Arfara-Messinias 1 - FOTOS

!!! Ο έρωτας μας βάζει ή σαμάρι ή στεφάνι!! .-

Τρίτη 5 Ιουλίου 2016

Το αγιάζι της ενημέρωσης Arfara News 2 , Τρίτη 05 Ιουλίου 2016

Το αγιάζι της ενημέρωσης  Arfara News 2 , Τρίτη 05 Ιουλίου 2016 :
~

~

***  22ο Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας: Ξεκινά η προπώληση εισιτηρίων, έγινε χθες η παρουσίασή του
 
Ύστερα από αρκετά χρόνια η παρουσίαση του Φεστιβάλ Χορού της Καλαμάτας δεν έγινε στην παραλία της πόλης, αλλά στο Ιστορικό Κέντρο, μια αλλαγή ίσως όχι τυχαία, που σηματοδοτεί την αλλαγή σελίδας από φέτος, μετά την παραίτηση της Βίκυς Μαραγκοπούλου.
Η νέα καλλιτεχνική διευθύντρια, Κατερίνα Κασιούμη, λοιπόν, έπρεπε σε ελάχιστο χρόνο να καταφέρει να κρατήσει το Φεστιβάλ ζωντανό. Έτσι, παρά τις επικρίσεις μερικών για το πρόγραμμα και τις συμμετοχές, είμαστε μόνο μερικές ημέρες μακριά από την έναρξη, που έχει προγραμματιστεί για τις 15 Ιουλίου.
Από σήμερα, μάλιστα, ξεκινά η προπώληση εισιτηρίων, ενώ οι τιμές αλλάζουν αναλόγως του χώρου διεξαγωγής της παράστασης.
Ειδικότερα, τα εισιτήρια προπωλούνται ως εξής:
-Στο Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας
10.00-13.00 & 18.30-21.00 καθημερινά (εκτός Kυριακής & απογεύματος Σαββάτου)
-Πληροφορίες για εισιτήρια & αγορά μέσω πιστωτικών καρτών (Visa & Mastercard)
Tηλ.: 27210 83088 & 27210 98025 / Φαξ: 27210 98063
(τις παραπάνω ημέρες & ώρες)
-Προπώληση εισιτηρίων ηλεκτρονικά: www.kalamatadancefestival.gr
  Τιμές
Παραστάσεις στο Μέγαρο Χορού Καλαμάτας - Κεντρική Αίθουσα
15 & 12 ευρώ (φοιτητικό/μειωμένο)*
-Παραστάσεις στο Μέγαρο Χορού Καλαμάτας - Στούντιο
12 ευρώ (Γενική είσοδος)
-Ειδική τιμή για τους συμμετέχοντες στα Σεμινάρια του Φεστιβάλ: 10 ευρώ
-Η είσοδος είναι ελεύθερη στις παράλληλες εκδηλώσεις εκτός από το Gala Όπερας στις 26.7, στο οποίο οι τιμές εισιτηρίων είναι 15 & 12 ευρώ (φοιτητικό/μειωμένο)*
-Η είσοδος είναι ελεύθερη και στην παράσταση Drops of Peace.
   *H έκδοση μειωμένων εισιτηρίων καθώς και η είσοδος με αυτά στις παραστάσεις γίνονται με την επίδειξη της αντίστοιχης ειδικής κάρτας (Φοιτητική κάρτα / Κάρτα πολιτισμού / Κάρτα ανεργίας / Κάρτα Σωματείου Ελλήνων Χορογράφων / Κάρτα Σωματείου Εργαζομένων στο Χώρο του Χορού / Κάρτα ΑΜΕΑ).
  Οι παραστάσεις με μία ματιά
Παρασκευή 15 & Σάββατο 16.7 | 22:00 | Links
Μπαλέτο Εθνικής Λυρικής Σκηνής | Αντώνης Φωνιαδάκης
Μέγαρο Χορού - Κεντρική Αίθουσα
 Σάββατο 16.7 | 19:00 | 10,000 Litres | Me on Top
ΝΕΟΙ ΧΟΡΟΓΡΑΦΟΙ Ευαγγελία Κολύρα, Άρτεμις Λαμπίρη
Συνεργασία με τη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση
Μέγαρο Χορού - Στούντιο
 Κυριακή 17 & Δευτέρα 18.7 | 20:00 | Opus
Λέων και Λύκος | Χρήστος Παπαδόπουλος
Μέγαρο Χορού - Στούντιο
 Τρίτη 19 & Τετάρτη 20.7 | 20:00 | Στην άκρη του βατήρα
Αμάλγαμα | Μαρία Γοργία
Μέγαρο Χορού - Στούντιο
 Τρίτη 19.7 | 22:00 | Drops of Peace
Dk-Bel | Sophie Bulbulyan, Pelma | Λία Χαράκη
Quasi Stellar | Αποστολία Παπαδαμάκη
Δημοτικό Πάρκο Σιδηροδρόμων, Είσοδος Ελεύθερη
 Παρασκευή 22 & Σάββατο 23.7 | 20:00 | Beheld & Notturnino
Candoco Dance Company | Alexander Whitley & Thomas Hauert
Μέγαρο Χορού - Κεντρική Αίθουσα
 Κυριακή 24.7 | 22:00 | Europium
RootlessRoot | Λίντα Καπετανέα και Jozef Frucek
Μέγαρο Χορού - Κεντρική Αίθουσα
 Παράλληλη εκδήλωση με εισιτήριο
Τρίτη 26.7 | 22:00 | Γκαλά όπερας
Δημήτρης Πλατανιάς, Γιάννης Χριστόπουλος,
Κρατική Ορχήστρα Αθηνών, Μίλτος Λογιάδης
Μέγαρο Χορού - Κεντρική Αίθουσα
Του Παναγιώτη Μπαμπαρούτση

***  Απανωτά τροχαία ατυχήματα με τραυματισμούς το Σαββατοκύριακο στην Καλαμάτα 
Αρκετά τροχαία ατυχήματα συνέβησαν το Σαββατοκύριακο στην Καλαμάτα, με τα περισσότερα από αυτά να έχουν τραυματισμό ανθρώπων, ευτυχώς ελαφρά.
Σε όλες τις περιπτώσεις είχαμε παράσυρση ενός πεζού, ενός ανήλικου, ενός σερβιτόρου και ενός ηλικιωμένου. Παράλληλα, σημειώθηκε ανατροπή αυτοκινήτου στη Νέα Είσοδο, χωρίς ευτυχώς να υπάρξει τραυματισμός.
  Σερβιτόρος
Ένας νεαρός σερβιτόρος τραυματίστηκε το βράδυ του Σαββάτου, όταν παρασύρθηκε από ποδηλάτη, ο οποίος φαίνεται πως είχε αναπτύξει ταχύτητα. Το ατύχημα συνέβη, όταν ο σερβιτόρος προσπάθησε να διασχίσει το δρόμο έξω από εστιατόριο στη Μικρή Μαντίνεια.
Να σημειωθεί, επίσης, ότι στο σημείο είχε σταθμεύσει φορτηγό, το οποίο είχε ελαττώσει την ορατότητα των οδηγών. Ο ποδηλάτης χτύπησε με σφοδρότητα τον πεζό, με αποτέλεσμα ο δεύτερος να χάσει τις αισθήσεις του και να πέσει στο εδαφος. Με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου υποβλήθηκε σε εξετάσεις και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.
  Ανήλικος
Λίγα λεπτά μετά τις 12.00 το μεσημέρι της Κυριακής αυτοκίνητο που οδηγούσε 44χρονος παρέσυρε και χτύπησε – ευτυχώς ελαφρά-  ένα αγόρι 14 ετών μπροστά από το Πάρκο του Αλμυρού.
Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της Αστυνομίας και ασθενοφόρο και ο 14χρονος διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Καλαμάτας.
  Ηλικιωμένος
Τέλος, ένας 78χρονος τραυματίστηκε το βράδυ της Κυριακής, όταν στην προσπάθειά του να διασχίσει την οδό Κρήτης παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο που οδηγούσε 51χρονος.
Ο άτυχος ηλικιωμένος χτύπησε στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου και τραυματίστηκε στο κεφάλι.
Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για τη διακομιδή του ηλικιωμένου στο Νοσοκομείο Καλαμάτας.
  Ανατροπή αυτοκινήτου
Την Κυριακή συνέβη και ανατροπή αυτοκινήτου στη Νέα Είσοδο Καλαμάτας. Αυτοκίνητο που οδηγούσε μια γυναίκα και συνεπιβάτης ήταν Γερμανός υπήκοος, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο ξέφυγε της πορείας του (είχε κατεύθυνση προς την έξοδο της πόλης) και ανατράπηκε.
Από το τροχαίο σημειώθηκαν υλικές ζημιές και ο συνοδηγός διακομίσθηκε στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους.  Β.Β. – Κ. Γαζ.

*** Η Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας τίμησε πεσόντες αεροπόρους
Εκδηλώσεις τιμής πραγματοποιήθηκαν από την Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας στο χωριό Μάλτα, λόγω συμπλήρωσης είκοσι ετών από το αεροπορικό δυστύχημα κατά το οποίο έχασαν τη ζωή τους ο υποσμηναγός Ελευθέριος Τσότρας και ο ανθυποσμηναγός Γεώργιος Ρονιώτης. Το αεροσκάφος Τ- 2 Ε στο οποίο επέβαιναν συνετρίβη στην περιοχή στις 24 Ιουνίου 1996.
Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν με την τέλεση της Θείας Λειτουργίας στον Ιερό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου, από το μητροπολίτη Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομο. Έπειτα τελέσθηκε επιμνημόσυνη δέηση και στη συνέχεια, σε κλίμα συγκίνησης, έγιναν τα αποκαλυπτήρια του μνημείου των ως άνω πεσόντων από το μητροπολίτη κ. Χρυσόστομο και το διοικητή της 120 ΠΕΑ, σμήναρχο Κωνσταντίνο Χίνη.
Ακολούθως έγινε προσκλητήριο πεσόντων και εκφωνήθηκε ομιλία από εκπρόσωπο της 120 ΠΕΑ και κατάθεση στεφάνων, ενώ τιμές απέδωσαν Άγημα της Αεροπορίας και η Στρατιωτική Μουσική της ΔΙΚΕ  Τρίπολης.
Στις εκδηλώσεις παρέσθησαν ο αντιπεριφερειάρχης Περικλής Μαντάς, ο δήμαρχος Οιχαλίας Αριστείδης Σταθόπουλος, περιφερειακοί σύμβουλοι, αντιδήμαρχοι, εκπρόσωποι των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, καθώς και συγγενείς των πεσόντων.
Να σημειωθεί πως οι εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν με πρωτοβουλία του μητροπολίτη Μεσσηνίας, ο οποίος συνδεόταν φιλικά με τον ανθυποσμηναγό Ρονιώτη, ενώ το μνημείο φιλοτεχνήθηκε δαπάνη της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνίας.  Φωτογραφίες: Γιώργος Τσερεφός

*** Τρεις ακόμη επικουρικοί ιατροί στο Νοσοκομείο Καλαμάτας
Με επιπλέον ιατρικό επικουρικό προσωπικό – πέραν των πέντε μονίμων θέσεων ειδικευμένου ιατρικού προσωπικού που έχουν προκηρυχθεί - ενισχύεται η Νοσηλευτική Μονάδα Καλαμάτας.
Ειδικότερα, το νοσοκομείο αποκτά τις επόμενες ημέρες και δεύτερο νευροχειρουργό, στο πλαίσιο της σταδιακής  οργάνωσης και λειτουργίας του νευροχειρουργικού τμήματος, ενώ ενισχύεται με έναν ακόμη γυναικολόγο – μαιευτήρα και έναν ιατρό Βιοπαθολογίας.
Να σημειωθεί πως οι διορισμοί των ανωτέρω ιατρών θα βαρύνουν τις πιστώσεις του προϋπολογισμού του νοσηλευτικού ιδρύματος.

***  «Διαβάζοντας» την ελιά 
Ισπανοί επιστήμονες «διάβασαν» (αλληλούχισαν) για πρώτη φορά το πλήρες γονιδίωμα του δέντρου της ελιάς. Η ελιά είναι ένα από τα πρώτα δέντρα που καλλιεργήθηκαν στην ιστορία της ανθρωπότητας, πριν από περίπου 6.000 χρόνια, μια διαδικασία που ξεκίνησε στην ανατολική Μεσόγειο και μετά επεκτάθηκε προς τα δυτικά.
Σήμερα αποτελεί εμβληματικό φυτό όλης της Μεσογείου, έχοντας ζωτική σημασία για την αγροτική οικονομία της Ελλάδας, της Ισπανίας, της Ιταλίας και της Πορτογαλίας. Συνολικά υπάρχουν σχεδόν 1.000 ποικιλίες ελιάς.
Μέχρι σήμερα, το γονιδίωμα της ελιάς (Olea europaea), που περιέχει πάνω από 56.300 γονίδια, ήταν άγνωστο στην ολότητά του, παρόλο που ρυθμίζει τις διαφορές ανάμεσα στις ποικιλίες, στα μεγέθη και στη γεύση των καρπών, τη διάρκεια ζωής των δέντρων (τα οποία μπορεί να ζήσουν έως 4.000 χρόνια!) και την ικανότητά τους να προσαρμόζονται σε ξηρά περιβάλλοντα.
Οι ερευνητές, που έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο περιοδικό GigaScience, ανέφεραν ότι η αποκωδικοποίηση των γενετικών μυστικών της ελιάς θα βοηθήσει στο να αναπτυχθούν ποικιλίες πιο ανθεκτικές στα βακτήρια, στους μύκητες και στην κλιματική αλλαγή και πιθανώς να παραχθούν λάδι και ελιές καλύτερης ποιότητας.  ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

***  Ιστιοφόρο συγκρούστηκε με φορτηγό πλοίο ανοιχτά της Πύλου - Παρουσίασε εισροή υδάτων  
Ελεγχόμενη εισροή υδάτων, παρουσίασε ιστιοφόρο σκάφος με δύο αλλοδαπούς επιβαίνοντες, που συγκρούστηκε τα ξημερώματα με φορτηγό πλοίο 12 ναυτικά μίλια νότια της Πύλου.
Όπως ανέφεραν στο Ενιαίο Κέντρο Επιχειρήσεων Έρευνας και Διάσωσης, οι δύο επιβαίνοντες του σκάφους που είναι πιθανότατα Ουαλοί, το φορτηγό πλοίο μετά το συμβάν δεν σταμάτησε και συνέχισε την πορεία του.
Στο σημείο μετέβη πλωτό του λιμενικού, δύο αλιευτικά σκάφη και πέντε παραπλέοντα πλοία.
Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες το ιστιοφόρο ρυμουλκείται από αλιευτικό σκάφος σε μαρίνα της Καλαμάτας, για επισκευή.  Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

***  Χωρίς μετρό, ΗΣΑΠ και τραμ αύριο – 24ωρη κήρυξαν οι συνδικαλιστές
Χάος αναμένεται αύριο στους δρόμους της Αθήνας, καθώς οι συνδικαλιστές των μέσων σταθερής τροχιάς (μετρό, ΗΣΑΠ, τραμ) εξήγγειλαν αιφνιδιαστικά την πραγματοποίηση 24ωρης απεργίας αύριο Τετάρτη 6 Ιουλίου, σε ένδειξη αντίδρασης στην ιδιωτικοποίηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και της εταιρείας συντήρησης της σιδηροδρομικής υποδομής ΕΕΣΣΤΥ.
Καλούν μάλιστα σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 8 το πρωί έξω από το ΤΑΙΠΕΔ, καθώς όπως σημειώνουν στην ανακοίνωσή τους, "οι αστικές συγκοινωνίες θα είναι η επόμενη δραστηριότητα, που μεθοδεύεται να παραδοθεί στα αδηφάγα ιδιωτικά, κερδοσκοπικά συμφέροντα, αδιαφορώντας για τις δραματικές συνέπειες αυτών των επιλογών για τον ελληνικό λαό. Αδιαφορώντας για τα ακριβά ναύλα και την ανασφάλεια των ιδιωτικών μεταφορικών μέσων".
Υπενθυμίζεται ότι μετ' εμποδιών  πραγματοποιύνται και τα δρομολόγια σε ΟΣΕ και προασταικάο λόγω στάσεων εργασίας. Πιο συγκεκριμένα, σήμερα Τρίτη και την Πέμπτη θα γίνουν στάσεις εργασίας 5 με 8 το πρωί, από τη μια έως τις τέσσερις μετά το μεσημέρι και από τις εννέα το βράδυ έως τα μεσάνυκτα, ενώ αύριο Τετάρτη θα τραβήξουν 24ωρο χειρόφρενο. protothema.gr

*** Ένας χρόνος από το δημοψήφισμα - Πανηγυρική ανακοίνωση από τον ΣΥΡΙΖΑ για "το μεγαλειώδες ΟΧΙ" 
Σήμερα συμπληρώνεται ένας χρόνος από το περσινό δημοψήφισμα στην Ελλάδα και ο ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε να γιορτάσει το συμβάν με μια εκτενή ανακοίνωση, όπου μεταξύ άλλων, κάνει λόγο για ένα "μεγαλειώδες ΟΧΙ του ελληνικού λαού" που "όρθωσε το ανάστημά του και, με την ξεκάθαρη απάντηση, είπε ΟΧΙ στα τελεσίγραφα και τους εκβιασμούς, ΟΧΙ στις πολιτικές λιτότητας".
Ολόκληρη η ανακοίνωση από το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ:
"Σήμερα συμπληρώνεται ένας χρόνος από το μεγαλειώδες ΟΧΙ της 5ης Ιουλίου 2015.  Ο ελληνικός λαός όρθωσε το ανάστημά του και, με την ξεκάθαρη απάντηση στο δημοψήφισμα, είπε ΟΧΙ στα τελεσίγραφα και τους εκβιασμούς, ΟΧΙ στις πολιτικές λιτότητας.
Είπε ΌΧΙ στην προπαγάνδα των ΜΜΕ και στην εκστρατεία τρομοκρατίας που εξαπολύθηκε από όλο το εγχώριο και διεθνές σύστημα.
Με το ΟΧΙ του ο λαός μας έστειλε ένα σαφές μήνυμα σε όλη την Ευρώπη. Ήταν το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος που πυροδότησε και πυροδοτεί προοδευτικές εξελίξεις και σε άλλες χώρες της Ευρώπης.
Με το ΟΧΙ ο ελληνικός λαός βροντοφώναξε ότι η εμμονική προσήλωση στους αριθμούς, την ώρα που οι λαοί υποφέρουν, συνιστά κίνδυνο για την Ευρώπη.
Μια προειδοποίηση που, δυστυχώς, επιβεβαιώνεται σήμερα με το brexit, αλλά και την άνοδο των εθνικισμών.
Κάποιοι μίσησαν το ΟΧΙ. Επιθυμούσαν να έρθει μια καταστροφή που ποτέ δεν ήρθε για να δικαιώσουν το δικό τους «ναι σε όλα». Μένουν στην Ιστορία με το δικό τους "γκρίζο" τρόπο.
Ως φορείς των πιο ακραίων πολιτικών στην οικονομία και την κοινωνία, ως εκείνοι που είχαν δεσμευτεί για 15.000 απολύσεις στο Δημόσιο, πλήρη απελευθέρωση απολύσεων στον ιδιωτικό τομέα, ρήτρα μηδενικού ελλείμματος, πλήρη άρση προστασίας στην πρώτη κατοικία και εξωφρενικά πλεονάσματα τα οποία και ο ίδιος ο κ. Χαρδούβελης παραδέχτηκε ότι γνώριζαν ότι δεν μπορούσαν να βγουν.
Το ΟΧΙ έχει μείνει στην Ιστορία ως η μεγάλη ανατροπή.
Με τις εκλογές του Σεπτεμβρίου που ακολούθησαν άνοιξε ο δρόμος για μια διαφορετική πολιτική, με αναπτυξιακή προοπτική και κοινωνικό πρόσημο, δέσμευση για την αναδιάρθρωση του χρέους, χωρίς αγγλικό δίκαιο, χωρίς τα δυσθεώρητα πλεονάσματα στα οποία είχαν δεσμευτεί ΝΔ-ΠΑΣΟΚ.
Έχουμε μπροστά μας και άλλες μεγάλες μάχες και αγώνες, που μόνο με αποφασιστικότητα μπορούμε να δώσουμε και θα νικήσουμε".   Πηγή: www.lifo.gr

*** Festival Μηδέν: 7 & 8 Ιουλίου στην Καλαμάτα 
Τις επιλογές της από την παγκόσμια εικαστική βιντεο-δημιουργία, σε ένα διήμερο προβολών στην Καλαμάτα, στις 7 και 8 Ιουλίου, ετοιμάζεται για άλλη μια φορά να παρουσιάσει η ομάδα διοργάνωσης του Festival Μηδέν, σε ένα πολύχρωμο, πολύμορφο και πυκνό πρόγραμμα.
Η ομάδα επιμέλειας, η οποία μεγάλωσε καθώς προστέθηκαν νέα μέλη, επέλεξε από το σύνολο των φετινών συμμετοχών 124 βίντεο από 33 χώρες, που θα παρουσιαστούν, όπως πάντα, σε θεματικές ενότητες, δίνοντας ένα πολύπλευρο στίγμα και αναδεικνύοντας τις σύγχρονες τάσεις της παγκόσμιας βιντεοτέχνης. Την επιμέλεια φέτος υπογράφουν οι: Γιούλα Παπαδοπούλου, Μαργαρίτα Σταυράκη, Γιώργος Δημητρακόπουλος, Μάρθα Ζούπα, Μαρία Μπουρίκα, Νίκος Ποδιάς και Σοφία Γρηγοριάδου.
Μάλιστα, τα βίντεο του Μηδέν θα κατακλύσουν φέτος διαφορετικά σημεία της πόλης: τη Δημοτική Πινακοθήκη Καλαμάτας «Α. Τάσσος» και το Καλλιτεχνικό Στέκι στο Ιστορικό Κέντρο, τη Στοά Λόντου (Baba Yaga) στο κέντρο, το Cafe-Cine στη Δυτική Παραλία. Όλες οι εκδηλώσεις θα έχουν, όπως πάντα, ελεύθερη είσοδο.
Αναλυτικά:
  Κεντρικό πρόγραμμα
-Τετάρτη 6 Ιουλίου, ώρα 11.00 π.μ., συνεδριακός χώρος ξενοδοχείου Rex, συνέντευξη Τύπου-παρουσίαση του προγράμματος από την επιμελητική ομάδα
 -Πέμπτη 7 Ιουλίου
•Δημοτική Πινακοθήκη Καλαμάτας «Α. Τάσσος», ισόγειος χώρος, 8.00-10.00 μ.μ.: θα παρουσιαστούν 2 ενότητες. Η ενότητα που επιμελείται η Γιούλα Παπαδοπούλου έχει τον τίτλο "Without Me, I am Nothing" και αποτελείται από εννέα βίντεο, συνολικής διάρκειας 48 λεπτών, που θα μπορούσε κανείς να πει ότι εκφράζουν τη φιλοσοφία και την αισθητική ενός σύγχρονου υπαρξιακού σουρεαλισμού. Η ενότητα που επιμελείται η Μαργαρίτα Σταυράκη συγκεντρώνει έντεκα βίντεο, διάρκειας 64 λεπτών, με κοινό τους στοιχείο την αφηγηματική διαδικασία και έχει τον τίτλο "The story of".
•Στοά Λόντου – Baba Yaga, 10.30 μ.μ.: ένα μουσικό πάρτυ με προβολές, με την ενότητα "E wide shut", σε επιμέλεια Γιώργου Δημητρακόπουλου, η οποία περιλαμβάνει έργα που χρησιμοποιούν σαν όχημα την οπτική σύνθεση, τη μουσική, τον ήχο και το συναίσθημα.
-Παρασκευή 8 Ιουλίου, 9.20 -11.30 μ.μ., Cafe-Cine: θα παρουσιαστούν 2 ενότητες. Η ενότητα "In Wonderland", που επιμελήθηκε ο Νίκος Ποδιάς, μας ταξιδεύει σε έναν κόσμο ταυτόχρονα ονειρικό και πραγματικό, όπου παγιωμένοι κανόνες παύουν να υφίστανται. Οι "Χορογραφίες του Ασυνείδητου", σε επιμέλεια Μαργαρίτας Σταυράκη, είναι μια επιλογή έργων video-performance και video-dance με ποικίλες αναφορές και αναγωγές, όπου αναμειγνύεται η φυσική με τη ρυθμική και στυλιζαρισμένη κίνηση.
  Πρωινό πρόγραμμα
Παράλληλα, τις δύο ημέρες θα παρουσιαστούν θεματικές ενότητες βιντεοτέχνης στο Καλλιτεχνικό Στέκι:
-Πέμπτη 7 Ιουλίου, 11.00 π.μ. -2.00 μ.μ.: θα παρουσιαστεί η ενότητα "Παράδεισος απωλέσθη. STOP.", που περιλαμβάνει έργα 8 Ελλήνων καλλιτεχνών, σε επιμέλεια της Γιούλας Παπαδοπούλου, η ενότητα "Exoticising/Exoticised", σε επιμέλεια της Σοφίας Γρηγοριάδου, που ανιχνεύει το πώς «εξωτικοποιούμε» ή «εξωτικοποιούμαστε» και πού βρίσκονται τα όρια ανάμεσα στα δύο, και τέλος η ενότητα "Home Sweet Home?", σε επιμέλεια της Μάρθας Ζούπα, που διερευνά την έννοια του «σπιτιού» στη σύγχρονη πραγματικότητα των πολέμων, των οικονομικών καταστροφών, της μετανάστευσης και των βίαιων μετακινήσεων πληθυσμών.
-Παρασκευή 8 Ιουλίου, 11.00 π.μ. – 3.00 μ.μ., θα παρουσιαστεί η ενότητα "Beckett me", η οποία παρουσιάζει 10 έργα βίντεο άμεσα εμπνευσμένα από έργα του διάσημου Ιρλανδού θεατρικού συγγραφέα Samuel Beckett, σε επιμέλεια Γιούλας Παπαδοπούλου, η χορευτική ενότητα "Keep Moving", σε επιμέλεια Μαργαρίτας Σταυράκη, η ενότητα "Game Over", που παρουσιάζει μια σειρά έργων που ο θεατής μπορεί να εκλάβει ως πίστες ενός «παιχνιδιού», σε επιμέλεια της Μαρίας Μπουρίκα και, τέλος, μια ενότητα με ταινίες μικρού μήκους που επιμελήθηκε ο Βασίλης Παπαευσταθίου από την Κινηματογραφική Λέσχη Καλαμάτας Filmhouse.
  Το Μηδέν αλλάζει μορφή!
Το Μηδέν φέτος αλλάζει τη μορφή και τη λειτουργία του, αντικαθιστώντας το τριήμερο φεστιβάλ που διοργανωνόταν κάθε Ιούλιο στην Καλαμάτα με ένα πιο ευέλικτο και διευρυμένο πρόγραμμα προβολών και εκδηλώσεων στη διάρκεια όλου του έτους σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας και του εξωτερικού.
Σε μια παγκοσμιοποιημένη διεθνή κοινότητα, όπου πλέον οι ευκαιρίες να δει ή να παράξει κανείς βιντεοτέχνη έχουν αυξηθεί χάρη στο διαδίκτυο, το Μηδέν θέτει ως στόχο να αναδείξει τη διεθνή του ταυτότητα και το εικαστικό επιμελητικό του προφίλ και να διευρύνει ακόμη περισσότερο το δίκτυο των συνεργασιών του με άλλους οργανισμούς, φεστιβάλ και χώρους τέχνης διεθνώς, προωθώντας συστηματικά την ελληνική βιντεοτέχνη σε όλο τον κόσμο.
Σε αυτό το πλαίσιο, θα ανακοινωθούν σύντομα νέες συνεργασίες στο εξωτερικό, ενώ ήδη η ομάδα έχει εξασφαλίσει σημαντικές συνεργασίες σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας για την τρέχουσα χρονιά.
  Επόμενα βήματα
Μετά το διήμερο προβολών στην Καλαμάτα (7-8 Ιουλίου), επιπλέον ενότητες έργων βιντεοτέχνης από το Μηδέν θα παρουσιαστούν στην πόλη στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Δρόμου Καλαμάτας (29-31 Ιουλίου).
Στη συνέχεια, το φεστιβάλ θα παρουσιάσει επιλεγμένες ενότητες βιντεοτέχνης σε Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Φλώρινα και Αθήνα, σε συνεργασία με σημαντικές εικαστικές διοργανώσεις, σχολές και οργανισμούς, όπως το Action Field Kodra (Θεσσαλονίκη), τον οργανισμό Art in Progress (Πάτρα), τη Σχολή Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών της Φλώρινας, το Ελληνογαλλικό μεταπτυχιακό πρόγραμμα “Τέχνη και Εικονική Πραγματικότητα” (Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών Αθήνας και Paris 8), το Θέατρο Τέχνης (Αθήνα), το δίκτυο χορού «Κινητήρας» (Αθήνα), το TWIXTlab (Αθήνα) κ.α.   -Πληροφορίες: www.festivalmiden.gr || www.facebook.com/festivalmiden
e-mail: festivalmiden@gmail.com
 
***  «Η Αναπαράσταση της Δίκης του Σωκράτη» στην αρχαία ελληνική γλώσσα έρχεται στην Καλαμάτα
 
Στο Κάστρο Καλαμάτας την Πέμπτη, 14 Ιουλίου, στις 9.00 το βράδυ, θα ανέβει η παράσταση «Η Αναπαράσταση της Δίκης του Σωκράτη», Πλάτωνα Απολογία Σωκράτη, στην αρχαία γλώσσα, με ελληνικούς και αγγλικούς υπέρτιτλους.
Η αυθεντική αυτή αναπαράσταση της πιο συγκλονιστικής δίκης στην ιστορία του πολιτισμού, κάνει την παρακολούθησή της για τους θεατές μια μοναδική βιωματική εμπειρία, έχοντας την αίσθηση ότι ζουν μέσα στην πραγματική ατμόσφαιρα εκείνης της μέρας της δίκης, κι όπου ο Σωκράτης και ο Μέλητος ενσαρκώνονται μπροστά τους ζωντανά.
Διδασκαλία εκφοράς & ερμηνείας αρχαίου κειμένου,
σκηνικός χώρος, σκηνοθεσία, μετάφραση: Δήμος Αβδελιώδης
Μακέτες, κοστούμια: Αριστείδης Πατσόγλου
Σχεδιασμός, κατασκευή κλεψύδρας: Μουσείο Αρχαίας Τεχνολογίας, Κώστας Κοτσανάς
Μεταγραφή στην αγγλική γλώσσα, επιμέλεια υποτιτλισμού: Αμαλία Κοντογιάννη
ΣΩΚΡΑΤΗΣ: Βασίλης Καραμπούλας
ΜΕΛΗΤΟΣ: Γιάννης Κολόι
Διεύθυνση Παραγωγής: Αθηνά Ζώτου
Boηθοί σκηνοθέτη: Γιώργος Νικόπουλος, Δανάη Ρούσσου, Ειρήνη Ζάρρα
Φωτογραφίες: Κορνηλία Σιδηρά
Εκτέλεση καλοκαιρινής περιοδείας: Όψεις Πολιτισμού
Παραγωγή: «anagnorisis», Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Θεάτρου Κινηματογράφου
Κρατήσεις: 6934-115555, 2310257218
 
***   Διαπληκτισμοί και «μπινελίκια» πριν από την ομιλία Κούλογλου στους Γαργαλιάνους
 
Η πρώτη φορά Αριστερά με τη δεξιόστροφη, ακόμη και νεοφιλελεύθερη, ασκούμενη πολιτική, όπως κατηγορείται από «φίλους» και «εχθρούς», προκαλεί διαρκώς μπελάδες σε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, όπου σταθούν και όπου βρεθούν. Αυτό έγινε και το απόγευμα της Κυριακής στους Γαργαλιάνους, λίγο πριν ξεκινήσει η ομιλία του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιου Κούλογλου, σε εκδήλωση της Ο.Μ. Γαργαλιάνων στην Μπρίσκειο Δημοτική Βιβλιοθήκη.
Κάτοικος της Τριφυλίας που πήγε να παρακολουθήσει την ομιλία του ευρωβουλευτή, έξω από την αίθουσα, είχε έντονη λογομαχία με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ για τα έργα και τις ημέρες της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, αλλά και για όσα έλεγαν προεκλογικά και όσα εφαρμόζουν μετεκλογικά.
Εκείνο, όμως, που προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση του ίδιου κατοίκου, αλλά και άλλων που ήταν εκεί για την ομιλία, είναι το εξής πρωτοφανές γεγονός για ανοιχτή εκδήλωση δημοκρατικού κόμματος: στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ δεν επέτρεπαν στον άνθρωπο να μπει στην αίθουσα να παρακολουθήσει την ομιλία του ευρωβουλευτή. Τότε εξερράγησαν και άλλοι παριστάμενοι και ψηφοφόροι μάλιστα του ΣΥΡΙΖΑ, νυν και πρώην, και έγινε ο κακός χαμός, με τα μπινελίκια να πέφτουν σωρηδόν!
Μάλιστα, χρειάστηκε και η επέμβαση της Αστυνομίας για να αποφορτιστεί το τεταμένο κλίμα! 

*** ΦΥΚΙΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΞΩΤΕΣ ΚΟΡΔΕΛΕΣ ΤΟ ΦΙΛΟΡΩΣΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ!

~   Για ακόμη μια φορά το voicenews.gr θα σας παρουσιάσει την αλήθεια και το τι πραγματικά συμβαίνει πίσω από όσα λέγονται και γράφονται στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης που έχουν τελικά σαν στόχο την παραπλάνηση του αναγνωστικού κοινού και όχι μόνο...
Αυτή τη φορά θα αναφερθούμε στα δημοσιεύματα που εντοπίσαμε σε κάποια site που αφορούν την ίδρυση ''φιλορωσικού καναλιού'' στην Ελλάδα με πανελλαδική εμβέλεια. Τα δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο Ιβάν Σαββίδης κατέθεσε φάκελο για την άδεια τεσσάρων καναλιών πανελλαδικής εμβέλειας που θα έχουν φιλορωσικό πρόσημο.
Σαφώς κανείς δεν μας λέει το πως γίνεται αυτό με εντολή του Βλαντιμίρ Πούτιν εφόσον είναι τις πάση γνωστό πως οι σχέσεις μεταξύ των δύο ανδρών δεν είναι και οι καλύτερες εδώ και αρκετό καιρό με αποκορύφωμα την επίσκεψη του Βλαντιμίρ Πούτιν στο Άγιον Όρος που εκεί ούτε καν μίλησε στον γνωστό επιχειρηματία αφού ο φωτογραφικός φακός κατέγραψε τον Ιβάν Σαββίδη να αναμένει να μιλήσει με τον Ρώσο Πρόεδρο χωρίς όμως ανταπόκριση.

Πριν όμως από το γεγονός που προαναφέραμε, οι δυο άνδρες στο παρελθόν είχαν τη δική τους  διαμάχη για τις επενδυτικές κινήσεις  που έκανε ο Ι. Σαββίδης στην Ελλάδα, καθώς ο Β. Πούτιν ήταν απογοητευμένος με το ότι  ο επιχειρηματίας έχοντας  τότε  την στήριξη της Ρωσίας δεν είχε πράξει όπως ανέμενε ο Ρώσος πρόεδρος δηλαδή οι επενδύσεις που έκανε να έχουν τα ανάλογα οφέλη και για τις δύο χώρες όπως όριζε η αρχική τους ''συμφωνία''.
Άραγε τι απέγινε το αεροδρόμιο του Ροστόφ που θα πουλούσε όλες του τις μετοχές για να το αποκτήσει ο Ι. Σαββίδης;
Κάπως έτσι αναρωτιόμαστε κατά πόσο αληθινά είναι και τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να παίρνει την εντολή του Β. Πούτιν για να λάβει άδεια φιλορωσικού καναλιού με πανελλάδική εμβέλεια. Ο ίδιος δεν έχει δηλώσει κάτι αλλά και ανεπιβεβαίωτες πηγές κάνουν λόγο πως όλα όσα ακούγονται επ' αυτού είναι ΦΥΚΙΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΞΩΤΕΣ ΚΟΡΔΕΛΕΣ!

***  ΕΚΤΑΚΤΟ! Κρούσματα φυματίωσης σε όλη την Ελλάδα! ΤΡΟΜΟΣ...


Εξετάζονται από κλιμάκιο στρατιωτικών ιατρών επτά μόνιμοι στρατιωτικοί κι ένας στρατιώτης, οι οποίοι υπηρετούσαν σε κέντρο φιλοξενίας "προσφύγων", στο Τσεπέλοβο Ιωαννίνων. Και οι 8 βρέθηκαν θετικοί στον ιό της Φυματίωσης μετά το δοκιμαστικό μαντού.
Από τα αποτελέσματα αναμένεται να φανεί αν ανίχνευση του ιού οφείλεται σε ενεργή φυματίωση ή στην ύπαρξη ιού, λόγω προγενέστερου εμβολιασμού. Ωστόσο στο κέντρο φιλοξενίας εκείνο βρισκόταν οικογένεια "προσφύγων", η οποία νοσούσε από την συγκεκριμένη ασθένεια και είχε διακομιστεί στο τοπικό νοσοκομείο για αποθεραπεία.
Η είδηση αυτή επιβεβαιώθηκε από στρατιωτικές πηγές, οι οποίες σημείωσαν πως έπρεπε να ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα και να γίνουν οι εμβολιασμοί στο στρατιωτικό προσωπικό, από την πρώτη κιόλας μέρα λειτουργίας του κέντρου.




*** ΕΙΔΗΣΗ ΣΕΙΣΜΟΣ για Πούτιν-Τουρκία! Η Ελλάδα κοιμάται...


 
~  Κοιμάται τον ύπνο του δικαίου η Ελλάδα, την ώρα που η Τουρκία κάνει τα αδύνατα δυνατά για να αποκαταστήσει τις σχέσεις με την Τουρκία. Μία δήλωση του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου προκάλεσε πλήθος αντιδράσεων, καθώς δήλωσε πως η Ρωσία θα μπορούσε να χρησιμοποιεί τη βάση στο Ιντσιρλίκ για τον αγώνα κατά του Ισλαμικού Κράτους.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η τουρκική κυβέρνηση δίνει το πράσινο φως στη Μόσχα για τη χρήση της αεροπορικής βάσης που βρίσκεται σε στρατηγική θέση που θα μπορούσε να βοηθήσει στην πάταξη του ISIS.
"Θα συνεργαστούμε με όλους όσους αγωνίζονται κατά του Ισλαμικού Κράτους (ISIS / ISIL)”, δήλωσε ο Τσαβούσογλου, επισημαίνοντας ότι “η Άγκυρα έχει ανοίξει την αεροπορική βάση Ιντσιρλίκ για όλους εκείνους που επιθυμούν να ενταχθούν στον ενεργό αγώνα".
"Γιατί να μην συνεργαστούμε με τη Ρωσία κατά τον ίδιο τρόπο; Η Τουρκία είναι έτοιμη για μια τέτοια συνεργασία. Η τρομοκρατία είναι ο κοινός μας εχθρός. Οι κοινές προσπάθειες είναι σημαντικές για να αποφευχθούν αρνητικά επεισόδια [μεταξύ των πλευρών που αγωνίζονται κατά του ΙΚ ", ανέφερε χαρακτηριστικά.
Ωστόσο, σύμφωνα με δημοσιεύματα φαίνεται πως ο πρωθυπουργός της Τουρκίας, Μπεναλί Γιλντιρίμ, αρνήθηκε ότι η Ρωσία πρότεινε τη χρήση της στρατιωτικής βάσης στο Ιντσιρλίκ, γεγονός που προκάλεσε πλήθος αντιδράσεων στη Ρωσία.
Η βάση στο Ιντσιρλίκ φιλοξενεί πολεμικά αεροσκάφη από τις ΗΠΑ, τη Γερμανία, τη Βρετανία, τη Σαουδική Αραβία και το Κατάρ. Παρατηρούμε λοιπόν ότι η Τουρκία επιχειρεί να βελτιώσει τις διεθνείς σχέσεις της. Η Ελλάδα ωστόσο, αν και έχει βρεθεί σε πολύ κακή χρονική συγκυρία δεν κάνει την παραμικρή προσπάθεια για βελτίωση των σχέσεων με τη Ρωσία...

***  ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ αποκαλύπτει ποιος είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης... 

~  Όπως είναι ευρέως γνωστό, ο Κυριάκος Μητσοτάκης συμμετείχε για πρώτη φορά στη συνεδρίαση της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ, μαζί με δεκάδες άλλα μέλη της παγκόσμιας πολιτικής και οικονομικής ελίτ. Οι συμμετέχοντες είναι υποχρεωμένοι να τηρήσουν τους κανόνες εχεμύθειας και να μην αναφέρουν τίποτα για όσα συζητήθηκαν κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης.
Αυτό υποστήριξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος δήλωσε κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής ότι δεν μπορεί να αναφέρει τα θέματα συζήτησης.
"Δεν επιδιώκεται κανένα επιθυμητό αποτέλεσμα, δεν τηρούνται πρακτικά και δεν συντάσσεται καμία έκθεση. Επιπλέον, δεν προτείνονται ψηφίσματα, δεν γίνονται ψηφοφορίες και δεν εκδίδονται δηλώσεις πολιτικής".
Επιπλέον ο ίδιος δήλωσε πως συνομίλησε  μόνο για τις ελληνικές θέσεις. Ωστόσο ξέχασε να διευκρινίσει ποιοι ήταν οι συνομιλητές του, πολλοί από τους οποίους είναι ανθέλληνες. Πρόκειται για τον Ροκφέλερ, τον Ανιέλι, τον Κίσινγκερ, τον Ράμσφελντ, τον Περλ, τον Γούλφοβιτς, μέχρι τον Τζορτζ Σόρος και τον Σόιμπλε! Σε καμία θέση κανείς δεν ενδιαφέρονται για τις ελληνικές θέσεις και την προάσπιση των ελληνικών συμφερόντων.
Δείτε το βίντεο ΣΟΚ! Κ. Μητσοτάκης: ''Τηρεί τους κανόνες εχεμύθειας που βασιλεύουν στη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ'' : https://youtu.be/mG3VOBo1wog .- {Ο Αρχηγός της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης προσπαθεί να μας πείσει ότι η συμμετοχή του στην περιβόητη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ ήταν για «να παλέψει» μόνο και μόνο για τις ελληνικές θέσεις. Συμμετέχει δηλαδή σε ένα μυστικό κονκλάβιο, που το συνοδεύουν αναρίθμητες ιστορίες συνωμοσίας, παρέα με κάτι μεγάλους «ανθρωπιστές», από τον Ροκφέλερ, τον Ανιέλι, τον Κίσινγκερ, τον Ράμσφελντ, τον Περλ, τον Γούλφοβιτς, μέχρι τον Τζορτζ Σόρος και τον Σόιμπλε!!!! πάντα για το καλό της Ελλάδας....Βέβαια τηρεί κατά γράμμα τους κανόνες εχεμύθειας που βασιλεύουν στη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ, ότι δηλαδή στις συναντήσεις αυτές «δεν επιδιώκεται κανένα επιθυμητό αποτέλεσμα, δεν τηρούνται πρακτικά και δεν συντάσσεται καμία έκθεση. Επιπλέον, δεν προτείνονται ψηφίσματα, δεν γίνονται ψηφοφορίες και δεν εκδίδονται δηλώσεις πολιτικής»!!!!!} /-
Αν έχετε επισκεφθεί τη σελίδα μας από κινητό τηλέφωνο, μπορείτε να παρακολουθήσετε βίντεο παρακολουθώντας εδώ. -  

***  Αυτές τις συμφωνίας υπέγραψε ο Αλέξης Τσίπρας στο Πεκίνο...

~  Σημαντικές συμφωνίες με στόχο την ανάπτυξη της Ελλάδας υπεγράφησαν ανάμεσα στην Ελλάδα και το Πεκίνο, στο πρόσφατο ταξίδι του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα.
Όπως έγινε γνωστό, ο συμφωνίες που υπεγράφησαν ανάμεσα στα δύο μέρη είναι:
-Επιτελικό πρόγραμμα για την συνεργασία στον τομέα του τουρισμού για την περίοδο 2016-2018 στο πλαίσιο της Συμφωνίας μεταξύ της κυβέρνησης της Ελληνικής Δημοκρατίας και της κυβέρνησης της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας.
- Συμφωνία συνεργασίας για την επιστημονική και τεχνολογική καινοτομία μεταξύ του υπουργείου Επιστήμης και Τεχνολογίας της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας και του υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων της Ελληνικής Δημοκρατίας.
- Υπόμνημα συνεργασίας μεταξύ της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Κίνας και της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδας.
- Υπόμνημα συνεργασίας μεταξύ της Κρατικής Διοίκησης Πολιτιστικής Κληρονομιάς της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας και του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού της Ελληνικής Δημοκρατίας.
- Επιστολή πρόθεσης μεταξύ του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού και του Μητροπολιτικού Μουσείου της Κίνας για την έκθεση «Οι Έλληνες: Από τον Αγαμέμνονα στον Μέγα Αλέξανδρο».
- Συμφωνία Συνεργασίας μεταξύ της Αναπτυξιακής Τράπεζας της Κίνας και της Τράπεζας της Ελλάδας.
- Συμφωνία Συνεργασίας για την προώθηση των επενδύσεων μεταξύ του Φορέα Προώθησης Επενδύσεων Κίνας (China Investment Promotion Agency) και της Ελληνικής Εταιρείας Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου (Enterprise Greece).
- Υπόμνημα Κατανόησης μεταξύ της Κινεζικής Κεντρικής Τηλεόρασης (CCTV) και της ΕΡΤ.
- Επιστολή επιβεβαίωσης βούλησης μεταξύ της COSCO και του ΤΑΙΠΕΔ.

***  Αυτή είναι η ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΑ! Δείτε όλοι... (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

~   Επαναστάτρια χωρίς... αίτια μας βγήκε η Μαρία Δαμανάκη αφού τα νέα της καθήκοντα μεταφέρονται στο ίδρυμα του Αλβέρτου 2ου του Μονάχου.

Από που και ως που δεν ξέρουμε, πάντως φαίνεται ότι μια χαρά βολεύτηκε...
Όπως ανακοίνωσε η ίδια μέσω ανάρτησης της στο twitter "νιώθω τιμή που εξελέγην στο διοικητικό συμβούλιο το Ιδρύματος ‘’Πρίγκιπας Αλβέρτος ο 2ος του Μονακό’".
Το συγκεκριμένο ίδρυμα, σύμφωνα με όσα τόνισε ο ιδρυτής του, έχει σαν σκοπό " τη προστασία του περιβάλλοντος και την ενθάρρυνση της αειφόρου ανάπτυξης. Εξ ορισμού αυτό αποτελεί μια κοινή παγκόσμια πρόκληση, που απαιτεί επείγουσα και στέρεα δράση σε τρία βασικά περιβαλλοντικά θέματα: την κλιματική αλλαγή, τη βιοποικιλότητα και το νερό".

***

*** Αθλητική  ενημέρωση  :

*** ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ  EURO  2016  στην Γαλλία  :


  ~** Στον πρώτο  Ημιτελικό του  Euro  2016 στην Γαλλία :

Την   (Τετάρτη  06-07-2016 )  : ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ- ΟΥΑΛΙΑ
2ος  Ημιτελικός  ,

~** Την   (Πέμπτη 07-07-2016 ) : ΓΑΛΛΙΑ -ΓΕΡΜΑΝΙΑ

***  Εύκολη πρεμιέρα για την Εθνική που νίκησε 78-53 το Ιράν   Στο προολυμπιακό τουρνουά  στο  Τορίνο  και  στον 1ο  αγώνα :
Τα δεκάλεπτα: 27-21, 48-31, 66-47, 78-53Διαιτητές: Ζόρζε Βάζκεζ (Πορτογαλία), Εμίλιο Πέρεθ (Ισπανία), Μπόρις Σούλγκα (Ουκρανία)
ΕΛΛΑΔΑ (Φώτης Κατσικάρης): Αθηναίου 4 (1), Καλάθης 6, Μπουρούσης 11 (1), Μάντζαρης 3 (1), Αγραβάνης 8 (2), Παπαπέτρου 3, Χαραλαμπόπουλος, Μπόγρης, Περπέρογλου 12 (2), Αντετοκούνμπο Γ. 16 (2), Κουφός 10, Αντετοκούνμπο Θ. 5
ΙΡΑΝ (Ντιρκ Μπάουερμαν): Ντοραγκί, Μασαγιέκι, Ασλάνι, Χασανζάντε 2, Γιακτσαλί 12 (4), Ζανγκενέ 3 (1), Σεντιγκί, Σαχακιάν 3 (1), Καρντούστ 2, Τζαμσιντιτζαφαραμπαντί 13 (2), Καζεμί 2, Χαντάντι 16 (1)
Την  Τετάρτη  05-07-2016 στο 2ο  αγώνα με το Μεξικό ώρα 19.00 από ΕΡΤ 2 .-

***  Και τυπικά πρόεδρος ο Παπαδόπουλος στην Καλαμάτα
Σε Σώμα συγκροτήθηκε χθες το απόγευμα το νέο ΔΣ της Καλαμάτας. Η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του γηπέδου του Μεσσηνιακού και είχε ιστορικό χαρακτήρα, καθώς επικύρωση την επιστροφή του Σταύρου Παπαδόπουλου στην προεδρεία. Ρόλο αντιπροέδρων ανέλαβαν οι Δημήτρης Τσάκωνας (Α’) και Τάκης Βασιλόπουλος (Β’), γραμματέας ανέλαβε ο Άκης Δάλλας, ταμίας ο Ιγνάτιος Κάτσιος, υπεύθυνος ακαδημιών ο Δημήτρης Ηλιόπουλος. Το 7μελές σχήμα συμπληρώνει ο Παύλος Κρανιώτης, ενώ «αξιοποιήσιμος» είναι και ο Χρήστος Κορομηλάς, ο οποίος είχε αναδειχθεί αναπληρωματικό μέλος στις πρόσφατες εκλογές.
Παρόντες στη χθεσινή συνάντηση ήταν ακόμη οι Νίκος Παπαδόπουλος (είναι υπεύθυνος του πολυτελέστατου γηροκομείου που ίδρυσε ο κ. Σταύρος Παπαδόπουλος, με τον οποίο έχουν στενή συγγενική σχέση και εξαιρέθηκε την τελευταία στιγμή από το ψηφοδέλτιο στη ΓΣ της Καλαμάτας), ο πρώην πρόεδρος του Μεσσηνιακού Γιώργος Νταβουτιάν και ο νέος υπεύθυνος μάρκετινγκ της ομάδας, Θανάσης Τσάκωνας. Επίσης, στο γήπεδο του ΜΓΣ βρέθηκε το νέο τεχνικό δίδυμο της Μαύρης Θύελλας Έλβιο Μάνα-Τάσος Χατζηαγγελής, καθώς και ο Γιάννης Ηλιάδης, ο οποίος ανέλαβε υπεύθυνος Τύπου της ομάδας.
  «Χωρίς φιλάθλους δεν γίνεται τίποτα…»
Στο περιθώριο της χθεσινής συνεδρίασης του ΔΣ, ο Σταύρος Παπαδόπουλος μίλησε στους παραβρισκόμενους δημοσιογράφους. Εμφανίστηκε ικανοποιημένος από τις μέχρι τώρα κινήσεις, τόνισε ότι η δουλειά και η ομόνοια είναι βασικά κλειδιά της επιτυχίας στους στόχους της Καλαμάτας, πρώτος εκ των οποίων είναι η άνοδο στη Γ’ Εθνική, στηριζόμενη σε ντόπιους παίκτες, ενώ εμμέσως κάλεσε τον κόσμο να συμμετάσχει σε αυτήν την προσπάθεια. Αναλυτικότερα ο κ. Παπαδόπουλος δήλωσε τα εξής:
«Γενικά πάμε καλά. Υπάρχει ενδιαφέρον και θέληση για την ομάδα να πάει καλύτερα και πιστεύω θα πάει καλύτερα. Γιατί όλοι εμείς έχουμε μάθει λίγο παραπάνω απ’ ότι ξέραμε παλιά κι αυτό νομίζω θα βοηθήσει.
Είναι δύσκολο να πεις τι θα κάνεις, πρέπει πρώτα να το κάνεις και ύστερα να πεις. Οπότε δουλειά στην αρχή και ομόνοια, αυτό ζητάω πρώτα. Μονιασμένοι μπορούμε να πάμε πιο πολύ πιο εύκολα μπροστά. Αν αρχίσουμε τις γκρίνιες δεν γίνεται τίποτα.
Όλοι μαζί να φέρουμε την Καλαμάτα σε ένα καλό επίπεδο. Έβαλα στο ΔΣ ανθρώπους που είναι τελείως έξω από το περιβάλλον το δικό μου και θέλω όλοι οι φίλαθλοι να είναι δίπλα μας. Και νομίζω ότι ο κόσμος της Μαύρης Θύελλας θα είναι κοντά μας για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε, γιατί χωρίς φιλάθλους δεν κάνεις τίποτα.
Η Καλαμάτα ήταν στην αφάνεια και τώρα οι προσδοκίες είναι μεγαλύτερες. Αρχικά στοχεύουμε να κερδίσουμε το πρωτάθλημα στο τοπικό και να προχωρήσουμε. Είναι δύσκολα γιατί κι άλλοι θέλουν να προχωρήσουν, αλλά αυτός που θα είναι πιο οργανωμένος στελεχωμένος σωστά θα πάει μπροστά. Κι εμείς είμαστε στα δύσκολα όλη μας τη ζωή.
Το όνειρό μου ήταν να κάνω μια ομάδα ντόπια. Εγώ πιστεύω ότι η Μεσσηνία έχει το καλύτερο φυτώριο. Πολύ καλά παιδιά, πολύ καλούς παίκτες. Απλώς θέλει να τους οργανώσεις και να τους πειθαρχήσεις. Πειθαρχία σε όλα τα επίπεδα» κατέληξε ο κ. Παπαδόπουλος.
    Της Χριστίνας Ελευθεράκη

***  Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Ντε Λα Μπέγια
Παίκτης του Ολυμπιακού είναι από την Τρίτη και επισήμως ο Αλμπέρτο Ντε Λα Μπέγια, ο οποίος πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και πριν από λίγη ώρα υπέγραψε το συμβόλαιό του με τους Ερυθρόλευκους. Ο 30χρονος ισπανός αριστερός μπακ αποτελεί επιλογή του νέου προπονητή της ομάδας, Βίκτορ Σάντσες.
Η λιτή ανακοίνωση της ΠΑΕ:
«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Ισπανού ποδοσφαιριστή, Αλμπέρτο Ντε Λα Μπέγια».
Ευτυχισμένος και παράλληλα αποφασισμένος να κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί ώστε ο Ολυμπιακός να συνεχίσει στον δρόμο των επιτυχιών δήλωσε στο Olympiacos TV ο Αλμπέρτο Ντε Λα Μπέγια λίγο μετά την υπογραφή του συμβολαίου του. 
-Πως αισθάνεσαι αυτές τις πρώτες στιγμές ως παίκτης του Ολυμπιακού;
«Είμαι πολύ ευτυχισμένος που ήρθα εδώ να ζήσω την εμπειρία του να είμαι σε μια πολύ μεγάλη ομάδα. Μεγάλη και σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Θέλω επίσης να μπορέσω να ευχαριστηθώ και τα παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος».
-Τι γνωρίζεις για τον Ολυμπιακό;
«Ξέρω φυσικά ότι ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Τα τελευταία χρόνια κερδίζει συνεχώς το πρωτάθλημα. Γνωρίζω επίσης πως ο Ολυμπιακός πραγματοποιεί καλές σεζόν και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Παράλληλα φρόντισα να μάθω πράγματα για τον Σύλλογο από ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν εδώ. Σιγά σιγά μαθαίνω όλο και περισσότερα πράγματα και διαπιστώνω πιο πολύ πόσο σπουδαίος είναι ο Ολυμπιακός».
-Ποιοί είναι οι στόχοι σου και τι θες να πεις στον κόσμο της ομάδας;
«Ο στόχος μου είναι να προσφέρω κι εγώ στον Ολυμπιακό με την εμπειρία που έχω αποκτήσει στην καριέρα μου και ειδικότερα τα εφτά χρόνια που βρισκόμουν στην Ρεάλ Σοσιεδάδ. Φυσικά θέλω να απολαύσω κάθε μου παιχνίδι εδώ και να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό ώστε να γίνει η ομάδα ακόμα μεγαλύτερη».
ΤΟ WHO IS WHO ΤΟΥ ΑΛΜΠΕΡΤΟ ΝΤΕ ΛΑ ΜΠΕΓΙΑ
 Ο Αλμπέρτο Ντε Λα Μπέγια Μαδουένιο (1.82μ.), όπως είναι το πλήρες όνομά του, γεννήθηκε στις 2/12/1985 στη Βαρκελώνη της Ισπανίας. Αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της άμυνας και άρχισε να παίζει ποδόσφαιρο το 2003 στη Γκραμενέτ, ομάδα της ευρύτερης περιοχής της γενέτειράς του, για να μεταπηδήσει στην Εσπανιόλ Β' τη σεζόν 2004/05.
Κατά τη διάρκεια της ποδοσφαιρικής του καριέρας έχει φορέσει και τις φανέλες των Βιγιαρεάλ (και Βιγιαρεάλ Β) και Σεβίλλης Ατλέτικο (σ.σ.: αποτελεί τη Β' ομάδα της Σεβίλλης). Όμως, αναμφίβολα η ομάδα με την οποία πραγματοποίησε σπουδαία καριέρα και καθιερώθηκε ως ένας από τους καλύτερους και πλέον αξιόπιστους μπακ στο ισπανικό πρωτάθλημα είναι η Ρεάλ Σοσιεδάδ. Η θητεία του στο Σαν Σεμπαστιάν, πόλη που εδρεύει η Σοσιεδάδ, άρχισε τη σεζόν 2009/10.
Εκείνη την περίοδο αγωνίστηκε μαζί της στη Β' κατηγορία και συνέβαλε τα μέγιστα (30 συμμετοχές) ώστε να πάρει το εισιτήριο για την μεγάλη κατηγορία, την Primera Division. Έκτοτε μετράει σεζόν μόνο στη μεγάλη κατηγορία της Ισπανίας και μόνο με τη φανέλα της Ρεάλ Σοσιεδάδ στην οποία έμεινε πιστός μέχρι σήμερα (συνολικά για 7 σεζόν) που την αλλάζει και φοράει τη δοξασμένη ερυθρόλευκη του Ολυμπιακού μας. Σε έξι (6) σεζόν με την Ρεάλ Σοσιεδάδ, στην Primera Division, ο Ντε Λα Μπέγια αγωνίστηκε σε 143 ματς.
Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής έχει εμπειρία και από το κορυφαίο ευρωπαϊκό επίπεδο, δηλαδή το UEFA Champions League αφού τη σεζόν 2013/14 συμμετείχε με την Σοσιεδάδ στη φάση των ομίλων (σ.σ.: με αντιπάλους τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μπάγερ Λεβερκούζεν και Σαχτάρ Ντόνετσκ). Μάλιστα είχε τη χαρά να πανηγυρίσει πρόκριση απέναντι στο «εμπόδιο» της Λιόν στα προκριματικά της διοργάνωσης με δύο νίκες (2-0 εντός και 0-2 εκτός) και τον ίδιο να παίζει βασικός σε αμφότερες τις αναμετρήσεις.

Νίκησε το Μεξικό και πέρασε μαζί με την Ελλάδα
***  ΙΡΑΝ - ΜΕΞΙΚΟ   70-75 .-{ Προολυμπιακό στο Τορίνο}
Τα δεκάλεπτα:14-17, 26-36, 47-53, 70-75
Το Μεξικό επικράτησε δύσκολα με 75-70 του Ιράν σε αναμέτρηση για την 2η ημέρα του Α' ομίλου του Προολυμπιακού τουρνουά του Τορίνο και μαζί με την Ελλάδα προκρίθηκαν στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Ο αγώνας της Τετάρτης (6/7, 19:00) μεταξύ Ελλάδας και Μεξικού θα κρίνει την πρώτη θέση του Α' ομίλου.
Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Κρούζ με 18 πόντους με άξιο συμπαραστάτη τον Γκουτιέρες με 15 πόντους, ενώ από το Ιράν, που αποχαιρέτησε την διοργάνωση, ξεχώρισαν οι Γιακτσαλί με 20 πόντους (6 τρ.) και Χαντάντι με 12π.
Group A
Ελλάδα
1-0
Μεξικό 1-0
Ιράν 0-2

Group B

Ιταλία 1-0
Τυνησία 0-1
Κροατία

~ ~ *** ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ  ΙΟΥΝΙΟΥ  2016  :~ Η Εφημερίδα μας  ARFARA NEWS στο αγιάζι της ενημέρωσης Τετάρτη 01  Ιουνίου  2016  : http://arfara-kalamata-greece.blogspot.gr/2016/06/arfara-news-01-2016.html.  .-                                                                                                                                                                               
~ ΥΓΕΙΑ γιά ΟΛΟΥΣ  μας  Παρασκευή  03  Ιουνίου  2016 :  http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.gr/2016/06/03-2016.html .-
~ Η Εφημερίδα μας  ARFARA NEWS  στο αγιάζι της ενημέρωσης Σάββατο  04  Ιουνίου  2016 :  http://stamos-dynami.blogspot.gr/2016/06/arfara-news-04-2016.html .-   
 ~ΑΓΙΟ  ΟΡΟΣ -ΑΘΩΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - ΠΕΡΙΒΟΛΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ Σάββατο  04  Ιουνίου  2016  : http://httpdimmetoparfarablogspotcom.blogspot.gr/2016/06/04-2016.html  .- 
~ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ  ΜΑΣ Από τις δικές  μας περιηγήσεις   08 Ιουνίου 2016  18ο  κεφάλαιο  :  http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.gr/2016/06/08-2016-18.html .-
~ Αθλητικό Σαββατοκύριακο  11  και 12  Ιουνίου  2016 :  http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2016/06/11-12-2016.html .-
~EURO  2016  στην  Γαλλία 10/06 -10/07/2016 και COPA AMERICA 2016...   :  http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2016/06/euro-2016-1006-10072016.html  ~  ΑΘΛΗΤΙΚΟ  ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ  18  και 19 Ιουνίου  2016:  http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2016/06/18-19-2016.html .-
~ΥΓΕΙΑ  γιά  ΟΛΟΥΑ  μας  Τετάρτη  22  Ιουνίου  2016  :  http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.gr/2016/06/22-2016.html  .-
~ Η Εφημερίδα μας  ARFARA NEWS  στο αγιάζι της ενημέρωσης Πέμπτη 23  Ιουνίου  2016  :   http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2016/06/arfara-news-23-2016.html  .-
~ ΘΥΜΗΣΗ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΕΚΕΙΝΑ ΧΡΟΝΙΑ μέσα από παλιές φωτογραφίες Πέμπτη  23  Ιουνίου  2016 : http://arfaramessiniasgreece.blogspot.gr/2016/06/23.html  .-
~ Αθλητικό  Σαββατοκύριακο  25   και  26  Ιουνίου  2016  : http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2016/06/25-26-2016.html .-
~   Η Εφημερίδα μας   ARFARA  NEWS  στο αγιάζι της ενημέρωσης  Κυριακή 26  Ιουνίου  2016 : http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.gr/2016/06/arfara-news-26-2016.html .-
~ Η Εφημερίδα μας   ARFARA NEWS  στο αγιάζι της ενημέρωσης Δευτέρα 27 Ιουνίου  2016 :  http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2016/06/arfara-news-27-2016.html .-
~ Η Εφημερίδα  μας     ARFARA  NEWS   στο  αγιάζι της ενημέρωσης Τρίτη  28 Ιουνίου   2016 :  http://snsarfara.blogspot.gr/2016/06/arfara-news-28-2016.html  .-             
~ Η Εφημερίδα μας  ARFARA NEWS  στο αγιάζι της ενημέρωσης  Τετάρτη 29  Ιουνίου  2016 :   http://arfara-messinia-stamos.blogspot.gr/2016/06/arfara-news-29-2016.html .-
~ ΒΙΟΙ ΑΓΙΩΝ  της Ορθόδοξης  Εκκλησία μας  29 Ιουνίου  2016  7ο κεφάλαιο :  http://snsarfara.blogspot.gr/2016/06/29-2016-7.html  .-
~ Η Εφημερίδα μας  ARFARA NEWS  στο αγιάζι της ενημέρωσης Πέμπτη  30 Ιουνίου  2016 : http://snsstamoskal.blogspot.gr/2016/06/arfara-news-30-2016.html .- 
~  Αθλητικό  Σαββατοκύριακο  02  και 03  Ιουλίου  2016 : http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2016/07/02-03-2016.html .- 
~  Η Εφημερίδα μας   ARFARA  NEWS  στο αγιάζι της ενημέρωσης Δευτέρα 04 Ιουλίου  2016 :  http://dimmetoparfara.blogspot.gr/2016/07/arfara-news-04-2016.html .-
~  Η  Εφημερίδα μας   ARFARA NEWS στο αγιάζι της ενημέρωσης Τρίτη 05 Ιουλίου  2016 :  http://arfara-kalamata-greece.blogspot.gr/2016/07/arfara-news-05-2016.html .-  
~ Το αγιάζι της ενημέρωσης  Arfara News 2 , Τρίτη 05 Ιουλίου 2016 :  http://arfara-messinias-stamos.blogspot.gr/2016/07/arfara-news-2-05-2016.html .-  
~
~** Συνεργάτης σε (10) Ιστολόγια Αναρτήσεων:  
1. STAMOS
-ARFARA -GREECE
,
2. Arfara-Messinias-
asteras-arfaron
,
3.
Stamos
Arfara Messinias Greece
,
4.
ARFARA - KALAMATAS ,
5.
ASTERAS ARFARON
2011
,
6.
Arfara-Messinias 2 ,
7.
stamos-dynami ,
8.
Arfara-Messinias ,
9.
Arfara-Messinias 1 -
FOTOS
,
10.
vlasios ,11. ΑΡΦΑΡΑ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ,12. http://arfara-messinias-stamos-2010  , ~13. http:// arfara-messinias-news.blogspot.com ,14. http://dimmetop.arfara.blogspot.com  , 15. http:// arfara-messinias-news.blogspot.com , https://www.facebook.com/panathinaikokoinima , ^ STAMOS -ARFARA -GREECE ,^  stamos-dynami  ,^ Arfara-Messinias  ,^, Arfara-Messinias 1 - FOTOS  ,http://dimmetop.arfara.blogspot.com  , Arfara-Messinias 2  , 

  ****   BINTEOΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ...ΒΙΝΤΕΟΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ:  
1. - Stamatios Skoulikas =  Stamatios Skoulikas  , http://www.youtube.com/stamos01 ,   4809 video.  -    Σταματης Σκουλικας  
2. - Stamos Skoulikas =        Stamos Skoulikas  
http://www.youtube.com/stamatios01   ,    3005 video.     σταμος σκουλικας ,  
3. - Vlasis Skoulikas =   Vlasis Skoulikas , +Stamos ,.
http://www.youtube.com/vlasiskal  .  =      2003  video. -                  https://plus.google.com/u/0/+VlasisSkoulikas/posts?csrc=yt&cfem=1  ,.- - βλάσης σκούλικας ,
Σύνολον                                        10. 817  βίντεο   .-

*** ~    http://facebook.com/home.php?=home?#!/?ref=home   , 679 /. - https://www.facebook.com/stamatios.n.skoulikas  .-  https://www.facebook.com/stamatios.skoulikas?fref=pb&hc_location=friends_tab&pnref=friends.all .- https://www.facebook.com/profile.php?id=1037492258 ,  1132 .-            https://www.facebook.com/stamatios.n.skoulikas .- ,
https://www.facebook.com/arfarakalamatasmessinias   , = ARFARA MESSINIAS    1.615   Arfara Kalamatas Messinias | Facebook                       
*** https://www.facebook.com/stamatios.skoulikas.1?fref=ts .-  42 .-            Σταμάτιος Σκούλικας  .-
https://www.facebook.com/SYLLOGOS.ARFARON.AG.THEODOROI , «ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ «ΑΡΦΑ ΡΩΝ.-   595 -       https://twitter.com/  ,   Skoulikas
@stamos01    .  ,,   http://messinia1234.com/?page_id=937  
~ https://www.facebook.com/pages/agios-floros/257560450948935  529 . -   ΑΓΙΟΣΦΛΩΡΟΣ     
~ https://www.facebook.com/profile.php?id=100009016280105 .- = Βρωμόβρυσης  Σύλλογος ΔΑΓΡΕ 92 /  139  .         
*** http://www.twitter.com/stamos01/  , 685/502/28 , 20,5  χιλ./261 / 11 .-    
  

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: