Arfara-Messinias 1 - FOTOS

!!! Ο έρωτας μας βάζει ή σαμάρι ή στεφάνι!! .-

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

Tρίτη 25 Οκτωβρίου 2011 ο Δρόμος της καθημερινότητας στην ενημέρωσή μας

 Tρίτη  25 Οκτωβρίου 2011 ο Δρόμος της καθημερινότητας στην ενημέρωσή μας  :

~** http://snsarfara.blogspot.com/2011/10/24-2011.html , Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011 Πολλά και διάφορα ...για πολλούς και για λίγους .-

ΣΤΟ ΑΓΙΑΖΙ ΤΗΣ  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ !
** Αίτημα ευρείας πλειοψηφίας σε ψήφιση του δανειακού προγράμματος

* Ανοικτό το ενδεχόμενο να ζητήσει η κυβέρνηση την ψήφιση από τη Βουλή του νέου δανειακού προγράμματος της χώρας με αυξημένη πλειοψηφία 180 ψήφων, άφησε από τις Ευάγγελος  Βενιζέλος , στις  Βρυξέλλες, ο υπουργός Οικονομικών και Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης του  Γ. Α. Παπανδρέου .-
** Υπό προθεσμία η δεδηλωμένη της κυβέρνησης στη Βουλή

* Υπό προθεσμία έχει τεθεί η δεδηλωμένη της κυβέρνησης στη Βουλή, καθώς μετά τη διαγραφή Κατσέλη πληθώρα βουλευτών ζητούν μετά τη Σύνοδο Κορυφής ο πρωθυπουργός να πάει είτε σε κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας, είτε σε εκλογές.

** Εκατοντάδες οι νεκροί από το φονικό σεισμό στην Τουρκία

Περισσότεροι από 336 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους και τουλάχιστον 1.140 είναι οι τραυματίες από τον πολύ ισχυρό σεισμό των 7,2 Ρίχτερ που έπληξε χθες το Βαν της Ανατολική Τουρκίας. Οι προσπάθειες των σωστικών συνεργείων να απεγκλωβίσουν όσους έχουν παγιδευτεί κάτω από τα συντρίμμια των κτιρίων είναι εντατικές, ενώ αξιωματούχοι φοβούνται ότι ο αριθμός των νεκρών θα αυξηθεί τις προσεχείς ώρες.
* Σύμφωνα με τον νεώτερο απολογισμό των αρχών, οι νεκροί ανέρχονται σε 359. Δεκάδες χιλιάδες ήταν οι πολίτες της επαρχίας Ερτζίς του Βαν που κοιμήθηκαν χθες το βράδυ σε εξωτερικούς χώρους, με τη θερμοκρασία να είναι κάτω του μηδενός.
 * Εκατοντάδες άνθρωποι παραμένουν αγνοούμενοι, ενώ ο απολογισμός των νεκρών από τον ισχυρό σεισμό αναμένεται να αυξηθεί περαιτέρω, όταν αρχίσουν να φθάνουν πληροφορίες από άλλες πόλεις και απομακρυσμένα χωριά, δήλωσε νωρίτερα ένας αξιωματούχος στο επαρχιακό κέντρο διαχείρισης κρίσης στην πόλη Βαν.
 * Η ηλεκτροδότηση διακόπηκε τόσο στην Βαν όσο και στην Έργκις, ενώ η παροχή αερίου διακόπηκε επίσης στην Βαν ως προληπτικό μέτρο για να αποφευχθούν εκρήξεις , ενώ κατά τη διάρκεια της νύχτας τα σωστικά συνεργεία ήταν αναγκασμένα να βασίζονται σε μικρές γεννήτριες για να μπορούν να δουλεύουν με επαρκή φωτισμό.
 * Την περιοχή επισκέφθηκε με ελικόπτερο χθες και ο Τούρκος πρωθυπουργός Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ο οποίος διαπίστωσε την κρισιμότητα της κατάστασης και δήλωσε ότι η Τουρκία μπορεί να αντιμετωπίσει τη κατάσταση μόνη της, ευχαριστώντας ωστόσο τις κυβερνήσεις που προσφέρθηκαν να βοηθήσουν συμπεριλαμβανομένου του Ισραήλ και της Αρμενίας. Εξάλλου, ο πρόεδρος της Αρμενίας Σερζ Σαρκισιάν, από τη Μόσχα όπου πραγματοποιεί επίσκεψη, εξέφρασε την υποστήριξη της χώρας του προς την Τουρκία.
 * Στο σημείο της τραγωδίας η Ερυθρά Ημισέληνος έχει στείλει μια ομάδα 100 ειδικών, ενώ 4.000 σκηνές, 11.000 κουβέρτες, σόμπες και φαγητό διανέμονται στους πληγέντες. Όμως με το πρώτο φως της ημέρα θα φανούν οι ελλείψεις καθώς μεγάλο μέρος των υποδομών ακόμη και τα νοσοκομεία έχουν υποστεί σοβαρές ζημιές και θα επανεξεταστεί η στρατηγική για την αντιμετώπιση της κατάστασης.
 * Υπενθυμίζεται ότι δύο σεισμοί το 1999 που ξεπερνούσαν τα 7 Ρίχτερ κόστισαν τη ζωή σε περίπου 20.000 ανθρώπους στα βορειοδυτικά της χώρας.
 * Η συγκεκριμένη περιοχή είχε χτυπηθεί ξανά από τον εγκέλαδο το 1976 όπου περισσότεροι από 5.000 άνθρωποι σκοτώθηκαν και δεκάδες χιλιάδες έμειναν άστεγοι.
 ~* Διασώστες στέλνει το Ιράν
 * Ομάδα διασωστών και βοήθεια σε ιατρικά εφόδια και τρόφιμα απέστειλε στη σεισμόπληκτη περιοχή η ιρανική Ερυθρά Ημισέληνος. Σύμφωνα με το επίσημο ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων IRNA, "20 διασώστες, 20 ασθενοφόρα, ένα νοσοκομείο εκστρατείας, 50 σκηνές και βοήθεια σε τρόφιμα" εστάλησαν σήμερα το πρωί στην περιφέρεια Βαν.
 * Ο Ιρανός υπουργός Εξωτερικών Αλί Ακμπάρ Σαλεχί τηλεφώνησε στον Τούρκο ομόλογό του Αχμέτ Νταβούτογλου για να του εκφράσει τα συλλυπητήριά του.
 ~* Τηλεφωνική επικοινωνία Νετανιάχου-Ερντογάν
* Τα συλλυπητήριά του για τα θύματα του φονικού σεισμού εξέφρασε ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου στον Τούρκο ομόλογό του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχαν.
* Σύμφωνα με το γραφείο του Τούρκου πρωθυπουργού, ο Νετανιάχου δήλωσε ότι το Ισραήλ είναι έτοιμο να συνδράμει την Τουρκία. Μέχρις στιγμής δεν υπήρξε ανακοίνωση από την ισραηλινή πλευρά. Οι σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών βρίσκονται στα άκρα μετά το αιματηρό ισραηλινό ρεσάλτο στον στολίσκο που μετέφερε ανθρωπιστική βοήθεια προς τη Γάζα.

** Χωρίς Μετρό, Τραμ, Λεωφορεία και Τρόλεϊ η Αθήνα
* Λόγω της 24ωρης απεργίας των εργαζομένων στα ΜΜΜ, Μετρό, Λεωφορεία, Τραμ και Τρόλεϊ θα παραμείνουν ακινητοποιημένα όλη την ημέρα. Οι συρμοί του ηλεκτρικού θα κινούνται με εξαίρεση το χρονικό διάστημα 12.00-16.00.
** Ερχεται το ..... Βαθύ «κούρεμα» και παιχνίδι με τη φωτιά
*  Παίζει με τη φωτιά η Ανγκελα Μέρκελ, ενώ η κρίση απειλεί να εξαπλωθεί ακόμη περισσότερο. Η γερμανίδα Καγκελάριος μπλοκάρισε τη γαλλική απαίτηση για γενναία ενίσχυση του ευρωπαϊκού ταμείου στήριξης (EFSF) αυξάνοντας τον κίνδυνο οι επικείμενες αποφάσεις της Συνόδου Κορυφής να μη θεωρηθούν επαρκείς για την έξοδο της Ευρώπης από την κρίση. Την ίδια ώρα για την Ελλάδα προβάδισμα έχει η γερμανική λύση για βαθύ κούρεμα του χρέους 50%-60%.

** Εξασφαλίζονται τα Ασφαλιστικά ταμεία απο το κούρεμα;
* Οι διαπραγματεύσεις για την απομείωση των ελληνικών χρεών περιλαμβάνουν μόνο τον ιδιωτικό τομέα ωστόσο η Ελλάδα συζητά την επέκταση των αποπληρωμών και τη μείωση του επιτοκίου για όλα τα επίσημα δάνεια, δήλωσε Έλληνας κυβερνητικός αξιωματούχος στο Dow Jones Newswires.  * Σύμφωνα με τον αξιωματούχο οι ελληνικές τράπεζες θα ανακεφαλαιοποιηθούν στο πλαίσιο του ευρύτερου προγράμματος της Ε.Ε. ωστόσο υπάρχουν ακόμα αμφιβολίες για το αν γίνει κάτι ανάλογο για τα συνταξιοδοτικά ταμεία όταν πραγματοποιηθεί η απομείωση.
 * Ο Έλληνας αξιωματούχος σημείωσε τέλος πως αναμένει η απόφαση για την απομείωση να ανακοινωθεί μετά τη συνάντηση των ηγετών της Ε.Ε. την Τετάρτη.

** Τρόικα: Ανοίξτε επιτέλους τα κλειστά επαγγέλματα
* Απογοητευτική χαρακτηρίζει η τρόικα την πρόοδο της κυβέρνησης στην απελευθέρωση των κλειστών επαγγελμάτων. Κάνει λόγο για καθυστερήσεις και παραθυράκια. Τι λέει για κατώτατες αμοιβές δικηγόρων, μηχανικών, συμβολαιογράφων.

**Αντ. Σαμαράς: Ο Παπανδρέου θα παίξει το τελευταίο του χαρτί με το «κούρεμα» 
  *   Σύμφωνα με αξιόπιστες πληροφορίες του real.gr ο κ. Σαμαράς πιστεύει πως επειδή ο Γιώργος Παπανδρέου δεν έχει καμία πρόθεση να πάει σε εκλογές με δική του τουλάχιστον πρωτοβουλία θα εξαντλήσει κάθε μέσο πίεσης, ώστε να φέρει στο τραπέζι των συζητήσεων τη ΝΔ με τον ίδιο, όμως, να παραμένει στο πολιτικό παιχνίδι για όσο διάστημα αντέξει.
 * Ο πρόεδρος της ΝΔ διάβασε με μεγάλη προσοχή τις «στοχευμένες» διαρροές που έγιναν στον κυριακάτικο Τύπο από συνεργάτες του Πρωθυπουργού περί μη προσφυγής στις κάλπες και πλέον εκτιμά ότι στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ έχει ξεκινήσει μία υφέρπουσα -προς το παρόν- μάχη διαδοχής με τους κορυφαίους, όμως, να κινούνται πολύ προσεκτικά για να μην κατηγορηθούν ότι υπονομεύουν τον Πρωθυπουργό.
 * Ο κ. Σαμαράς, κατά τις ίδιες πληροφορίες, θεωρεί ότι η κυβέρνηση δεν θα τολμήσει να φέρει καμία νέα σύμβαση στη βουλή με το αίτημα της αυξημένης πλειοψηφίας, γιατί κατ’ αυτόν τον τρόπο θα θέτει μόνη της θέμα εκχώρησης εθνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων, όπως ορίζει το Σύνταγμα.
 * Ο πρόεδρος της ΝΔ μπορεί να συνάντησε ένα εντελώς διαφορετικό κλίμα στους κόλπους του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, αφού πλέον ουδείς από τους ομοϊδεάτες του μπήκε στον κόπο να θέσει θέμα συναίνεσης με την κυβερνητική πολιτική, ωστόσο, μιλώντας με τους συνεργάτες του αμέσως μετά τη συνάντηση με τους ηγέτες των κεντροδεξιών κομμάτων δεν έκρυψε την ανησυχία του για τον βηματισμό που δείχνει να ακολουθεί πλέον η Ευρώπη μακριά από τις αρχές της αλληλεγγύης χωρίς νηφαλιότητα και ψυχραιμία.
 * Εν αναμονή των τελικών αποφάσεων για το ελληνικό «κούρεμα», ο κ. Σαμαράς εκφράζει φόβους για την εθελοντική συμμετοχή των ιδιωτών και για το ενδεχόμενο η αναδιάρθρωση να χαρακτηριστεί ως «πιστωτικό γεγονός», κάτι που αναμένεται να έχει δραματικές συνέπειες για την πραγματική οικονομία και την προοπτική της Ελλάδας να βγει στις αγορές, όπως έχει ήδη τονίσει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
 * «Οι θέσεις μας έχουν δικαιωθεί αλλά η Ελλάδα χρειάζεται μία ευκαιρία για συνολική επανεκκίνηση και όχι τιμωρία» σημείωνε ο κ. Σαμαράς στους συνομιλητές του στις Βρυξέλλες και πλέον, στρέφει την προσοχή του στο εσωτερικό μέτωπο, καθώς βλέπει ότι ο Πρωθυπουργός δεν έχει καμία δυνατότητα παρέμβασης στα όσα συζητούν οι εταίροι μας, αλλά απλά περιμένει την απόφαση της Τετάρτης για να γίνει η απαραίτητη επικοινωνιακή διαχείριση από το Μαξίμου.
 * Τόσο ο ίδιος όσο και στενοί του συνεργάτες εκτιμούν ότι ο Πρωθυπουργός παίζει ως τελευταίο του χαρτί το «κούρεμα» και πολλά θα εξαρτηθούν όχι μόνο από το ύψος του, αλλά και από τα ψιλά γράμματα της συμφωνίας. Στη Λ. Συγγρού πιστεύουν ότι τόσο το Μαξίμου όσο και το οικονομικό επιτελείο θα επιχειρήσουν να κάνουν επικοινωνιακή διαχείριση των εξελίξεων και να παρουσιάσουν την αναδιάρθρωση ως ελάφρυνση του χρέους που πληρώνουν οι ιδιώτες.
 * "Σε αυτήν την περίπτωση θα επαναληφθεί το σκηνικό του Ιουλίου. Η κυβέρνηση θα πανηγυρίζει. Εμείς θα προειδοποιούμε και σε δυο μήνες θα έρθει η δικαίωση" σημείωνε στο real.gr κορυφαίο στέλεχος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

** «Έφυγε» ο τελευταίος μεγάλος!
* Ο Λεωνίδας Ανδριανόπουλος   άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 100 ετών. Ήταν ο τελευταίος από τα επτά αδέρφια που αγωνίστηκαν με την πρώτη φανέλα των ερυθρόλευκων (Oλυμπιακό Πειραιώς ) .-
* Ο Λεωνίδας Ανδριανόπουλος γεννήθηκε το 1911 και ήταν ο μικρότερος από τα επτά αδέρφια της οικογένειας, καθώς όλοι τους αγωνίστηκαν με τη φανέλα του Ολυμπιακού, αλλά οι πέντε ήταν που ξεχώρισαν. -

** Ψυχραιμία κι ενότητα ζήτησε ο Παπανδρέου

* Έκκληση για αίσθημα ευθύνης, ψυχραιμίας και ενότητας όλων των παραγόντων και των κομμάτων εν όψει της «πολύ μεγάλης και σκληρής μάχης», απηύθυνε ο πρωθυπουργός κατά την συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

** "Λαβράκι" του Διαδικτύου στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ.

 * Οι επανειλημμένες καταγγελίες της «zougla.gr» σχετικά με τη σεξουαλικά απαράδεκτη συμπεριφορά ενός χρήστη του Διαδικτύου με τον κωδικό «TROLL» σε διάφορες εκδοχές, ο οποίος μάλιστα απέστειλε ουκ ολίγες φορές απειλητικά μηνύματα, έπιασαν τόπο.
 * Η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος κατάφερε να εντοπίσει το άτομο αυτό στο Λαύριο Αττικής, το οποίο και συνελήφθη.
 * Στην κατοχή του βρέθηκε τεράστιος όγκος υλικού παιδικής πορνογραφίας καθώς και μία καραμπίνα. Ονομάζεται Αντώνης Καραλής, τεχνικός υπολογιστών, γιος συνταξιούχου αστυνομικού και είναι 24 ετών.
 * Η διαδικτυακή συμπεριφορά του, στο chat του ραδιοφώνου της «Ζούγκλας», προκάλεσε αμέσως την προσοχή της «zougla.gr». Ήταν επιμόνως σεξιστική απέναντι σε πρόσωπα, ιδιαίτερα σε γυναίκες, το λεξιλόγιο του επαίσχυντο. Mάλιστα, ο συλληφθείς έστελνε εξυβριστικά και απειλητικά μηνύματα κατά της ζωής, τόσο του διαχειριστή, όσο και του προσωπικού της ιστοσελίδας.
 ~* Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος κατάφερε να τον εντοπίσει.
 * Η αστυνομία κατ’ αρχήν ζήτησε την άδεια της προϊσταμένης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, Ελένης Ράϊκου, για την διεξαγωγή της έρευνας.
 * Μετά τον εντοπισμό του «TROLL» πραγματοποιήθηκε ξημερώματα της Τρίτης έρευνα στην κατοικία του παρουσία του Εισαγγελέα κ. Δραγάτση, ομάδας ΟΠΚΕ και 12 ανδρών της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.
 * Εκεί βρέθηκε το πρωτοφανές σε όγκο υλικό παιδικής πορνογραφίας που συμπεριλαμβάνεται σε 12 σκληρούς δίσκους. Σύμφωνα, μάλιστα, με τον κ. Δραγάτση, πρόκειται για πολύ σκληρό υλικό παιδικής πορνογραφίας. Επίσης κατασχέθηκε μία κεντρική μονάδα υπολογιστή που περιέχει τρεις ακόμη δίσκους, οι οποίοι θα υποβληθούν στην Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για περαιτέρω διερεύνηση. Ο Αντώνης Καραλής παραδέχτηκε την ενοχή του και το απόγευμα οδηγείται στον Εισαγγελέα.

**

   ~**** ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011


~** http://arfara-messinia-stamos.blogspot.com/2011/10/blog-post.html  , Αυτό το Σαββατο-Κύριακο στην ενημέρωση : Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011 και Κυριακή 2 - 10 - 2011 στο αγιάζι της καθημεριμότητας και της ενημέρωσης :.-

~** http://vlasiosarfara.blogspot.com/2011/10/blog-post.html  , ΣΤΟ Αγιάζι της ΕΝΗΜΈΡΩΣΗΣ ΤΟΥ Σαββατο-Κύριακου : 1 Οκτωβρίου και Κυριακή 2 -10-2011 .-

~** http://arfara-kalamata-greece.blogspot.com/2011/10/h.html  , H Ζωή είναι μπροστά μας : , Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 201 ,.-

~** http://arfara-messinias-stamos.blogspot.com/2011/10/blog-post.html  , Στο αγιάζι της καθημερινής μας Ενημέρωσης : Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011 ,.-

~** http://arfara-messinias-stamos-2010.blogspot.com/2011/10/2011.html  , Διάλογοι 2011 : Δευτέρα , 3 Οκτωβρίου 2011 , .-

 ~** http://stamos-dynami.blogspot.com/2011/10/blog-post.html  , Aυτή η Τρίτη στην ενημέρωση : ΤΡΙΤΗ 4 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011 ,.-

 ~** http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.com/2011/10/blog-post.html  , Aυτή η Τετάρτη στην ενημέρωση : 5 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011 ..-

 ~** http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.com/2011/10/blog-post.html  , Aυτή η Πέμπτη στην ενημέρωση : 6 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011 - Πτωχεύσεις στην Ελλάδα,.-

 ~** http://dimmetoparfara.blogspot.com/2011/10/6-2011.html  , Στο αγιάζι της Ενημέρωσης Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011.-

 ~** http://snsstamoskal.blogspot.com/2011/10/7-10-2011.html  , Αυτή την Παρασκευή στην ενημέρωση 7-10-2011 .-

~*** http://httpdimmetoparfarablogspotcom.blogspot.com/2011/10/2011.html  , Οδοιπορικό στη μυθική Κίνα 2011 : 7/10/2011 .-

 ~** http://arfara-messinia-stamos.blogspot.com/2011/10/blog-post_08.html  , Ανέκδοτα για όλους και για όλα :, Σάββατο , 8 Οκτωβρίου 2011 .-

 ~** http://snsarfara.blogspot.com/2011/10/blog-post.html  , , Σάββατο, 8 Οκτωβρίου 2011 , Αυτό το Σαββατο-Κύριακο στην ενημέρωση .-

~**  http://arfara-kalamata-greece.blogspot.com/2011/10/blog-post.html   , Αυτή τη Δευτέρα στην Ενημέρωση , 10 Οκτωβρίου 2011.- .

~** http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.com/2011/10/2011.html  , Τρίτη, 11 Οκτωβρίου 2011 , ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ 2011 .-

~** http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.com/2011/10/11-o-2011.html  , Aυτή η Τρίτη στην ενημέρωση 11 Oκτωβρίου 2011 .-

~** http://arfaramessiniasgreece.blogspot.com/2011/10/2011.html#!/2011/10/2011.html  , Αρφαρά - Καλαμάτας -Μεσσηνίας 2011 .-

~** http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.com/2011/10/12-2011.html  , Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2011 , Στο αγιάζι της Ενημέρωσης Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011 .-

~** http://arfaramessiniasgreece.blogspot.com/2011/10/blog-post.html  , Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2011 , Φωτογραφίες και Βίντεο από το Αρφαρά Μεσσηνίας .-

~** http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.com/2011/10/13-2011.html  , Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2011 , Aυτή η Πέμπτη στην ενημέρωση 13 Οκτωβρίου 2011 .-

~** http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.com/2011/10/14-2011.html  , Παρασκευή και ενημέρωση 14 Οκτωβρίου 2011

~** http://arfara-messinias-stamos.blogspot.com/2011/10/14-2011.html  , Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2011 , Παρασκευή στην ενημέρωση 14 Οκτωβρίου 2011 .-

~** http://arfara-kalamata-greece.blogspot.com/2011/10/2011.html  , Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2011 , Περιηγητική Λέσχη Μεσσήνης 2011 .-

~** http://arfara-kalamata-greece.blogspot.com/2011/10/15-10-2011.html  , Βλέπουμε και Μένουμε Ελλάδα Σάββατο 15-10-2011 Παραδείσια .-γ

~** http://arfara-messinias-stamos-2010.blogspot.com/2011/10/15-16-2011.html  , Σάββατο, 15 Οκτωβρίου 2011 , Σαββατο-Κύριακο στο αγιάζι της Ενημέρωσης 15 και 16 Οκτωβρίου 2011 .-

~** http://stamos-dynami.blogspot.com/2011/10/17-10-2011.html  , Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου 2011 , Δεύτερα 17-10-2011 στην καθημερινότητα της ενημέρωσης .-

~** http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.com/2011/10/18-0-2011.html  , Τρίτη, 18 Οκτωβρίου 2011 , Τρίτη 18 0κτωβρίου 2011 στην ενημέρωσή .-

~** http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.com/2011/10/t-19-2011.html  , Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2011 , Tετάρτη , 19 Οκτωβρίου 2011 στο αγιάζι της ενημέρωσης .-

~** http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.com/2011/10/20-2011.html  , Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2011 , Πέμπτη , 20 Οκτωβρίου 2011 Στο αγιάζι της καθημερινότητας στην ενημέρωση .-

~** http://dimmetoparfara.blogspot.com/2011/10/21-2011.html  , Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2011 , Παρασκευή στην ενημέρωση 21 Οκτωβρίου 2011 .-

~** http://snsstamoskal.blogspot.com/2011/10/22-23-2011.html#!/2011/10/22-23-2011.html  , Σαββατο-Κύριακο στο αγιάζι της Ενημέρωσης22και 23 Οκτωβρίου 2011 .-

~** http://arfara-messinia-stamos.blogspot.com/2011/10/23-2011.html  , Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011 Ενημέρωση και πολλά ενδιαφέροντα .-

~** http://snsarfara.blogspot.com/2011/10/24-2011.html  , Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011 Πολλά και διάφορα ...για πολλούς και για λίγους .-

~** http://arfara-messinias-stamos.blogspot.com/2011/10/t-25-201.html  , Tρίτη 25 Οκτωβρίου 201 ο Δρόμος της καθημερινότητας στην ενημέρωσή μας .-
&*** Από το Χαμομιλάκι πάντα με Αγάπη Αναδημοσιεύουμε !! :
Παιδική Κακοποίηση - Child Abuse

http://hamomilaki.blogspot.com/2011/10/child-abuse.html?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed%3A+hamomilaki+%28To+hamomilaki%29
 Ευχαριστούμε πολύ MrAnemos5 http://www.hamomilaki.gr

 Οι Ανώνυμοι εναντίον των Παιδόφιλων
http://hamomilaki.blogspot.com/2011/10/anonymous-40-sites-anonymous-finally.html?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed%3A+hamomilaki+%28To+hamomilaki%29
 Οι ANONYMOUS "έριξαν" 40 sites παιδικής πορνογραφίας Anonymous FINALLY Joins The War On Pedophiles! Οι Αnonymous ανέλαβαν την ευθύνη για την επίθεση σε περισσότερες από 40 παράνομες ...

 Αναπτύσσεται το παιδί μου σωστά;
http://hamomilaki.blogspot.com/2011/10/developed-my-child-properly.html?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed%3A+hamomilaki+%28To+hamomilaki%29
  Η Αμερική, το Ηνωμένο Βασίλειο και η Γαλλία ήταν από τις πρώτες χώρες όπου αναπτύχθηκε η εξειδίκευση εκείνη της παιδιατρικής που ασχολείται με τα ψυχοκινητικά προβλήματα του παιδιού, πάντα μέσα...

** Η τελευταία τηλεοπτική συνέντευξη του Ν. Καζαντζάκη Nikos Kazantzakis - Μια συνέντευξη του 1957

http://hamomilaki.blogspot.com/2011/10/1957-nikos-kazantzakis-1957.html?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed%3A+hamomilaki+%28To+hamomilaki%29
«Το μεγαλύτερο εμπόδιο στον άνθρωπο είναι, φαντάζομαι, η έλλειψη πίστης σ’ ένα ιδανικό ανώτερο από το Εγώ του. Αν δεν πιστεύει κανείς σ’ ένα πράγμα ανώτερο από τον εαυτό του, δεν μπορεί να είναι ...

Έξι συλλήψεις για κλοπή εις βάρος ανηλίκων Εφηβεία και παραβατικότητα Adolescent Development and Delinquency
http://hamomilaki.blogspot.com/2011/10/adolescent-development-and-delinquency.html?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed%3A+hamomilaki+%28To+hamomilaki%29
 ΑΝΗΛΙΚΟΙ ΟΙ 5 ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣΈξι άτομα, εκ των οι οποίων οι πέντε ανήλικοι, συνελήφθησαν το απόγευμα του Σαββάτου στην Πλατεία Καραϊσκάκη για κλοπές εις βάρους ανηλίκων. Ειδικότερα, αστυνομικοί της...

 Γυναίκες της Κομοτηνής μαγειρεύουν εθελοντικά για απόρους
http://hamomilaki.blogspot.com/2011/10/women-of-komotini-cook-volunteered-for.html?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed%3A+hamomilaki+%28To+hamomilaki%29
 Πάνω από 100 μερίδες με φαγητό, σαλάτα και ψωμί μοιράζονται κατ’ οίκον, εκεί που υπάρχει ανάγκη Κάνουν κάτι με την ψυχή τους γιατί προσφέρουν χαρά, ανακούφιση, χαμόγελο στους αποδέκτες...
**
Κωνσταντίνος Βαμβακάρης, καραγκιοζοπαίχτης ετών 14!!

http://hamomilaki.blogspot.com/2011/10/constantine-vamvakaris-shadow-14-years.html?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed%3A+hamomilaki+%28To+hamomilaki%29
 Ο Κωνσταντίνος Βαμβακάρης γεννήθηκε το 1997, στο Μαρούσι Αττικής. Σε ηλικία τριών (3) ετών παρακολουθεί για πρώτη φορά μια παράσταση Θεάτρου Σκιών στο χωριό της μητέρας του, στη Δρυμαία Φθιώτιδας,...

 Παιδί και χαρτζιλίκι
http://hamomilaki.blogspot.com/2011/10/child-and-spending-money.html?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed%3A+hamomilaki+%28To+hamomilaki%29
 Όταν δίνουμε χρήματα σ’ ένα παιδί, πρέπει να το διδάσκουμε και πώς να τα ξοδεύει. Το χαρτζιλίκι είναι σημαντικό, γιατί έτσι το παιδί θα αποκτήσει μια πρώτη αντίληψη της αυτονομίας του. Αποκτά...

 10 συμβουλές για τη διευκόλυνση του δυσλεκτικού μαθητή στο σπίτι
http://hamomilaki.blogspot.com/2011/10/10-tips-to-facilitate-dyslexic-student.html?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed%3A+hamomilaki+%28To+hamomilaki%29

 Δυσλεξία: Θείο δώρο, αν αντιμετωπιστεί σωστά The Gift of Dyslexia 1. Ο δυσλεκτικός μαθητής έχει ανάγκη από συνεχή υποστήριξη και ενθάρρυνση, για να συνεχίσει την προσπάθεια, και επιβράβευση,...

**


ΕΔΩ ΟΛΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΛΕΓΟΝΤΕ :
**Δηλώσεις για γέλια... και για κλάματα...

* Δεν θα χρειασθεί να πάρουμε πρόσθετα μέτρα! (Ποιος τους πιστεύει;)
Χωρίς να ντρέπεται ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Ηλίας Μόσιαλος( Για την ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος)

Οι αξίες των εισηγμένων του Δημοσίου ήταν στα 27 δις. ευρώ πριν από ένα χρόνο και τώρα είναι 9,7 δις. ευρώ. Μόνο τρελοί πουλάνε έτσι! ( Μόλις έγινε υπουργός τα ξέχασε όλα)!

Χωρίς να ντρέπεται ο υφυπουργός Εσωτερικών Πάρις Κουκουλόπουλος.

Για μένα αυτοί οι άνθρωποι - οι μετανάστες - είναι πάνω από τον καθένα.( Δεν παίρνει όμως μετανάστες να τους φιλοξενήσει στα σπίτια της, και τα εξοχικά της! Η φιλάνθρωπος!).

Χωρίς να ντρέπεται η υφυπουργός Άννα Νταλάρα.

Τις αποφάσεις για το τι και το πως, τις παίρνει συντεταγμένα η Ελληνική κυβέρνηση και ουδείς άλλος!( Την εντολή όμως για να πάρετε τις αποφάσεις μας λέτε ποιος την δίνει;).

Χωρίς να ντρέπεται ο υπουργός οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου.

Ο Πρωθυπουργός κάνει πολύ καλά τη δουλειά του. Ας κάνει και ο καθένας από εμάς τη δική του..(Δηλαδή μέχρι τώρα δεν κάνατε τίποτα!)

Χωρίς να ντρέπεται ο υπουργός επενδύσεων Χάρης Παμπούκης.

Το ΠΑΣΟΚ από την ίδρυση του πλούτισε τη δημόσια ζωή με εμπειρίες και ιδέες.( Ξέχασε να μας πει ότι πλούτισαν και οι ίδιοι).

Χωρίς να ντρέπεται ο υπουργός Δ. Έργων Δημήτρης Ρέππας!

Είμαστε τρίτος κόσμος καραμπινάτος. Έπρεπε να έλθει το ΔΝΤ για να μας πει τι πρέπει να γίνει; (Τότε γιατί το φέρατε παρακαλώντας;)

Χωρίς να ντρέπεται ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος!

Οι 300 βουλευτές έχουν ιστορικό χρέος, να ανταποκριθούμε στην αναγέννηση του Ελληνισμού και επανάκαμψης των Ελλήνων στην Ευημερία.(έχουν ιστορικό χρέος αυτοί που μόνον χρέη μας συσσώρευσαν!).

Χωρίς να ντρέπεται ο υπουργός Αγροτικής ανάπτυξης Κ. Σκανδαλίδης!

Δεν πρέπει να χτυπάμε ο ένας τον άλλο. Πρέπει να υπάρξει ένα κοινωνικό συμβόλαιο, μια κοινωνική συμφωνία να πάμε όλοι μαζί αυτή την περίοδο.( Δεν μας λέει που να πάμε όλοι μαζί όμως.)

Χωρίς να ντρέπεται ο υπουργός ανάπτυξης (ακόμη την ψάχνει) κ.λ.π. Μιχ. Χρυσοχοίδης.

Μόνο από την Τουρκία το πρώτο 11μηνο του 2010 μπήκαν περίπου 50 χιλιάδες παράνομοι μετανάστες, εξ αυτών οι 43.500 από τον Έβρο. Αυτή είναι η σκληρή πραγματικότητα.(και εσείς 11 μήνες τι κάνατε;)

Χωρίς να ντρέπεται ο νέος υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ Χρήστος Παπουτσής.

Δεν έχουμε πουλήσει την ψυχή μας. (Την Ελλάδα όμως την ξεπούλησαν).

Χωρίς να ντρέπεται ο υπουργός οικονομίας Γ. Παπακωνσταντίνου!

Ορισμένα ΟΧΙ έχουν μεγαλύτερη σημασία από πολλά ΝΑΙ.

Χωρίς να ντρέπεται η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Βάσω Παπανδρέου!

Η χώρα μας εμφανίζει πολύ υψηλές τιμές σε σχέση με άλλες περιοχές. Στο κέντρο της Ρώμης το espresso είναι φθηνότερο απ' ότι στο κέντρο της Αθήνας.

Χωρίς να ντρέπεται ο τουρισμού Γιώργος Νικητιάδης!

Ο προϋπολογισμός είναι αναξιόπιστος. Αλλά θα τον ψηφίσω! Στήριξη δεν σημαίνει σιωπή και στοίχιση πίσω από μία άποψη. Ορισμένα " όχι " έχουν μεγαλύτερη αξία από στρατευμένα " ναι "...

Χωρίς να ντρέπεται η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Βάσω Παπανδρέου!

Είναι ντροπή, 25 χρόνια από τότε που ο Ανδρέας Παπανδρέου είχε δεσμευτεί να υπάρξει τζαμί στην Αττική, να μην έχουμε μπορέσει να δημιουργήσουμε έναν τέτοιο χώρο. Γι 'αυτό πολύ γρήγορα προχωρήσαμε αυτές τις διαδικασίες. Υπάρχει ευρύτερη συναίνεση στο να γίνει αυτό. Είναι δικαίωμα! ( Δοξάστε τον)

Χωρίς να ντρέπεται ο πρωθ. Γιώργος Παπανδρέου!

Η Δημοκρατία ούτε φιμώνεται, ούτε τρομοκρατείται!

Χωρίς να ντρέπεται ο κυβ. εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής!

Στόχος μας η διατήρηση των θέσεων εργασίας!

Χωρίς να ντρέπεται ο υπ. Οικονομικών Παπακωνσταντίνου!

Προσπαθήσαμε και προσπαθούμε να προστατεύσουμε τους χαμηλόμισθους και τους χαμηλοσυνταξιούχους!!!

Χωρίς να ντρέπεται ο Υφυπ. Οικονομικών Δημ. Κουσελάς!

Το Μνημόνιο είναι... ευτυχία για την Ελλάδα και τους Έλληνες.

Χωρίς να ντρέπεται ο Αντιπρόεδρος Θεοδ. Πάγκαλος!


*
~** http://www.atlantide.gr/  , ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ -=Σύμβουλοι Αναπτυξης Ατομικών Επιχειρήσεων
~* * http://arfaramessiniasgreece.blogspot.com/2011/10/2011.html#!/2011/10/2011.html  , Αρφαρά - Καλαμάτας -Μεσσηνίας 2011 .-
~** http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.com/2011/10/12-2011.html  , Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2011 , Στο αγιάζι της Ενημέρωσης Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011 .-
~** http://arfaramessiniasgreece.blogspot.com/2011/10/blog-post.html  , Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2011 , Φωτογραφίες και Βίντεο από το Αρφαρά Μεσσηνίας .-
o http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.com/  , vlasis , 32 παρακολουθήσεις .-


o http://arfara-messinia-stamos.blogspot.com/  , afara-messinias-stamos , 92 παρακολουθήσεις .-

o http://snsstamoskal.blogspot.com/  , snsstamoskal , 52 αναγνώστες .-

o http://arfara-messinias-stamos-2010.blogspot.com/2010/07/blog-post.html  , arfara-stamos-asteras

o http://youtube.com/stamos01 , .- YOU TUBE .- 429 ΑΝΑΡΤΉΣΕΙς

o http://www.sync.gr/stamos1  , 3703 φίλοι , 1393 μέλη σέ έχουν φίλο

o http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.com/2011/01/09012011.html  , (48) .-

o http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.com/2011/01/2011.html  , (23).-

o http://vlasiosarfara.blogspot.com/2011/01/2010-2011-10-2011.html  , ( 128 ).-

http://www.sync.gr/stamos1  , 3703φίλοι , 1393 μέλη σέ έχουν φίλο .-

http://www.facebook.com/home.php?=home#!/profile.php?id=1446349692  ,

http://twitter.com/stamos01/  .-




WE DO NOT WANT OUR AMERICA TO DETERIORAT
**Fuehrer Merkozy declares Greece's case is exceptional and unique, due to October-18 Mafia's huge corruption and marilizardism! America's storied leadership in promoting liberty and individual rights began long before we became a nation. It began when the first persecuted immigrants came here to find religious freedom. Their belief in a natural God-given right to practice religion freely grew out of centuries-old struggles of people to secure a right to life, liberty, and property under the rule of law, not the whim of rulers.
 * October-18 terror has proven that the Greek government is the #1 enemy of the Greek people! Kim Holmes points out that since the 13th century, people in England had fought for and won a number of agreements with their kings to secure certain liberties. In 1607, King James I granted the colony of Jamestown a royal charter assuring its residents of "all the liberties as if they had been abiding and born within this our realm of England or any other of our dominions." http://venitism.blogspot.com
 * Accusing dissident bloggers of treason, Graecokleptocrats have manufactured a blood libel in cyberspace, which in turn incites hatred and violence. The freakish October-18 Mafia, is the only government on Earth which robs the computers of its citizens! Infamous CCU is the brutal arm of October-18 Mafia which terrorizes the cyberspace, robbing computers and files at gunpoint, perjuring, jailing dissident bloggers, and gagging the truth. CCU of Graecokleptocracy is the most disgusting gang in Fourth Reich.
 * Marilizardists use charge stacking, which is the ability to charge a large number of overlapping crimes for a single course of conduct, building a Marilizard Tower of charges. This is the most disgusting tool used by the freakish October-18 mafia to jail innocent dissident bloggers. Combining crimes enables prosecutors to get convictions in cases where there may be no misconduct at all. By stacking enough charges, freakish marilizardists try to jack up the threat value of a trial and thereby induce a guilty plea, even if the government's case is weak.
 * Quo vadis October-18 Mafia? Ron Paul muses that if you thought the Transportation Security Administration would limit itself to conducting unconstitutional searches at airports, think again. The agency intends to assert jurisdiction over our nation's highways, waterways, and railroads as well. TSA launched a new campaign of random checkpoints on Tennessee highways last week, complete with a sinister military-style acronym–VIP(E)R—as a name for the program.TSA thugs are on the loose!
 * We do not want America to become another Greece. October-18 Mafia is the most disgusting predator of internet on Earth! Civil society was shocked by the brutality and stupidity of the October-18 2010 terror, initiated by the government of Greece. That's why October-18 Mafia is the new name of the government of Greece!
 * Governments of many repressed countries, such as Greece, use marilizardist tools to manipulate netizens. Marilizard Libel is accusing dissident bloggers of treason. Marilizard Spaghetti is hurling charges against innocent people. Marilizard Tower is a stack of imaginary charges to scare a blogger. Marilizardism is terrorizing dissident bloggers. October 18 is the international day against marilizardism, and October-18 Mafia is the marilizardist government of Greece. http://venitism.blogspot.com
 * Ron Paul points out that as with TSA's random searches at airports, these roadside searches are not based on any actual suspicion of criminal activity or any factual evidence of wrongdoing whatsoever by those detained. They are, in effect, completely random. So first we are told by the U.S. Supreme Court that American citizens have no 4thamendment protections at border crossings, even when standing on U.S. soil. Now TSA takes the next logical step and simply detains and searches U.S. citizens at wholly internal checkpoints.
 * The slippery slope is here. When does it end? How many more infringements on our liberties, our property, and our basic human rights to travel freely will it take before people become fed up enough to demand respect from their government? When will we demand that the government heed obvious constitutional limitations, and stop treating ordinary Americans as criminal suspects in the absence of probable cause?
 * October-18 Mafia, government of Greece, has created a misery archipelago. The real tragedy occurs when Americans incrementally become accustomed to this treatment on the roads just as they have become accustomed to it in the airports. We already accept arriving at the airport 2 or more hours before a flight to get through security; will we soon have to build in an extra 2 or 3 hours into our road trips to allow for checkpoint traffic?
 * Worse, some people are lulled into a false sense of security and are actually grateful for this added police presence! Should we really hail the expansion of the police state as an enhancement to safety? Ron Paul submits that an attitude of acquiescence to TSA authority is thoroughly dangerous, un-American, and insulting to earlier freedom-loving generations who built this country.
 * Ron Paul is certain people will complain about this, once they have to sit in stopped traffic for a few extra hours to allow for random searches of cars. However, Ron Paul is also certain it merely will take another "foiled" plot to silence many people into gladly accepting more government mismanagement of safety.
 * October-18 Mafia should be hanged in front of the Grand Brothel on Syntagma Square! Vigilant, observant, law-abiding, gun-owning citizens defend themselves and stop crimes every day before police can respond. That is the source of real security in America: the 2nd Amendment right to defend oneself. The answer is for people to be empowered to protect themselves. Yet how many weapons might these checkpoints confiscate? Even when individual go through all the legal hoops of licensing and permits, the chances of harassment or outright confiscation of weapons and detention of citizens when those weapons are found at a TSA checkpoint is extremely high.
 * Ron Paul asserts that disarming the highways and filling them full of jack-booted thugs demanding to see our papers is no way to make them safer. Instead, it is a great way to expand government surveillance powers and tighten the noose around our liberties.-

Απίστευτο γαλλικό σατιρικό βίντεο για τον "Έλληνα του μέλλοντος"!

* Ένα εκπληκτικής σύλληψης, ιδιαίτερα περιεκτικό σε νόημα και καυστικό χιούμορ βίντεο, ανάμεσα σε διάφορα άλλα που κυκλοφορούν τον τελευταίο καιρό για να καυτηριάσουν την πολιτικο-οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα, παρουσιάστηκε σε μία από τις πιο δημοφιλείς εκπομπές της γαλλικής τηλεόρασης.
~ http://youtu.be/eWFSo8pjzsw  , Les Grecs , Έτσι θέλουν …βλέπουν τον Έλληνα !!



Η σατιρική εκπομπή «Les Guignols de l'info» (Οι μαριονέτες των ειδήσεων) που προβάλλεται στο Canal+, με αφορμή την ελληνική κρίση, ασχολήθηκε με το πειραματόζωο "Le Grec" (Ο Έλληνας).
 * Στο... εμπνευσμένο βίντεο που ετοίμασαν οι υπεύθυνοι της εκπομπής, εμφανίζεται ένας Έλληνας ονόματι Κώστας, ντυμένος τσολιάς, ο οποίος υποτίθεται ότι είναι ένα πειραματόζωο σε ένα αμερικανικό εργαστήριο, όπου τον έχουν αναγκάσει να δουλεύει ασταμάτητα, του έχουν μειώσει τον μισθό στο μισό, του έχουν στερήσει τη σύνταξη και εκείνος συνεχίζει να δουλεύει με την ίδια ένταση, χωρίς να διαμαρτύρεται, φυσικά, γιατί... υπάρχει κρίση!
 * Και αφού οι επιστήμονες κρίνουν ότι αυτό το πείραμα με τους Έλληνες ολοκληρώθηκε επιτυχώς, καταλήγουν ότι μπορεί πλέον να εφαρμοστεί και στον υπόλοιπο πλανήτη, προκειμένου να αντιμετωπιστεί η παγκόσμια ύφεση!
Τμήμα ειδήσεων http://www.defencenet.gr/ .-

**

Δεν υπάρχουν σχόλια: