: καθημερινά 7.00 μ.μ. – 11.00 μ.μ.

***  ΑΓΡΙΟ ΞΥΛΟ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΤ-ΑΓΡΟΤΩΝ! Δε ΜΑΣΑΝΕ οι ΚΡΗΤΕΣ...(ΒΙΝΤΕΟ)

~ Άγριο ξύλο είχαμε μεταξύ των ΜΑΤ και των αγροτών (σήμερα 08/03/2017) μπροστά στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης όπου είχαν συγκεντρωθεί οι αγρότες από την Κρήτη. Οι αγρότες διαμαρτύρονται για το ασφαλιστικό και φορολογικό που τους έχει επιβάλει η κυβέρνηση.
Βίντεο : Άγριο ξύλο αγροτών με αστυνομικούς , https://youtu.be/yLbG4naIJ-8  .-
~ "Αγρότη πολέμα, σου πίνουνε το αίμα" το σύνθημα που φώναζαν, ενώ φώναζαν στους αστυνομικούς για την παρουσία τους μπροστά στο υπουργείο. "Ντροπή σας, τι έρχεστε και βάζετε αυτά εδώ (σ.σ. εννούσε τις κλούβες)".
Βίντεο  2 : Ένταση στο αγροτικό συλλαλητήριο  , https://youtu.be/j5pJs1WXyQM  .-
~"Αγρότη πολέμα, σου πίνουνε το αίμα" το σύνθημα που φώναζαν, ενώ φώναζαν στους αστυνομικούς για την παρουσία τους μπροστά στο υπουργείο. "Ντροπή σας, τι έρχεστε και βάζετε αυτά εδώ (σ.σ. εννούσε τις κλούβες)".
Βίντεο  3 : Αγρότης μπροστά στους αστυνομικούς , https://youtu.be/BlQ5OjSkxq8 .-
~ Η απάντηση της αστυνομίας ήταν να κάνει περιορισμένη χρήση χημικών. Λίγα λεπτά αργότερα, τα πνεύματα ηρέμησαν και οι αγρότες άρχισαν να δείχνουν στους δημοσιογράφους τα... ραβασάκια από τον ΕΦΚΑ που τους έχουν σταλεί. "Να πάνε να τα πάρουν από αυτούς που έχουν, εμείς είμαστε βιοπαλαιστές. Προσπαθούμε να μεγαλώνουμε τα παιδιά μας, δεν έχουμε να πληρώσουμε αυτά τα χρήματα". Η οργή ξεχείλιζε και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που φώναζαν για "προδότες" και ζητούσαν "αν φοράνε παντελόνια, να φύγουν".
Βίντεο 4 : Οργισμένοι αγρότες στην Αθήνα  , https://youtu.be/vEYKZB5jL9Q  .-
Βίντεο  5 : Πεδίο μάχης η πλατεία Βάθη ,
 https://youtu.be/wQZfIoxxCIo .-
Βίντεο 6  : Αγρότες βάζουν φωτιά σε κάδους  , https://youtu.be/eRY2l7OkcTM  .-


*** ΚΟΖΑΝΗ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ! Ο Κ.ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ φέρνει την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ στις 12/3...

Η ενημέρωση των Ελλήνων συνεχίζεται και το νέο έτος.
Ακούραστος ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ, συνεχίζει τις περιοδείες του στην Ελλάδα με σκοπό να ενημερώσει τους πολίτες για τη ΛΥΣΗ που προτείνει στα προβλήματα της χώρας και θα μιλήσει:
ΚΥΡΙΑΚΗ 12/3 στην ΚΟΖΑΝΗ στην Στέγη Ποντιακού Ελληνισμού (Διεύθυνση Φιλίππου Β 30)  στις 12,00 το μεσημέρι.
Στην ομιλία του ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ, ο Πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ, θα μιλήσει για την ανάπτυξη του Πρωτογενούς Τομέα, την αύξηση του πλούτου, τα Εθνικά Θέματα, την απεμπλοκή από το άρμα της Δύσης, που δεν προσφέρει τα αναμενόμενα στην Ελλάδα. Θα μιλήσει επίσης για τη φοροκαταιγίδα που έχει πλήξει τους Έλληνες. Οι ελληνικές κυβερνήσεις των τελευταίων ετών προσπαθούν να αυξήσουν τα κρατικά έσοδα με τον παράλογο και εκ προοιμίου αποτυχημένο τρόπο της υπερφορολόγησης των πολιτών και της επιβολής φόρων στους ήδη υπάρχοντες φόρους!
Η υπερφορολόγηση, η διόγκωση των οφειλών των πολιτών στο κράτος, τα μηδενικά έσοδα στα κρατικά ταμεία και η επιβολή νέων φόρων, οδηγούν την ελληνική οικονομία σε βαθιά ύφεση! Παράλληλα, οι πολίτες γίνονται κάθε χρόνο όλο και πιο φτωχοί και ο ιδιωτικός τομέας που ήταν η «ατμομηχανή» της οικονομίας και τροφοδοτούσε τα κρατικά ασφαλιστικά ταμεία, έχει πλέον διαλυθεί! Το άδικο φορολογικό σύστημα και η επιβολή στους πολίτες φόρων που δεν μπορούν να αποδώσουν, οδηγεί αναπόφευκτα στη φοροδιαφυγή.
Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠOΥΛΟΣ θα παρουσιάσει την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ, την απάντηση στην κρίσιμη περίοδο που ζούμε…

*** ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ ! Ρουσφέτι χιλιάδων ευρώ σε πολιτευτή του ΣΥΡΙΖΑ...

~ Η ελπίδα έρχεται… για τους ανθρώπους του ΣΥΡΙΖΑ απ’ ότι φαίνεται. Το «καινούριο» που ήρθε να διώξει το κακό «παλιό», αποδεικνύεται ότι συνεχίζει να βοηθάει τους δικούς του ανθρώπους και με το παραπάνω.
Όπως αποκαλύφθηκε σήμερα, ο άνθρωπος που είναι πρόεδρος της Εταιρείας Μελέτης της Ιστορίας της Αριστερής Νεολαίας (ΕΜΙΑΝ), και πήρε τα 25.000 ευρώ ως κρατική επιχορήγηση, είναι ο Θανάσης Καλαφάτης, υποψήφιος βουλευτής της Λευκάδας το 2012 με τον… ΣΥΡΙΖΑ.
Δείτε και τις παρακάτω φωτογραφίες, οι οποίες δείχνουν και του λόγου το αληθές:
  
  


***  Με 6000 ευρώ μισθό ΑΥΤΑ ΛΕΣ ! «Τα 9δις μέτρα του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι τίποτα μπροστά στα άλλα»...

Είναι απαράδεκτοι. Είναι ντροπή να υπάρχουν λέγονται τέτοια πράγματα από χείλη πολιτικών. Ο κος Θεοφύλακτος θεωρεί πως τα 9δις μέτρων που πάρθηκαν επί ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα τίποτα μπροστά στα μέτρα που πήραν οι άλλοι.
Φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάμε, πως με μισθό 6000 ευρώ μηνιαίως τα 9δις τα κρίνει διαφορετικά σε σχέση με έναν απλά Έλληνα που μπορεί να μην καν εισόδημα.
Έτσι είναι. Όταν ζεις σε μία παραζάλη προ-επαναστατικής Γαλλίας...
Βίντεο : Θεοφύλακτος: Τα 9δις μέτρα του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι τίποτα μπροστά στα άλλα , https://youtu.be/AnRM4TZikWM  .-

***  Απίστευτο!Διοικητής Α.Τ συνέλαβε...αμεσοδρασίτες συναδέλφους του...

Η επιστολή του Αντιπροέδρου της ΠΟΑΣΥ  Σταύρου Μπαλάσκα στο anatropionline.gr, αναδεικνύει περίτρανα το πόσο αμερόλητπα και αντικειμενικά ένας διοικητής τμήματος επιτελεί καθημερινά το καθήκον του δίχως να διστάζει να συλλάβει ακόμα και αστυνομικούς-συναδέλφους του, οι οποίοι τόλμησαν (!!!) να κάνουν τη δουλειά τους…
Διαβάστε την επιστολή και τα συμπεράσματα δικά σας…
“Είναι απορίας άξιον αναίτια και κατά παράβαση της ισχύουσας νομοθεσίας να συλλαμβάνονται μάχιμοι αστυνομικοί. Ένα περιπολικό της άμεσης δράσης έκανε σήμα σε ένα smart να σταματήσει.
Έγινε καταδίωξη και όταν το smart εγκλωβίστηκε δυο παιδαρελια άρχισαν να μεμφονται, να βρίζουν και να απειλούν τους αμεσοδρασιτες. Συνελήφθησαν και προσήχθησαν στην Τροχαια όπου τους επιδόθηκαν οι κλήσεις και τους έγινε αλκοτέστ. κατόπιν προσήχθησαν στο ΑΤ Χαιδαριου για τα περαιτέρω και εκεί αρχίζουν τα τραγικά..  Τα παιδιά με τα μεγάλα μέσα το σκέφτηκαν,ενημερώθηκαν και δασκαλευτηκαν. Μέχρι εκεί όλα καλά.
Οι ειδήμονες προφανώς νομικοί η νομομαθείς τους συμβούλευσαν για να ελαφρύνουν τη θέση τους να μηνύσουν τους αστυνομικούς. Άμεσα λειτούργησε η συναδελφική αλληλεγγύη εκ μέρους του τμήματος Χαιδαριου.Ο διοικητής του αστυνομικού τμήματος έπαιξε έξυπνα υπέρ των προσαχθέντων καλώντας με προσχήματα τους αμεσοδρασητες στο τμημα.
Εκείνοι ανυποψίαστοι πήγαν στο αστυνομικό τμημα όπου ο κύριος διοικητής αφαιρώντας τους ζώνες,κορδόνια και λοιπά τους συνέλαβε τους πήρε αποτυπώματα και τους έκλεισε μέσα.  Οι συνδικαλιστές πριν λίγα χρόνια για να αρθεί αυτή η αδικία με πολίτες που μήνυαν αστυνομικούς για να διαπραγματευτούν τις παρανομίες τους, άλλαξαν τον νόμο. Είναι απορίας άξιον η στάση του διοικητή του ΑΤ Χαιδαριου.
Βεβαίως, για όλους τους εμπλεκόμενους αυτό δεν θα περάσει έτσι.Βλεπετε τα παιδιά με το Σμαρτ έχουν πλάτες αλλά πάντα στο τέλος βασιλεύει το δίκαιο και ο νόμος. Συγχαρητήρια στον κύριο διοικητή για την συναδελφικότητα και την σύλληψη.  ΠΗΓΗ:anatropionline.gr

***  ΔΙΚΑΙΩΣΗ του Κ.ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ!  Στοιχεία που ΣΟΚΑΡΟΥΝ...

~   Απίστευτο κι όμως ελληνικό. Τα 2/3 του ελληνικού χρέους ξοδέψαμε την περίοδο των Μνημονίων σε εισαγωγές. Συγκεκριμένα κάναμε εισαγωγές 240 δις ευρώ.
Στοιχεία που δείχνουν και το μεγαλύτερο πρόβλημα της οικονομίας καθώς φαίνεται ξεκάθαρα η “αιμορραγία” χρημάτων καθώς ο πρωτογενής τομέας αδυνατεί να παράξει και να καλύψει τις ανάγκες ακόμη και στα πιο βασικά προϊόντα, όπως άπειρες φορές έχει τονίσει ο Κ.Βελόπουλος.
Η Ελλάδα εισάγει χοιρινό και βοδινό κρέας, αλλά και γάλα αξίας 442 εκατομμυρίων ευρώ από Γερμανία, Ολλανδία και Ισπανία, προϊόντα δηλαδή που παράγουμε σα χώρα, απλά σε μη επαρκείς ποσότητες για την κάλυψη των αναγκών μας.
Φυσικά υπάρχουν και οι τρελές εισαγωγές στις οποίες συμπεριλαμβάνονται προϊόντα όπως το χαρτί υγείας, για το οποίο δαπανώνται σε εισαγωγές 33 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο (εισαγωγές από Ιταλία), προτηγανισμένες πατάτες με κόστος 16,5 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο (εισαγωγή από Γαλλία), αλλά και περίπου 200.000 εκατομμύρια ευρώ για εισαγωγές ρούχων, παπουτσιών και παιχνιδιών από Ισπανία και Κίνα.
Το θέμα όμως είναι πως αν δεν αναπτυχθεί η ελληνική παραγωγή, απλά θα συνεχίσουμε τις μαζικές εισαγωγές, αιμορραγώντας οικονομικά χωρίς να μπορούμε να ξεφύγουμε. Ο Κ. Βελόπουλος το έχει πει. Ανάπτυξη παραγωγής, παραγωγή πλούτου, φυγή προς τα εμπρός.

*** ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΕΛΟΣ! ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ οι καταθέσεις των ΕΛΛΗΝΩΝ...

Τέλος δεν έχουν τα προβλήματα για την Ελληνική οικονομία και το τραπεζικό σύστημα.
Σύμφωνα με τον διεθνή οίκο αξιολογήσεως Moody’s, όσο δεν κλείνει η αξιολόγηση, η οποία εκκρεμεί από τον Δεκέμβριο του 2016, τόσο θα εντείνονται τα προβλήματα των τραπεζών, καθώς για δεύτερο συνεχόμενο μήνα, σύμφωνα με τα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος, οι ελληνικές τράπεζες είναι πιστωτικά αρνητική.
Οι καταθέσεις, κάθε μήνα, μειώνονται όλο και περισσότερο. Συγκεκριμένα, από τον Δεκέμβριο του 2016 μέχρι τον Ιανουάριου του 2017 οι καταθέσεις έχουν μειωθεί κατά 5 δισ. ευρώ, και σύμφωνα με τον οίκο Moody’s αιτία είναι η καθυστέρηση κλεισίματος της αξιολογήσεως. Ανησυχητικό είναι ότι οι καταθέσεις σήμερα είναι στα 119,7 δις, το οποίο αποτελεί το χειρότερο της τελευταίας 15ετίας. Αποτέλεσμα αυτού, είναι να δυσχεραίνεται κατά πολύ η προσπάθεια των τραπεζών να ανακάμψουν.
Μια ενδεχόμενη αύξηση του ELA για την αντιστάθμιση των εκροών, θεωρείται αρνητική ψυχολογικά και πρακτικά, καθώς θα μειώσει κι άλλο την εμπιστοσύνη στις τράπεζες, ενώ θα αυξήσει και τα κόστη χρηματοδοτήσεως των τραπεζών.
Από όλα τα στοιχεία προκύπτει ότι όσο αργεί να ολοκληρωθεί η αξιολόγηση, τόσο οι εκροές καταθέσεων συνεχίζονται, βυθίζοντας όλο και περισσότερο το τραπεζικό σύστημα. Για άλλη μια φορά, την καθυστέρηση θα την πληρώσουμε πολύ ακριβά…

***  Έρχονται μεγάλα πρόστιμα σε 2,2 εκατ. ιδιοκτήτες αυτοκινήτων – Ποιους αφορά...

»Ραβασάκια» με μεγάλα πρόστιμα, μέσω , θα λάβουν πάνω από 1,2 εκατομμύρια και 1 εκατομμύριο ιδιοκτήτες μοτοσικλετών.
Αφού πέρασαν δύο χρόνια καθυστέρησης, ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση της ηλεκτρονικής διασταύρωσης για τον εντοπισμό όσων δεν έχουν περάσει τα οχήματά τους από ΚΤΕΟ και δεν τα έχουν ασφαλισμένα ,.-
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ειδήσεις», η πρώτη φάση της ηλεκτρονικής διασταύρωσης αφορούσε τους με πρώτη άδεια κυκλοφορίας μετά την 1η/1/1996, ενώ οι ιδιοκτήτες παλαιότερων οχημάτων φαίνεται πως στάθηκαν τυχεροί και θα καθυστερήσει η αποστολή προστίμων.
Όσον αφορά στα πρόστιμα, για τη μη πληρωμή ΚΤΕΟ είναι στα 150 ευρώ και το ειδοποιητήριο θα καταφθάσει μέσω . Από την άλλη, στην περίπτωση των ανασφάλιστων, το πρόστιμο είναι 250 ευρώ και στους ιδιοκτήτες των οχημάτων θα δοθεί χρονικό περιθώριο μόλις οκτώ ημερών για να το πληρώσουν, αλλιώς αυτό θα διπλασιαστεί, θα φτάσει δηλαδή στα 500 ευρώ.
Όσον αφορά στους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων με 1η άδεια κυκλοφορίας πριν το 1995, αυτοί υπολογίζεται ότι είναι περίπου 500.000.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η καθυστέρηση της διασταύρωσης αυτοκινήτων αυτών οφείλεται στο γεγονός πως έχουν εντοπιστεί χιλιάδες οχήματα της δεκαετίας του ’60, του ’70, του ’80 και του ’90 τα οποία το σύστημα τα «βλέπει» να κυκλοφορούν ενώ στην πραγματικότητα έχουν καταστραφεί. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν υπάρχουν online στοιχεία καθώς στο παρελθόν οι μεταβολές γίνονταν χειρόγραφα.

***  ΒΟΜΒΑ ΝΤΡΑΓΚΙ ! «Όποιος βγει από το ΕΥΡΩ πρεπει να...»

~ Σύμφωνα με το Αμερικανικό πρακτορείο ειδήσεων Reuters, ο Μάριο Ντράγκι δήλωσε ότι εφόσον κάποια χώρα θέλει να αφήσει την ευρωζώνη, θα πρέπει πρώτα να διευθετήσει τα δάνεια και τους λογαριασμούς της στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα.

Η Γερμανία είναι ο μεγαλύτερος πιστωτής στα διασυνοριακά χρέη, με καθαρές απαιτήσεις περίπου 754,1 δις ευρώ, και άρα χωρίς την συγκατάθεση της Γερμανίας και την αποπληρωμή όλων των χρεών προς αυτήν, δεν μπορεί κάποια χώρα να φύγει από την ζώνη του ευρώ.
Αυτό είναι ένα ηχηρό μήνυμα προς την Ελλάδα, την Ιταλία και την Πορτογαλία, οι οποίες έχουν το μεγαλύτερο πρόβλημα και τα μεγαλύτερα χρέη προς την Γερμανία…

*** Οι ΤΟΥΡΚΟΙ είναι ΒΑΘΥ ΙΣΛΑΜ! ΑΠΟΔΕΙΞΗ...


Λόγω της ήμερας και των όσων η μέρα αυτή αντιπροσωπεύει ίσως θα έπρεπε να δούμε τι πραγματικά σημαίνει“δρόμος της ευτυχίας” για τις γυναίκες στην Τουρκία.
Φυσικά δεν είναι τίποτα τόσο ρόδινο όσο ακούγεται,για την ακρίβεια είναι φρικιαστικό.
Εκεί λοιπόν κατά την τέλεση του πολιτικού γάμου δίνονται  στους νεόνυμφους δώρα, ένα Κοράνι, ένα χαλάκι προσευχής, ένα κομπολόι και το βιβλίο που δίνει οδηγίες για τον δρόμο της ευτυχίας και δίνει συμβουλές για το γάμο και πως αυτός θα είναι πετυχημένος.
Στις ‘’συμβουλές’’ που παραθέτει είναι και εξής:
‘’-Ο άνδρας προειδοποιεί τη σύζυγο με στοργή και ειλικρίνεια. Της λέει ότι δεν είναι σωστά αυτά που κάνει, αμαρτάνει και πρέπει να φοβάται τον Θεό.
-Σε περίπτωση που αυτό δεν ωφελήσει πρέπει να την αφήσει μόνη στο κρεβάτι. Να σταματήσει να δείχνει την στοργή του….
-Εάν δεν ωφελήσει και αυτό , πρέπει να την δείρει. Στον ξυλοδαρμό δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιήσει σίδερο, αιχμηρό αντικείμενο, να μη χτυπήσει πρόσωπο, μάτια. Ο ξυλοδαρμός πρέπει να γίνει μέσα στο σπίτι και όχι έξω από αυτό…’’

*** ΣΕΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ! Απαιτούν ανεξαρτησία ΤΩΡΑ...

~  Σοκ έχει προκαλέσει η επιλογή ενός Κρητικού, ο οποίος πήγε στο Σύνταγμα κρατώντας μια σημαία της ανεξάρτητης Κρήτης.
Το συγκεκριμένο περιστατικό συνέβη κατά την διάρκεια συλλαλητηρίου των Κρητικών, και πρόκειται για την σημαία της Κρητικής Πολιτείας, από το 1896 μέχρι το 1913, όπου τελικώς η Κρήτη ενώθηκε με την Ελλάδα. Η σημαία φαίνεται στην παρακάτω εικόνα.

 Η σημαία συμβολίζει τον πληθυσμό της Κρήτης, ο οποίος τότε ήταν κατά ¼ Οθωμανικός-μουσουλμανικός και κατά ¾ Ελληνικός. 

*** Έκρυθμη η κατάσταση στην Τουρκία ! ''Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ θα στήσει ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ''...


~   Φανερά ανήσυχη και προβληματισμένη φάνηκε η πρώην πρόεδρος της τουρκικής βουλής, Meral Akşener,η οποία τόνισε πως αν ο Ερντογάν,θεωρήσει πως θα χάσει στο δημοψήφισμα,εύκολα θα προχωρήσει σε προβοκάτσια για να ακυρώσει ή ακόμα και να αναβάλλει την ψηφοφορία.
Να σημειωθεί πως η Meral Akşener διαφώνησε με τον πρόεδρο του Ντεβλέτ,και μίλησε υπέρ του όχι στο δημοψήφισμα και υπογράμμισε εν ολίγοις πως ο Ερντογάν είναι ικανός για όλα προκειμένου περάσει το δικό του,ασχέτως με τις πρακτικές που θα ακολουθήσει.

***  Μας ξεπούλησε στους ανθέλληνες Rothschilds ο Τσίπρας ! Μαζί και το Αιγαίο;..

~   Είναι ευρέως γνωστό ότι οι Rothschilds κρύβονται πίσω από κάθε οργανωμένο σχέδιο για παγκόσμια κυριαρχία και ότι ελέγχουν κάθε οικονομική πτυχή του κόσμου.
Η Παγκόσμια Τράπεζα ανήκει σε κορυφαίες τραπεζικές οικογένειες, με τους Rothschilds να είναι στην κορυφή αυτών, άρα, στην ουσία, η συγκεκριμένη οικογένεια κινεί τα νήματα και εκεί. Ως γνωστόν, η Παγκόσμια Τράπεζα δίνει δάνεια αλλά, λόγω των αδύνατων μέτρων για αποπληρωμή, εκμεταλλεύονται τη χώρα και αρπάζουν ό,τι πολυτιμότερο υπάρχει, τη γη της.
Δεν θα επεκταθούμε στην τακτική της τράπεζας για να αφαρπάζει ολόκληρες χώρες, θα σταθούμε ότι στο τιμόνι της έχει τους Rothschilds και αναλογιζόμαστε δύο, βασικά, πράγματα.
Πρόσφατα ο Αλέξης Τσίπρας είχε συνάντηση με εκπροσώπους της επενδυτικής Τράπεζας Rothschild και λίγο διάστημα αργότερα, ζητάει δάνειο από την Παγκόσμια Τράπεζα. Τυχαίο; Δεν νομίζουμε.
Επίσης, όπως σας ενημερώσαμε και νωρίτερα, η Παγκόσμια Τράπεζα παρουσιάζει το Αιγαίο ως τουρκικό.
Τροφή για σκέψη.

***  ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ! Η Τουρκία στο ΑΙΓΑΙΟ...

Η προπαγάνδα της Τουρκίας για το Αιγαίο φαίνεται ότι έχει πιάσει τόπο.
Όπως αποκαλύφθηκε, στην ιστοσελίδα της Παγκόσμιας Τράπεζας, υπάρχουν χάρτες στους οποίους το Ελληνικό Αιγαίο παρουσιάζεται ως Τουρκικό. Φυσικά το θέμα δεν είναι καθόλου άσχετο με τις διεκδικήσεις που έχει η Τουρκία στο Αιγαίο, λόγω του πετρελαίου που υπάρχει στην περιοχή.
Όπως φαίνεται και στην φωτογραφία, στην περιοχή νότια της Λήμνου, παρουσιάζει ένα «πρότζεκτ» της τράπεζας στην Τουρκία, και γράφει «Turkey SME Energy Efficiency Project GEF (P122178)» με την ένδειξη «Νorth Aegean, Turkey».
Ήδη από την Ελλάδα έχουν γίνει εκκλήσεις για να διορθωθεί το λάθος(;). Το ατόπημα από πλευράς Παγκόσμιας Τράπεζας έρχεται σε μια στιγμή που η κυβέρνηση της Ελλάδος θέλει να πάρει δάνειο, και τέτοιου είδους κινήσεις μόνο καλύτερο δεν κάνουν το κλίμα.
Την αποκάλυψη του θέματος, έκανε πρώτος ο βουλευτής του Ποταμιού, Γιώργος Αμυράς.

***  ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΕΙΣΜΟΣ ! Οι ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ όλες θα είναι 480 ευρώ...

Για την τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκεται το ασφαλιστικό μίλησε στον Real fm ο καθηγητής Οικονομικών Κοινωνικής Πολιτικής του Παντείου Πανεπιστημίου, Σάββας Ρομπόλης.
 
Σχετικά με με την κύρια σύνταξη, τόνισε ότι με τα υπάρχοντα δεδομένα, θα φτάσει στα 480 ευρώ. Συγκεκριμένα, είπε:
«Αυτήν τη στιγμή, σήμερα, 1 στους 2 από τα 2.650.000 συνταξιούχους που έχουμε, παίρνει κάτω από 660 ευρώ καθαρά. Αν συμβούν όλα αυτά, συν την ευελιξία της απασχόλησης, συν τη μείωση της κρατικής επιχορήγησης που έχει το ΔΝΤ από 18 δισ. να πάει στα 12, τότε 1 στους 2 θα παίρνει μία σύνταξη στα 550 ευρώ καθαρά και αν μπει το θέμα του αφορολόγητου σε αυτές τις κατηγορίες εισοδήματος, θα φτάσουμε γύρω στα 480 ευρώ».
 Στην συνέχεια, προμήνυσε την διάλυση του ασφαλιστικού συστήματος, όχι τόσο λόγω οικονομικών όσο δημογραφικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η πατρίδα μας:
«Τη δεκαετία 2020-’30, όπως είναι ο ελληνικός πληθυσμός σήμερα, με τη βάση δεδομένων που έχουμε εμείς, φαίνεται ότι θα συντελεστεί το φαινόμενο που λέμε στην κοινωνική ασφάλιση “baby boom”. Δηλαδή, θα έχουμε μία αύξηση των συνταξιούχων λόγω γήρανσης του πληθυσμού. Και τη δεκαετία αυτήν, θα συνταξιοδοτηθούν στην Ελλάδα αυτοί που γεννήθηκαν τη δεκαετία του 1960. Και σε αυτή τη δεκαετία έχουμε το υψηλότερο ποσοστό γεννήσεων από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο».
 Χωρίς περαιτέρω μειώσεις συντάξεων, δεν θα μπορέσει να αντέξει παραπάνω χρόνια το ασφαλιστικό, καθώς οι πολλές συντάξεις και οι λίγες εισφορές (σε σχέση με τις συντάξεις) θα οδηγήσουν αναπόφευκτα στην διάλυση αυτή.
«Αυτό που έχει τη μεγαλύτερη σημασία είναι ότι, αν τελικά πάμε προς αυτήν την κατεύθυνση, υπάρχουν ζητήματα. Το ένα είναι σε σχέση με το ασφαλιστικό. Εμείς είδαμε ότι για να αποκατασταθεί η αρνητική επίπτωση της γήρανσης του πληθυσμού στο ασφαλιστικό, θα πρέπει κάποια στιγμή στο μέλλον να χρειαστεί να μειωθούν οι συντάξεις περαιτέρω, 17,5%».
Τέλος, τονίζει ότι και να αποκτήσουμε πλέον δημογραφική πολιτική σωστή και δίκαια, αυτό δεν θα έφτανε, καθώς κάτι τέτοιο αργεί να αποδώσει:
«Η ελληνική Πολιτεία από χθες ενόψει αυτής της κατάστασης πρέπει να διαμορφώσει μία ολοκληρωμένη δημογραφική πολιτική. Και σήμερα να την είχαμε έτοιμη και να την εφαρμόζαμε, αργεί να αποδώσει».

***  ΑΝΘΡΑΚΕΣ ο ΘΗΣΑΥΡΟΣ ! Φράγκο ΔΕΝ πήρε ο ΠΑΠΠΑΣ...

~ Η τροπολογία που ορίζει την επιστροφή των 85 εκατ. ευρώ των τεσσάρων υπερθεματιστών των τηλεοπτικών αδειών,την οποία υπογράφουν οι Νίκος Παππάς και Ευκλείδης Τσακαλώτος,κατατέθηκε στη Βουλή,μετά από την ανάκληση της προκήρυξης.
Να σημειωθεί πως ορίζεται ότι:
 ‘’τα ποσά τα οποία πρέπει να επιστραφούν για την πρώτη δόση του τιμήματος, και τα οποία ανέρχονται σε 85 εκατ. ευρώ περίπου, παρακρατούνται ή συμψηφίζονται αυτεπαγγέλτως μόνο με ληξιπρόθεσμες βεβαιωμένες στη φορολογική διοίκηση οφειλές ή οφειλές προς ασφαλιστικά ταμεία που δεν έχουν ρυθμιστεί.Δεν επιστρέφονται ποσά τα οποία ήδη παρακρατήθηκαν ή συμψηφίστηκαν με ληξιπρόθεσμες βεβαίωνες οφειλές που δεν έχουν υπαχθεί σε πρόγραμμα ρύθμισης.Τέλος, ξεκαθαρίζεται πως για την είσπραξη των επιστρεπτέων ποσών δεν απαιτείται η προσκόμιση αποδεικτικού φορολογικής ενημερότητας.’’

***  Ο «ΞΕΧΑΣΙΑΡΗΣ» υπουργός καθαρίζει τη μπουγάδα! «Λεφτά Υπάρχουν»...

~   Δεν πρόλαβε να ξεσπάσει το σκάνδαλο με τον πρόεδρο της ΔΕΣΦΑ-και «κολλητό» του Αλέξη Τσίπρα- που έκανε «δωράκι» στον εαυτό του εφάπαξ 258.000 ευρώ (όπως σας ενημερώσαμε νωρίτερα ΕΔΩ), και η κυβέρνηση έσπευσε να τον καλύψει δια του «ξεχασιάρη» υπουργού, που στο παρελθόν ξέχασε να δηλώσει 1.000.000 ευρώ καταθέσεις.
Συγκεκριμένα, ο κύριος Σταθάκης σε δηλώσεις του στον Real fm δήλωσε: «Νομίζω ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα με αυτό. Ήταν διευθυντής της εταιρίας και πριν συνταξιοδοτηθεί έγινε γενικός διευθυντής. Αυτό έγινε από το εποπτικό συμβούλιο, όχι από τον ίδιο, οπότε δεν νομίζω ότι συντρέχει κανένας λόγος. […] Θα έπαιρνε εφάπαξ έτσι κι αλλιώς. Όταν ανεβαίνεις βαθμίδα, παίρνεις κάτι παραπάνω. Δεν νομίζω ότι εμπίπτει σε θέματα δεοντολογίας, όπως και απορώ γιατί συσχετίζεται με το θέμα άλλων οργανισμών όπου έγιναν κάποια πράγματα που αντιδράσαμε όπως αντιδράσαμε».
Η απάντηση του κυρίου Σταθάκη θυμίζει λίγο την απάντηση «το νόμιμο είναι και ηθικό» του κου Βουλγαράκη προ μερικών ετών, δείχνοντας ότι το «καινούριο» που θέλει να αντιπροσωπεύει ο ΣΥΡΙΖΑ, όχι μόνο δεν είναι καινούριο, αλλά είναι και η χειρότερη μορφή του «παλιού».

***  ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ κι ΑΥΤΟ ! Ο 'κολλητός΄του ΤΣΙΠΡΑ και η ΕΦΑΠΑΞάρα του...

~   «Ο εκλεκτός της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, επικεφαλής του ΔΕΣΦΑ, λίγες ημέρες πριν βγει στη σύνταξη, προάγει τον εαυτό του σε Γενικό Διευθυντή», δήλωσε ο Τομεάρχης Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Σκρέκας και συμπλήρωσε: «Αυξάνει έτσι το εφάπαξ του κατά περίπου 100.000 ευρώ, ανεβάζοντάς το στα 250.000 ευρώ».

«Την ώρα που γονατίζουν τους Έλληνες με τους φόρους και τις περικοπές, οι ίδιοι ρημάζουν την δημόσια περιουσία», αναφέρει κλείνοντας ο κ.Σκρέκας.

***  Ραγδαία ΕΞΕΛΙΞΗ !  Έτοιμος ο ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΣ...


Η Ρωσική «απειλή» και ο Βλαντιμίρ Πούτιν έχει κάνει την Ευρωπαϊκή Ένωση να επιταχύνει τις διαδικασίες για την δημιουργία ενός Ευρωπαϊκού στρατού.
Μάλιστα, ήδη τα κράτη-μέλη της Ενώσεως έχουν συμφωνήσει στην δημιουργία ενός κέντρου διοικήσεως το οποίο θα συντονίζει τις αποστολές.
Η έδρα θα είναι στις Βρυξέλλες και το κέντρο θα διοικείται από περίπου 30 άτομα, ώστε να ξεκινήσει σιγά-σιγά η λειτουργία του.
Η μόνη χώρα που αντιτέθηκε στην δημιουργία του «ευρω-στρατού» ήταν η Μεγάλη Βρετανία, λόγω του φόβου της μήπως μειωθεί η σημασία του ΝΑΤΟ.
Η κόντρα ΕΕ-Ρωσίας μεγαλώνει, και όπως φαίνεται, η Ευρώπη ετοιμάζεται να συσπειρωθεί εναντίον της Ρωσικής αρκούδας. Ο Βλαντιμίρ Πούτιν έχει σπείρει τον φόβο σε όσους θέλουν να επιβάλλουν την παγκοσμιοποίηση, αλλά δεν φαίνεται να "μασάει"…


***  Η ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ Ο ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ...

~ Η ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ Ο ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ
     Στην Βαλκανική χερσόνησο την περίοδο αυτή έχουμε μια ακραίας μορφής ένταση ˙ με εθνικιστικές δηλώσεις, αναθεωρήσεων Συμφωνιών του περασμένου αιώνα, που καθόρισαν τα σύνορα των χωρών αυτής. Το πρόβλημα είναι πολύ σοβαρό για την Ελλάδα, διότι όλες οι δηλώσεις περί αναθεωρήσεων των συνόρων, αποσκοπούν νέα χάραξη συνόρων εις βάρος της Ελλάδος και το αθλιότερο εις βάρος Ελληνικών Περιοχών εδώ και 3.000 ετών και πλέον. Η σοβαρότερη και άμεση απειλή, ασφαλώς είναι η εξ’ ανατολών της Τουρκίας, διότι είναι μια χώρα που δεν έχει μπέσα, έχει επικίνδυνη εθνικιστική πολιτική και τροφοδοτεί συνεχώς τον Λαό της με μίσος προς κάθε τι που δεν είναι προς το συμφέρον της. Στην παρούσα κατάσταση, έχει μεγάλη σημασία τι κάνουμε εμείς.
    - Στο σημείο αυτό θα ήθελα να επισημάνω κάποια στοιχεία για να κατανοήσουμε, πού οφείλεται αυτή η συμπεριφορά του μισητού αυτού κράτους για το Ελληνικό Έθνος, που για κακή μας μοίρα, εδώ και χίλια (1.000) περίπου χρόνια, ήλθε και εγκατεστάθη στην Ελληνοβυζαντινή Μικρά Ασία, με σφαγές, λεηλασίες, εξισλαμισμό δια της βίας και εξανδραποδισμό του Ελληνικού και όχι μόνο στοιχείου, της Ιωνίας Ελλάδος. Και! από τότε, κατά καιρούς, το ύπουλο αυτό κράτος, όταν νοιώθει ισχυρό και αντιμετωπίζει προβλήματα με τον λαό του, καλλιεργεί αυτόν τον Εθνικισμό και προβάλλει τα εγκληματικά δόντια του προς το Ελληνικό Έθνος. Άρα! η Ελλάς πρέπει πάντα να παραμένει με το όπλο παραπόδα.
    - Ιστορικά όλοι γνωρίζουμε, πλην του Τουρκικού Λαού και των Ηγετών του, ότι, οι Τούρκοι δεν αναφέρονται πουθενά, στην παλαιά Διαθήκη των Αρχαίων Εβραίων, ως και στους πρώτους μεταχριστιανικούς χρόνους. Δεν αναφέρουν τίποτε γι’ αυτούς ούτε οι Ρωμαίοι και λοιποί ιστορικοί ΦΛΑΒΙΟΣ, ΙΩΣΗΠΟΣ, ΤΑΚΙΤΟΣ κ.λπ., διότι απλά στην περιοχή αυτή δεν υπήρχε Τουρκικό Κράτος ή εθνότητα, στην Μ. Ασία απλά κατοικούσαν Έλληνες (Πόντιοι, Καππαδόκες κ.λπ.) και διάφοροι άλλοι αυτόχθονες λαοί (Φρύγες, Βιθύνιοι, Κάριοι, Παφλαγόνες κ.λπ.). Περί τον 10ον αιώνα μ.Χ. πρωτοεμφανίζονται στην Ιστορία, προερχόμενοι από τα βάθη της Ασίας (εκδιωχθέντες πιθανόν από τους Μογγόλους), στις ανατολικές περιοχές της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας. Τον 13ο αιώνα μ.Χ. με αρχηγό κάποιο ΣΟΥΛΕΪΜΑΝ ΣΑΧ ως αρχηγό, συγχωνεύονται με πειθαναγκασμό με τον Μογγόλο Κατακτητή των περιοχών της Μ. Ασίας ΤΣΙΚΙΣΧΑΝ ΤΕΜΟΥΣΙΝ και εγκαθίστανται το πρώτον εις την περιοχήν των Ελληνικών ΑΔΑΝΩΝ της Μ. Ασίας. Το πρώτο Τουρκικό Κράτος ιδρύεται επάνω στην ΙΩΝΙΚΗ Ελλάδα το 1300 περίπου μ.Χ. από τον ΟΣΜΑΝ ή ΟΘΜΑΝ, εξ ου και οι ονομασίες ΟΣΜΑΝΙΔΕΣ ή ΟΘΩΜΑΝΟΙ. Το τεράστιο πάλαι ποτέ Ελληνοβυζαντινό κράτος συρρικνώνεται μπρος στην τουρκική βαρβαρότητα και την αδικαιολόγητη δυτικοευρωπαϊκή απροθυμία και ολιγωρία για βοήθεια και όχι μόνον. Τέλος, ο ΜΩΑΜΕΘ Β΄ το 1453 μ.Χ. την 29η Μαΐου ημέρα Τρίτη, κυριεύει την άλλοτε πρωτεύουσα της Οικουμένης. Με την ηρωική θυσία του τελευταίου αυτοκράτορα του Βυζαντίου ΚΩΝ/ΝΟ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟ από τον ΜΥΣΤΡΑ της ΛΑΚΩΝΙΑΣ, τον οποίο ο Ελληνισμός ανακήρυξε «Εθνομάρτυρα», πέφτει η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ στα χέρια του βάρβαρου τότε Στρατού.
    Αυτή είναι σε γενικές γραμμές η Ιστορία του Τουρκικού κράτους, την οποία δυστυχώς δεν γνωρίζουν οι Τούρκοι, φοβούμαι ακόμη ούτε ο κ. Ερτογάν. Γιατί! για τον απλούστατο λόγο διότι η Τουρκία έχει δική της Ιστορία, διαφορετική από την Παγκόσμια Ιστορία.
    Όπως! Αναφερθήκαμε και σε προηγούμενο δημοσίευμά μας, το 1930 ο ΚΕΜΑΛ συγκρότησε επιτροπή τουρκικής Ιστορικής έρευνας, η οποία άρχισε να εργάζεται υπό τις οδηγίες του. Το 1932 πραγματοποιήθηκε το πρώτο Τουρκικό Ιστορικό συνέδριο, το οποίο είχε και συνέχεια. Στο συνέδριο αυτό ο γεν. Γραμματέας της Επιτροπής (Reset Gelip) και ένας Βουλευτής (Hassan Gemil), συνέβαλαν δι’ ανακοινώσεών των στην διαμόρφωση τουρκικής Ιστορικής θέσεως εξ ένδεκα (11) σημείων. Αυτή θεμελιωμένη επί ανύπαρκτων παραγόντων, κατέστη επίσημο κρατικό Ιστορικό Δόγμα, το οποίο βασικά καθορίζει την εκπαίδευση του Τουρκικού Λαού και ασφαλώς και την Τουρκική Προπαγάνδα.
    Τα κυριότερα και πολύ συνοπτικά σημεία του Τουρκικού αυτού Ιστορικού δόγματος έχουν ως εξής:
•    Οι Τούρκοι δεν ανήκουν στην Κίτρινη ή Μογγολική φυλή, αλλά στην λευκή.
•    Είναι ένας εκ των βραχυκεφάλων και αλπικών λαών, οι οποίοι μεταναστεύσαντες εκ της κοιτίδας των, του ανατολικού Τουρκεστάν, κυριαρχούν στην κεντρική, νότια και ανατολική Ευρώπη.
•    Από αυτόν τον Τουρκικό λαό προέρχονται όλοι οι πολιτισμοί (Αιγύπτου, Ελλάδος, Ινδίας, Κίνας και Μεσοποταμίας).
Ειδικότερα ο Ελληνικός πολιτισμός δεν είναι ανεξάρτητος, είναι απλά απόγονος του Αιγιακού Πολιτισμού. Αυτός δηλ. ο Αιγιακός πολιτισμός εδημιουργήθη στην Ανατολία, κατόπιν επαφής με τον Τουρκικό και Χιττιτικό πολιτισμό της Ανατολίας.
•    Οι Πελασγοί (Αρχαίοι Αρκάδες) ήσαν μια φυλή συγγενής προς τους Τούρκους της Ανατολίας (Μ. ΑΣΙΑ). Άρα! οι Έλληνες είναι ένα μικρό μέρος του Μεγάλου Τουρκικού Πολιτισμού.
•    Επάνω στον καθ’ όλα πλαστικό αυτό κρατικό Ιστορικό Δόγμα της Τουρκίας και με οποιαδήποτε Κυβέρνηση στην εξουσία, η Τουρκία βάσει αυτού θεμελιώνει την Τουρκική παιδεία και ακόμη, χωρίς να διστάζει, με θράσος αυτά τα ανιστόρητα στοιχεία του Τουρκικού Ιστορικού Δόγματος, επιδιώκει, συστηματικά, σταθερά και με συνεχή προσπάθεια, να περάσουν στην παγκόσμια Ιστορία των Λαών.
    - Άρα! μην εκπλήττεσθε, επειδή κατά καιρούς έχουμε και θα έχουμε από την ανέντιμη και χωρίς μπέσα γειτονική χώρα κατά καιρούς τέτοιες εθνικιστικές εξάρσεις. Αυτά ξέρουν, γι’ αυτό και κατά την γνώμη τους, τους πνίγει το δίκαιο. Το πρόβλημα είναι τι κάνουμε εμείς.
    - Είμεθα λοιπόν δυστυχώς υποχρεωμένοι, αυτό διδάσκει η Ιστορία μας, να είμαστε πάντοτε με το όπλο παραπόδα, μόνο αυτή τη γλώσσα καταλαβαίνει η Τουρκική Πολιτική.
    Ειλικρινής και έντιμη φιλία με το ύπουλο αυτό κράτος ο Ελληνισμός  δυστυχώς δεν πρόκειται ποτέ να έχει. Οποιαδήποτε φιλία θα έχει πάντα μέσα της τα στοιχεία της λυκοφιλίας. Για τον λόγο αυτό, εμείς θα πρέπει να είμαστε πάντα έτοιμοι :
    ΠΡΩΤΟΝ: Πολιτική και κοινωνική ειρήνη στη χώρα μας. Αυτή επιτυγχάνεται με την χάραξη εθνικής πολιτικής της Ελλάδος απ’ όλα τα Κόμματα, υπό την εποπτεία του Προέδρου της Δημοκρατίας, ώστε για τα θέματα αυτά το Κοινοβούλιο να είναι μια γροθιά.
    ΔΕΥΤΕΡΟΝ: Οικονομική ευρωστία (πλούτος της χώρας, πηγές ενέργειας και κατάσταση Οικονομίας). Είναι ένα πολύ δύσκολο, σχεδόν αξεπέραστο πρόβλημα, αυτό είναι δυστυχώς το έγκλημα των Κυβερνήσεων μετά την μεταπολίτευση και μέχρι σήμερα. Εμείς! όμως πρέπει να συνεχίσουμε τον αγώνα, αυτό υπαγορεύει η Ιστορία μας. Για να έχουμε αποτελέσματα στον τομέα αυτό πρέπει να πρυτανεύσει η λογική και το εθνικό συμφέρον στην πολιτική εξουσία. Πρέπει αυτή να δώσει το παράδειγμα στο Ελληνικό Επιχειρείν και στην Οικονομία:
•    Να επιστρέψουν στην Ελλάδα, οι Ελληνικές Επιχειρήσεις με κίνητρα. Μας πονάει που πηγαίνουν στη Βουλγαρία για να επιβιώσουν.
•    Να μειωθούν οι Βουλευτές και να περιορισθούν θεαματικά τα Κρατικά έξοδα.
•    Όταν μειώνονται μισθοί, συντάξεις, να μειώνονται αντιστοίχως από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας μέχρι και τον τελευταίο Βουλευτή και να το βλέπει ο Ελληνικός Λαός.
•    Και! να θυμίζει δια του παραδείγματος η πολιτική εξουσία τον Ελληνικό λαό, τι συμβούλευσε ο Σοφός ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ τους Εφεσίους όταν βρέθηκαν και αυτοί σε παρόμοια κατάσταση.
•    Βασικό όμως στοιχείο διοικήσεως και εξουσίας είναι η δικαιοσύνη και η διοίκηση δια του παραδείγματος. Παράλληλα, άτεγκτη εφαρμογή των Νόμων της Δημοκρατίας προς κάθε κατεύθυνση.
    ΤΡΙΤΟΝ:  Ισχυρές Ένοπλες Δυνάμεις. Δια τον λόγο αυτό θα πρέπει:
•    Ηθική προπαρασκευή του Ελληνικού λαού (Σχολεία, τηλεόραση, κ.λπ.).
•    Αύξηση της θητείας τουλάχιστον 16 μήνες. Υπ’ όψιν στο Ισραήλ υπηρετούν 32μήνες οι άνδρες και 24μήνες οι γυναίκες.
•    Επανασυγκρότηση των Στρατιωτικών Εργοστασίων (προσωπικό υπάρχει, από τους οπλίτες μεγάλης ηλικίας κ.λπ.).
•    Συνεχής εκπαίδευση, των Κληρωτών και του εν επιστρατεύσει προσωπικού.
•    Εξοπλιστικά. έχω την γνώμη θα συνδράμουν οι δυνάμενοι Έλληνες εσωτερικού και εξωτερικού. Ν’ αξιοποιηθεί επίσης και η περιουσία των Ενόπλων Δυνάμεων επ’ ωφελεία της Ισχύος αυτών.
•    Τέλος! συνεχή προπαρασκευή για πόλεμο, γιατί δυστυχώς με αυτόν τον κακή μας μοίρα γείτονα, μόνο έτσι θα έχουμε Ειρήνη.
    ΤΕΤΑΡΤΟΝ: Είναι απαραίτητο η Ελλάς να συνάψει συμμαχίες, με διάφορα φιλικά Κράτη ή κοινού συμφέροντος, για συνεργασία και ανταλλαγή απόψεων σε διάφορους τομείς.
    Επειδή δεν μπορούμε να εμποδίσουμε να ωρύεται και να απειλεί ανιστόρητα ο σύγχρονος Σουλτάνος και κάθε άλλος Σατραπίσκος, θα πρέπει εμείς σαν Κράτος, σαν Έθνος και σαν Ελληνικός λαός, μέσα στο ως άνω αναφερόμενο πνεύμα να διάγουμε τον βίο μας.
    Λέει! ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ: «Το γένος των Ελλήνων και δυναμισμόν έχει και διάνοιαν έχει, προκειμένου να είναι ελεύθερον, να διάγει άριστον πολιτικόν βίον και να κυριαρχεί επί πάντων, αρκεί να είναι ενωμένον…».
 Ιωάννης Μ. Ασλανίδης
Αντγος ε.α.
Επίτιμος Διοικητής της Σ.Σ.Ε.

***  Για μια Πατρίδα Ελεύθερη!

Για μια Πατρίδα Ελεύθερη!
 'Ἕνας μαντατοφόρος φτάνει. Στὸ πρόσωπό του λάμπει ὁ ἱδρωμένος ἥλιος, κάτου ἀπὸ τὴ μασκάλη του κρατεῖ σφιχτὰ τὴ Ρωμιοσύνη, ὅπως κρατάει ὁ ἐργάτης τὴν τραγιάσκα του μέσ' στὴν ἐκκλησιά. Ἦρθε ἡ ὥρα, λέει. Νάμαστε ἕτοιμοι. Κάθε ὥρα εἶναι ἡ δικιά μας ὥρα!''.                             
Αυτά είναι λόγια εθνικής αγωνίας, αλλά και ετοιμότητας και απόφασης για αγώνα, από το έργο του Γ. Ρίτσου ''Ρωμιοσύνη''.
Κι αυτή η ώρα είναι η δικιά μας ώρα!
Σε μια εποχή που είμαστε υπό πνευματική, ηθική, κοινωνική, πολιτική και οικονομική  κατοχή.
Σε μια εποχή που στην πατρίδα μας υπάρχει διάχυτος ένας φόβος και μια τρομοκρατία εναντίον κάθε ενός που αισθάνεται Ρωμιός, Έλληνας και Χριστιανός Ορθόδοξος!
Σε μια εποχή όπου υπάρχει διάχυτη και μια εθνική κραυγή αγωνίας: Κάτι πρέπει να γίνει!
Σε μια εποχή που όσοι πιστεύουμε στο Χριστό και στην Πατρίδα, δεν δικαιούμαστε να περιμένουμε άλλο!
Επιβάλλεται να ενωθούμε και να αγωνιστούμε με ένα και μοναδικό στόχο: Να ξαναδούμε την Πατρίδα μας όπως της αξίζει!
Γιατί ήρθε πλέον η ώρα να ξυπνήσουμε, να αλλάξουμε, να περάσουμε από το εγώ στο εμείς, να παραμερίσουμε κάθε κομματική ετικέτα, να επανέλθουμε στις αξίες μας, να οργανωθούμε και να οργανώσουμε σωστά το κράτος μας, να παλινορθώσουμε τη χώρα μας.
Γιατί τόσες δεκαετίες χορτάσαμε από τους ψευτοδεξιούς και τους ψευτοκεντρώους και τους ψευτοσοσιαλιστές.
Γιατί είδαμε από κοντά τις δήθεν αξίες της ψευτοαριστεράς.
Γιατί μας έκλεψαν, μας φλόμωσαν στο ψέμα, μας κορόιδεψαν, μας φτωχοποιούν χωρίς κανένα δισταγμό.
Γιατί το ισχύον πολιτικό σύστημα απέτυχε παταγωδώς. Πέτυχε μόνο για τους υπηρέτες του.
Γιατί υπάρχει πλέον ανάγκη αλλαγής και επιστροφής στις ελληνορθόδοξες ρίζες μας. Μόνο αυτές αποτελούν την εγγύηση της παλινόρθωσης του κράτους και του Ελληνισμού.
Γιατί δεν έχουμε δικαίωμα να παραδώσουμε τέτοια χώρα στα παιδιά μας.
Γιατί θέλουμε μια Ελεύθερη Πατρίδα!
Για να μπορέσουμε κάποτε να πούμε κι εμείς, όπως ο Απόστολος των Εθνών: Τον αγώνα τον καλόν ηγώνισμαι, τον δρόμον τετέλεκα, την πίστιν τετήρηκα.
Γιατί, όπως γράφει ο Γάλλος φιλέλληνας Φρεντερίκ Μιστράλ, στο ποίημα ''Ο Ελληνικός Ύμνος'', με το οποίο πήρε το βραβείο Νόμπελ το 1904:
Ότι έγινε μπορεί να ξαναγίνει αδέρφια!
Αγνάντια στη σκυφτή και ντροπιασμένη Ευρώπη,                                            ας πιούμε ξέχειλη τη δόξα παλληκάρια.
Αν είναι να πεθάνει κανείς για την Ελλάδα,                                                    θεία είν' η δάφνη, μια φορά κανείς πεθαίνει!
 Νικόλαος Ταμουρίδης                                                                           Αντγος (ε.α)-Επίτιμος Α' Υπαρχηγός ΓΕΣ

***  Είναι ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ! Είναι ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ! Είναι ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ! Αυτοί είναι...

~   Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας, προχώρησε σε σειρά tweet ο Αλέξης Τσίπρας, αναδεικνύοντας γυναίκες οι οποίες αγωνίζονται ή έχουν πέσει θύματα.
Σε ένα από αυτά, θέλησε από αποτίσει φόρο τιμής στις 11 γυναίκες που είχαν διαπομπευθεί πριν από μερικά χρόνια, από προηγούμενες κυβερνήσεις. Όμως, ένα ορθογραφικό λάθος στην ανάρτηση προκάλεσε αίσθηση, καθώς έγραψε τους «κυβερνώντες», «κυβερνόντες».
Την στιγμή που ο κύριος Τσίπρας κυβερνάει, όχι μόνο το κάνει λάθος, αλλά μάλιστα το γράφει και λάθος.
Δεν αποκλείουμε, βέβαια, να τα γράφουν κάποιοι σύμβουλοί του, όμως είτε ο κύριος Τσίπρας είναι ανορθόγραφος, και δεν φροντίζει να το προσέχει σε δημόσια κείμενα, είτε έχει ανορθόγραφους συμβούλους, και πρέπει να το προσέξει.
Και στις δύο περιπτώσεις, πάντως, ο κύριος Τσίπρας έχει την απόλυτη ευθύνη…
Δείτε το ανορθόγραφο tweet:

Κι εδώ το διορθωμένο:
 


***  Αθλητική  ενημέρωση  :

*** ΤΕΤΑΡΤΗ 8/3/2017
  Ντόρτμουντ(Γερμανία)-Μπενφίκα (Πορτογαλία) 0-1(1ος   αγώνας)
2oς  αγώνας  4-0  .- Πρόκριση για Ντόρτμουντ .- ^
Μπαρτσελόνα (Ισπανία)-Παρί Σεν Ζερμέν (Γαλλία) 0-4(1ος  αγώνας)

2ος  αγώνας  6-1 .-  Πρόκριση για Μπαρτσελόνα .- ^          
~**  Την επόμενη εβδομάδα θα διεξαχθούν τα ματς:
ΤΡΙΤΗ 14/3/2017
 Γιουβέντους (Ιταλία)-Πόρτο (Πορτογαλία) 2-0  
Λέστερ (Αγγλία)-Σεβίλλη (Ισπανία) 1-2
ΤΕΤΑΡΤΗ  15/3/2017
Ατλέτικο Μαδρίτης (Ισπανία)-Λεβερκούζεν(Γερμανία) 4-2 
Μονακό (Γαλλία)-Μάντσεστερ Σίτι (Αγγλία) 3-5


*** Για τη  25η  αγωνιστική αγώνων στο Ευρωμπάσκετ 
 

09.03. 19:00ΤΣΣΚΑ ΜόσχαςΓαλατάσαράι
 

09.03. 19:45ΦενερμπαχτσέΜπασκόνια
 

09.03. 20:00Ζαλγκίρις ΚάουναςΠαναθηναϊκός
 

09.03. 21:05Μακάμπι Τελ ΑβίβΜιλάνο
 

09.03. 22:00ΜπαρτσελόναΟύνικς Καζάν
 

10.03. 20:00Αναντολού ΕφέςΜπάμπεργκ
 

10.03. 21:45ΟλυμπιακόςΝταρουσάφακα
 

10.03. 22:00Ρεάλ ΜαδρίτηςΕρυθρός Αστέρας
 


*** ΤΕΝΕΡΙΦΗ-ΠΑΟΚ   80-54 .-
 
Αποκλεισμό για τον ΠΑΟΚ .- ^
Διαιτητές: Σαχίν (Τουρκία), Ντιφαλά (Γαλλία), Χοροζόφ (Βουλγαρία)
Τα δεκάλεπτα: 15-10, 37-16, 62-41, 80-54
ΤΕΝΕΡΙΦΗ (Χεσούς Βιντορέτα): Σαν Μιγκέλ 13 (3 ), Ριτσότι 5, Νιανγκ 4, Μπάσας , Χάνλεϊ 2, Κίρκσεϊ , Γκριγκόνις 20 (3), Βάσκεζ 2, Αμπρομάιτις 8 (1), Μπόγρης 10, Γουάιτ 9 (1), Ντόνερκαμπ 7.
ΠΑΟΚ (Σούλης Μαρκόπουλος): Χρυσικόπουλος 11 (1), Κόνιαρης 3 (1), Τσόχλας 5 (1), Μαργαρίτης 2, ΜακΦάντεν , Μιλιένοβιτς 2, Γλυνιαδάκης 9, Καραμανώλης, Παπαδόπουλος, Πέινερς 14 (2), Κλάντον 8.


~**  Μονακό -ΑΕΚ 95-87  .-
Αποκλεισμός  για ΑΕΚ  .- ^

*** Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία Στην Α1 βόλεϊ ανδρών... :
 
 
 
Ηρακλής - Ολυμπιακός 0-3 (18-25, 17-25, 15-25-15)               

Φοίνικας Σύρου - Ηρακλής Χαλκίδας 3-0 (25-19, 25-12, )

Κύζικος - ΠΑΟΚ 0-3 (20-25, 17-25, 19-25)

ΑΟΠ Κηφισιάς - Παναθηναϊκός 3-1 (17-25, 25-20, 25-15, 30-28)

Παναχαϊκή - Εθνικός Αλεξανδρούπολης 3-2 (22-25, 25-22, 25-18, 20-25, 19-17)

Ορεστιάδα - Παμβοχαϊκός 9/3
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 20 αγώνες)1. Ολυμπιακός 58 60-11
2. ΠΑΟΚ 48 54-20
3. Παναθηναϊκός 46 53-24
4. Εθνικός Αλεξ/λης 33 40-35
5. Φοίνικας Σύρου 33 45-38
6. Κηφισιά 32 39-38
7. Παμβοχαϊκός 32 37-32 -19αγ.
8. Ηρακλής 28 32-42
9. Παναχαϊκή 15 27-50
10. Ηρακλής Χαλκίδας 14 24-48
11. Κύζικος Νέας Περάμου 11 21-52
12. Ορεστιάδα 7 11-53 -19αγ.

~  Από τελευταίες αναρτήσεις  ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ  2017 : ~*Αθλητικό Σαββατοκύριακο 25  και  26 Φεβρουαρίου 2017  : http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2017/02/25-26-2017-super-league-25022017-3-0-1-0.html .- 
~*Η Εφημερίδα μας ARFARA NEWS  Κ. Δευτέρα 27  Φεβρουαρίου  2017  :Στο αγιάζι της ενημέρωσής μας    :  http://arfara-messinia-stamos.blogspot.gr/2017/02/news.html .-  
~**Η Εφημερίδα μας ARFARA NEWS Τρίτη  28  Φεβρουαρίου  2017 : Στο  αγιάζι της ενημέρωσής μας  .... :  http://dimmetoparfara.blogspot.gr/2017/02/arfara-news-28-2017.html .-  



~**~** ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2017  :
~* Η Εφημερίδα μας  ARFARA NEWS  Τετάρτη 01 Μαρτίου 2017  :Στο αγιάζι της ενημέρωσής μας  ...
~
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ για όλους μας  : http://arfara-kalamata-greece.blogspot.gr/2017/03/news-01-2017.html .-
~*  Η Εφημερίδα μας RFAA NEWS Πέμπτη 02-03-2017 : Στο αγιάζι της ενημέρωσής μας ... :  http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.gr/2017/03/rfaa-news-02-03-2017.html .-
~* Η Εφημερίδα μας ARFARA NEWS Παρασκευή 03 Μαρτίου  2017 : Στο αγιάζι της ενημέρωσής μας .... :  http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.gr/2017/03/news-03-2017.html .-  
~*   Η Εφημερίδα μας  ARFARA NEWS Σάββατο  04  Μαρτίου 2017 :Στο  αγιάζι της ενημέρωσής μας ... :  http://snsarfara.blogspot.gr/2017/03/arfara-news-04-2017.html .-
~*  Η Εφημερίδα μας  ARFARA NEWS Κυριακή της Ορθοδοξίας 05  Μαρτίου 2017 :Στο αγιάζι της ενημέρωσής μας ... :  http://arfaramessiniasgreece.blogspot.gr/2017/03/arfara-news-05-2017.html .- 
~*  Αθλητικό Σαββατοκύριακο 04  και 05 Μαρτίου  2017  :Ανασκόπηση όλων των αθλητικών εβδομάδας που έφυγε  .... :  http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/   .-  
~*  Η Εφημερίδα μας  ARFARA NEWS Δευτέρα 06 Μαρτίου 2017 :Στο αγιάζι της ενημέρωσής μας ...  : http://stamos-dynami.blogspot.gr/2017/03/news-06-2017.html .-
~*   ΥΓΕΙΑ  για ΟΛΟΥΣ  μας ..υγεία το Α-Ω . Δευτέρα  06  Μαρτίου 2017  :   : http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2017/03/blog-post.html .- 
~*  Η Εφημερίδα  μας  ARFARA NEWS Τρίτη 07  Μαρτίου  2017 : Στο αγιάζι της ενημέρωσής μας .... : http://arfara-messinias-stamos-2010.blogspot.gr/2017/03/news-07-2017.html .- 
~*   Η Εφημερίδα μας  ARFARA NEWS Τετάρτη 08  Μαρτίου  2017 :Στο  αγιάζι της ενημέρωσής  μας  .... :  http://httpdimmetoparfarablogspotcom.blogspot.gr/2017/03/arfara-news-08-2017.html .-  
 ~* Η Εφημερίδα μας  ARFARA NWES 2 - Τετάρτη  08 Μαρτίου  2017 :
Στο  αγιάζι  της ενημέρωσής μας .... : http://arfara-messinias-stamos.blogspot.gr/2017/03/arfara-nwes-2-08-2017.html .- 
~* 

*** BINTEOΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ...ΒΙΝΤΕΟΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ:  
1. - Stamatios Skoulikas =  Stamatios Skoulikas  , http://www.youtube.com/stamos01 ,   5352   video.  -    Σταματης Σκουλικας  
2. - Stamos Skoulikas =        Stamos Skoulikas  http://www.youtube.com/stamatios01   ,    3474   video.     σταμος σκουλικας ,  
3. - Vlasis Skoulikas =   Vlasis Skoulikas , +Stamos ,.
http://www.youtube.com/vlasiskal  .  =    3468 video. - https://plus.google.com/u/0/+VlasisSkoulikas/posts?csrc=yt&cfem=1  ,.- - βλάσης σκούλικας ,
Σύνολον                                  12.294  βίντεο   .-

Δεν υπάρχουν σχόλια: