Arfara-Messinias 1 - FOTOS

!!! Ο έρωτας μας βάζει ή σαμάρι ή στεφάνι!! .-

Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

Το αγιάζι της ενημέρωσης Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

Το  αγιάζι  της ενημέρωσης Τετάρτη  16  Ιανουαρίου  2013  :

Το  ποντικάκι  κοντά στην ενημέρωση ! :
***  ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ  καί  Άλλα  :
***  «Καταφθάνει» η γρίπη στην Ελλάδα :  
*  Στα τέλη Ιανουαρίου αναμένεται να έλθει στην Ελλάδα η γρίπη. Μέχρι σήμερα, η κυκλοφορία του ιού της γρίπης κυμαίνεται σε χαμηλά επίπεδα στη χώρα μας. Ωστόσο, οι αρμόδιοι του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ) σημειώνουν ότι αναμένεται αυξημένη κυκλοφορία του ιού της γρίπης - όπως κάθε χρόνο στην Ελλάδα - από τα τέλη Ιανουαρίου έως τα μέσα Μαρτίου.
Αντίθετα, στις ΗΠΑ παρατηρήθηκε φέτος νωρίτερα η έναρξη της περιόδου αυξημένης κυκλοφορίας της γρίπης, η οποία βρίσκεται τώρα στο υψηλότερο σημείο της έντασής της, κυρίως στις Ανατολικές και Μεσοδυτικές Πολιτείες.
 Επίσης, σε ευρωπαϊκό επίπεδο αυξανόμενη κυκλοφορία του ιού της γρίπης αναφέρεται ήδη από τις Σκανδιναβικές χώρες και το Ηνωμένο Βασίλειο, γεγονός το οποίο επιβεβαιώνει την πρόβλεψη ότι η δραστηριότητα της γρίπης στην Ελλάδα αναμένεται να αυξηθεί μέσα στις ερχόμενες εβδομάδες.
 Από τα μέχρι τώρα δεδομένα τα στελέχη που κυκλοφορούν είναι οι υπότυποι Α(Η3Ν2) και Α(Η1Ν1)2009pdm, καθώς και ο τύπος Β, στελέχη τα οποία καλύπτονται από το εμβόλιο κατά της εποχικής γρίπης 2012-2013.
Όπως επισημαίνουν οι αρμόδιοι, η γρίπη μπορεί να προκαλέσει από ήπια έως πολύ σοβαρή νόσηση. Οι περισσότεροι υγιείς άνθρωποι ξεπερνούν τη γρίπη χωρίς να παρουσιάσουν επιπλοκές

***  «Καλαμάτα, η πόλη του ήλιου» αφιέρωμα στο περιοδικό "Blue" της Aegean :
 
* Ευκαιρία προβολής της Καλαμάτας παρουσιάζεται στο χειμωνιάτικο τεύχος (Ιανουάριος, Φεβρουάριος, Μάρτιος) του περιοδικού «Blue» της αεροπορικής εταιρείας Aegean Airlines, που κυκλοφορεί αυτές τις ημέρες.
 Το εκτενές ρεπορτάζ υπογράφεται από το δημοσιογράφο Φώτη Βαλλάτο και αποτελεί μια ελκυστική ξενάγηση στην Καλαμάτα. Η μεσσηνιακή πρωτεύουσα αποκαλείται «πόλη του ήλιου» και μία από τις ομορφότερες της Ελλάδος.
 Μάλιστα, ο δημοσιογράφος την προτείνει ανεπιφύλακτα για διακοπές όλες τις ημέρες του έτους, αφού, όπως χαρακτηριστικά υπογραμμίζει, η Καλαμάτα έχει ηλιοφάνεια 300 ημέρες το χρόνο.
 Επίσης, στο δημοσίευμα γίνεται αναφορά στα τοπικά μας προϊόντα, στη μοναδική λαϊκή αγορά, όπως την αποκαλεί, στα πολλά και ποιοτικά καφέ και εστιατόρια, στις υπέροχες παραλίες και στα αξιοθέατα της πόλης.  Α.Π.

*** Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού εξέδωσε η ΕΜΥ :
 * Μεταβολή θα παρουσιάσει ο καιρός σήμερα το βράδυ (15-1-2013) και από τα δυτικά με ισχυρές βροχές, καταιγίδες και θυελλώδεις νοτιάδες στα πελάγη.
Πιο αναλυτικά :
1. Από σήμερα το βράδυ της Τρίτης (15-1-13) προβλέπονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες στο Ιόνιο, την Ηπειρο, τη δυτική Στερεά, τη δυτική Πελοπόννησο και από το πρωί της Τετάρτης (16-1-2013) στη Θράκη και βαθμιαία στο ανατολικό Αιγαίο. Χιονοπτώσεις κατά τόπους ισχυρές θα σημειωθούν στα ορεινά της δυτικής ηπειρωτικής χώρας καθώς και σε ημιορεινές περιοχές της Ηπείρου και της δυτικής Στερεάς. Οι νότιοι άνεμοι στα πελάγη θα φθάσουν τα 8 και πρόσκαιρα την Τετάρτη στο Αιγαίο τα 9 μποφόρ.
2. Παρά την εξασθένηση των φαινομένων τις πρωινές ώρες της Πέμπτης (17-1-2013) οι ισχυρές βροχές, οι καταιγίδες και οι πυκνές χιονοπτώσεις στις περιοχές της παραγράφου 1 θα συνεχιστούν μέχρι και την Παρασκευή (18-1-2013).

***  Στις φυλακές δύο αδέλφια τσαντάκηδες  :
 Του Χάρη Χαραλαμπόπουλου
Το δρόμο για τις φυλακές, στις οποίες είναι ήδη προφυλακισμένοι, έδειξε χθες το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων σε δύο αδέλφια από την περιοχή της Τριφυλίας που έκλεβαν τσάντες γυναικών στην Καλαμάτα και το Μελιγαλά, στις 22 και στις 26 Ιανουαρίου του 2009. Αμφότεροι καταδικάστηκαν σε 7 χρόνια φυλάκισης, αφού κρίθηκαν ένοχοι για κλοπή τεσσάρων τσαντών ο ένας και δύο εκ των τεσσάρων ο άλλος.
Το δικαστήριο αθώωσε λόγω αμφιβολιών και μια αλλοδαπή, σύντροφο του ενός από τους κατηγορούμενους και μητέρα των τριών παιδιών του, στην οποία είχε κάνει ως δώρο, όπως αυτός ομολόγησε, ένα κινητό που βρισκόταν σε μία από τις κλεμμένες τσάντες, χωρίς όμως αυτή να γνωρίζει κάτι, αφού της είπε ότι το αγόρασε αντί 20 ευρώ.
Τέσσερις περιπτώσεις
Σύμφωνα με όσα προέκυψαν από την ακροαματική διαδικασία, ο ένας από τους δύο κατηγορούμενους ομολόγησε και τις τέσσερις αρπαγές τσαντών (τρεις στην Καλαμάτα και μία στο Μελιγαλά) και πρόσθεσε ότι ο αδελφός του συμμετείχε στις δυο από αυτές, ενώ στις άλλες δύο συμμετείχε ένα τρίτο άτομο.
Βρέθηκε η πλειονότητα των κλοπιμαίων, αφού τα δύο αδέλφια υπέδειξαν στους αστυνομικούς τα σημεία που τα είχαν εγκαταλείψει και αποδόθηκαν στους παθόντες.
Όσον αφορά στο κινητό τηλέφωνο που βρέθηκε στην κατοχή της τότε φίλης του ενός κατηγορούμενου, με βάση το οποίο αυτή κατηγορήθηκε, ο σύντροφός της υποστήριξε πως της είπε ότι το αγόρασε, επειδή ότι την είχε πρωτογνωρίσει και δεν ήθελε να μάθει ότι ήταν προϊόν κλοπής.
Ο συγκεκριμένος κατηγορούμενος είπε, επίσης, ότι έχει έξι χρόνια σχέσης μαζί της και πως στο διάστημα αυτό έχουν αποκτήσει τρία παιδιά.
Κατ’ εξακολούθηση
Η εισαγγελέας της Έδρας πρότεινε να κηρυχθεί ένοχη και η τρίτη κατηγορούμενη, η οποία δεν ήταν παρούσα στη διαδικασία, θεωρώντας απίθανο να μη γνωρίζει επί έξι χρόνια τις δραστηριότητες του συντρόφου της και πως είχε δικογραφία σε βάρος του με αξιόποινη πράξη.
Η υπεράσπιση των κατηγορούμενων ζήτησε να υπολογιστούν και τα ελαφρυντικά της συνεργασίας με την Αστυνομία και της παραδοχής των πράξεών τους.
Στην απόφασή του το δικαστήριο δε δέχθηκε τα ελαφρυντικά και τα δύο αδέλφια κρίθηκαν ένοχα κατ’ εξακολούθηση.

***  Οι Μινωικές αερογραμμές συνδέουν την Καλαμάτα με Ιωάννινα & Ηράκλειο :
 *  Αεροπορική σύνδεση με Ιωάννινα και Ηράκλειο
Πρωτοβουλία από τις Μινωικές Αερογραμμές
Του Αντώνη Πετρόγιαννη
 Σε κόμβο σύνδεσης με πόλεις του εξωτερικού αλλά και του εσωτερικού φαίνεται να μετατρέπεται το αεροδρόμιο της Καλαμάτας. Έτσι, μετά τις τελευταίες συμφωνίες του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας, δημοσίευμα από την Ήπειρο, και συγκεκριμένα από ιστοσελίδα της περιοχής, αναφέρει ότι γίνεται προσπάθεια για αεροπορική σύνδεση της Καλαμάτας με το Ηράκλειο και τα Ιωάννινα, με αεροσκάφος των Μινωικών Αερογραμμών.
 Η σχετική είδηση, μάλιστα, αναρτήθηκε, και στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου της μεσσηνιακής πρωτεύουσας.
 Από την άλλη πλευρά, το μοντέλο του αεροδρομίου «Ελευθέριος Βενιζέλος», όπου τα υψηλά τέλη διώχνουν επιβάτες, τουρίστες, εταιρείες και εμπορεύματα, δεν αποκλείεται να το δούμε να εφαρμόζεται και στα περιφερειακά αεροδρόμια, μετά την ιδιωτικοποίησή τους. Αυτό προκύπτει από την απάντηση του αρμόδιου Επιτρόπου για τις Μεταφορές, κ. Kallas, στις ανησυχίες που εξέφρασε με ερώτησή του ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ν. Χουντής.
 Στην απάντησή της η Κομισιόν δεν αποκλείει την αύξηση των τελών, διευκρινίζοντας ταυτόχρονα ότι στόχος των ιδιωτικοποιήσεων είναι να μειωθούν οι δαπάνες του ελληνικού κράτους για τους αερολιμένες.
 Είναι σαφές από την απάντηση ότι δε λαμβάνεται υπόψη η σημασία των αεροπορικών μεταφορών στην οικονομία και στη γεωγραφική συνοχή της χώρας, ιδιαίτερα όσον αφορά στις νησιωτικές και απομακρυσμένες περιοχές.
 Συγκεκριμένα, στην ερώτησή του ο Ν. Χουντής επικαλείται δημοσιεύματα του Τύπου ότι «κάθε προσπάθεια περιστολής του κόστους εκ μέρους των αεροπορικών εταιρειών προσκρούει στα “ανελαστικά” και ιδιαίτερα υψηλά τέλη του αεροδρομίου Ελ. Βενιζέλος, αλλά και στο σχέδιο ιδιωτικοποίησης περιφερειακών αερολιμένων της χώρας, που ενδεχομένως θα προκαλέσει περαιτέρω αύξηση των τελών από αυτά που ήδη ισχύουν».
 Στην απάντησή του ο κ. Kallas τονίζει: «Στόχος της ιδιωτικοποίησης των περιφερειακών αερολιμένων στην Ελλάδα είναι η προσαρμογή του ρυθμιστικού καθεστώτος στην πρακτική που ισχύει στην Ευρώπη, δηλαδή η προσαρμογή στο διαχωρισμό μεταξύ εκμετάλλευσης και ρύθμισης των αερολιμένων.
Ένας ακόμη στόχος είναι η μείωση των δαπανών του ελληνικού κράτους για τους αερολιμένες. Η Επιτροπή δεν μπορεί να υποδείξει στις ελληνικές αρχές τα τέλη που πρέπει να χρεώνονται στους αερολιμένες, είναι όμως πολύ απίθανο να απαιτηθούν υψηλότερες κρατικές επιδοτήσεις μετά την ιδιωτικοποίηση, δεδομένου ότι ο στόχος είναι ακριβώς ο αντίθετος».


***  Πανεπιστήμιο: Αφήνουν τις σπουδές οι φοιτητές για το μεροκάματο  :






















 *   
Η οικονομική κρίση, όπως φαίνεται, χτύπησε και τις επιδόσεις των φοιτητών. Σύμφωνα με ρεπορτάζ που προβλήθηκε την περασμένη Κυριακή στις τηλεοπτικές ειδήσεις της κρατικής ΝΕΤ, τα πρώτα «θύματα» είναι οι φοιτητές της επαρχίας. Μάλιστα, τα στοιχεία δείχνουν ότι τον τελευταίο χρόνο η μεγαλύτερη αύξηση σε εκείνους που χρωστούν μαθήματα σημειώθηκε στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου.«Τα στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής δείχνουν ανησυχητική αύξηση των φοιτητών που ξεπερνούν τον ενδεδειγμένο χρόνο φοίτησης, ειδικά στην Περιφέρεια. Μέσα σε ένα χρόνο η αύξηση των φοιτητών που οφείλουν μαθήματα έφτασε στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου το 52,2%, στο Δυτικής Μακεδονίας το 19,9% και στο Δημοκρίτειο το 14,7%» ανέφερε το σχετικό ρεπορτάζ.
 Εγκατάλειψη σπουδών
Σε άλλο σημείο του ίδιου ρεπορτάζ γινόταν λόγος ακόμη και για νέους που αναγκάζονται να εγκαταλείψουν τις σπουδές τους, λόγω οικονομικών προβλημάτων: «Η οικονομική δυσπραγία και το αβέβαιο επαγγελματικό μέλλον φαίνεται ότι επηρεάζουν την απόδοση των Ελλήνων φοιτητών. Με δεδομένο ότι σχεδόν οι μισοί φοιτητές σπουδάζουν μακριά από το σπίτι τους, πολλοί είτε αναγκάζονται να δουλεύουν παράλληλα για να ανταπεξέλθουν στο κόστος διαμονής, μένοντας πίσω στα μαθήματα, είτε εγκαταλείπουν σταδιακά τις σπουδές τους.
Καθηγητές και πρυτάνεις βλέπουν πια όλο και περισσότερους φοιτητές είτε να επιστρέφουν σπίτια τους πριν πάρουν πτυχίο, γιατί δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στα έξοδα, είτε να χάνουν το ενδιαφέρον τους για σπουδές που δε θα τους βοηθήσουν να βρουν δουλειά». Επιμέλεια: Μαρία Νίκα


***  Ελικόπτερο έπεσε στο κέντρο του Λονδίνου, δύο νεκροί :

Στιγμιότυπο από βίντεο που κυκλοφόρησε στο Διαδίκτυο και δείχνει τα φλεγόμενα συντρίμμια του ελικοπτέρου στο δρόμο*  Ελικόπτερο έπεσε κοντά σε σταθμό του τρένου στο Vauxhall, στο κέντρο του Λονδίνου, έχοντας χτυπήσει, όπως φαίνεται, σε γερανό, στοιχίζοντας τη ζωή σε δύο ανθρώπους. Από τις μέχρι στιγμής μαρτυρίες, συνάγεται ότι το ελικόπτερο χτύπησε σε γερανό που έφτανε μέχρι την κορυφή κτιρίου, έπεσε σχεδόν κατακόρυφα στο δρόμο, κόβοντας μέρος του γερανού -το οποίο επίσης έπεσε στο έδαφος. Στο σημείο βρίσκονται αρκετά ασθενοφόρα και δυνάμεις της πυροσβεστικής. Σύμφωνα με την αστυνομία, δεν υπάρχουν ενδείξεις πως πρόκειται για τρομοκρατική επίθεση.

***
*** Αθλητική  ΕΝΗΜΈΡΩΣΗ :
Αποτέλεσμα στα Χανιά γιατί «χανόμαστε…» :

ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ Η ΘΥΕΛΛΑ Σ’ ΕΝΑ ΜΑΤΣ ΠΟΥ ΚΡΙΝΕΙ ΚΑΤΑ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
 Του Νίκου Μπαλόπουλου
 Κομβικής σημασίας είναι το σημερινό εκτός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τα Χανιά, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του ομίλου νότου της Γ΄ Εθνικής, για τη Μαύρη Θύελλα, που καλείται να ξεπεράσει τη μεγάλη αγωνιστική της απραξία, αλλά και τις έντονες διαφοροποιήσεις – ανακατατάξεις στο ρόστερ της, επιζητώντας βαθμό ή και βαθμούς στην Κρήτη. Το στοιχείο αυτό το γνωρίζουν άπαντες στο στρατόπεδο της Καλαμάτας, που προσπάθησαν έντονα τα τελευταία 24ωρα ν’ ανεβάσουν το πεσμένο ηθικό των ποδοσφαιριστών, το οποίο έχει σίγουρα επηρεαστεί από τα όσα έλαβαν χώρα και κυρίως τις αποχωρήσεις σημαντικών ποδοσφαιριστών, όπως για παράδειγμα των Καούνου και Τσαγκαράκη. Η Θύελλα οφείλει να κάνει την υπέρβαση σ’ αυτή τη δύσκολη χρονική περίοδο που διανύει, έχοντας μείνει πίσω βαθμολογικά και αντιμετωπίζοντας οικονομικές δυσκολίες, γιατί σε διαφορετική περίπτωση σβήνει το όνειρο της επιστροφής στη Β΄ Εθνική.
 Η σημερινή αναμέτρηση με την επικίνδυνη ομάδα των Χανίων είναι ίσως μία από τις τελευταίες ευκαιρίες της ομάδας του Ζόραν Γέφτοβιτς. Το ματς αυτό και σίγουρα το επόμενο με τον Φωστήρα, αποτελούν παιχνίδια ζωής και θανάτου για την Καλαμάτα. Οι ποδοσφαιριστές, μαζί τους βεβαίως και η διοίκηση αλλά και το τεχνικό τιμ, καλούνται να δείξουν χαρακτήρα και να πάρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Τα δεδομένα δεν είναι ιδανικά, αφού πολλά πρόσωπα θα κάνουν την πρώτη τους επίσημη εμφάνιση με τη φανέλα της Καλαμάτας σ’ αυτό το κομβικό παιχνίδι, όμως τα ψέματα και οι δικαιολογίες, όπως για παράδειγμα οι απώλειες των τραυματιών Καντούτση, Σκαρλάτου, μπαίνουν στην άκρη τούτη τη στιγμή.
 Η Καλαμάτα λοιπόν θα παραταχθεί με 4-4-1-1 και με πολλά νέα πρόσωπα στο αρχικό της σχήμα. Ο κ. Γέφτοβιτς προτίθεται να παρατάξει την ομάδα με τους Κοψαχείλη, Τρίψα, Τριανταφυλλάκη, Ψυχογιόπουλο, Τσόπελα, Τσιμικλή, Πασά, Πούτσι, Σαραντόπουλο, Νουχάνοβιτς και Γκαλίν, έχοντας στον πάγκο τους Ζαρόπουλο, Μπελεβέτη, Χρησταρά, Αθανασόπουλο, Ηλιόπουλο, Ρήγα, Γεωργιόπουλο και Κουρέα. Πιθανότατα ο τελευταίος θα μείνει εκτός 18άδας, αφού είναι 19 οι παίκτες που ταξίδεψαν στην Κρήτη.
Αξίζει ν’ αναφέρουμε ότι στο πλευρό της ομάδας θα βρίσκονται πολλά από τα μέλη της διοίκησης, σχεδόν ολόκληρο το Δ.Σ., αλλά και κάποιοι φίλοι της Καλαμάτας, ειδικότερα φοιτητές

***  Ψάχνει το πρώτο του διπλό στο Βερολίνο ο Παναθηναϊκός :

*  Είναι η πρώτη φορά που ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στο Βερολίνο μετά το φάιναλ φορ του 2009 και την κατάκτηση του τροπαίου.
Οι «πράσινοι» εντελώς διαφορετικοί από τότε καλούνται να αντιμετωπίσουν την Αλμπα (21:00, Novasports 3) στην 4η αγωνιστική του Top-16 της με στόχο το πρώτο διπλό στη συγκεκριμένη φάση της διοπργάνωσης.
Χωρίς τον Δημήτρη Διαμαντίδη, ο Αργύρης Πεδουλάκης έχει καταστρώσει τα πλάνα του για ένα ματς που μπορεί να αποδειχθεί καθοριστικό για τη συνέχεια...
Από την άλλη πλευρά οι Γερμανοί του Σάσα Ομπράντοβιτς δεν έχουν νίκη στα πρώτα τρία παιχνίδια τους στο Top 16 και θα θελήσουν να τα καταφέρουν κόντρα στο «τριφύλλι».
Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Ντανιέλ Ιερεθουέλο (Ισπανία), Σρνταν Ντοζάι (Κροατία) και Ρομπέρτο Κιάρι (Ιταλία).
Εχει και παράδοση
Ο Παναθηναϊκός υπερτερεί στην προϊστορία, καθώς μετρά τέσσερις νίκες σε έξι ματς απέναντι στην Άλμπα, ενώ υπερέχει και στη στατιστική σύγκριση των δύο ομάδων.-

~* ΚΑΙ  ΤΏΡΑ  Στον αγώνα :
ΑΛΜΠΑ  ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ     73-79 , (39-45) .- ^
Τα  δεκάλεπτα  : 23-23 , 39-45 , 56-65 , 73-79.-^
Η 12άδα του Παναθηναϊκού: Μπράμος, Ματσιούλις, Καπόνο, Ούκιτς, Λάσμε, Τσαρτσαρής, Γκιστ, Μπανκς, Ξανθόπουλος, Γιαννόπουλος, Σκορδίλης και Σχορτσανίτης .-

~* Το πρόγραμμα της τέταρτης αγωνιστικής
Ε’ Όμιλος

16/1 ,* Άλμπα Βερολίνου-Παναθηναϊκός    73-79 , (39-45).-^
Μπάμπεργκ-Αναντολού Εφές (17/1, 20:00)
Ουνικάχα Μάλαγα-Ρεάλ Μαδρίτης (17/1, 21:45)
Ζαλγκίρις Κάουνας-ΤΣΣΚΑ Μόσχας (17/1, 21:45)
Βαθμολογία: ΤΣΣΚΑ Μόσχας 3-0, Ρεάλ Μαδρίτης 3-0, Αναντολού Εφές 2-1, Παναθηναϊκός 3-1, Ζαλγκίρις Κάουνας 1-2, Ουνικάχα Μάλαγα 1-2, Μπάμπεργκ 0-3, Άλμπα Βερολίνου 0-4.-
Στ’ Όμιλος
Μπεσίκτας-Μπαρτσελόνα (17/1, 21:45)
Χίμκι-Μακάμπι Τελ Αβίβ (18/1, 18:00)
Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ-Κάχα Λαμποράλ (18/1, 20:30)
Ολυμπιακός-Σιένα (18/1, 22:00)
Βαθμολογία: Κάχα Λαμποράλ 3-0, Σιένα 3-0, Μπαρτσελόνα 2-1, Χίμκι 2-1, Μακάμπι 1-2, Ολυμπιακός 1-2, Μπεσίκτας 0-3, Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ 0-3.

*** Σήμερα  γιά  την Γ΄ Εθνική στο ποδόσφαιρο  στον 1ο  Όμιλο :
10η Αγωνιστική
16/01/2013ΦωστήραςΑχαρναϊκός1-1.-^
16/01/2013ΚόρινθοςΠαναιγιάλειος 1-1  .-^
16/01/2013ΧανιάΚαλαμάτα1-1 .-^
16/01/2013ΑΟ ΓλυφάδαΕπισκοπή1-1 .-^
16/01/2013Αστέρας ΜαγούλαςΠανηλειακός2-1 .-^
16/01/2013Εθνικός ΑστέραςΡούβας0 - 3.-^
 
Φωστήρας – Αχαρναϊκός
Κόρινθος - Παναιγιάλειος
Χανιά - Καλαμάτα
Εθνικός Αστέρας - Ρούβας
Γλυφάδα - Επισκοπή
Αστέρας Μαγούλας - Πανηλειακός
Ρεπό: Προοδευτική
*** Για  το  2ο  Όμιλο  στους αγώνες της Κυριακής  13/01/2013 :
10η Αγωνιστική
13/01/2013Αναγέννηση ΚαρδίτσαςΑπόλλων Καλαμαριάς1 - 1.-^
13/01/2013ΖάκυνθοςΔόξα Κρανούλας0 - 0.-^
13/01/2013Τηλυκράτης ΛευκάδαςΑΟ Κασσιόπη0 - 3.-^
13/01/2013Οδυσσέας ΚορδελιούΕθνικός Σιδηροκάστρου4 - 1.-^
13/01/2013Ακαδημία ΠλαταμώναΤύρναβος2 - 1.-^
13/01/2013ΟικονόμοςΒατανιακός0 - 3.-^


Αναλυτικά το πρόγραμμα του διημέρου για τον 4ο γύρο του Κυπέλλου :
Τετάρτη, 16/1/2013
Απόλλων Σμύρνης - Πανθρακικός 1-1 , (0-0) .- ^
Ολυμπιακός - Καβάλα   2-0  , (0-0) .- Τα γκόλ : Παπάζογλου , Φέϊσα , .-^

Πέμπτη,17-0102013
Λεβαδειακός - Κέρκυρα (17:00, ΟΤΕ SPORT 3)
Βέροια - SKODA Ξάνθη (20:00, OTE SPORT 3)

Το πρόγραμμα των επαναληπτικών αγώνων:

Τετάρτη, 23/1
Πλατανιάς - Παναθηναϊκός (17:00)
Αστέρας Τρίπολης - Ολυμπιακός Βόλου (20:00)

Πέμπτη, 24/1
Φωστήρας - ΠΑΣ Γιάννινα (17:00)
ΠΑΟΚ - Καλλιθέα (20:00)

Τετάρτη, 30/1
Σκόντα Ξάνθη - Βέροια (17:00)
Καβάλα - Ολυμπιακός (20:00)

Πέμπτη, 31/1
Κέρκυρα - Λεβαδειακός (14:00)
Πανθρακικός - Απόλλων Σμύρνης (20:00)

 
ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ  ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ   2013   :
  ~** http://arfaramessiniasgreece.blogspot.gr/2013/01/h-1-2013.html , H Αρχή του χρόνου στην ενημέρωση ,Τρίτη 1 Ιανουαρίου 2013.-
~** http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2013/01/02-2012.html , Αγιάζι ενημέρωσης Τετάρτη 02 Ιανουαρίου 2012 .-
~** http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.gr/2013/01/03-2012.html , Στο αγιάζι της ενημέρωσης Τετάρτη 03 Ιανουαρίου 2012 .
~** http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2013/01/t-03-2013.html , Tο αγιάζι στην ενημέρωση Πέμπτη 03 Ιανουαρίου 2013 .-
~**   http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2013/01/o-04-2012.html ,, Τo αγιάζι της ενημέρωσης Παρασκευή 04 Ιανουαρίου 2012.-
 ~*** http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2013/01/t-05-2013.html , Tο αγιάζι του Σαββάτου 05 Ιανουαρίου 2013 στην ενημέρωση .-
~** http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.gr/2013/01/16.html , Βίντεο 16ης αγωνιστικής στην Σούπερ Λίγκα στο Ελληνικό ποδόσφαιρο , Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013 .-
~** http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2013/01/a-6-7-2013.html , Aθλητικό Σαββατοκύριακο 6 και 7 Ιανουαρίου 2013 .-
 ~** http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.gr/2013/01/16.html , Βίντεο 16ης αγωνιστικής στην Σούπερ Λίγκα στο Ελληνικό ποδόσφαιρο , Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013 .-
~** http://arfaramessiniasgreece.blogspot.gr/2013/01/07-2013.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης Δευτέρα 07 Ιανουαρίου 2013 .-
~** http://snsarfara.blogspot.gr/2013/01/07-2013.html , Δευτέρα 07 ΙΑΝΟΥΑΡΊΟΥ 2013 στο αγιάζι της ενημέρωσης .-
~** http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.gr/2013/01/08-2013.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης Τρίτη 08 Ιανουαρίου 2013 .-~** http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.gr/2013/01/09-2013.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης Τετάρτη 09 Ιανουαρίου 2013 .-
~** http://httpdimmetoparfarablogspotcom.blogspot.gr/2013/01/10-2013.html , Το αγιάζι στην ενημέρωση Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013 .-
~**  http://arfara-kalamata-greece.blogspot.gr/2013/01/11-2013.html  , Το αγιάζι στην ενημέρωση Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013  .-
~** http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2013/01/02-2013.html , Διαδρομές μέσα από Βίντεο Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013 .-  
~**  http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2013/01/blog-post.html , Αθλητικό Σαββατοκύριακο 12 καί 13 Ιαανουαρίου 2013 .-
~** http://arfara-messinias-stamos-2010.blogspot.gr/2013/01/12-13-2013.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης Σαββατοκύριακο 12 καί 13 Ιανουαρίου 2013  
~*** http://snsstamoskal.blogspot.gr/2013/01/14-2013.html  , Το αγιάζι της ενημέρωσης Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013 .-
***  http://dimmetoparfara.blogspot.gr/2013/01/15-2013.html  , Το αγιάζι της ενημέρωσης Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013 .-
 *** http://arfara-messinias-stamos.blogspot.gr/2013/01/16-2013.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013 .-
~**



*** Η ΕΝΟΠΛΗ ΒΙΑ,Η ΦΙΜΩΣΗ ΚΑΙ Ο ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ,ΟΙ ΕΜΠΡΗΣΜΟΙ,ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ,ΟΙ ΛΟΣΤΟΙ ΟΙΚΙΑΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ,ΜΑΣΚΕΣ,ΓΚΑΖΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΣ ΠΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΒΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ...ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΝ...ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΑΣ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ 5 ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΤΗΣ 17N.....ΒΕΝΙΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ,ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΤΡΑΤΟΥΛΗΣ, ΝΙΚΟΣ ΜΑΝΙΟΣ,ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΑΜΠΡΟΥ...ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΝΙΑΟΥ ΣΤΑ ΚΕΡΑΜΙΔΙΑ ???? ΟΛΑ ΑΓΓΕΛΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΕΙ Η ΕΠΑΡΑΤΗ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ....ΝΑΙ ΤΟ ΕΙΠΕ ΑΥΤΟ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ...ΔΙΔΑΧΤΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ 4 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΛΕΖΟΣ  ΚΑΙ ΜΗΚΗ...ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ....Ο ΙΔΙΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΕΓΛΥΨΕ ΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΟ ΚΟΛΟΓΕΡΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΠΑΡΤΟΥΖΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗ OMPAMAKH ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΟΡΟΣ.... ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΑΡΚΑ ΚΑΙ ΟΣΤΑ....Ο ΜΕΣΣΙΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ OK ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗ....ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΛΗΣΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ...Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΓΡΑΨΕ ΟΤΙ ΟΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ ΑΕΡΟΛΟΓΟΙ ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΔΕΣ ΔΕΝ ΔΙΣΤΑΞΑΝ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΝ ΜΕ ΤΣΑΜΗΔΕΣ,ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ,ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥΣ...ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΚΟΠΟ... ΑΠΑΞΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ 73 ΚΑΙ ΜΕΤΑ.... ΕΚΑΝΑΝ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ...ΞΕΦΤΙΛΙΣΑΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.... ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΦΩΝΑΞΩ ΟΣΟ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΜΠΟΡΩ ...ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΧΩΡΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΕΝ

ΥΠΑΡΧΕΙ.... ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΜΙΛΟΥΝ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ.....

*** ** Όταν άρχισα ν' αγαπώ τον εαυτό μου έπαψα να στερούμαι τον ελεύθερο μου χρόνο και σταμάτησα να τρέχω για το μέλλον. Κάνω αυτά που κάνουν την καρδιά μουνα χαμογελά με τον δικό μου τρόπο και στους δικούς μου ρυθμούς, Όταν άρχισα ν' αγαπώ τον εαυτό μου τότε αγάπησα αληθινά, σήμερα ξέρω πως αυτό λέγεται ((ΠΛΗΡΟΤΗΤΑ)) ((ΑΠΛΟΤΗΤΑ)) ((ΑΥΤΟΕΚΤΙΜΗΣΗ)) σήμερα κατάλαβα ότι αυτό λέγεται ((ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΤΗΤΑ)) ((ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ)) ((ΣΟΦΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ)) όταν άρχισα ν' αγαπώ τον εαυτό μου κατάλαβα πως ο πόνος και η θλίψη απλά με προειδοποιούσαν ότι ζούσα κόντρα στην αλήθεια μου. Τώρα που ξέρω την δύναμη της καρδιάς μου. την συντροφικότητα της λογικής μου δεν υπάρχει λόγος να φοβάμαι, να φοβάμαι συγκρούσεις, προβλήματα, καταστάσεις.Σίγουρα δεν υπάρχει λόγος να φοβάμαι τους ανθρώπους..τους ανθρώπους και τον εαυτό μου γιατί και τα άστρα ακόμα εκρήγνυνται και δημιουργούν νέους γαλαξίες, σήμερα δεν ψάχνω ζωή ,σήμερα ξέρω ότι αυτό είναι ζωή, ((εσύ ) H  ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ  ΦΙΛΗ .......


Αρφαρά  Καλαμάτας
***

Δεν υπάρχουν σχόλια: