Arfara-Messinias 1 - FOTOS

!!! Ο έρωτας μας βάζει ή σαμάρι ή στεφάνι!! .-

Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016

Η Εφημερίδα μας Στο αγιάζι ενημέρωσης ARFARA NEWS Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016

 Η Εφημερίδα μας Στο αγιάζι ενημέρωσης  ARFARA NEWS  Πέμπτη 10 Νοεμβρίου  2016  : ~
Όσιος Γεώργιος ΚαρσλίδηςΈλεγε ο γέροντας. Ούτε τα πλούτη να σας κάνουν εντύπωση, ούτε οι δόξες, αλλά πάντοτε να βαδίζετε δίκαια. Το ψωμί σας να το τρώτε με τον τίμιο ιδρώτα σας κι όχι με αδικίες. Αυτά που θα κερδίζεται με την τιμιότητα σας, να μην τα σκορπίζεται άσκοπα. Να ζείτε τίμια και ταπεινά και όσο μπορείτε να απλώνεται το χέρι σας στην ελεημοσύνη. Να μην σκέπτεστε μόνο τι θα φάτε, τι θα φορέσετε, τι μεγάλο σπίτι θα κτίσετε. Περισσότερο να προτιμάτε τα σπίτια των θλιμμένων και όχι των χαρούμενων. εάν κάνετε έργα καλά, θα έχετε μεγάλο μισθό από τον Θεό. Θ` αξιωθείτε να δείτε θαύματα και στην άλλη ζωή, θα έχετε απέραντη αγαλλίαση.

 
 
 
 
 
~ 10 Νοεμβρίου
Αποστόλων (Ο΄) Εράστου επισκόπου Νεάδος, Ηρωδίωνος επισκόπου Πανεάδος, Κουάρτου επισκόπου Βηρυττού, Ολυμπά, Σωσιπάτρου επισκόπου Ικονίου και Τερτίου. Ιερομαρτύρων Γεδίου ομολογητού, Μίλου του θαυματουργού και Σενοεί του διακόνου. Μαρτύρων Εβόρη, Καλλιοπίου, Νίρου, Ορέστου του Τυανέως (1) († 304), Πάπα και Ωρίωνος. Τιμοθέου καί Μαύρας. Οσίων Θεοστηρίκτου «του εν Συμβόλοις», Μαρτίνου επισκόπου Ταρακίνης και Νόννου επισκόπου. Οσίου Αρσενίου Καππαδόκου (†1924).
(1)Ο άγιος Ορέστης καταγόταν από τα Τύανα της Καππαδοκίας. Την περίοδο του Διοκλητιανού διωγμού, ο ηγεμόνας Μάξιμος προσπάθησε με ποικίλους τρόπους να τον κάνει να αρνηθεί τον Ιησού. Αφού με τις πιέσεις που του ασκήθηκαν, δεν κατάφεραν να τον πείσουν να ασπαστεί τα είδωλα, τον γύμνωσαν, τον έδειραν και τον μαστίγωσαν για τιμωρία. Μετά τον έριξαν στην φυλακή για επτά ημέρες. Ύστερα από το πέρας της έβδομης ημέρας τον πήγαν σε ένα ειδωλολατρικό ναό για να προσφέρει θυσίες και να προσευχηθεί. « Γιατί», του είπε ο ηγεμόνας Μάξιμος, «αρνείσαι να ασπαστείς τη λατρεία που με τόση ευλάβεια ακολουθούν οι σεπτοί μας αυτοκράτορες;» Ο Ορέστης δεν δίστασε να του απαντήσει με θάρρος ότι ήταν πρόθυμος υπήκοος σε ότι αφορούσε τα πολιτικά και επίγεια πράγματα. Εκτός αυτών όμως δεν του ήταν δυνατόν να παραδεχτεί κανέναν άλλον αυτοκράτορα, πέρα από τον έναν αληθινό Θεό. Τότε ο Μάξιμος διέταξε να του διαπεράσουν τους αστραγάλους με σιδερένια αλυσίδα, την οποία έδεσαν πάνω σε ένα ατίθασο άλογο. Ο ίππος αφέθηκε ελεύθερος και άρχισε έναν ξέφρενο καλπασμό σέρνοντας τον άγιο πίσω του και σταμάτησε μόνο αφού διένυσε είκοσι χιλιόμετρα. Με αυτό το μαρτυρικό τρόπο ο άγιος Ορέστης παρέδωσε το πνεύμα του στον Κύριο.  
Στις 10/11/2016 εορτάζουν:
Άγιοι Ολυμπάς, Ηρωδίων, Έραστος, Σωσίπατρος και Κουάρτος οι Απόστολοι από τους Εβδομήκοντα, Όσιος Αρσένιος ο Καππαδόκης, Άγιος Ορέστης
~   Ήχος πλ. α'. Τον συνάναρχον Λόγον.
~ Της σοφίας τον λόγον καταπλουτήσαντες, της ευσέβειας φωστήρες και υποφήται σοφοί, ανεδείχθητε ημίν Χριστόν κηρύττοντες, Κούαρτε Εραστε Κλεινέ, Τέρτιε και Όλυμπα, Σωσίπατρε και Ροδίων, Απόστολοι θεηγόροι, φωταγωγοί των καρδιών ημών.
~* Απολυτίκιο Αγ. Ολυμπάς, Ηρωδίων, Έραστος, Σωσίπατρος και Κούαρτος - 10 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ   : https://youtu.be/k7zVSSk5MVc .-

~
Ο κόσμος των Αγγέλων

Ο κόσμος των Αγγέλων
 
Σύναξις των Αρχαγγέλων Μιχαήλ και Γαβριήλ και των λοιπών Ασωμάτων και Ουράνιων Αγγελικών Ταγμάτων

Σύναξις των Αρχαγγέλων Μιχαήλ και Γαβριή....
 
Άγιος Δημήτριος ο Μυροβλύτης

Άγιος Δημήτριος ο Μυροβλύτης
 
Άγιος Αρέθας ο Μεγαλομάρτυρας και οι «σὺν αὐτῶ»

Άγιος Αρέθας ο Μεγαλομάρτυρας και οι «σὺ....
 
Άγιος Ιάκωβος ο Απόστολος και Αδελφόθεος πρώτος επίσκοπος Ιεροσολύμων

Άγιος Ιάκωβος ο Απόστολος και Αδελφόθεος....
 
Όσιος Ιλαρίων ο Μέγας

Όσιος Ιλαρίων ο Μέγας
 
Άγιος Αρτέμιος ο Μεγαλομάρτυρας

Άγιος Αρτέμιος ο Μεγαλομάρτυρας
 
Προφήτης Ωσηέ

Προφήτης Ωσηέ
 
Άγιος Λουκιανός ο ιερομάρτυρας Πρεσβύτερος της Εκκλησίας της Αντιοχείας

Άγιος Λουκιανός ο ιερομάρτυρας Πρεσβύτερ....
 
Άγιοι Ναζάριος, Προτάσιος, Γερβάσιος και Κέλσιος

Άγιοι Ναζάριος, Προτάσιος, Γερβάσιος και....
 
*** ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΑΡΦΑΡΩΝ :
Σε  ηλικία  84  ετών  έφυγε από την επηγια -προσωρινή ζωή δοκιμασιών ο αγαπητός και προσφυλής Ιωάννης Π. Καμαρινόπουλος  .- Θερμά συλληπυτήρια στους οικίους του .-  Ας είναι  αλαφρύ το χώμα των Αρφαρών που θα τον σκεπάσει .-

***  Ντόναλντ Τραμπ: Δεν έχουμε καμία δουλειά με την Ελλάδα  «Η Ελλάδα είναι θέμα της Γερμανίας»              
Ντόναλντ Τραμπ: Δεν έχουμε καμία δουλειά με την Ελλάδα
~ Υπέρμαχος του απομονωτισμού από τα ευρωπαϊκά και διεθνή μέτωπα, της «ελληνικής υπόθεσης» περιλαμβανομένης, έχει δηλώσει στο παρελθόν ο θριαμβευτής των αμερικανικών εκλογών Ντόναλντ Τραμπ. 
«Εγώ θα κρατούσα κάποιες αποστάσεις… Δεν θα μπλεκόμουν και πολύ» είχε τονίσει τον Ιούλιο του 2015 για το «ελληνικό ζήτημα» στο Fox Business ο Τραμπ. «Έχουμε αρκετά προβλήματα… Η Γερμανία θα το επιλύσει. Ειλικρινά, ο Πούτιν θα σώσει την κατάσταση αν δεν το κάνει η Γερμανία» σημείωσε. 
«Μην ξεχνάτε ότι η όλη ‘‘ευρωϋπόθεση’’ (εννοεί την ΕΕ) δημιουργήθηκε για να ανταγωνιστούν τις ΗΠΑ. Σχημάτισαν μια ομάδα για να νικήσουν τις ΗΠΑ. Τώρα η Γερμανία είναι πολύ ισχυρή, πολύ δυνατή. Θα άφηνα τη Γερμανία να χειριστεί (σ.σ το ελληνικό ζήτημα)» είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.
Ο Ντόναλντ Τραμπ εκτίμησε δε ότι «αν η Γερμανία δεν επιλύσει ‘’την ελληνική υπόθεση’’ τότε θα παρενέβαινε ο Ρώσος πρόεδρος Πούτιν». 
Aπό την πλευρά του ο αντιπρόεδρος του Τραμπ Μάικ Πενς είχε διερωτηθεί αν «οι Δημοκρατικοί θέλουν να μάς κάνουν μία χρεοκοπημένη χώρα σαν την Ελλάδα».
Πάντως, το Μαξίμου έσπευσε να διαψεύσει τις διαρροές για προβληματισμό της Αθήνας από τον θρίαμβο του Τραμπ στις εκλογές της 8ης Νοεμβρίου. «Η σημασία που αποδίδουν οι ΗΠΑ στην Ελλάδα (εξωτερική πολιτική, χρέος) δεν αλλάζει» επέμειναν κυβερνητικές πηγές. 
Πηγή: www.skai.gr .-

***  «Προφητεία» του Νοστράδαμου για τον Τραμπ και την Ελλάδα!
Οσοι πιστεύουν στις «προφητείες» ανεβάζουν στα social media όσα είχε γράψει για τον «μεγάλο φωνακλά» αλλά και πώς αυτός σχετίζεται με το Βυζάντιο και τη χώρα μας!
Μπορεί για τους περισσότερους η εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ να αποτέλεσε πραγματικό σοκ, ωστόσο οι οπαδοί του Νοστράδαμου υποστηρίζουν ότι ο μεγάλος προφήτης το είχε προβλέψει ήδη από τον 16ο αιώνα!
Πού το βασίζουν αυτό; Μα φυσικά στα ίδια του τα λόγια, όπως γράφει ο βρετανικός Τύπος.
«Ο μέγας ξεδιάντροπος, τολμηρός φωνακλάς, θα εκλεγεί κυβερνήτης του στρατού» είχε γράψει ο Νοστράδαμος.
Οι «συνωμοσιολόγοι» ερμηνεύουν αυτές τις λέξεις ως εξής: υποστηρίζουν ότι η λέξη «φωνακλάς», αναφέρεται στον έντονο τρόπο έκφρασης και επικοινωνίας του νέου Προέδρου των ΗΠΑ, ενώ ο «στρατός» έχει να κάνει με το γεγονός ότι ο ίδιος είναι πλέον επικεφαλής της μεγαλύτερης στρατιωτική δύναμης.
Τα σημάδια όμως δεν σταματούν εδώ...
«Το λάθος θα ηχήσει, καλύπτοντας την τρέλα και το Βυζάντιο θα αναγκαστεί να αλλάξει τους νόμους του» έχει επίσης γράψει.
Σε μια προσπάθεια σύνδεσης της πρότασης αυτής με την εκλογή του Τραμπ, οι «ακόλουθοι» του Νοστράδαμου, ισχυρίζονται: Το Βυζαντιο υπήρξε αρχαία αποικία των Ελλήνων, ενώ η σύγχρονη Ελλάδα αποτελεί χώρο εγκατάστασης χιλιάδων προσφύγων και μεταναστών. Αυτό συνδέεται με το γεγονός ότι το μεταναστευτικό ζήτημα ήταν ένας από τους κεντρικούς πυλώνες της καμπάνιας του υποψηφίου των Ρεπουμπλικάνων. Ισως λοιπόν ο «προφήτης» να είχε προβλέψει ότι η εκλογή Τραμπ θα έχει ως αποτέλεσμα να υπάρξουν αλλαγές και όσον αφορά το προσφυγικό.
Τέλος, πολλοί μεταφέρουν μία ακόμα προφητεία του «Η Δημοκρατία της μεγάλης πόλης θα μπει σε πολύ ακριβό πόλεμο που θα κηρυχθεί από τρομπέτα (trumpet)» την οποία ερμηνεύουν ως το ενδεχόμενο πυρηνικού πολέμου από τον Τραμπ.
Οσο εξωπραγματικά και αν φαίνονται όλα αυτά, οι συγκεκριμένες θεωρίες έχουν βρει θερμούς υποστηρικτές: «Όλες οι θεωρίες του έχουν βγει αληθινές. Η Αμερική είναι αντιμέτωπη με την πτώση. Έχουμε πολύ μεγάλο χρέος, καθώς εισάγουμε περισσότερα από όσα εξάγουμε. Αντιμετωπίζουμε τρομερό πρόβλημα» γράφει ένας χρήστης στο Facebook, ενώ άλλος αναφέρει επίσης στα social media: «Αφότου ηχήσει η σάλπιγγα, ετοιμαστείτε για έναν μεγάλο πόλεμο. Το είχε προβλέψει ο Νοστράδαμος πριν 400 χρόνια». Βίντεο , Ο Νοστράδαμος, ο μεγάλος «φωνακλάς» Τραμπ και η Ελλάδα : https://youtu.be/kXYUMy4BBsY .- {Μπορεί για τους περισσότερους η εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ να αποτέλεσε πραγματικό σοκ, ωστόσο οι οπαδοί του Νοστράδαμου υποστηρίζουν ότι ο μεγάλος προφήτης το είχε προβλέψει ήδη από τον 16ο αιώνα!}.-

*** ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ!'ΚΛΕΙΔΩΣΕ' το ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ η ΤΟΥΡΚΙΑ...

~  Το Καστελλόριζο και τη Στρογγύλη ‘εγκλωβίζει’ η Τουρκία, εν όψει της άφιξης Ομπάμα στην Αθήνα, για πραγματοποίηση ασκήσεων.
Οι τουρκικές στρατιωτικές ασκήσεις θα διεξαχθούν αύριο 12 Νοεμβρίου και την Τρίτη 15 Νοεμβρίου, ημέρα που φθάνει στην Ελλάδα για διήμερη επίσκεψη και ο Αμερικανός πρόεδρος B. Obama.

Η δέσμευση των περιοχών δεν αφορά μόνο το FIR Aθηνών νοτίως του Καστελόριζου αλλά και την ευρύτερη περιοχή πέριξ της νήσου, σε περιοχή που αμφισβητείται η υφαλοκρηπίδα της χώρας.
Δεν είναι τυχαίο ότι στην τουρκική αναγγελία γίνεται και η εξής αναφορά, που δεν είναι συνήθης πρακτική: «Η άσκηση θα διεξαχθεί έξω από ξένα χωρικά ύδατα, εκτός εάν δοθεί ειδική εξουσιοδότηση» αναφέρει η τουρκική NAVWARN.
Εκτός από πρόκληση σίγουρα είναι και μία επίδειξη δύναμης…

*** Το ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ του ΠΟΥΤΙΝ! Αποκάλυψη για το ΤΩΡΑ και το τι ΕΡΧΕΤΑΙ...

~  Ο Βλαντιμίρ Κοζίν είναι επικεφαλής διευθυντής του RISS, συμβουλευτικού οργάνου του Προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν, σε διεθνοπολιτικά θέματα.
Ο κος Κοζίν έχει δημοσιεύσει άρθρα και ομιλίες για τις σχέσεις ΗΠΑ-Ρωσίας γύρω από το θέμα της αντιπυραυλικής προστασίας στην Ευρώπη από το ΝΑΤΟ και πως αυτό επηρεάζει τη Ρωσία.
Η σκέψη του ξεκινά με ιστορική αναδρομή στο διχασμό της Ευρώπης επί Ψυχρού Πολέμου και το σχίσμα (παραπέτασμα) μεταξύ Δύσης και Ανατολής.
Ο κος Κοζίν θεωρεί πως η Αμερική εξακολουθεί να θεωρεί ως εχθρό τη Ρωσία, άποψη κατάλοιπο του Ψυχρού Πολέμου. Η ύπαρξη πυραύλων σε Ευρωπαϊκές χώρες αλλά και σε Ουκρανία, Γεωργία και Τουρκία δημιουργεί δυνατότητα πληγής ρωσικού εδάφους σε πρώτο χρόνο.
Κάνει επίσης ιδιαίτερη μνεία στην αντικατάσταση των F-15 και F-16 από τα F-35 με υψηλότερες δυνατότητες στρατιωτικής χρήσης.
Οι λύσεις που προτείνει ο κος Κοζίν είναι οι εξής :
Αφενός μεν ειλικρινή διάλογο και συζήτηση με τις ΗΠΑ, ώστε τυχόν παρεξηγήσεις και κυρίως προκαταλήψεις να πάψουν να υφίστανται. Με τον τρόπο αυτό θα πειστούν, ίσως οι ΗΠΑ, να πάψουν να προκαλούν με την επιθετική τους τακτική. Αντί για μια μορφή νέου Ψυχρού Πολέμου και στρατιωτικού ανταγωνισμού να πάψει να υφίσταται μία σύγκρουση άνευ λόγου και αιτίας. Άλλοι είναι οι εχθροί, άλλες είναι οι προκλήσεις.
Αφετέρου δε, και σε περίπτωση αποτυχίας αυτών, η Ρωσία πρέπει να είναι έτοιμη. Η Ρωσία πρέπει να αξιοποιήσει το λιμάνι του Καλινινγκραντ (δείτε την ανάλυσή μας ΕΔΩ) στη Βαλτική, τη Μαύρη Θάλασσα, το Βόρειο Παγωμένο Αρκτικό Ωκεανό και περιοχές του Ειρηνικού.
Θεωρεί πως η απάντηση της Ρωσίας πρέπει να είναι« σκληρή και ανυπόφορη» για το ΝΑΤΟ. Με αυτό τον τρόπο η Ρωσία ή θα τους ‘πείσει’ να υποχωρήσουν ή απλά θα είναι έτοιμη.
Οι στρατιωτικές συμβουλές αυτές προέρχονται και από τους Ρώσους Στρατηγούς οι οποίοι προχωρούν στις αντίστοιχες κινήσεις.
Οι θέσεις αυτές έγιναν γνωστές δημοσίως το 2011. Ήδη το 2016 βλέπουμε ότι εφαρμόζονται.
Με βάση τη λογική πρέπει να προβλέπουμε ή υποχώρηση του ΝΑΤΟ και συζήτηση με τη Ρωσία (ίσως ο Τραμπ τα καταφέρει καλύτερα από τον Ομπάμα) ή απλά η Ρωσία θα σκληρύνει ακόμα περισσότερο τη στάση της.

***  Ο ΤΣΙΠΡΑΣ διαλύει την ΕΛΛΑΔΑ με 7δις για τους 'ΦΙΛΟΥΣ' του!Για τις Συντάξεις όμως Τίποτα...

~  Ούτε η λέξη όργιο, μπορεί να περιγράψει το μέγεθος της κατασπατάλησης χρημάτων από μέρος του Σύριζα.
Το κόστος φαίνεται πως έχει εκτοξευτεί στα 7 δις ευρώ μόνο μέσα στο 9μηνο του 2016, με το έτος να τρέχει ακόμα. Χαρακτηριστικά παραδείγματα κατασπατάλησης είναι τα εξής.
Αύξηση Υπουργείων: κατά 4 (+1 θέση Επικρατείας)
Αύξηση Γραμματέων: κατά 22
α) Νέος Γραμματέας Υποδοχής
β)   Νέος Γραμματέας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους
γ)   Νέος Γραμματέας Ψηφιακής Πολιτικής
δ)   Νέος Γραμματέας επικοινωνιακού σχεδιασμού προσφυγικής και μεταναστευτικής πολιτικής της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας
ε)   Νέος Γραμματέας Κοινωνικής Ένταξης των Ρομά
στ) Νέος Γραμματέας Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας
ζ)   4 νέοι διοικητικοί γραμματείς (ένας για κάθε νέο Υπουργό σύμφωνα με το Ν. 4369/2016 με προοπτική να γίνουν 7 εάν έχουν και οι Υπουργοί Επικρατείας)
η)   12 νέοι αναπληρωτές διοικητικοί γραμματείς (ένας για κάθε Υπουργό αναπληρωτή σύμφωνα με το Ν. 4369/2016)
Αύξηση μετακλητών: για πρώτη φορά μετά από χρόνια έχουν ξεπεράσει τους 2.000 (συγκεκριμένα 2.070 μετακλητοί με στοιχεία Απογραφής Αυγούστου – Σεπτεμβρίου 2016, http://apografi.yap.gov.gr/apografi/2016/Flows_2016.htm), οι οποίοι μάλλον θα αυξηθούν κι άλλο με την πλήρωση όλων των νέων θέσεων στους νέους Υπουργούς, Υφυπουργούς και Γραμματείς.
Αύξηση μισθολογικών δαπανών των Υπουργείων: εκτινάχτηκαν κατά 146.000.000 ευρώ φτάνοντας στα 7 δις ευρώ στο εννεάμηνο του 2016.
Δεν κατέλαβαν την εξουσία παράνομα, εννοείται αυτό, με εκλογές βγήκαν. Ωστόσο έχουν αλώσει τον κομματικό μηχανισμό.

*** Θα ανεχθείτε λίγο ‘ανορθόδοξο’, τουτέστιν, Βlack humor;..

  Γιορτάστηκε με την πρέπουσα μεγαλοπρέπεια η 28η Οκτωβρίου με την στρατιωτική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη και τις μαθητικές παρελάσεις σε όλη την Ελληνική Επικράτεια…
      Ήρθαν στο νου, χρονιάρες μέρες, οι στίχοι του αείμνηστου Ραγκαβή…
      ‘Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά…’
Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά : https://youtu.be/zfpfJf03IsI  .-

  Μετά ήρθαν τα ‘μαύρα μαντάτα’ του Νοέμβρη με τις συνεχιζόμενες περικοπές σε συντάξεις και επικουρικά και αναστέναξαν πρωί-πρωί αμέτρητοι συνταξιούχοι άνδρες και γυναίκες στις ουρές εντός και εκτός Τραπεζικών καταστημάτων και ΑΤΜ σε ολάκερη την Επικράτεια…      Μαύρισαν πολλές ψυχές μας με τα ψίχουλα…
                                    ***************************
     Αρχές του φετινού Οκτώβρη είχε δημοσιεύσει η γνωστή εταιρεία δημοσκοπήσεων PUBLIC ISSUE στην ΑΥΓΗ εκείνα τα ευρήματα που αναδείκνυαν ‘Νικητή’ στην αποδοχή της κοινής γνώμης τον κ Μητσοτάκη και ‘Ηττημένο’ τον κ Τσίπρα…
      Μετά ανακοινώθηκε ότι ΣΤΑΜΑΤΑ άμεσα η συνεργασία της PUBLIC ISSUE με την ΑΥΓΗ…
       Ουδέν σχόλιο…
       Προχτές με την είσοδο του Νοέμβρη δημοσίευσε η PUBLIC ISSUE τα αποτελέσματα πρόσφατης έρευνάς της που δείχνουν ποσοστό 42%  της ελληνικής κοινής γνώμης υπέρ της ΝΔ του κ Μητσοτάκη και 18% υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ του κ Τσίπρα…
       Ουδέν σχόλιο…
                                           **********************
      Δεν το χάνουμε το χιούμορ μας εμείς οι Έλληνες όσο χαλεποί και αν γίνονται μέρα με τη μέρα οι καιροί…
       Έτρεχε ο άνθρωπος, μεγάλος στην ηλικία, να προλάβει το επερχόμενο λεωφορείο στη στάση και σχολιάζει ο δικός μας:
       Τρέχει για το λεωφορείο ή να ‘ξεφύγει’ από τον κ Κατρούγκαλο με τα λίγα ευρώ που μόλις σήκωσε από το ΑΤΜ;
                                        **********************
     Συναντά, μπροστά στου Zonar’s. ο άστεγος της Πανεπιστημίου τον φίλο του άστεγο της Σταδίου και τον ρωτά με ανησυχία:
      Ρε Μάκη, λες να μας χρεώσουν και εμάς… ΕΝΦΙΑ;
     Ερευνά με το βλέμμα του τους θαμώνες του Αθηναϊκού ‘καφέ’ και τους διερχόμενους πεζούς ο Μάκης και του απαντά με χιούμορ:
      Πάντως εσύ μένεις σε καλύτερη περιοχή…
 Γράφει ο Καθηγητής Γιώργος Πιπερόπουλος

*** Ο Κατρούγκαλος ΔΙΕΛΥΣΕ τα ΤΑΜΕΙΑ! 'Σπάνε' ΟΜΟΛΟΓΑ για να πληρώσουν...

~ Καμμένη γη αφήνει πίσω του ο Γιώργος Κατρούγκαλος.
Όχι μόνο έχει διαλύσει όλες τις μελλοντικές συντάξεις, έχει διαλύσει και τις παρούσες. Το Ενιαίο Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης (ΕΤΕΑ),  παρά τις αλλεπάλληλες περικοπές στις επικουρικές συντάξεις, έχει προχωρήσει σε ρευστοποιήσεις ομολόγων ύψους 300 εκατ. ευρώ από την αρχή του 2016, για να μπορεί να πληρώνει τους συνταξιούχους.
Το Ταμείο αποφάσισε να ρευστοποιήσει ομόλογα ύψους 70 εκατ. ευρώ, για να πληρωθούν οι επικουρικές συντάξεις του Δεκεμβρίου (καθώς λείπουν 45 εκατ. ευρώ) και οι συντάξεις του Ιανουαρίου του 2017, από τις οποίες λείπουν 25 εκατ. ευρώ.
σύμφωνα με τις αποφάσεις που έλαβε η Διοίκηση του ΕΤΕΑ από το σπάσιμο των ομολόγων αξίας 205 εκατ. ευρώ:
• Τα 55 εκατ. ευρώ έσπασαν για να πληρωθούν οι συντάξεις του Ιουλίου.
• Τα 30 εκατ. ευρώ ρευστοποιήθηκαν για να πληρωθούν οι συντάξεις του Αυγούστου, που ήταν και ο πρώτος μήνας των μειώσεων.
• Τα 50 εκατ. ευρώ ομολόγων έσπασαν για να πληρωθούν οι συντάξεις του Νοεμβρίου, που ήταν ο πρώτος μήνας των αναδρομικών μειώσεων κατά 50 ευρώ από κάθε σύνταξη.
Τι σημαίνει αυτό; πώς οι επικουρικές θα ξανακοπούν. Είναι μαθηματικά βέβαιο. Μόνο που αυτή τη φορά δε θα είναι επικεφαλής ο κος Κατρούγκαλος. Δε θα είναι ο φυσικός αυτουργός, θα είναι όμως ο ηθικός που δημιούργησε τη βόμβα που θα σκάσει.
Πιθανώς (φυσικά δε θα το ομολογήσει κανείς) να θελήσει ο κος Τσίπρας να προστατέψει τον καλό του ‘στρατιώτη’  Κατρούγκαλο.
Τώρα το ότι έπαιρνε προμήθειες και προεκλογικά έταζε λαγούς με πετραχήλια…. Άλλη ισοτρία.

***  Έσκασε ΤΩΡΑ! Ανατροπή ΔΝΤ για το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΕΟΣ...

~  Ο εκπρόσωπος του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Τζέρι Ράις, λίγες ημέρες πριν ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις για κλείσιμο της β' αξιολόγησης τόνισε σε δηλώσεις του ότι το Ταμείο είναι ανοιχτό στο ενδεχόμενο να συμμετέχει στο ελληνικό πρόγραμμα.

"Δουλεύουμε με τις ελληνικές αρχές και τους Ευρωπαίους για ένα πρόγραμμα στο οποίο θα βγαίνουν οι αριθμοί", υπογράμμισε ενώ δεν παρέλειψε να υπογραμμίσει ότι το ΔΝΤ θα ζητήσει ελάφρυνση του χρέους.
Ο Ράις σημείωσε ότι το Ταμείο δεν ζητάει άμεση ενεργοποίηση των παρεμβάσεων για τη διευθέτηση του χρέους, αλλά ότι τα μέτρα πρέπει να προσδιοριστούν για να είναι μετρήσιμα.

***  ΕΚΤΑΚΤΟ από την ΕΜΥ! Σφοδρή Επιδείνωση του ΚΑΙΡΟΥ...

~  68 55555
WOGR91 LGAT 111100
ΑΜΕΣΟ
 ΑΠΟ ΕΜΥ/ΕΜΚ
Ελληνικό, 11-11-2016/1300 B
Α.Α. 34/2016
 ΠΡΟΣΚΑΙΡΗ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΑΠΟ ΑΠΟΨΕ (11-11-2016) ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΑ ΜΕ ΚΥΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΙΣΧΥΡΕΣ ΒΡΟΧΕΣ
ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ (ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΠΙΘΑΝΩΣ ΘΑ ΣΥΝΟΔΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟΠΙΚΑ ΑΠΟ
ΧΑΛΑΖΟΠΤΩΣΕΙΣ) ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥ ΙΣΧΥΡΟΥΣ ΑΝΕΜΟΥΣ (5 ΜΕ 7 ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΩΣ
ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ 8 ΜΠΟΦΟΡ).
 ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΤΟΥΝ:
 1. ΑΥΡΙΟ ΣΑΒΒΑΤΟ (12-11-2016)
ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΙΟΝΙΟΥ, Η ΗΠΕΙΡΟΣ, Η ΔΥΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, Η
ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ, ΠΙΘΑΝΩΣ Η ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΑΔΙΑΚΑ
Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, Η ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ
ΑΙΓΑΙΟΥ.
 2. ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ (13-11-2016)
ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ Η ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΟΥ ΚΑΙ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ.
 ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΑΚΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ ΚΑΙΡΟΥ
ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΜΥ ( www.emy.gr ).
 ΑΓΓ. ΜΑΡΙΝΑΚΗ
 ΤΜΧΗΣ ΕΜΚ/2
 ΑΝΤ. ΛΑΛΟΣ
 ΔΝΤΗΣ ΕΜΚ

***  Μας "χτυπούν" το καμπανάκι!  Ένα βήμα πριν τον γκρεμό η Ελλάδα...

~  Τον κώδωνα του κινδύνου κρούει η Κομισιόν για την Ελλάδα, αφού σε έκθεση της για τις φθινοπωρινές εκτιμήσεις, προβλέπει ότι το μπαράζ φόρων δεν θα φέρει τα επιθυμητά εισπρακτικά αποτελέσματα, με αποτέλεσμα, να υπάρξουν ακόμα περισσότερες αυξήσεις.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που αναγράφει η έκθεση:
-Οι φόροι στην παραγωγή και στις εισαγωγές, αναμένεται να αποδώσουν 30,5 δις. ευρώ το 2017 έναντι 29,6 δις. ευρώ το. Αύξηση προβλέπεται και για το 2018, από τα 30,5 στα 31,4 δις. ευρώ.
-Οι φόροι στο εισόδημα και στον πλούτο, εκτιμάται ότι θα αποδώσουν 16,4 δις. ευρώ το 2016, 17,1 δις. ευρώ το 2017 και 17,7 δις. ευρώ το 2018.
-Τα έσοδα από τις ασφαλιστικές εισφορές, θα αποδώσουν 24,9 δις. ευρώ φέτος, 25,8 δις. ευρώ το 2017 και 26,2 δις. ευρώ το 2018.
Επιπλέον, η Κομισιόν υπογραμμίζει ότι το ΑΕΠ της χώρας μας για το 2016 είναι το υψηλότερο από το 1995.

*** ΕΟΡΤΑΖΕΙ ο Άγιος ΜΗΝΑΣ! Τον ΤΙΜΗΣΑΝ με ΣΗΜΑΙΑ για ΓΚΙΝΕΣ…

~  Δεν είναι μια συνηθισμένη σημαία, καθώς οι διαστάσεις της φέρνουν… ίλιγγο! 35,5Χ21… σύνολο 745,5 τετραγωνικά μέτρα και βάρος 200 κιλά! Η γιγαντιαίων διαστάσεων γαλανόλευκη, η οποία ανήκει στον γνωστό Ηρακλειώτη δύτη Μανώλη Βουτσαλά, στήθηκε με ειδικό γερανό, σήμερα στην παραλιακή Λεωφόρο του Ηρακλείου, στο ύψος του Καράβολα, για τον εορτασμό του πολιούχου Αγίου Μηνά, και αποτέλεσε το καλύτερο φόντο για την επίδειξη που θα κάνει το F-16 της Ομάδας «Ζευς» της Πολεμικής μας αεροπορίας, με χειριστή τον επισμηναγό Λουκά Θεοχαρόπουλο.
σημαία καράβολας

 15050114_1338293729515404_2043542519_n.jpg

σημαια παραλιακη

σημαια παραλιακη

σημαια παραλιακη

Οι εκδηλώσεις οργανώθηκαν από το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης ΠΕ Ηρακλείου.
Δείτε το Βίντεο  ,   https://www.facebook.com/ekriti.gr/videos/1169094489852018/ .-
minas  ΠΗΓΗ  ekriti.gr .-

*** Έτοιμος για ΡΗΞΗ ο ΣΑΜΑΡΑΣ! Τα παίζει όλα για όλα...

~  Απογοητευμένος εμφανίζεται ο Αντώνης Σαμαράς, μετά τη συναίνεση της ΝΔ  την σύγκληση του εθνικού συμβουλίου ραδιοτηλεόρασης.
Το "χτύπημα" αυτό είναι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, αφού, ακόμα και ο κ. Βενιζέλος έχει ταχθεί υπέρ του κ. Μητσοτάκη. Οι κινήσεις που θα κάνει ο πρώην πρωθυπουργός είναι καταιγιστικές, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, θα μεταβεί στη Θράκη όπου στο πλαίσιο ομιλιών του, θα μιλήσει επικριτικά για τη στάση που έχει για τα εθνική θέματα ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

*** ΕΚΤΑΚΤΟ!  Τελικά ο Ομπάμα φοβήθηκε και δε θα μιλήσει στην...

~ Αλλαγές έχουμε στο πρόγραμμα της επίσκεψης του Προέδρου Ομπάμα. η τρομοκρατική επίθεση  χειροβομβίδα στη Γαλλική Πρεσβεία έχει δημιουργήσει ανησυχία στην ομάδα ασφαλείας του Αμερικανού Προέδρου.
Γι αυτό το λόγο ανακοινώθηκε πριν λίγο πως ο Ομπάμα ακύρωσε την προγραμματισμένη του ομιλία στην Πνύκα και προς το παρόν προχωρούν σε αναζήτηση κατάλληλου και ασφαλές χώρου.
Πληροφορίες από το Μέγαρο Μαξίμου αναφέρουν ότι, η ομιλία θα γίνει αλλά σε άλλο σημείο, πιθανόν σε κάποιο κλειστό χώρο.

*** ΤΡΟΜΟΣ σε ΑΣΤΙΚΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ! Πανικός στους επιβάτες στη Μεσογείων...
 
~ Τρόμος για τους επιβάτες αστικού λεωφορείο, στη λεωφόρο Μεσογείων στο ύψος του Νέου Ψυχικού.
Με το λεωφορείο εν κινήσει, ξέσπασε φωτιά με αποτέλεσμα να προκληθεί πανικός στους επιβάτες.
Ευτυχώς ο οδηγός κράτησε την ψυχραιμία του και ακινητοποίησε άμεσα το βαρύ όχημα στην άκρη του δρόμου, άνοιξε τις πόρτες και όλοι οι επιβάτες βγήκαν με ασφάλεια.
Η Πυροσβεστική που έσπευσε γρήγορα στο σημείο διαπίστωσε πως η φωτιά προκλήθηκε από το πίσω λάστιχο, που πιθανότατα κάηκε αφού έσκασε.

***  Είναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ! Απανωτές 'ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ' στην Πολιτική ΤΣΙΠΡΑ στα ΕΘΝΙΚΑ...

~ Απανωτές σφαλιάρες τρώει η Ελληνική Διπλωματία, από τη νέα ηγεσία των ΗΠΑ.
Η ελληνική διπλωματίας επεδείχθη κατώτερη των περιστάσεων και αδύνατη να προβλέψει τη νίκη του Τραμπ (αν είναι δυνατόν όταν είναι δύο οι υποψήφιοι να στηρίζεις απροκάλυπτα μόνο τον έναν).
Ο σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας του Αμερικανού προέδρου θα είναι ο απόστρατος στρατηγός Michael Flynn ο οποίος με δηλώσεις του στην εφημερίδα HILL τι μέλλει γενέσθαι στις σχέσεις ΗΠΑ-Ελλάδας-Τουρκίας.
«Θα πρέπει να αρχίσουμε να κατανοούμε ότι ο ρόλος της Τουρκίας είναι ιδιαίτερα ζωτικής σημασίας για τα αμερικανικά συμφέροντα καθώς και πηγή σταθερότητας στην περιοχή».
«Πρέπει να προσαρμόσουμε την εξωτερική μας πολιτική και να αναγνωρίσουμε ότι η Τουρκία αποτελεί προτεραιότητα. Πρέπει να δούμε τον κόσμο από την οπτική της Τουρκίας», γράφει στην εφημερίδα.
«Τι θα είχαμε κάνει εμείς εάν αμέσως μετά την 11η Σεπτεμβρίου ακούγαμε στις ειδήσεις ότι ο Οσάμα Μπιν Λάντεν ζει σε μια ωραία βίλα σε κάποιο θέρετρο της Τουρκίας ενώ παράλληλα διοικεί 160 σχολές που χρηματοδοτούνται από τους Τούρκους φορολογούμενους;» γράφει ο Φλιν.
Επειδή τα συστημικά ΜΜΕ θα το κρύψουν, δείτε το πρωτότυπο κείμενο στα αγγλικά 
~*  US should hand over Gulen to Turkey: top Trump adviser
‘We need to see the world from Turkey’s perspective,’ retired general Michael Flynn says
US should hand over Gulen to Turkey: top Trump adviser
~ WASHINGTON
Turkey should be a top priority in U.S. foreign policy, a top adviser to President-elect Donald Trump said Wednesday in an article that slammed Barack Obama for failing to understand Ankara’s geopolitical position.
“We must begin with understanding that Turkey is vital to U.S. interests,” retired Gen. Michael Flynn wrote for the Hill newspaper. He also called Turkey "a source of stability in the region”.
Flynn was a key national security adviser to Trump during his presidential campaign and is expected by many to be appointed to a Cabinet position, possibly as defense secretary.
The veteran general wrote that it was “an unwise policy” for the Obama administration to keep Ankara at arm’s length,
“We need to adjust our foreign policy to recognize Turkey as a priority. We need to see the world from Turkey’s perspective,” he wrote.
Noting the extradition request by Turkey of Fetullah Terrorist Organization leader, Fetullah Gulen, as one of the key points of contention between Washington and Ankara, Flynn suggested the U.S. handover Gulen.
Ankara has asked Washington to extradite Gulen for his role in establishing a quasi-state within Turkey that led a failed bloody coup July 15.
“What would we have done if right after 9/11 we heard the news that Osama bin Laden lives in a nice villa at a Turkish resort while running 160 charter schools funded by the Turkish taxpayers?” Flynn asked.
The former chair of the Defense Intelligence Agency suggested that although Gulen presents himself as a moderate Islamic scholar, he is a radical who “has publicly boasted about his ‘soldiers’ waiting for his orders to do whatever he directs them to do.”
Flynn compared Gulen to Ayatollah Khomeini -- the leader of the Iranian revolution – urging the U.S. government not to repeat its mistake by supporting Gulen as it did Khomeini.
“Washington’s silence on this explosive topic speaks volumes when we hear the incredulous claim that the democratically elected president of Turkey staged a military coup, bombed his own parliament and undermined the confidence in Turkey’s strong economy, just so that he could purge his political opponents,” he added.
Flynn also cited allegation of corruption against the Gulen network in the U.S., saying the terror leader has brought more people than Google into the country to teach English but they are not fluent in the language.

Anadolu Agency website contains only a portion of the news stories offered to subscribers in the AA News Broadcasting System (HAS), and in summarized form. Please contact us for subscription options.                                    

*** Ο ΤΡΑΜΠ έπαιξε ΞΥΛΟ! Κυριολεκτικά...ΒΙΝΤΕΟ

~ Όλοι γνωρίζουμε πως το παρελθόν του Ντόναλντ Τραμπ, ενός επιτυχημένου επιχειρηματία είναι ιδιόμορφο, λόγω του ιδιόμορφου χαρακτήρα του.
Ποτέ δεν κρύφτηκε από τα μήντια, ποτέ δεν κινήθηκε στον καθωσπρεπισμό.
Το 2007 ο σημερινός Πρόεδρος των ΗΠΑ, είχε αποφασίσει να στηρίξει το φίλο του και ιδιοκτήτης της εταιρείας επαγγελματικής πυγμαχίας World Wrestling Entertainment, Βινς ΜακΜάχον, με συμμετοχή  σε μια «ιστορία» η επαγγελματική πάλη είναι σκηνοθετημένη), όπου ανταγωνιζόταν τον κ. ΜακΜάχον με τον νικητή να κουρεύει τον ηττημένο.
Βίντεο :  Donald Trump bodyslams, beats and shaves Vince McMahon at Wrestlemania XXIII , https://youtu.be/MMKFIHRpe7I  .-

Ο 45ο Πρόεδρος των ΗΠΑ επιδόθηκε σε λαβές, κεφαλοκλειδώματα, και ψεύτικες μπουνιές. Στο τέλος ο νικητής (και τότε) Ντόναλντ Τράμπ ξύρισε με τη μηχανή τον αντίπαλο του και στο τέλος δέχθηκε ύπουλο χτύπημα από τον διαιτητή. Donald Trump could become the first US president that was stunned by Stone Cold. Think about that ...
βίντεο : Donald Trump  , https://youtu.be/WUnVDs7PmLk  .-

Στη συνέχεια το 2016 ‘τσάκισε’ και τη Χίλαρι…

*** Τρομακτική είδηση! Ο Ερντογάν πιο ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΟΣ από ΠΟΤΕ...

~   Με επίκληση στο συναίσθημα για να "συγκινήσει" τον τουρκικό λαό ο Ρ.Τ. Ερντογάν αναφέρθηκε για άλλη μια φορά στα σύνορα της Τουρκίας, θέλοντας να περάσει το μήνυμα ότι η χώρα είναι εγκλωβισμένη σε σύνορα που δεν είναι αντίστοιχα της πορείας της.
Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε  στην Άγκυρα, με αφορμή την επέτειο θανάτου του Κεμάλ Ατατούρκ, ο πρόεδρος της Τουρκίας τόνισε:
"Η Τουρκία είναι μεγαλύτερη από την Τουρκία. Εμείς δεν δύναται να φυλακιστούμε σε 780 χιλιάδες τετραγωνικά χιλιόμετρα. Άλλα είναι τα φυσικά και άλλα τα σύνορα της καρδιάς μας. Τα αδέλφια μας στην Μουσούλη, το Κιρκούκ, το Χουμούς, στα Σκόπια, μπορεί να είναι εκτός των φυσικών μας συνόρων, αλλά είναι εντός των συνόρων της καρδιάς, στο επίκεντρο της καρδιάς μας", ενώ λίγο αργότερα, δεν παρέλειψε να τονίσει ότι: "Η Τουρκική Δημοκρατία δεν προέκυψε από το πουθενά. Όπως η Οθωμανική Αυτοκρατορία έλαβε την σκυτάλη από τους Σελτζούκους, έτσι και η Τουρκική Δημοκρατία την παρέλαβε από την Οθωμανική Αυτοκρατορία. Ενστερνιζόμαστε την ιστορία μας στο σύνολό της".
Φυσικά, τα "βέλη" του χτυπάνε και τη χώρα μας, προετοιμάζοντας το έδαφος για επιχειρήσεις για εδαφικές κατακτήσεις.

*** ΣΑΡΩΝΕΙ την ΤΟΥΡΚΙΑ ο 'ΤΥΦΩΝΑΣ' Ερντογάν! Έρχεται η αντίδραση;..

~ Νέο κύμα διώξεων στην Τουρκία από τον Ερντογάν. Με εντολή Ερντογάν συνελήφθη ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της αντιπολιτευτική εφημερίδας Cumhuriyet, Ακίν Αταλάι.
Ο Αταλάι συνελήφθη μόλις έφτασε στο αεροδρόμιο Ατατούρκ της Κωνσταντινούπολης από τη Γερμανία, αναφέρει στον ιστότοπό της η εφημερίδα.
Θυμίζουμε πως πριν λίγες μέρες διευθυντής και δώδεκα στελέχη της εφημερίδας προφυλακίστηκαν με την κατηγορία της υποστήριξης  του αποτυχημένου πραξικοπήματος  του Ιουλίου.
Οι συλλήψεις αυτές έγιναν στο πλαίσιο μιας έρευνας για «τρομοκρατικές δραστηριότητες» σε σχέση με το κίνημα του ιεροκήρυκα Φετουλάχ Γκιουλέν --κατηγορούμενου ως ενορχηστρωτή της αποτυχημένης απόπειρας πραξικοπήματος-- και με το Εργατικό Κόμμα του Κουρδιστάν (PKK), είχε διευκρινίσει τη Δευτέρα η εισαγγελία της Κωνσταντινούπολης.

*** Απίστευτη ΔΗΛΩΣΗ Ντε Νίρο για ΤΡΑΜΠ!Τρίζει ο Λευκός Οίκος...

~  Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο ήταν από τους πρώτους ηθοποιούς που τάχτηκαν κατά του Ντόναλντ Τραμπ, κατά τη διάρκεια του προεκλογικού αγώνα.
Εχθές ο γνωστός ηθοποιός εμφανίστηκε στην εκπομπή του Τζίμυ Κίμελ για να σχολιάσει το αποτέλεσμα των εκλογών. Μεταξύ σοβαρού και αστείου δήλωσε πως  δεν πρόκειται να δώσει μπουνιά στον Τραμπ (όπως είχε δηλώσει στο παρελθόν).
«Δεν μπορώ να το κάνω αυτό τώρα είναι πρόεδρος. Και έχω μάθει να σέβομαι αυτό το αξίωμα… Απλά πρέπει να περιμένουμε να δούμε τι πρόκειται να κάνει και πώς πρόκειται να υλοποιήσει ορισμένα πράγματα. Και όπως έχουμε διαπιστώσει ακόμα και σήμερα σε πολλές πόλεις υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που είναι αναστατωμένοι και διαδηλώνουν εναντίον του».
Βίντεο :Robert De Niro on Punching Trump  , https://youtu.be/jYiC1Z0X69U  .-

***  Πρόκληση: Ένα Σύγχρονο "ΟΧΙ"...

~  Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016.
 Κατέβηκα με ένα φίλο στον Πειραιά, για να παρακολουθήσουμε στο ΕΒΕΠ (Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιώς)  ομιλία για την 28η Οκτωβρίου 1940. Με το που βγήκαμε από τον Ηλεκτρικό, το θέαμα που αντικρίσαμε ήταν - επιεικώς - τεταρτοκοσμικό (!).
Εκατοντάδες αλλοδαποί μικροπωλητές είχαν απλώσει πάγκους και κουρελούδες, ακριβώς έξω από τον Σταθμό  αλλά και μέχρι τα σκαλιά των γύρω κτηρίων της πλατείας !!!. Η εικόνα δεν ήταν απλώς αντιαισθητική. Αποκρουστική ήταν! Με μεγάλη δυσκολία προχωρούσαμε ανάμεσα στις απλωμένες πραμάτειες, λέξη δεν καταλαβαίναμε από ό,τι έλεγαν / διαλαλούσαν και χρειάστηκε να πληροφορηθούμε - με σπαστά Ελληνικά  - πού ήταν το ΕΒΕΠ, αφού είχαν προηγηθεί έντεκα (11) απόπειρες / ερωτήσεις μας σε ώτα μη ελληνικά ομιλούντων !
Τι άραγε εξυπηρετεί αυτή η κατάσταση; Ποιούς;  Τον Πολιτισμό, την Οικονομία, τον Τουρισμό, την Αισθητική, την Νεοελληνική ταυτότητα, τις Επενδύσεις , την Καθαριότητα, ή -μήπως - την .....πολυπολιτισμική μας φυλετική Καθαρότητα;
Είναι απορίας άξιον πως δεν ενοχλούνται οι Πειραιώτες, οι τοπικοί άρχοντες, οι έμποροι , οι Κυβερνώντες , οι καναλάρχες, οι εκδότες , οι δημοσιογράφοι των έντυπων και ηλεκτρονικών ΜΜΕ. Γιατί δεν κάνουν ένα ρεπορτάζ επί τόπου;
Τι άραγε - θετικό - προσφέρουν στον Τόπο και στο μεγάλο λιμάνι όλοι αυτοί οι μικροπωλητές, οι οποίοι (το χειρότερο) δεν είναι ούτε καν πλανόδιοι, αλλά μόνιμα εγκαταστημένοι;
Αναρωτιέμαι: Δεν διαθέτει άλλους χώρους ο Πειραιάς; Γιατί θα πρέπει η μιζέρια - ημεδαπών και αλλοδαπών - να εκτίθεται έξω από τον κεντρικό Ηλ/κο Σταθμό; Γιατί;
Μήπως για να .... εντυπωσιάσει τους Τουρίστες που φτάνουν εκεί;
 Τι άραγε παριστάνουν οι υπευθυνοανεύθυνοι αρμόδιοι, τι εκθέτουν;
Τον .... αντιρατσισμό τους, τη μιζέρια τους, τα "ανθρωπιστικά " τους αισθήματα, τα ελληνοαφρικανικά  επιτεύγματα υψηλής αισθητικής και τέχνης; Τι; και γιατί;
Όπως πάει το πράγμα σε λίγο οι ετερόχθονες θα κοιτάζουν περίεργα εμάς, τους ενοχλητικούς αυτόχθονες, επειδή θα τους θυμίζουμε την κα  Μυλωνού! (που έβαζε τον άντρα της με τους -ξενόφερτους, πολυπολιτισμένους- πραματευτάδες").
Τελικά περνώντας, δίπλα και πάνω από τις απλωμένες πραμάτειες που έφταναν μέχρι την είσοδο του ΕΒΕΠ, αποζημιωθήκαμε
 Παρακολουθήσαμε μια συγκλονιστική ομιλία του εύψυχου Ιστορικού κου Κώστα Μπαρμπή αφιερωμένη στο Έπος του 1940.  (Όαση, μετά τη ψυχική ερήμωση που αισθανθήκαμε  έξω από τον Ηλεκτρικό Σταθμό  και μέχρι το κτήριο του ΕΒΕΠ).
Ευεργετική η επίδραση παρόμοιων εκδηλώσεων , οι οποίες δυστυχώς σπανίζουν, εξαιτίας του προοδευτικού αφελληνισμού μας !
 ΥΓ Επιστρέφοντας, ρώτησα τον φίλο μου: "Μήπως ήρθε η ώρα να πούμε και εμείς οι επίγονοι, το δικό μας "ΟΧΙ" στον εκφυλισμό της Ελληνικότητάς μας;      Συμφώνησε.
     Εσείς ;
 Κώστα Δημ. Χρονόπουλου
(Αρθρογράφου -Σχολιογράφου)

***   Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ δίπλα σε ΟΛΟΥΣ τους ΕΛΛΗΝΕΣ! ΔΩΡΕΑΝ ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ...

~ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ και η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ, πιστοί στην υπόσχεσή τους για αρωγή σε ΟΛΟΥΣ τους ΕΛΛΗΝΕΣ που χρειάζονται βοήθεια, προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ ΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ, για ένα έτος.
Τα εγγεγραμμένα μέλη της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ, με την κάρτα μέλους του κόμματος θα μπορούν να έχουν δωρεάν νομικές συμβουλές από συμβεβλημένους συνεργάτες.
Τα μέλη της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ έχουν εξασφάλιση, διάρκειας ενός έτους, στις δράσεις του κόμματος, όπου αυτό οργανώνει και υποστηρίζει κινηματικές και ακτιβίστικες δράσεις για την προστασία των δικαιωμάτων και την συλλογική, εξωδικαστική και δικαστική διεκδίκηση των δικαίων αιτημάτων Καταθετών, Αποταμιευτών, Ομολογιούχων, Δανειοληπτών, Φορολογουμένων και Μικροοφειλετών του Δημοσίου και των Ασφαλιστικών ταμείων και των Δικαιούχων Ασφαλιστικών Παροχών και Αποζημιώσεων από Ασφαλιστικές επιχειρήσεις, στις οποίες έχουν δικαίωμα συμμετοχής μόνο τα μέλη του.
Διευκρινίζουμε και τονίζουμε πως αφορά περιοριστικά μόνο για ένα έτος το συγκεκριμένο πρόγραμμα νομικής συμβουλευτικής, υποστήριξης των μελών της  ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία ή παροχή αλλά ούτε να εξαργυρωθεί, ανταλλαγεί με χρήματα ή άλλες υπηρεσίες και πάσης φύσεως δράσεις. Τονίζουμε επίσης πως αφορά νομικές ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ και σε καμία περίπτωση το κόστος και τα έξοδα των τυχόν νομικών και δικαστικών διαδικασιών καθώς και πιθανές  αμοιβές δικηγόρων και δικαστικών επιμελητών, που αφορούν τις συλλογικές δράσεις στις οποίες ενδέχεται να αιτηθούν, τα μέλη της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ.
Οι κάρτες μέλους παραλαμβάνονται από τα γραφεία του πολιτικού κόμματος ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ, που εδρεύει στην Αθήνα, Ιπποκράτους 10-12 Αθήνα και στο τηλέφωνο: 210-3387703 καθώς επίσης στην Θεσσαλονίκη, Πολυτεχνείου 21, τηλέφωνο: 2310-555302.
Μπορείτε επίσης να καλέσετε στα τηλέφωνα που παραθέσαμε για οποιαδήποτε διευκρίνιση.

*** ΑΠΟ  τα  τελευταία δικά μας Βίντεο ανάρτησης  :
1~***  Προσκύνημα Αγίας Ζώνης Παναγίας  8/11/2016 ΠΑΤΡΑ :
~**Τίμια Ζώνη Παναγίας ενημέρωση Αθανασία 8/11/2016 :
https://youtu.be/BPESZ9Jhtj8 .-
~**Άγιος Ανδρέας Πατρών προσκύνημα Αγίας Ζώνης Παναγίας μας 8/11/2016: https://youtu.be/xfkuuGWzcnc .-
~**Μέγας Εσπερινός Τίμιας Ζώνης Αγ   Ανδρέας Πάτρα 8/11/2016 : https://youtu.be/mWQHY9Q-J_I  .-
5~**Τραγούδι πούλμαν επιστροφής από Πάτρα  8/11/2016:
https://youtu.be/DQyk0H6xKLI  .-
~**Τραγούδι επιστροφή 8/11/2016 από Πάτρα:
https://youtu.be/GLZy6mtMrf0  .-
~** I.  Προσκύνημα Αγίας και Τιμίας Ζώνης Χ Α  Δαβίλλας  8/11/2016: https://youtu.be/WNOSYjGRPOw  .-
~**Τέλος ημερήσιας  8/11/2016 Χ.  Α.  Δαβίλλας :
 https://youtu.be/VvaYnoitFSM .-
~**Επιστροφή με τραγούδι 8/11/2016 από Πάτρα:
https://youtu.be/yZ_6epjLUuk .-
10~**Όμορφη φωνή τραγουδά επιστροφή πούλμαν 8/11/2016:
https://youtu.be/v-W9p_lxtM4 .-
~** Τραγούδι Διασκέδαση επιστροφή από προσκύνημα Πάτρα  8-11-2016:  https://youtu.be/ojNtleMfaO4 .-
~**Τραγούδια επιστροφή  3 προσκύνημα  8/11/2016:
https://youtu.be/eKaFYQPV0lM  .-
~** Τραγούδι  1  :
https://youtu.be/e8w8r-qLoOM   .-
14~**Τραγούδια  1 επιστροφή προσκύνημα  8/11/2016 :
 https://youtu.be/wP0hVPZUg9Y  .- 
 *** Αθλητική ενημέρωση  :

***  Ελλάδα - Λευκορωσία  0-1 .- ^   Φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου
*** Ολυμπιακός - Γκουντ Έιντζελς Κόζιτσε (Γυναικών)
Eurocup

*** Για την 4η αγωνιστική του Basketaball Champions League της FIBA :
Η ΑΕΚ «σκόρπισε» τη Σάσαρι στο ΟΑΚΑ
 ΑΕΚ-ΣΑΣΑΡΙ  78-58  .- ^
Τα δεκάλεπτα: 27-13, 47-26, 60-38, 78-58
ΑΕΚ: Ούκιτς 9 (1), Σάκοτα 6 (1), Βασιλειάδης 8 (2), Μιλόσεβιτς 5 (1), Ντίξον 9 (1), Λαρεντζάκης 2, Φάλκερ 2, Μαυροειδής 10, Σκουλίδας, Ουίλιαμς 15 (3), Τσαλμπούρης.
ΣΑΣΑΡΙ: Τζόνσον Όντομ 9 (1), Λέισι 4, Ντεβέκι, Σακέτι 5 (1), Λιντέκα 6, Σαβάνοβιτς 9, Κάρτερ, Στίπσεβιτς 3 (1), Ολασένι (1), Μονάλντι 5 (1).

και ΠΑΟΚ-ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ  61-67  .- ^
*** Άρης - ΜπάνβιτBasketball Champions League

*** Μπεσίκτας - Ζιελόνα ΓκόραBasketball Champions League

*** Αναλυτικά το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής της Euroleague:
Κόντρα στη Γαλατά ο Ολυμπιακός για την τέταρτη νίκη
Πέμπτη, 10/11/2016 :
Ούνιξ Καζάν (Ρωσία)-Ερυθρός Αστέρας (Σερβία) 65-62
Νταρουσάφακα (Τουρκία)-Μπάμπεργκ (Γερμανία) 72-70
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (ΕΛΛΑΔΑ)-Μακάμπι Τελ Αβίβ (Ισραήλ) 83-75 παρ. (67-67 κ.α.)
Αρμάνι Μιλάνο (Ιταλία)-Αναντολού Εφές (Τουρκία) 105-92
Μπαρτσελόνα (Ισπανία)-Ζαλγκίρις Κάουνας (Λιθουανία) 92-86

Παρασκευή, 11/11/2016 :
Γαλατάσαραϊ (Τουρκία)-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (ΕΛΛΑΔΑ) 19:00
ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Ρωσία)-Ρεάλ Μαδρίτης (Ισπανία)
Μπασκόνια (Ισπανία)-Φενερμπαχτσέ (Τουρκία)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(σε 6 αγώνες)
Ν-Η Β.

ΤΣΣΚΑ Μόσχας 5-0 10 -5 αγ.
Παναθηναϊκός 4-2 10
Μπαρτσελόνα 4-2 10
Νταρουσάφακα 4-2 10
Φενερμπαχτσέ 4-1 9 -5 αγ.
Ρεάλ Μαδρίτης 4-1 9 -5 αγ.
Αρμάνι Μιλάνο 3-3 9
Ολυμπιακός 3-2 8 -5 αγ.
Μπασκόνια 3-2 8 -5 αγ.
Ούνιξ Καζάν 2-4 8
Ερυθρός Αστέρας 2-4 8
Μακάμπι Τελ Αβίβ 2-4 8
Μπάμπεργκ 2-4 8
Αναντολού Εφές 2-4 8
Ζαλγκίρις 1-5 7
Γαλατασαράι 0-5 5 -5 αγ.

***

~   ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016 :
~ Η Εφημερίδα μας  ARFARA  NEWS  Πέμπτη 20 Οκτωβρίου  2016  :  http://snsarfara.blogspot.gr/2016/10/arfara-news-20-2016.html .-
~   Η  Εφημερίδα μας  ARFARA  NEWS  Παρασκευή 21 Οκτωβρίου  2016: 

http://stamos-dynami.blogspot.gr/2016/10/arfara-news-21-2016.html .-
Η Εφημερίδα μας  ARFARA  NEWS Σάββατο  22 Οκτωβρίου  2016  :

http://httpdimmetoparfarablogspotcom.blogspot.gr/2016/10/arfara-news-22-2016.html  .-  
 ~ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 22 και 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ  2016 :  http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2016/10/22-23-2016.html .-  
~ Η Εφημερίδα μας    Arfara News  2  Σάββατο  22-10-2016  :
http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.gr/2016/10/arfara-news-2-22-10-2016.html .- 
Η Εφημερίδα μας  ARFARA NEWS Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016 :  http://snsstamoskal.blogspot.gr/2016/10/arfara-news-23-2016.html .- 
~Η Εφημερίδα μας ΑRFARA NEWS  Δευτέρα  24  Οκτωβρίου  2016 : 
http://arfara-messinia-stamos.blogspot.gr/2016/10/rfara-news-24-2016.html .-  

~ Η Εφημερίδα μας ARFARA NEWS Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016 : http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.gr/2016/10/arfara-news-25-2016.html .-
~    Η Εφημερίδα μας   ARFARA NEWS Τετάρτη 26  Οκτωβρίου  2016 :  http://arfara-messinias-stamos-2010.blogspot.gr/2016/10/arfara-news-26-2016.html .- 
~ Στο αγιάζι της ενημέρωσης Arfara News 2  Τετάρτη 26-10-2016 : http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2016/10/arfara-news-2-26-10-2016.html .-  
~ Η Εφημερίδα μας  ARFARA NEWS  Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016 :  http://dimmetoparfara.blogspot.gr/2016/10/arfara-news-27-2016.html .- 
~ Η Εφημερίδα μας   ARFARA NEWS  Παρασκευή 28 Οκτωβρίου  2016 :

 http://arfara-messinias-stamos.blogspot.gr/2016/10/arfara-news-28-2016.html .-
~  Η Εφημερίδα μας  ARFARA NEWS Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2016 :  http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2016/10/arfara-news-29-2016.html .-

~ Η Εφημερίδα μας  ARFARA NEWS Κυριακή 30 Οκτωβρίου  2016 :  http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2016/10/arfara-news-30-2016.html .-
Αθλητικό Σαββατο-Κύριακο 29  και 30  Οκτωβρίου  2016  :  http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2016/10/29-30-2016.html  .-  
~ Η Εφημερίδα μας ARFARA NEWS Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016 : http://arfaramessiniasgreece.blogspot.gr/2016/10/arfara-news-31-2016.html .-

***
*** ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ  ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ  2016  :
 ~ Η Εφημερίδα μας  ARFARA NEWS Τρίτη  01 Νοέμβριος 2016  : 

 http://arfara-kalamata-greece.blogspot.gr/2016/10/arfara-news-01-2016.html .-  
Η Εφημερίδα μας  Arfara News 2  Τρίτη 01  Νοεμβρίου  2016 :

http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.gr/2016/11/arfara-news-2-01-2016.html .-   
~ Η Εφημερίδα μας RFARA NEWS Τετάρτη 02 Νοεμβρίου 2016  :  http://snsarfara.blogspot.gr/2016/11/2112016.html .- 
~ Η Εφημερίδα μας ARFARA NEWS Πέμπτη 03 Νοεμβρίου 2016 :

 http://stamos-dynami.blogspot.gr/2016/11/arfara-news-03-2016.html .- 
~ Εφημερίδα μας στο αγιάζι της ενημέρωσης ARFARA NEWS Παρασκευή 04 Νοεμβρίου 2016    : http://httpdimmetoparfarablogspotcom.blogspot.gr/2016/11/arfara-news-04-2016.html .-
~ Η Εφημερίδα μας ARFARA NEWS στο αγιάζι της ενημέρωσης Σάββατο 05 Νοεμβρίου 2016 :  http://snsstamoskal.blogspot.gr/2016/11/arfara-news-05-2016.html .- 
~ 19.- ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ Από τις δικές μας περιηγήσεις- Ελληνικές Ομορφιές και μοναδικότητες  : Σάββατο 05  Νοεμβρίου  2016:  http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.gr/2016/11/blog-post.html.-

 ~ Αθλητικό Σαββάτο-Κύριακο 05 και 06 Νοεμβρίου 2016  : http://asterasarfaron2011.blogspot.com/2016/11/05-06-2016.html .-
~  Η Εφημερίδα μας  ARFARA NEWS  Κυριακή  06  Νοεμβρίου  2016 : 
 http://arfara-messinia-stamos.blogspot.gr/2016/11/arfara-news-06-2016.html .-   
~Η Εφημερίδα μας  ARFARA NEWS Δευτέρα  07  Νοεμβρίου  2016 : 
http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.gr/2016/11/arfara-news-07-2016.html .- 
~ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ Από τις δικές μας περιηγήσεις- Ελληνικές Ομορφιές και μοναδικότητες   Δευτέρα 07  Νοεμβρίου  2016   : http://arfaramessiniasgreece.blogspot.com/2016/11/103.html  .-   
~   Η Εφημερίδα μας  ARFARA  NEWS  Τρίτη  08  Νοεμβρίου  2016:  http://arfara-messinias-stamos-2010.blogspot.gr/2016/11/arfara-news-08-2016.html .- 
  ~ Η Εφημερίδα μας  ARFARA NEWS  Τετάρτη 09 Νοεμβρίου  2016 :  http://dimmetoparfara.blogspot.gr/2016/11/arfara-news-09-2016.html .- 

Η Εφημερίδα μας Στο αγιάζι ενημέρωσης  ARFARA NEWS  Πέμπτη 10 Νοεμβρίου  2016 : http://arfara-messinias-stamos.blogspot.gr/2016/11/arfara-news-10-2016.html .-~  ***  BINTEOΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ...ΒΙΝΤΕΟΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ:  
1. - Stamatios Skoulikas =  Stamatios Skoulikas  , http://www.youtube.com/stamos01 ,   5052  video.  -    Σταματης Σκουλικας  
2. - Stamos Skoulikas =        Stamos Skoulikas  
http://www.youtube.com/stamatios01   ,    3188 video.     σταμος σκουλικας ,  
3. - Vlasis Skoulikas =   Vlasis Skoulikas , +Stamos ,.
http://www.youtube.com/vlasiskal  .  =    3184  video. -                  https://plus.google.com/u/0/+VlasisSkoulikas/posts?csrc=yt&cfem=1  ,.- - βλάσης σκούλικας ,
Σύνολον                                  11.414   βίντεο   .-  

***~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
 ~ http://facebook.com/home.php?=home?#!/?ref=home   , 1206/. - https://www.facebook.com/stamatios.n.skoulikas  .- 
 https://www.facebook.com/stamatios.skoulikas?fref=pb&hc_location=friends_tab&pnref=friends.all .-
https://www.facebook.com/profile.php?id=1037492258 ,  1.206 .-
 https://www.facebook.com/stamatios.n.skoulikas .- ,
https://www.facebook.com/arfarakalamatasmessinias   , = ARFARA MESSINIAS    1.617   
Arfara Kalamatas Messinias | Facebook                       
*** https://www.facebook.com/stamatios.skoulikas.1?fref=ts .-  42 .-          
  Σταμάτιος Σκούλικας  .-

https://www.facebook.com/SYLLOGOS.ARFARON.AG.THEODOROI ,
 «ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ «ΑΡΦΑ ΡΩΝ.-   595 -     
  https://twitter.com/  ,   Skoulikas
@stamos01    .  ,, 
  http://messinia1234.com/?page_id=937  
~ https://www.facebook.com/pages/agios-floros/257560450948935  529 . -  
 ΑΓΙΟΣΦΛΩΡΟΣ     
~ https://www.facebook.com/profile.php?id=100009016280105 .- =
 Βρωμόβρυσης  Σύλλογος ΔΑΓΡΕ 92 /  139  .       
  *** http://www.twitter.com/stamos01/  , 685/502/28 , 20,5  χιλ./261 / 11 .-   
~**   https://www.facebook.com/profile.php?id=100012336616922&pnref=lhc.unseen    , 
 ΠΛΑΤΥ   ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ 
https://www.facebook.com/groups/1758656167707813/1761788260727937/?notif_t=like&notif_id=1476255372769279  ΛΕΞΙΚΟ ΤΩΝ ΑΡΦΑΡΩΝ                                      
*** http://www.messinia.net.gr/index.php/ekdiloseis/item/1328 , .=  http://www.messinia.net.gr / .-  .- www.erroso.gr , .- 

~* ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~                                  STAMOS -ARFARA -GREECE ,
ΑΡΦΑΡΑ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ,
http:// arfara-messinias-news.blogspot.com ,
stamos-dynami  ,
http://dimmetop.arfara.blogspot.com  ,
Arfara-Messinias  ,
Arfara-Messinias 1 - FOTOS  ,
http://dimmetop.arfara.blogspot.com  ,
Arfara-Messinias 2  ,
http://arfara-messinias-stamos-2010 

  

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: